دوستان من وقتی پچ را نصب میکنم اخطار به میدهد و میگوید بازی را باید پاک کنید
علتش چیست؟
من توی همان مرحله اول که خواهرش را میبیند گیر کردم و وقتی توی آسانسور میروم بازی بر میگردد به منوی اصلی بازی؟
Printable View
دوستان من وقتی پچ را نصب میکنم اخطار به میدهد و میگوید بازی را باید پاک کنید
علتش چیست؟
من توی همان مرحله اول که خواهرش را میبیند گیر کردم و وقتی توی آسانسور میروم بازی بر میگردد به منوی اصلی بازی؟
فیکس رو نصب کن .
--------------
برو بچ چرا وقتی پچ رو نصب میکنم میگه بازی نصب نکردی ؟!
Xfire هم نمیشناستش !
چرا ؟
من توی D:/ ریختم
نقل قول:این قسمتی که توش گیر کردین مربوط به آخر بخش 9 میشه نه بخش 8!... لطفا موقع آدرس دادن دقت کنین! :eh:نقل قول:
برای رد شدن از این قسمت باید سرور ها رو نابود کنید. دقیقا 4 اتاق شیشه ای وجود داره که در داخلش 3 تا 4 سرور وجود داره. از هر اتاق یک سرور رو با اسلحه نابود کنید تا راه ورود به پشت بام باز بشه.
چون ستاپ بازی اصل نیست (دستکاری شدست) برای همین محل نصب بازی پیدا نمیشه.نقل قول:
خوب اینو نمیشه کاریش کرد ؟نقل قول:
چون ستاپ بازی اصل نیست (دستکاری شدست) برای همین محل نصب بازی پیدا نمیشه.
مال منم همین ارور رو میده .
موافقم . نمیشه کاری کرد ؟ من میخوام پچ رو نصب بکنم . آخه بعضی اوقات وسط در گیری میهنگه !
برای رد شدن از این قسمت باید سرور ها رو نابود کنید. دقیقا 4 اتاق شیشه ای وجود داره که در داخلش 3 تا 4 سرور وجود داره. از هر اتاق یک سرور رو با اسلحه نابود کنید تا راه ورود به پشت بام باز بشه.
تیر تمام تفنگها تمام میشه بدون تفنگ هم میشه.:41:
... هر کاری کنید حداقل یه اسلحه با کمی تیر به جا خواهد موند!... :blink:نقل قول:
نفر اول که خلع سلاح میشه. بعد نفر بعدی با اسلحه کشته میشه و سلاحش برداشته میشه.
... همین روند رو تکرار می کنید تا اسلحه نفر آخر رو بردارین.
شکستن شیشه که گلوله نمیخواد. برای هر سرور هم فقط یک گلوله باید خرج کنید.
موزیک انتهای بازی خیلی زیبا بود یکی دو تا نام ایرانی در بین سازنده ها بودند
ولی دو بعدی بودن میان پرده ها به کیفیت بازی لطمه زده بود بعد از پرنس 3 دیگه میان پرده با کیفیتی ندیدیم کلا بازیهای جدید میان پرده ندارند یا اگر داشته باشند کیفیت لازم نداره مثل همین بازی
برای شما هم اینطوره که صداش یجوریه ؟ یعنی صدای آدم هاش کمه / یه جوریه ؟ ؟
موزیک که نداره ... صداش رو هم که از تو اپشن کم یا زیاد می کنیم هیچ فرقی نداره ! یعنی تا ته ببیندی یا تا ته باز کنی صداش یه مدله ...
واسه ی منم ارور می ده ولی من بدون کرک هیچ مشکلی تو بازی ندارم و وسط در گیری هم هنگ نمی کنه....!نقل قول:
دست havas_1980 درد نکنه.
بازیو 5 دقیقه دیگش تموم کردم.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام
مرحله اول بعد یه سکانس که یه مرده مزده روی میز هست وبا اون زنه صحبت میکنه بعدش باید کجا برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هرجایی میرم نمیتونم رد کنم
بعد چطوری با اسانسور میشه بالا ییا پایین رفت هرچی میزنم نمیره
سلام
بچه ها فکر کنم چپتر 6 باشه من یه جاش گیر کردم..
اونجا که یه اسنایپ رو برمیداری باید از پنجره 3 تا ماشین پلیس که میاد بزنی ولی نمیدونم کجاشونو بزنم چون تا صدای تیر و میشنون در میرن
- بعد از اتمام صحبت, بلافاصله مسیر رو به رو رو ادامه بدین و به سمت چپ برین. در انتها بازم به سمت چپ برین و سپس خودتون رو به طبقات بالا برسونین.نقل قول:
- استفاده از آسانسور بستگی به قرمز بودن کلید آسانسور داره. درغیر اون صورت خیر.
- جای که شما هستین آخر بخش 8 میشه...نقل قول:
- موتور ماشین حمل زندانی ( جلو) رو هدف بگیرین.
سلام
Metal Gear جان . شما یه کاری کن کلی بخند !
بعد از شلیک به اون ماشین یکم دوربینو ببر بالا یه پرچم که 9 تا مربع . به مربع وسط چند بار با فاصله شلیک کن یه نوشته میاد shitttt !
بعد به ماشین پلیسا نگاه کن میبینی یه موش بزرگ با نیترو رد میشه !
من نکردم . اما فیلمشو دیدم . (همین کارو)
----
چرا بازی وسطش میپره بیرون ؟ یکی به ما بگه یچکار کنیم . پچم که نصب نمیشه
من تو مرحله ی chapter 2-jacklife همون اولش بعد دموی کارتونی که faith از بالای سقف میاد پایین پیرمرد می خواد با تفنگ بزنش...
اینجا یه ذره که میدوه دیگه یواش یواش راه میره. برای همین نمیتونی دور خیز کنی بپری.چی کار کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان اونجا رو رد کردم رسیدم یه جایی که سوار اسانسور میشم ولی دوباره برمی گرده به مرحله قبل :41::41:نقل قول:
بعد اونجایی که هلیکوپتر دنبال میکنه :10:
چیت های Mirror's Edge
استفاده این چیت ها به هیچ عنوان توصیه نمیشه . چون لذت بازی به 10 درصد میرسه . برای کسایی گذاشتم که هیچ بازی نمیتونند بدون چیت تموم کنند ! (البته بعضی چیت هاشم کاربردیه . مثل سیو کردن وسط چپتر)
ابتدا به فلدر زیر برید :
My Documents\EA Games\Mirror's Edge\TdGame\Config
سپس این فایلو با نرم افزاری مثل notepad اجرا کنید :
TdInput.ini
بعد از خط :
bEnableMouseSmoothing=true
این کدو وارد کنید :
Bindings=(Name="F2",Command="god",Control=False,Sh ift=False,Alt=False)
خب با این کار با زدن کلید F2 جون شما بی نهایت میشه .
اگه میخواد کارایی های دیگه داشته باشید توی قسمت Command=god این کد ها را وارد کنید :
god ------------------------------------------------------------------------------------- جون بی نهایت
jesus-------------------------------------------------------------------------------------مد Jesus
dropme-------------------------------------------------------------------------------------دوربین آزاد (جون بی نهایت میخواد)
FreeFlightCamera ------------------------------------------------------------------------------------- دوربین سوم شخص
ammo ------------------------------------------------------------------------------------- تیر بی نهایت
loadfullinventory ------------------------------------------------------------------------------------- همه سلاح ها
stat xunit ------------------------------------------------------------------------------------- نشون دادن Fps
-------------------------------------------------------------------------------------slomo 0.4اسلو میشن : روشن
slomo 1.0 ------------------------------------------------------------------------------------- اسلومیشن : خاموش
LockAllLevels ------------------------------------------------------------------------------------- بستن تمامی چپتر ها
UnlockAllLevels ------------------------------------------------------------------------------------- باز کردن تمامی چپتر ها
LockAllTT-------------------------------------------------------------------------------------بستن تمامی Time Trails ها
UnlockAllTT-------------------------------------------------------------------------------------باز کردن تمامی Time Trails ها
Leipzig-------------------------------------------------------------------------------------افکت ناشناخته
و اگر میخواید چند تا کد همزمان داشته باشید باید اون کدو کپی کنید و هم Command عوض کنید و هم Name
مانند :
Bindings=(Name="F2",Command="god",Control=False,Sh ift=False,Alt=False)
Bindings=(Name="F3",Command="ammo",Control=False,S hift=False,Alt=False)
اکنون توی بازی با زدن کلید F2 جونتون بی نهایت میشه .
نوشته شده توسط HoJJaT_007 .
موفق باشید
برای شما هم اینطوره که صداش یجوریه ؟ یعنی صدای آدم هاش کمه؟
موزیک که نداره ... صداش رو هم که از تو اپشن کم یا زیاد می کنم هیچ فرقی نداره ! یعنی تا ته ببیندی یا تا ته باز کنی صداش یه مدله ...
کمک کنید لطفا ...
نقل قول:
برای شما هم اینطوره که صداش یجوریه ؟ یعنی صدای آدم هاش کمه؟
موزیک که نداره ... صداش رو هم که از تو اپشن کم یا زیاد می کنم هیچ فرقی نداره ! یعنی تا ته ببیندی یا تا ته باز کنی صداش یه مدله ...
کمک کنید لطفا ...
فكر كنم واسه منم همينجوريه ... يكي از ضعف هاي بازي تو صدا گذاريشه، به نظرم صدا گذاري محيط زياد خوب نيست.
واسه من که صدا داره .نقل قول:
اون جاهای هم که بعد از ملاقات با خواهر Faith فرار میکنی یه آهنگ اکشن هم میزاره !
درکل مشکل صداگذاری نداره بازی .
دوستان ما که هر چی پچ و فایل و کرک این جور چیزها بود دانلود کردیم
ولی کلن اجازه نصب هیچ کدام را نمیدهد و ارور میدهد و میگوید باید بازی را پاک کنید.
من تو همون مرحله اول که خواهرش را میبیند گیر کردم و وقتی وارد آسانسور میشوم به منوی اصلی بازی برمیگردد!
Gta iv با اون همه مشکلاتش ما راحت نصب و بازی کردیم ولی این بازی به این بد قلقی نوبره والا...
ما که از خیر بازی کردنش گذشتیم!
شما را به این بازی و ما را به بازی دگر
نه ... منظور من اين نبود كه واسه من صدا نداره. آهنگ هم داره.نقل قول:
واسه من که صدا داره .
اون جاهای هم که بعد از ملاقات با خواهر faith فرار میکنی یه آهنگ اکشن هم میزاره !
درکل مشکل صداگذاری نداره بازی .
من در كل گفتم كه صداگذاري بازي زياد خوب نيست.
حاجی . شما پست منو خوندی ؟ یه بار گفتم از کرک Fix استفاده کنید !
میشه یه نفر Crack Fix رو یه جای دیگه آپلودکنه ؟
دیشب 10 مگابایت دانلود کردم بعد که میخوام باز کنم میگه کامل دانلود نشده .
خواهشا یه نفر CrackFix رو آپلود کنه .
این بازی از شاهکارای ea بود
واقعا حال کردم باهاش...
اين هم برا دوستاني كه تا حالا تصميم نگرفتن كه اين بازي زيبا رو بازي كنن
فقط گرافيك اين بازي مسحور كننده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بقيشو لينك ميدم( جهت رعايت حال دوستان ديال آپ)
کد:http://irapic.com/uploads/1233436099.jpg
کد:http://irapic.com/uploads/1233391656.jpg
کد:http://irapic.com/uploads/1233368864.jpg
کد:http://irapic.com/uploads/1233391720.jpg
کد:http://irapic.com/uploads/1233438830.jpg
یکی اکتحان کنه ببینه بازی من اتشکال داره یا اشکال از شرکته ...
وسط بازی برید تو ضسمت آپشن و سوند و هر سه صدا رو ببیندید ... بعد بیایید و ببینید که صدا هنوز مید یا نه ...
نه زیاد هم مسحور کننده نیست فقط خوبه بیشتر از خوب براش زیاده ! چون اکثر آبجکت ها کاملا تکراری هستندنقل قول:
نورپردازی بازی فوق العادست ولی آبجکت های تکراری توی محیط زیاده + رنگ بندی بعضی موقع ها چشم آدم رو اذیت میکنهنقل قول:
به نظرم هم گرافیک خوبه , هم داستان هم نور پردازی . و هم صدا های طبیعی محیط
ea فقط ناشر بوده ...نقل قول:
کاهش سرعت در این قسمت به کرک بازی برمی گرده که اصلاح شده اون کرک موجود هست...نقل قول:
Mirror's Edge v1.0 Crack
ولی توصیه می کنم که برای اجرای بازی به طور مطلوب, مطالب آدرس زیر رو انجام بدید: (برای دارندگان کارتهای Geforce 8 و به بالا)کد:http://gf.wiretarget.com/mi/rld-mefx.7z
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3422592&postcount=183
این رنگ آمیزی محیط سبک گرافیکی بازی که بنظر من هم خیلی خوبه.نقل قول:
وقتی وارد یه اتاقی میشید که فقط توش سه تا رنگ میبینید چشمتون اینطوری ( :18: ) نمیشه ؟!نقل قول:
به هیچ وجه . نور پردازی بازی به نظرم خیلی بهتر از بازی های قبله . البته یکم فیزیک ضعیفه ! مثلا دیواراش صاف صافن !
رنگ آمیزی منظورت بود ؟! :31:نقل قول:
سلام من اون Mirror's Edge v1.01 Patch
رو دانلود کردم ولی بعد از نسب وقتی بازی رو باز می کنم میگه باید کانکت شی بعد از اون هم یک صفحهباز میشه که یه کد هم نوشته وقتی داون رو میزنم دوباره همون میاد
من هم مشکل جویکر رو دارم کمک کنید:19:
دوست عزیز مشکل من اینجوری حل شد
باید بعد از نصب بازی باید فایل کرک را در پوشه خود بازی به اسم Binaries کپی کنی.
بعد مشکلش حل میشود.