من هم میخوام.چه ساعتش چه صاحب ساعت توی عکس.هرکس گیر آورد pm plz. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم میخوام.چه ساعتش چه صاحب ساعت توی عکس.هرکس گیر آورد pm plz. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی سونی اریکسون ساعتش رو هم خودش میزنه ؟؟؟
یا مثلآ رادو یا کاسیو یا سیکو و... میزنن ؟؟
کسی خبر نداره ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sony Ericsson is about its upcoming Xperia X1 Windows Mobile smartphone which is mentioned in every second sentence during this morning's presentation (I cannot remeber Sony Ericsson was so proud about its UIQ platform ever). While it will not support Sony Ericsson's new and yesterday announced PlayNow plus music service (because of the lack OMA 2.0 aka DRM support in Windows Mobile), the Xperia line is definitely in Sony Ericsson's focus. During today's executive sessions, it was briefly mentioned that some X1 followers will follow anytime sooner or later but again Sony Ericsson declined to comment if upcoming Xperia's will run on Windows Mobile or other platforms but the Xperia is definitely Sony Ericsson's smartphone-line and therefore has to run on a kind of smart OS.
It was confirmed that Sony Ericsson isn't yet part of the Open Handset Alliance (aka Android) and therefore Xperia phones must either run on Windows Mobile or Symbian. And the latest rumors here said that the, let us call it for now "X2", will run on Windows Mobile as well.
Nevertheless - as Sony Ericsson said several times - they are not commenting unannounced products or rumors so we have to wait to get something more official.
==========================
تاکید شد که سونی اریکسون هنوز عضو OHA ( همون گروه آندروید خودمون) نشده و بنابراین سیستم عامل ایکسپریا ویندوز موبایل یا سیمبین هست و همچنین شایعات اعلام کردند که گوشی ایکسپریای بعدی x2 (مثلا) سیستم عاملش ویندوز موبایل است.
همچنین :کد:http://www.theunwired.net/?item=rumor-sony-ericsson-somewhat-mentions-xperia-2&category=01-general-news&category=01-general-news
Mats Lindoff, confirming that they had been testing Android on some prototypes and admitting that they had no plans to launch devices based on that particular platform anytime soon.
اس ای سیستم عامل آندروید رو روی بعضی پورتوتایپ ها تست کرده و اعلام کردند که به این زودی ها گوشی با این سیستم عامل نمیزنند ..زرت ! مثله اینکه حال نکردن باهاش ... uiq جدید خودمون خیلی جیگر تره !
New 5 MP Cyber-shot from Sony Ericsson
سایبر شات جدید 5 مگاپیکسلی از سونی اریکسون...قبلا گفتم شبیه k750 هست اینه :
مشخصات :
5 Mega Pixel Camera with Xenon Flash (as you can see)
A bit thicker than C902
No GPS
EDGE/UMTS/HSDPA (at least)
No frontal camera for video calling
Light Sensor
Switch button between Still & Video as well as a button to access gallery of images you just taken
Sony Ericsson’s Java Platform 8.4
‘Smile Shutter’ but lack of ‘Smart Contrast’ (I don’t know if this subject to change)
Sony Ericsson prepared for us new Cyber-shot phone with 5-Megapixels camera. It has codename - Kate. New phone has innovative lens cover like Sony Digital Camera T2. Probably, this phone is successor of K770. And now main information. New Cyber-shot will be announced in the next announcement and it’s going to launch in Q4 this year! Sounds very good!
تو معرفی بعدی که اکتبر هست معرفی میشه و همین امسال وارد بازار میشه.
حمید خدا کنه زودتر این ایکس 2 هم معرفی بشه
این سایبر شاته که جلوش کپه سی902 هست
پشتش کاور لنزش شبیه ک750 ه :دی
درسته.شبیه به C902 هست از جلو ولی ظاهرا LCD بزرگتری داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من موندم چرا كيفيت اين عكس هايي كه از گوشي ها مي ذارم اينقدر پايينه؟
خوب وقتي عكس ميگيرن مثه آدم بگيرن!
من فك كنم عمدا اينجوري ميندازن...
حامد از کدوم زاویه نگاه می کنی که صفحه اش بزرگتره:31:نقل قول:
دقیقا. یعنی میخوان چیز زیادی از گوشی لو نره. اون عکس بالائیه که از c902 عکس گرفتن.نقل قول:
من موندم چرا كيفيت اين عكس هايي كه از گوشي ها مي ذارم اينقدر پايينه؟
خوب وقتي عكس ميگيرن مثه آدم بگيرن!
من فك كنم عمدا اينجوري ميندازن...
کافیه اون 8تا دکمه لمسیای c902 رو نزارن اونقت راحت میتونن صفحشو بکنن 3.5 اینچ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:دینقل قول:
حامد از کدوم زاویه نگاه می کنی که صفحه اش بزرگتره
اتفاقا الان معرفی نکنن بهتره. بعد عمری تصمیم به خرید یه گوشی گرفتم حالا اگه یکی دیگه معرفی کنن پشیمون میشم!نقل قول:
حمید خدا کنه زودتر این ایکس 2 هم معرفی بشه
x2 که حتما معرفی میشه امسال بدون کیبور qwerty حالا نمیدونم کی شاید اکتبر .. اون گوشی کنفرانس جاوا رو من موندم کی معرفی میشه.. این حرف میزل هست :
We’re guessing Sony Ericsson will make things official about Kate in October along with a few other mid/high-end products.
این سایبر شات جدیده و گوشیهای دیگه (که اینطور گفته رده بالا و متوسط) اکتبر با هم معرفی میشه -- قیمتش هم تخمین زده 300 یورو .. این گوشیه چون بعد از c905 میاد و فلالش زنون هم داره من فکر کنم باید کیفیت عکس خفنی داشته باشه...کد:http://blog.se-nse.net/2008/09/24/sony-ericssons-new-5-megapixel-kate-leaked/
یه جایی هم خوندم یه مسئول سونی اریکسون گفته بود ما باید بیشتر رو محصولات رده بالا کار کنیم ..بازار تو سال 2009 رقابتی شدید خواهد داشت و ما برای زیاد کردن سهممون تو بازار جهانی بیشتر رو گوشیهای رده بالا کار میکنیم تا رده پایین و ارزون..این خبر خیلی خوبیه یعنی از این به بعد باید منتظر چیزای خفن بود.
عکسها هم به این خاطر بلور کردن چون هنوز گوشی معرفی رسمی نشده نباید واضح تو عکس معلوم باشه ...امنیت اطلاعات اس ای رفته بالا ... مسئولانش اصلا درباره گوشیهای آینده حرف نمیزنن.. این اطلاعاتیم که گاهی اوقات درز میکنه این سایتها از آشنا هاشون تو اس ای دریافت میکنن .
نه c902 نیست .. شکل دکمه هاش فرق داره :نقل قول:
اون عکس بالائیه که از c902 عکس گرفتن.
حميد خان
هيچ چيز از X2 به غير از ويندوز موبايل دار بودنش معلوم نيس؟
فول تاچه؟ نيس ؟...
من از بغل نگاه میکنم.نقل قول:
حامد از کدوم زاویه نگاه می کنی که صفحه اش بزرگتره
آخه مشخصه.اون دکمه های لمسی دور Lcd رو نداره دیگه.کاش خود گوشی صفحه تاچ باشه.
جمید این عکسی که گذاشتی سی902 هست یا این سایبر شات جدیده ؟؟
ای بابا تابلو که سی 902 هست دیگه شما هنوز نمیشناسید قیافشو ؟ برای مقایسه گزاشتم
هیچ اطلاعاتی درباره x2 هم فعلا ندارم.
هیچ اطلاعاتی نیست یا گذاشتی واسه بعد تا اطلاعاتت تموم نشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان کسی از سرنوشت این گوشی خبر نداره:
این گوشی هم یه کانسپت بود.خبری ازش نشد.
همون بهتر که خبری ازش نشد. آدم حیفش میاد دست بزنه بهش بس که براقه!
آقا من عکس حسین رو نمیبینم !! میشه واسم تو تاینی پیک آپ کنید ببینم !!
این هم برای شما:نقل قول:
:10:کد:http://img221.imageshack.us/img221/560/essai5avectouchewd2sf4.jpg
اولش فکر کردم عکس خودم رو گذاشتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اينم عكس حسين
آهان اینه !!
خیلی وقت پیش دیده بودمش
خداییش پشتش خیلی قشنگ بود
ولی همون که سعید میگه !! بهتر که تولید نشد
fake or Real ,مساله این است.
به نظر تاچ میرسه.
خوش مان آمد احتمالا باید از سری C باشد.شایدC903:31:نقل قول:
یک سوال در مورد این عکس؟
گزینه 7مگاپیکسل رو زده اما اون پاین 5مگا انتخاب شده؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و احتمالا هم تاپ اسکرین هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعی واقعی !!
دمشگرم !!
تاپ اسکرین دیگه چیه حسین ؟؟ آهان تاچ !!
یه لحظه ام600 سفید یادم اومد !
ولی جالب اینجاس که 99% از سری سایبرشات هست چون ورژن سایبرشات روش هست
حالا این دفه من عکس حامدو نمی بینم. آقایون ما که تو امضا وحدت کلمه داریم بیاید توی آپلود کردن عکس هم وحدت داشته باشیمو همیشه تو tinypic آپ کنیم. ok؟
گوشي كه فيك نيست قطعا
هنوز كه تاييد نشده...اون 5 مگ مال حالت قبلشه مي خواد بذاره 7 مگنقل قول:
گزینه 7مگاپیکسل رو زده اما اون پاین 5مگا انتخاب شده؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو tinypic كه آپ شده سعيد آقانقل قول:
عکس هم وحدت داشته باشیمو همیشه تو tinypic آپ کنیم. ok؟
آره.توی همونجا آپ کردم.حس نوشتن انگلیسیش نبود.نقل قول:
حالا این دفه من عکس حامدو نمی بینم. آقایون ما که تو امضا وحدت کلمه داریم بیاید توی آپلود کردن عکس هم وحدت داشته باشیمو همیشه تو tinypic آپ کنیم. ok؟
دوستان گرام سري هم به اين خبر بزنيد
سوني مخش به كار افتاده مي خواد اسپانسر جام جهاني 2010 بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشي رسمي جام جهاني سوني اريكسون خواهد بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مي خواد بتركونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/companyandpress/pressreleases/pressrelease/pressreleaseoverview/key.PressResource.FIFA_FINAL-20080924?cc=gb&lc=en
سلامنقل قول:
ببین از اینجا میتونی ببینی؟
آره دیدم آرمین. مرسی
این قراره کی معرفی بشه؟
هنوز از جزئیات خبری نیست.نقل قول:
the Green Heart Phone
Sony Ericsson some new technologies such as the ability to IP-based mobile phones to communicate, several NFC applications and a new way of file transfer by contact of a device with another device or laptop.
کد:http://www.mobilecowboys.nl/nieuws/8175
کد:http://translate.google.com/translate?hl=da&sl=nl&tl=en&u=http://www.mobilecowboys.nl/nieuws/8175
بقول بهرام:معععععععععععععععععع ععععععععععع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دیگه آخرشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
New Bluetooth Accessory is Coming, MBS-900??? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.1 Audio system with subwoofer
OLED Display
Ability to pair with up to 5 devices
FM Radio
Bass & Treble Control
Touch Control
about its price (around €250)
[QUOTE]2.1 Audio system with subwoofer
OLED Display
Ability to pair with up to 5 devices
FM Radio
Bass & Treble Control
[/QUOTE]
قابلیتهای زیادی داره احسنت به سونی اریکسون
همینطوری پیش بره تا 2010 جاروبرقی با مارک سونی اریکسون هم می بینیم!