با سلام
بین ParsOnline و NEDA کدام بهتر است؟
این پارس که گفته: محدودیت زمانی :نامحدود،یعنی تا زمانی می شه استفاده کرد که به محدودیت حجمی برسه؟درسته؟
خواهشمندم سریع جواب بدهید.
با تشکر فراوان
Printable View
با سلام
بین ParsOnline و NEDA کدام بهتر است؟
این پارس که گفته: محدودیت زمانی :نامحدود،یعنی تا زمانی می شه استفاده کرد که به محدودیت حجمی برسه؟درسته؟
خواهشمندم سریع جواب بدهید.
با تشکر فراوان
شرکت ندا سرعت همه سرویس هاش رو روی512 می بنده در صورتی که پارس آنلاین اینطوری نیست ندا شبانه رایگان داره ولی پارس اینطوری نیست در ضمن برو تو تاپیک زیرو در مورد کیفیت ندا تو تهران از بچه ها سوال کن.نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=189465&page=199[/HTML]
با تشکرنقل قول:
من منظورم ندا رایانه بود
ندا گستر صبا 2250 را پشتیبانی نمی کنه... متاسفانه!کد:www.neda.net
با تشکر
دوست عزیز اسم شرکت رو کامل می نوشتی تا دچار اشتباه نشیم
خوب حالا باید ببینیم تو از اینترنت چه استفاده ای میکنی وبگردی میکنی یا دانلود یا هردو
بعدشم بودجت تو چه حدیه ؟
ماهیانه تو چه حد می تونی پول بدی؟
سرویس آسیاتک نا محدود 28 تومنی گرفتم که سرعتش با قبل تفاوتی نکرده.
محض اطلاع دوستان گفتم.
البته میگن محدودیت حجمی هاشون سرعتش بیشتره
معذرت می خوام،نمی دونستم که صبا نت معروف به ندا است.نقل قول:
عرض کنم سرعت مورد نظرم 256 است و از نظر کاری می تونم بگم هر دو ولی وب گردی بیشتره.
از نظر بودجه با توجه به این که یک ماهه ندا 47 تومان است تا این میزان می شه هزینه کرد.
با تشکر
تا وقتی شاتل داشتم سرویس 64 معمولیش رو عالی بود سرعت همیشه با 13 میگرفت ولی بچه الان که داتک گرفتم میگن سرعتش اومده رو 10-9 شاتل خیلی کم پیش میومد قطعی داشته باشه کلا نایاب بود که اتفاقی بیفته اذیت کنه داتک هم خوبه
نقل قول:
به نظر من 256 داتک ارزش داره که براش نامه بگیرم و سرویسش رو وصل کنن با توجه به قیمتش
اسم اصلی صبا نت نداگستر صبا و ندا ندارایانه است بهتر است از اسم های کاملش استفاده کنید که اشتباه نشه.نقل قول:
صبا نت هم معروف به ندا نیست. دوستمان اشتباه لپی کرد
بعد از دو هفته كه منتظر بودم تا سپنتا بياد و مشكلم رو حل كنه امروز اومده و بعد از كلي چيك كردن اين ور و اونور گفته كه فاصلتون تا مخابرات از 5كيلومتر بيشتره برا همين نميشه كاريش كرد!!!!!!!!!!!!!!!!
منم مي خوام به پارس آنلاين سفارش بدم ببينم اونا چي ميگن!!!
عزیز مشکلت با سپنتا چی هست؟نقل قول:
بگو شاید بتونم کمکت کنم
من هم مشترک سپنتا هستم
شاید مشکل شما رو قبلا" من هم داشتم و در این مورد تجربه داشته باشم بتونم کمکی کنم
مشکلش رو که گفته!نقل قول:
فاصله ی بیش از 5 کیلومتر تا مرکز مخابراتی
باید به شرکتهایی در خواست بدی که بتونن ADSL2 بدن . اصلا اسم شرکت مهم نیست
نقل قول:
چراغ ADSL مودم من همش چشمك مي زنه ولي هي تند و كند ميشه اين چشمك هاش!!
سپنتا كه اومد از دم در خونه هم چك كرد و اونجا هم مودم آپ نشد و گفت كه ميرم مخابرات از اونجا چك مي كنم،وقتي رفت زنگ زد گفت اينجا خوب خوب مودم كار مي كنه و من مسير رو كه بررسي كردم و كيلومتر ماشين رو ديدم فاصلت از مخابرات زياده و بيشتر از 5كيلومتر هست و به خاطر همينه،گفت كه مخابرات چك كرده جايي از كابل شما هم مشكل نداره!!
ولي يه چيزي هست كه من بهش مشكوكم اينه كه سرعت اينترنت ديال آپ من از 21.6 تا 24 و كمتر هست و هيچ وقت از اين بيشتر نميشه!! ولي بقيه ي واحدهاي ساختمون سرعتشون بالاست!!!!!!!!!!!!:13:
حالا مي خوام پول رو از سپنتا بگيرم به يه شركت ديگه مثه پارس آنلاين يا داتك سفارش بدم ببينم اونا چيكارش مي كنن!!:19:
راستي يه مخابراتي هست كه 2 چهار راه از ما بالاتره ولي مركز مخابراتي ما يه مركزي كه خيلي دوره بيشتر از 5 كيلومتر!!!!!! آيا مي تونم خطم رو از اين مخابرات به اون يكي انتقال بدم يا حداقل با يه خطي عوضش كنم؟!!!
نقل قول:
دوست عزيز من تا اونجايي كه ميدونم فقط شاتل ADSL2+ ميده كه اون هم به مركز مخابراتي ما خدمات نميده!!!!!:18::19:
دوست عزیز فرهاد احیانا منظورت 21 کیلو بایت هستش یا کیلو بیت ؟؟؟؟؟
آیا سرویس ADSL نوع + و +2 و ... هم ارائه می كنید ؟نقل قول:
تجهیزات شركت داتك قابلیت ارائه سرویسهای ADSL ، ADSL 2 را دارا است که در موارد مورد نیاز برای مشترک از این خدمات استفاده می شود.
البته ممکنه ادعای بی اساس کرده باشن و نتونن 2 رو بدنکد:http://www.datak-telecom.com/id/faq_/#
ولی شما دنبال یک عامل پیچیده و ناشناخته نباش! اگر واقعا طول کابل شما ازمرکز مخابراتی بیش از 5 کیلومتر باشه شرکت ایکس و ایگرگ فرقی نداره
البته من بطور 100% نمی تونم بگم که ورژن 2 مشکل شمارو حل میکنه ولی به احتمال زیاد تنها راه حل سیم مسی همین باشه(در ایران)
----------------------
DSL فناوری است که تقریباً وابسته و حساس به مسافت است، به این معنی که هرچقدر طول اتصالات (فاصله میان مشترک تا فراهم کننده خدمات) بیشتر باشد، کیفیت سیگنال ها و سرعت ارتباط کاهش می یابد. بنابراین خدمات ADSL محدودیتی دارند که حداکثر مسافت میان مودم و ISP را تا تقریباً 5 کیلومتر محدود می نمایند، چنانچه با افزایش فاصله از میزان یاد شده، مشترکین نمی توانند از حداکثر سرعت ممکن بهره مند گردند.
کد:http://www.-----------.net/itf/thread-t-1038.html
چرا وقتي ما اشتراك اي.دي.اس گرفتيم فقط يه بار پول فعالسازي داديم ولي حاهاي ديگه ميبينم دو تا هزينه فعالسازي دارن
آي اس پي به ما درباره نويزگير و نصب و اينجور چيزا نگفت
مودم رو گرفتيم و با كابل شبكه وصلش كرديم به كامپيوتر و كانكت شديم .. ديگه نه خبري از نصب مودم بود نه تنظيماتي چيزي
یک نمودار خیلی بی نظیر هم پیدا کردم مخصوص شما :
تاثیر سرعت بر adsl ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
معمولا ديال آپ kbps هست ديگه منظور منم همين بود:31::10:
نقل قول:
بايد تماس بگيرم و قيمت بپرسم چون اگه قيمتش بخواد خيلي زياد باشه يه خط تلفن از مركز مخابراتي نزديك تر بگيرم بهتره:10:
مرسي
هزار بار تکرار کردم Adsl2 در ایران وجود خارجی نداره این فقط یک تبلیغ.فناوری Adsl2 برای سرعت های 1mb به بالا استفاده میشه نه تو ایران که 256 رو هم بهت زوری میدهند.
ببین 5 کیلومتر خیلی ها !!!نقل قول:
شک نکن مشکل از خطت هست.نقل قول:
تازه کابلها که از خیابون رد نمیشه.کابلها زیر زمین هست و مسیری که ماشین طی میکنه تا مخابرات تا مسیری که کابل میره فرق داره.
ولي يه چيزي هست كه من بهش مشكوكم اينه كه سرعت اينترنت ديال آپ من از 21.6 تا 24 و كمتر هست و هيچ وقت از اين بيشتر نميشه!! ولي بقيه ي واحدهاي ساختمون سرعتشون بالاست!!!!!!!!!!!!
امتحان کن ضرر نداره.نقل قول:
حالا مي خوام پول رو از سپنتا بگيرم به يه شركت ديگه مثه پارس آنلاين يا داتك سفارش بدم ببينم اونا چيكارش مي كنن!!
من با خط اولم با سپنتا مشکل داشتم (نوسان) خط رو عوض کردم درست شد حالا شما شرکت رو عوض کن ببین چی میشه
فکر نکنم ...نقل قول:
راستي يه مخابراتي هست كه 2 چهار راه از ما بالاتره ولي مركز مخابراتي ما يه مركزي كه خيلي دوره بيشتر از 5 كيلومتر!!!!!! آيا مي تونم خطم رو از اين مخابرات به اون يكي انتقال بدم يا حداقل با يه خطي عوضش كنم؟!!!
کاملا" تایید میشهنقل قول:
درویش جان بازگشتت رو تبریک میگم:11:
من آخره سر نفهميدم که ميتونم adsl داشته باشم يا نه. اينم نصفه شمارم:
--884673
سلام دوستان من بالاخره ADSL را گرفتم
ینی نگرفتم ها 1شنبه مدارکو با پیک براشون فرستادم...
از سپنتا گرفتم
سرویس 128k نامحدود....
حالا میخواستم بدونم نظرتون را راجع به سپنتا؟؟؟
راستی مودم هم D-link مدل dsl200 گرفتم 30 تومن...
چطوره؟؟؟ خوبه یا نه؟؟
شماره تلفن شما آماده دریافت سرویس ADSL میباشد.نقل قول:
یه چیزه دیگه هم اضافه کنم اینکه موقع نصب درایور ازمون VPI وVCI میخواد...نقل قول:
اینا چین؟؟؟؟؟:دی اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم
بلهنقل قول:
این شرکتها به شما سرویس میدن
داتک
گیتی نت
شاتل
پارس آنلاین
افروز نت
سلامنقل قول:
بله سپنتا که عالیه
مودم d-link هم مودم خیلی خوبیه
اگر قبلا" از شرکتهای دیگه سرویس گرفته ای وقتی سرویس سپنتا رو استفاده کنی اونوقت متوجه میشی که اصلا" قابل مقایسه نیست.نقل قول:
سپنتا عالیه.
من الان 384 از سپنتا دارم.
زنگ بزن پشتیبانی خودشون بهت میگننقل قول:
هر وقت گرفتی بیا اینجا بگو سرعتت چقدره البته یکساعت که گذاشتی برای دانلود بگو چون اینطوری مطمینتره تا عکسی که باربد گذاشته با 384 که بقول بغلدستیم تقلبیه اصلهنقل قول:
ممنون از شما..
آقا یه چیزی همینطوری نشستم و مودم را وصل کردم (Dlink مدل dsl200)
خوب بعدش دیدم که چراغ مربوط به ADSL روشن و ثابته (ینی چشمک نمیزنه)
وقتی ماوس را میارم روی اون فلشهایی که بالا و پایینه مینویسه که سند و ریسیو برابر 128k هستش
زنگ زدم سپنتا گفتن خطتت رانژه شده ولی از مخابرات برامون خبرش نیومده:دی
بالاخره یوزرنیم و پسورد را گرفتم و خواستم کانکت بشم که کانکت نمیشه ارور 678 میده....
دلیلش چیه؟؟؟؟
چشم اجازه بده وصل بشه حتما یه عکس در هنگام دانلود براتون میزارم حال کنید:دینقل قول:
این مربوط به تنظیمات مودم هستنقل قول:
زنگ بزنید پشتیبانی بهتون تنظیمات درست را میدهند
ممنون:11:
باید تنظیمات مودمت رو درست انجام بدی:20:نقل قول:
دوستان سر عت دانلود شما هم پايين اومده به خاطر خصوصي سازي مخابرات من از پارسي نت گرفتم اونا ميگن مابا فن آوا قرارداد داريم من 512 گرفتم ولي دانلودم از 5 تا9و 10 خودشوبكشه ديگه ميشه 15 براي شماهم اينجوري.
نقل قول:
معمولا ديال آپ kbps هست ديگه منظور منم همين بود
زودتر میگفتی چون داشتم فک میکردم با دایال آپ داری 21 KByte میگیری خوشال شدم یه لحظه که ADSL رو بیخیال شم :D:D:D:D
هوراااااااااااااااااا
بالاخره وصل شد
یه تست هم بزن ببینیم در چه حاله سرعتتنقل قول:
چه سرعتی گرفتی مهدی؟؟؟؟؟