من چند وقته تو خرید گوشی موندم.از u900 هم منصرف شدم.
عکس های n85 در حد n95 8g هست؟؟؟صداش چطور؟سرعتش هم مقایسه کنید خیلی ممنون میشم
این کیفیت صفحه oled کیفیتش خیلی تابلو بالاتر از n95 8g هست؟؟؟
Printable View
من چند وقته تو خرید گوشی موندم.از u900 هم منصرف شدم.
عکس های n85 در حد n95 8g هست؟؟؟صداش چطور؟سرعتش هم مقایسه کنید خیلی ممنون میشم
این کیفیت صفحه oled کیفیتش خیلی تابلو بالاتر از n95 8g هست؟؟؟
خوبه..داري كم كم روشن ميشي...:31:نقل قول:
قرار نيست بازي با چيپ به همه گوشي ها بخوره...همين بازي وان نسخه چيپ براي 2009 مياد كه به صورت آپديت براي ورژن قبلي هست و گوشي هايي كه چيپ دارند ميتونند اونو دانلود و از گرافيك خفن فيض ببرند...
منبع:
البته منم قديم به چيپ اعتقاد نداشتم و ميگفتم به درد نميخوره و داره خاك ميخوره...ولي دوستان تو 96 كه سي پي يو دو هسته اي داره تو كاراي گرافيگي ميمونند..85 رو نميدونم..کد:http://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/ai/en/community/articles.Detail.general-one_on_one.1.html
ميتوني اين بازي رو تست كني:
سال 2009 طيف گوشي ها چيپ دار رو ميبينيم...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=278346
ما اينجا arm9 نداريم..داريم؟
اينم كه خودت جواب دادي ديگه..من تو تهران گوشيمو هنوز آپ نكردم تو 35 ثانيه وصل ميشه...
شاد باشي:40:
سلام. کیفیت عکس و صداش کمتره!!!!نقل قول:
سرعتش هم در کار های معمولی کمی بیشتره اما در بازی های ان گیج ، کمی کمتره!!!
کنتراست و کیفیت رنگ صفحه نمایشش خیلی بالتره و رگ سیاه رو کاملأ سیاه نشون می ده.
در مورد Fm Transmiter یه مقدار توضیح میدی ؟
روی هر فرکانسی که بخوای میتونی صدا رو بفرستی ؟
بردش چقدره ؟
چه برنامه هایی قابلیت پخش صدا از طریق ترنسمیتر رو دارن ؟
کلا چه استفاده هایی میشه ازش کرد ؟
چه تنظیماتی داره ؟
....
خودت بگو دیگه....:31::31::31:
روي هر فركانسي در موج Fm...نقل قول:
مفيدش 5 متر بدون مانع
همه برنامه ها...
فقط واسه fm...
تو 78 كه هيچ تنظيمي نداره...يه روشن، خاموش و يه موج...تمام..:31:
صداي fm را من تست کردم خيلي عاليه تا حالا از هيچ fm اي همچين صدايي نشنيده بودم
بلهنقل قول:
شما یه glx داشته باشی یکی برگرده بهت بگه ماشینت آر دی ائه احساس بدی بهت دست نمیده؟
من e71 رو دیگه خریدم و فعلا تا چند ماه به گوشی دیگه ایی فکر نمیکنم:46:
در ضمن fm transmitter توانایی فرکانس های کوتاه و پایین رو انتقال میده بنا بر این باس دارید اما توانایی فرستادن فرکانس بالا یا تریبل رو نداره یعنی شما تو آهنگ فقط باسش رو میشنوید و خبری از تیس تیس تیوترا نیستش.
فقط بردش کمه !!!نقل قول:
اگر میشد مثلا توی مسافرت توی یک ماشین اهنگ رو پخش کنیم و ماشین های عقبی و جلویی هم دریافت کنن خیلی فاز میداد !
مهم : اگر فرکانس رو مثلا روی رادیو پیام تنظیم کنید چی میشه ؟
هيچي...به راحتي جواب ميده...:31:همونجوري كه من يه بنده خدايي رو سر كار گذاشتم...نقل قول:
پس مهمترین کاربردش کشف شد !!!!نقل قول:
توی ترافیکهای عظیم تهران یک حالی به ماشین های همسایه میده !!!!
چون معمولا ملت یا رادیو پیام گوش میدن یا رادیو جوان.....
میشه باهاش شعارهای سیاسی و ضد حکومتی هم پخش کرد !!!!!!!!!
از پخش کردن صدای فیلم های مستهجن معذوریم .ممکنه بچه تو ماشین باشه.(پس جنبه تکنولوجی! هم داریم)
ردیابی که نمیشه کرد.هان ؟:31:
خب به خاطر وجود احتمال همین مزاحمت هاست که برد این سیستم رو تا 5 متر محدود کردند !!!! :41:نقل قول:
البته در دفترچه نوشته 3 متر!!!:8:
:دينقل قول:
رديابيش كه مسلما" وسيله ميخواد..همينجوري كشكي نميشه...:27:
سلام
منم بلاخره این گوشی رو 470 تبریز خریدم
ولی یک مشکل دارم بعضی وقتا فیلم رو که باز می کنم صدا میده ولی تصویر سیاهه/؟
و اینکه وقتی فیلم با دوربین می گیرم یه صدای سسسسسسسسسسس است؟ ولی وقتی فقط صدا ضبط می کنم چنین نیست.
ممنون راستی باکش توسی هست اره؟
و این که بازی روش نیست من نتونستم اجرا کنم اگر داره بگین چه جوری اجرا کنم ممنون
راستی لکه هاش هم به سختی می ره از رو قابش
ولی خیلی با حاله
سلام. اول بگم که مبارکه!!!!نقل قول:
مشکل اول شما یه خاطر اینه که می خواین فیلم هایی با رزولوشن بالای 320 در 240 یاز کنید که نمی شه!!!
من که تا حالا صدای سسسسسسسس نشنیدم:31:
بله طوسی و ساخت چین!!!
بازی ها درون کارت حافظه و داخل پوشه ی ان -گیج هست. از اون جا بازی ها رو نصب و اجرا کنید. یادت نره که باید 2 تا لایسنس هم تو جعبه باشه.
سلام لایسنس چیه؟ کجا ؟ چه شکلیه؟نقل قول:
همون که یکی نوشته: the activation code:
و یکی هم : hooked on :..................
expair date 2009.30.june هست؟
واسه چیه؟
به چه درد می خوره؟
فیلم ها که خودم می زنم رو باز می کنه ولی اصلی ها رو نمی کنه
برای اپگرید از نرم افزار nokia software updater استفاده کنم؟
راستي امروز داشتم تو بزرگ ترين فروم موبايل ايران. كه اسمشو نميگم(مقرراته ديگه چي كار كنم) ديدم نوشته بود اين ورژن سيمبين هم هك شد. هوووووووووووووووورااااااا اااااااا
آقا لینک بده:
هک نشده !
میشه بدون هک بازی های ان گیج رو روش فول ریخت...!
وقتي ميگم شده يعني شده.
ببخشيد منظورم روش بازي كردن Ngage در ان 82 . ان 85 و ... هست البته شايد صفحه هاي بعدش هك گوشي رو هم ياد داده باشه:
کد:http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=740215&postcount=1
نه ديگه .نداشتيم...شما قبلش يه سرچ بزن ببين اينجا نداريم بعد بيا تبليغ كن...نقل قول:
تو انگيج ما از هيچ سايتي كم نداريم...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282242
اينو راست گفتين. ببخشيد
نمي دونم چرا نوكيا داره تك و توك 60 مي زنه. قديما خيلي بيشتر مي زد. احساس مي كنم نوكيا داره زير زيركي يك كارايي مي كنه و فقط براي اينكه از سوني و سامسونگ كم نياره هي از خودش موبايل ميده. مثلا N97 رو فقط براي اينكه كسي X1 رو نگيره داد بيرون داد. در كل نوكيا از روانشناس هاي اقتصادي عالي اي استفاده مي كنه. مثلا الان هر كي بگي N85 بهتره يا ان 96 ميگه 96 . ولي دقيقا بر عكسه. فقط 6 دليل براي بهتر بودن 85 هست و 96 فقط 1 دليل دارد.
دلايل برتري ان85:
1- باتري
باتري 85 1200mah ولي 96 950mah
2-شارژ Usb
85 شارژ يو اس بي داره ولي 96 نداره
3-اف ام ترنزميتر
85 Fm Transmitter داره ولي 96 نداره
4-كاور دوربين
85 دوربينش كاور داره ولي 96 نداره
5-صفحه
اسكرين 85 led هست ولي 96 معموليه
6-سي پي يو:
85 Cpu ش 369 ولي 96 264
تنها برتري 96: داشتن Tv
سلام دوستان
من میخوام این گوشی رو ایشالا بگیرم.مشکل خاصی که نداره؟شنیدم ریست زیاد میکنه؟همینطوره؟ توی این رنج قیمت گوشی بهتری هم هست؟
ممنون
تا اون جايي كه من شنيدم اولش تا آب بندي بشه طول مي كشه. اولش يكم ريست ميشه اما بعدش ok ميشه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
من مشکل ریسیت رو اصلا ندارم
نقل قول:
آببندی دیگه چه صیغه ایه؟!:31:
نقل قول:
اینهایی که گفتید درسته اما بیشترشون برتری محسوب نمیشه و فقط تفاوت دو گوشی هست.
در مورد N96 :
CPU N96 دو هسته ای هستش و سریعتره.
Lcd N96 بزرگتره.
حافظه 16 گیگ.
----H
در کل گوشیهای اخیر نوکیا در یک سطح هستند و هر کدومشون یک سری مزایا و معایب نسبت به بقیه دارند .
ممنون
میشه یکم توضیح بیشتر بدید ضعف خاصی چیزی نداره؟
نسبت به قيمتش خيلي عاليه و فقط ما هستيم كه توقع بالايي داريم. تا جايي كه من مي دونم فعلا فقط مشكل ريست شدن داره كه اونم خوب ميشه. يكي هم اومد گقت كشويي بودنش لقه و اينا كه حتما تقلبيش افتاده بود بهش. اما برو ببينش اگه به دلت اومد بخرش. و اينكه همون موقع خريد چك كن كه كشويي بودنش روون باشه و دكمه هاي Navigation يا همون بالا پايين چپ راستش زياد كج و كوله نباشه.
تاحالا پرايد خريدي؟ اولش راه به زور ميره بعد از يك ماه باهاش 140 تا ميشه رفت البته اين رو هم در نظر بگير پرايد بعد از يك سال يا قفلش خراب ميشه يا عقربه بنزنش. يا اينكه ماشين روشن نميشه و برف پاك كنش هم بر عكس ميره.نقل قول:
------
دوستان فرق اين با N95 8Gb چيه؟
سلام دوست من اینم اصلا برتری نیست ان85 یه رم 8 گیگ روشه تازه بعدش میتونی درش بیاری 32 گیگ بندازی روش....نقل قول:
حافظه 16 گیگ.
ان95 8گیگ ال سی دیش یه کم بزرگتره...نقل قول:
دوستان فرق اين با n95 8gb چيه؟
2.سی پی یوش بهتره...
چیپ هم داره ان 95 8گیگ..
همین وبس....................
نقل قول:
اتفاقا فکر کنم پراید اولش بشه باش راه رفت ولی بعد نه:31:
در مورد لوازم مکانیکی کلمه آببندی معنا داره ولی نه تو لوازم الکترونیکی و دیجیتال.
مشکل ریست شدن هم با آپدیت حل میشه چون نرم افزاری هست و نه با کار کردن ( نمیدونم اصلا برا n85 آپدیت اومده یا نه هنوز!)
460 تومن عالیه؟ یعنی بخاطر یه lcd بهتر باید این همه از n82 گرونتر باشه؟400 بیشتر بابتش عمرا بدمنقل قول:
تازه صداش رو هم که همه میگن خوب نیست
من نمیدونم این مسخره بازی نوکیا چیه؟گوشی میده بیرون.قبلش هم کلی آدم تست کردن گوشی رو.میاد بازار هی باید آپدیتش کنیم که صداش خوب بشه و ریست نشه و... :41:
مطمئن باش از 100 تا سوني بهتره. سوني اگه گوشي هاش مشكل داشته باشه. آديت نداره كه. نوكيا تا اونجايي كه من ديدم همه كاراش رو حساب و كتاب بوده. من از 7 سال پيش تا الان با نوكيا كار كردم. از همه شركت ها بهتره. فقط توقع ما خيلي زياده
همون n95 8گیگ شاه همه گوشی هاست و لا غیر
نقل قول:
برادر عزیز شما که همکار انجمنی که بدتر از بقیه داری جو سازی میکنه خواهشا با تعصب قضاوت نکنید اگر به این قضیه اعتقاد داید علتش رو هم نام ببرید تا خلافش رو ثابت کنیم
آقا از دوستان اگه كسي براش امكان داره Video Clip هاي اصلي N85 رو براي من ميل كنه يا يه جا آپلود كنه، دستي دستي زدم همه رو حذف كردم، حالا موندم تو حسرت يه كليپ با كيفيت! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پيشاپيش سپاسگزارم.
دوستان دعوا چرا میکنید ببیند نه میشه گفت n85 بهتره نه میشه گفت n95 8gig هردوشون عالیه و یک مزیت خاصی دارند که هر کس بر اساس معیار انتخاب میکنه حالا یکی صدا واسش مهمه یکی دوربین هرکسی یک چیزی مثلا یکی اگه صدا واسش خیلی مهمه نمیره n85 یا n95 بخره میره f400 یا 5610 یا.... دیگر موزیک فون میخره
ولی یکی اسمارتفون میخواد سیمبین میخواد صدای مناسب دوربین با کیفیت و 8گیگ حافظه داخلی حوصله رم نداره n-gage خیلی واسش مهمه میره n9 8gig میگیره
و اگه کسی سیمبین جدیدتر میخواد دوربین با کیفیت صدای مناسب و رم خور و جدید درپوش لنز و ال سی دی با کیفتر میخواد میره n85
هردوشون خوبن همه گوشی ها خوب هستند
من این گوشیو می خواستم بخرم ولی با این بحث ها دارم پشیمون میشم و نمی دونم باید چه کار کنم
آیا با این گوشی میشه بازی های Ngage رو انجام داد
GPS اش چه طوره
Fm Transmiter اش چه طوره
دوربینش چه طوره
صداش چه طوره
هنگ زیاد می کنه؟
کشوش چه طوره
واقعا میارزه بخرمش یا صبر کنم ... تا یه گوشی کامل تر بیاد
بله آقا ميشه چرا به پست هاي قبل نگاه نمي كنيد. كچل شدم.
gpsرو نمي دونم
ترنزميترش خيلي توپه تا 4 متر استريو ميده و تا7 متر ضعيف ميده.
دوربينش طرفهاي N82 هست. عايه.
صداش كمي بده ولي حتما در آپديت هاي بعدي درست ميشه مثل N82
اينو بايد كسايي كه اينو دارن بگن.
اگه بهت نندازن. خوبه و خيلي عاليه. 2 طرفه هم است.
نه ديگه بخر.
یکی درست و با دلیل بگه که صدای 85 بهتره یا 95 8گیگ و دوربین کدوم بهتره 85 یا 95 8گیگ کسانی که با هر دو گوشی کار کردند بگن