فکر کنم منم چسبونده بودم چون فارسی بود و نمیخوند.حق با شماست...نقل قول:
Printable View
فکر کنم منم چسبونده بودم چون فارسی بود و نمیخوند.حق با شماست...نقل قول:
دوستان! add كردن زيرنويس هاي فارسي srt و Sub/idx به فيلم،سرجمع كار 5 دقيقه س كه با بهترين كيفيت در پليرهاي پايونير پخش ميشن. صرف اينهمه وقت برا پيدا كردن فيليپسي كه تو بازار نيست يا تقبل هزينه پستي (قيمت تمام شده و ريسك ارسال با پست رو هم در نظر بگيريد) به نظرم كار معقولانه اي نيست.مگه ميخواهيد با يه پلير چيكار بكنيد؟!
با چه نرم افزاری؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
1-این فریمور به چه دردی میخوره؟
2-از کجا باید دانلود کرئد؟وچجوری وارد دستگاه کنیم؟
نقل قول:
ببنید ما باید در مورد دستگاهی که میخریم بطور شفاف صحبت کنیم نه از روی تعصب
من خودم هنوز نگرفتم ولی میخوام بگیریم
بدون شک پایونیر
چرا؟
1-کلا با اسمش حال میکنم
2-از وبلاگهای مختلف میشه به این نتیجه رسد که از نظر صدا وتصویر پایونیر حرفه اولو میزنه (هر چند فیلیپس فرمتهای بیشتری رو ساپورت میکنه)
شاید اینا مدرک خوبی نباشه ولی اون چیزی که منو قانع کرد این بود فروشنده یه دی وی دیرو با پایونیر 410 ویه سامسونگ فک کنم 8800 واسم تست کرد باور کنین تفاوت تصویرشون زمین تا هوا بود (در مورد صدا نمیتونم چیزی بگم چون هم باند ی نبود وهم مغازش شلوغ بود
قابلیتهایی مثل تنظیم صدا و زیرنویس و اسکرین سیور و.... را به دستگاه اظافه میکند .نقل قول:
شما میتوانید آخرین فریمور را از لینک زیر دریافت کنید
[HTML]http://www.pioneerfaq.info/english/dv410.php?player=DV-410V&question=Firmwares[/HTML]
و در مورد چگونگی استفاده از فریمور هم توضیح داده.
کد:http://www.pioneerfaq.info/english/burn_guide.php
AVIAddXSubنقل قول:
کسی نمیدونه؟نقل قول:
درود:
دوستان من خيلي وقته بصورت مهمان مطالب اينجا رو ميخونم.فيليپس هاي كذايي كه يافت نشد، من هم يه 3260 خريدم كه البته رو جعبهش هيچي ننوشته(ساپورت و اينا) البته يه 5965 پيدا كرده بودم تو شهرمون هفتهي بعدش رفتم بخرم ديدم لباسفروشي كرده!! طرف گفت خدمات جانبيش خوب نيست من خودم ركردر دارم خراب شده 3 ماهه نمايندگي ميگه وسايلش نمياد!! بهرحال...ما اين 3260 رو خريدم...ولي زيرنويس divx هايي كه سابتايتلشون عكس هست رو اجق وجق نشون ميده.
ميشه لطفآ راهنمايي كنيد كه آيا اين مشكلو ميتونم به نوعي حل كنم يا بلكل سيستم 3260 اين چيزا حاليش نميشه؟
ممنون.
من کلي dvd فيلم رايت کردم که همشون با زيرنويس هستند و زيرنويس هم کنار فيلم و همنام آنستنقل قول:
و ظاهرا تنها دستگاه معروفي که ميتونه فارسي انگليسي رو به اينصورت درست بخونه فيليپس هستش !!
حالا ميخواستم بدونم
1) کدوم مدلش خروجي اپتيکال داره که بتونم باهاش يک سينماي خانگي را بندازم ؟
2) آمپلي فاير چي پيشنهاد ميدين ؟
3) از اين دستگاههاي dvd ارزون-قيمت چيني ، کدومشون قابليت خواندن زيرنويس فارسي با divX رو دارن ؟( براي يکي از دوستام ميخوام )
ممنون !
من یکسری تحقیقات در مورد این زیرنویس فارسی srt کردم برای دستگاههایی مثل پایونیر که فونت فارسی رو ساپورت نمیکنن
یک راه حلی داره البته اگه یک نفر برنامه نویس زبان اسمبلی بتونه کمک کنه میشه درستش کرد اونم به این شکل که فقط باید CP1256 رو یکجوری اضافه کنیم چون همونطور که میدونین بیشتر دستگاها از CP1250,CP1252 استفاده میکنن.. و فقط با اضافه کد پیج عربی که همون CP1256 هست همه مشکل حل میشه.
dvdارزون چینی جیپاس هستش حدودا چهل و هشت قیمتشه .نقل قول:
divX و usbرو هم ساپورت میکنه .البته این برند نسبت به بقیه چینی ها سرتره
يك موردي هم كه من با سرچ كردن يك چيزايي راجع بش فهميدم اينه كه تو بيشتر كشورها از تركيه و مجارستان گرفته تا چين، يه عده اي هستن كه فريمور هاي جديد متناسب با زبان اون كشور مينويسن. مثلا من واسه 3260 يك فريمور پيدا كردم كه فونت تركيه اي در divx رو ساپورت ميكنه و اندازهي فونت و رنگ و اين چيزا رو هم حتي ميشه عوض كرد...ولي در ايران ما همچين چيزايي نيست. كسي از دوستان نيست كمكي چيزي بكنه؟
با سلام
بالاخره یه پایونیر 610 گرفتم،کیفیتش که عالیه ولی تنها مشکلش همون زیر نویساست
اما یه سوال:
وقتی رابط hdmi رو وصل میکنیم باید کمپوننت رو در بیاریم؟چرا عکسای hd رو خوب نشون نمیده،ایا تنظیم خاصی داره؟تو منوش نوشته باید از قسمت initial setting/video out put/hdmi resolution باید رو 1080p باشه اینکارو کردم ولی بازم نشد!!!
سلام دوستان گرامی من 9 صفحه اول و چند صفحه آخر رو خوندم به نظر خودم باید یک فیلیپس 5996 بگیرم چون یه LCD Full HD Samsung خریدم و میخوام فیلمایی که از اینترنت گرفتم رو با مموری فلش و زیرنویس فارسی ببینم که مطمئنا کابل HDMI هم لازمم میشه که این پلیر هم داره اگه کسی نظری داره لطفا عنوان کنه مرسی.در ضمن چون دیدم اکثر شما دوستان برای خرید این دستگاه یا پیونیر یا هر مدلی مشکل دارین و گیرتون نمیاد من خودم ساکن قشم هستم و حاضرم برای هر کی که مایل هست هر مدلیرو بخرم نه از قشم بلکه دبی حالا چرا؟ من 1 هفته میشه یه ال سی دی Full HD Samsung مدل A650 گرفتم اینجا توی قشم قیمتش 1 هفته پیش 1710000 تومن بود ولی برای من با خرجش از دوبی 1300000 تومن در اومد پس دوستان اگه مایلن من میتونم بهتون کمک کنم حالا میگین چرا اینقد به فکرتونم؟ فکر بد نکنین من کرایه دبی و کرایه پستشو با یه مقدار خیلی کم واسه خودم ازتون میگیرم که صد در صد مطمئن باشین اگه همین مارکو تو ایران بخرین ارزونتر گیرتون نمیاد حتی تو خود قشم.
سلام به دوستان عزیز و ممنون از راهنمایی هاشون.
حقیقتش من قصد خرید یک DVD Player فیلیپس از نوع DVP5986 و یا DVP5996 رو دارم. خیلی گشتم اما نتونستم فروشگاهی پیدا کنم که بشه این دو مدل رو ازش بخرم. دوستان کسی جایی رو سراغ داره که بشه این دو مدل رو ازش خرید؟ ممنون میشم در صورت اماکن آدرس و یا شماره تلفن اون فروشگاه رو بدین.
صمیمانه ممنون از لطفتون.
نگرد پیدا نمیشه....نقل قول:
ممنون دوست عزیز ...نقل قول:
حالا ببین اگر فیلیپس 5996 برامون بیاری چند میافته؟ و آیا حاضر هستی بعد از تحویل مبلغ رو بگیری؟(با پست پیشتاز که هنگام تحویل پول دریافت میکنه و به دست شما میرسونه)
resolution خروجی رو باید با حداکثر resolution که tv شما ساپورت میکنه برابر کنید.نقل قول:
خوب منم رو همون 1080 گذاشتم دیگهنقل قول:
تلویزیونم براویا klv40-300A
دوست من باید چند نفر بخوان بدن که من سفارش بدم من امروز زنگ زدم قراره صبح قیمت دو مدل Pioneer 140 و Philips 5996 رو بگیرم از دوستان اگه کسی میخواد بگه من تا فردا صبح سفارش میدم قیمتشم فردا شب میام میگم راجب پولشم که قابل نداره همونجور که شما گفتی با پست پیشتاز ,یا حق.نقل قول:
سلام به دوستان
من چون نتونستم مدل 5996 فیلیپس رو پیدا کنم، تصمیم گرفتم که 5965 رو بگیرم. دسواتن از قیمت این مدل کسی خبر داره؟ و اینکه آیا این مدل خیلی از 5996 کم داره؟
سلام میکنم.نقل قول:
منم از گرفتن 5965 پشیمون شدم. میتونید لطفا برای من هم 5996 رو بگیرید؟ ممنون میشم قیمت تون رو هم بگین.
سلام. لطف کنید واسه من هم مدل فیلیپس 5996 سفارش بدین. قیمتش رو هم که امشب قراره اعلام کنید. :20:نقل قول:
درضمن آیا این مدل فرمت wmv رو ساپورت میکنه یا نه ؟ اگر کسی میدونه ممنون میشم که اعلام کنه. :mellow:
اینهمه مشتری.....دیگه چی ؟؟؟ ممنون از زحمتت 5996 رو لطفا بقیمت.نقل قول:
راستی اگه منظورت از 140 همون 410 هست تهران به قیمت 120 فراوونه که من هم 2 هفته ای هست که گرفتم.ولی میخام 5996 هم بگیرم.
صفحات قبل رو مطالعه کنید.نقل قول:
سلام دوستان من قیمت گرفتم, تو خود نمایندگی فیلیپس در دوبی 78 تومن بود.یکی از دوستام که کارش فروش این چیزاست قراره به توصیه من سفارش بده عمده براش بفرستن اینجوری که فهمیدم اگه فردا سفارش بدیم 10 روز دیگه میرسه, دوستانی که قصد خریدشو دارن لطفا به آی دی من پیغام بدن تا وقتی رسید خبرشون کنم اینم آی دی :mansour55155 در ضمن این دستگاه تا اونجایی که من میدونم فرمت WMV رو ساپورت نمیکنه ولی ممکنه بعدا بشه با آپگریدش این مشکلو رفع کرد.
ممنون ازتون.نقل قول:
میشه بگین که قیمت نهاییش برای ما چقدر در میاد؟
جناب mansour5550 در صورت اعلام قیمت نهایی دستگاه منم میخوام.
و همچنین ضمن خسته نباشید به دوستان باحال، اینم از سایتهای مشخصات Philips DVP5996 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.consumer.philips.com/consumer/en/gb/consumer/cc/_productid_DVP5990_05_GB_CONSUMER/DVD-player-with-HDMI-and-USB+DVP5990-05
کد:http://www.naaptol.com/buy-online/WO-best-deals-shopping-W30472O/consumer_electronics/home_entertainment/dvd_players/philips_dvp5996.html
اینها برای دوستانیه که مشخصات ریز دستگاه رو میخوان.
اما برای خودم 1 سوال هست . توی سایت دوم اینطور گفته که :
Audio Channel Output بصورت 5.1 داره اما Coaxial Digital Input و همچنین Optical Digital Output نداره .
پس این خروجی 5.1 رو چطوری میده ؟ :18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که اطلاعات دارن در مورد خروجی های توی عکس 1 توضیحی بدن لطفا"
همچنین
دوستانی که اطلاعات دارن 1 کمکی بکنن، بگن منی که LCD ندارم و به ضبط سونی که Optical و Coaxial داره چطور میتونم خروجی 5.1 رو بدم ؟ ممنون
به Alikafi:
تا جایی که میدونم این دستگاه دارای 5 فیش خروجی صداست و برای دریافت صدا به صورت 5 کاناله شما باید از 5 اسپیکر مستقل استفاده بکنید.
دوستان سلام این قیمتی که گفتم قیمت دوبی هست بزارین برسه من تو همین تاپیک خبرتون میکنم در هر حال مطمئن باشین ارزونتر از تهران پاتون میفته تا بعد...
بنظر من این فیلیپس رو زیادی بزرگ کردن . من بی خیالش شدم رفتم یه 9650 ال جی گرفتم که تمام اون امکاناتی که توی فیلیپس هست رو داره و ارزونتر هم هستش . پخشش هم عالیه .
تمومه امکاناتیکه شما نیاز دارین ،نه تمومه امکانته فیلیپسو.نقل قول:
کلا اگه به مشخصات فیلیپس و پایونیر نگا بندارین میبینی یه سرو گردن از بقیه سرتره.
حدود یک ساعت سرچ کردم ولی ال جی 9650 یافت نشد....نقل قول:
یا مدل رو اشتباه گفتید یا خیلی ناشناخته است....حتی سایت ال جی هم از این مدل خبر نداره...:31:
سلام.نقل قول:
این مدلی که شما گرفتین، زیر نویس با پسوند idx/sub و یا زیرنویس فارسی با پسوند srt رو میتونه پخش بکنه؟ ممنون میشم اگه ممکنه امکانات این مدل رو بگین.
مدلی که دوستمون گرفتن اینه: Dv-9650pm lgنقل قول:
تقلبیه چون سایت ال جی چنین چیزی نداره...نقل قول:
Search Keyword(s) : Dv-9650pm
Sorry no matches were found.
Suggestions:
- Make sure all words are spelled correctly.
- Try different keywords.
- Try more general keywords.
کار کاره چینیهای پدرسوخته است و فقط در ایران پیدا میشه.به لینک زیر نگاه کنید
کد:http://www.lge.com/search/Search_Results_All.jsp
نه اقا چینی چیه !!! مدلDv-9650pm با ضمانت گلدیران . کاملا هم اصلیه . ه تمام اون امکانات فیلیپس رو هم داره . من خودم خیلی دنبال فیلیپس بودم ولی وقتی راجع به این مدل ال جی تحقیق کردم دیدم تمام اون امکانات رو داره + قیمت ارزونتر + کابل hd . اون زیر نویسها رو هم ساپورت میکنه . سرعت پخش و تصویرش هم عالیه . من قبل از عید خریدم 98 تومن الان نمیدونم چقدره .نقل قول:
آقا مهدی،نقل قول:
میشه در مورد امکانات دستگاه تون یه کم توضیح بدین. مثلا سیستم upscaling رو داره؟ و یا 1080p رو ساپورت میکنه؟
من که شک دارم :18:نقل قول: