سعی کردی firmwareاش رو آپدیت کنی ؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کن و وقتی پلیر به PC وصله اجراش کن .. نتیجه اش رو بگو ..نقل قول:
Printable View
سعی کردی firmwareاش رو آپدیت کنی ؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کن و وقتی پلیر به PC وصله اجراش کن .. نتیجه اش رو بگو ..نقل قول:
تشکر از لطفت اما اصلا بلد نیستم فریمور آپدیت کنم ضمن اینکه اصلا اطلاعاتشو کتمپیوتر نمیشناسه که بخام چیزی مث فریمور روش بریزم!!!نقل قول:
بیا قدم به قدم پیش بریم ... وقتی وصلش می کنی به PC ، آیا PC متوجه میشه که یه چیزی بهش وصل شده ؟ ... کنار ساعت desktop گزینه واسه safe remove میاد ؟ ... توی device manager چی ؟ ...نقل قول:
//
کار دوم : باتری رو در بیار ... دستت رو روی play نگه دار و همینطور که دستت رو نگه داشتی وصلش کن به usb کامپیوتر ، باز هم چند ثانیه وایسا و بعدش دستت رو از روی دکمه بردار ... چه اتفاقی میفته ؟ ... PC ات عکس العملی نشون میده ...
//
آپدیت کردن firmware رو هم که گفتم : برنامه ای که لینک دادم رو دانلود کن .. دستگاهت رو وصل کن به Pc ... حالا برنامه رو اجرا کن ... چه اتفاقی میفته ؟.. چه پیامی میده؟
سلامنقل قول:
..عجب آموزش ردیفی دادی،دمت گرم.کاملا درست شد و الانم دارم موزیک گوش میدم.
عیدتم مبارک و از صمیم قلب آرزو میکنم ،هر چی که میخای،خدا واست مهیا کنه رفیق.
یا علی...
مشکل با فرمت نشدن mp3 player
مارک : zenith
مدل : zn-fc02
این پلیر من چند روزی هست ادا در میاره اصلا نمیتونم فرمتش کنم وقتی هم میخوام برم داخل مموری تو کامپیوتر میگه فرمت نشده وقتی هم فرمت میکنم میگه نمیتونم فرمت کنم ....
پلیر هم کامل از کار افتاده و پخش موزیک هم تعطیل فقط صفحه روشن میشه چیزی هم نمیاد همین ...
چیکار کنم ؟؟ چطوری آپدیت کنم فریم ورشو ؟؟ راستی هیچی هم نداره نه سی دی نه گارانتی ....
این ربطی به مشکلی که یک سال و خورده ای پیش همین موقع داشتی و چندین صفحه هم در موردش بحث کردیم داره یا نه ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ... بهرحال "گشتیم یافت نشد ، نگرد نیست" ... (البته اگه غیر از این باشه هم خوشحال میشیم!)نقل قول:
سلام خسته نباشید
من یه مشکل واسه این(MF-06 marshall ) دارم که آهنگ نمی خونه فقط اگه با خودش صدا ضبط کنی میخونه
من سی دی این هم ندارم اگه درایوری چیزی داره لطفا برام لینکشو بزارین
هر طوری هم که فرمت کردم درست نشده .
ممنون
این مدل :
کد:http://www.marshalusa.com/Product.asp?Model=MF-06
تا وقتی درایورش رو پیدا نکنی مشکل حل نمیشه ... مشکل این مدلهای گمنام هم اینه که درایورشون پیدا نمیشه ...نقل قول:
یا باید یه جوری درایور رو پیدا کنی (اگه نمایندگی ای چیزی داره که بتونی CD اش رو جور کنی) ... کارای مارشال از آپدیت های سیگماتل استفاده می کنن که سری مرسومیه ، شاید تعمیرکارها نمونه اش رو داشته باشن ...
سلام من یه pmp slide panel دارم و می خوام با آپگرید کردنش بازی های High bit رو روی آون نصب کنم مٍلا 32 bit به سایت های معروف زیادی مثل mypmxlpayer.org هم سر زدم ولی می خواستم ببینم آیا این کار امکان داره یا نه و اگه امکان داره خطر ریسک داره یا نه .
پردازنده اینها sunplus ه و باید بتونه 32 بیت رو اجرا کنه .. تست کردی که در حالت فعلی توانایی اجرای 32 بیت ها رو داره یا نه ؟ ... اول این کار رو بکن ..نقل قول:
قطعاً ریسک داره ...
نسخه firmware ات چیه ؟
درمورد این که 32bit می خونه باید بگم توی دستگاه نمایش می ده ولی اجراش نمی کنه و درمورد فریمورش هم باید بگم که دقیقا نمی دونم spmp3050a است یا spmp3052 است چون روی جعبه اش هم چیزی در مورد مدل یا چیزی شبیه این ننوشته .(چینیه)
در هر صورت من این فریمور ها رو از لینک زیر دانلود کردم.
این لینک فریمور های مورد نیاز برای تمام pmp ها و mp4 های مختلف وجود داره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی pmp من این شکلیه :
می دونم دستگاهت چه شکلیه .. چیزی که لازم داشتیم همین نسخه fw بود که به نظر میاد کار رو راه بندازه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کن ... ببین بدرد می خورن یا نه ...نقل قول:
آقا ممنون .
یه سوال دیگه در مورد حالت boot mode : وقتی دستگاه رو با حالت boot mode بالا می آرم نیاز به درایور داره و درایور موجود در سیدی روی ویندوز 98 جواب می ده آیا درایور xp هم وجود داره یانه ؟
من متوجه نشدم دقیقا منظور از حالت boot mode چیه .. اما اصولا درایورهای ums (پلیرهایی که مستقیم مثل کول دیسک میشه توشون فایل ریخت) واسه 98 هستن و واسه XP بروز نمیشن ...نقل قول:
خوب شما بهتر می دونید برای این که تمام فایل ها ی سیستمی mp4 رو بشه روی ویندوز نشون داد با ی د اون رو به حالت boot mode برد که در این حالت دیگه درایو usb شما به حالت data transfer یا همون استرونگ نیست و حالت اون به صورت recovery است .
حالت boot mode در این پلیر های مختلف با هم فرق داره مثلا مثل pmp من باید دکمه next رو گرفت و بعد usb رو وصل کرد حالا از شما درایور می خواد که من تو اینش مشکل دارم .
لینک زیر حالت بوت رو برای اکثر mp4 ها گذاشته:
کد:http://www.uploadmb.com/dw.php?id=1245081442
خب قسمت اول بحث همونه که گفتم : دستگاهها در حالت ums ، درایوری می خوان که دیگه در XP چیز جدیدی واسه اش نداریم ؛ یا حداقل من در برخورد با این وضعیت محصولات یکی دو brand اصلی ندیده ام ...نقل قول:
یعنی اغلب از همون درایور قدیمی 98 استفاده میشه ... اگر چیزی غیر از اینه من در جریان نیستم ...
MP3Player: Marshal
چند روزی هست که آهنگهای فولدر را اصلا باز نمیکنه و تنها آهنگهای که تو درایو اصلی کپی شدن را میخونه؟!!... در صورتی که تا دو روز پیش اینطور نبود...تمامی فولدرها را به راحتی باز میکرد...
از طرفی ویروس کشی هم کاملا شده و مشکلی نداره...!!
در ضمن من اصلا در رابطه با mp3player حرفه ای نیستم و اطلاعات چندانی ندارم...:)
---------
+ خب کسی جواب مارو نداد ولی خدارشکر مشکلم با فرمت حل شد... ولی نفهمیدم چرا به این درد دجار شده بود؟!
سپید جان، سعی کردی اسم فولدر رو عوض کنی، یا کلاً اون فولدر رو پاکش کنی و یه فولدر مشابه بسازی؟ ... اگر نه ، این کار رو امتحان بکن ... آیا با یه فولدر خاص مشکل داره ، یا کلاً با هر فولدری؟ ...نقل قول:
دستگاهت رو چند وقته خریدی ؟ ... گارانتی-چیزی داره؟
مدلش چیه؟
مرسی :11:نقل قول:
اضافه کردم... مشکلم با فرمت حل شد...
ولی جواب سوالت را بدم:
وقتی مشکل داشتم با همه ی فولدرها مشکل داشتم... چندباری با Delet کردن فولدرها و دوباره کپی کردنشون سعی کردم مشکل را برطرف کنم که نشد...
بالاخره با فرمت حل شد...ولی میگم دلیلش را متوجه نشدم...
دستگاه را حدودا 4 شایدم 5 ماه... گارانتی هم داره...
آقا دوباره سلام
من pmp خودم رو با موفقیت آپدیت کردم و برخی بازی های 32 bit رو اجرا می کنه اگه می شه چند تا بازی 32bit برام با فرمت bin قرار بدین .
از آموزش های خوبتون هم متشکریم مخصوصا سیمور جان.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کردی؟ ... ظاهرا 20 بازی واسه یکی از دو fw ی که گفتی واسه دانلود دارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم چک کن ... البته توضیحاتش رو از جای دیگه خوندم ... ببین توش چیه
دوستان سلام /مدتی هست که mp3 پلیر من روشن نمیشه/وقتی که به کامپیوتر وصل میکنم اصلا اون رو نمشناسه/فقط برای شارژ زده بودم که یهو این مشکل پیش اومد/خودم فکر میکنم ویروسی شده باشه و باید فرمتش بکنم ولی نمیدونم چه جوری باید فرمتش کنم /مدلش creative mx 100 256mgهست /لطفا کمکم کنید/مرسی
وقتی به PC وصلش می کنی دستگاهت هیچ عکس العملی نشون نمیده ؟ ... توی device manager هیچی نمیاد؟ ... در اینصورت کاری از دستت برنمیاد ...نقل قول:
فرمت خیلی ساده مثل فرمت کول دیسک صورت می گیره ... وصل می کنی و با FAT32 فرمت می کنی ...
مساله اینه که اگه دستگاه شما شناخته نشه ، هیچ فرقی با یه دستگاه سوخته نداره ..
وقتی که به کامپیوتر وصل میکنم این پیغام ظاهر میشه
english only font
...please download dufalt rom- fale frome the cd
build up l2lp table
wrong uilba adress= wrong build a adress
adre = 0000001
مطمئنی این متن دقیق اون پیامه ؟... ببین نباید کوچکترین غلطی توی متن باشه که من بتونم چک کنم ... یه بار دیگه مقایسه کن ... اصلا عکسش رو بذار ..نقل قول:
*در این حالت device manager چی نشون میده؟
سیمور جان ممنون ببخشید تو زحمت افتادی ولی اینارو قبلا دانلود کرده بودم آیا بازی های دیگری هم برای 3052 ارائه شده یا نه ؟
ییغامش همینه که نوشتم/عکس هم نمی تونم بگیرم چون ظرف چند ثانیه محو میشه /و خاموش میشه.تو device manager هم چیزی نشون نمیده/به نظر شما این پیغام یعنی چی؟
نه والا - دیگه باید بگردی .. با کلمات کلیدی مثل spmp3052 + games بگرد ...نقل قول:
کار رو هی سخت تر می کنی ، رفیق ... ولی اشکال نداره ، باید بیشتر سعی کنیم ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کن ... وقتی دستگاهت به PC وصله ، این فایل رو اجرا کن ... ببین اتفاقی میفته یا نه ...
الان مهمترین نکته اینه که بفهمیم دستگاهت با PC ارتباط می گیره یا نه ... اگه نگیره که تقریبا قضیه کنسله
متاسفانه نمیشناسه
پس اون پیامی که می گفتی ظاهرا میشه ، کجا ظاهر میشه ؟ ... روی صفحه دستگاه ؟ ... اگه اینطور باشه قاعدتاً باید بتونه به PC وصل بشه ... کابل رو چک کن ، از یه پورت دیگه استفاده کن ...نقل قول:
بهرحال، ببین ما واسه انجام هرکاری نیاز داریم که اتصال بین پلیر و PC برقرار کنیم، وگرنه دیگه کار چندانی از دستمون برنمیاد ... غیر از اون باید ببری اش گارانتی واسه تعمیر که اصلا نمی دونم بیارزه یا نه ..
با سلام
من ام پی 4 پلیر چینی دارم که حتی مارکشم نمیدونم (نیست)
اینم عکسشه اگه کسی لطف کنه فریم ور این رو برام معرفی کنه خیلی ممنون میشم البته یه هدیه خیلی کوچیک دعوت نامه رپید باز رو میتونم در اختیارش بگزارم البته این فقط هدیه است و هرگز ارزش کار شما رو نداره
راستش چیپ داخلش هم sumsung 616 هست
با سلام
کریتیو موزائیک 2 گیگی کع تازه خریدم، بعضی وقت ها در حال پخش هنگ میکنه و باید ریست کرد!!
یک نکته دیگه هم وقتی وصل میکنی به کامپیوتر درایوشو میسازه ولی در تسک بار آیکون وصل شدم usb نمیاد تا ارتباط رو بعد از اتمام کار قطع کنی.
سلامنقل قول:
ممکنه ایراد از فایلات باشه البته یه احتماله و شاید از فیرمورش
درمورد اینکه آیکون نداره ما دو نوع طریقه ارتباط داریم که یکیش mtp هست و اون یکی الان یادم نیست در حالت mtp فکر کنم پلیر رو به عنوان یه فلش میشناسه که اون ایکون در تسک باز ظاهر میشه ولی تو اون یکی سیستم اون آیکون نیست و چاره ای جز جدا کردن نداری
firmware اش موجوده، اما واقعاً من توصیه می کنم که اگه دستگاهت مشکل خاصی نداره (یا مشکلش قابل تحمله) بی خیال تغییر firmware بشی ، اغلب نتیجه خوبی نداره ... عمر اینطور دستگاه های متفرقه کوتاهه و حتی اگه firmware رو عوض کنی ، یک ماه دیگه دوباره روز از نو و روزی از نو ...نقل قول:
ضمن اینکه شماره چیپ رو باید کامل بخونی ... 616 کافی نیست ..
معمولا اون اول همه این مشکل رو دارن .. تند تند می خوان آهنگ عوض کنن و قدرت پردازشی دستگاه محدوده و آهنگها هم همونطور که دوستمون گفت خیلی وقتا بدقلق بازی در میارن ... ولی اگه واقعا تناوبش بالاست و مثلا روزی 3-4 بار اینطوری میشه ، می تونی دوباره واسه اش firmware بریزی ... توصیه می کنم بذاری یه 1-2 هفته بگذره و آب بندی بشه ..نقل قول:
در مورد اتصال به PC ، موزائیک از پروتکل MTP استفاده می کنه که دیگه مثل کول دیسک ها و فلش ها نیست که safe remove بخواد (به اونا میگیم پروتکل UMS - همونی که دوست خوبمون هم در پستش گفت که فراموش کرده) ... وصلش می کنی به PC و وقتی کارت تموم شد هم از کابل جدا می کنی و خلاص ... به همین راحتی ..
از شما دوستان seymour و osmaan واقعا تشکر میکنم، واقعا به دوستان خالصانه کمک می کنید.
در کل اگر مشکل هنگش حل شه، پلیر خوبیه، هم کیفیت صدا هم تصویر.
خیلی ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جاننقل قول:
مشکل واقعآ حاده در واقع اصلآ دیگه بالا نمیاد
ممنون میشم فریم ور رو در اختیارم قرار بدی
همونطور که عرض کردم:نقل قول:
نقل قول:
ضمن اینکه شماره چیپ رو باید کامل بخونی ... 616 کافی نیست ..
دوستان این پلیر من coby یه مشکلی داره با هدفون سونی که گوش میدم مشکلی نداره ولی با هدفو سن هایزر که گوش میدم تا میذارم تو جیبم یه کم راه میرم قطع میشه دستم که میگیرم یه مدت که کار میکنه بعد میذارم تو جیبم دیگه این مشکل پیش نمیاد حالا علتش برام خیلی جالبه که بدونم ؟:46:
کسی از عزیزان اطلاعی داره ؟
ام پی تری سامسونگ مدل YP-T55 خراب شده ، به این صورت که وقتی میزنی صدا ضبط کنه خود به خود خاموش میشه و وقتی به کامپیوتر وصل می کنیم هنگ می کنه (خود درایو mp3 پلیر open میشه ، اما هیچ کاری نمیشه کرد ، نه پلی فایل های موجود ، نه اضافه کردن یا پاک کردن فایلی) .
فرمت هم نمیشه کرد »:وقتی فرمت رو میزنی progress bar هیچ پیشرفتی نمیکنه و آخر سر هم ارور Not Resoinding ویندوز رو میده و alt+ctrl+del !!
کمک کنین ممنون میشم