خود دانی عزیز.همونجور که دوستان گفتن با 860 تومن میشه آکبند گرفت و اینکه برنامه ریختن و جیلبریک کردن کاری نداره که آدم بخواد بالاش 80 تومن پول بی زبونو بده.نقل قول:
خود دانی عزیز.همونجور که دوستان گفتن با 860 تومن میشه آکبند گرفت و اینکه برنامه ریختن و جیلبریک کردن کاری نداره که آدم بخواد بالاش 80 تومن پول بی زبونو بده.نقل قول:
بچه ها با ایفون میشه فایلای zip و mp3 دانلود کرد؟ به غیر از سایتای مرتبط با ایفون...سایتای معمولی
منظورت با سافاریه؟؟؟؟
با نصب دانلود پلاگین برایه سافاری خیلی از فرمتها رو میشه دانلود کرد.
من تا حالا ندیدم لنگ بزنه و مثل یک دانلود منیجر هم قویه .من تا حالا ۱۲۰ مگ هم باهاش دانلود کردم.
عالیه... یه دانلود منیجرم باشه واسه آیفون فوق العاده میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی این تمو جایی واسه دانلود دیده؟
من اسم این تمو نمیدونم ولی اگه میخوای ایکونای پایین صفحه ت این جوری بشه یه تم برا وینتر بورد بود .
فکر کنم اسمش dock cover flow یا ه چیزی تو همین مایه ها بود.
دوستان یک سوال داشتم ، شنیدم این تاچ آیفون خیلی چیز تمیزیه ، خیلی حساس و خوب هست ، درسته ؟
از نظر امکانات گرافیکی چطوری هست ؟
نوع صفحه ش خازنیه.یعنی حساس ترین نوع و فقط هم با الکتریسیته ی ساکن پوست بدن کار میکنه.
هنوز بعد از دوسال شرکتای بزرگ دارن زور میزنن که یه چیزی مشابه اینتر فیس و گرافیک های جذاب ایفون بزنن ولی هنوز نتونست.
سلام دوستان !
من تو پیجایه قبل یه چیزایی خوندم ولی منظور رو نگرفتم !
میشه از اروپا آیفون بخرم ، بیارمش می تونم باش کار کنم !
حدودا چند در میاد !؟ همون 299 $ و199 $ میشه!؟
ممنون !
سلام.نقل قول:
ببین دوست عزیز، در کل خود شرکت اپل دو نوع گوشی می فروشه، یکی لاک و دیگری آنلاک. خب طبیعتا آنلاک گرونتر از گوشی لاک هست.
در گوشی های لاک شما باید حتما از یه شرکت طرف قرارداد اپل سیم کارتتون رو تهیه کنید. و برای یه مدت معینی مثلا یک تا دوسال با شرکت مذکور سرویس دهنده، قرار داد می بندید. در پایان مدت زمان دوباره گوشی شما لاک می شه.
ولی در گوشی های آنلاک دیگه به اینصورت نیست، شما می تونید از گوشی تون برای همیشه استفاده کنید بدون اینکه نگران پایان یافتن قراردادتون با سرویس دهنده ی مورد نظرتون نیستید.
خیلی ممنون !نقل قول:
پس با این حساب هیچ فرقی نمیکنه قیمتش نه !؟ :41:
الان اینجا چنده !؟؟!
نه فرق انچنانی نداره. تازه بهدردسر از خارج اوردنش و گمرکو ..... نمیارزه.
اینجا حدودای ۸۰۰-۹۰۰ هست. هرکی یه قیمت میده.
بچه ها آدرس چک کردن آنلاک فکتوری بودن آیفونو میزارین
فکر کنم این باشهنقل قول:
کد:http://support.apple.com/kb/HT1937
کسی اینو جایی دیده بفروشن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیز
هر موردی رو که فکر میکنید نیازه به بنده بگید از طریق پیغام خصوصی مطرح کنید و اجازه ندید تاپیک منحرف بشه.
ممنون.
منظورتونو نفهمیدم
تاپیک منحرف شد؟ من که فکر نمی کنم!
پست ها حذف شدن دوست عزیز.
منتظر آیفون سال ۲۰۰۹ باشید،اگه اخبار درست باشه رم به ۲۵۶ ارتقا پیدا کرده و cpuبه ۶۰۰mhz دوربین هم به ۳.۲مگا پیکسل باauto focus.در ضمن استیو جابز هم دوباره برگشت به دفترش.با آرزوی سلامتی برای این نابغه
دوستان چه موقعی گوشی رو ریستور می کنیم؟ فقط موقع آپدیت کردن فرمور یا موقع برنامه ریختن؟
آقا من میخوام یه آیفون 3g 16gb بخرم لطفا منو راهنمایی کنید
راستی در مورد لاک و آنلاک آیفون سوال داشتم.
این دو تا چی هستند و کدوم بهتره(تو ایران)؟
در مورد Jailbreak و firmware و active هم سوال داشتم.
میخواستم بدونم اینا چین و به چه درد میخورن؟
من در این مورد هیچی نمیدنم لطفا اطلاعات کامل بدید.
WOW من کفم برید Apple چقدر قیمت Iphone 3G ها رو کم کرده مدل 3G 8gig فقط 99 دلار! فوق العادست مگه میشه اصلا؟!!
این قیمت با قرارداد هست. قیمت بدون قرارداد قطعا بالاتر خواهد بود.نقل قول:
یعنی به این راحتی ها نمیشه بگم از اونجا بیارن واسم؟
این آیفون جدیده کی میاد به بازار ؟
پایین ترین قیمتی که میشه آیفون رو خرید چند هست ؟
میشه ولی برای کسی که اونجا زندگی می کنه گرون تموم میشه یعنی مشکل پیدا می کنه مثلا پسر داییم که یکی از مدیرای cellphone هست میگه اسمت واسه 4 سال میره تو لیست بد حساب ها و هیچ جا بهت وسیله نمیدن و کلا تو مشکل می افتی اما اگر خودت بخوای بری مسافرت می ارزه که چند تایی بخری.نقل قول:
من فکر کنم تا شهروند انجا نباشی نمیشه خرید ! مطمینی؟نقل قول:
می تونی بخری .........طرف فقط پول اولیت رو می بینه و تو دلش می گه برای ارتباط مجبوره پول بده.
کسی آشنا نداری اونجا بخره بیاره اینجا ؟
من گفتم که دایی ام با خانوادش هست که چن اقامت داره میگه اگر این کار رو بکنم دیگه از فروشگاه هایه خوب هیچ کشوری نمی تونم تا 4 سال خرید کنم........
و پسر خالم که اون هم دانشجو هست که نمیشه ولی اگر خودمون یک سفر بریم خوبه............دی
ما باید خودمون بریم با اشنامون که اگر سوالی کردند اون جواب بده...............در ظمن من یکبار شنیدم از ترکیه بعضی ها هستند که ارزون میارند ولی وقتی داخل ایران میاد باز قیمتش میره بالا..........سر مرز اگر اشنا داشته باشی کارت رو حل می کنه .........
و اینکه به نظر من نمی ارزه ادم یک گوشی لاک شده رو 900 یا 600 تومان پول بده ولی اگر 300 یا 400 بخری خوبه چون وقتی می خوای بفرشی هم هین قیمت می فروشی ...........ولی سعی کن انلاک فکتوری بخری....اگر گوشی جدید ایفون رو می خوای یکن صبر داشته باشی انلاک فکتوریش میاد.
از دوستان کسی میدونه فریمور3اومده یانه
چهارشنبه میاد
سلام ازixsllizeخبری نیست بوسیله شماتو اون سایت باfarhad6600که همشری هستیم اشناشدم چند روزیه گوشیمو دادم بهش هر وقت فریمور جدید اومد برام اپدیت کنهنقل قول:
درست شد.
در حال تغییر سرور بود..
یه مشکل دارم ازسایتmobilestan.net قسمت برنامه های اپ استور هر فایلipa دانلود میکنم با فرمتphp سیو میشه چکار کنم
درصورت امکان خودتون هم یه امتحانی بکنید
می خواستم ببینم چقدر می گیرن گوشی رو آنلاک کنن ؟
می خواستم به یکی از فامیلامون بگم برام بیاره 3gs رو.
تو تاپیک خودش بپرس.
هنوز که خبری از انلاک شدنش نیست. و باید منتظر بود.
در ضمن کاری نداره .خودت میتونی انلاک کنی.
تاپیکشو نگاه کن تا قیمتا و مدلا بیاد دستت.
تاپیک خودش کجاست ؟نقل قول:
تو تاپیک خودش بپرس.
هنوز که خبری از انلاک شدنش نیست. و باید منتظر بود.
در ضمن کاری نداره .خودت میتونی انلاک کنی.
تاپیکشو نگاه کن تا قیمتا و مدلا بیاد دستت.
دوستم گفت می تونه با 300 تومن بیاره ایران کاراش رو بکنه و فقط می مونه آنلاک کردنش .
به نظرتون می صرفه؟
دوستان آیا درست است که میگن bluetooth آیفون هک شده و میشه با آن به هر موبایلی فایل ارسال و دربافت کرد؟
با تشکر