اره دوست عزیز میتونی بازی کنی سیستمت خیلی خوبهنقل قول:
Printable View
اره دوست عزیز میتونی بازی کنی سیستمت خیلی خوبهنقل قول:
با سلام ببخشید farcray 2 یا 007 جدیده رو سیستم ما میاد
cpu:3.4 full
ram:2gig
vga:7300
سلام
من یه سیستم با این مشخصات دارم
cpu: 3gig full
ram: 1gb
vga: en 7300 ne
windows:xp sp2
میشه بااین سیستم gta4 و farcray 2 رو اجرا کرد؟
مي توني ! ولي براي فاركراي فكر ميكنم كارتت كم بياره ! من با 8500 و 1گيگ رم نسبتا با تنظيمات خوبي بازي كردم ! ( نا گفته نماند 8500 هم خيلي از 7300 قوي تر نيست ! )نقل قول:
دوست عزیز کارت گرافیک شما gt هست یا gs ؟نقل قول:
اگه gt که میتونی با تنظیمات متوسط به پایین بازی کنی .
اگه gt با پایین ترین تنظیمات و افت فریم .
دوست عزیز اسم این بازی GTA 6 نیست !نقل قول:
سلام
بازی gta 6 با این سیستم بالا میاد میشه بازی کرد میخوام برم بخرم
cpu 3.4 full 2m
ram 4g 800
vga 9500 gt ddr2 512
لیست بازی های GTA به ترتیب »
GTA
GTA 2
GTA Liberty City یا همون 3
GTA Vice City
GTA San Andreas
GTA IV
دیگه GTA 6 نداریم !
من مي تونم با سيستمم پرنس4 را بازي كنم؟(بحونه نياريد اسم كامل نيستPrince of Persia4 )سيستمم تو امضام هست. call of duty5 چي؟
[quote=khelane;3284445]اره دوست عزیز میتونی بازی کنی سیستمت خیلی خوبه[/quo
سلام
برای بازی gta iv حداقل سیستم مورد نیاز رو نوشته cpu چهار هسته ای مطمینی میشه با تک هسته ای بازی کرد
اخه همه میگن سیستمت خوبه ولی cpu اشغاله:8:
البته بین دو بازیه gta sa و gta iv دو بازی با نام های gta vice city stories و gta liberty city stories هم برای ps2 و psp منتشر شد که rockstar leeds زحمتشو کشید.نقل قول:
نه دوست عزیز نمیتونی چون سیستمت خیلی ضعیفه .نقل قول:
[QUOTE=kourosh4;3286084]خوب شما در عوض رم و گرافیک بهتری داری .نقل قول:
البته ببخشیدا من حواسم نبود که CPU شما تک هسته ای هست .
اگه یه CPU دو هسته ای بخری سیستمت عالی میشه .
ممکنه با اینم بتونی بازی کنی ولی با تنظیمات متوسط به پایین . :46:
[quote=kourosh4;3286084]اون دوستمون راست میگفت اگه میتونی cpu رو به 2 هسته ای تغغیر بدهنقل قول:
سلام یه سوال دارم:
من وقتی تو سایت EA کامپیتور خودم واسه کریسیس تست کردم این اومد ....یعنی چی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] CPUMinimum: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista) or faster, Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista) or faster, AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) or faster.You Have: undefined
FYI: Could not determine your exact CPU, so look at all the other requirements listed to see if you can run the product.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] CPU SpeedMinimum: 2.8 GHz (3.2 GHz or higher for Vista)You Have: undefined
Could not determine your exact CPU Speed, so look at all the other requirements listed to see if you can run the product.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] System RAMMinimum: 1 GB (Windows Vista requires 1.5GB RAM)You Have: undefined
Could not determine how much RAM your computer has. You may or may not pass this requirement, so please try and evaluate through another method.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Operating SystemMinimum: Windows XP/VistaYou Have: undefined
Could not determine your exact Operating System, so look at all the other requirements listed to see if you can run the product.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Video CardMinimum: Supported chipsets: NVIDIA GeForce 6800 GT or greater; ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. Integrated chipsets are not supported. The following are NOT supported NVIDIA GeForce 7100-7600 GS, GeForce 8300 GS, 8400 GS, 8500 GT or ATI Radeon X1300 or Radeon X1550.You Have: undefined
Could not determine the video card requirement for your computer. Please review the Video Card details below or use another method for your evaluation.
Video Card Features - Minimum attributes of your Video Card
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Video RAM: Required - 256 MB , You have - undefined [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Video Card 3D Acceleration: Required - Yes , You have - undefined [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Video HW Transform & Lighting: Required - Yes , You have - undefined [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Vertex Shader Ver.: Required - 2.0 , You have - undefined [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Pixel Shader Ver.: Required - 2.0 , You have - undefined
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Video Card Driver Version (DirectX)Your driver version number is: undefined
FYI: Your video card driver version is provided for your information, but it is not part of this analysis. Updating your drivers is an important part of keeping your computer up to date, to learn more click the 'Driver Info' button.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DirectX VersionMinimum: 9.0c (included)You Have: undefined
Could not determine your DirectX version number. But you can download the latest version of DirectX for FREE from Microsoft's website.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Sound CardMinimum: YesYou Have: undefined
Could not determine your sound card, but you can still run the game if all other requirements are met.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Sound Card Driver VersionYour driver version number is: undefined
FYI: Your sound card driver version is provided for your information, but it is not part of this analysis. Updating your drivers is an important part of keeping your computer up to date, to learn more click the 'Driver Info' button.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Free Disk SpaceMinimum: 12 GBYou Have: undefined
Could not determine how much Free Disk Space your computer has. Please try to use a different method to see if you meet this requirement.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DVDMinimum: 8X speed DVD-ROM. This game contains technology intended to prevent copying that may conflict with some DVD-ROM, DVD-RW and virtual drives.You Have: undefined
Could not determine what you've got. Please try to use a different method to see if you meet this requirement.
کاش یه عکس بزاری .
چون اینطوری هیچی معلوم نیست !
این پستت هم ویرایش کن .
من با این سیستم چه بازی هایی رو میتونم بیارم
graphic 6100 geforce onboard
motherboard elitegroup
ram 1 gig
cpu amd 1150
[quote=khelane;3286252]سلام خدمت دوستاننقل قول:
من تا حالا با این سیستم به مشکل بر نخوردم و تمام بازی ها رو با گرافیک خوب و بون مشکل اجرا کردم
مثلا بازی کریسیس رو با رزولیشن 1600*900 با گرافیک gamer اجرا کردم همچنین بازی فارکرای2 رو
حا با این تفاسیل بازی gtaiv رو با رزولیشن 1024*728 و گرافیک نرمال میتونم بازی کنم:8:
graphic 6100 geforce onboard
motherboard elitegroup
ram 1 gig
cpu amd 1150
من با این سیستم می تونم پرنس 4 و call of duty 4 رو بازی کنم؟
کلا من چه بازی هایی می تونم بکنم
بازی های سال 2006 به پایین .نقل قول:
چون سیستمتون خیلی ضعیفه .
مخصوصا کارت گرافیک که Onboard هست .
تقریبا میشه گفت هیچ بازی درست و حسابی رو نمیاره !
بهتره سیستمتون رو یه ارتقایی بدین . :46:
با این CPU و توصیفاتی که گفتی ، غیر ممکنه !نقل قول:
سلام خدمت دوستان
من تا حالا با این سیستم به مشکل بر نخوردم و تمام بازی ها رو با گرافیک خوب و بون مشکل اجرا کردم
مثلا بازی کریسیس رو با رزولیشن 1600*900 با گرافیک gamer اجرا کردم همچنین بازی فارکرای2 رو
حا با این تفاسیل بازی gtaiv رو با رزولیشن 1024*728 و گرافیک نرمال میتونم بازی کنم
سیستم توصیه شده CPU دو هسته ای زده !
تازه با آخرین تنظیمات دیگه خدا رحم کنه !!!
شما نصب کن اگه تونستی بازی کنی خوش باشی !
سلام یکی از دوستام گیر داده میگه کدوم یکی از این سیستم ها قوی تره و میشه باش کرایسیس رو با تنظیمات کاملا medium بازی کرد :
Processor 2.2GHz Intel Core 2 Duo T7500
Memory 2GB, 667MHz DDR2
Hard drive 160GB 5,400rpm
Chipset Intel GM965
Graphics Intel GMA X3100 (integrated)
--------------------------------------------------------------
2.4 GHz AMD Turion™ 64 X2 – TL68
2 X 512 KB Level 2 cache
مشخصات پردازنده(CPU)
3072 MB DDR2 / 667 MHz
حافظه(RAM)
250 GB(5400 RPM)
هارد ديسك(HDD)
Light scribe
Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW)
with Double Layer support
درايو(ODD)
12.1" WXGA High Definition BrightView Widescreen
اندازه صفحه نمايش(LCD)
NVIDIA® GeForce™ Go 6150
(1280 x 800 WXGA)
Up to 527 MB (128 MB dedicated)
كارت گرافيكي((VGA
سيستمه مورده نياز براي rise of argonats رو ميخواستم
Minimum Specifications:نقل قول:
Windows XP/Vista
3.0Ghz Pentium or AMD equivalent
XP 1GB RAM / Vista 1.5GB RAM
12GB Hard Drive Space
Graphics Card: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above
Recommended Specifications:
Windows XP/Vista
Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800+
2GB RAM
13GB Hard Drive Space
Graphics Card: GeForce 8800GTX or above or Radeon HD 3800 series or above
سلام به همه
اقا با این سیستم من بازی GTA IV رو رو چه تنظیماتی از قبیل رزولیشن و سایه و .....
بازی کنم :
کارت گرافیک : geforce 8600GT
رم : 2 GIG با باس هردوشون هم باسش 800 هستش .
CPU : AMD Athlon(tm)64X2 Duol core Processe 4600 +2.40GH.z
ویندوزم هم VISTA service pack 1 .
ممنون میشم کسی بما کمک کنه .
میتونی مثل من روی Medium روون بازی کنی .نقل قول:
سلام به همه
اقا با این سیستم من بازی GTA IV رو رو چه تنظیماتی از قبیل رزولیشن و سایه و .....
بازی کنم :
کارت گرافیک : geforce 8600GT
رم : 2 GIG با باس هردوشون هم باسش 800 هستش .
CPU : AMD Athlon(tm)64X2 Duol core Processe 4600 +2.40GH.z
ویندوزم هم VISTA service pack 1 .
ممنون میشم کسی بما کمک کنه .
سلامنقل قول:
من رفتم و بازی gta iv رو خریدم وبا این سیستم با گرافیک نرمال و رزولیشن 1024*728 به راحتی اجراش کردم ولی دوستان به من گفتن نمیشه لطفا در جواب دادن دقت کنین
اینم سیستمم
cpu 3.6 full 2m 800
ram 4g 800
vga 9500 gt ddr2 512
کسی جوابه مارو نمیده ؟ این دوستم مارو خفه کرد ....نقل قول:
با هر دو سیستم میتونی با گرافیک پایین بازی کنی ولی با هیچ کدوم نمیتونی با گرافیک نرمال بازی کنی چون هر دو سیستم رم و سی پی یو مناسبی دارن ولی گرافیک هردو بدرد نمیخوره:8:نقل قول:
سلام
بي زحمت اگه سيستم مورد نياز براي tomb raider underworld رو بگيد ممنون ميشم .
سلام!نقل قول:
سلام
بي زحمت اگه سيستم مورد نياز براي tomb raider underworld رو بگيد ممنون ميشم .
Minimum System
Processor: Intel Pentium 4 3.0Ghz /
AMD Athlon64 2.5Ghz
Display Card!: NVIDIA GeForce 6800 GT /
ATI Radeon X1800 series
Memory: 1024MB
Free Disk Space: 8GB
Operating System: Windows XP / Vista
Recommended System
Processor: AMD Athlon64 X2 4400+ /
Intel Core 2 Duo 2.2Ghz
Display Card!: ATI Radeon HD 48x0 /
NVIDIA GeForce 9800 GTX
Memory: 2048MB
Free Disk Space: 8GB
Operating System: Windows XP / Vista
آقا سیستم ما چی پرنس پرشیا رو میاره و البته جی تی ای جدیده
cpu:2.4 celeron
ram :512
vga:xfx geforce 5500 256mb
البته خودم فکر میکنم که نمیاره بعید میدونم ولی گفتم کسی با حداقل سیستم آورده باشه
ممنون
دوست عزیز سیستمت خیلی ضعیفه .نقل قول:
اگه میخوای بازی های جدید رو اجرا کنی بهتره سیستمت رو یه ارتقا بدی . :46:
آقا سيستم من خيلي ضعيفه: رم 256 و كارت گرافيك 128 radeon series AGP (0x5960 آيا اميدي به اين سيستم هست ؟ من چه طوري ميتونم اون رو ارتقا بدم؟ من خيلي منتظر تام رايدر بودم ولي حالا كه اومده نميتونم بازيش كنم:19::37::45:نقل قول:
سلام.نقل قول:
آقا سيستم من خيلي ضعيفه: رم 256 و كارت گرافيك 128 radeon series AGP (0x5960 آيا اميدي به اين سيستم هست ؟ من چه طوري ميتونم اون رو ارتقا بدم؟ من خيلي منتظر تام رايدر بودم ولي حالا كه اومده نميتونم بازيش كنم
همونطور که گفتید سیستممتون خیلی ضعیفه! و امیدی هم بهش نیست!
اینطور هم که از ظواهر امر پیداست باید سیستمت رو از بیخ به تعویضی!
برای ارتقای سیستم هم اینجا باید عنوان کنی عزیز:
مشاوره و راهنمایی برای خرید قطعات
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=247
به نظر شما یان کارت گرافیک برای gta iv چه طوره؟
ATI 4830
كارته خوبيه !نقل قول:
سلام
میشه gta iv رو بازی کرد
اهل بازی نیستم اما تعریفهای شما مارو وسوسه میکنه
Main : Elite a780 With Ati Hd3200 700mb
Cpu : dual core 5200 X2 64
Ram : 1.5 Gig
ممنون
فکر نکنم.نقل قول:
ولی اگه باز بشه فکر نکنم اونقدرها هم رون باز کنه که بتونی بازیش کنی ...
+ من مشکل رو بیشتر از رمت می بینم.و cpu که ati هست و با این ati زیاد جور در نمی یاد.
سلام ....
برای روان تر اجرا شدنه بازی کدوم قعطه مهمتره ؟
cpu
کدومش
intel or amd
graphic
ram
راسی میشه کرایسیس رو با بالاترین تنظیمات یعنی ultra high با این سیستم اجرا کرد :
cpu : Intel Xeon 3085 3GHz
vga : 8500 gt
ram : 2 gb ddr 3
دوست عزیز cpu رو نشنیدم تاحالا ولی گرافیک افتضاحه .نقل قول:
اگه میخوای اونطور چیزی که میگی رو بازی کنی باید یه گرافیک 260gtx داشته باشی .
پس برای بازی گرافیک مهم تر از cpu هستش .... ؟
آخه این cpu که نوشتم خیلی قوی هستش ... پس چرا بیشتره بازیا با کارت گرافیک بالا بازم روونه روون نیست ؟ فکر کنم اون دیگه به خاطر cpu باشه ....
Minimum Requirements:
- Windows XP / Vista
- 2.0 GHz Dual-Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2)
- 1 GB Available System Memory
- 15 GB Available Hard Drive Space
- 128 MB 3D Video Card w/Shader Model 3.0 Support (Nvidia GeForce 7600 / ATI Radeon X1300)
- DirectX Compatible Display Capable of 640x480 16-bit Color Resolution
- DirectX 9.0c Compatible 16-bit Sound Card
- Broadband Connection for Internet Multiplayer
Recommended Requirements:
- Windows XP / Vista
- 3.2 GHz Dual-Core Processor (Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2)
- 2 GB Available System Memory
- 256 MB 3D Video Card with Shader Model 3.0 Support (Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD3850)
- DirectX Compatible Display Capable of 1024x768 in 32-bit Color
- DirectX 9.0c Compatible 16-bit Sound Card
- Recommended System Requirements Required for 2-12 Player Multiplayer or Co-Op
خسته نباشید.
میگم با این سیتم میشه راحت بازی Assassin's Creed کرد.
ram = 3 gb
vga = 1gb 9500
cpu = 3.20 ghz
البته سر اول همین برج سی پی را میخوام چهار هسته ای بکنم.
سلام من میتون GTA IV رو بازیکنم
اینم سیستم خودم:
CPU :4600 Core 2 Duo
Memory: 1 GB
Video Memory: 512 MB (nVidia GeForce 8400