سلام
من همین الان بازی رو تموم کردم
حیف شد ...بازیش حرف نداشت
کسی میدونه این بازی ادامه داره یا نه
احتمال ساخت شماره بعدی اون هست یا نه
Printable View
سلام
من همین الان بازی رو تموم کردم
حیف شد ...بازیش حرف نداشت
کسی میدونه این بازی ادامه داره یا نه
احتمال ساخت شماره بعدی اون هست یا نه
اره شماره میادشنقل قول:
وثتی که Ea پشت یک بازی باشه و اون بازی موفق از اب در بیاد و خوب باشه محال هست که ادامش را بیرون نده!!!
دوستان من به يه مشكل بر خوردم . توي چپتر 9 وقي سوار يه اسانسور ميشم و يه دكتر كه نميدونم اسمش چي هست با ايزاك تماس تصويري برقرار ميكنه و با هاش حرف ميزنه (داخل اسانسور) . ولي بعد از اتمام تماس هر چي منتظر ميشم اسانسور به اخر نميرسه و درش باز نميشه و هي بالا ميره . ميخواستم بدونم چقدر بايد صبر كنم و ايا ممكنه اين قسمت باگ داشته باشه.
حدود 30 ثانیه بعد از اتمام تماس ویدئویی آسانسور می رسه و درش باز میشه.نقل قول:
اگه بیشتر از 3-2 دقیقه طول کشید گزینه ای که به نظر میرسه باگ هست.
خوشبختانه باگ نبود و بعد از چند لحظه درش باز شد.
مشکلم حل شد این گیم پد قاطی کرده بود
ممنون از همه دوستان
سلام دوستان من یه جای بازی گیر کردم - توی chapter 10 یه در آسانسور اهست که باید برم توش ولی قفله و میگه باید crew key داشته باشم کل مرحله رو هم از اول تا آخر زیر و رو کردم پیدا نشد !
EA ساخت شماره دوم اين بازي رو تاييد كرده و قراره يك فيلم هم از روي اين بازي به زودي ساخته بشهنقل قول:
حالا حالا ها نسخه های مختلف از این بازی رو خواهیم دید ! خیالتون راحت ! :دي
من کارتون این بازی رو دارم :31: البته فیلمم داشته برای سال 91 که بازی رو از رو اون ساختن فکر کنم ولی کارتونش جدیده 2008 من بازی رو نگرفتم هنوز بازی نکردم ولی فکر کنم داستان کارتونش برای قبل از شروع بازی باشه .نقل قول:
کد:http://www.imdb.com/title/tt1267379/
يكي بگه من اون جسم حكاكي شده قرمز و سياه رنگ رو چيكارش كنم منظورم چپتر 11 هستش؟
Crew Key در گوشه طبقه پایین Mess Hall (سالن غذاخوری), داخل قفسه ایی روی زمین گذاشته شده.نقل قول:
همون جایی که دکتر Mercer سر یک نفر رو جلوی چشم Isaac سوراخ می کنه.
سلام ، من ديشب بازيو نصب كردم ولي يك مشكلي دارم . اول كه هي ميچرخيدم گيم پد رو در آوردم درست شد بعد يكم رفتم جلو حالا بعضي دكمه ها كار نميكنه ، مثلا B كه راه رو نشون ميداد يا m كه نقشه رو نشون ميده كار نميكنه همينطور نتونستم بازي رو سيو كنم يعني E در ها رو باز ميكنه ولي وقتي روي جعبه ي سيو E رو ميزنم عمل نميكنه . شيفت و كليك راست هم كار نميكنن يعني همش رو حالت نشانه گيري هست . دي وي دي من ماله Boysteam هست و كرك هم نداشت . مشكل از كجاست ؟؟!
نقل قول:
مثل اینکه این بازی با بعضی گیم پدها مشکل داره
گیم پد رو بکش و بازی کن
عزيزم اين پست قبلي منو يه بار ديگه بخون .نقل قول:
به یه جایی رسیدم که دوتا اهرم مانند داره یکیش رو که میزنم میره جلو و وای ویسه ولی اون یکی رو که میزنم میره و بر میگرده نمیدونم باید چی کار کرد . اول بازیه
خواستم عکس بزارم ولی نشد چی جوری باید عکس گذاشت ؟
باید اول یه جای دیگه آپلود کنم؟
اره شما اول عکس بگیر بعد اپلود کن بعد ادرسشو بزار تو سایتنقل قول:
سلام دوستان
من در مرحله پنجم اونجا که هیولا Tyrant هست که توسط دکتر مرسر ساخته شده است هیولا را کشتم بعد رفتم اتاق بالا و Power Node را هم گرفتم و باز هم اون در خروجی قفل است و پیغام go to Hydroponics را به من میدهد
باید چه کار کنم؟؟؟
mer30
نقل قول:
شما یه عکس از اون منطقه بزارین
سلام این هم عکس اون مرحله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون درب رو به رو بسته است باز هم میگم اون غول راکشتم و قدرت هم را گرفتم و بعد میگه go to Hydroponics
mre30
آقا خودم مشكلمو حل كردم ، بازي فكر كنم كلا با USB مشكل داره ؛ موس من USB بود با موس قبليم عوضش كردم و الان ديگه بازي مشكلي نداره . راستي قبل شروع بازي يه چند دقيقه اي تو قسمتي كه مينويسه Press Any Key ( فكر كنم ! ) بمونيد يه فيلمي نشون ميده كه دل آدمو آماده ي بازي ميكنه !
نقل قول:
باید اون غول رو تو اتاق فریز از بین ببری
غول رو بکش تو اون کپسول فریز بعد پاهاشو با تیر بزن زود اون دکمه C رو بزن تا اهسنه بشه بهد بدو برو تو اتاق کنترل همون جایی که عکسشو گزاشتی و دکمه رو بزن
شما با کد تونستی غول رو بکشی
چون اون نمیمیره
من اینجا گیر کردم
اون طرفیه رو که میزنم میره جلو و وای میسته ولی این طرفیه میره ولی برمیگرده!!
باید چی کار کنم؟
(کیفیت عکس رو پایین اوردم که وقت نگیره)
دوست عزيز شما بايد اوني رو كه بر ميگرده سر جاش رو با كليد c اهسته كني و سريع بري كنار كنترلش و اونو فعالش كني تا برنگرده سر جاش.
چطوری اونو کشتی میشه یه راهنمایی کامل کنی من گیر کردم اونجا اعصابم خورده ! :18:نقل قول:
:11::11::11::11:
دوستان كه چند بار توضيح دادن. اول اونو به اون قسمت ابي رنگ هدايتش ميكنيد تقريبا وسط اتاق و بعد پاهاشو قطع مكنيد و با كليد c اونو اهسته اش ميكند . بعد هم ميري اون اتاق بغلي كه دو تا در داره و ميري كامپيوتر رو كه وسط اون اتاقه و يه علامت فريزر هم روشه رو روشن ميكني تا اون موجود فريز بشه و تيكه تيكه شه.نقل قول:
چطوری اونو کشتی میشه یه راهنمایی کامل کنی من گیر کردم اونجا اعصابم خورده !
البته هیولا Tyrant با تیر و .... کشته نمیشه!!!چون قدرت دوباره احیا شدن را داره!!!!بعد از اینکه با اون دکتر که پشت شیشه هست فکر کنم برای بار اول صحبت میکنی بعد از اتمام صحبتت Tyrant شیشه را خورد میکنه و میاد بیرون ابتدا باید بزنی با تیر و از پا بیفته!!و بعد دختر با پیغام بهت بگه که بی فایدس و باید فرار کنی شما نباید وایستی و اونو با تیر بزنی شما فرار باید بکنی از دستش تا در ملاقات دومت با اون که فکر کنم در یک اتاق هست که وسط اون یک مکان هست که باید اونجا با قدرتت اهسته کنی حرکات Tyrant را در اون جا بعد بری اتاقی که روبروت هست سریع یک چیز را فعال کنی تا یک انرژی ایجاد بشه که Tyrant را از بین ببره داخل اون مکان بعد........
الان من برای بار دوم با این موجود کم شرایط و بی شعور برخورد کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ضمن اینکه نمیدونم باید چی کنم قدرت اهسته کردنم هم جاش خالی هست و اون به همراه سایر موجودات اشهدم را میخوانن!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ای بر ذات پدرشون لعنت باد!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میتونی برگردی پشت دره اون وسیله هستش اگه هم نه از یه سیو گیم قبلینقل قول:
سلااااااااااااااااااااااا م ....
وقتی برای بار دوم با دکتررر صحبت میکنم به این جا هدایت میشم توش یه در هست که فیوز بعلش داره جرقه میزنه ! اونجا گیر میکنم و Tyrant وحشی میکشتم ! اینم عکس ( این دره چطوری باز میشه ؟؟؟؟ اصلا باز میشه ؟؟؟؟ )
کد:http://i35.tinypic.com/ieqid1.jpg
نقل قول:
شما باید باتری رو بندازی جا
تو سوراخ این طرفه در
من اینجا گیر کردم
وقتی Ctrl یا B رو می گیرم اونجایی که دورش خط کشیدم رو نشون میده ولی وقتی میرم جلو هیچ کاری نمیکنه. طرف راست عکس هم یه وسیله هست که میتونم سوارش بشم برم اونور ولی اونطرف هم به جایی راه نداره اگه رفتم هم وسیله دیگه بر نمیگرده
help!!!
نقل قول:
شما با استفاده از دکمه F اهرم رو بکش پایین
تا اون وسیله شروع به کار کنه
کلید c نه!کلیدf :46:نقل قول:
ارهنقل قول:
شرمنده
ویرایش شد
دکمه F
گفتم که کشیدمش پایین اونطرف هم میتونم برم ولی اونجا راه به جایی نداره وسیله هم دیگه بر نمیگردهنقل قول:
البته بعد از اینکه با f اون وسیله متحرکه رو کشیدم پایین این که دورش خط کشیدم بازم کار نمیکنه!!!!
من در مرحله 7 گیر کردم ـ اینم عکسش
دو تا در هست اون یکی در را باز کردم ولی اون یکی که جلوش ایستادم هنوز قفل است
بیا از اول شروع کنیمنقل قول:
تو از جای 1 با وسیله میای این به جای 2 بعد وسیله وایمیسه و تو باید بری اون اهرم رو بکشی پایین
بعد یه چیزی از همون جا کخ برداشته برمیگردی به جای 1
از در عبور میکنی
بلاخره تمومش كردم . اون غول اخر عجب غولي بود ها . اون زن بيچاره هم به وسيله اون غوله بد جوري تيكه تيكه شد.
راستي دوستان اون چيزاي كه ازاد شدند چي بودند منظورم impossible و 10000 cridset و... به چه دردي ميخورند ؟
در ضمن اديتوري براي اين بازي وجود داره يا نه؟
ببین من با وسیله از 1 (منطقه اول )رفتم 2 (اونطرف ) ولی اونجا اهرمی رو که میگی پیدا نکردم وسیله هم دیگه بر نمیگرده b هم میگه باید یرگردمنقل قول:
اینم عکسش: