ببنیم Dv4 هم انقدر داغ میکنه یا نه ؟
Printable View
ببنیم Dv4 هم انقدر داغ میکنه یا نه ؟
نقل قول:
سلام
دوست عزیز dv5 ها کمی بیشتر از سری های دیگه داغ میکنن ولی dv4 - 1070 که واسه دوستم گرفتیم اصلا اونجوری که گفته میشه نیست واین ها کمی زیاده گویی فروشنده های ایرانی هست که چون بیشترشون اچ پی کار نمیکنن میخوان .....
شایید کمی ( کمی ی ی ی ی ) بیشتر از سایر مدل ها که اکثر اوقات زیاد محسوس هم نیست .
نقل قول:
سلام رجیستر عزیز
من بالاخره dv-5 1060 گرفتم خیلی موجود خشگلی هست اما یه چیزی خیلی اذیت می کنه اونم داغ شدن کل دستگاه یعنی بعد از کمی کار مثلا نیم ساعت بودن در اینترنت و گشت و گذار سمت چپ داغ می شه البته شاید کمی به خاطر المینوم بودن بدنه به جای پلاستیک فشرده باشه اما اصلا احساس خوبی نیست :18:
برای کمتر داغ شدنش چه کار می تونم بکنم و چقدر باید نگران سوختن دستگاهم باشم ؟!!:19:
باطری هم با نور بالا LCD حدود 1:10 کار می کنه (با همان حالت گشت و گذار در اینترنت ) که فکر می کنم زود خالی می شه من بیشتر انتظار داشتم .
نقل قول:
مبارک باشه
از کجا خریدی با چه قیمتی با چه گارانتی
چیا توی جعبش بود؟
نترسونمون دیگه .................... داغ کردنش تا چه حده
یک ساعت خیلی کمه اونم توی پروسس های کم نکنه باطریت مشکل داره ؟؟
برنامه RMClock Utility رو دانلود کنید همیشه وضعیت CPU سیستم رو بهتون می گه تا نگرانیتون برطرف بشه.نقل قول:
کد:http://cpu.rightmark.org/download/rmclock_235_bin.exe
یدونه از اینا میتونید بگیرید برای داغ کردن بشدت تاثیر داره و گرما رو تا حد زیادی مهار میکنه مخصوصا اگر یه درست درمونش رو بگیری من یکی از دوستام داره همجا همراه نوتبوکش میبره من خودم تا 10 هزار تومنش حتی دیدم از اینا .نقل قول:
سلام رجیستر عزیز
من بالاخره dv-5 1060 گرفتم خیلی موجود خشگلی هست اما یه چیزی خیلی اذیت می کنه اونم داغ شدن کل دستگاه یعنی بعد از کمی کار مثلا نیم ساعت بودن در اینترنت و گشت و گذار سمت چپ داغ می شه البته شاید کمی به خاطر المینوم بودن بدنه به جای پلاستیک فشرده باشه اما اصلا احساس خوبی نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای کمتر داغ شدنش چه کار می تونم بکنم و چقدر باید نگران سوختن دستگاهم باشم ؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باطری هم با نور بالا LCD حدود 1:10 کار می کنه (با همان حالت گشت و گذار در اینترنت ) که فکر می کنم زود خالی می شه من بیشتر انتظار داشتم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من از دبی گرفتم حدود000 1200 تومان اما الان فکر کنم کمی ارزون تر شده باشه چون من طول کشید تا دستم رسید داخلش علاوه بر کیف خود HP یک اسپکیر کوچیک و یک فلش 2 گیگ بود اما توصیه نمی کنم از اونجا بگیرید چون کیبورد من الان عربی هست در صورتی که فکر کنم برای اینجا کیبورد فارسی باشه و برای من جای حروف تا حدودی عوض شده اما مهمتر گارانتی و خدمات هست که الان وضعیت گارانتی ها در اینجا بهتر شده
وقتی پشت دستگاه رو کمی بالا می برم ( با مقوا پایه درست کردم ) کمی حرارتش بهتر می شه اما وقت تایپ کردن کمی لرزش می افته
نمی دونم اینکه پشتشو کمی بلند می کنم برای هارد مشکلی ایجاد نمی کنه ؟
در مورد حرارت dv-5 1060ee می خوام به سایت شرکت hp بگم ببنیم چی جواب می دن اگر به نتیجه ای رسیدم اینجا مطرح می کنم
CustomerCare اچ پی به ایرانی ها جواب نمیده (تحریم) اگر جایی باید کشور انتخاب میکردی یه کشور دیگه رو انتخاب کن شاید جواب بدن .نقل قول:
من فکر نمی کنم برند معتبری مثل اچ پی واسه گرم شدن دستگاه هاش فکری نکرده باشه... به نظرم اینم که داغ میشه به خاطر جنس فلزی بدنشه که تازه اینم خوبه چون داغ شدنش یعنی این که داره گرما رو منتقل میکنه... نه مثل پلاستیک که گرما رو تو خودش نگه میداره.
بعدم اگه این سری های مشکل جدی می داشت اعضایی مثل رجیستر جان که تو این خط هست تا حالا میگفتن /(شایدم رجیستر مامور مخفی شرکت اچ پی باشه :31::31::31: :18:)/ من که مطمینم بهتر از این فعلا تو بازار لپ تاپ وجود نداره خودمم واستادم تا قیمتش کمی بیاد پایین ...
خلاصه این که اگه از اینا خریدین خیالتون راحت ...:11:
حالا از گرم شدن گذشته این جریان باطری چیه 1 ساعت اونم با کار کرد ساده خلی یییییی کمه
یعنی توی پروسس های بالا یا بازی نصف میشه اینجوری .........................................
این قضی مهم نبود که توی این همه پست ساده گذشتید ؟
بابا اگه عمر باتریش کم بود این همه سایت های ریویوی معتبر بالاخره یکیشون میگفتن دیگه... بعدم منطقی نیست که شرکتی عمر باتری لپ تاپ رو این قدر کم بزنه ... شما ببین باتری خراب نیست؟ اولی که خریدی طبق راهنما ها اورشارژش کردی؟ اصلا شاید از دو وی دی خیلی کار میکشی .. تازه تا جایی که من می دونم باتری اینا High Capacity هست و از 6 سلولی معمولی ظرفیت بالاتری رو نگه می داره ... باید با باتری سالم و پروسس های معمولی یه سه ساعتی کار کنه ..نقل قول:
پس با این حساب باطریه دوستمون مشکل داره
منم نعجب کردم با 1 ساعت کار معمولی نباید خالی بشه
نقل قول:
بعدم اگه این سری های مشکل جدی می داشت اعضایی مثل رجیستر جان که تو این خط هست تا حالا میگفتن
در تمامی نقد هایی که از اچ پی های جدید میزارن ریلیز 2008 به باتری شون خیلی انتقاد شده ... ببینید اون 3 ساعتی که می زنند شارژ نگه میداره استاندارد همه 6 سلولی هاست و روی باتری شون هم نوشته شده و همه این رو می دونندنقل قول:
س با این حساب باطریه دوستمون مشکل داره
منم نعجب کردم با 1 ساعت کار معمولی نباید خالی بشه
اما خوب ممکنه همین 6 سلولی بیاد روی اچ پی 1070 شما و بدلیل گرافیک قوی 9600 و سی پی یو centrino2 پر مصرف شما ، عمرش بشه 1 ساعت و نیم در شرایط معمولی ... تازه شما گفتید نور هم بالا بردید ... اون زمان با نور متوسط محاسبه شده وقتی شما نور LCD رو بالا می برید توان مصرفی 1.5 تا 2 برابر افزایش پیدا میکنه و بشدت تاثیر گذاره... حالا بیایید و موارد دیگر هم اضاف کنید : کپی کردن و کار کردن با سیستم و مشغول بودن هارد ، کار کردن مداوم فن با سرعت بالا برای تهویه بهتر ، اتصال وسایل USB مثل ماوس و flash و...
پس عمر و توان نامی مصرفی رو که بیشتر تبلیغاتی هست رو با مصرف باتری لپ تاپ در یک رده قرار ندید ... همین باتری اگر روی یک 13.3 اینچی می رفت با CPU intel core solo low voltage و گرافیک share و باس پایین ، عمرش 5 ساعت هم بیشتر بود ! پس نتیجه نهایی = لپ تاپ نو باتری اش سالمه و می تونید تستش هم کنید تا مطمئن بشید (نرم افزارش رو قبلا گذاشتم) .
امیدوارم واضح توضیح داده باشم و دیگه عمر باتری ها رو برای هر لپ تاپی یکسان ندانید ... اگر 17 اینچی داشتید سری DV7t چی می کردید ؟ با اون مانیتور 17 اینچی و دو هارد پر مصرف ؟
خیر سنسور شتاب سنج و accelerometer که داخلشه و همچنین شیلد محافظ هارد باعث میشه جای هارد safe باشه ... دقت کنید جابجایی مشکلی نیست چون فرق Notebook با PC توی همینه اما ضربه نزنید ... هر چی ضربه شدیدتر = خطر بیشتر برای از کار افتادن قطعات !نقل قول:
نمی دونم اینکه پشتشو کمی بلند می کنم برای هارد مشکلی ایجاد نمی کنه ؟
خوب با این توضیحاتی که شما فرمودید با این لب تاپ نیم ساعت هم نمیشه بازی کرد و کارت قوی اون با باطری بلااستفادست اوصلا کسی که نوت بوک می گیره می خواد یک سیستم همراه داشته باشه نه یک pc اگر تواناییی یک مدل را بالا می برند باید فکر مصرفشم باشند
کسی که سراغ کانفیگ های بالا می ره می خواد از توانایی های دستگاه استفاده کنه در صورتی که با این مصرف و باطری برای نیم ساعت یا حتی 1 ساعت این مدل ارزش جابه جایی نداره ...
اگر اشتباه می گم توجیحم کنید !!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟
موندم با این تفاصیر چرا این همه طرف دار جمع کرده من شخصا می خواستم تا پنجشنبه برم تهران 1070 بگیرم اما اینجوری منصرف شدم الان یه توشیبا دارم بعد 1 سال هنوز باطریش با کار تو فتوشاپ 1:45 جواب میده اینجوری با همین بسازم بهتره
باتری اینا قابل تعویضه؟
یعنی ممکنه یه مدت بگزره و بعد hp باتری ها 9 سل هم تو بازار بیاره که هرکی خواست عوض کنه؟
من Dv5-1070 دارم با کمترین نور صفحه تست کردم حدود 2 ساعت و 15 دقیقه جواب داد
همین الان برو سایت HP و براش یه 9 یا 12 سلولی سفارش بده ! باتری اش هستنقل قول:
باتری اینا قابل تعویضه؟
یعنی ممکنه یه مدت بگزره و بعد hp باتری ها 9 سل هم تو بازار بیاره که هرکی خواست عوض کنه؟
خوب دقت کنید اگر بخواهند سیستمی بسازند که شما شارژ چند ساعته حتی برای بازی داشته باشی اونوقت به دستت 1.400 نمیرسه و مجبوری 3 میلیون پول بدی !!!!نقل قول:
خوب با این توضیحاتی که شما فرمودید با این لب تاپ نیم ساعت هم نمیشه بازی کرد و کارت قوی اون با باطری بلااستفادست اوصلا کسی که نوت بوک می گیره می خواد یک سیستم همراه داشته باشه نه یک pc اگر تواناییی یک مدل را بالا می برند باید فکر مصرفشم باشند
کسی که سراغ کانفیگ های بالا می ره می خواد از توانایی های دستگاه استفاده کنه در صورتی که با این مصرف و باطری برای نیم ساعت یا حتی 1 ساعت این مدل ارزش جابه جایی نداره ...
اگر اشتباه می گم توجیحم کنید !!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟
موندم با این تفاصیر چرا این همه طرف دار جمع کرده من شخصا می خواستم تا پنجشنبه برم تهران 1070 بگیرم اما اینجوری منصرف شدم الان یه توشیبا دارم بعد 1 سال هنوز باطریش با کار تو فتوشاپ 1:45 جواب میده اینجوری با همین بسازم بهتره
خود سازنده ها پیشنهاد میدن بازی میخوای کنی و یا کار دائمی بزن به شارژ و بزار دائما به برق باشه و شارژ
الحمدالله یکی تایید شدنقل قول:
من Dv5-1070 دارم با کمترین نور صفحه تست کردم حدود 2 ساعت و 15 دقیقه جواب داد
خوب اگر قراره به برق وصل بشه برای کار سنگین یا بازی که میشه pc همراه
1520 DEL Insدوستم با گرافیک 8600 gt سی پی یو 2.5 رم 2 گیگ تو بازی با بالاترین نور 1:10 و در حالت عادی مثلا نمایش فیلم توی اتوبوس یه فیلم 2 ساعت را کامل باش دیدیم توی نت هم میگه بالا ی 2 ساعت بش جواب میده باطریش 96 سلولی
خودم الان یه توشیبا دارم 1:30 با نور متوسط راحت جواب میده بعد 1 سال
سونی NR160 یکی از اقوام هم با این که 800 تومن قیمت داره (البته قبول دارم سیستم ضعیفبه ) 3 ساعت جواب میده
و همین طور 1530 xps با باطری 6 سل معمولی به گفته ی دیگر دوستان تو کریسیس به راحتی 1:30 جواب داده که البته توی پروسس های ساده این مقدار بیشتر می شود
البته سونی که دیگه توی رکورد زدن معروفه
حرفه من اینه اگر شرکتی سیستمی طراحی می کنه با قابلیت های بالا باید به فکر کارایی سیستم برای کاربران باشه
مثل اینکه یک ماشینی بسازند پر قدرت اما فقط 80 کیلومتر بتونه راه بره
یک باره دیگه هم گفتم اینجا فروشگاه نیست محل تبلیغات هم نیست محل بحث و گفتگو که شاید دوستان به اطلاعاتشون اضافه بشه و بتونه مرجعی باشه برای کمک به عزیزان عضو جهت تصمیم گری بهتر ....
بهتر یکم تعصب روی یک برند را بزاریم کنار واقه بین باشیم
سلام. من در این قسمت از تاپیکخوندم که می گه dv5 1070 گرافیکش زود می سوزه !!@ آیا این حرف درسته؟؟؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=218549&page=407
کاملا موافقم ... :46:نقل قول:
کسی این جا از دوستان هست که Dv4 1070 داشته باشه ... مدت کار کرد باتری شما چقدره؟؟؟ :19:
مگه الکیه :31:نقل قول:
فروشنده ها واسه خودشون یه چیزی میگن:46:
سلام ، دوستان قیمت Dv5-1060 الان چنده ؟
بدون گارانتی - با گارانتی ؟
راستی کیبورد غیر عربی ش هم گیر میاد ؟
ممنون
دوست عزیز اینجا تاپیک مشاوره قیمت نیست ... لطفا در مورد قیمتش توی بخش مشاوره خرید و فروش بپرسید
بله هست ... هم عربی هم غیر عربی ... بستگی داره طرف چی خریده و آورده اینور بفروشه !نقل قول:
راستی کیبورد غیر عربی ش هم گیر میاد ؟
ببخشید ؛نقل قول:
بازم ممنون ، بابت اطلاع رسانی در مورد کیبورد ...
بچه ها من یک DV5-1070 خریدم ،دستگاه خوبی هست. عمر باتری حدود دو ساعت هست که جالب نیست ، به خصوص در مقایسه با دل XPS . دستگاه موقع کار کمی داغ می کنه اما نه اونقدر که آدم ناراحت بشه. به هر حال سوالی بود در خدمتم.
در کل Review سایت notebookreview خیلی صحیح هست هم در مورد نقاط قوت هم در مورد نقاط ضعف.
نقل قول:
سلام دوست عزیز.شما چند این لپ تاپ رو خریدی.بد اینکه تو جعبش سی دی هم داشت .آیا در کل ازش راضی هستی
نقل قول:
رجیستر جان تو سایت نوت بوک چک عمر باطری dv7t را تو load(maximum brightnes) یک ساعت و 46 مین زده بود که واقعا واسه این لپ تاپ عالیه:8:.در حالت عادی هم 3 ساعت و خورده یی زده بود.البته اینم بگم باطری این دستگاه 8 سلولی هستش.:10:
من نمیدونم مگه کیبود عربی چشه.کسی که تایپ فارسیش خوبه اصلا براش مهم نیست که رو کیبوردش چی نوشته.بعدش اینکه شمایی که از امارت گرفتی گارانتیش چیه.؟خدا رو شکر منی که تو عمان هستم تمامی لپ تپای اچ پی با گارانتیه امیتاک عرضه میشه که شامل کشور ایران هم میشه.انشا ال... تا 1 ماه دیگم یه dv7-1070 میگیرم.ان شاال...هر وقت گرفتم تمام ریویوشو تو اینجا میزازمنقل قول:
کسی میتونه قدرت کارت گرافیک Ati 3450 رو با این 9600 و 9200 که روی این سری نوت بوک ها هست رو باهم مقایسه کنه؟ آخه من هر چی گشتم یه بنچمارک به درد بخوری پیدا نکردم ... :5:
آقا نکته جدید امروز کشف کردم. دمای cpu رو لود صد در صد به 95 درجه می رسه. نمی دونم که آیا این طبیعی هست یا خیر. البته وقتی دما به اون حد می رسه فن مخلص دستگاه از دل و جون مایه می زاره ها.
کی برد عربی هم زیاد با فارسی مطابقت نداره. تفاوت دارن با هم. به نظر من اگر کی برد این دستگاه هم مشکی بود بهتر بود. کسانی که مثل من ظاهر دستگاه براشون مهم هست یه نگاهی به سری تازه وارد Sony BZ بندازن.
موقع خرید Sony FW و Dell 1510 رو هم از نزدیک بررسی کردم. 1510 کیفیت ساختش فرای افتضاح هست. هر چی سعی کردم خودم رو به 1510 راضی کنم که از این راه کمی در پول صرفه جویی کنم نشد که نشد. بالای کی برد را که فشار دهید کمی فرو می رود. اما کیفیت ساخت FW خوب بود.
بگذریم. اینجا ترد hp هست. اما کیفیت ساخت hp واقعا خوبه. کاملا سالید و محکم هست. ساپورت عالی داره. هر وقت بخواین می تونین با یه تکنسین آن لاین چت کنید. زیر دستگاه از پلاستیک با کیفیت ساخته شده. خلاصه قشنگ حس می کنید که یک جنس با کیفیت خریدید.
من اینو 1600000 خریدم بدون گارانتی. اعتقادی به گارانتی ندارم به خصوص تو لپ تاپ.
دکمه وایرلس دستگاه بصورت finger touch هست. الان که دارم این مطالب رو براتون تایپ می کنم دمای cpu 59 هست.
دیگه چیزی به ذهنم نمی رسه D:
نقل قول:
آقا نگفتی تو جعبش سیدی داره.بد اینکه آیا بازی روش نصب کردی.در کل ازش راضی هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه مهندس cd نداره ، یه پارتیشن داره جاش. در کل راضی هستم. خوبی های این مدل که واضح هست . من صرفا سعی کردم نقاط ضعف رو بنویسم که در جریان باشید.
این 95 درجه که میگی مطمینی سلیسوسه؟ :31: یه وقت فارنهایت نباشه چون در غیر این صورت یه خورده خیلی بیشتر از یه خورده زیاد به نظر می رسه .... :18:
کیفیت ال سی دی رو چک کردی تو نور بالا و سرعت بالا خوب باشه ... کلا کیفیتش در مقایسه با اینسپایرون ها چه جوره؟نقل قول:
شما DV5 1070 رو با این قیمت از کجا خریدی؟؟؟؟؟؟:18:
آره سلسیوسه سلسیوسه !!
کیفیت Lcd خوبه. خودم برای پی سی یه سونی 17 اینچ دارم. ولی واقعا باتری جالبی نداره.
ندیدن اینسپایرون نمی تونم مقایسه کنم. در مورد قیمت هم یک آشنا داشتم. تو نور بالا هم خوبه. تو سرعت نمی دونم منظورت چیه !!
من یک dv5t با همین T9400 رو در تست Orthos (حالت Blend) تحت فشار 100 درصد قرار دادم (حدود چهار ساعت بصورت مدارم) و بالاترین دمایی که دیدم 82 درجه بود! البته لپ تاپ روی سطح شیشه ای قرار داشت.نقل قول:
ماکزیمم دمای استانداردی که CPU های سری T9400/T9600 می تونند تحمل کنند 105 درجه است.