خیلی جلو بود اون سیو من اصلا تفنگ نداشتم !نقل قول:
من تا بعد اونجا رفتم که یه یارو رو سرش یه چیزی وصله هی باید دنبال خودت بکشونی تا به طناب ها گیر کنه تیر بخوره به کلش
Printable View
خیلی جلو بود اون سیو من اصلا تفنگ نداشتم !نقل قول:
من تا بعد اونجا رفتم که یه یارو رو سرش یه چیزی وصله هی باید دنبال خودت بکشونی تا به طناب ها گیر کنه تیر بخوره به کلش
داشتن نوع اسلحه زیاد در روند بازی تاثیری نداره...چون مهمات و اسلحه های متنوعی در بازی هستش..
بعد اونجا من سیواشو ندارم..شرمنده.
حالا چی کار کنم از اول برم ؟ حال ندارم دیگه ! نزدیک به اون جا چی ؟
عقب تر بود اشکال نداره جلو تر نباشه
نمی دونم ولی فک کنم به تابلو هایی که یک مردو بستن باید زود سه تابلو برقو از کار بندازی
این یک سیو خوب باید باشه براتون از اینجا بازی کنید.
http://www.plunder.com/-download-79e1cb5b13.htm
بچه ها من بازی رو امروز گرفتم و نصب کردم, تو همون اولش هم موندم!
وقتی که به سر اون یارو یه دستگاه آهنی گذاشتن, یه عدد میده مثلا 4 بعد دوربین زاویش عوض میشه دیگه هیچی نمیده فقط دو تا خط فلش دور هم میچرخن, من باید چیکار کنم؟؟؟
اذربایجان عزیز شما اونجا باید همانطور که جهتی که نشون میده با ماوس بچرخونی بعد اعدادی بهتنقل قول:
بچه ها من بازی رو امروز گرفتم و نصب کردم, تو همون اولش هم موندم!
وقتی که به سر اون یارو یه دستگاه آهنی گذاشتن, یه عدد میده مثلا 4 بعد دوربین زاویش عوض میشه دیگه هیچی نمیده فقط دو تا خط فلش دور هم میچرخن, من باید چیکار کنم؟؟؟
روی سرش نشون میده که باید موقع نشون دادنش بزنی..
سلام بچه ها من اون چرخ لوله های بخارو پیدا کردم و دوتا مرد اومدن و من زدمشون ولی نمیدونم بعدش کجا برم؟:41:
نقل قول:
با دکمه backspace نقشرو بنگاه .... :31:
بازم سیو خیلی جلو بود !
ول کن از اول میرم !
خوب دوستانی که منتظر نسخه pal بازی بودن برای xbox 360
بازی اومد
نقل قول:
:5:
آره ارزش داره دوست عزیز از اول برو :27: خب این بازی هم با مشقت
و با وجود وقت کم تمام شد با داشتن دو پایان متفاوت یکی truth و دیگری
freedom من به سمت truth رفتم تا واقعیت این بلایی رو که آقای jigsaw
بر سر آقای detective آوردن رو بفهمیم که در پایان مثل اینکه این رنج آقای
detective پایانی نداره پسر بیچاره طرف مثل اینکه در بند بود . :18:
سلام
من اونجام که یه تفنگ کار گذاشتند روی دیوار و یه سیم هم وسط زمینه که اگه پامون بخوره به سیم شلیک میکنه
اینجا رو باید چکار کنم؟
نزدیک سیم که بشی می تونی با دکمه 1 سیم رو از کار بندازی ..نشون هم میده..نقل قول:
سلام
من اونجام که یه تفنگ کار گذاشتند روی دیوار و یه سیم هم وسط زمینه که اگه پامون بخوره به سیم شلیک میکنه
اینجا رو باید چکار کنم؟
هر موقع هم خواستی با همون دکمه می تونی دوباره تله رو کار بزاری..
دوستان منم اونجایی گیر کردم که یک نفر میاد از روی یک چوب بین دو دیوار میپره و میوفته پایین
بعدش نوبت منه که مقابلشم و باید از روی اون حرکت کنم ، نوشته با ماوس تعادلت رو حفظ کن ، اصلا نمیشه
باور کنید اگر خودم بودم رد شده بودم :31: ولی با کیبورد نمیتونم
یک کم یک کم کمکم کنید
دوست عزیز کاری نداره موسو آروم به طرف جلو حرکت بده و رد بشو اگر دیدی نمیتونی برو تویه کنترل پنل یکم سرعت موستو پایین بیار(ولی بنظره من یاد بگیر چون بازم ازینا تویه بازی هست)نقل قول:
دوستان منم اونجایی گیر کردم که یک نفر میاد از روی یک چوب بین دو دیوار میپره و میوفته پایین
بعدش نوبت منه که مقابلشم و باید از روی اون حرکت کنم ، نوشته با ماوس تعادلت رو حفظ کن ، اصلا نمیشه
باور کنید اگر خودم بودم رد شده بودم ولی با کیبورد نمیتونم
یک کم یک کم کمکم کنید
فقط با mouse که علاوه بر حفظ تعادل با حرکت اون به بالا باید جلو هم بری رو اون چوب
دوستان عزیز من تو 9-3گیر کردم اونجا که رمز در 838 هست .کلید در رو ، بعد از باز کردن در رمزدار از کجا گیر بیارم
میشه یه عکس بزاری...؟
ممنون دوست عزیز فهمیدم باید چه کار کنم. در رو که باز می کنی باید اونجا بمونی تا اتاقهای دیگه منفجر شه تا راهی باز بشه.:11:نقل قول:
آقا میشه یکی به من بگه اونجایی که یه یارو کلش تو یه جعبه قفله چیکار باید بکنم؟:41:
باید اون آدم رو بکشی...نقل قول:
(میتونی از تله ها استفاده کنی و راحت دخلشو بیاری)
پریدم توی یک زمین که همه جاش بمبه
در هر کدوم رو باز میکنم نوشته بمب و منم منفجر میشم
باید یک کلید پیدا کنم
چاره چیه ؟
شما اونجا باید بری سر قبر خود شخصیت بازی...به اسم ها توجه کنی پیدا میکنی.نقل قول:
پریدم توی یک زمین که همه جاش بمبه
در هر کدوم رو باز میکنم نوشته بمب و منم منفجر میشم
باید یک کلید پیدا کنم
چاره چیه ؟
اول اسم هم هست Top
ممنون با ازمایش و خطا پیدا کردم
کاشکی بیشتر دقت مبکردم
معمای بعد از اون یارو که جعبه روی سرش هست را چه جوری میشه حل کرد ؟ ( همون پازل مانندی که باید یک سری دایره ها رو بچرخونیم تا یک چیزایی شبیه لوله از یک طرف دایره به طرف دیگه برسه )نقل قول:
براي حل كردن اون معما ها بايد سعي كني از دايره بيروني شروع كني.جوري بچرخونش كه دو تا لوله با دو تا لوله بيروني جفت بشن.بعد بيا سراغ دايره داخليش اونم همينجوري بچرخون كه دو تا لوله با لوله ي بيرونيش جفت بشن.يعني نبايد بزاري لوله هايي كه به نحوي با دو تا لوله اصلي بيرون دايره ارتباط دارن سرشون خالي بمونه.نقل قول:
اميدوارم تونسته باشي از متنم چيزي بفهمي چون بهتر از اين نميتونستم توضيح بدم.:46:
یک کارم میتونی بکنی و اینه که سیوتو بزاری و من یا بقیه ی دوستان رد کنیم واست...نقل قول:
معمای بعد از اون یارو که جعبه روی سرش هست را چه جوری میشه حل کرد ؟ ( همون پازل مانندی که باید یک سری دایره ها رو بچرخونیم تا یک چیزایی شبیه لوله از یک طرف دایره به طرف دیگه برسه )
مرسی رد کردم .نقل قول:
سلام
یه جا گیر کردم اگه میشه راهنمایی کنید ممنون میشم
اولین جایی که فیوز میخاد باید از کجا بیارم؟
خوب یا عکس بزار یا همون دور و برت داخل کمدهارو بگرد یا تویه کشویه میزها باید همونجاها باشه...
عزیز جون تو کمد ها یا روی میز کارهاست دقیقا یادم نیست.:40:
فیوز داخل سومین توالت هستش درها رو که باز کنی میبینی روی یکیشوننقل قول:
علامت میده بین سرنگها باید بتونی فیوز رو بگیری.
دوستان من بازی را نصب کردم اولش تو دهن اون یارو یک تله گذاشته من چه جوری خنثی کنم اونو با موس باید چی کار کنم؟
اون فلش هی میچرخه من موس را میچرخونم ولی بازم میمیرم!راهنمایی میکنین؟
ممنون از راهنمایی دوستان
حالا یه جای دیگه هم گیر کردم.دومین باری که فیوز میخاد رو از کجا باید پیدا کنم؟
یه جایی تو دیوار هست انگار باید خرابش کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید.
همینکه ماوس رو با جهت نشان داده شده می چرخونی اعدادی عم بهت نشون مسده که در اون هنگام باید دکمه هارو بزنی.نقل قول:
دوستان من بازی را نصب کردم اولش تو دهن اون یارو یک تله گذاشته من چه جوری خنثی کنم اونو با موس باید چی کار کنم؟
اون فلش هی میچرخه من موس را میچرخونم ولی بازم میمیرم!راهنمایی میکنین؟
از این به بعد فیوز در داخل میزها..کشو..کمد..پیدا میشه...باید بگردی.نقل قول:
ممنون از راهنمایی دوستان
حالا یه جای دیگه هم گیر کردم.دومین باری که فیوز میخاد رو از کجا باید پیدا کنم؟
یه جایی تو دیوار هست انگار باید خرابش کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید.
بعضی دیوارها هم هست که یک خط معلومه اونارو می شکنی خورد می کنی تا راه باز بشه.
اقا امروز ولی عصر رو زیر و رو کردیم بازی رو پیدا نکردیم چرا اینجوری شده؟؟؟؟!!!!!!! کسی جایی سراغ داره بگه بریم بگیریم
آقا من همون اولش باز موندم از اون حموم چه جوری فرار کنم رو آینه نوشته 431 ولی وقتی میزنم در باز نمیشه
تا اونجایی که یادم میاد 7 هم داشتنقل قول:
آقا من همون اولش باز موندم از اون حموم چه جوری فرار کنم رو آینه نوشته 431 ولی وقتی میزنم در باز نمیشه
شما وقتی به اینه گاه می کنی روی اینه هم یه خطهای قرمز رنگی هم هست که با اونا متابقت بدی
عدده میاد خودش
رمز عدد 437 هست.
دستت درد نکنه من مشکلم اینه که چه طور اون عدد را وارد کنم و اون قفل باز بشه من فهمیدم عدد مورد نظر چیه 437 یا 431 هست ولی وقتی اونجا رو قفل چه طور باید بزنم این اعداد رانقل قول:
تا اونجایی که یادم میاد 7 هم داشت
شما وقتی به اینه گاه می کنی روی اینه هم یه خطهای قرمز رنگی هم هست که با اونا متابقت بدی
عدده میاد خودش