دقت نکردی عزیز.گفتم که تو تهران دیدم.نقل قول:
Printable View
دقت نکردی عزیز.گفتم که تو تهران دیدم.نقل قول:
کجای این تبریز دیدیش؟به منم بگو برم نگاش کنمنقل قول:
نقل قول:
متاسفانه انگار شما در خوندن پست من دقت نکردید. لطفا برگردید و یک بار دیگه بخونید:
نقل قول:
من هم اون روز یه Aston martin سبز دیدم که کنار یه مرسدس SL55 تو نمایشگاه بود ... واقعآ کفم برید
سلام دوستان
من حدودا نصف این تاپیک رو دیدم
دستتون طلا
فقط یه سوال دارم تو این تاپیک عکس بوگاتی هم هست ؟
اصلا وارد ایران شده ؟(البته وقتی کاررا جی تی هست چرا بوگاتی نباشه ؟)
از جلوی کاین عکس نگرفتی که !!!!!
چرا پلاکش دبی هست؟
دوست عزیز (t.k)جووووون، دستت درد نکنه خیلی حال کردیم. بازم از این مسافرتا برو. خیلی باحال بودن بازم دستت درد نکنه. ایول داری قربونت.
گرفتمنقل قول:
یه نگاهی به نقل قول milky way بنداز
جلوش چسبیده بود به فلوکس واگن
برای یه نفر تعریف کردم گفت اینا رو احتمالا از دوبی(دست دوم) خریدن دارن میبرن.نقل قول:
چرا پلاکش دبی هست؟
مبدا که حتما دوبی بوده چون از کرمان رد میشده.(یعنی از دوبی اومده بندر عباس ، سیرجان ، کرمان ، راور ، و بعدشم مشهد و شاید آخرش برسه به ترکمنستان)
خواهش میکنم.نقل قول:
خدا قسمت کنه!!اگه بازم دیدم وتونستم عکس بگیرم ، حتما عکساشو میذارم.
ماشین خفن تو کرمان زیاده مثلا از همین تویوتا لندکروزر ها 100 -150 میلیونی که فراوونه (چون خدمات و نمایندگیش هست و گرنه لنکروزر با BMW X6 که اختلاف قیمتی نداره)، یه دوج چارجر که گذر موقت بود ، یه میتسوبیشی که نفهمیدم چی بود!!ولی خیلی خوشگل بود. و از این دست ...
این قصه ها رو گفتم که به این جا برسم که بهتون بگم همون جور که خودتون می دونین خیلی تابلوه که بری از ماشینی که گوشه خیابونه عکس بگیری.مخصوصا که صاحبش توش باشه.
وگرنه اینقدر بی.ام.و سری 7 و بنز سری اس هست ...
نه قدیمیه، پورش که کلاً قیافه ماشیناش تغییر نمیکنه شما مدل های 2005-2006 رو ببنی دقیقا همینه کلا پورش هر چند سال یبار یه لامپ جدید میزاره تو چراغ جلو به عنوان مدل جدید میده بیرون :31:.نقل قول:
سلامنقل قول:
شرمنده.باور کن دیگه اینقدر خفن و حرفه ای درباره پورشه اطلاعات نداشتم!!:46:
میشه بگی از کجا فهمیدی که قدیمیه؟:18:آخه من ریز ترین خط و خشی رو روی ماشین ندیدم که یه کم شک کنم!!
اینقدر حواسم جمع عکس گرفتن بود که یادم رفت نگاه کنم ببینم چقدر کار کرده!!
راستی این کاین توربو که میگی تقریبا 2-3 سال کار کرده قیمتش چنده؟یعنی دو سال کار کرد چقدر افت قیمت براش داره؟
شما حواستون به این بوده که زود عکسا رو بگیرین تا کسی نبینه شما رو.:دینقل قول:
سلامنقل قول:
گفتم که خدا رو شکر تریلی بین دو تا تریلی دیگه بود.:46:تو عکسا هم مشهوده.
بعدشم وقتی آدم یه ماشین خدا میلیون تومانی رو میبینه که راحت میتونه بره کنارش بدون اینکه کسی بهش خیره بشه داخلشو نگاه کنه و این همه ازش عکس بگیره!!خدایی حواس آدم به نظرتون جمع میمونه؟!
نه عزیزنقل قول:
فکر کنم یه سوئ تفاهمی پیش اومده. منظور سعید دقیقا این نبود که این ماشین کارکرده هست و دقیقا مال 2-3 سال پیشه.
من اینجوری برداشت کردم و اینجوری میدونم که پورشه این مدل رو از چند سال پیش شروع به ساخت کرده. فکر کنم 2003 بوده باشه.
البته اطلعاتی هم که دادین مربوط به این مدل نیست.
این مدل حجم موتورش حدودای 5 لیتر هست و تقریبا 500 اسب هم هست ولی 8 سیلندر هست. گشتاور خیلی خوبی هم داره.
خواهش میکنم اینقدر خجالتم نده:11:حالا که اینقدر دوستش دداری,میدمش یه دور باهاش بزنی:40:نقل قول:
من دیگه تقریبی نوشتمنقل قول:
اما نمیدونم چرا تعداد سیلندر رو 10 نوشتم.بله 8 سیلندر درستشه.(پست مربوطه اصلاح شد.)
ممنون از یادآوریتون.
مدلش 2006 به پایینه دقیقتر مقایسه کنی متوجه میشی مخصوصا چراغ های جلو رو، گفتم که این پورشه یه چراغ عوض میکنه میشه یه نسل جدید.نقل قول:
دوستان اون ماشینهایی که شما روی ماشنین برا دیدی همشون کار کدره بودن و بعنوان ماشین دست دوم(همونی که توی ایران وارداتش ممنوع هستش آخه سوپر اسپرت خودمون صادرات میکنیم)(همه دلایلشون کشکه میترسن با افت قیمیت که این ماشینا دارن ماشینهای خوب جای ابوطیاره هاشونو بگیره)اینا بیشتر به آسیایی میانه و اروپایی شرقی و جمهورهای تازه استقلال یافته میرن و حتی خود روسیه با اون عظمتش .
یعنی این ماشینا هیچکدوم کمتر از 2 سال کار نکردن من حتی کم کار کدرشم توی انزلی و بندر عباس دیدم.
یه کادیلاک CTS استیشن دیدم مشکی، واقعا زیبا با جدبه بود، حیف سربازمو دوربین نداشتم!
چند روز پیش تو شهرستانه خومون یه شورلت استیشن دیدم البته بیشتر شبیه کامیون بود تا استیشن!!!از کنارم رد شد :18: شدم! ولی گذر موقت بود!
با سلام
با اجازتون 1 هفته پیش تو کرمانشاه یه بنز s 500 دیدم!!:18:
لا مروت یه کاپوته رنو از سمند دراز تر بود!(!)
در ضمن پلاک 22 بود
گفتم تو شهرمون این جور خر پول هایی نداریم!:5:
اینجا تو تهران انقدر S کلاس هستش که اگه یدونه کنار پراید باشه ملت پراید رو بیشتر نگاه میکنن!:31:اینجا خر پول زیاد داریم!نقل قول:
سومی که ماشین خوف نمیشه!
دیشب یه ماشین با فاصله خیلی زیاد جلوی من بود خیلی جالب بود فکر کردم لینکلنه! دوربین رو آماده کردم عکس بگیرم رفتم جلوتر دیدم اوپیروسه!:31:
s500 توی تهران هم خیلی کمه و ماشینی فوق العاده ای هست
اما از دیدن این ماشینها واقعا کیف کردم
جیپ هامر زرد قناری
پورشه کاین
بنز SLR
سلام
خوش به حال اونایی که این ماشین ها رو دارن
دوست دارم بدونم کسایی که همچین ماشینایی سوار میشن توی زندگیشون آرامش هم دارند یانه؟
توی زنگی شخصیشون مشکلی داند یا اینکه مثل درامدشون موفقند
پول که هم چیز نیست هست !نقل قول:
سلام
خوش به حال اونایی که این ماشین ها رو دارن
دوست دارم بدونم کسایی که همچین ماشینایی سوار میشن توی زندگیشون آرامش هم دارند یانه؟
توی زنگی شخصیشون مشکلی داند یا اینکه مثل درامدشون موفقند
باور شخصی رو میشناسم سرمایه چند ملیاردی داره اما هر وقت رفتم خونشون دعوا هست !
منم میشناسم شخصی رو که سرمایه چند ده میلیاردی داره و راحت و آسوده داره زندگیش رو میکنه! پولش رو هم از راه های غیر قانونی بدست آورده و ترسی هم نداره که کسی این موضوع رو بدونه یا نه!!نقل قول:
کاش دیشب بلوار کاوه بودی میدیدی! 4 تا S500+و چند تایی هم 350 واسه خودشون جولون میدادن! یکیشون با تیونینگ لورینسر بود یکی از 350 ها هم با تیونینگ ASMAنقل قول:
s500 توی تهران هم خیلی کمه و ماشینی فوق العاده ای هست
نمیدونم چرا اکثر میلیاردر ها زندگی خوبی و راحتی ندارن و اصلا با خانوادشون نیستند
بی خیال بحث روی ثروت مردم بشید.
روی موضوع تاپیک متمرکز باشیم و منحرف نکنیم :12:
فورد فوکوس هم ماشین خوف حساب میشه ؟
من یکیش رو توی تهران دیدم !
پسر یه f700 تو کرج دیدم.هنوز باورم نمیشه.وقتی این ماشینو دیدم که اونروزا کاملا تو کف این ماشین بودم
پدرام جان شما دیگه چرا برادر؟؟ کادیلاکه!نقل قول:
f700 چیه؟؟نقل قول:
این سوال رو همین الان میخواستم بپرسم! منظور از F700 چیه؟نقل قول:
mersedes benz F 700:یعنی سلطان و سالار ماشینای لوکس.:نقل قول:
f700 چیه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.شنیدم یه ماشینه لوکس مسافرتی از شرکت بنز تازگیا به ایران به صورت عمده وارد میشه.میگم نکنه اینه.
جان من داخلو نگاه کن.همه بگیرن دراز بکشن هم بازم جا داره.امکانات داخلیش رو نمیدونید.شیشتا پست میطلبه تا واستون تعریف کنم.
این ماشینو با همین رنگ تو کرج سمت شاه عباسی دیدم.
دوست من شما واقعا اف 700 دیدی؟:31:نقل قول:
این ماشین کانسپته! یعنی طرحیه که به تولید انبوه نمیرسه! فقط برای نشون دادن هنر طراحان و خط مشی شرکت به کار میره! حالا شما چجوری این ماشین رو تو کرج دیدی؟:31::13::27:
احتمالا دوستمون یه s350 دیدن
خیلی ممنون که مفهوم کانسپت رو به ما یاد دادی.من 99 درصد مطمئنم که خودشه.فکر نکنم این ماشین فقط یه طرح باشه.فکر کنم به خط تولیدم رسیده.نقل قول:
این ماشین کانسپته! یعنی طرحیه که به تولید انبوه نمیرسه! فقط برای نشون دادن هنر طراحان و خط مشی شرکت به کار میره! حالا شما چجوری این ماشین رو تو کرج دیدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
s350 و f 700 ?نقل قول:
احتمالا دوستمون یه s350 دیدن
دوست عزیز همونطور که گفته شد F700 تنها یه خودرو پروتو تایپ و تحقیقاتی هستش که برای معرفی تکنولژی های نوین طراحی شده و سبک طراحی آینده مرسدس بنز رو توی محصولات آینده نشون میده.
من مطمئن نیستم که f700 یه کانسپت باشه.اما اینجور که شما میگید حرفی نیست.بهشم میخوره.نقل قول:
دوست عزیز همونطور که گفته شد F700 تنها یه خودرو پروتو تایپ و تحقیقاتی هستش که برای معرفی تکنولژی های نوین طراحی شده و سبک طراحی آینده مرسدس بنز رو توی محصولات آینده نشون میده.
اگه کاملا از نزدیک و دقیق میدیدم این حرف شما رو رد میکردم:10::8: