آیا راهی هست که مدیا پلیر در ویندوز 7 حالت مینی مایزش مثل ایکس پی بشه؟
Printable View
آیا راهی هست که مدیا پلیر در ویندوز 7 حالت مینی مایزش مثل ایکس پی بشه؟
یکی از فایل های زیر رو بر اساس ویندوزتون باید دانلود کنین :نقل قول:
Windows Seven 32bit
http://www.mediafire.com/file/m74rxf8m5rc3ub0/wmpband-x86.zip
Windows Seven 64bit
http://www.mediafire.com/file/62tjtt435fdee8b/wmpband-x64.zip
بعد فایل بالا رو به مسیر زیر کپی کنین :
کد:%ProgramFiles%\Windows Media Player\
بعد به مسیر زیر برین :
Control Panel -> System and Security -> Administrative Tools -> Services
بعد از لیست Windows Media Player Network Sharing Service رو انتخاب کنید و کلیک راست و Stop
cmd رو به صورت Run as administrator اجرا کنین و دستور زیر رو وارد کنین :
کد:regsvr32.exe "C:\Program Files\Windows Media Player\wmpband.dll"
بعد روی Windows Media Player Network Sharing Service کلیک راست کنین و Restart
حالا ویندوز مدیا پلیر رو اجرا کنین و مینیمایزش کنین و روی تسکبار کلیک راست کنین و از قسمت تولبار مدیا پلیر رو انتخاب کنین .
من آخرین ورژن k-lite رو دانلود کردم ولی مدیا پلیرم فابلهای 3gp رو اجرا نمیکنه! لطفا راهنماییم کنید:31:نقل قول:
از نرم افزار K-Lite Mega Codec Pack استفاده کنید که شامل 99% کدک های موجود هستش
منظورتون ویندوز مدیا پلیر که نیست؟نقل قول:
شما نرم افزار k-lite رو باز کنید و اون فایل 3gp رو از درون نرم افزار فراخوانی کنید
یک تاپیک مفید در زمینه پخش این فرمت در ویندوز مدیا پلیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا! منظورم مدیا پلیره!:46:نقل قول:
منظورتون ویندوز مدیا پلیر که نیست؟
یه کدک ویندوز7 نصب کردم درست شد:40:
سلام
من وقتی km player ورژن 3.0.0.1439 را باز میکنم همراهش کانکشن dial-up هم باز میشه داخل آپشن قسمت prefrencess و genral و تب when starting تیک قسمت check if new version را هم بر داشته ام فایده نداشته باز هنگام اجرا کانکشن دیال آپ هم آجرا میکنه و می خواهد به اینترنت وصل بشه چه کار باید بکنم با تشکر؟
سلام .
اقا من يه مشكلي با km player دارم.مشكلم اينه كه يه فايلي دانلود كردم كه FLV .ولي km player نشونش نميده .قبلا اين طوري نبود. هر فايلي رو اجرا ميكرد .البته هنوز هم بعضي فايل هاي FLV رو نشون ميده ولي
بعضي از اونا رو نشون نميده!! پيغامي هم كه ميده اينه:
no combination of filters could be found to render the stream
error number:80040218
حالا چيكار كنم من ؟:19:
سلامنقل قول:
شاید اون فایل خوب دانلود نشده.
یا klite codec رو دانلود کنید با اون باز کنید.
تو این تاپیک هم مطرح کردم
که راهی هست بشه برای میدیا پلیر ویندوز 7 و ایکس پی کدک ها رو دانلود کرد ( تمام فرمتهایی رو که k-lite - kmplayer ) ساپورت میکنن ، میدیا پلیر هم ساپورت کنه ؟؟؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5821819&posted=1#post5821819
یکی از دوستان مسیر نصب k-lite رو گفتن که کدوم گزینه رو انتخاب کنم . اما میدای پلیر باز هم فایل های ts رو نمیخونه
خود ویندوز میدیا پلیر قادر به دنلود کدک ها نیست ؟؟؟؟
هم برای ویندوز 7 64 بیتی میخوام هم ایکس پی 32 بیتی
نقل قول:
نرم افزار K-LITE MEGA CODECK رو آخرین نسخه رو دانلود و نصب کنید تا مجموعه کاملی از کدک ها روی سیستم نصب بشه
هنگام نصب از گزینه Advance استفاده کنید
به یک قسمت میرسید که گفته نوع نصبتون رو انتخاب کنید و باید Profile 7 رو انتخاب کنید
در مرحله بعدی تیک گزینه Enable Internal Video For H.264 VIdeo رو بزنید تا این قسمت هم فعال بشه
در مرحله بعد تیک هر دو گزینه Media Player Classic و Widows Media Player رو بزنید
در قسمت بعد فرمت های فایل های تصویری رو مشاهده میکنید که همگی باید تیک بخوره و روی دیکمه Select All بزنید
مراحل نصب رو ادامه بدید و سیستم رو در نهایت ریستارت کنید
در صورتی که با این کارها هم نتیجه نگرفتید باید کدک TS رو برای ویندوز مدیا پلیر گیر بیاریم و دانلود و نصب کنید
ممنون میشم کدک ts رو برای ویندوز میدیا پلیر برام بزاریدنقل قول:
راستی میدیا پلیر ویندوز 7 64 بیتی در اصل 32 بیتی هست یا 64 بیتی . چون تو تکس منجر جلو پروسه ش زده 32*:10:
سلام
من با kmplayer مشکل دارم فایل های rm. صدا شو پخش نمی کنه و k-lite پخش می شه ولی زیر نویسش پخش نمیشه نمی دونم چیکار کنم؟:41:
تو kmplayer از کجا می تونم صدا رو زیر و بم کنم؟(اگه با نرم افزارای دیگه بلدین این کار رو اونو توضیح بدین)
Media Player Codec Pack 3.9.6نقل قول:
از لینک زیر دانلود کنید
تو توضیحات این پک زده شده که فرمت TS رو ساپورت میکنه
http://download.cnet.com/Media-Player-Codec-Pack/3000-13632_4-10749065.html
کسی وارد نیس؟نقل قول:
media player classic
من در ویندوز سون اصلا گزینه زیرنویسش فعال نیست گزینه ای که در قسمت
filters
میاد اصلا نیست و هیچ زیرنویسی رو نمیخونه
در صورتی که در ویندوز ایکس پی هم هر زیرنویسی رو میخونه و هم گزینه زیرنویس در قسمت
filters
داره
شما K-Lite Mega Codec Pack رو آخرین ورژنش رو نصب کنید هر فیلمی خواستید رو اجرا کنید و بعد از منوی File گزینه Load Subtitle فعال میشهنقل قول:
اگر مشکلی بود اعلام کنید
سلام. من یه سوال دارم که نمیدونم دقیقا مربوط به این بخش هست یا نه.
من یه مستند با فرمت .avi دانلود کردم. اما موقع پخش با kmplayer پیغام زیر رو میده:
و هنگام پخش هم فقط 12 دقیقه اول رو پخش میکنه. خواستم convert کنم. اما با هر نرم افزاری که این کار رو کردم بازم همون 12 دقیقه اول را تبدیل کرد. در حالی که فیلم 46 دقیقه است. هر کدکی هم که بگید نصب دارم.
حالا میشه راهنمایی کنید که چجوری باید درستش کنم؟ مرسی...
سلام ویندوز پلیر 12 روی winXP نصب میشه لینک دانلود نسخه کامل بزارید ممنون ؟
Windows Media Player 12
سلام به همه .من یه فیلم تو kmplayer اجرا کردم با فرمتvobولی صدا نداره تورو خدا کمک کنید ممنون
بنا به گفته مايكروسافت خير براي xp از نسخه 11 استفاده كنيدنقل قول:
Power DVD رو تست كنيد ببينيد نتيجه همينه يا خيرنقل قول:
بهتره از نرم افزاری مثل K-Lite Mega Codec Pack استفاده کنید که شامل 99% کدک های صوتی و تصویری میشهنقل قول:
من یک فایل hd را دانلود کردم.("ل رونی به سیتی!!)کیفیت خیلی عالی داره.توی کافی نت که اجراش کردم خیلی خوب باز شد ولی با پلیر خودم(mpc star-kmplayer-wmp-home cinema ...)گیر میکنه و صداش جلوتره و تصویر خیلی دیرحرکت میکنه.یکم گیر میکنه.مشکل چیه؟گرافیک هم ربطی به این موضوع داره؟
رم:1.5
گرافیک256mb geforce fx 5500
بله گرافیک خیلی تاثیر گذاره
تو دیدن فیلم های FULL HD گرافیک نقش مهمی رو داره که باید تصویر رو پردازش کنه و پردازش این وضوح برای کارتهای گرافیک قدیمی چندان راحت نیست
این مشکل رو من خودم داشتم که با خرید گرافیک قوی تر برطرف شد
سلام دوستان . ازتون خواهش میکنم اگر کسی میتونه به این سوال من جواب بده : یه سیستم اینتل با cpu: core i5 و کارت گرافیکم club هست ، ویندوز xp هم نصب کردم ، k-lite codec megapack هم نصب کردم اما مدیا پلیر فایلهای ویدئویی رو خیلی دیر پخش میکنه وگاهی هم پخش نمیکنه ، میدونم که مشکل از codec نیست ، به نظر شما مشکل از چیه ؟
نقل قول:
اول از همه باید دقت کنید که ورژن آخر این نرم افزار رو نصب کرده باشید
شما هنگام نصب این نرم افزار در مرحله ای از نصب از شما پرسیده میشه که کدک ها رو روی کدوم نرم افزارها نصب کنم که شما باید تیک Windows Media Playaer رو بزنید و Media Playaer Classic هم که بصورت پیش فرض انتخاب شده
اگر این مرحله رو درست پیش برید نباید مشکلی در روند اجرای اینگونه فایل ها داشته باشید
سلام دوستان
یه مشکل دارم من وقتی م یخوام فیلم دی وی دی نگاه کنم وقتی با windows media player نکاه میکنم زیرنویس فارسی رو روشن می کنم وقتی میخواد هر زیرنویس رو بنویسه به صورت 1 صدم ثانیه صفچه چشم می زنه یعنی برای نوشتم هر درالوگ زیرنویس فارسی تصویر چشم میزنه (1 صدم ثانیه تیک میزنه ) و نمی شه باهاش نگاه کرد فیلم مشکل از چی؟؟؟ قبلا اینجوری ننبود و الی الان 2 باره که دارم ویندوز عوض میکنم ولی درست نشده !!!!(ویندوزمم 7 64 بیتی)
فقط windows media player این مشکلو داره بقیه پلیر ها مشکلی ندارم میخواستم ببینم چطور می شه مشکل رو برطرف کرد؟؟؟
ا سلام یک مشکلی جدیدا با این k-lite codec برام پیش اومده . وقتی فیلم یا کلیپی را باز میکنم زمان فیلم رو کوتاهتر از زمان واقعی نشون میده و اون نوار پایینی که موقع پخش فیلم جلو میره خیلی سریع حرکت میکنه و زود تموم میشه در حالیکه فیلم هنوز در حال پخشه . در ضمن آخرین ورژن که 7 k-liteهست رو هم نصب کردم و در سایر پلیرها این مشکل رو ندارم.
سلام
دوستان یک مشکل
جدیدا وقتی توی
k-lite codec
یک فایل رو باز میکنم
صداشو پخش نمیکنه هیچ فایلی رو
حتی با پاک کردن ونصب دوباره هم درست نشد
خواهشا
کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــک.
سلامنقل قول:
دلیل قطعی نمیشه براش گفت . شما K lite رو ویندوز داری ؟
با ورژن های قبلی هم همین مشکل رو داری ؟نقل قول:
چک کن ببین چند تا پلیر با هم باز نکرده باشی.نقل قول:
موفق باشید :40:
نقل قول:
نه دوست عزیز چک کردم نیست.
راه حلی هست؟
مرسی
ويندوز هفت 64 بيت استفاده ميکنم
64 بيت K-lite رو نصب کردم اما اصلا" کار نميکنه فرمت 3GP رو نميتونه نشون بده!
:11:
[
[/COLOR]بله با ورژنهای قبلی هم همین مشکل رو دارم. ولی با ویندوز جدید که درایو دیگه زدم این مشکل وجود ندارد.نقل قول:
نقل قول:
حتما K-Lite Mega Codec Pack نصب کنید
در هنگام نصب نرم افزار دقیت کنید تو مرحله ای از شما پرسیده میشه کدوم فایل های تصویری رو قابلیت اجرا رو براش فعال کنم شما باید تیک گزینه 3GP رو حتما بزنید و پیشنهاد میشه در اون مرحله روی دکمه All Video Formats کلیک کنید که همه فرمت های تصویری رو شامل بشه
آره داش نصب شده روی ویندوز دارمنقل قول:
دلیل قطعی نمیشه براش گفت . شما K lite رو ویندوز داری ؟
سلامنقل قول:
والا چی بگم . یکبار K Lite Mega Codec Pack آخرین ورژن رو نصب کن ببین باز همین مشکل رو داری یا نه.
نرم افزار زیر رو دانلود و نصب کن ببین مشکل رفع میشه یا نه :نقل قول:
http://www.free-codecs.com/download/directvobsub.htm
موفق باشید :40:
سلام دوستان
همین چند ساعت پیش نسخه جدید power dvd رو از این آدرس دانلود کردم:
ولی وقتی فایل رو اجرا میکنم بعد از مرحله ی extracting این پیغام رو میده و وقتی ok میزنم میاد بیرون و بعدشم هیچی:کد:http://www.cyberlink.com/downloads/support/powerdvd/patches_en_US.html
ویندوز رو تازه نصب کردم و قبلا روش power dvd نصب نبود.
مشکل و راه حل چیه؟
ممنون
بابا ایول :46:نقل قول:
نقل قول:خوب این که مشخصه داره چی میگهنقل قول:
داره میگه Patch ای که نصب کردید مخصوص نسخه ای از Power DVD هست که blu-ray را تحت پوشش قرار میده و ساپورت میکنه
ممکنه شما bly-ray درایو نداشته باشید و این مشکل هم از اون باشه
سلام
من Kmp ورژن 3.0.0.1439 رو نصب کرده بودم و مشکلی نداشت ولی بعد از ریکاوری لپ تاپم الان که دوباره نصبش میکنم این پیغام میاد
بعدشم این ارور
ورژن 3.0.0.1440 هم نصب کردم همینجوری بود ... علتش چیه ؟