اقا یک نفر انسان وجود نداره جواب ما را بده یا راهنمایی کنه!!! بابا این انجمن به این بزرگی و پیشرفته گی ولی کاربراش معلوم نیستن کجا هستن!!!!
Printable View
اقا یک نفر انسان وجود نداره جواب ما را بده یا راهنمایی کنه!!! بابا این انجمن به این بزرگی و پیشرفته گی ولی کاربراش معلوم نیستن کجا هستن!!!!
سلام دوستان
من هندزفری plantronics voyager pro hd میخواستم...
تو ایران گیر میاد؟
هندزفری خوبیه؟
لطفا کمک کنید.............
سلام دوستان. به شما پیشنهاد می کنم برای دیافت راهنمایی در مورد خرید هندزفری به تاپیک زیر که بسیار جامع تر است.(واقع در تالار سخت افزار، انجمن MP3 پلیر و دستگاه های پخش قابل حمل) مراجعه نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
از بس این هدست های سیمی برای گوشی خریدم و خراب شده دیگه خسته شدم.لطفا راهنمایی بفرمایید تا یه هدست بلوتوث بخرم.مارک جبرا مورد نظرم هست
سلامایننقل قول:
تاپیک که بسته شده است
................................
هندزفری حدود 10 تومن معرفی کنید .
درود دوستان.ممنون میشم واسه گوشی گالکسی نت یه هندسفری بلوتوسی خوب معرفی کنید.مشگل پولی نیست فقط کیفیت وعمربالامدنظرم هست.البته یه هندفون معرفی شده بهم.کریتیوep630که ظاهرا بلوتوسی نیست.چون همه ازش راضی هستن حتما تهیه میکنم ولی یه بلوتوسی هم نیاز شدید دارم.گوشی خیلی بزرکه وحتماباید هندزفری داشته باشه.مخصوصا واسه پشت فرمون.ممنون میشم دوستان.بدرود.
سلام
کسی از این هندز فری ها که صدای مرد رو به زن و بالعکس تبدیل میکنه و توی سایتا هم تبلیغش زیاده ، استفاده کرده ؟
واقعا اینکار و میکنه یا الکیه ؟ !
کسی میدونه گوشی سونی اریکسون اکسپریا آرک اس هندزفری ش چه نوع فیشی میخوره؟
نوکیا فیش درشت ؟ یا نوکیا فیش ریز ؟
فیش درشت: (شبیه فیش هندزفری: n95 (8gb) - n82 - n76 - n81 - n85 - n96 - n78 - 5310 - 5610 - n85 - 5800 - e75 - 2700 و مدلهای مشابه که فیش هندزفری شبیه این مدلها می باشد)
فیش ریز: ( شیبه فیش هندزفری : e66 - e71 - e65 - 6120 - 6500 - 3110 - 3120 - 7610s - 5300 - 5200 -6300 - e90 - 6230 - و مدلهای مشابه که فیش هندزفری شبیه این مدلها می باشد.)
سلام
هندزفری بلوتوث واسه گوشی های ساده سامسونگ بلوتوث دار فقط بگین چی بگیرم؟
فقط برای مکالمه خوب و طولانی.موزیک اصلا نمیخوام
من يه jabra supreme گرفتم از دوستان كسي ميدونه از كجا و چجوري ميتونم فريمور فارسي براش دانلود و اپديت كنم كه پيغام صوتيش فارسي رو ساپورت كنه
به هندزفری خوب با کیفیت عالی چه وارکی با چه قیمتی پیشنهاد میکنید؟!
به نظرتون هندزفری beats خیلی گرون نیست؟!
اگر بتونی اصلش و پیدا کنی میارزه
واقعا کیفیتش بالاس
هدست مارک جبرا هم خویه، مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو یکی از دوستام گرفته بود خیلی تعریف میکرد
سلام
یه دونه هندزفری فلیپس مدل SHQ4000 دارم که عالیه. فقط بدیش اینه که برای تو کیف گذاشتن و مسافرت بردن منااسب نیست.
می خوام یک هندزفری خوب سوزنی با کیفیت بگیرم که راحت بشه تو جیب بقل جاش کرد.
قیمت زیر 72 تومن
لطفا راهنمایی کنید:n18:
من میخواهم یه هندزفری برای گوشی نوکیا لومیا 920 بگیرم زیر 100 تومان چه مدل و مارکی بهتره که کیفیت خوبی داشته باشه و هم با این گوشی مچ باشه:n13:
به نظر من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرنقل قول:
هندزفری پلیبکدار که رو گوشی اندرویدی کار بده میشناسین؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو گوشیا اندرویدی کار میکنه یا نه؟
اگه هندزفری پلیبکدار ارزونتر هم سراغ دارین بگین مسئله فقط اینه که رو گوشی اندرویدی هم جواب بده
سلام دوستان
میشه یه هندزفری با کیفیت قابل قبول زیر 50 تومن معرفی کنید؟ میشه با این بودجه انتظار داشت کیفیت درحد هندزفری فابریک
گوشی های روز داشته باشه؟
نظرتون راجع به هندزفری های Remax و Awei چیه؟ تو بازار قیمت حدودا 50-60 تومن میفروشن.. ولی یه نفر اصل و تضمینی
بهم با قیمت کمتر میده.. خیلی هم از کیفیتشون تعریف میکنه.. Remax رو میده 28 ، Awei هم 23
این مدل ریمکس هست که حتی کیف اشاره شده تو سایت اصلی هم تو پکش موجوده
اینجا میفروشه حدود 60 تومن
اما 28 میفروشه به من
اینم از Awei
اینا رو میده 23 تومن
awei ها فکر کنم میکروفون نداره اگه واست مهمه مجبوری انتخابشون نکنی کلانقل قول:
remax رو 35 قیمت داشتم از نزدیکای خونمون
ولی تهش 2-3 روز پیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به 15 تومن خریدم راضیم. مشخصات: bass قوی، گوشیاش کاملا فلزیه، میکروفون نداره واسه من وقتی وصله صدا از هندزفری میاد واسه میکروفون هم از میکروفون اصلی گوشی استفاده میشه، بقیه مشخصات هم تو همون لینک هست، سیلیکون اضافی نداره من مال هندزفری قبلیمو انداختم روش چون فابریکش واسه گوشم یکم بزرگ بود
بنظرم اگه مدل اول awei رو بگیری فقط داری پول بسته بندی میدی چون جنس تقریبا یکیه (به نظرم ضعیفتر هم هست) فقط مارک و بسته بندی و رنگ بندی فرق داره تازه tdk معتبرتر هم هست (اگه اصل باشن:n06:) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم مشابه همینارو داره میزنه با بسته بندی و قیمت بالاتر
دوستان با بودجه 60-70 تومن چه هندزفری بی سیم مناسب برای تبلت ASUS FONEPAD 7 پیشنهاد میکنید؟؟
سلام
چند روز پیش یه هندزفری بلوتوث گرفتم 60 تومن بعد استفادهی چند ساعته بعضی جاهای سرم درد گرفت و کلاً گذاشتمش کنار ولی تا دو روز هنوزم درد میکرد ولی رو به کاهش بود الآن خدا رو شکر دیگه درد نمیکنه...
همهی هندزفریای بلوتوث اینطوریان؟
یه هندزفری بیسیم میخوام که: (اینا فقط ترتیب اولویتمه و میدونم با 70 تومن چیزی گیر نمیاد که همشو با هم داشته باشه)
1. سرمو درد نیاره (نویزای هارمونیکیش کنترل شده باشه که مشکلی که گفتم پیش نیاد)
2. قابلیت پخش موزیک داشته باشه
3. میکروفونش قوی باشه اونور خط صدامو راحت بشنون
4. ترجیحا قابلیت حذف صدای محیط داشته باشه
5. ترجیحا دکمه های ولوم رو روی خودش داشته
6. ترجیحا کوچیک و ساده باشه
7. ترجیحا بلندگوش سوزنی باشه (از اینایی که میرن داخل گوش)
سلام
آقايون خانوما جبرا نخريد ميگيد چرا ؟
من يكي از مشتريان پر و پا قرص جبرا بودم اصلا گوشي بلوتوث غير جبرا تو همه عمرم نداشتم البته دروغ نگم يه بار نوكيا داشتم
اولين گوشي بلوتوثي كه خريدم bt800 بود به عكس زير دقت بفرمائيد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين روزگار اون گوشيه بردمش گارانتيش نامداران گفتن اين آب خورده اينجوري شده ! در حاليكه هيچ آبيم در كار نبود سرجمع شش ماه نبود خريده بودمش ....
خلاصه دردسرتون ندم رفتم استون 1 خريدم اونم 5 ماه نشده پنچر شد اسپيكرش همون روز اول خراب بود بردمش گارانتي گفتن اين طبيعيه ميشه اسپيكرشو عوض كردن گفتم بابا اين گارانتي داره خير سرش عوضش نميكنين؟ گفتن وارنتي تو ايران نداريم
رفتم استون 2 گرفتم اونم بدتر از اينيكي
بعدش استون 3 گرفتم عكس زير رو مشاهده بفرمائيد :
اينم بعد 3 ماه اينجوري شد ... رفتم نامداران گفتن 40 تومن ميگيريم قابش رو عوض ميكنيم !!! گفتم پس گارانتي چي ؟ گفتن شامل گارانتي نميشه
اينم گارانتيش كه هنوزم تو زمان نوشتن اين نامه وقت داره
حالا شما بفرمائيد آدم عاقل جبرا ميخره ؟!
اگه كسي بهتون ميگه جبرا عاليه يا خودش نمايندگي جبرا رو داره ميخواد جنسشو آب كنه يا اينكه حاليش نشده چه چيزي خريده هنوز !!!
از ما گفتن بود تو خواه از سخنم پند بگير خواه ملال
دوستان نظرتون در مورد jabra stone 2 یا 3 چیه؟
کیفیت صدا خیلی برام مهمه
سلام
وقتي كه 2 تا گوشي داريم هندزفري امكان وصل بودن به هر 2 رو داره ؟؟؟ بعد كه هر گوشي زنگ خورد بشه باهاش جواب داد؟؟؟ يا همچين هندزفري هستش؟؟؟
ممنونم
دوستان کمک کنن لطفا
پولم رو شما فعلا بدون محدودیت در نظر بگیرید اما به هر حال نمیخوام بریزمش دور! به همین دلیل نمیرم یه راست گرون ترین چیز رو بخرم. میخوام پولی که میدم واقعا انتظارم رو برآورده کنه
یه هندزفری بلوتوث میخوام که بشه مدت زیادی روزانه ازش استفاده کرد و مثل اون دوست بالای صفحه سردرد نگیریم!
هم مکالمه و هم موسیقی
ضمنا احتمال زیاد برای تبلت سونی یا سامسونگ (تو مایه های 10 اینچ!) میخوامش.گفتم شاید برخی مدلا به اینا نخوره ضمن اینکه تبلت بزرگیه و باید مدت زیادی در روز از هندزفری استفاده کنم
در ضمن به نظرتون اون آپشنایی که برخی مدلا دارن مثل اینکه میتونی به هنزفری بگی ANSWER و خودش خود به خود مکالمه رو برقرار می کنه ضروریه یا بیشتر واسه کلاس گذاشتنه
چون من تا حالا هندزفری بلوتوثی نداشتم و نمی دونم تا چه حدکارکرد باهاش سخت یا راحته. اگر اینجور آپشن ها بیشتر ادا و اطواریه میتونید حذفش کنید
ضمنا چون تا حالا نداشتم میخوام یه مدلی پیشنهاد بدید که حتما صدای من و مخاطب توش عالی باشه. هی خودم رو فحش ندم که این چی بود گرفتم!
نکته آخر هم اینکه برخی مدل ها رو دیدم که گفتن شارژدهی خوبی نداره و سریع خالی میشه شارژش
حتما بی زحمت مدلای با نگه داری شارژ خوب رو معرفی کنید
مرسی
دوستان عزیزان دلبندان کمک کمک!!!!!!!
من 6 7 ماهی میشه jabra style دارم عالیه به نظرم.نقل قول:
تمامی هندزفری ها نه.نقل قول:
یک از اپشن های یک هندزفری همین مورد هست.
با مشخصاتی که شما گفتی من Plantronics Voyager Legend رو بهتون پیشنهاد میدمنقل قول:
روزی چند ساعت میزاریش؟ گوشت راحته باهاش؟نقل قول:
صداش قابل قبوله؟ چه صدای مخاطب و چه صدای شما؟
به نظر که ته طراحی و کیفیت اما متاسفانه اطلاعات زیادی ازش موجود نیست و من فقط در سایت محصولات فارسی اپل دیدم قیمتش 390 تومنه ظاهرانقل قول:
مطمئنی توپه چون دیگه ته قیمت هندزفری بازار رو داره و واقعا دیوانگیه اگه آدم پولش رو بابت چیز بیخودی بریزه دور
احیانا خودت استفاده کردی یا از نزدیکان؟
خصوصا گوش رو اذیت نکنه و صداش عالی باشه
ضمنا جبرا مدل stone که ته قیمتشه رو 360 تا میشه خرید
ولی بعضی میگن شارژدهیش مشکل داره
مدل شما شارژ دهیش چطوره؟
بستگی داره.نقل قول:
اگه بیرون باشم روزی 6 7 ساعت.
آره خوبه.
صداش خیلی عالیه.
هر دو تا عالی به گوش می رسن.
خیلی خوب پس یه مقدار خیالم راحت شدنقل قول:
این شارژدهیش چطوره
چند مدت مکالمه رو جواب میده تا شارژش تموم شه؟
یه هفته رو راحت شارژ می ده.نقل قول:
مکالمش رو شرمنده نمی دونم چه قد جواب می ده.:n36:
حدودی هم بگی کفایت می کنه مثلا امروز که شارژ کردی تا شب میره؟نقل قول:
من مکالمه ام معمولیه. شایدم از یه آدم معمولی کمتر
همه چی عالیه.نقل قول:
مخصوصا مصرف باطریش میگن خیلی کمه.
390 هم فک نکنم باشه.
آل دیجیتال داره قیمت اخیرش 313 بود
من خودم stone 3 خریدم 290 .
همه چیش عالی و فوق العاده.
ولی متاسفانه بدون سنگ شارژش تا 2 ساعت میره.
ینی دو ساعت موزیک گوش کنی خلاصه.
بعد باید بذاری تو سنگش تا شارژ بشه.
سنگش حدودا 10 ساعت شارژ نگه میداره.
مرسی پس اگه خواستم بخرم از همون آل دیجیتال میگیرمنقل قول:
آره فک کنم تا 7 8 ساعت به صورت ممتد مکالمه رو پشتیبانی کنه باطریش.نقل قول: