بچه ها کسی روش مخ زنی بابا هارو نداره؟؟؟
برای خریدن گوشی
Printable View
بچه ها کسی روش مخ زنی بابا هارو نداره؟؟؟
برای خریدن گوشی
واقعا متاسفم واسه خودت و بابت با این طرز فکرت. مردمی که میخوان مخ بابشون رو بزنند چه انتظاری ازشون در جامعه میشه داشته باشیم. اونوقت میگن فروشنده های موبایل مخ میزنن. :13:نقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اینم یه اسم دیگه راضی کردنه دیگه شما واسه خودت متاسف باشنقل قول:
واقعا متاسفم واسه خودت و بابت با این طرز فکرت. مردمی که میخوان مخ بابشون رو بزنند چه انتظاری ازشون در جامعه میشه داشته باشیم. اونوقت میگن فروشنده های موبایل مخ میزنن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توحین نکن
نقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
واقعا متاسفم واسه خودت و بابت با این طرز فکرت. مردمی که میخوان مخ بابشون رو بزنند چه انتظاری ازشون در جامعه میشه داشته باشیم. اونوقت میگن فروشنده های موبایل مخ میزنن.
بچه ها زشته ما همه با هم دوستیم احترام همدیگه رو نگه دارید.نقل قول:
خب اینم یه اسم دیگه راضی کردنه دیگه شما واسه خودت متاسف باش
توحین نکن
من بالاخره دیشب خریدم. از همکف علاالدین فروشگاه شماره یک پرشین تله کام با سی دی آریو اقلیم 850 تومن.
واقعا محشره مخصوصا ال سی دیش حرف نداره .
ایشاالله مبارکم باشه:31:
شیرینی هم یادم رفت باشه با شیرینیه شب عید با هم حساب می کنم:46:
آخه الان که وقت خریدن نیست ...
قیمت جهانی شده حدود 600 تومن ! تنها گوشی تو ایرانه که نکشیده پایین . موجودی انبارها که تموم شه ، قیمتش میرسه به قیمت جهانی
مثل بقیه گوشیها .
ما انقدر سر گوشی ضرر دادیم اینم روش. اصلا بشه 200 تومن. کسی که عشقشو داره واسش مهم نیست.:31:نقل قول:
اقا میگم میشه تم عوض کرد یا والپیر روش گذاشت؟؟؟؟؟؟
دوست عزيز از كي تا حالا قيمت جهاني به تومن شده(شوخي)!!!ولي من ديدم قيمت795$ بود.....نقل قول:
بله میشه اگه خواستی بگو تا آموزشش رو بذارم.نقل قول:
من تبدیل شدش رو عارض شدم خدمتتون .نقل قول:
قیمت رنجهای مختلفی داره قاعدتا ، دوستان 550 دلار هم قیمت داشتند . ولی متعادلش 640 میشه پیدا کرد .
خوراکه خرید از خارج میهن اسلامی هستش !
خدا نکنه...زبونتو گاز بگیر.ایشالا تا 100 سال دیگه هم قیمتش پائین نیاد.:31::10:نقل قول:
نترسید چون htc اگه بالا بری پایین بیای انقدر افت نمی کنه.
سلام به همه :)
من می خواستم HD بخرم
به نظر شما از تهران بخرم یا بگم برام از خارجه :) بیارن؟
register کردنش برام درد سر نمی شه؟
کلا کدومش به نفعمه؟
مرسی
از دوستان کسی میدونه کیف های اصلی HTC Touch HD رو کدوم مغازه تو تهران داره و قیمتش چنده ؟
مشکل ریجیستر که برداشته شده.منظورت اگه انلاک هست که کاری نداره.نقل قول:
اگه من بودم از خارج می گفتم واسم بفرستند و فقط کافیه بری فروم xda اونجا 100% برنامه اش هست
سلامنقل قول:
منم اولش میخواستم از اون ور بگم بیارن برام ، اما شرایط مساعد نبود :31:
و تفاوت قیمت ها یه چیزی بین 150 تا 200 دلار بودن قیمت اون ور با اینور :31:
و به نظر من با گارانتی مطمئن تره و ارزششو نداره 150 تومن :31: که بخوای از اون ور بگی بیارن برات : دی : دی
این گوشی رو ازبازارپایتخت به قیمت 850خریدم کیفش روهم 22000 خریدم 87/12/15
لطفا میشه آدرس دقیق مغازه ای رو که ازش کیف خریدی رو واسم پیغام خصوصی کنی؟نقل قول:
یه عکس هم از کیف بذار اینجا
چرا پیغام خصوصی کنه زرنگی:31:نقل قول:
بگو بقیه هم بدونن.
راستی مبارکه منم از همونجا به همین قیمت خریدم.
باز میان میگن دارین تبلیغات میکنین:21:نقل قول:
من که همون روزای اول که اومده بود 915 تومن با گارانتی یاس از علائ الدین خریدم
به نظرتون نهایتا چقدر افت قیمت داره ببینیم چقدر ضرر کردیم
ضمنا یه سایت خوب می خواستم واسه والپیپر برا گوشی
یکی هم واسه نرم افزارای رایگان
بعد یه چیز دیگه این برچسبای ال سی دیش که واسه جلوگیری از خش و محافظت صفحس ضروریه باشه؟
اخه من همون اول 10 تومن خریدم که خراب شد
بعد از یه جا دیگه 6 تومن خریدم(نمیدونم عینه همون بود یا نه) که الان روش پر خش شده صفحه خوب پیدا نیست
حالا نمیدونم بزارمش باشه یا برش دارم!
فونت فارسی میخوام
یکم گشتم دنبالش پیدا نکردم
کلا غیر از چیزایی که روی گوشی بود نرم افزار یا بازی روش نریختم
نرم افزار یا بازی باهالی سراغ دارید بگید
ممنون:46:
من هجدهم با گارانتی پرشین تله کام 850 گرفتم.نقل قول:
اینم تاپیک والپیپر واسه اچ دی
برچسب ال سی دی باشه بهتره چون ال سی دیش خط نمیوفته. همون اول مگه تو پکش نبود؟ 10 تومن پول برچسب 1000 تومنی رو دادی:18:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=301312
چی کار کردی که روش پر خش شده؟ کشتی گرفتی باهاش؟:31: فکر نکنم کار با انگشت زیاد سخت باشه. انگشت هم که خش نمیندازه.
فونت فارسی می خوای یا فارسی ساز؟ یه فارسی ساز علیرضا هست با یه فینگر کیبورد که من باهاش کار می کنم مشکلی هم نداره اگه خواستی بگو تا واست آپ کنم.نقل قول:
فونت فارسی میخوام
یکم گشتم دنبالش پیدا نکردم
کلا غیر از چیزایی که روی گوشی بود نرم افزار یا بازی روش نریختم
نرم افزار یا بازی باهالی سراغ دارید بگید
ممنون
بازی هم 2-3 تا هست. کلا بازیهاش فعلا به خاطر رزولوشن خاصش کمه.
:11:
آقایون و (احیاناً) خانم های عزیز !
یه سوال می پرسم جون من نخندین !
HTC Touch HD رو با Nokia N96 چجوری مقایسه می کنین ؟
:31:
اصلاً بی خیال . سه تا سوال مهم تر دارم :
اونایی که این گوشی رو دارن ... از این گوشی چقدر راضی هستید ؟ نقاط ضعف این گوشی از نظر شما چیه ؟
قیمت این لامصب پایین نمیاد ؟ منم آخه عاشقش شدم !!!
یه چیز دیگه .
شماها که 800-900 تومن دادید واسه این گوشی ، با گارانتی خریدین یا نه ؟ اصلاً گوشی های HTC گارانتی درست و حسابی داره ؟
تورو خدا ببخشید من از این سوالا می کنم . من اصلاً با گوشی های HTC کار نکرده ام تا حالا و اصلا از هیچ چیزیشون سر در نمیارم ، از گارانتی بگیر تا ... ، ولی چه کنم که عاشق این یکی شدم :40:
1.من که خیلی راضیم تنها ضعفشم(شاید از نظر من ضعف باشه) صدای اسپیکرش راضیم نمی کنه(شاید چون قبلا 5800 داشتم اینطوریه) .نقل قول:
2.من که بدون گارانتی تا حالا ندیدم. کلا 2تا گارانتی داره (یاس و پرشین تله کام) . پرشین تله کام همراه گوشی یه سی دی آریو اقلیم میده که برنامه جی پی اسش هست به همراه نقشه چند شهر اعم از تهران که خیلی جالبه.
3.این چه حرفیه دوست من؟ ما اینجا میایم که به سوالاتمون جواب داده بشه یا جواب بگیریم . انجام وظیفست.
4.انشاالله که انتخاب درست رو بکنی. ( تو کلوپ 5800 گفته بودی می خوای بگیری):46:
سوالات رو که دوستمون جواب داد فقط یک چیز دیگه بگم:
گارانتی یاس بهتر از گارانی پرشین تله کام { مطمعا تر } هست چون توی سایت htc فقط گارانتی یاس از ایران تو لیست هست.
قیمت جهانیش بعد از نمایشگاه و نمایش مدلهای جدید htc خیلی اومده پایین ، در حد 650 تومن .نقل قول:
ولی تو ایران هنوز چون جنس های قدیمی موجوده ، نمایان نشده .
ولی دیگه تصور نمیکنم از این مقدار پایین تر بیاد . ( منظورم از قیمت جهانی کنونی )
آقا مهدی دمت گرم بابت این همه توضیح.نقل قول:
راستی نگفتی این گوشی در مقایسه با N96 از نظر خودت چجوریاس !؟ :31:
آره داداش من دیگه دارم دیوونه میشم از بس گوشی انتخاب کردم و بعدش دلمو زد :41: اولش N85 می خواستم بگیرم که دیدم مشکل خیلی داره . بعد قرار شد واسه داداشم 5800 بگیرم که تا وقتی خودم یه گوشی درست و حسابی می گیرم اون دستم باشه . گوشی ای که خودم هم تا دیروز می خواستم بگیرم N96 بود ...
بعد دیدم نمیشه امکاناتی که دوست داری تو دوتا گوشی نصف شده داشته باشی . بعد رفتم سراغ محصولات htc و دیدم که :40: ...
بعدش دیگه یه راست اومدم تو این تاپیک و الان در خدمتتون هستم :دی
آهان بلندی صدای اسپیکرش خوبه ؟ می تونی با N73 یا 5610 مقایسه اش کنی ؟ چون من با این دوتا گوشی کار کرده ام صداشون تو گوشمه .
دمت گرم .
radian جان . تو ایران جایی نیست که همین Touch HD رو با قیمت جهانی بده ؟نقل قول:
جوووون من بگو تو آینده ی نزدیک ، قیمت ایران به قیمت جهانی میرسه یا نه ؟
اگه همین الان یه شرکت اینو با 650 الی 700 بده فردا میرم می گیرمش !
توروخدا یجوری منو از این بدبختی نجات بدین :37:
صدای 5610 رو نشنیدم ولی از ان73کمتره. صداش یه چیزی تو مایه های ان82 هست. کلا گوشیهای اچ تی سی صدای زیاد بلندی ندارن.
راستی چرا صبر نمی کنی ان97 بیاد. اون دیگه آخرشه. اگه مایه داری وایسا ان97 بگیر. صداشم باید بلند باشه. ال سی دیه 3.5 اینچ و 32 گیگ حافظه و دوربین 5 با لنز کارل زایس و خلاصه توپه. من خودم می خواستم ان97 بگیرم. لامصب نوکیا افت قیمتش زیاده زودم خز میشه. ولی اچ دی رو دیگه دست همه کس نمی بینی. من که تو دوستام هر کی دیده کف کرده:31:
N97 یه جوریه !
همونطور که گفتی نوکیا ها همه شون خز میشن شدید !
از تاچ نوکیا خوشم نمیاد. قدیما دوست داشتم اپل آی فون بگیرم به خاطر زیباییش ، ولی دیدم نسبت به پولش واسم کارایی نداره . حالا که htc رو دیدم می بینم که هم خوشگلی داره هم کارایی .
شما با سیستم عامل htc یعنی WinMo که مشکلی ندارین ؟
محدودیتی چیزی نداشتین که ؟ تم ، برنامه و... ؟
من از نوکیا خسته شدم . هیچ گوشی ایش منو راضی نمیکنه .
من که ویندوز موبایل تجربه اولمه ولی مشکلی ندارم باهاش. به نظر منم سیمبین تاچ یه چیز مسخره ایه. تمهاش که 2نوعه 1.تم خود ویندوز 2. تم تاچ فلونقل قول:
از لحاظ برنامه هم محدودیت نداره. اکثر برنامه های wm5 بهش می خوره.
شما که قبلان ۵۸۰۰ داشتی به نظرت hd چقدر با ۵۸۰۰ متفاوت است؟نقل قول:
اصلا قابل مقایسه نیست. 5800 فقط و فقط صدای خوبی داره. نه اینکه بد باشه. اتفاقا گوشیه خوبیه ولی hd یه چیز دیگست.نقل قول:
0.6 اینچ ال سی دی بزرگتر. سی پی یوی قوی تر. رم و رام بیشتر. دوربین بهتر( منهای فلاش). جی پی اس قوی تر.
رابط کاربری تاچ فلو هم که دیگه حرف نداره.
سلام دوستان
قرار شده برای من از کانادا یه htc hd بیارن
چند تا سوال داشتم
1. باید unlock شده بیارن یا نه؟
2. چه چیزایی رو بگم موقع خریدش در نظر داشته باشن یا بهتر بگم بهتره با چه خصوصیاتی باشه؟
3. شما store خاصی رو تو کانادا سراغ دارین که بگم از اونجا بگیرن؟ (از ebay نمی خوام باشه)
4. چه لوازم جانبی ای باید براش بگیرم
مرسی از همتون
سلام
اولا مبارک باشه
1. تا اونجایی که من میدونم گوشی های HTC احتیاجی به Unlock کردن نداره و همه جا قابل استفاده است
2. چیزهایی که اینجا توی جعبه اش هست ( گارانتی یاس) عبارتند از : گوشی ! ، کیف پارچه ای، شارژر ، رم 8 گیگ ، قلم اضافه و اسکرین پروتکتور یا همان محافظ صفحه و دفترچه و ....
3. راستش نه. اما میتونی توی سایت خود HTC ببینی. توی شهر مورد نظرت ، لیست فروشگاه ی معتبرش رو میده
4. اگه ماشین داری شارژر فندکی ش رو بگیر ( خیلی خوشگله) ! هدست بلوتوث اش هم خوبه ( دقت کن که استریو اش رو بگیری) ، و .... لیست لوازم جانبی هم توی سایتش هست
خیلی گوشیه خوبیه. مبارکه.
من مدت هاست دارم. هم خودم و هم برای چندتا از دوستام گرفتم
سلام
مرسی بابت جوابتون
فک نمی کنم هدست بکارم بیاد
فقط یه سوال دیگه کیس کریستالی (اگه اسمشو درست گفته باشم) ایتجا چنده؟
من yahoo messenger و فارسی ساز واسه گوشیم می خواستم(فقط خیلی عجله دارم)یکی به داد ما برسه!
بعد یکی از اشکالاتی که من از اچ دی دیدم اینه مه زیاد گیر داره و هنگ می کنه
تو این یکی دو ماهی که گرفتمش تا حالا 3 بار فکنم مجبور شدم ریستش کنم
در صورتیکه رفیقم i 900 داره میگه تا حالا یه بار هم گیره کوچولو نداشته
حالا نمیدونم مشکل چیه!
اینم FingerKeyboard بعلاوه فارسی ساز علیرضا. فایل rar بعد از اکستراکت کردن حاوی 3 فایل و یک پوشه حاوی اسکین هست. برنامه ها رو به این ترتیب و در فون مموری نصب می کنید:نقل قول:
1. Finger Keyboard
XT9 Disable.2
3. پوشه حاوی اسکین رو در مسیر ProgramFiles>FingerKeyboard>Skin کپی و Replace کنید.
4.AlirezA Multilingual Support 3.0 Build 416 رو نصب کنید.
5.سافت ریست رو قبول کنید.
6.حالا از قسمت کیبرد FingerKeyboard رو انتخاب و زبان فارسی رو انتخاب کنید.
تمام.
کد:http://www.4shared.com/file/109422913/929d7309/Finger_KeyboardAlirezA_Multilingual_Support_30_Build_416.html
:11:
ممنون
یاهو مسنجر هم می خواستم
کسی داره؟:46:
دستت درد نکنه مهدی جان . برنامه هه رو از همین الان دانلود کردم :31:
مهدی جان میشه یکم راجع به برنامه هایی که روش نصب میشه توضیح بدی.
این برنامه ها مخصوی این گوشی نوشته میشن یا مثلاً مثل برنامه های جاوا که تو اکثر نوکیا ها و اریکسون ها نصب میشن ، این برنامه ها هم به اکثر پاکت pc ها و وین مو ها می خورن ؟
برنامه هاشون به فراوونیه برنامه های سیمبیان و جاوا هست ؟
با توجه به نوع گوشی محدودیتی در برنامه های قابل نصب قرار نمیگیره؟
سایتی سراغ داری که برنامه های وین مو و پاکت pc رو داشته باشه ؟
ممنون