سلام رفقا
یه قابلیت جالب gmailاینه که اخرین باری که شما Sign in شدی رو در پایین صفحه بهت میگه ، yahoo همیچین قابلیتی داره ؟ من بشدت محتاج دونستن این نکته ام ، خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید .
مرسی
منتظر شما
Printable View
سلام رفقا
یه قابلیت جالب gmailاینه که اخرین باری که شما Sign in شدی رو در پایین صفحه بهت میگه ، yahoo همیچین قابلیتی داره ؟ من بشدت محتاج دونستن این نکته ام ، خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید .
مرسی
منتظر شما
آقا مسکل ما که حل نشد!! لا اقل یکی بگه مشکل مشابه من داره یا نه!
من از جیمیل که نامه فوروارد میکنم به یاهو عکسها نمایش داده نمیشه تو یاهو میل!!
منظورم عکسهای اتچ نیست، عکسهایی که در بطن نامه هست...
با استفاده از این قابلیت می توانید حتی در صورت عدم ارتباط با اینترنت به Gmail خود دسترسی داشته و ایمیل های خود را چک کنید و حتی اگر قصد ارسال ایمیل را دارید ایمیل های ارسالی خود را آماده و ارسال کنید (در این حالت ایمیل های ارسالی شما به بخش outbox جیمیل انتقال یافته و پس از اتصال شما به اینترنت بلافاصله ارسال می گردند)
Gmail Goes Offline with Google Gears
این قابلیت خصوصاًً برای کاربران ایرانی که اکثرا از اینترنت های ساعتی و زمانی و با سرعتهای ذغالی استفاده می کنند به شدت مفید خواهد بود .
در ادامه راهنمای کامل فعال سازی این قابلیت را با هم مرور خواهیم کرد …
برای فعال کردن قابلیت Offline در Gmail نیاز به نصب چرخ دنده های گوگل (Google Gears) دارید .
طبق معمول این نرم افزار نیز به دلیلی سیاستهای سیاسـی و تحریمات امریکا علیه ایرانیان ، با IP ایرانی از سرور گوگل قابل دریافت نیست .
» لذا برای دریافت Google Gears می توانید از این لینک استفاده کنید . (حجم تنها ۵۰۰ کیلوبایت)
پس از نصب نرم افزار Google Gears وارد Gmail خود شده و به بخش Setting مراجعه کرده و زبانه lab را برگزینید:کد:http://drop.io/c5tjlcm
سپس بخشی با عنوان Offline را مشاهده خواهید کرد ؛ با کلیک بر روی Enable آن را فعال کنید .
سپس با بازگشت به صفحه اصلی Gmail در بالای پنجره گزینه ای را با نام Offline مشاهده خواهید کرد :
بر روی Offline 0.1 کلیک کنید .
پنجره های بعدی را تایید کنید
در پایان می توانید آیکون Gmail را بر روی سیستم عامل خود نیز داشته باشید .
بعد از ورود مجدد ، جیمیل فایلها و اطلاعات مورد نیاز را بر روی رایانه شما بارگذاری می کند .
Gmail تا ۱۰/۰۰۰ ایمیل آخر شما را Cash نموده و در رایانه شما نگه می دارد و لذا همیشه به حجم انبوهی از ایمیلهای خود دسترسی خواهید داشت.
زین پس به راحتی می توانید حتی در هنگامی که به اینترنت اتصال ندارید از Gmail استفاده کنید … ایمیل های خود را مشاهده کرده ، به آنها پاسخ دهید و حتی ایمیل جدید بفرستید .
به محض اتصالتان به اینترنت ، اطلاعات به سرعت ارسال شده و با اطلاعات جدید به روز می شود .
استفاده از این روش سرعت بارگذاری جیمیل را بهبود فراوانی می بخشد .
چرا که با استفاده از Google Gears در حقیقت Gmail به دو بخش تقسیم می شود .
۱- بخش فایلهای مورد نیاز (مثل تصاویر و قالب بندی و CSS و ایمیلهای موجود و … )
۲- دیتا و اطلاعات (شامل اطلاعات جدیدی که با استفاده از جیمیل ارسال و دریافت می کنید)
با استفاده از این قابلیت بخش اول همیشه از رایانه شما بارگذاری می شود و نه از سرور گوگل ! لذا می توانید جیمیل را سریعتر از گذشته (حتی در حالت آنلاین) مشاهده کنید .
چرا که Gmail تنها برای دریافت اطلاعات جدید که بسیار کم حجم خواهد بود از اینترنت شما استفاده خواهد کرد .
منبع:
کد:http://www.-------.net/1387/11/13/offline-gmail/
من نتونستم نرم افزار رو دانلود کنم
اگه کسی داره لطفا جای دیگه آپلود کنه تا کسای دیگه هم بتونند استفاده کنند
گویا به کشور ربط داره ! مثل سرویس sms که برای ما غیرفعاله !
من چند روز پیش تست کردم جواب نگرفتم ، دوستان اگه راه افتاد ندایی بدید ماهم حالی ببریم ...
-------یکی از بچه ها یه تاپیک در این مورد زده بود : )
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294177
اگر کسی جواب رو نمیدونه لااقل بگید که آیا شما هم همین مشکل رو دارید یا نه؟نقل قول:
عزیز من این مشکل رو ندارمنقل قول:
ای بابا!!
آقا شما از جی میل چجوری فوروارد میکنین؟
شاید من اشتباه میکنم...
آقا این مال سرعت پایین اتصال شماست...نقل قول:
نقل قول:
هر بار وارد صندوق gmail خودم میشم، یک پیغام خطا میده که بعضی امکانات صندوق ایمیل شما درست کار نمی کند آیا می خواهید به حالت older version برگردید یا basic html. علت این پیغام چیست؟
اگر دایال آپید از همون basic HTML استفاده کنید که مال سرعت کمهاست...
Buzz !!!نقل قول:
کسی جواب نمیده : <<
راستش من نگاه کردم تا الان که نگاه اولیه کردم چیزی در مورد نمایش اخرین بازدید ندیدم تو منو های تنظیمات.نقل قول:
ولی تو مای یاهو سمت راست بالا Last update: رو داره که فکر کنم منظور شماست
من خودم از gmail استفاده میکنم ، اما یکی از دوستانم که yahoo mail داره وقتی میخواد وارد میلش بشه این ارور را میده .
Authorization required
this server could not verify that you are authorized to access the document you
requested . either you supplied the wrong credentials (e.y,bad passworld) or your
browser doesnt understand how to supply the credentials required .
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر :40: ms
اره ، همینه ! تستش کردم
خیلی خیلی ممنون !
سلام دوستان من از دیشب که میرم توی ایمیلم
ایمیلام باز نمیشه از جی میل استفاده میکنم
منتظر یه ایمیل مهم هستم
ایمیل به میل باکسم رسیده ولی هر چی روش کلیک میکنم واردش نمیشه
ممنون میشم کمکم کنید
از اینا امتحان کن:نقل قول:
سلام دوستان من از دیشب که میرم توی ایمیلم
ایمیلام باز نمیشه از جی میل استفاده میکنم
منتظر یه ایمیل مهم هستم
ایمیل به میل باکسم رسیده ولی هر چی روش کلیک میکنم واردش نمیشه
ممنون میشم کمکم کنید
کد:www.yahoo.com/r/lm
کد:www.yahoo.com/r/m6
مشکلت حل شد ؟نقل قول:
یکی به داد من برسه :19:نقل قول:
سلام
این آدرس هایی که دادین ماله یاهو بود که
من جی میل دارم
خب مفتخرم به اطلاع برسونم که بنده امروز به کشف جدیدی نائل اومدم!!
اونم اینکه بنده نه تنها با فوروارد از جی میل به یاهو مشکل دارم بلکه کلا در فوروارد مشکل دارم!!
یه جیمیل دیگه ساختم و یه ایمیل از جیمیل خودم بهش فوروارد کردم بازم عکسهای در متن رو نشون نمیده وقتی میره..!
خداییش یکی کمک کنه...
شاید اشتباه فوروارد میکنم...!
اولیش که می گمه نمی تونه بو اطلاعات شما دسترسی داشته باشهنقل قول:
یا میگه که اعتبار نامه یا پسوردت ایراد داره یا مرورگرت نمی تونه به اعتبار نامه جواب درست بده...
من نفهمیدم منظورش چیه ولی فکر کنم یک مشکلی تو ارتباط باید باشه که اینهارو گفته
از روشی که فوروارد می کنی عکس بزار شاید بچه ها بفهمن اشتباهت کجاست.نقل قول:
چند وقته که یوز پس یاهو م رو میزنم ولی نمیتونم برم تو ایمیلم
رفتم تو قسمت بازیابی پسورد بعد اون سوال رو هم جواب دادم زیاد مطمین نبدم ولی قبول کرد ولی این پیغام رو میده
باید چی کار کنم؟
خیلی توش اطلاعات دارم
این پیغام چند روز پیش امود الانم که زدم بازم به جای اینکه یه پسورد جدید بده بازم همین پیغام رو داده
بعد از 24 ساعت که نوشته بازم هیچی نشده
اون 2 تا سایتی رو هم که بالا داده بودین رو هم امتحان کردم نشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چطوری مشکلو حل کنم zed2 جان :41:نقل قول:
با تشکر :40:ms
کسی نبود جواب مارو بدهنقل قول:
سلام
این آدرس هایی که دادین ماله یاهو بود که
من جی میل دارم
والا روش خاصی نمیرم...نقل قول:
از روشی که فوروارد می کنی عکس بزار شاید بچه ها بفهمن اشتباهت کجاست.
یعنی یه روش که بیشتر نیست فکر کنم.. من میل مورد نظر رو باز میکنم و بعد روی این گزینه کلیک میکنم:
بعد هم آدرس گیرنده رو در To مینویسم...
و بعد ارسال...
یه جی میل جدید ساختم که ببینم با تنظیمات پیش فرضش میشه اینکارو کرد (آخه من تنظیمات جی میل خودمو یه کم بهم ریختم قبلنا...) اما تو جی میل جدید اصلا گزینه forward نیست!!
سوال دوم اینکه آیا روشی هست که تنظیمات setting جیمیل رو به حالت پیش فرض برگردوند؟
فعلا تنها چیزی که بنظرم میرسه اینه که با یک اینترنت دیگر تست کنی ببینی وارد میشه یا نه وارد شد با سیستم خودت از طریق یک اینترنت دیگر وصل شو اگر راه نداد میشه حدس زد یا تنظیمات مرورگر مشکل پیدا کرده یا فایر وال اجازه نمی ده.اگر راه داد مشخص میشه که مشکل از اینترنتت است و باید با پشتیبانی بحث( بدان جر و بحث ) کنی...احتمال داره که بخاطر پینگ بالا این مشکل پیش بیاد( پینگ توضیحش تو تاپیک مقلات هست چیه.)نقل قول:
لطفاروش ساخت هات میل راارائه دهید
تصویرت تازه برای من نمایش داده شد( اینترنتم ایراد پیدا کرده نصف سایت ها باز نمیشده طی چند روز اخیرنقل قول:
من دقیقا طبق گفته تو رفتم و ارسال کردم و گرفتم
چند مورد رو چک کن و دوباره نتیجه را بگو
اول ادرس رو چک کن حتما درست نوشته باشی
دوم برای من یک پیغام برای فوروارد کردن داد که بخاطر جلوگیری از اسپم باید کد بدم برای تو میاد؟درست این مرحله رو رد کردی؟؟؟
متنش اینجوری است
سوم تو جیمیل ادرس رو بلوک نکردی ؟؟؟چک کن.نقل قول:
send - verify
to finish sending this message and help us fight spam, please enter the character string as it is shown in the box below.
Trouble seeing this image?
Character string shown: Character string shown:
Why do i have to do this?
This step helps yahoo! Prevent spammers from using yahoo! Mail, and helps to ensure that your email will be delivered.
چرا هست، دقیقا انتهای ایمیلت وقتی که باز میکنی...دوتا گزینه است: Reply و Forward...به این شکل یه نگاه بنداز، همین الان با ایمیلهای خودم امتحان کردم:نقل قول:
اما تو جی میل جدید اصلا گزینه forward نیست!!
شاید مشکلتون از این باشه:نقل قول:
یه جیمیل دیگه ساختم و یه ایمیل از جیمیل خودم بهش فوروارد کردم بازم عکسهای در متن رو نشون نمیده وقتی میره..!
توی جیمیل جدید، وقتی یک ایمیل که شامل عکس هست را بخواد باز کنه، همون بالای ایمیلتون(نامتون) از شما میپرسه که عکسها را باز کنم؟شما باید روی Display Images Below کلیک کنی تا تمامی عکسها را نشون بده...
در مورد یاهو، جدیدا مشکلی که خودم باهاش داشتم این بود که عکسهای اتچ شده را در فوروارد دوباره نمیفرستاد، ولی متوجه شدم که مشکل سرور بوده و بعد از چند دقیقه که امتحان کردم مشکل حل شد!
به صفحه ی اول همین تاپیک برو:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244985
با سلام به همه دوستان
دوستان واسه من يه مشكلي پيش آمده كه مي خواستم از شما درخواست كمك و راهنمايي داشته باشم.
من يه ايميل Gmail داشتم كه خيلي وقت پيش ثبت نام كرده بودم. مدتها هم يادم رفته بود كه ازش استفاده كنم. حالا كه مي خوام واردش بشم نمي شه. فكر كنم غير فعال شده. براي بازيابي هم جواب سوال امنيتي يادم رفته. حالا از شما مي خوام راهنمايي ام كنيد تا بتوانم آدرس ايميل خود را دوباره زنده كنم.
1- چطور مي توانم بدون دانستن جواب سوال امنيتي ايميل خود را بازيابي كنم.
2- چطور مي توانم اين آدرس ايميل خود را به كلي حذف كرده و دوباره آن آدرس را ثبت كنم.
ممنون مي شم كه راهنماييم كنيد.
سلامنقل قول:
راهی نداره
باید حتما سوال امنیتی و جوابش رو بلد باشید
ممنون:11:
یه mozilla tunderird و یه جیمیل دیگه غیر از چت از خدا چی میخواین؟:دی
سلام
اقا ما كلي اي ميل تو gmail داشتيم حالا از هيچ كدوم نميتونيم استفاده كنيم هي اين ارور رو ميده
Some Gmail features have failed to load due to an Internet connectivity problem. If this problem persists, try reloading the page, using the older version, or using basic HTML mode. Learn More
:41::41::41:
یا سرعت اینترنتت پایینه یا پینگت خیلی بالا است .یا تنظیمات امنیتی مرورگرت رو خیلی بالا بردی که این مشکل رخ داده.نقل قول:
از حالت قدیمی اش که لینکش رو می ده می تونی وارد صفحه ات بشی.
اساتید گرام کسی نیست که بتونه من رو از شر این ایمیل های تبلیغاتی خلاص کنه ؟
من از Hotmail استفاده می کنم .
ممنون
من هم مشكل شما را دارم ولي همه ايميل هاي تبليغاتي من از يك گروه ياهو مياد كه عضوش نيستم و هربار هم با يك ايميل آي دي. انقدر اين آي دي ها رو بلاك كردم كه ديگه ظرفيتش داره پر ميشه.نقل قول:
دوستان لطفا" راهنمايي كنند چطور ميتونم اين گروه رو بلاك كنم؟ چون عضو اين گروه نيستم نميتونم وارد صفحه تنظيمات بشم.
اینو باید با پشتیبانی یاهو میل بزنی ....یادمه یک زمانی یک باگی تو یاهو گروپ ها بود که باعث می شد لیست کاربر ها بدون تایید بره تو گروپ.....اگر اسمت تو گروه رفته باشه باید به پشتیبانی یاهو میل بزنی که برای تو رو اصلاح کنننقل قول:
سلام
من جیمیل دارم
google talk رو دانلود کردم
یوزر و پس رو میزنم ولی این ارور رو میده
You have logged in successfully but need to sign-up for Google Talk. Click here to enable your account for Google Talk. When you are finished, click Retry.
کمک کنید plz
این میگه شما وارد شدی ولی برای google talk باید عضو بشی. :31::20:نقل قول:
چجوری
لینک + توضیح بزار
سلام
نمیدونم جای سوالم اینجاست یا نه ولی من پسورد ای دی خودم رو فراموش کردم هرکاری هم کردم نتونستم به یادم بیارم
الان تو ایمیل هام هم میتونم برم چون از قبل تو ویندوزم بوده وچت هم می تونم بکنم راهی نیست که دوباره پسوردم رو پیدا کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از طریق رجیستری یا هرچیز دیگه ای
اين نرم افزاره براي اين كاره
کد:http://rapidshare.com/files/202860345/Multi_Password_Recovery.v1.1.3.exe.html