خوب حالا چرا دعوا مي كني سوال كردن كه عيب نيست ندونستن عيبهنقل قول:
اصولا بايد آب و هوا تغيير كنه چون بازي بايد طولاني باشه مدتش نميشه تو يه روز باشهنقل قول:
Printable View
خوب حالا چرا دعوا مي كني سوال كردن كه عيب نيست ندونستن عيبهنقل قول:
اصولا بايد آب و هوا تغيير كنه چون بازي بايد طولاني باشه مدتش نميشه تو يه روز باشهنقل قول:
منبع من nfsplanet هست....نقل قول:
تو پست no demo planned ذكر شده كه ea اين خبر رو تاييد كرده...
پس با اين حساب احتمال داره Ea هم كار شركتهاي ديگه رو تكرار كنه تقريبا تازگيا مد شده هر وقت دمو بدن بعدش بازي ما موفق بشه ديگه سال بعدش دمو نميدن واسه محصولشون البته اين قابل تاييد نيست در هر صورت از بابت اطلاعات ممنون. با اينكه ناگوار بود
NEW TRAILER
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HD
SDکد:http://www.gametrailers.com/player/40447.html
کد:http://www.gametrailers.com/player/40448.html
میگن توی این نسخه از بازی موتور هم داره ... درست میگن ؟
كي گفته؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه بابا موتور كجا بود فقط ماشين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست من ایشون حق داره تو خبر های اولیه به نقل از N4G گفته شده بود چهار برند موتور سیکلت هم لایسنس شده!
اره ولی الکی بود
شایعه نیست , موتور داره
بالاخره موتور داره یا نداره؟؟؟!!!
ولی خفن میشه ها
سلام
دوست عزیز اون N4g (خیلی ببخشید دوستان) حرف مفت زیاد میزنه همین گفته بود برای Pc نمیاد که یه غوغا به پا شد اما بعدش ...
حالا به این هم نمیشه اعتماد کرد اما تا اونجا که من شنیدم لایسنس شده حالا نمیدونم هست یا نه قطعی!
خوب يكي اون تريلرهاي رو نگاه كنه ببينه موتور داره يا نه من اصلا حوصله آنلاين ديدن ويديو هاي پر حجم رو دوست ندارم
عزیز تو تریلر هایی که من تا الان دیدم و فکر کنم همه تریلرهایی هم بوده که تا الان اومده از موتور خبری نبود
تاييد ميشه اصلا NFS چه ربطي به موتور داره؟نقل قول:
دوستان هم باید سعی کنن قبله اینکه بگن موتور داره یا نه صفحه هایه قبل رو بخونن که بچه هایه جدید دچاره مشکل سردرگمی نشن
تا حالا كه توي سري بازي هاي Nfs موتوري در كار نبوده شك نكنيد اگه وجود موتور توي بازي قطعي ميشد از همون اول جار مي زدند كه به بازي جديد موتور هم اضافه شده حتما نيست كه بخوان از الان جار بزنن و ملت رو هيجان زده كنن
به نظر من که اگه موتور اضافه کنی توهین شدیدی به سری بازی های Nfs میکنه.
آهان...نقل قول:
خوب اونوقت چرا؟؟؟؟
دليل؟
البته N4G فقط خیر سایتهای دیگه رو میزاره هیچی از خودش نمیزار .نقل قول:
سلام
به نظرم موتور نخواهد داشت!
دلیل هم این که تو یه مصاحبه خوندم که شما شخصیت خودتون رو نمیبینید! مثل سری گذشته و یک کلام هم دیالوگ ندارید! اما موتور سواری دولا دولا نمیشه که !!!
موتور رو بيخيال اين دو تا ويديو رو حال كنيد
کد:http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=15291
آخه ضایع میشه دیگه ... یه دفعه تو بازی که چند سال ماشین بوده بیاد موتور اضافه کنه.نقل قول:
آهان...
خوب اونوقت چرا؟؟؟؟
دليل؟
اصلا چه جوری میخواد داستان یه بازی ماشین رو به موتور ربط بده (البته اگه داستانی باشه)
مگر این که دوباره مثل پرواستیریت بسازه ... که دوباره همون خرابکاری رو کنه.
تائيد ميشه بخصوص كه ادعا كردن از روي فيلم ترانسپورتر بازي رو ساختن پس بايد شبيه اون باشه در حاليكه مي دونيم توي 2 تا فيلم ترانسپورتر خبري از موتور و موتور سواري نبودنقل قول:
دوستان خواهشا بحث مسخره ي موتور رو ادامه نديد هيچ اطلاعاتي مبني بر اينكه موتور باشه در دست نيست پس ولش كنيد ديگه
سلامنقل قول:
عزیز جفتش تکراری بود! :13:
مسخره نیست چیزی بوده که گفته شده هست!نقل قول:
اطلاعات هم در سایت N4G سرچ کنید پیدا میکنید!
ميشه مدرك نشون بدي دي:نقل قول:
حداقل يه عكسي، تريلري، ويديويي هيچ مدركي كه موجود نيست از يك سايت معتبر هم خبر بذاري ما قبول ميكنيم نه اينكه فقط حرفت از روي شايعات باشه
سلام اینم خدمت جناب مدرک خواه!نقل قول:
نقل قول:دوست عزيز قسمت هايي رو كه قرمز كردم نگاه كن اينا شايعاتي بود كه اول تصور ميشد اما همگي تكذيب شدن در ضمن اين مطلب تقريبا ماله 4 ماهه پيشه مطمئن باش اگر قرار بود موتور توي اين قسمت باشه تا حالا توي اين تريلرها ديده ميشد و مطالب بيشتري از اون در سايتاي معتبر بازي مثه گيم اسپات قرار ميگرفتنقل قول:
سلامنقل قول:
آخه عزیز من تکذیب تکذیب هم که نشده!
در ضمن مثلا BurnOut رو ببین تریلر مربوط به موتور سیکلت اش رو جداگانه منتشر کرده!
ببین این روز و شب چی شد؟ :19:
منم شديدا موافقم كه بحث موتور رو تموم كنن بچه ها چون هيچ كس فكر نميكنم اهميت بده به اين مسئله. ظاهرا ما چند نفر هستيم كه گير داديم به موتور
ولی فکر کنم صدمه دیدن ماشین هم توی این ورژن باشه
سلامنقل قول:
ولی فکر کنم صدمه دیدن ماشین هم توی این ورژن باشه
هستش فاشیست جان اما طبق گفته های سازنده روی عملکرد اتومبیل تاثیر نداره خوشبختانه!
اتفاقا تو صفحات قبلي نوشته بود كه صدمه ها مثه كرين شده و مثه پرواستريت نيست يعني صدمه ها ظاهريه و تو سرعت و اينا تاثير ندارهنقل قول:
خوب باز اینطوری بهتره
توی ورژن قبلی که باید بیشتر پولت رو صرف تعمیر ماشی می کردی
ولی دمشون گرم اینطوری بهتر میشه
سلامنقل قول:
جالبه که در ادامه گفته بود ما میدونیم که طرفداران بازی چی می خوان!(پلیس و تعقیب و گریز و ...) یکی نیست بگه خب اون پرو استریتتوتن چی بود دیگه؟
در ادامه گفته ما خواستیم بازیکن دغدغه ی خرابی ماشین رو نداشته باشه و از بازی بیشتر لذت ببره! :27:
من که خیلی خوشحال شدم بعد از 3 سال دوباره نام nfs به ماهیت واقعی خودش بر میگرده
اون هیجان خاص و منحصر به فردی که این سری بازی ea رو به
یکی از بی رقیب ترین بازی های سبک Racing تو تاریخ تبدیل کرده بود
و تو شماره قبلی یعنی pro Street کلا به فراموشی سپرده شده بود
دوباره زنده شده و نوید یک بازی قوی و ارزشمند رو میده
امید وارم بعد از عرضه چیز دیگه ای از اب در نیاد
دوستان اين پرسش و پاسخ رو كه اخيرا منتشر شده و ترجمه كردم رو بخونيد...جواب خيلي از سوالاتون رو ميگيريد:
بزرگترين پيشرفت نسبت به پرو استريت چيست؟
خيلي سخت هست كه بخواهيم يك تغيير يا پيشرفت را شرح بديم.Need For Speed Undercover انقلابي است در همه ي فاكتور ها و ويژگي هايي كه در پرو استريت بوده...همه چيز در Undercover تغيير و پيشرفت كرده است..فيزيك رانندگي،خسارت ها،دوربين ها،افكت هاي حقيقي و ....
آيا پليس ها با ادامه و پيشرفت كردن در مراحل بازي، سرسخت تر مي شوند؟
البته!! سيستم جديد Heat در آندر كاور به اين گونه است..بازيكننده ها با مرور زمان خواهند ديد كه پليس ها تكنيك خودشان را عوض ميكنند و سرسخت تر از قبل شما را تعقيب ميكنند.اين سيستم كاملا به پيشرفت و سطح گيمر بستگي دارد و رفتار و تكنيك بسيار زيادي را از پليس ها در كل بازي خواهيم ديد.
كدام بازي را با Need For Speed Undercover مقايسه ميكنيد؟
سوال خوبي است..آندر كاور شباهت زيادي به Most Wanted دارد..
آيا باز هم خبري از Punkbuster يا برنامه هاي ضد تقلب ديگري در بازي هست؟
حتما!! ما Punkbuster و برنامه هاي ديگري رو هم به كار گرفته ايم. ما ميدانيم كه بعضي از گيمر ها در بازي هاي ما تقلب ميكنند و ما قدم هايي را براي جلوگيري از اين كار برداشته ايم.
آيا فاكتور خسارت وارد شدن به اتومبيل ها در اين سري هست و چگونه عمل ميكند؟
قطعا..خسارت با ضربه ها،سرعت زياد و طريقه ي راندن به اتومبيل ها وارد مي شود...مثلا بدنه ي فلزي به گونه اي خسارت مي بيند كه با بدنه فايبرگلاس فرق دارد...
آيا دمويي از اين بازي منتشر ميشود، و اگه ميشود كي قابل دسترسي است؟
خير..تيم ما از همان اول ساخت بازي تصميم گرفت تمام سعي اش را براي ساخت بازي بگذارد و دمويي ساخته نشود.
آيا بايد نقشه را با رفتن مراحل باز كنيم يا نقشه از اول باز هست؟
نقشه از اول بازي به طور كامل باز هست...
چه چيزي مي توانيد در رابطه با ترافيك NFS Undercover بگوييد؟ آيا پيشرفتي نسبت به سري هاي قبلي داشته؟
ترافيك آندر كاور به گونه اي برنامه ريزي شده كه همانند دنياي واقعي رفتار مي كند..از راهنما زدن به هنگام پيچيدن گرفته تا منحرف شدن اتومبيل ها به دليل سرعت، كم كردن سرعت و ترمز كردن هنگام مشاهده موانع..ترافيك و اتومبيل ها حتي تماس 911 هم گرفته و پليس رو از مكان شما در جريان ميگذارند و اگر heat شما به قدر كافي بالا باشد، شما خواهيد ديد كه ترافيك با حضور پليس ها بيشتر خواهد شد...
شهر چقدر بزرگ خواهد بود؟ چقدر طول ميكشد تا از يك طرف به طرف ديگر شهر رفت؟
اين شهر خيلي بزرگ است!ما ديديم كه بعضي از بچه ها در 8 دقيقه و آن هم با سرعت 160 مايل طي كردند..پس خيلي شهر بزرگي است..
آيا تغييرات روز و شب را خواهيم ديد؟
نه...بازي در روز اتفاق مي افتد..زماني كه هاليوود به آن لقب ساعت جادويي داده است..زماني است در صبح كه همه چيز طلايي به نظر مي رسند..روشنايي وجود دارد اما نه خيلي درخشان!!ا اين فاكتور ظاهري رمانتيك به بازي ميدهد
آيا Photo Mode بهتري در آندر كاور وجود دارد؟
ما زمان زيادي را براي پيشرفت photo mode صرف كرديم كه باعث تقويت ها و پيشرفت هايي در آن شد..اما شما بعد از بازي كردن بايد بگيد كه بهتر هست يا نه؟
چقدر طول ميكشد تا بازي تمام شود؟
معلوم نيست..20 تا 25 ساعت براي تمام كردن career. اما براي 100% كامل كردن بازي زمان خيلي بيشتري نياز داريد...
آيا امكان اين وجود دارد كه اتومبيل هاي پليس را برانيم؟
بله...مدل ها و مسابقه هايي وجود دارد كه اين فرصت را به شما ميدهد تا به طيف زيادي از ماشين هاي پليس دست يابيد!!! هيجان زيادي در بازي وجود دارد براي رانندگي...
مي توانيد كمي در مورد سيستم مورد نياز براي كامپيوتر بگوييد؟ شرايط نسبت به پرو استريت چگونه است؟
آندر كاور نسبت به پرو استريت پيشرفت قابل ملاحظه اي داشته است.. و براي نسل بعدي كنسول ها هم بسيار مناسب است.
مي توانيد در رابطه با اتومبيل ها به ما بگيد؟ آيا گروه هاي tuner,muscle,exotic در بازي وجود دارد؟ و چه تعداد ماشين در هر گروه وجود دارد؟
Undercover اتومبيل هاي آمريكايي و اروپايي و ژاپني را معرفي ميكند. ما علاوه بر اتومبيل هايي كه محبوب هستند در بازي آورديم،حتي اتومبيل هايي كه هنوز به خيابان ها نيامده اند....
ارائه از NeedForSpeed.Ir
اين طور كه اين تو گفته شده...به نظر من اين بازي ميتركونه ..اونم خفن!!!
من ديگه نميتونم صبر كنم...
سلام.
یادمه تو تاپیک قبلی که ماله پرو استریت بود من خیلی ازش تعریف می کردم، آخرم تو زرد از آب در اومد!!!
ولی این یکی دیگه می خواد کولاک کنه.
این سوال و جوابش من رو خوشحال کرده:5:نقل قول:
دست آسف خان درد نكنه البته اين سايت فارسي كه بهش اشاره كردي اصلا وجود نداره لينكش رو اشتباه گذاشتي نه؟