من گرافیکم 4670 و پردازنده 3Ghz با 2 مگابایت کش هست به نظرت کدوم رو اور کنم بهتره یا اینکه هر دوتاش رو..؟نقل قول:
(خودم فکر میکنم Cpu خیلی ضعیفتر باشه..!)
Printable View
من گرافیکم 4670 و پردازنده 3Ghz با 2 مگابایت کش هست به نظرت کدوم رو اور کنم بهتره یا اینکه هر دوتاش رو..؟نقل قول:
(خودم فکر میکنم Cpu خیلی ضعیفتر باشه..!)
کارت من ATI redeon HD 2600 pro تو riva tuner در قسمت درایور ستینگ دکمه customeize وجود نداره وکارت رو در windows یک گیگ میشناسه و در این نرم افزار RV 630 (120sp)with 512MB DDR2memory 128-bit بالاخره کارت من چه ظرفیتی داره و ایا میشه که اورکلاک بشه با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلأ بنچ ها نشون دادن که فنوم ها برای بازی زیاد مناسب نیستند ، چون فقط از دو هسته شون استفاده می شه و مهم ترین چیز در بازی هم فرکانسه که مال پردازنده ی شما پایینه !! فرکانس 760 مگاهرتز برای gpu خیلی زیاده و ممکنه پایدار نباشه ، بهتره همون طور که گفتم با occt تست کنی تا مطمئن بشی!!نقل قول:
پردازندت ضعیفه ، و کلأ افزایش فرکانس پنتیوم ها هم چندان باعث افزایش کاراییشون نمی شه و فقط دما و مصرف رو بالا می بره!! با این اوصاف بهتره کارت رو هم فعلأ اور نکنی ، مگه موقعی که تو یک بازی مثل gta4 دیدی یک کم کند شده ، اون وقت بهتره که با کمی افزایش فرکانس هسته و حافظه ی گرافیکی مشکلت رو حل کنی.نقل قول:
در GTA IV با پردازنده ای همچنینی حتی با GTX280 هم نمیشه در تنظیمات بالا ، بیشتر 10 -12 fps گرفت .نقل قول:
وقتی پردازنده ، گلوگاه Performance باشه ، اورکلاک VGA کار بیهوده ای هست .
سلام. بنده عرض کردم که اورکلاک کارت گرافیک در این شرایط چندان موثر نیست!!:31:نقل قول:
بیشتر منظورم این بود که بعضی وقت ها به صورت موقتی می شه با اورکلاک کارت گرافیک یک مقدار مشکل رو مرتفع کرد.
در کل حق کاملأ با شماست و من تو بازیی که مثال زدم اشتباه کردم ، فراموش کرده بودم که خودم با یک e8200 که تا 3600 مگاهرتز اورکلاک شده هم در این بازی مشکل دارم:31:
سلام.میشه Geforce 8400 Gs 256mb بدون فن را oc کرد؟تا حداکثر چقدر؟memory رو چقدر باشه؟دما در حالت عادی یکم بالا هست.حدود 60 تا.مشکلی ایجاد نمیکنه؟
ممنون.
سلام!
نه افزايش PerFormance خاصي نداره!
ولي خوب ميشه اور كرد با برنامه هاي مثل Riva Tuner ................
شما يه فن بزار كف كيس بزنه به گرافيك ! اگه سايلنت هستش!
دركل مشكلي نيست ولي تاثيري نداره!
سلام دوستان
گرافیک من مدل Asus EN8500GT silent serius هست.
میخواستم بدونم میتونم این گرافیک رو آورکلاک کنم؟!
سایر مشخصات سیستم من اینه :
cpu: amd athlon 64 X2 4800+
Ram : 4gig buss 800 patriot
M.B : Gigabyte M56S-S3 rev1
Power : 480w real Green
سلام بر دوستان عزیز!
یه سوال داشتم!
یه لب تاب دارم مدل hp dv5-1060 با گرافیک 9600GT که برخلاف شما میخوام DOWNCLOCK کنم نه OC ، اگه ممکنه بگید باید چکار کنم
متشکرم!!
کلأ خود گرافیک ، نرم افزار هایی داره که زمان بی کاری ، فرکانس gpu رو به مقدار قابل توجهی کاهش می ده !! اما اگه واقعأ می خواین که خودتون در این کار دخالت کنید ، مناسب ترین روش ، استفاده از rivatuner هست ! البته کم کردن ولتاژ بیش از حد باعث ناپایداری می شه!!!نقل قول:
سلام دوستان
ببخشید من کارت گرافیکم رو تا چه حد میتونم اورکلاک کنم تا اسیبی نبینه ؟ بعد از اورکلاک به اندازه چه کارتی کار میده ؟
کارت گرافیک من :
1GB
gforce 9500
با سلام
خیلی سخت میشه با جستجو کردن به جوابم برسم برای همین ممکنه این سوال من تکراری باشه.
من asus en8800gt top دارم میخواستم بدونم که چگونه میشه اورکلاکش کرد.
با تشکر.
باز هم از تکراری بودن سوالم عرض میخواهم
نقل قول:
دوست عزیز بایداز شما تشکر کنم و این نکته رو یاداور بشم که در سایت های معتبر وهمچنین سایت راک استار امده بود:
MAXIMUM system requments:
cpu:intel quad core q6600 or hiher
ram:4 gigbayte 800 mzh or beteer
vga:1 gb or hiher sli or 3 way sli or cross fire or cross fire x
تا شما بالاترینperformanc رو بگیری چون بازیGTA IV از تمام هسته های پردازنده وهمچنین کارت گرافیک استفاده میکنه که نشان ازسنگینی موتور راک استاره و من با سیستم زیر به سرعت فریم 38در رزولوشن 1024x1280 و31 فریم دررزولوشن 1680x1050 رسیدم که در بازی کرایسیس از این نتایج بهتر بود
cpu:amd phenomII 940@ 3.6 GHZ
VGA:2X1 9800GTX( INOO3D,XFX
RAM:2X2 GIG 1066 MZH CORSAIRE
نقل قول:
دوست عزیز شماتمام قطعات و همچنین درصد اورکلاک کارت گرافیکتون ذکر کنید (فکر کنم 8 الی 10 درصد باشه) تا راهنمایی تون کنم چون اسوس اول مدل کارت های اورکلاک شده خود عنوانtopمیاره:31::20:
اگه میشه من رو راهنمایی کنیید که xfx9600gso رو تا چقدر اور کنم که مشکلی پیش نیاد .اگر اورش کنم قدرتش چقدر بیشتر میشه ؟؟؟ مشخصات سیستم
e5200
elit p35
380 green
سلام. میزان اورکلاک کارت بستگی به برند کارت و تبحر شما داره!! باید آروم آروم فرکانس رو زیادکنید و تست بگیرید تا دستتون بیاد!! پیشنهاد می کنم که فرکانس 600 رو برای هسته تست کنید و اگه پایدار بود تا 625 هم پیش برین. برای حافظه هم اول 50 تا 50 تا تست بگیرین بعد فاصله ها رو کم کنید!!نقل قول:
کارت گرافیک zotac 9800 gt تا چه حد over میشه ...........
آیا به 9800 gtx میرسه یا نه ؟
به 4850 چی ؟
سلام به همگی.
من با لپ تاپم بازی میکنم.
کارت گرافیکش Geforce 9300M GS 256 MB Up to 1535MB هست.
حالا میخوام ببینم چه کارهایی میتونم انجان بدم که صدمه ای به لپ تاپم وارد نشه؟
سلام دوستان اگه امکان داره منو در اور کردن کارتم راهنمایی کنین و بگید تا چقدر اور کنم خوبه؟؟؟؟
گرافیکم:
8400gs 512 mb
برند foxccon
فنم داره
core clock و memory clock به ترتیب 459 و 400 هستش
سلام دوستان
ببخشید یه درخواستی داشتم
مدل کارت گرافیک ati وقتی بایوس رو دستکاری می کنیم وبعد از اون که بخوام تغییرات رو اعمال کنیم از طریق ویندوز می شه راحت این کار رو انجام داد
ولی متاسفانه اپدیت کردن بایوس کارت گرافیک NVIDI به این سادگی نیست و مال دهه بوق است و مثل اینکه فقط می شه از طریق فلاپی این کار رو انجام داد
من فلاپی رم ندارم یعنی دارم ولی خرابه
دوستان ایا راهی هست که به غیر از فلاپی بشه تغییرات بایوس کارت گرافیک رو اعمال کرد بدون فلاپی رام
با تشکر
فلش کردن بایوس کارتهای گرافیک NVIDIA نیازی به فلاپی نداره! فقط شما باید از محیط DOS اینکار رو انجام بدید (با CD یا فلش مموری هم قابل انجامه)نقل قول:
سلامنقل قول:
فلش کردن بایوس کارتهای گرافیک NVIDIA نیازی به فلاپی نداره! فقط شما باید از محیط DOS اینکار رو انجام بدید (با CD یا فلش مموری هم قابل انجامه)
ممنون
یعنی باید اون فایل rom رو بزارم تویه فلاپی بعد کامپیوتر ریست کنم خودش می شناسه ؟
معلومه که نه!نقل قول:
باید یک فلاپی (یا CD یا فلش مموری) Bootable درست کنید (MS.DOS یا FreeDOS یا ...) و فایل ROM به همراه NVFLASH رو اونجا قرار بدید و دستورات لازم رو اجرا کنید.
در همین تاپیک توضیح داده شده.
سلام ارماننقل قول:
معلومه که نه!
باید یک فلاپی (یا CD یا فلش مموری) Bootable درست کنید (MS.DOS یا FreeDOS یا ...) و فایل ROM به همراه NVFLASH رو اونجا قرار بدید و دستورات لازم رو اجرا کنید.
در همین تاپیک توضیح داده شده.
ببخشید می تونید ادرس اون پست یا حداقل صفحه یا یک ادرس حدودی به من بدید :20:
با تشکر
سلام به همه دوستان
آقا من مبتدیم و کمک می خوام برای اور کردن کارت گرافیک
یه 3650 ddr3 دارم .
اول riva tuner رو دانلود کردم اما وقتی اجراش کردم این اخطار رو گرفتم
بعداز ok کردن این خطا وارد برنامه شدم اما مشکل بازم بود و خیلی از امکاناتی که در پست اول گفته شده است رو نداشتم مثل عکس
همین طور که می بینید توی بخش درایو ستینگ اصلا کاستومایز نداره و هیچ امکانات فعال نیست
خلاصه به نتیجه نرسیدم و رفتم سراغ Ati Tools .
بعد از دانلود و اجرا این شکلی بالا اومد
این یکی هم که اصلا نمیدونست که کجا هست بیجاره قاطی کرده بود فقط 3D اون کار می کرد که در ادامه بکارم خورد و وقتی GPU Z رو نصب کردم با 3D اون دما رو اندازه گرفتم که در زیر می بینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه من در همین جا موندم که خوب حالا که چی ؟
چطور باید با این امکانات داغون اور کنم ؟
ممنون می شم که کمکم کنید
سلام جدید ترین نسخه ریواتیونر+درایورتون رو از اینجا downloads.guru3d.com دان کنید که درایور با ریوا مشکلی نداشته باشه و بشناسه و خود ریوا هم سالم باشه!بعد کلاکها رو مثلا 15-15 افزایش بدید و بعد با یه تری دی مارک یا تست گرافیک تست بگیری اگه پایدار بود بیشتر و اگه نبود کمتر دما رو هم توجه کنید که بالاست در حالت عادی 70!دور فن رو بیشتر کنید در آخر هم زیاد به نتیجه و تفاوت پرفرمنس دل خوش نکنید!نقل قول:
سلام به همه دوستان
آقا من مبتدیم و کمک می خوام برای اور کردن کارت گرافیک
یه 3650 ddr3 دارم .
اول riva tuner رو دانلود کردم اما وقتی اجراش کردم این اخطار رو گرفتم
بعداز ok کردن این خطا وارد برنامه شدم اما مشکل بازم بود و خیلی از امکاناتی که در پست اول گفته شده است رو نداشتم مثل عکس
همین طور که می بینید توی بخش درایو ستینگ اصلا کاستومایز نداره و هیچ امکانات فعال نیست
خلاصه به نتیجه نرسیدم و رفتم سراغ Ati Tools .
بعد از دانلود و اجرا این شکلی بالا اومد
این یکی هم که اصلا نمیدونست که کجا هست بیجاره قاطی کرده بود فقط 3D اون کار می کرد که در ادامه بکارم خورد و وقتی GPU Z رو نصب کردم با 3D اون دما رو اندازه گرفتم که در زیر می بینید
خلاصه من در همین جا موندم که خوب حالا که چی ؟
چطور باید با این امکانات داغون اور کنم ؟
ممنون می شم که کمکم کنید
سلامنقل قول:
سلام ارمان
ببخشید می تونید ادرس اون پست یا حداقل صفحه یا یک ادرس حدودی به من بدید
با تشکر
دوست عزیز نمی دونم چقدر در این مورد تخصص دارید ولی فلش بایوس کارتهای گرافیکمخصوصا انویدیا !(کمی پیچیده تره!) می تونه صدمات جبران ناپذیری رو ایجاد کنه و نمیشه مثل درایور با یه رول بک همه چیز رو درست کرد!و کلا نظر شخصیم اینه که زیاد ارزششو نداره!
آقا این Riva رو دوباره دانلود کردم و ایندفه درست شد اما هر دفعه که کامپیوتر رو خاموش و روشن می کنی که باید دوباره از اول اورش کنی.
کسی در مورد این موضوع چیزی می دونه ؟
ببین شما باید بعد از اینکه اور کردی اون پایین تو بخش startup اولین تیک رو بزنی تا با هر بار روشن شدن سیستم اور بشه.
دوستان من کارت Connect3D HD 4870 Extreme OC خودم رو به صورت زیر اورکلاک کردم
و در تست با برنامه ATI Tool هم بعد از 15 دقیقه هیچ Error ای مشاهده نکردم.
می خواستم ببینم همه چیزو درست انجام دادم و اینکه این مقدار اورکلاک خطرناک نیست؟
در ضمن حداکثر دمای کارتم هم 60 درجه بود.
سلامنقل قول:
دوستان من کارت Connect3D HD 4870 Extreme OC خودم رو به صورت زیر اورکلاک کردم
و در تست با برنامه ATI Tool هم بعد از 15 دقیقه هیچ Error ای مشاهده نکردم.
می خواستم ببینم همه چیزو درست انجام دادم و اینکه این مقدار اورکلاک خطرناک نیست؟
در ضمن حداکثر دمای کارتم هم 60 درجه بود.
خوبه خطرناک که نه ولی
این کارت خودش اور شده هست و شما بهتره دیگه خیلی اورش نکنی چون ممکنه مموری هاش آسیب ببینن.با این حال 15 مین رو به 45 مین و بعد تست تری مارک 06 .دما هم خوبه.
سلام
گرافیکهای آنبورد رو هم میشه اورکلاک کرد؟
بله ، این کار شدنیه ، مدل مادربردتون چیه؟نقل قول:
سلام دوست من اگه قصد رکودزنی نداری برای افزایش پرفرمنس محسوس بهتره فراموشش کنی حالا مدل مین و مقدار رم رو بگونقل قول:
گرافیکهای آنبورد رو هم میشه اورکلاک کرد؟
مشخصات سیستم من در امضا است وسرعت gpu:550 تا چقدر می تونم زیادش کنم؟
مقدار رم 1 gig هستش.و گرافیکم هم 256.مدل مین بوردم رو هم نمیدونم.فقط میدونم خیلی نفله هست.
همون مدل مین خیلی مهمه خب:دینقل قول:
مدل مین بوردم رو هم نمیدونم.فقط میدونم خیلی نفله هست.
یه شات از gpu z بزار بستگی به برند و مدل داره occt رو هم برای تست پایدار ی امتحان کن دما لو همچنین.نقل قول:
مشخصات سیستم من در امضا است وسرعت gpu:550 تا چقدر می تونم زیادش کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دماش رو 55 پس از 15 دقیقه ثابت می مونه
برد:پاسکال
سلام. شما اول روی 625 بزار ، اگه پایدار بود 650 رو انتخاب کن و بعدش 10 تا 10 تا زیاد کن ، احتمالأ باید به 650 تا 670 برسی ! البته کارت های متفاوت قابلیت اورکلاک کاملأ متفاوتی دارند و نمی شه یک عدد دقیق داد ! فقط مراقب باش که دما از 85-90 بیشتر نشه و با rivatuner اورکلاک کن . فرکانس حافظه رو هم سعی کن روی 800 بزاری .نقل قول:
تا 730 اور کردم دماش 53 شد بیشترش کنم؟ فکر کنم تا 800 بشه اخه فنش از فن cpuبزرگتره!نقل قول: