گزینه حذف پست ندارم؟ چه جالب؟
وین رار چطور حجم فایل ها رو کم می کنه؟
Printable View
گزینه حذف پست ندارم؟ چه جالب؟
وین رار چطور حجم فایل ها رو کم می کنه؟
درسته توی ویندوز ایکس پی می ره توی تمپ و لوکال سیتینگ هر یوزر ولی می خوا مبدونم توی سون دقیقا کجا می ره می شه آدرس رو از توی آدرس بار ویندوز کپی کنید؟
سلام من کلی پوست خودم رو کندم:31:با اینترنت256 توی یک هفته یه ویندوز8 دانلود کردم آخرش وقتی میخوام از زیپ خارجش کنم وسطاش این ارور ظاهر میشه:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
واسه هر پارتی که این ارور رو میده رو فایل مورد نظر کلیک راست کنید و Repair Archive رو بزنید و بعد موقع اکسترکت مسیر همین فایلی که اصلاح و تعمیر شده رو انتخاب کنید.
(در ضمن بهتر بود به جای این دانلودتون آخرین نسخه کرک شده رو از مایکروسافت دانلود می کردید,برای این نسخه ها پیدا کردن کرک کمی سخته!!!)
WinRAR 4.11 / Options / Settings / Paths / Folder for temporary filesنقل قول:
C:\Users\[User]\AppData\Local\Temp
پوشه هایی با نام Rar ساخته میشه
در ضمن %temp% برای شما فلدر تمپ رو باز میکنه
کافیه در Run وارد کنید
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم ولی با این کار حل نشدنقل قول:
اگر با این کار حل نشه اون پارت بکل آسیب دیده و باید مجدد دانلود بشه و با روش Repair مشکل برطرف نمیشهنقل قول:
سلام سوال : این سایت های دانلود که می زنن فایل های با حجم بیش از 100 مگ دارای 5 درصد ریکاوری هستند این ها رو چه جور فشرده - rar - می کنن ؟؟ مثلا من الان یه قایل 200 مگی دارم اینو همین عادی rar کنم این 5 درصد داره؟؟؟ یا باید کار خاص دیگه انجام بدم.. جایی تیک بزنم؟
سلام
روی فایلی که میخوایین فشرده کنین راست کلیک کنین و Add to Archive ... رو بزنین و تیک گزینه ی Put Recovery Record رو بزنین. تو قسمت Advanced هم میتونین درصد اون رو مشخص کنین.
ممنون دوست عزیز.. الان دیدم حداکثر تا 10 درصد میشه گذاشت درسته؟؟ مثلا من 10 درصد بزارم یا 5 درصد چه تفاوتی داره؟؟؟نقل قول:
البته من دقیق نمیدونم ولی اصولا هر چی درصد بالاتر باشه شانس اینکه فایل خراب رو بشه ریپیر کرد بالاتر میره. همینطور حجم هم بالاتر میرهنقل قول:
نقل قول:سلام ببخشید چند وقتی بود یه درایوم رو نداشتم نشد این رو امتحان کنم الان امتحان کردم باز اینطوری شد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا پسورد اشتب میزنی یا این پارتش خرابه. پسورد رو دستی وارد کن و دوباره این پارت رو دان کن .نقل قول:
ŞHÍЯÍŃ - تمام پارت ها رو توی یه فولدر بذار بعد دوباره تست کن.
بعدش اگه با این برنامه باز میکنی. ببین میتونی یه فایلی رو به صورت جدا از توش اکسترکت کنی؟
با سلام اگه بخواهیم یه فایل رو توسط win rar به چند تکه فشرده بشه باید چکار کرد ممنون
سلام دوستان
من حدود 36 تا فایل مختلف رار دارم ، بصورت زیر :
x.part1.rar
x.part2.rar
x.part3.rar
y.part1.rar
y.part2.rar
y.part3.rar
y.part4.rar
Q.part1.rar
Q.part2.rar
Q.part3.rar
Q.part4.rar
Q.part5.rar
Q.part6.rar
Q.part7.rar
اما از یه راپیدلیچ استفاده کردم همه رو به این صورت کرده :
x_1.rar
x_2.rar
x_3.rar
y_1.rar
y_1.rar
y_1.rar
y_1.rar
Q_1.rar
Q_2.rar
Q_3.rar
Q_4.rar
Q_5.rar
Q_6.rar
Q_7.rar
اما این شماره گذاری صحیح نیست و به پارت ها مربوط نمیشه مثلا ممکنه x_1.rar فایل x.part2.rar باشه !!! چطوری میتونم به غیر از اسم ، بفهمم کدوم فایل پارت چندمه ؟
الــــ ـــووو ، کسی صدامو میشنوه ؟
من اینجا تها هستم ، دچار مشکل بزرگی شدم اما کسی نیست بهم کمک کنه ، الوووو ، لطفا اگه صدامو میشنوین یه چیزی بگین .
من گیج شدم ، نمیدونم چیکار باید بکنم . چرا کسی به این نطقه توجهی نمیکنه ؟ اااـــــووووو
نقل قول:
باید هنگام فشرده سازی از قسمت Split To Value Size حجم پارت هایی که میخواین ایجاد کنید رو انتخاب و اعمال کنید
تو این زمینه متاسفانه راهی رو من به شخصه ندیدم چون شماره گجذاری پارت ها تو Properties فایل ها اصلا مشخص نیست و همین باعث میشه اگر شماره پارت ها عوض بشه شناسایی اینکه فلان پارت شمارش چند بود غیر ممکن میکنهنقل قول:
سلام
من یه فیلمی دانلود کردم متشکل از 11 تا فایل rar
موقع extract کردنش به مشکل برخوردم. 3 پارت اول فولدر اصلی داخلشون اسمشون با بقیه پارت ها فرق داره! و موقع extract قاطی میکنه 2تا فولدر درست میکنه.
به نظرتون چیکار کنم؟
خودم به ذهنم رسید که فولدرای 3 پارت اول رو هم هم-اسم بقیه کنم ولی نکته اینجاست که پارت ها جداگونه extract نمی تونه بشه.
یعنی نمیشه یه یکی از پارت ها رو به صورت جدا extract کرد؟نقل قول:
من دقیق متوجه منظور شما نشدم که داستان از چه قراره
یک عکس میشه بزاری ببینیم چطوریه
من با وین رر مشکل دارم هر فایلی که می خوام باز کنم ارور crc میده. ورژن جدید هم که می خوام بگیرم همش فشرده هست و و نمیتونم فایل فشرده رو باز کنم.
حتی وینرر غیر زیپ شده 4.20 هم دانلود کردم موقع نصب پیام crc میده و نصب نمیشه مشکل چیه؟
شما تو دانلود کردن فایل مشکل دارید احتمال زیاد و فایلتون هنگام دانلود صدمه میبینهنقل قول:
پیشنهاد میکنم فایل رو از منبع دیگری به جز اینترنت دریافت کنید
نه مشکل دانلود من نباید باشه یکی دو تا نیست که همه فایل ها همینطورن. با دانلود منجر هم کار میکنم.
آنتی ویروس رو غیر فعال کنید و مجدد امتحان کنید
اگر باز مشکل برطرف نشد من احتمال میدم سیستم عامل شما دچار مشکل شده و باید مجدد از پایه نصب بشه چون به جز این موارد موارد دیگه ای دخیل نیست
آنتی ویروس
دانلود منیجر
اینترنت و شبکه
سلام دوستان بعضی مواقع باید یک فایل بزرگ رو به قسمت های کوچکتری تقسیم کرد باید چجور این کار رو کرد.
فایل های winrar رو دیدم دوستان تقسیم کردند؟
روی فولدر مورد نظر کلیک راست کنید و گزینه add to archiv رو انتخاب کنید تا پنجره برنامه Winrar باز بشه.
بعد با گزینه split to volume میتونید فولدر رو به مقادیر دلخواه تقسیم کنید.
سلام خدمت دو سه تان
چند بار واسم این اتفاقی که میگم افتاده حالا نمیدونم اون فایل ها هم عین این فایلی که میخوام دانلود بکنم دارای ریکاوری 5% که معمولا مینویسن بودن یا نه
مشکلم این بود که موقعی که داشتم یه فایل زیپ یا رر دانلود میکردم(با دانلود منیجر) اگه در هنگام دانلود برق میرفت و سیستم خاموش میشد، بعد از اینکه سیستم رو روشن میکردم و میذاشتم فایل دانلود شه، بعد از اتمام دانلود میدیم قابل خراب شده و ریپیر هم اثر نداشت
امروز باز این اتفاق واسم افتاده، یه فایل RAR یک گیگی که دارای ریکاوری 5% هم بود داشتم دانلود میکردم که حدود 300 مگ دانلود شده بود یهو برق رفت
الان میخواستم ببینم که حالا این فایل دارای ریکاوری هست بزنم از ادامه بره و مشکلی پیش نمیاد یا از اول بزنم؟؟؟
من یک مجموعه ی آموزشی 8 گیگی دانلود کردم از وطن دانلود، تقریباً 3بار دانلود کردم و هر بار چنتا از محتویات این مجموعه ارور CRC میداد و از آخر وقتی هر 3تا رو اکسترکت کردم تونستم مجموعه کامل رو از توش گلچین کنم و مشکلم حل شد.
خیلی مسخرست که همچین مشکلاتی پیش میاد، جالبه که دقیقاً قبل از همین مجموعه، من یک مجموعه ی 30 گیگی از همین وطن دانلود، دانلود کردم که 123 تا پارت داشت و بدون ایراد همون اول کاملاً اکسترکت شد.
کاش یکی دقیقاً میدونست این مشکلات از کجا نشأت میگیره !
هیچ ابزاری نیست که بخواد دقیق بگه فایل آیا صدمه دیده یا نه و راهی جز این نیست که دانلود رو ادامه بدینقل قول:
در اکثر مواقع اتفاق و مشکلی پیش نمیاد ولی خوب بعضا تو این مواقع ممکنه فایل صدمه هم ببینه
نقل قول:
قطع و وصل شذن و خاموش شدن سیستم بطور ناگهانی در حین دانلود مهمترین عامل بروز این جور مشکلات هست
سلام
وقتی برفرض یک فایل فشرده شده رو با WinRar باز می کنم و توی خود محیط ش دبل کلیک می کنم اون رو باز نمی کنه و از دسکتاپ یه فایل اجرا می کنه! مثلا اگه فایل تصویری باشه یا اگه عکس باشه!
چطور می تونم به تنظیمات پیش فرض خودش برگردونم؟
در ضمن یک بار آن اینیستال و دوباره تصب کردم اما فایده نداشت
سلام
چطور می تونم فایل فشرده ای که به چندین قسمت برای دانلود تبدیل شده
وقتی یک قسمت را دانلود کردم بتوانم از آن استفاده کنم
چون می خوام ببینم اون یه قسمت چیه و اصلاً به کارم میاد تا اگه امکان داشت بقیه را هم دانلود کنم
برای دیدن چنین فایلهایی فرمت فایل خیلی مهم است.اگر فایل مورد نظر افیس باشد همچین کاری امکان پذیر نیست ولی اگر فیلم یا اهنگ باشه این گونه عمل کنین:نقل قول:
حتما باید پارت اول را دانلود کرده باشید.پارت اول را اکسترکت کنین.پس از اکسترکت از شما مسیر پارت 2 را میخواد.در این هنگام با پنجره باز شده کاری نداشته باشید و برید فایلی را که نصفه و نیمه اکسترکت کرده را با نرم افزارهای KMPlayer یا VLC اجرا کنین.یادتون باشه که در این حالت دقایق اولیه فیلم یا اهنگ را خواهید داشت پس Fast Forward نکنین.فقط یادتون باشه که از پارت اول به بعد رو که داشته باشین میتونین مدیارو با این روش ببینین.
سلام دوستان من یه فیلم دانلود کردم پارت اول و دوم باهم باید extract بشه ، فایل اول با موفقیت انجام میشه اما فایل دوم سر 90% ارور میده !
عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاری میشه کرد ؟
عکس Not Found
یه Repair کن ببین جواب میده!
حتما بد دانلود شده! فایل خراب است!
عکس هم فوند هست داداش اون کلمه کاری رو از روش بردار ! D