برنامه تمام صفحه پشت ضمينه عكس براي 6120 هست؟
برنامه تمام صفحه پشت ضمينه عكس براي 6120 هست؟
دوستاننقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا اگر میشه جواب منو سریعتر بدین
peymanderakhshani
مشکلی نیست ...
داخل Word که همه چی درسته دیگه ؟؟؟
اینجا جای درخواست نرم افزار نیست ... اگه در نصب و اجرای نرم افزار مشکلی داشتی اینجا مطرح کن ..:41:نقل قول:
همینجوری میشه تاپیک ها اکثرا شلوغ میشه و کاربران به جوابشون نمی رسن ...
بعض هاش جواب میده ... نیازی به نصب اینا نداری شما ... خود کمپانی ها جدیدا نسخه S60V5 رو هم میدن بیرون :31:نقل قول:
بله درستهنقل قول:
ولی اسم فایل ها رو از اخر به اول مینویسه
نمیدونید چرا ؟
با سلام خدمت همگی دوستان من یک n95دارم که قبلا از طریق هک روی ان نرم افزار نسب میکردم اما بعد از این که با کد ان را ریستار کردم دیگر هیچ نرم افزاری روی ان نسب نمیشود حتی یک xplore هم نسب نمی شود که دوباره هکش کنم اگر کسی راهنمایی کند ممنون میشوم
نه راه حل خاصی نداره ... باید سوخت و ساخت :31:نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلاتم خدمت عزيزان اين تايپيك
من n78دارم مي خواستم بدونم چه جوري بايد برنامه رو ارسال كنم(bluetooth) چون در حال حاضر فقط برنامه هايي رو مي تونم ارسال كنم كه zip باشند يا(ايكونشون به شكل علامت سوال)
لطفا راهنماييم كنيد
سلام به همه دوستان . کسی میدونه چطوری میشه صدای عکس گرفتن گوشی 6120 رو خاموش کرد ؟
گوشی من n73 musical ولی نمیدونم چرا برنامه s60 v3 روش کم نصب میشه، حتی تو gsm aria قسمت بنامه های گوشیم هم بیشترشون نصب نمیشد!
نمیدونم چرا بیشتر برنامه نصب نمیشن ( حتی اونایی که مخصوص این ورژن و گحتی گوشیم هستند ) (n73 musical)
ببخشید اشتباهی دو تا نوشتم، چه جوری باید پاکش کنم؟؟؟؟؟؟
شما احتمالا گوشیتونا هک نکردینقل قول:
چک کن ببین برنامه ها نیاز به ساین دارن یا نه ... اگه نیاز دارن برو به این تاپیک برای راهنمایی :نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=223133
اگه بخوام هک کنم ، جه جوری باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟ فقط یکی دوتا هم نیست، تم، اکسپلورر و ...
اشکال از کجاست که این ارور ااجرا میشه EXPIRED CETIFICATE البته گوشی من 3250هستش
یه فروندگوشی n78داریم بعداز آپدیت موقع نصب فایل های sisارور file corupted میده مشکل از کجاست
نه ساین کردم نه هک
بايد با روش جديد هكش كني!نقل قول:
یه فروندگوشی n78داریم بعداز آپدیت موقع نصب فایل های sisارور file corupted میده مشکل از کجاست
نه ساین کردم نه هک
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=334297
این خطا به این خاطره که تاریخ انقضای برنامه گذشته . شما باید قبل از نصب این برنامه تاریخ گوشیتون رو ببرین عقب ( مثلا از 2009 به 2008 یا 2007 ) . بعد از نصب میتونین تاریخ رو سر جای اولش برگردونین . در واقع یه جورایی سر برنامه رو کلاه میزارین .:46:نقل قول:
دوستان لطف کنین یه ورژن تست شده از pyton به همراه madulpack بذارین آخه من هرچی پایتون نصب میکنم کار نمیکنه
و یه سوال دیگه فایلی که قسمت های زاید برنامه های پاک شده اون جا میره چیه ( یادم نیست2000)
گوشیم n82 هست
من نرم افزار crystal farsi by psiloc 1.00 را روي موبايلم نصب كردم بعد از مدتي بدليلي اونو پاك كردم و دوباره نصب كردم وقتي نصب كردم و اجرا كردم ديدم اين پيغامو ميده (ولي دفعه اول كه نصب كردم اين پيغامو نداد )
psiloc crystal farsi evaluation has expired
حالا كسي يه سريال يا راهكاري داره كه بشه اين نرم افزار دوباره كار كنه
گوشيمم N95 8GB ه
با تشكر
در ضمن ورژن 1.54 را كه كرك و unsigned شده بود نيز نصب كردم ولي همين ايراد را مي گرفت
screen saver گوشي من تو حالت انيميشن وقتي ميخواد به screen saver بره هي ميره و برميگرده و چراغ صفحه مدام روشن ميشه. مشكل چيه؟
چطور ميشه بازيهاي فلش رو بر روي n70 راه اندازي كرد
به نام اونقل قول:
سلام.
منم گوشی شما رو دارم . و مشکل فارسی نویسی داشتم و از این نرم افزار هم استفاده کردم. ولی این نرم افزار مشکلات خیلی زیادی داره ! مثل ناسازگاری با برنامه های تغییر فونت و USB و خیلی مشکلات دیگه در ضمن اینکه برای نصبش حتما باید گوشی شما هک شده باشه! و اگه از روش ساین عمومی استفاده کنید . بعد از چند روز از کار میفته و باید دوباره نصب کنید.
ولی من به شما پیشنهاد میکنم برای اینکه فارسی بنویسید و حتی منو ها و همه چیز رو فارسی کنید !!! کاری رو انجام بدید که من کردم:
تغییر پروداکت گوشی به پروداکت خاور میانه و سپس آپدیت گوشی به فریمور 31 .
با این کار شما حتی قادر خواهید بود منو ها و Help رو هم فارسی ببینید . و در واقع گزینه فارسی در قسمت Writing Language و Phone language شما اضافه خواهد شد!
شما یه سری به تنظیمات انیمیشن توی همون جایی که انتخاب میکنی بزن. ! اونجا میتونی تنظیم کنی که چه مدت چراغ صفحه روشن باشه و ....نقل قول:
شما اشتباه اومدی . فکر میکنم گوشی شما ویرایش های قبلی سیمبین هست و باید به بخش مربوطه مراجعه کنید.نقل قول:
سلام
مطمعن نیستم که جای سوالم توی این تاپیک باشه ! به هر حال اگر اشتباه پست زدم عذر می خوام
گوشیم n78 هست
توی گوشی گزینه ای برای فرستادن پیغام از طریق بلوتوث پیدا نکردم ولی شنیده بودم که این کار شدنیه ! نمیدونم نیاز به برنامه داره یا ....
ممنون
در قسمت Notes میتونی پیغام رو بنویسی و بعد اونو با بلوتوث ارسال کنی ....
سلام دوستان، خسته نباشيد!
من يه گوشي نوكيا مدل E66 دارم كه نمي دونم چطوري ميشه اونو ساين كرد، اگه كسي ميتونه مشكل منو حل كنه ممنون ميشم بنده رو راهنمايي بفرماييد
سيمبين وررن 3 بهتهر يا سيمبين سوني اريكسون؟
سلام دوستان
مثل اینکه این تاپیک خیلی فعال نیست !
سوالمو میپرسم شاید یکی ( خدا خیرش بده ) پیدا شد و جوابمو داد .
من یه گوشی E63 دارم . وقتی روشنش میکنم یه برنامه شروع میکنه به نصب شدن بعد از چند ثانیه هم یه error میده :
untrusted software is founded on yur memory card , to install go to the application manager
ولی :
1- من هیچ برنامه ای ( نصب نشده ) روی مموریم ندارم
2- داخل application manager جز برنامه های خودم چیزی نیست
امشب هم قاطی کرد و دیگه sms ها رو باز نمی کرد مجبور شدم مموریم رو فرمت کنم .
اگه کسی میدونه مشکل از کجاس ممنون میشم کمکم کنه .
نقل قول:
اول برو و اثر جاودانه amini-bio رو در مورد ساین کردن بخون(لینک زیر). بعد برگرد همین جا کارت دارم:
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=223133[/HTML]
حالا که خوندی:
ورژن سیستم عامل شما:( برای اطلاع!)
Nokia E66 Symbian v9.2 S60 3rd Edition, FP 1 [v3.1]
پس برو به آدرس زیر و از روشی که یونس به خوبی توضیح داده استفاده کن. این ساده ترین و در حال حاضر بهترین روش هست ! اکثر بچه ها ازش استفاده میکنند. توی این کار که بهش هک کردن گوشی گفته میشه. یه سری از دستور های امنیتی غیر فعال میشه و شما میتونی همه نرم افزار ها رو بدون نیاز به ساین نصب کنی!البته اصلا از اسم هک نترسی! تو میتونی هر وقت که خواسی گوشی رو از این حالت خارج کنی. هیچ ضرری هم نداره!
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=294724[/HTML]
اگه هم با این روش حال نکردی! باید هر نرم افزار ساین نشده ای رو قبل از نصب ساین کنی! پس برو به آدرسهای زیر و یه جوری دو فایل Cert و Key مخصوص گوشی خودت رو بدست بیاری. بعد با استفاده از نرم افزار های مربوطه عملیات ساین رو انجام بدی.
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=309503[/HTML]
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=303344[/HTML]
بستگی داره که سیستم عامل سونی اریکسونت جاوا باشه یا Uiqنقل قول:
خود من که ورژن 3 رو ترجیح میدم. بخاطر آبشن ها و امکانات متنوعش!
نقل قول:
اون مشکل مربوط هست به اینکه شما احتمالا گوشی رو آپدیت کردی یا...... یه چیزی شبیه به این و هر بار کوشی سعی میکنه که نرم افزار هایی رو که فکر میکنه مشکلی دارند دوباره نصب کنه! و دنبالشون میگرده و ...
که البته مشکلی وجود نداره!
شما گوشی رو با حالت Data transfer به کامپیوتر وصل کن و تمام محتویات فولدر زیر رو پاک کن :
مشکلت حل میشه.کد:Memory Card:\private\10202dce
بدرود...
خیلی ممنون از راهنماییتون مشکلم حل شد.
آقا 6220 چطوری فارسی کنم یکی کمک کنه :41:
قابلی نداشت.نقل قول:
خوب اگه شما فقط میخوای فارسی بنویسی میتونی از نرم افزار کریستال فارسی استفاده کنی! که برای اون حتما باید:نقل قول:
1. گوشی رو هک کنی!( توضیح در پست بالا ) و به روش ساین عمومی نمیتونی از این نرم افزار استفاده کنی.
2. حتما باید از نسخه FP2 استفاده کنی. چن فکر کنم سیستم عامل گوشیت این باشه:
Nokia 6220 Classic Symbian v9.3 S60 3rd Edition, FP 2 [v3.2]
چه سرچ بکنی. توی همین انجمن پیداش میکنی.
خوب این راه راحت بودش ولی یه سری مشکلات داره! مثل مشکل داشتن با برنامه تغییر فونت و...
ولی روش بهتری هم وجود داره که علاوه بر فارسی نویسی . میتونی منو ها و همه چیز رو فارسی کنی! ( البته در صورت وجود پروداکت فارسی!)
این روش مثل عوض کردن ویندوز میمونه! در واقع شما سیستم عامل گوشی رو که در داخل یه تراشه حافظه ایپروم هست رو پاک کرده و نسخه جدید رو جایگزین میکنی!
به این روش آپگرید کردن گوشی میگن که از دو راه انجام میشه!:
1.اونم اینه که اول یه سرچ میکنی ببینی پروداکت گوشی شما ( یا همون کد تولید) برای خاورمیانه یا ایران و در حالت کلی فارسی چیه! بعدش با نرم افزار nss اونو عوض میکنی. و بعد با nsu گوشی رو به آخرین فریمور آپدیت میکنی.
این کار میتونه به صورت Online یا Offline باشه.
2. یه سرچ میکنی. و فریمور فارسی رو که بچه ها توی سایت میذارند دانلود میکنی( واسه گوشی خودت) و بعد با استفاده از نرم افزار هایی مثل باکس جف گوشی رو به راحتی فلش میکنی.( همون خالی و پر کردن حافظه گوشی)
برای راهنمایی در مورد نحوه آپگرید کردن به آدرس زیر برو:
[HTML]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=160561[/HTML]
بدرود.
اگه ویروسی تو درایو C گوشی باشه با کامپیوتر چجوری میشه اسکنش کرد
خوب با آنتی ویروس دیگه!!!!!نقل قول:
شما باید به pc suite به کامپیوتر وصل بشی تا بتونی به درایو c گوشی یا همون phone memory دسترسی داشته باشی.
بعدش با آنتی ویروس.........
اي بابا كاش خودت قبلش تست ميكردي بعد فقط زماني ميتوني با انتي ويروس اسكنش كني كه با ديتا ترانسفر وصلش كرده باشي اونم فقط درايوEرو
چی داداش؟:5::5:نقل قول:
نشنیده میگیرم!
:5::5::5::5:
ایول! خیلی جالبه!
من اصلا از این همه محدودیت حالت pc suite خبر نداشتم!
کلا محدودیت داره! و بطور همزمان نمیشه هم یه برنامه رو فعال کرد و هم به حافظه دسترسی داشت!
پس بخاطر همینه که مثل دیتا ترنسفر لازم نیست که اتصال دیجیتال رو از توی رایانه قطع کنیم!
عجب.:20::31:
کجا بودیم؟:31:
. خوب پس شما باید دیگه بری و KMS 8 رو روی گوشیت بریزی و یه آپدیت دستی هم بکنی و بعدشم اسکن کنی.
راه دیگه ای به فکرم نمیرسه.
in moshkel vaghti baraye man pish omad ke goshimo dadam ba box flash kardan...bayad goshiti chanbar bar flash koni be sorate dasti(dokmehaye * 3 va sabz(tamas)ro migiri va goshito rushan mikoni ta kamelan bala biad)inkaro age bokoni moshkelet hal misheنقل قول:
سلام .من چند نرم افزار ضبط مکالمه مثل total recall و alone mp3 dictaphone رو درگوشی n73 دانلود کردم ولی گوشی بازش نمیکنه وپیغام میده ساپورت نمیشه .ایا روش خاصی داره ؟راهنمایی کنید.:41: