آقا من یه سوال دارم ... چه لزومی داره که اینا حتما باید لیسانس رو بگیرن تا بسازن ؟
اصلا اینا که این همه رو میسازن مگه نمیتونن بقیه هم بسازن ؟
قضیه ی این لیسانس چیه ؟
Printable View
آقا من یه سوال دارم ... چه لزومی داره که اینا حتما باید لیسانس رو بگیرن تا بسازن ؟
اصلا اینا که این همه رو میسازن مگه نمیتونن بقیه هم بسازن ؟
قضیه ی این لیسانس چیه ؟
ليسانس بگيره يا نگيره مهم نيست ، مهم كيفيت بازي كه هر سال بهتر بشه و به طرف دنياي واقعي پيش بره اونوقت همه تيمها با دست خودشون ليسانشونو تقديمه كونامي ميكنند.
سلام از دوستان کسی درمورد این گیم پلی یک توضیحی میده ؟به نظر خودم منظور اجرای روون بازیه.غیر از این مورد فاکتور دیگه ای رو هم شامل میشه؟
البته قبل از توضیح خواهشا چار تا حرف بارمون نکنید که این هنوز نمیدونه گیم پلی چیه.:43:
معولا قبل از اینکه بازی بیاد بیرون کمپانی سازنده ، از بازی گیم پلی میده بیرون ، گیم پلی هم یعنی یکی داره یه مرحله یا تیکه از بازی رو انجام میده و ازش فیلم برداری میکنن و به بیرون عرضه می کنند.حالا ممکنه کیفیت فیلم بالا باشه که بهش میگن HD یا کیفیت معمولی مثل MPG باشه.نقل قول:
سلام از دوستان کسی درمورد این گیم پلی یک توضیحی میده ؟به نظر خودم منظور اجرای روون بازیه.غیر از این مورد فاکتور دیگه ای رو هم شامل میشه؟
البته قبل از توضیح خواهشا چار تا حرف بارمون نکنید که این هنوز نمیدونه گیم پلی چیه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما فیلمی که از بازی منتشر میشه تریلر نام داره. تو تریلر هم ممکنه قسمتهایی از گیم پلی باشه.
دوستان امروز تو کلیک جام جم خوندم gears of war 2 تو راهه!
پس به افتخارش
پی پییپ هورا
پی پییپ هورااااااااااااااااااااا :7:
اصلا لیسانس مهم نیست.چون همه تیمها و بازیکنها با یه پچ درست میشه.
.نقل قول:
سلام بر دوستان!!!
سایت Pesgaming که میشناسیم 8 تا شایعه در مورد بازی نام برده که فرومهای زیادی این شایعه ها را از داخل کونامی گزارش دادند!!اما اینها همش شایعه هستند ولی برخی از موردها ممکن هست به واقعیت تبدیل شوند!!مثلا شماره 1 که خیلی احتمالش زیاد هست!!!!
1_لیسانس تیمهای منچسر و لیورپول گرفته شده.
2_این یکی را من متوجه نشدم(ولی فکر کنم گفته شده بود که لیگ اسپانیا در بازی وجود نخواهد داشت و یا شاید بعضی از لیگهای Pes 2008 و یا شاید بر عکس این موضوع که من بهش اشاره کردم!!)
3_ شما میتوانید در قسمت Online بازی از تیم مستر لیگتون هم استفاده کنید.
4_مد جدیدی به بازی اضافه شده به نام Become a Legend !!که بعدها احتمالا بیشتر از این مد خواهیم شنید.
5_هیچ لیسانس رسمی برای مد Champions League گرفته نشده ولی با وجود این که هنوز شایعه هست ولی کماکان ممکن هست این مد به بازی اضافه بشه(احتمال این هم زیاد میتونه باشه)
6_در بازی 16 تا استادیم وجود داره که شامل استادیم Wembley.ممکن در ورژن PS3 چیزهای متفاوتی وجود داشته باشه.
7_بایرن مونیخی در بازی وجود نخواهد داشت.
8_تیمی که جایگزین بایرن مونیخ خواهد شد تیم زنیت سن پترسبوگ خواهد بود که در این تیم اندره ارشاوین هم خواهد بود
اقا چرا به صفحات قبلی نگاه نمی کنی صفحه ی 25 رو نگاه کن تا منظورم رو بفهمی
خوب عزیزم این چه ربطی به این تاپیک داره ؟!!!نقل قول:
دوستان امروز تو کلیک جام جم خوندم gears of war 2 تو راهه!
پس به افتخارش
پی پییپ هورا
پی پییپ هورااااااااااااااااااااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونی من چقدر وقت پیش میدونستم که نسخه ی دو این بازی قراره بیاد ؟!!!
خیلی وقته خبرش رسیده.
این تاپیک بحث PES2009 هست رفیق.
خوب اولا دستت درست!!نقل قول:
اقا چرا به صفحات قبلی نگاه نمی کنی صفحه ی 25 رو نگاه کن تا منظورم رو بفهمی
بعد خوب مگه چه ضرری داره!!!کسانی که نمیفهمیدند میفهمن!!!
بعد هم من مد نظرم منچستر و لیورپول بوده!!نه این شایعه ها متذکر هم شدم!!!که در این شایعه ها اولیش خیلی به واقعیت نزدیک هست !!
یک خبر جدید
گفته شده که توی 2009 میتونید موزیک وارد کنید و همچنین صدای تشویق تماشاچیان را هم برای تیمتون وارد کنید
یک سری جزئیات دیگه هم داره که فکر کنم شامل ادیت توپ و کفش میشه
این هم متن انگلیسی
The site Pro Evo Live Ligue UK reports that PES 2009 will allow to import MP3 files into the game, and that you will be able to assign different crowd chants to different clubs. It is not confirmed that these mp3s are music files or that they can be used in menus as some are suggesting. The edit mode has a few additional editable features such as calf & thigh measurements etc There is no boot, ball or sponsor editor (i.e custom boots etc).
این هم یک خبر دیگه که به انگلیسیه و حوصله ترجمه نداشتم اصل متن رو گذاشتم
این هم متن خبر.............من برم بخوابم
The site Pro Evo League Live UK posted an in-depth interview with a member of the industry who had the chance to playtest PES 2009.
With regards to the gameplay, would you say it resembled PES6 or PES2008, and what aspects differ.
The gameplay is PES2008, the way it should have been. You can no longer run straight through everyone with Etoo or Ronaldinho without any effort but you can beat players by running if you time your moves correctly. It is very realistic and the AI in defence and attack is massively improved.
The refereeing in PES2008 was abysmal, has it got any better? (please elaborate with examples i.e bringing play back etc)
The refereeing is probably the same although the collisions are much better so the decisions are often correct. The diving works better too. Managed to win a pen with an expertly timed dive over a defenders outstretched leg - looked class.
PES2008 definitely favoured the attacking side with scoring being particularly easy. Is this the case in 2009?
Shots don’t seem to be as easy as 2008 and the keepers cover their area much better. Obviously if you get up to them and pass across them its easy but that’s the same in real life. The defence also like to play cat and mouse with the offside trap so it’s harder to get in to create the easier chances.
Have we finally moved into the “Next Gen” or are we still polishing a turd (graphics wise)
The graphics are similar but the lighting effects (floodlights/sun etc) are spectacular. It really adds to the feel of the game, definitely the best I have seen in a sports game but I haven’t seen Fifa 09 yet
PES2008’s goalkeepers were total garbage. Please tell me they’ve improved.
They seemed to have improved but I can’t be 100% sure. I haven’t seen one soft shot being fumbled and tapped in though so that’s a good thing.
Who are the officially licensed England League teams?
Liverpool & Man Utd although most sides have nearly every player’s real face.
Please list the leagues included.
The same as last time, England, France, Spain, Holland & Italy
Any major non leagued teams removed or added?
Off the top of my head I think the only change is Zenith St Petersburg replacing Bayern Munich
Off the top of ur head, how many stadiums are there, and which famous ones are new? i.e stamford bridge etc
There are 19 stadiums, the only new one I remember is Wembley, although I suspect Old Trafford & Anfield will be there as part of the licensing agreement with the 2 clubs
You mentioned “become a legend” mode. Can you explain this in more detail? & how it relates to the “new exciting online mode”
You create a player and start off at a team - A made up side (Think it’s a youth side). You control just yourself (With the Be a Pro mode camera from FIFA). As you play your player improves in stats and sides become interested and make offers for your services, I had Hull & Everton after me.
When you save your player stats, you can then take him online to team up with other “legends”. This adds a whole new side to the game as you can actually play in a side day in day out and have leagues set up etc. I haven’t really got far into it but it is a great addition in my opinion.
does this imply that u can play online with other ppl playing in the same team as u???
yeah. I am not sure how many you can have but I have heard its 7 vs 7, don’t quote me though as this is 2nd hand info (tough I’m quoting you anyway!)
Any word on online lag yet?
I don’t work on the online section of the game but I am assured that the lag is 100% a thing of the past and this years will be the smoothest yet.
Of the big names, who has been greatly improved stat-wise, and have any of the silly super slags been downgraded?
Most of the stats are the same as last year (not completely finished yet) but Arshavin is better but not amazing. The slags dont need to be downgraded as the collisions are calculated better so its just a matter of defending them right. In my opinion your league wouldn’t need to remove any players as Messi can be handled by a competent defender as long as you time your challenges.
If you had to be disappointed with one thing, what would it be?
There are a couple for me (But I could be over critical). Crossing seems to be a bit floaty (from corners) and the shooting has completely changed again so it needs a good practise again. Shooting like PES 2008 will result in you scoring 0. This isn’t so much a bad thing but a nuisance.
Also on the be a legend mode the user is unable to create a goalkeeper or defender to play with which is a shame
I am disappointed that Bayern have gone and the master league hasn’t changed - even the menus are the same.
Overall its the best footy game out there by a country mile up to now. Roll on October for the release.
اينم چندتا عكس جديد از pes2009
ممنون از شما دوست عزیز بابت توضیحاتتون .اما اگه گیم پلی به معنی نمایش بخشی از بازیه پس چرا وقتی از ویژگیهای جدید بازی صحبت میشه از این مورد بعنوان فاکتوری که نسبت به ورژنهای قبلی ارتقا پیداکرده یاد میشه.نقل قول:
عکس ها نشون داده نمیشه
درستش کن
بیبن اینجا جای طرفداری و حرف فیفا نیست .نقل قول:
میتونی بری تاپیک فیفا.
نقل قول:
مرسی از حرفات
only pes
نقل قول:
با چه دلیلی این حرفو میزنی ؟
ساکر 8 اصلا با 6 قابل مقایسه نبود ؟
به نظره من بهترین فوتبال تا حالا از نظر گیم پلی و .... pes2008 بود .
نقل قول:
اره ممنونم از حرفت چون اولین تجربه نسل بعد برای ساکر بود اشکالاتی هم داشت اما خدایی یه فوتباله واقعی ساختن.
امیدوارم این اشکالات تو pes2009 حل بشه .
هزم ساکر 8 برای خیلیا سنگین بود.
نقل قول:
مرسی بابا خدایی از این گیم پلی بهتر- واقعی تر و روانتر نیست
نقل قول:
مرسی
فقط pes
I LOVE PES
I LOVE KONAMI
کسی تونسته این عکسارو ببینه
یکی درستشون کنه
سلام.دوستان شما نسخه ی کنسولی fifa 08 که next-gen هست رو با pes مقایسه می کنین می گین pes بهتره یا نسخه ی pc?
سوال واضح نیست.نه عزیزم هر کدوم از این بازیها سبک خودشون رو دارن.نقل قول:
سلام.دوستان شما نسخه ی کنسولی fifa 08 که next-gen هست رو با pes مقایسه می کنین می گین pes بهتره یا نسخه ی pc?
منظورم اینه که pes از fifa 08 next-gen هم به نظر شما سر تره؟نقل قول:
اگه امکان داره یه کم بیشتر توضیح بدین.نقل قول:
تو صحبتهای دوستان بعضا دیده میشه که گیم پلی pes 2009 رو بهتر از گیم پلی نسخه های قبلی میدونن .یعنی چه مساله ای تو گیم پلی نسخه 2009 بهتر از نسخه های قبلیشه ؟یعنی به جمیع فاکتور ها از قبیل گرافیک و هوش بازی و صدا گذاری بهتر و مواردی دیگه گفته میشه گیم پلی؟
:sad:
تو فيفا fifa 08 next-gen به نظر من از لحاظ گرافيكي و گيم پلي خيلي در سطح بالاتري نسبت به fifa 08 در pc هستش ولي از نظر گيم پلي فكر نكنم به pes برسه تنها چيزي كه منو در fifa 08 next-gen حالت طبيعي بازيكنان مثلا موي سرشون و يا عكسلعملهاي بعد از گل بود كه به نظر خيلي طبيعي بود ولي در كل pes پيشرفتهاي چشمگيري داشته و روز به روز داره بهتر ميشه و طرفتارهاي زيادي را د دنيا جلب ميكنه
بار دوباره تاپیک داره مسخره میشه !!! آقا جون هر کی که دوست دارین اینقدر در مورد این موضوع بحث نکنین که چی آخرش که چی شما فکر می کنین با این حرف ها کسی که یکی از این دو بازی رو دوست داره نظرش فرق می کنه !!!نقل قول:
پس جمع کنین این بحث های الکی رو که اگه مسئولان بزارن این بحث ها ادامه پیدا کنه واقعا باید P30world جمع بشه بره دنبال کارش !!
مطلب دارین بزارین از این بحث ها نکنین !!!
خیلی به کلکل علاقه دارین برین یه گروه تو گروههای اجتماعی بزنین واسه کل کل !!!
[B]تکرار بشه به مدیران گزارش خواهد شد !!!
تو این متن انگلیسیه نوشته که بایرن مونیخ حذف شده و به جاش زنیت سنت پترزبورگ اومده !دوتا باشگاه رجیستر شده ی انگلیس هم لیورپول:40: و منچسترند .راستی بیاین چند نفر بشیم متن رو ترجمه کنیم اگه می خواین , من که حالشو ندارم همه شو ترجمه کنم.
تا شماها بخواین دست به کار بشین که خبر دست چندم شده , خودم همه شو ترجمه کردم , فقط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یادتون نره !:31:
در مورد گیم پلی ,آیا برگرفته از PES6 است یا PES 2008؟
گیم پلی PES 2008 است, همون طوری که باید باشه , شما دیگه نمی تونین با رونادینیو یا اتوئو از بین همه رد بشین , هرچند اگه حرکاتتونو به درستی زمان بندی کنید میتونین از سد بایزیکنا رد شین.بازی بسیار واقعی است و هوش مصنوعی دفاع و حمله به شدت افزایش یافته.
داور ها در PES 2008 مضخرف بودند , آیا تو شماره ی جدید بهبود یافته ؟
داورها احتمالا همون طوری اند , گرچه برخوردها بین بازیکن ها بسیار بهتر شده در نتیجه تصمیمات داور اغلب درستند. دایوینگ هم بهتر کار می کند در صورت زمان بندی مناسب می تونین یه دایوینگ موفق از روی پای بازیکن مدافع انجام بدین.
PES 2008 قطعا کمک زیادی به حمله کردن میکنه چون که گل زدن توش بسیار آسونه آیا توی 2009 همین طوری خواهد بود؟
شوت زدن به سادگی 2008 نیست و دربازه بانها هم به خوبی دروازه رو پوشش می دند, درسته که اگه به سمت دربازه بان بری و ازش رد بشی گل زدن آسونه اما خب تو فوتبال واقعی هم همین طوریه.دفاع هم در امر آفساید گیری بسیار بهبود یافته و موقعیت ساختن سخت تر شده.
آیا بالاخره به Next-Gen رفتیم یا فقط گرافیک قبلی رو بهبود میدیم؟
گرافیک بازی مشابه 2008 ـه اما نورپردازی فوق العاده شده.واقعا باعث زنده بودن و طبیعی شدن بازی می شه , قطعا بهترین بازی ورزشی که دیدم , البته هنوز FIFA 09 رو ندیدم.
تو2008 دربازه بان ها واقعا آشغال بودند , خواهشا بگو که تو این شماره بهتر شده اند!
به نظر میرسه بهتر شده باشند اما 100 درصد مطمئن نیستم , تاحالا یه توپ ساده ندیدم که از دستشون دربره و گل شه که این نکته ی مثبتیه.
تیم های دارای لیسانس رسمی تو لیگ انگلیس کدوما هستند؟
لیورپول و منچستر یونایتد گرچه بازیکن های بقیه ی تیم ها هم قیافه های بسیار طبیعی دارند.
اسم لیگ های موجود تو بازی رو میشه بگین؟
مثه سابق : فرانسه , انگلیس , اسپانیا , ایتالیا و هلند
آیا تیم غیر لیگی مهمی بوده که حذف یا اضافه بشه؟
تا اونجایی که من یادم میاد فکر می کنم زنیت سنت پترزبورگ جایگزین بایرن مونیخ شده.
تا اونجایی که یادتون میاد , چند تا استادیوم تو بازی هست و کدوماشون جدیدند؟
19 استادیوم هست , تنها نمونه ی جدیدی که الان یادم میاد ومبلی ست , گرچه مطمئن نیستم که انفیلد و الد ترافورد هم طبق قرار داد با دو باشگاه جز استادیوم ها باشند.
شما به یه مد بازی به نام become a legend اشاره کردین ,میشه راجع بهش توضیح بدین و ارتباطشو با سبک جدید و هیجان انگیز آنلاین که گفتین توضیح بدین؟
شما یه بازیکن میسازین و از یه تیم شروع می کنین فکر می کنم تیم جوانان , و تو بازی فقط خودتونو کنترل می کنین, مثل Be a Pro mode تو فیفا , و در حین بازی بازیکن شما قوی تر میشه و از تیم های مختلف براش پیشنهاد میاد , من خودم الان اورتون دنبالمه !
وقتی قابلیت های بازیکنهاتون افزایش یافت می برینش آنلاین تا با باقی Legend ها تشکیل تیم بدین, این یه قابلیت جدیده که خیلی باهاش کار نکردم اما به نظر من چیز عالیه .
آیا این به این معنیه که به صورت آنلاین با سایر کسایی که آنلاینند تشکیل یه تیم میدین؟
آره, دقیقا نیمی دونم چند نفر می تونن بازی کنن اما فکر می کنم 7 به 7 باشه, اینو از من نشنیده بگیرین چون جز اطلاعات دست دوممه.
همچنان آنلاین بازی کردن دچار Lag ـه؟
من تو قسمت آنلاین بازی کار نمی کنم اما فکر می کنم" لگ" بازی یه چیز کلا مربوط به گزشته ست و الان بازی کاملا روانه
در بین بازیکنان بززگ , کدوم بازیکن قدرت ها و Ability هاش خیلی افزایش یا خیلی کاهش یافته؟
بیشترشون مثل شماره ی قبلی هستند هرچند هنوز کاملا تموم نشده , اما" آرشاوین" پیشرفت کرده البته خیلی فوق العاده نیست.قدرت ها نیازی نیست که کاهش پیدا کنند از اونجایی که برخورد ها بسیار بهبود یافته اند و حساب شده ترند , پس فقط موضوع اینه که به خوبی در مقابلشون دفاع کنید. به نظر من احتیاجی به حذف بازیکنانی مثه مسی از تیم مقابلتون نیست چون که با یه مدافع قابل, تا هنگامی که زمانبندی تون درست باشه می تونین کنترلش کنید.
اگه یه چیز توی PES 2009 شما رو نا امید کرده باشه اون چیه؟
چندتایی هستند , هر چند این جوری ممکنه بگید که خیلی سخت گیرم , سانتر ها موقع کرنر زدن کمی شناور به نظر میرسه , سیستم شوت زدن بازهم به کلی تغییر کرده پس باید بهش عادت کنید, شوت زدن مثله 2008 باعث میشه یه گل هم نتونین بزنین,چیز خیلی بدی نسیت اما کمی اذیت می کنه.
در ضمن تو Become a Legend mode نمی تونین بازیکنی در پست دفاع یا دربازه بان باشین که واقعا جای تاسف داره.
ناراحت شدم از اینکه بایرن حذف شد و از اینکه مستر لیگ کوچکترین تغییری نکرده حتی منو ها هم همون هستند.
در مجموع بهترین بازی فوتبالی خواهد بود که تاحالا اومده , بهتره تا اکتبر صبر کنید.
دوستان سلامنقل قول:
بابت اشتباه پيش اومده از همتون عذر خواهي ميكنم!
چون 3 الي 4 موضوع مشترك شده رو باهم در چند تب باز ميكنم و نظر ميدم اشتباها بجاي تايپيك اين بازي gears of war در اين تايپيك نظر دادم!
بازم منو به خاطر اشتباه پيش اومده عفو كنيد! :42:
نقل قول:
دوست من بايت ترجمه دستت درد نكنه!
واقعاً اطلاعات مفيدي بود ولي اي كاش ذكر ميكرديد كه اين مصاحبه و پاسخ بين چه كساني انجام شد؟
دوست گرامي نيازي به تهديد نيست!نقل قول:
اگه دوست داري همين الان به مديران گزارش بده!
نميدونم شما چه برداشتي نسبت به اين تايپيك داشتي كه اين عكس العمل رو نشون دادي!!!!!؟؟؟
من با كسي كل كل ندارم چون هر بازي طرف دار هاي خودشو داره و لزومي نداره كه آدم نظر شخصي خودشو نده تا كسي فكر نكنه كه اون قصد كل كل داره!
در ضمن يه سوال بي جواب هم دارم كه ميخوام اگه ميشه يه نفر لطف كنه و جوابشو بهم بده!
چطور ميشه بدون اينكه بازي كرد مستقيما وارد پنالتي كشي شد؟
آيا اين ويژگي در اين بازي وجود داره؟ يا ايا قبلا وجود داشته و در نسخه هاي بعدي برداشته شده يا خير؟
تو 2008 که ندیدم !!نقل قول:
من که نفهمیدم این مصاحبه با کی بود
...................
بابا دیگه شورشو در آوردین با این کل کل بازیها
بیخیال شین دیگه اینقدر کشش ندین.
.....................................
نقل قول:خواهش می کنم:11:نقل قول:
تنها چیزی که اشاره کرده بود این بود که مصاحبه با یکی از اعضای PES که شانس آزمایش کردن بازی رو داشته انجام شده , مصاحبه کننده هم یکی از کاربرای سایت pelluk.co.uk بوده.
interview with a member of the industry who had the chance to playtest PES 2009
ببخشید سیستم مورد نیاز این بازی اعلام شده یا نه؟
راستی بعضی ها رو دیدم که اومده بودند اینجا و از فیفا طرفداری کرده بودند !!!! که این واقعا برام عجیبه...... فقط ساکر !
اصلا نمی دونم این فیفا با چه رویی داره هنوز بازی میده بیرون ها ؟؟؟ در ضمن به نظر منم ساکر 2008 بهترین ورژن ارائه شده فوتبال از طرف کونامی بود. و البته چون تغییرات عظیمی رو یک جا اعمال کرد قطعا فاقد اشتباه نبود. اما منتظر شاهکار عظیم سال باشید که اونم ساکر 2009 است که احتمال قوی اواخر شهریور الی 10 مهر میاد تو نت و قطعا اولین فروشگاهی که واسه فروش میذاره همین فروشگاه است . من یادمه سال قبل اولین فروشگاهی که تو ایران ساکر 2008 رو فروخت همین سایت بود که منم جزو اولین خریداران بودم . راستی اگر کسی از سیستم مورد نیاز این بازی خبری داره ممنون میشم اعلام کنه.
بر چه اساس میگید که Fifa طرفدار نداره؟نقل قول:
راستی بعضی ها رو دیدم که اومده بودند اینجا و از فیفا طرفداری کرده بودند !!!! که این واقعا برام عجیبه...... فقط ساکر !
اصلا نمی دونم این فیفا با چه رویی داره هنوز بازی میده بیرون ها ؟؟؟
نقل قول:
مرسی آره این نکته شما واقعا درسته
(در ضمن به نظر منم ساکر 2008 بهترین ورژن ارائه شده فوتبال از طرف کونامی بود. و البته چون تغییرات عظیمی رو یک جا اعمال کرد قطعا فاقد اشتباه نبود.)
بد ترين عيبي كه ساكر 2008 داره دروازه باناشه . چون خيلي راحت گل ميخورن.نقل قول:
در ضمن به نظر منم ساکر 2008 بهترین ورژن ارائه شده فوتبال از طرف کونامی بود
حالا علاوه بر اون بیشتر نوع شوت زنی غلط بود!!!چون واقعا هر جور شوت میزدی دقیقا خیلی خیلی محکم و دقیق میرفت به دروازه!!!این مسئله هم تو 2009 حل خواهد شد!!!نقل قول:
اينو باهات موافقمنقل قول:
اما يه چيز جالب تر اينه كه من براي بارسلونا جي جي بوفون رو خريدم وآمارش از ويكتور والتز بهتر و جالبتر اما گل هايي كه بوفن ميخوره راحت تر و خفن تر از گل هايي هستش كه ويكتور والتز ميخوره!
چرا؟ :18:
با این حرفاتون موافقم
یکی از اصلی ترین مشکلاتش دروازه بانه
که خود کونامی اعلام کرده توی 209 برطرف شده
باید صبر کنیم
چرا کونامی هیچ خبر ، عکس و خبر جدیدی رو منتشر نمی کنه ؟!
سلام
خب دوست من این بازی هنوز نیمه هم نشده از چی خبر بذاره ؟
درسته فیفا طرفدار داره اما خب واقعا جرات میخواد در مقابل بهترین و خارق العاده ترین فوتبال دنیا یعنی مجموعه PES از فیفا تعریف و طرفداری کرد. من که هر بار نسخه های فیفا رو می خرم چون می خوام ببینم تونسته بهتر بشه یا نه اما باور می کنید بلافاصله بعد از اینکه روی سیستمم می ریزمش بعد از اولین بازی پاکش می کنم. حالم از فیفا به هم می خوره.:2:نقل قول: