سلامنقل قول:
ممنون بکاپ گرفتم و گزینه restore هم به همون منو اضافه شد. حالا این فایل بکاپ کجای مموری کارته که من کپی کنم تو کامپیوتر؟
ممنون
Printable View
سلامنقل قول:
ممنون بکاپ گرفتم و گزینه restore هم به همون منو اضافه شد. حالا این فایل بکاپ کجای مموری کارته که من کپی کنم تو کامپیوتر؟
ممنون
اقا کسی تو نسته gps گوشی 5320 رو راه بندازه؟
من که با garmin نتو نستم:19:
این گوشی آنتن GPS نداره دوست عزیز. شما باید بک آنتن بلوتوث براش داشته باشید.نقل قول:
حالا این انتن gps از کجا میشه گیر اورد؟ فی چنده؟
سلام
یه سوال
اگه الآن بخوام مموری 4 بذارم رو گوشی
1- چه مارکی خوبه قیمت حدودن چند؟
2- هک گوشیم به هم می ریزه؟
3- این فولدرایی که پیش فرض تو این یکی هست تو اونم میره؟
4- کلن چیکار کنم که همه اطلاعاتمو از رو این یکی بذارم رو اون کامل
1. نمیدونم. اما توشیبا به نظرم خوبه (تجربه دوستان)نقل قول:
2. مموری ربطی به هک نداره.
3. اگر توی Phone Memory باشن به هم نمیریزن. اما توی مموری کارت به هم میریزن دیگه.
4. یک بکاپ با PC Suite بگیر. بعد مموری جدید رو بگذار و Restore کن.
سلامنقل قول:
ممنون
یکی گفته بود مموری ها چینی و کره ای داره چجوری تشخیص بدم؟ حدود قیمت نمیشه تو اینترنت گرفت؟
مشکل دیگه این که PC suite نمی تونه بکاپ بگیره وسطش میگه قطع شد. بکاپ تو خود گوشی از طریق فایل منیجر گرفتم. ولی خب نمی دونم کجاست که بریزم تو کامپیوتر. آیا بکاپی که از مموری کارت می گیرم توی فون مموری ضبط میشه؟
ممنون
اقا ببخشید قیمت این گوشی الان چنده؟
سلام
من که یک ماه پیش گرفتم حدود 170 بدون گارانتی. فک کنم حالا کمتره. یه سری اینجا ها بزن سرچ کن تقریبن حدودیه قیمتاشون
کد:www.digikala.com
کد:www.shop.ir
سلام
دوستان سوالم اين بود كه 5320 مگر fp2 نيست ؟؟ پس theme effect كجاست؟؟
يعني اصلا داره اگر داره چجوري فعال ميشه؟؟؟
ممنون
اون افکتها فقط روی سری N فعال هستن.نقل قول:
خیر ..رو 5320 و بقیه FP2 ها که جز سری N نیستند هم هستش که باید برای فعال کردن روی تم مورد نظر ت بری و Option رو بزنی و بعد theme effect رو On میکنی ...نقل قول:
سلام داداش:40: میگم این که شما میگی اینجور نیست که:41:نقل قول:
اگه روی یه تم بری که ست نیست گزینه ها فقط ست و اپلای و هلپ و اگزیت هستند.
اگه هم ست باشه که فقط هلپ و اگزیت.
تم افکت نداره که:41::41::13:
ممنون.:11:
نمی دونم حالا رو 5320 اینطوری باشه یا نه ... ولی رو 6220 و 6210 اینطوری بود ... :46:نقل قول:
سلام
يعني هيچ راهي نيست كه اين دم افكتها اضافه بشه؟؟؟
آقا این فرمت mp4 رو برا من تیکه تیکه پخش میکنه. مجبورم به 3gp تبدیل کنم که کیفیت رو میاره پایین . راهکاری نیست ؟
بیت ریتش بالا هست ...!نقل قول:
با یه کانورتور به بیت ریت پایین تر کانورت کن ..:10:
سلام. این گوشی ویرایش چنده سری شصت هست ؟ ممنون.
s60 versian 9.3
آقا این فیلم هایی رو که با هاش میگیرم وقتی میریزم رو هارد ، تو کامپیوتر فیلم ها یک وری نشون داده میشند. چکار باید کرد ؟
تو کامپیوتر یه وری نشون نمیده. شما یه وری فیلم برداری میکنی...!!!نقل قول:
با سلام
من چند تا سوال دارم در مورد 5320
اول اینکه یه خط ایرانسل روش گذاشتم هرکاری کردم نتونستم اینترنتش رو فعال کنم . خیلی هم سرچ کردم راهی پیدا نکردم . sms میدم به شماره 2225 اما میگه مدل گوشی شما تایید نشد !
دوم اینکه آهنگ های زنگ رو بخوام به گوشی اضافه کنم توی کدوم قسمت یا پوشه باید بریزم؟
سوم اینکه آیا میشه منبع آهنگ هایی که توی All Song ( مدیا پلیر) قرار میده رو تغییر داد؟ و براش تعیین کرد که از فلان پوشه آهنگ ها رو بیار؟ یا خودش اتوماتیک از توی رم جانبی پوشه music اهنگ ها رو میاره؟
راستی چرا smily برای قسمت Text message نداره ؟!
با تشکر
سلام.
من می خواستم برای 5320 رم 8 یا 4 بگیرم. می خواستم ببینم 8 بگیرم هنگ نمی کنه؟
نه نمیکنه. تا 32 هم هنگ نمیکنه.نقل قول:
میخواستم ببینم 5320 مشکی ابی اصلا تا حالا تو بازار رویت شده (چون الان فقط قرمزش موجوده) یا نه از اول فقط مشکی قرمز اش بوده؟
راستی الان قیمت کف بدون گارانتی اش چنده؟
دوستان چرا اینقدر این تاپیک سوت و کوره
من فقط میخواستم بدونم منتظر رنگ مشکی ابی این گوشی بمونم یا نه؟
راستی میخواستم بدونم بدون گارانتی اش با گارانتی دارش چی فرقی داره (صفحه کلید و زبان و ...)
بله من خودم مشکی آبی دارم. حالا الان نیست نمیدونم چرا.نقل قول:
تو صفحه کلید هم فکر نکنم فرقی داشته باشن.
سلام می خواستم بدونم کسی قاب 5320 رو عوض کرده اگه عوض کرد از کجا گرفته و چقدر؟
دوستان میشه با نرمافزار منشی تلفن را در این گوشی داشته باشیم؟
آیا نرمافزار خاصی هم سراغ دارید؟
بله. برنامه منشی تلفنی عالی هست به اسم Voice Inbox که میتونی با یه چرخ زدن تو همین فروم پیداش کنی.نقل قول:
سلام خسته نباشید
پس از مدت مدیدی اومدم.
یه سوال دوستان این تم های انسمیشن دار رو تا حالا گذاشتین رو 5320؟ مثلن اینا که ساعت داره؟
کار می کنه؟ جایی باید فعالش کنیم؟
ممنون
آقا دمت گرم. خیلی برنامه تر و تمیزیه. فقط موقع روشن کردنش این پیغام رو میده :نقل قول:
Incommings calls may be chargeable depending on your operator policy
این یعنی چی ؟ میگه ممکنه بسته به مخابراتتون هزینه اضافی بخوره ؟ مخابرات ما رو هم که میشناسید :13:
نمیدونم زیاد جدی نگیرید این حرفها رو.نقل قول:
آقا برای محرمانه کردن قسمتی از گالری بهترین برنامه چیه ؟ گوشیم هم هک نشده است یک چیزی مثل همون برنامه منشی که همینطوری نصب بشه موجود هست ؟
سلام موزیک پلیر این گوشی چه جوری هست از نظر کیفیت صدا نه از نظر بلندیش
دوست عزیز فکر کنم شما همه سوالاتت رو تو قسمت نرم افزارهای S60 3rd مطرح کنی خیلی بهتر حواب بگیری.نقل قول:
به نصبت خودم هم کیفیت صداش خوبه و هم بلندیش.نقل قول:
چند روز پیش داشتم صدای گوشیم رو با 85 مقایسه میکردم ، دیدم خداییش 5320 یه جورایی بهتره بابا!
سلامنقل قول:
لطفا جواب قبلی رو بدید در ضمن من یه مشکلی که تازه کشف کردم اینه که زمان اسم ام اس های اینباکس رو وقتی توی دیتیل هر اس ام اس می بینم قاطی پاتیه مثلن 4 عصر رسیده اونجا زده 5 صبح!
چجوریاس؟
اون تمهای انیمیشنی رو باید براش برنامه مخصوصی نصب کنید تا جایی که من میدونم.نقل قول:
البته یکی که 85 داره هم میگفت میشه از همین تمها با پس زمینه متحرک روش نصب کرد اما نمیدونست چطور.
شاید روشی هست که من نمیدونم.
اون جریان ساعت مسیجها هم معلوم نیست کلااین گوشیهای S60 3RD چه مرگشونه. همینجوریا هستن!
آقا نمیشه کاری کرد که همون به طور عمودی بشه فیلمبرداری کرد ؟ در این حالت تو کامپیوتر فیلم ها یک وری نشون داده میشند. همیشه هم که نمیشه افقی گرفت گوشی رو ، با یک دست راحت تره که عمودی گرفته بشه. کاریش نمیشه کرد ؟
میتونین حین تماشای فیلم با برنامه KM Player دَوَران بدین.نقل قول:
تاپیکش تو همین انجمن موجود هست. اما شما اولین نفری هستی که فیلم برداری صاف رو به معمولی ترجیح میدی...