وقتی تو یک همچین فرومی همه چیز آموزش داده میشه و هر نرم افزاری بخواین هم پیدا میشه , دیگه چه احتیاجی هست پول بیخودی اونم برای نصب!! بدیدن؟
Printable View
وقتی تو یک همچین فرومی همه چیز آموزش داده میشه و هر نرم افزاری بخواین هم پیدا میشه , دیگه چه احتیاجی هست پول بیخودی اونم برای نصب!! بدیدن؟
درسته ولی شما اين جمله رو از جانب فروشنده داشته باش:نقل قول:
اگه شما اين انتی شرکت ما رو نريزيد و هرگونه مشکلی برا پيش بياد گوشی شما از گارانتی خارج ميشه
بعد هم طرف يه کارت بهت نشون ميده که شبيهه همين جمله هارو توش نوشته و...
هيچ مشكلي پيش نمياد...مگه ميخواي فيل هوا كني؟ منم وقتي 82 گرفتم يارو گفت آپديت كني از گارانتي (اتصالات) خارجه...رسيدم خونه به ورژن 11 آپ كردم....ميخواست آنتي ويروس نصب كنه 20 تومان...من اصلا" نصب نكردم..عمرا" هم ويروسي نشه گوشي..عمرا"...نقل قول:
راستی مگه برای این ورژن ویروس هم اومده اصلا؟
من که ديگه خام شدم رفت برا بقيه دوستان گفتمنقل قول:
حذف شود...
من این برنامه رو روی ان 73 قبلا استفاده کردم و بیپ هم نمی زنه ( نه من که صاحب گوشی هستم نه طرف مقابل )
گوشی مبارکتون باشه اما من اگه بودم چنین هزینه ای برای آنتی ویروس نمی کردم
درضمن به نظر من اینکه شما نباید برنامه ای روش بریزید فقط یک کلک برای این هست که شمارو نترسونن و برنامه های خودشون رو با قیمت های زیاد به شما بفروشند.
شما مطمئن باشید با ریختن نرم افزار هایی که مدیرهای انجمن معرفی می کنند و بقیه تست کردند و هیچ مشکلب نداشتند ، برای شما و گوشیتون مشکلی درست نمی کنه.
من گوشی خودم بدون گارانتی خریدم و تا الان هر برنامه ای رو روش نصب کردم ( حتی ان73 قبلی و 7610 که هنوز دارمش )
شما قبلا گوشیتون چی بوده؟ نوکیا؟ چه مدلی ؟ احتملا صفحه نمایش قبلی شما 320 در 240 نبوده که تکست ها الان به نظرتون کوچیک میات. ان 73 از نظر اندازه تکست با ان 79 یکی هست اما اگه شما با اندازه مشکل دارید از برنامه Psilock font magnifier استفاده کنید. این برنامه هم فونت و هم اندازه رو براتون می تونه کوچیک یا بزرگ کنه.
درضمن کوچکی تکست ها همراه با کیفیت خوب ال سی دی مشکل خاصی برای کاربر ایجاد نمی کنه
نقل قول:
من این برنامه رو روی ان 73 قبلا استفاده کردم و بیپ هم نمی زنه ( نه من که صاحب گوشی هستم نه طرف مقابل )
درضمن به نظر من اینکه شما نباید برنامه ای روش بریزید فقط یک کلک برای این هست که شمارو نترسونن و برنامه های خودشون رو با قیمت های زیاد به شما بفروشند.
شما مطمئن باشید با ریختن نرم افزار هایی که مدیرهای انجمن معرفی می کنند و بقیه تست کردند و هیچ مشکلب نداشتند ، برای شما و گوشیتون مشکلی درست نمی کنه.
من گوشی خودم بدون گارانتی خریدم و تا الان هر برنامه ای رو روش نصب کردم ( حتی ان73 قبلی و 7610 که هنوز دارمش )
شما قبلا گوشیتون چی بوده؟ نوکیا؟ چه مدلی ؟ احتملا صفحه نمایش قبلی شما 320 در 240 نبوده که تکست ها الان به نظرتون کوچیک میات. ان 73 از نظر اندازه تکست با ان 79 یکی هست اما اگه شما با اندازه مشکل دارید از برنامه Psilock font magnifier استفاده کنید. این برنامه هم فونت و هم اندازه رو براتون می تونه کوچیک یا بزرگ کنه.
درضمن کوچکی تکست ها همراه با کیفیت خوب ال سی دی مشکل خاصی برای کاربر ایجاد نمی کنه
نقل قول:
منظورت منم؟ قبل عيد گرفتم 510 تومان...نقل قول:
سلام
میخواستم بدونم transmitter گوشی n79 تا چندمتر جواب میده ؟؟؟؟
قیمت این گوشی الان چنده ؟؟؟؟
آپدیت کنی خراب نمیشه ؟؟؟؟
چون من n70 داشتم آپدیت کردم دیگه روشن نشد بردم نماینگی طرف تا دید پرسید آپدیتش کردی؟؟
اگه اف ام ترنسمیترش مثه ان78 باشه ، تا 5 متر بدون مانع جواب میده ........نقل قول:
قیمت جدید ندارم .......
اگه درست آپدیتش کنی هیچ مشکلی پیش نمیاد ......
آپدیت رو ارائه نمی کنن که گوشی خراب کنن!!!!
بدون مانع در همون حدود 5 متر و با مانع1-2 متر جواب می ده
قیمت شیراز بدون گارانتی 395
قیمت اتصالات تهران با گارانتی 430
من آپدیت نکردم ان79 خودم رو اما مطمئنا هیچ مشکلی براش پیش نمیات و الان نیازی هم به آپدیت نداره !
نقل قول:
ممنونم از توجهتنقل قول:
گوشی من کا 810 هستش هرچند که صفحه اش خیلی کوچیکتر از ان 79 هستش ولی موقع نوشتن پیام خیلی باهاش راحتم
متاسفانه من اصلا نتونستم با صفحه کلید ان 79 کنار بیام واسه همین بردم پسش دادم هر چند که خیلی پیشرفته تر از کا 810 هست ولی اصلا باهاش راحت نیستم شاید دلیلش اینه که من به سونی اریکسون عادت کردم
در مورد هزینه آنتی ویروس هم درست میگی این واسه ام تجربه شد که دیگه پولی به اینا ندم
خواهش می کنم
شما نباید سونی اریکسون رو با نوکیا مقایسه کنید چون خیلی با هم تفاوت دارن
درباره آپدیت گوشی ، اونایی که سوال داشتن
من الان با خود گوشی و از طریق اینترنت وایرلس ، برای آپدیت چک کردم و آپدیت وجود داشت
5.5 مگ دانلود کرد و برای ریستارت کردن گوشی رفت. قبل از ریستارت نوشت Updating و بعد از 1 دقیقه گوشی ریست شد
الان گوشی من ( موش آزمایشگاهی D: ) به روز هست و مشکلی هم نداره
موفق باشید
تغییراتش مشهود هست دوست عزیز؟!!نقل قول:
خوبی آپدیتای سیمبین جدید اینکه که اطلاعاته گوشی پاک نمیشه...
راستش چیزی که در مورد اینکه چه مشکلاتی حل شده ننوشته بود ، من هم زیاد با گوشی هنوز کار نکردم که چیزی رو حس کنم، هرچند قبلش هم مشکلی دیده نمی شد
بله، اطلاعات پاک نمیشه و حجم آپدیت هم بسیار کمتر هست
5 مگ نسبت به 90-100 مگ :2:
نقل قول:
خبرا میگن که فریم ور 12 اومده!!!
Nokia N79 New Firmware update. Nokia has released a new firmware version 12 for one of its Nseries handset, Nokia N79. The new firmware comes with a new version of NGage client as well as new version of Mail for Exchange app. You can download it through Nokia Software Updater and Nokia PC Suite. As usual, it is suggested that you backup all your data before upgrading
اطلاعات گوشی من در دیوایس منیجر :
Software version : 11.049
Software Version Date : 25-11-2008
Custom Version : 11.049.53.1
Custom Version Date : 25-11-2008
Last Update : 21/1/2009
لطفا کمی در مورد کیفیت و بلندی صدای اسپیکر هم توضیح بدهید.
نسبت به n95 یا n73 یا n85
ممنون
منم n79 خریدم ولی وقتی برنامه وبازی هایی که شتب سنج میخواد رو روش میریزم اجرا نمیشن باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم پلاگین بخاد!؟!؟!؟!؟!؟!!؟!؟!؟!
سلام.. عزیزان شرمنده از این که من دوباره این سوال رو می پرسم ولی چیکار کنم دیگه شیطون گولم زد و یه چیزی از ان 85 دارها شنیدم و رفتم سراغ ان85 ولی دوباره که فکر کردم دیدم نمی تونم با یه سری از مشکلاتش کنار بیام!! واینکه دوباره اومدم اینجا تا برای بار آ خر اینو بپرسم وخیال خودم رو راحت کنم! ....ان 85 به غیر از صفحه نمایش و حافظه بیشتر تفاوتش با 79 چیه واینکه راضی کننده هست؟ واینکه کابل tvبالاخره اومد یا نه؟ .بازم معذرت می خوام ومشکرم>(اگه می شه جواب رو کامل بدید)
ببخشید یادم رفت این navi wheelان79 فکر کنم از یه جایی شنیدم کار نمی کنه !درسته؟
کیفیت صدا خیلی بهتر از ان 73 هست اما فکر کنم از نظر بلندی روی دست ان 73 توی نوکیا نیومده :31:
ان 73 صدای تیز و بلندی داره اما 79 بصورت بالانس هست با بلندی کمتر
چون دو خروجی داره نمیشه با 95 مقایسه کرد اما می شه گفت مثل ان 82 هست :27:
نقل قول:
اکثر برنامه ها تحت پایتون هستن که ظاهرا این سری یکم با این دسته مشکل داره
من برنامه های تحت پایتون و غیر پایتون زیادی نصب کردم اما بجز برنامه قدم شمار ، هیچ کدوم اجرا نشدن
هک گوشی که مشکلش حل بشه ، همه این مشکلات هم حل می شه
یکم باید صبور باشید :20:
نقل قول:
اینجا کلوپ ان 79 هست نه ان 85 :13:
فکر کنم تفاوت فقط همین دو که گفتید باشن ، البته لوازم جانبی رو هم بهتر مقایسه کنید
قبلا نوشتم چه چیز هایی با ان79 هست
چنین چیزی نیست ، کاملا کار میکنه و هیچ مشکلب هم ندارهنقل قول:
نقل قول:
گویا کابل tv تو جعبه n79 هم هست...
دوستان چرا قیمت این گوشی پایین نمیاد اخه( 380 )که از n82 گرون تره کسی میدونه چرا؟
امیدی هست ارزون تر بشه؟
سلام
کیفیت دوربینش در چه حده؟
شتاب سنج داره یا نه؟
کیفیت دوربینش خوبه دوست عزیز، عکس ها راضی کنندس...
بله شتاب سنج هم داره
هنوز جای افت داره اما اگه به این امید بشینی ، گوشی بهتر میات و باز هم نمی تونین تصمیم بگیرین
قیمتش اگه از ان82 بیشتره به این علت هست که امکاناتش بهتر و به روز تره
فرستنده اف ام ، Navi wheel ، حافظه 4 گیگ ، سیستم عامل سری FP2 و ... امکاناتی هست که روی ان79 هست اما ان 82 نداره
بله ، گوشی اصل اگه بگیرین ، کابل TV هم روش هست، من که گرفتم داشتنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز
1 امکان نصب کدام برنامه ها بر روی این گوشی میسر نیست.
2 با اپدیت کردن سرعت زوم بر روی تصاویر بهتر میشه؟
3 نور صفحه نمایش در چه وضعی هستش.
4 خیلی ممنون !
من همه برنامه هارو هنوز نصب نکردم اما در حال حاضر با برنامه های تحت پایتون و شتاب سنج مشکل دارم
ان گیج بصورت تریال جواب می دهد. بجز این دو مورد تقریبا مابقی با ساین حل شدنی است
سرعت زوم روی عکس هایی که با خود گوشی گرفته شده مطلوب هست ( نسبت به حجیم بودن فایل این سرعت کم میشه )
نور صفحه خیلی خوب و زیاد هست ، طوری که من مقدار نور رو روی وسط تنظیم کردم
موفق باشید
علیرضا:5:
نقل قول:
اينها تاثيري رو قيمت گوشي نداره!!:46:نقل قول:
سلام، کار با Navi wheel این گوشی راحته و تو اینترنت هم کار می کنه ؟
آره کار باهاش راحته، البته قاعدتا یه عادتی باید بکنی و اینکه تو اینترنت کار نمیکنه...
چند سوال و یک درخواست :
1- آیا در N79 قابلیت خواندن فایلهای pdf و office وجود داره ؟
2- tv cable در بسته هسته ؟
3-پايه خروجي صدا چیه ؟
4-Navi wheel چیه ؟
5- cpu کدام مدل بهتره ؟ n79 یا n85
HSCSD و EDGE چیه ؟
7- درسته میگن خیلی هنگ می کنه ؟
8- صفحه کلیدش برای اس ام اس بازها چه طوره ؟
اگه میشه کسانی که n79 دارند یک عکس و یک فیلم گرفته شده با دوربینش رو قرار بدهند .
1.بله
2.بله
3.نه
4.جانم!آها! یه قابلیته که لمسی با چرخوندن انگشت تو منو می تونی حرکت کنی!
اینجوری نمیشه توضیح داد خودت باید باهاش کار کنی
5.یکیه
6.یه نوع شبکه هست
7.نمی دونم.نباید هنگ کنه.
8.بد نیست