عزيزم ما حذف نشديم .نايب قهرمان شديم.نقل قول:
Printable View
عزيزم ما حذف نشديم .نايب قهرمان شديم.نقل قول:
عزیزم تو بازی حذفی و نایب قهرمان وجود نداره اسمشم روشه حذفی نایب قهرمان نداره فهمیدی المانم حذف شد
اينقدر اين اسپانيا تو تورنمنتاي مختلف حذف شده كه ديگه طرفداراش هم معني حذف و كاملا فهميدن.
ولي نه پسر خوب اينطوريا هم كه ميگي نيست. تيمي كه نايب قهرمان ميشه بهش مدال ميدن . ولي تيمي كه حذف ميشه ميندازنش بيرون از مسابقات.
اين و گفتم كه يكم اطلاعات عموميتون بالا بره.
نه که المان 5 سال پیاپی قهرمان جام جهانی شده
نه عزیزم به گفته آراگونس 20 سال دیگه نمیان بگن آلمان نایب قهرمان یورو2008 شد میگن اسپانیا قهرمان شددددددددنقل قول:
خب منم اومدم
امروز سرم خیلی شلوغ بود.
گل تورس خطا نبود؟
من دیشب ادامه برنامه رو ندیدم.بازی که تموم شد رفتم خوابیدم
تورس دست لام رو کشید و خودشو انداخت جلو
ولی لمن خیلی مسخره اومد جلو.
تیمی که نایب قهرمان شد چند میلیون یورو بابت بازیش و صعودش به این مرحله پاداش میگیره
ولی تیمی که تو یک چهارم حذف شده یه پول سیاه هم نمیزارن کف دستش
روزتی خیلی بد سوت زد.بازیکن اسپانیا راحت با سر زد به پودولکسی ولی اخراج شند
گل تورس رو هم من نمیدونم خطا بود یا نبود ولی بتو تصاویر تابلو بودش که دست لام رو کشید و عقبش زد.
اون دقیقه 90 هم که دیگه آخرش بود.موقعیت تک به تک رو داور الکی خطا گرفت
بزنید گاراژ بابانقل قول:
تیمشون از نوک دروازه تا نوک حمله پر از بازیکنای میلیونی هستش.
ولی آلمان با یه مشت جوون اومد که تک ستارش بالاک بود
با این حال بازم پرتغالو حذف کردیم تا حالشونو بگیریم
ترکیه رو هم حذف کردیم تا بازم حال طرفدارای پرتغالو که رفته بودن طرفداراش شده بودن بگیریم
لمن تو این بازی خیلی بهتر از کاسیاس بودش
انواع موقعیتا رو از بازیکنای اسپانیا گرفت ولی توپای آلمانیا با بدشانسی از کنار دروازه با اختلاف کم رد میشد(اونم وقتی کاسیاس نمیتونست کاری بکنه مثل شوت بالاک)چند بارم که توپ خورد به اینور اونور اسپانیاییها تا کاسیاس یه نفس راحت بکشه
لمن فقط تو صحنه گل بد خودشو ولو کرد ولی توی بقیه صحنه ها نشون داد از کاسیاس خیلی بهتره.کاسیاس فقط توپا رو مشت میکرد اونم خیلی ناجور
هیچ دروازبان حرفه ای توپای ارسالی رو به طرف جلوی محوطه جریمه دفع نمیکنه که یوهو یکی نزنه شوت ولی کاسیاس نشون داد هنوز یه دروازبان کامل نیست.
نه عزیز من اشتباه نکن - حتی تیمی که بازیهای گروهیشم باخته پول میگیره - اسپانیا کلا 15.5 میلیون یورو گرفت هر تیم هم تو مرحله 1/4 اوت بشه نصف تیم برنده پول میگیره - اصلا هر تیمی که وارد این بازیها میشه پاداش مگیره از طرف فیفانقل قول:
در مورد بازیکنام بگم که دارندگی و برازندگی هست مثلا فکر کردی اون مرته ساکر میتونه تو یه تیم بزرگ بازی کنه
معلوم شد که هیچی از دروازبانی نمیدونی - وقتی توپ با اون سرعت میاد رو دروازه عاقلانه ترین کار مشت کردن توپه نه این که تو اون شلوغی بخوای توپو جمع کنی بعدش یهو توپ لیز بخوره بیوفته دست حریف.. فهمیدی؟؟؟ در ضمن اگه کاسیاس دروازبانی کامل نبود بهترین دروازبان .جام.لالیگا.نمیشد وجاش تو بهترین باشگاه دنیا نبود تازه اون توپایی که کاسیاس مشت کرد میرفت تا نیمه زمین نه محوطه جریمه-در مورد دقیقه نود بگم خطای اون گومز رو گرفت قبل اشتایگر و اگه میگی گل اسپانیا خطا بود باید بگم برات متاسفم هنوز فرق کنار زدنو کشیدنو نمیدونینقل قول:
تا اونجایی که یادمه تیمای بازنده پولی نمیگرفتن.فقط تیمای برندهنقل قول:
ولی از مرحله یک چهارم به بعد هر تیمی صعود میکرد چه تو میبرد تو مرحله بعد چه میباخت بازم پول میگرفت.ولی پرتغالیا یه پول سیاهم کف دستشون نزاشتن تا بدبختا پیاده برگردن کشورشون
همون مرته ساکر دیدی که بارها حال اینیستا و بقیه بازیکنایی رو که میخواستن ازش رد بشن گرفت و اجازه نداد
به هر حال با وجود این همه تیم پرستاره تیم جوون آلمان واقعاعالی بازی کرد که تا اینجا رسید و واقعا هم حرفه ای بود.
توی فینال هم اگر روزتی عقده ای نشده بود بازیو برده بودن
ببین پسر خوبنقل قول:
من 9سال دروازبان بودم تا وقتی که دستم آسیب دید
من کی گفتم باید جمعش میکرد؟
دفع کردن کار عاقلانه ای بود ولی نه دفعی که توپ بیفته پشت محوطه جریمه تا بازیکن حریف فرصت شوت زدن داشته باشه.دفع باید به گوشه های زمین باشه
در ضمن در مورد گل هم گفتم که نمیدونم خطا بود یا نبود چون ادامه برنامه رو ندیدم ولی تورس دست لام رو کشید(پس نتیجه میگیریم تو اصلا پستای منو نمیخونی و فقط میخوای الکی جواب بدی)
اومدیم فینال ولی چه فایده :41:
3بار قهرمان شديم . 4بارم نايب قهرمان.(شاخ در نياري فقط)نقل قول:
اتفاقا ميگن.نقل قول:
همين ديشب 10 بار به اين موضوع اشاره شد كه اين دو تا تيم چند بار نايب قهرمان شدن.
حتی بزرگترین دروازبانای ایران نباید به خودشون اجازه بدن درباره کاسیاس نظر منفی بدن چه برسه به شما .. مثل اینکه داری درباره فینال یورو صحبت میکنی - نه بازی محله های تهران - در ضمن منم 10 سال دروازبان ایران بودم تا اینکه دستم آسیب دید .................................................. .................................................. ........................... به نظرت میشه توپو با اون سرعت به گوشه زمین فرستاد اونم با 2 تا دست که نمیشه به توپ جهت داد (در حالی که توپای دفع شده پشت محوطه نرفت تقریبا تا وسط زمین میرفت) اگه بعد بازی رو ندیدی بگم میفهمم منم تیمم باخته بود میخوابیدم ولی همه گفتن که گل سالم بوده تورس لام رو با سرعت بالاش کنار زد ...نقل قول:
اينجا مثل اينكه همه دروازه بان بودن ما نميدونستيم.:31:نقل قول:
بفرستید ترش بابا...
بیخیال دیگه
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
خوش به حالت که دروازبان تیم ملی بودی
دست مارو هم بگیر
کلاس گذاشتن و دروغ گفتن تو دنیای مجازی که کسی کس دیگه ای رو نمیشناسه کار راحتیه
کاسیاس حتی توپی رو که روی سر کورانی سانتر شد نتونست یه ضرب بگیره و تو 2ضرب جمعش کرد
در ضمن کاسیاس چندان دروازبان بزرگی نیست اونطوری که غلو میکنی
داشتن یه خط دفاعی خوب خیلی شرطه
اگر جای لمن بود باید میدیدیم میتونست جلوی اون همه توپ وایسه یا نه
اگر به پنالتی گیریه که لمن هم به همه ثابت شده دروازبان پنالتی گیریه.
هم تو آرسنال بارها پنالتی گرفته هم تو تیم ملی(نمونش بازی آلمانم آرژانتین بود که لمن همه توپا رو درست رفت طرفشون همونطوری که ادعا میکنید کاسیاس پنالتی گیره لمن هم هستش)
اگر به شوت گیریه که لمن هم جزو بهترین شوت گیرا هستش.
جام جهاني 2006سوم شديم.
جام ملتهاي 2008دوم شديم.
جام جهاني 2010اول ميشيم.
کاملا تائید میشه.....نقل قول:
داشتن یه خط دفاعی خوب خیلی شرطه
المان دفاع که نداشت.
خط حملش هم که حسابی مبهوت دفاع بسته اسپانیا شده بود.
ولی جالبتر گلش بود که نه فیلیپ لاهم تونست کاری بکنه نه ینس لمن.
یه دونه هم که زدن تو تیر اول بازی شانس اوردین. المان گل گوچیک بازی میکرد دیروز.
ولش کن بابا،خودتو ناراحت نکن،بعد از 24 سال پر افتخارترين تيم اروپا را بردن با داوری،حالا نميدونن ديگه چيکار کنن.نقل قول:
خوبه تا يک کلام برديا گفتش که دوازه بان بودم،همه هم اينجا شدن دروازو بان،فکر کنم چند وقت ديگه يکی مياد،
ميگه من خود عابدزاده هستم.
بابا دم شماها گرم.
خود آلمانیها و اسپانیایی ها رفتند تو خونه هاشون خوابیدن، شما هنوز دارید می گید کی خوب بود کی بد!
خوب و بد و بهترین و آقای گل و تیم قهرمان مشخص شده رفت تو تقویم، حالا چه آلمان ضعیف بود یا داور نفع گرفت یا کاسیاس از فلانی بدتر بود یا خط دفاع بد بود ... یا آلمان 10 بار قهرمان شده، اسپانیا 40 سال دیگه قهرمان میشه! ول کنید بابا!
اسپانیا در جام 2008 قهرمان شد شایسته ی قهرمانی هم بود، در جام یورو هم فکر نمی کنم شانس و نفع گیری داور معنی داشته باشه! لیگ برتر ایران که نیست! پرسپولیس رو تا دقیقه 97 بازی بدن تا گل بزنه!!
فکر ایران خودمون باشید که باید با عربستان و کره بازی کنه و خدا به خیر بگزرونه! که دیگه حال و حوصله ی بازی آخر و دقیقه ی نود و گل شانسی رو نداریم!
یکی جریان نژاد پرستی مربی اسپانیا را تعریف کنه ببینیم قضیه از چه قراره.
چرت و پرت میگن جریانی نداشتهنقل قول:
2006 - شانس زیاد و داوری( بازی با آرژانتین) والبته میزبانینقل قول:
2008- شانس زیاد
2010 -عمراااااااااااااااااااااا ا
اگر اشتباه نکنم به اتوئو بود که سر پوست سیاهش توهین کرده بود که بعدا مجبور به عذرخواهی شدنقل قول:
یکی جریان نژاد پرستی مربی اسپانیا را تعریف کنه ببینیم قضیه از چه قراره.
:31:بازم میگم.پر افتخار ترین تیم اروپا اونی نیست که سه ستاره روی پیراهنشه.!:10:نقل قول:
خدا وکیل اصلا حق آلمان نبود که قهرمان بشه
کلا6تا بازی کرد که 5تاشو بد بازی کرد
بازی اول با یه تیم خز بود
بازی دوم خورد
بازی سوم ای بدک نبود
بازی 4 خوب بود
بازی 5 بد بود
بازی 6 افتض بود
اگه آلمان قهرمان میشد باید در جام ملتهارو گل میگرفتن!
پس خوبه ،قهرمان نشد،وگرنه از دوره های بعدی جام ملتها نداشتيم،خيلی بد ميشد.نقل قول:
حرف جالبی بود.
واقغا چه مربي بيكلاسي بوده اين اراگونس و ما نميدونسنيم.نقل قول:
خیلی ها می گن. یعنی همه چرت و پرت می گن؟نقل قول:
یادتونه دقیقا چی گفته بود؟نقل قول:
آقا ما این قد از این جاما بردیم. که دیگه طبیعی شده برامون
این اسپانیا که 44 ساله یه جام نبرده بزا خوش باشه:2:
دقيقاً،خوب گفتی،ما از اين جام ها زياد داريم.نقل قول:
نقل قول:
آقا ما این قد از این جاما بردیم. که دیگه طبیعی شده برامون
این اسپانیا که 44 ساله یه جام نبرده بزا خوش باشه
اگه ایطوریه که برزیل باید فقط بشینه تو همه جاما بازیارو نگاه کنه. اینقد جام برده دیگه پیرنشون شده مثل آسمون از بس که ستاره داره.نقل قول:
دقيقاً،خوب گفتی،ما از اين جام ها زياد داريم.
ببخشید که این پستم ربطی به تاپیک نداشت
حالا کم کم (و البته اگر به فکر درست کردن تیم نیفتند آلمانیها) به نگرفتن این جامها هم عادت می کنید :27:نقل قول:
----
دقیقا اگر به افتخار کردن به گذشته باشه که تیمهای بزرگ (مثل مثلا رئال مادرید اسپانیا :5:) باید بیخیال مسابقات بشوند فعلا.نقل قول:
اگه ایطوریه که برزیل باید فقط بشینه تو همه جاما بازیارو نگاه کنه.
لابد اونیه که 2ستاره روی پیرنشه؟نقل قول: