لینک دانلود تو پست اول خرابه
Printable View
لینک دانلود تو پست اول خرابه
ببخشید یه کمی دیر شد:31: .. اینجا میگه فایل ویدیو پارتیشن خیلی پرحجمه و تو سرور نیستش...باید waveها رو دانلود ودر پوشه نرم افزار نصب کنی تا ایمیجت رو فیکس کنه....شما یه بار با xbox backup creator یه ایمیج بگیر و دوباره امتحان کننقل قول:
ممنون . اما گرفتم اين برنامه رو ارور ميده و اجرا نميشه . ميشه برام آپلود كنيد يه جا . يه ورژنيش رو بگيرم شايد جواب داد .
سلام...رفیق خدایی دیشب من پستی فرستادم ولی به نظر هنوز نرسیده!!:31::19:نقل قول:
شما این فایلو استخراج کن بعد بریزش تو پوشه system32 ویندوز اجرا میشه:46:
اینم آخرین ورژن نرم افزار:کد:http://www.4shared.com/rar/xtKk8bNk/MSCOMCTL.html?
کد:http://www.4shared.com/rar/7298E-wv/Xbox_Backup_Creator_v290350.html
خيلي ممنون كه پيگير بودي . دمت گرم .
ولي ظاهرا تونستم كه پچ كنم با ABGX360 . اون فايلي كه ميگه حجمش زياده رو رفتم تو خود سايت ABGX360 پيدا كردم كه حدودا 85 مگابايت بود و اونو دانلود كردم و كپي كردم تو ديتابيس ABGX و به اينترنت هم وصل شدم و درنهايت پيغام موفقيت آميز رو با رنگ سبز داد !
دوستان من دارم با ایمیج برن از ac:revelations ایمیج میگیرم واسه لایو می خوام
ایمیجم رو از بازی گرفتم که مخصوص lt2 هستش . چطوری ببرمش روی lt3 لطفا راهنماییم کنید .
درایوم هم ihas524 B liteon هستش .
سلام دوستان
بنده دی وی دی رايتر سونی دارم اما نمی تونم بازی xbox رایت کنم برای رایت بازی xbox کدام دی وی دی رايتر مناسب می باشد؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
باید یکی از این مدل ها باشهنقل قول:
LiteOn iHas124-XX B
LiteOn iHas224-XX B
LiteOn iHas324-XX B
LiteOn iHas424-XX B
LiteOn iHas624-XX B
یه راهنمایی کنید لطفا ..چطوری بدونم dvd م Stealth Patch شدست؟
میخوام فیفا12 آنلاین بازی منم .. دستگام هم lt3 ه
دوستان من ایمیج بازی gta 4 که با سرعت x4 با برنامه imgBurn تهیه کردم رو در حال اتصال به اینترنت با obgx چک کردم یه جا با رنگ زرد نوشته ( video partition does not match any known data (almost certainly corrupt زیرش هم به رنگ قرمز نوشته video crc, v0 crc. v1 crc, pfi crc does not match آخر سرم باز به رنگ زرد توضیح داده که فلان فایل تو دیتابیس نبود و پیداش نکردم و اتوفیکس ناموفق بود (تنظیمات اتوفیکس رو روی لول دو و سه هر دو امتحان کردم) دیسکش هم تو obgx همون خطا ها رو نشون میده و موقع بازی کردن کنسول بعضی وقتا گیر میده که دیسکت کثیفه و تمیزش کن لطفا راهنمایی کنید این خطا ها رو چجوری باید اصلاح کنم
اقا من دو تا بازی رو که برنر مکس خریده بودم امتحان کردم با این برنامه...
فیفا 13 رو اون قسمت اخر که سه تا فاکتور اصلی((ss...xex ,و dmi ))هست این سه تا پیام رو میده...
اولی ((dmi)) که میگن مخصوص شرکت سازنده هست نوشته unverified و با رنگ زرد مشخص کرده....
دومی((ss)) هم نوشته unverified و با رنگ زرد مشخص کرده....
سومی((xex)) هم نوشته matches و با رنگ سبز مشخص کرده...
اخر سر هم نوشته verification failed...
حالا امنیت این دی وی دی چطوریه واسه لایو؟
وقتی که من امتحان میکنم که دی وی دی ام ایا بچ شده یا نه اون سه فاکتور مهمی که تو اموزش ذکر شد به این شکل و رنگ نشان داده می شن:
dmi:به رنگ زرد((و نه قرمز)) و با این پیام:unverified
ss:به رنگ زرد ((و نه قرمز)) و با این پیام: unverified
xex: به رنگ سبز و با این پیام matches
امنیت در چه حدیه.....
در ضمن این 11 پارتیشنی که تو اموزش هست واسه پچ کردن بازی هستش؟یا همون نوشته ی بالایی اش کافیه واسه پچ کردن...
3--بازی که داریم انجام میدیم ولی با امتحان کردن با این نرم افزار میبینیم مناسب لایو نیست رو همون بازیو میشه با این نرم افزار پچ کرد؟یا باید با یک دی وی دی خام اینکارو انجام داد؟
والا فقط میدونم که واسه لایو بازی کردن همه چیز باید سبز باشه تا بتونی با خیال راحت (تقریبا راحت) بازی کنی.
====
یک سوال داشتم :
اگه همه چیز سبز باشه تو abgx ولی واسه verify کردن آنلاین هنوز چیزی توی database نباشه، یعنی این رو نوشته باشه :
حالا اگه من این بازی رو مکس برنر رایت کنم و تا وقتی که این قسمت هم ok نشده باشه اصلا به لایو وصل نشم (چه واسه این بازی چه واسه بازی های دیگه) و کلا با این ایمیج رایت شده به لایو وصل نشم و تا وقتی که همه چیز سبز شده باشه و یکی دیگه رایت کنم ، ممکنه که بازم flag و ban بشم ؟نقل قول:
Starting Verification
Looking for 8A875F673FB959D5.ini in the online verified database
There is no verified rip of this Xex/SS combination in the online database
Failed to find a verified ini file for this Xex/SS combination
Attempting to at least verify the PFI, Video and game data
Looking for Xex_3FB959D5.ini in the online verified database
There is no verified rip of Xex CRC 3FB959D5 in the online database
Failed to find a verified ini file for this Xex
Verification failed
واسه assassins 3 میخوام و الان با اینکه نزدیک به یک هفته هست که دارم هنوز رایت و بازی نکردم.(البته همین مشکل رو هم با PES13 دارم)
دوستان فایلهای پست اول کامل پاک شدن
من میخوام چندتا از بازیهای جدید که اومدن مثل COD Black Ops و Assasins Creed و هیتمن رو کامل پچ کنم،
خودم هم برم دیسک برنر مکس بخرم و رایت کنم و استفاده کنم
چون هرچی که گشتم دیسک برنر مکس جایی گیرم نیومد
الان روی همین دیسکهای معمولی بازیها رو دارم
و واسه بازی معمولی که میذارم انقدر درایوم صدا میده خودم دلم واسش میسوزه...
خب حالا چکار کنیم؟
آیا ایمیجی که با برنامه نرو بگیرم واسه پچ کردن مناسب هست یا باید با برنامه خاصی ایمیج بگیرم؟
مگه با روش اجرای آهنگ بازم درایوتون کار میکنه؟نقل قول:
و واسه بازی معمولی که میذارم انقدر درایوم صدا میده خودم دلم واسش میسوزه...
دوستان من خیلی از بازی هام این اخطار رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه لطفا بگید چرا
تقریبا نصف بازی هام این رو میگه
میشه بگید این اخطار رو چرا میده
یهنی تو این انجمن به این بزرگی کسی نیست جواب منو بده
لطفا
راستی من خیلی از بازی هام برنرمکس نیست ولی همه ی نوشته هاش سبز میشه
یعنی لازم نیست برنرمکسش رو بگیرم
ممنون
دیسکت برای لایو اصلا امن نیست
اگه برنرمکس نداری اصلا سمت لایو نرو و اگر هم داری باید دیسکت پچ شده باشه و تمام این موارد سبز بشن
با این دیسک احتمال شناسایی شدنت تو لایو خیلی زیاده
حالا یه سوال:
اگر من با یکی از این دیسکا به لایو برم، توی حافظه لایو می مینه و دیگه حتما بن میشم؟
ممنون:n16:
دوستان میشه راهنمایی کنید وبگید ایا این دیسک برای لایو امن هست یا نه؟در ضمن بانر مکس نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی میزنه SS is unverified یعنی نمیتونی آنلاین بزنی باهاش...............
سلام دوستان
این hd contentکه در اول بعضی از بازیهامیگه باید نصب بشه کسی میدونه چی هست؟؟
سلام.نقل قول:
تو اون یکی تاپیک پاسخ داده شد :)
سلام
دوستان یه سوال مهم راجع به رایت
من ایمیج با abgx چک میکنم همچی ok و سبز
رایت هم کامل با imgburn میکنم اما بعضی وقتا تو verify تو حدود 50 درصد گیر میکنه و ارور میده بعد که تو هارد دستگاه میخوام بریزم تو درصد حدود 35 تا 50
گیر میکنه و نصب نمیشه جالب اینجاست اونایی هم که کامل رایت میکنه و کامل verify میشن باز تو هارد نصب نمیشه و میزنه دیسک کثیفه و از این حرفا
جالبه از وقتی دیسک Tgate گرفتم اینجوری میشه و وقتی Aone میگرفتم اینجوری نمیشد
مشکل کجاست کسی میتونه کمک کنه؟