یک نفر پیدا بشه نحوه نصب درایور nvidia رو مرحله به مرحلخ توضیح بده ممنون میشم البته یه جایزه هم براش دارم
Printable View
یک نفر پیدا بشه نحوه نصب درایور nvidia رو مرحله به مرحلخ توضیح بده ممنون میشم البته یه جایزه هم براش دارم
راهنمای جامع نصب نرمافزار در اوبونتونقل قول:
کد:http://wiki.ubuntu-ir.org/InstallingSoftware
احتمالا فونت رو ندارینقل قول:
این اموزشها خیلی گنگنقل قول:
سلام
من توی نصب ubuntu 7.04به مشکل برخوردم.تمام مراحل نصب رو درست می رم اما همین که install رو می زنم تا 15% پر میشه و دیگه جلو نمی ره .به خدا 5 ساعت تموم از جلوی کامپیوتر تکون نخوردم .یه نفر به من بگه این چه مرگش شده؟؟؟؟!!
کامپیوتر شما کارت شبکه داره و به شبکه وصل هست یا جدا؟
سلام
نه . نداره.
سلام
آقا کسی نبود به من یه کمکی کنه؟ تو رو خدا.. دیگه حالم به هم می خوره از این کامپیوتر .اگه بدونید مراحل نصب رو چند بار رفتم....روی قسمت detecting file systems می مونه جلو نمیره یعنی 15% .واقعا نیاز دارم . خواهشا یکی بگه چی کار کنم؟
هارد سیستمم 40 گیگ که 20 گیگ لینوکسه
رم 256
cpu هم 2.40
گفتم شاید کمک کنه.
با سلام
عرضم بخدمتون من بتازگی به جمع لینوکسی ها پیوستم
آخرین نسخه ابونتو که 7.0.4 هستش رو دانلود و نصب کردم الان بزرگترین مشکلی رو که دارم اینه که من از کافی نت بغل دستیمون از طریق کابل شبکه دیتا ADSL دریافت میکنم الان توی اوبونتو هر کاری میکنم نمیتونم اتصال رو برقرار کنم
در ضمن سیستم عامل سرور کافی نت ویندوز ایکس پی هستش یعنی اتصال بین دو تا کامپیوتر یعنی اون آیکن دوتا کامپیوتر اون بالا نشون داده میشه و اتصالی رو که شناسایی از نوع Wired بدرستی تشخیص میده ولی دیتا و کامپیوترهای کافی نت رو ندارم
در ضمن اگه لطف کنید درایور کارت گرافیک Nvidia gefource 6200 le رو لینکش و یا آدرس سایتش رو مرحمت کنید
با تشکـــر
سلام دوست عزیز
برو به این سایت جواب هر دو سوالت اونجا هست ;)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
دوست عزیز این آدرسی که شما دادی اشتباه هستش
یه سوال دیگه هم داشتم از محیط جدید KDE لینوکس Kubuntu خیلی خوشم اومده آیا راهی داره که بشه اونو روی محیط لینوکس Ubuntu نصب کرد و ازش استفاده کرد ؟
فکر نکنم اشتباه باشه شما دوباره سعی کنیدنقل قول:
هردوشون یکیه بعد باز شدن سایت وارد قسمت forum بشید
ابونتو شما چه نسخه ای هست ؟
بله همچین امکانی هست اگه اینترنت پر سرعت دارین میتونین محیط kde وxfceرو در کنار gnome داشته باشین
اگه هم اینترنت ندارین بسته به نسخه ابونتو می تونین از سی دی هما استفاده کنین
موفق باشید
نسخه ابونتو 7.0.4 هستش
اگه دقت کرده باشین محیط Kde بطور کلی از نظر شکلا و شمایل با گنو تفاوت کلی داری یعنی واقعا میشه اینکارو کرد و از کجا میتونم آخرین نسخش رو دان کنم
در مورد فروم هم ممنونم دوست من
میشه در مورد انواع نصب برنامه ها یکم توضیح بدین آخه من مبتدی هستم
با این دستور می تونین محیط kde رو تو ابونتو نصب کنین
sudo apt-get install kubuntu-desktop
ویا از مسیر system --> administration--> synaptic package manager میتونین kubuntu-desktop رو سرچ بدین و از اونجا نصب کنین
برای نصب نرم افزار تو ابونتو هم یه سری به این صفحه بزنین سه اموزش هست
قابلی نداشت موفق باشین
دوست من من این پکیج نصب محیط KDE رو از کجا میتونم دان کنم
و کماکان من با فعالسازی اینترنت از طریق Lan توی محیط اوبونتو مشکل دارم
دستور زیر بزن ببین سیستم ip میگیره یا نهنقل قول:
ifconfig -a
تصویر رو براتون آپلود کردم
من اوبونتو رو در کنار ویندوز اکس پی داشتم
حالا ویندوز عوض کردم دیگه لینوکس ندارم چجوری لینوکس رو بر گردونم
سلام شما جوابتون رو می تونید تو این لینک بگیریدنقل قول:
درود بر همگی ....
من ورژن 7.04 رو روی لپتاپم اینستال کردم و تنها لینوکسی بودش که تمام سخت افزار رو شناختش ، بدیش اینه که نمیدونم نرم افزارهایی رو که اتوماتیک اینستال کرده چجوری آپدیت کنم ؟!
شما روی سیستم دوتا کارت شبکه دارید؟نقل قول:
در ویندوز ip شما چنده ؟
در اوبونتو فایرفاکس بازکن ip که گرفتی وارد کن منظورم 169.254.11.188 هستش
نقل قول:
مرسی عزیز دل
خواهش می کنم دوست عزیز ;)نقل قول:
نوشته شده توسط nemanaldin مشاهده تاپيک
سلام شما جوابتون رو می تونید تو این لینک بگیرید
مرسی عزیز دل
می تونین با ابزار synaptic package manager در مسیر system-->administration این ابزار رو اجرا کنید و کل سیستم رو بروز کنید (البته اگه اینترنت پرسرعت دارید)نقل قول:
درود بر همگی ....
من ورژن 7.04 رو روی لپتاپم اینستال کردم و تنها لینوکسی بودش که تمام سخت افزار رو شناختش ، بدیش اینه که نمیدونم نرم افزارهایی رو که اتوماتیک اینستال کرده چجوری آپدیت کنم ؟!
اگر هم فقط چندتا از نرم افزار ها رو میخواهید اپدیت کنید تو synaptic نرم افزار مورد نظر رو سرچ کنید و تیک کناریش رو برای اپدیت(اگه نسخه جدیدش موجود باشه ) بزنید ;)
خیر یه دونه کارت شبکه بیشتر ندارم منتها چون مجبورم برا دو تا سیستم دیتا شیر کنم از یه هاب سوییچ استفاده کردم
احتمال داره مال این باشه
ip ویندوزم 192.168.1.18 هستش و همچنین Default Gateway : 192.168.1.1 و DNS : 4.2.2.4
تمامی تنظیمات مربوط به ویندوز رو بدزستی توی قسمت مربوطه در ابونتو وارد کردم ولی بازم کار نمیکنه
دیگه تقریبا دارم ناامید میشم که برگردم رو ویندوز این چند روزه واقعا اعصابم رو خرد کرده هر جا که بگی سرچ کردم و اکثر راهها رو رفتم
تصویر محیط ویندوز رو براتون میذارم :
دستت درد نکنه کارم راه افتادش ، از لحاظ اینترنت مشکلی ندارم . فکر می کنم 8 مگ در ثانیه جواب کارمو بده :46:نقل قول:
حالا یه مشکل جدید برام پیش اومده ، تمام کلمات فارسی رو بریده بریده می بینم . راهی براش داری ؟
یه مشکل دیگه : رفته بودم از سایت فایر فاکس ، ادد آن دانلود کنم ولی از من نوع لینوکسمو پرسید که RPM یا TAR یا GZ یا ورژن 10 یا ... هستش ؟ حالا لینوکس من جزو کدوماشون به حساب میاد ؟
یکی دوتا ادد آن دانلود کردم که با پسوند BIN هستند . چه بلایی باید سرشون بیارم تا اینستال بشن ؟
من هم مشکل استفاده از اینترنت شبکه رو دارم . .لی وقتی که از network tool پینگ می فرستم درست کار میکنه . ولی در فایرفاکس کارنمی کنه .
اون ip که شما تو لینوکس میگیرید با ویندوز چرا فرق میکنه ؟نقل قول:
لینوکس 169.254.11.188
ویندوز 192.168.1.18
چک کن سرور به شما همیشه یک ip میده
بعدش دستور زیر بزن
ifup eth0
بعد دستور زیر
ifconfig -a
بعد هر ip که گرفتی ping کن ببین درست کار میکنه یا نه
نقل قول:
majrix جان شما میشه کمکم کنی؟؟؟؟؟:11:
والا منم توش موندم چرا وقتی Ifconfig -a میزنم اون Ip رو توی اوبونتو میده
ولی چیزی که مسلمه اینه که من با Ip که کافی نت برام تعیین کرده که همون Ip ویندوزی هستش 192.168.1.18
براحتی و بدون هیچ مشکلی کانکت میشم
حالا چرا توی لینوکس اون Ip رو میده نمیدونم حتی زمانیکه دستی خودم Ip های ویندوزی رو از محیط گرافیکی اوبونتو وارد میکنم بازم اتصال برقرار نیست یعنی با همون Ip های ویندوزی هم نمیتونم کانکت شم
سلامنقل قول:
برای دیدن بهتر فونتهای فارسی لینک زیر نگاه کنید فونتها رو دانلود و نصب کنید
برای فایرفاکس شما باید بستههای deb رو دانلود کنید
براي اتصال به اينترنت باید Dns درست بهش بدی . شبکه من مشکلش همین بود .
نمیشه محیط kde رو از توی یه توزیع دیگه مثل زوزه نصب کرد ؟
نقل قول:
درود بر شما ...
من روش شما رو تست کردم ولی پیام دادش که نمیشه پکیج ها رو دریافت و اینستال کنه:18:
نقل قول:
دستت درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه سری فایلهای Beryl رو که tar.gz هستند رو روی دسکتاپم دانلود کردم ، میشه بگین چجوری باید اینستالشون کنم ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تازه روهم رفته 7 یا 8 ساعت با لینوکس سر و کله زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه یخورده آماتوری بنویسین خوب میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اين كه اشتباههنقل قول:
اول اينكه من متوجه نمي شم چرا 2 تا eth0 هستش؟ و اين يه مشكله
بعد شما gateway تعريف نكرديد
192.168.1.1 رو بايد بهش بديد
اين ويندوز مزخرف يخورده سيستمش فرق داره
شما etc/network/interfaces/ رو نگاه كنيد ببينيد چطوري پيكر بندي مي كنه بعد eth ها رو پاك كنيد دوباره يدونه درست حسابي بنويسيد
بهترین راه استفاده از فایل های deb هست که مخصوص ابونتو باشهنقل قول:
شما چه نسخه ای از ابونتو رو دارین؟
شما اول لیست مخازنتون رو به روز کنید و بعد با این دستورات تو ترمینال بریل نصب می شه
sudo apt-get update
sudo apt-get install beryl emerald-themes
موفق باشید
با سپاس از شمانقل قول:
من از 7.0.4 استفاده میکنم
بطور کلی وقتی یه چیزی رو دسکتاپ داریم و بخواهیم اینستالش کنیم باید چیکار کردش ؟! من یه پلاگین فلش پلیر و یه ریل پلیر دارم که پسوند ریل ، بین هستش و فلش پلاگین هم آر پی ام هستش ، این دستور هم کار نکردش :
sudo apt-get install flash-plugin
sudo apt-get install RealPlayer10GOLD.bin
sudo apt-get install realplayer
...
...
...
خلاصه هرچی به فکرم میرسیدش تایپ کردم ولی فایده نداشتش .
ببینید دوست عزیز شما بهتره که مقالات ویکی توی سایتubuntu.ir رو مطالعه کنید تا درک بهتری از نصب نرمافزار تو ابونتو و لینوکس پیدا کنید
اون فایل bin نمی دونم برای چی هست ولی فایل rpm برای توزیع هایی مثل فدورا واز این قبیل هستش که از سیستم دبیان استفاده نمی کنن فایلی که شما می خواین تو ابونتو نصب کنین باید فرمت deb داشته باشه یا از سورس کمپایل بشه واینکه راه حل هایی هست برای تبدیل rpm به deb ولی کارتون سخت می شه و اینکه وقتی اون بسته برای ابونتو حاظر هست چرا می خواین از فرمت دیگه استفاده کنین
اون دستورهایی که گفتم رو وقتی تو ابونتو به اینترنت وصل هستین اجرا کنین تا خودکار بسته هارو دانلود و نصب کنه بدون دردسر
در اخر به شما پیشنهاد میکنم که سی دی هما برای این نسخه ابونتو رو تهیه کنین
موفق باشین
امکانش نیست چون کانفیگش فرق داره در واقع در زوزه سفارشی شدهنقل قول:
نوشته شده توسط moslem.b
درجواب پست شماره 314 دوست عزیز Inkareeeeeeeeee شما با توجه به متن خطایی که دریافت کردید عمل کنید
دستورات زیر رو بترتیب وارد کنید
sudo apt-get install kde-guidance
sudo apt-get install kdm
sudo apt-get install kubuntu-default-settings
sudo apt-get install kde-guidance-powermanager