سلامنقل قول:
اگه برای xp مشکل پیش اومده 7 رو چرا میخواهید فرمت کنید.xp رو نصب کنید بعد می تونید از طریق نرم افزار یا سی دی 7 منوی بوت رو اصلاح کنید.
Printable View
سلامنقل قول:
اگه برای xp مشکل پیش اومده 7 رو چرا میخواهید فرمت کنید.xp رو نصب کنید بعد می تونید از طریق نرم افزار یا سی دی 7 منوی بوت رو اصلاح کنید.
چه مشكلي پيش اومده؟؟نقل قول:
شايد با ريپر كردن مشكلتون برطرف شد
سلام به همه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لپ تاب من windows ultimate xp دارد.ولی سرعتش خیلی کند شده.می خوام windows xp انستال کنم.
چون تجربه اولم است.نمی دانم چه راههایی برای این کار است.لطفا مرا راهنمایی کنید.البته من سی دی نصب اکس پی رو دارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
در تاپیک زیر لینک هایی واسه نصب ویندوز XP و پاک کردنش داده شده :
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=414519
سلام
من 2 تا ویندوز XP کنار هم نصب کرده بودم , ولی الان میخوام یکیشون رو پاک کنم
چطور میشه این کار رو انجام داد ؟
سلام
مندا 1520 دارم که 7 کرک شده روش نصبه
حالا می خوام توی همین حالت یک ویندوز xp هم بریزم
آبا ویندوزی هسن که دانلودش کنم و بی دردسر این کار را انجام بدم؟
(منظورم شناخته نشدن هار یا نداشتن بوت دوگانه هست)ممنون
سلامنقل قول:
جواب شما در پست زیر :
باید از ویندوز XP استفاده کنید که قابلیت شناسایی هارد Sata رو بهش اضافه کرده باشند.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3483023&postcount=2
موفق باشید :40:
سلام علیکم
خسته نباشید
آیا امکانش هست بر روی لپ تاپ "dell latitude d830" سیستم عاملهای زیر نصب شوند:
windows 7(هم 32 و هم 64)
mac os
linux ubuntu
با تشکر
یا علی
سوالی در زمینه لپ تاپ داری اینجا مطرح کن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=257
سلامنقل قول:
چه قسمت سی دی بوت ویندوز7 برای اصلاح این کار هست . اون نرم ابزار که میگین اسمش چیه؟؟؟
ممنون
سلامنقل قول:
با سی دی ویندوز7 سیستمتون رو بوت کنید بعد repair رو انتخاب کنید که منوی بوت اصلاح بشه.با نرم افزار easy bcd هم تو قسمت add/remove entries قسمت پایینش add entry تو قسمت type ویندوزتون رو انتخاب کنید و تو قسمت drive هم درایو ویندوزتون رو بزارید.لینک دانلود این نرم افزار رو هم میتونید تقریبا تو تمام صفحات این تایپیک ببینید.
کد:http://www.4shared.com/file/129346245/55de98aa/EasyBCD_172.html
سلام ! من روي سيستو خودم windows xp sp2 دارم ...ميخواهم linux هم داشته باشم .....چه كار بايد بكنم ........
با سلامنقل قول:
از پست شماره ٧ به بعد اين تاپيك مطالعه كنيد
موفق باشيدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=4792
با درود
من روی رایانه دو تا ویندوز روی دو درایو گوناگون(f , c) داشتم که هر دو اکس پی سرویس پک3 هستن. کاری که انجام دادم این بود که می خواستم مقداری از درایوهای دیگه رو به درایور f بیافزایم پس در ویندوز درایور C پارتیشن مجیک رو نصب کردم و کوشش کردم به درایور ویندوز f مقداری رو افزایش بدم. بعد از انجام این کار و راه اندازی دوباره ویندرز متوجه شدم که درایو f همچنان باقی هست و فایل ها وجود دارن ولی من نمی تونم به ویندوز دوم وارد بشم و دیگه منوی آغازین که میتونیم اونجا ویندوزمون رو انتخاب کنیم از بین رفته و دیگه مستقیم وارد ویندوز c می شیم
می خواستم ویندوز رو تعمیر کنم که نشد و این بخش اومد و نشد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون من با چه روشی می تونم اون یکی ویندوزم رو که دیگه بالا نمیاد نجات بدم؟
با سپاس
با سلام
دوستان ویندوز اصلی لپ تاپ من سون 64 بیتی هست من برای اینکه ویندوز XP هم در کنارش داشته باشم به وسیله نرم افزار VMware Workstation، XP رو ریختم ولی در هنگام وصل شدن به اینترنت با مشکل روبرو شدم، وقتی شماره گیری میکنم اون موقعی هست که مودم موقع وصل یه صدایی میده این صدا قطع نمیشه همینجور صدا ادامه داره و به اینترنت وصل نمیشه، در ویندوز سون مشکلی نداره و به اینترنت وصل میشه ولی در VMware Workstationوصل نمیشه دوستان اگر راهنمایی کنند ممنون میشم راستی اینم بگم که من از مودم External استفاده میکنم با تشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
یه کاری به ذهنم میرسه شاید به دردت بخوره.
از منوی استارت روی my computer کلیک راست من و propertise رو بزن
بعد به تب advanced برو و بعد روی settings سومی از بالا کلیک کن.
تو قسمت باز شده از قسمت system startup vروی edit کلیک کن.
نوت پد باز میشه اونجا خط آخرو کپی کن و یه خط پایینتر پیست کن.
بعدش دقت کن همون خط یه چیزی در مورد هارد دیسک نوشته که درایو بوت اولو با شماره مشخص کرده.تو خطی که کپی کردی همون قسمتو به شماره درایوی که از روش بوت نمیشه تغییر بده و ذخیره کن.
با عرض سلام خدمت دوستان. من به یه مشکلی برخوردم که خیلی خوشحال می شم جواب بدین...
موضوع از این قراره که لبتاپ من 3 تا درایو داشت که ویندوز 7 ام توی D یعنی دومیش بود... من می خواستم Ubuntu 10.04 رو تازه از همینجا دانلود کردم رو آخری نصب کنم... گفته بودن ویندوز نمی پره! ولی وقتی کامل نصب شد دیگه Windows 7 Loader کار نمی کنه! فقط می تونم به Ubuntu بیام... فکر کنم از این باشه که توی Step 8 توی Advanced رفتم و بوت لودری که می خواست توی sda بزنه رو sda2 یا همون جایی زدم که لودر ویندوز اونجا بود! حالا هم نمی خوام Ubuntu ام بپره (چون خیلی ازش خوشم اومد و دو روزه که کلی نرم افزار از اینترنت روش ریختم و تازه شده عین ویندوز! شایدم بهتر از اون! گرافیکشو نصب کردم و فلان...) همم می خوام ویندوز 7 رو برگردونم...
اگه خیلی کار باید برای برگردوندنش انجام بدم می شه بگید چطوری از نرم افزارها و آپ دیت های نصب شده روی Ubuntu می تونم بک آب بگیرم تا دوباره نصبش کردم دیگه این همه اینترنت نرم و ...
ممنون می شم زود جوابمو بدین...
بدون نرم افزار VMware Workstation، یا هر چی شبیه به این چجوری میشه xp رو روی سون ریخت؟
یعنی
1- سونو میخوام پاک کنم بجاش xp بریزم
2-و همچنین رو یه کیس قدیمی xp رو پاک کنم روش 98 بریزم
سلام خسته نباشید..
یه سوال داشتم...
مشکل همه اینه که اگر اول XP بعدش 7 بریزیم و بعدش بخوایم ویندوز XP دوباره نصب کنیم یا تعمیرش کنیم سون می پره..
می خواستم بدونم وقتی سون پرید میشه با آپگرید کردن ویندوز،منوی بوت رو برگردوند؟
با سلام
من روی سیستمم ویندوز اکس پی داشتم در درایو c و ویندوز 7 رو هم روی درایو d ریختم قبلا کامپیوتر رو که روشن می کردم یک صفحه میومد و حق انتخاب می داد که اکس پی بالا بیاد یا سون ولی حالا اون صفحه بالا نمی یاد ! چیکار کنم تا اون صفحه دوباره موقع روشن شدن کامپیوتر ظاهر بشه ؟
الان همون دو تا ويندوز رو داريد؟مستقيم وارد كدوم ميشه؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم به اين پست مراجعه كنيد
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4927841&postcount=251
سلام دوستان. روی سیستمم الان ویندوز 7 32 pro نصبه .
من اگه بخوام 2 تا ویندوز داشته باشم . باید اول ایکس پی رو نصب کنم روی درایو c درسته ؟
و بعد ویندوز 7 رو روی D نصب کنم ؟
تنظیمات خاصی نیاز نیست ؟
آیا نصب دو ویندوز معایبی هم دارد ؟
با تشکر فراوان
نقل قول:سلام
بله به همین ترتیب درسته.
مشکلی پیش نمیاد.
برای اطلاعات بیشتر به پست زیر رجوع کن :
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4526631&postcount=1
با سلام
اول بگم که دو تا هارد روی سیستم دارم.
1) ویندوز XP در درایو سی هست.
2) ویندوز سون را در درایو دی نصب کردم.
3) فقط ویندوز سون بالا می آید .متوجه شدم که فایل های بوت را در هارد دوم ذخیره کرده راهی برای ازبین بردن فایل بوت از هارد دوم هست.
4) وقتی هارد دوم را از طریق سیستم بوت می کنم منوی سون می آید البته بگم سون را پاک کردم و دوباره XP ریختم اما فایل بوت روی هارد دوم قرار دارد.
ممنون میشم پاسخ بدین
با سلامنقل قول:
ببينيد مشكلتون با نصب و استفاده از اين نرم افزار حل ميشه
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4927841&postcount=251
سلام نمی دونم جای مناسب و یا سوال درستی دارم یا نه
ولی میخوام با اینکه سالهاست فقط با ویستا و 7 کار می کنم ولی بدلیل برخی مشکلات آن ها از قبیل نشناختن فلش مموری و یا ریدر و همچنین اجرا نشدن برخی برنامه ها و ... مجبور به داشتن ایکس پی ( سرویس دو) که بهترین آن هاست هستم
چکار کنم که روی لپتاپ بتونم دوتاشو حفظ کرده و استفاده کنم
در ضمن به دنبال سریال یه سرویس پک سه هم هستم که اونی که توی دی وی دی هست کار نمی کنه
ممنون از شما
نقل قول:سلام
راهنمای نصب چند سیستم عامل در کنار هم (xp,7,vista و...)
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=376816
سلام دوستان
تو درایو c ویندوز XP و تو درایو D ویندوز Se7en نصبه حالا میخوام ویندوز XP رو پاک و دوباره نصب کنم بدون اینکه ویندوز سونم از دست بره ! راه حلش چیه؟
فکر نکنم عملی باشه؟!!
مگر این که با برنامه ویستا بوت پرو بتونید ولی مطمئن نیستم!!!!!!!!!
سلامنقل قول:
بهتره که موقع نصب تاریخ انتشار ویندوزها رو در نظر بگیرید.
میشه بعد از نصب با easy bcd یا vista boot pro منوی بوت رو اصلاح کرد
ولی نمی شه گفت حتماً جواب میده چون بعضی مواقع هست که یا درست اجرا نمی شن یا برای نصب و اجرا
ارور میدن.اینم لینک دانلود این دو تا نرم افزار
کد:http://neosmart.net/downloads/software/EasyBCD/EasyBCD%202.0.2.exe
کد:http://dl.commentcamarche.net/en.kioskea.net/download/files/VistaBootPRO_3.3.0.exe
با سلامنقل قول:
دوست عزیز شما ویندوز رو نصب کن و بعد چنانچه منوی بوت از بین رفت داخل همون ویندوزی که به صورت پیش فرض بالا میاد برو و نرم افزاری که دوستمون توی پست قبلی گفتن رو نصب کن و بوت منو رو اصلاح کن
موفق باشید.
سلام میخواستم بدونم راهی هست که پس از نصب ویندوز xp دوم تمامی درایور های نصب شده روی اولین ویندوز به ویندوز جدید انتقال پیدا کند؟ با تشکر
یه برنامه به اسم driver genius قبلا دیده بودم که این کارو میکرد. یعنی از درایورهای نصب شده یه بک آپ میگرفت و رو ویندوز دیگه میشد اون فایل بک آپ رو با همین برنامه نصب کرد که درایورها همه نصب شه. البته گاهی سوتی میداد ولی خیلی کم. من ترجیح میدم از نورتون قست استفاده کنک که کلا همه درایور ویندوز رو بک آپ بگیرم.:11::11:نقل قول:
سلام به همه دوستان:10:
من 2 تا ویندوز روی سیستمم (یک ویندوز XP و یک ویندوز 7 ) نصب دارم
اما میخوام وقتی سیستم را روشن میکنم ویندوز XP به طور پیش فرض بالا بیاد یعنی بعد از 30 ثانیه اگه من Enter را نزدم ویندوز XP انتخاب بشه و بالا بیاد
اون روشی هم که از طریق control panel و system بود را امتحان کردم اما فایده ای نداشت.
از همه دوستان و استاتید خواهشمندم منو در رفع این مشکل راهنمایی کنند.
در پایان پیشاپیش از کمکتون تشکر میکنم
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما این سوال رو چند جا پرسیدین؟
یه جا بپرسید مطمئن باشید جواب می گیرید.
سلام
من یه سون داشتم الانم 2008 سرور ریختم، حالا اولویت تو بوت 2008 هست ،چجوری میتونم اولویتو بدم به 7؟؟؟؟
ممنون
واقعا شرمنده:11:نقل قول:
ديشب سيستمم قاطي كرده بود و سوالم ثبت نميشد ولي امروز ديدم همشون ثبت شده
بازم معذرت ميخوام
من روش زير را امتحان كردم ولي جواب نداد
در ابتدا وارد Control Panel شده و بر روي System دوبار كليك كنيد تا System Properties باز شود. حال بر روي Advanced كليك كنيد. سپس در قسمت Startup and Recovery بر روي Settings كليك كنيد. در پنجره باز شده، در قسمت Default operating system به راحتي مي توانيد سيستم عامل پيشفرض را تغيير دهيد. در قسمت Time to display list ... نيز مي توانيد با تغيير عدد 30 ، مدت زمان تاخير سيستم جهت انتخاب يكي از دو سيستم عامل را، كم يا زياد كنيد.حالا بر روي تك تك پنجره هاي باز شده، Ok بزنيد و سيستم را Restart كنيد تا نتيجه را مشاهده كنيد
غير از اين راه حل ديگه اي هست ترجيحا بدون نياز به نرم افزار
سلام دوستان.
درایو C سیستمم ، حجمش بالا بود و من هم برای نصب دو تا ویندوز(xp-و 7) درایو c رو با برنامه پارتیشن مجیک به دو درایو مجزا تقسیم کردم و ویندوز رو نصب کردم ولی درایوی رو که جدا کردم با نام H به عنوان درایو اول شناخته میشه ( در محیط نصب در صفحه آبی پایین/ قبل از بالا اومدن ویندوز)
ولی در مای کامپیوتر درایو آخری!!!
واین عکس هم از پارتیشن مجیک:
این هم از manage:
این جریان سیستمی و پریماری و .. تاثیر داره ؟
نقل قول:
سلام
الان مشکل شما اینه که ترتیب درایو ها درست بشه؟
رو درایوی که میخوای اسمش عوض شه در Manage(همون عکس بالائی که خودتم نشون دادی)راست کلیک کن
وChange Drive Letter and Paths را بزن و...
بله پرایمری بودن روی ترتیب درایوها تاثیر داره