بهتره اميدوار باشي!!! پچ رو نصي كن بيا بازي !!امروز 2 دست زدم كه 2 دستش رو هم باختم!!علتش هم نبود امادگي!! بعد از يك سال LOTR بازي كردم!نقل قول:
بهتره اميدوار باشي!!! پچ رو نصي كن بيا بازي !!امروز 2 دست زدم كه 2 دستش رو هم باختم!!علتش هم نبود امادگي!! بعد از يك سال LOTR بازي كردم!نقل قول:
يه مشكل بزرك !!! من قبلا بازي رو از طريق يه شوركات كه توي start بود ابديت مي كردم ! و يادم نيست جه بجي رو نصب مي كردم !! فقط يادمه بعد از ابديت به وسيله ي يه ايميج (كه حجم فايل اصليش بيشتر از 1 مك نميشد !!!!) بازي رو اجرا مي كردم !!! الان نه ابديته هستش !! نه با اون ايميجه بازي اجرا ميشه ! يادمه كه نبايد كركش مي كردم !
خب بلاخره بيداش كردم !!! اون برنامه ي Pr0t.St0p رو ننصبيده بودم !!!نقل قول:
فقط باز هم اون مشكل كزاييه استارت هست !!! معلوم نيست جرا منوي استارت نساخته !!! احتمالا بايد بازي رو از اول نصب كنم ! :دي
سلام يعني اونجا نيست؟؟نقل قول:
Start =>All programs =>Electronic Arts=>The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king=>Check For Update
همچين چيزي نيست؟؟ يعي نداري ؟
Start =>All programs =>Electronic Arts=>نقل قول:
من اصلا بوشه ي electronic arts رو ندارم
اه !!!! شرمنده جستمش !!! جون قبلا يه بازي از اين شركت نصب بود روي سيستمم ! اين فولدر بالا تر بود و من هم نمي ديدمش ! :دي
خسته نباشی!! آپدیت کردی؟؟نقل قول:
رقيب مي طلبيم !!! كنترل بازي سخته ! :دي
جه باحاله !!! اينا كه برجم دار مي شن بعد از يه مدت اعضاي افراد كروهشون رو بازيابي مي كنن !!! :دي
:دییییییی
آقا ما conquest میطلبیم bfme 1 ام خراب شده:دییییییی
فردا پس فردا میرم فارسی wk رو میگیرم...اونم یواش یواش میطلبیم...
تا حالا conquest رو آنلاین بازی کردی ؟ اصلآ میشه این رو آنلاین بازی کرد ؟نقل قول:
بابا يكي بياد بازي كنيم ! :دي !!! همه ان هستن ولي كسي نيست بازي كنيم !
چرا نمیشه!نقل قول:
از هاماچی خوبم میشه...تازه بازی مخخصوص آنلاینه...
اینم یوزر هاماچی ما:
user : darinoos gamers
password: 123
بازیه خیلی مزخرفیه ، ارزش بازی کردن نداره، برو همون ویچ کینگ رو بگیر بیا!نقل قول:
نقل قول:
:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow
سه امتیاز منفی:31:
مزخرف چیه!شاید در رابطه با یک بازی 2009 کم باشه اما در داستان ارباب,تکه...عصبانی میشما:31::31::31::31::31::31:
خیلی هم باحاله 10 به 10 میریزیم رو هم...تازه یارای usb هم میان باهامون:P
:31::31::31:
نقل قول:
60 امتياز منفي ، بازيي كه 7 هم نياره بدرد ... مي خوره!!
نقل قول:
با من (men) میتونی البته اگه بیسو تا آخر آپدیت کنی !!!
999999 امتیاز منفی:D
از IGN نمره ی 7 آورده:D
IGN به همه الكي نمره ي زياد ميده، خيلي توجهي نكن!نقل قول:
نقل قول:
عجب آموزشی ....
دستت درد نکنه !
بله بله !!! كار من رو كه حسابي راه انداخت !!! اونم دو بار !!!
بچه ها بياين ديگه!!نقل قول:
سلام ويچ كينگ رو با ديال اپ ميشه بازي كرد؟
اموزش انلاين بازي كردن conquest رو بگيد
خیر...بازی ها رو با دیال آپ بازی کنی باید 2 ساعت برای یک حرکت استفاده کنی تازه طرف مقابلت هم اذیت میشه چون اون هم 2 ساعت صبر میکنه...
لطفا آموزش آنلاین conquest رو در تاپیک دیگه بگید...منظورم چیز نیستم مثل هاماچی و....
شاه جادو پیشه(ویچ کینگ) و غیر شاه جادو پیشه نداره...بستگی به گرافیک نداره...سرعت نتت باید زیاد باشه...الان سرعت من 512 هست.
پینگت هم باید بالا باشه مال من الان 800 هست...یک موقع ها بالانس میزنه میره 780 و این ها...اکثرا هم رو 900 تو بالا شهر میچرخه:D
با دايل آپ اصلآ كانكن نميشه، با 128 داره زور ميرنه تا كانكت شه ، چه برسه به دايل آپنقل قول:
راهي وجود نداره؟نقل قول:
چون من فقط ادونچر ارباب حلقه ها رو بازي كردم و مي خوام ببينم اگه ويچ كينك رو بگيرم مي تونم انلاين بازي
كنم يا نه:41::41::41:
بعید میدونم با دایال آپ بشه بازی کرد....
خوب من الان rise of the witch king رو دارم ولی چه جوری میشه انلاین بازیش کرد .
adsl 256 خوبه برای بازی ؟
من 512 از دنیا نت خریدم(تبلیق نشه دارم براش توضیح میدم) ماه اول 100 در اومد...بقیه ماه ها 13/5 برای دو گیگ و هر گیگ 3 هزار تومن...من راحت ماهی 8 گیگ میگذرونم...خیلی راحتم بازی های استراتژیک رو بازی میکنم,فقط بازی های اکشن مثل کال آو دیوتی 4 مثلا برای یکی دو ثانیه در "ساعت" لاست کانکشن دارم...
a.d.s.l 2+modem
جلوش انگار رفته سرازیری...از اونا بخر...حالشو ببر:D
خب یوزر پس برای نتورکمون چی بود؟
من اومدم
خب با مصطفی 2تایی با 2تا هارد زدیم دستمون بعد چند ماه بازی نکردن راه بیفته
بردیمشون.حال داد
بازگشتیم به ویچ کینگ
نقل قول:
آره خوب بود.
اطراف تپه ودرتاپ بازی کردیم.همونجا که فرودو شمشیر خورد.
آقا ما نیز از انشالله آخر هفته ی دیگه میایم...فارسی ها:D
یوزر پس هاماچی:
user : darinoos gamers
password : 123
بچه های خودمون هم یوزر پس داریم اینجا
مصی رد کن بیاد اون یوزر پس رو
امشب با میتراندیر و مصطفی 3نفره زدیم
بعد چند ساعت تونستن منو ببرن
بازی خوبی بود
هر 3 خوب بودیم:دی
user : Elendil War
pass: Gandolf
هر سه خوب بودیم اما حرفه ای هم نبودیم.
ما اگر حرفه ای بودیم زودتر میبردیم.
تو هم اگر حرفه ای بودی اصلا نمیباختی.
یادته من و تو با حسین با همین شرایط بازی کردیم ؟
حسین؟
حسین kamkar منظورته؟ریفیق فاو منه:D
سایتشم قبلا نوشتم:D
میرویم راه پیوسته تا آن سو ببینم اداره پست بازه یا نه من این wk رو بخرم فارسیشو:d
نقل قول:
یوزرش اینجا lord alone dark هستش.
نقل قول:
هههه اين بازيه جه باحاله !!! امشب با مصطفي سه دست بازي كرديم ! بار اول كه سه به يك توي همون قلعهههه !! فكر كنم 7 دقيقه بيشتر طول نكشيد ! البته من هيجي نيرو نفرستادم ! همش داشتم ساختمون مي ساختم !!!
بعدش يه مب ديكه من انتخاب كردم ! اول كامبيوتر به مصطفي حمله كرد و نيرو هاي من هم كه مورجه هستن !!! تا خواستن برن اون جا خلاصه كلي طول كشيد ! ولي خب مصطفي دووم اورد ! ولي بعدش دي سي شد و من هم با استفاده از نيروهاي مصطفي (من dwarf بود و مصطفي elf !!!) طرف رو بخ بخ كردم ! البته نيروهاي خودم خيلي اروم راه مي رن !
دفعه ي سوم هم black gate بود ! كه تقريبا اسون بود ! فقط من هر جي مي زدم اين اسب ها برن اينا رو له كنن !!! نمي رفتن !!! كامبيوتر dwarf شده بود ! يه سري درشكه داشت ! مي اومد همه رو له و به مي كرد ! ولي خب ! باحال بود !
حالا سوال من !!! اين عقاب ها جه طوري ساخته ميشن ؟؟ جون من تمام ساختمون ها رو تقريبا ساختم ! ولي اخر نشد :( !!! اين عقاب ها سري اول كه حدودا سال بيش بود ! مصطفي يكيشون رو مي فرستاد ! كل نيروهاي من رو نابود مي كرد ! :دي
نقل قول:
عقابها دو جور در بین الف ها ساخته میشن.
یکی اینکه فورترس (ساختمان مرکزی) رو تا چند مرحله آپگرید کنی که بهت اجازه ساختن یک عقاب رو بده.(که معمولا توی بازی آنلاین خیلی طول میکشه بهش برسی)
یکی هم توی پاورپوینتهای الف هست که دو تا عقاب رو آزادمیکنه.
جه طوري بايد كشتشون ؟؟؟ جون تا جايي كه من يادمه تير انداز ها هم نمي تونستن بهش تير اندازي كنن :)