مجددا سلام و درود
منظور من این بود
Delta 1010LT در مورد 8 ورودی آنالوگ می خواستم سوال کنم
آیا نرم افزاری هست که از 8 ورودی انالوگ ،صوت را در 8 فایل مجزا در pc همزمان ضبط کند(بدونه اینکه با هم ادغام شوند)
مجددا سلام و درود
منظور من این بود
Delta 1010LT در مورد 8 ورودی آنالوگ می خواستم سوال کنم
آیا نرم افزاری هست که از 8 ورودی انالوگ ،صوت را در 8 فایل مجزا در pc همزمان ضبط کند(بدونه اینکه با هم ادغام شوند)
سلام من یک کارت صدا خریدم ولی نمیتونم ازش استفاده کنم
M-Audio - -Fast Track Pro
نمیتونم ازش Midi بگیرم لطفا کمکم کنید
نقل قول:دوست عزیزنقل قول:
ساختار چند کاناله بودن کارت ها در اصل برای همین منظور طراحی شده اما باید به 2 نکته توجه داشته باشید.
اول اینکه همزمان ضبط کردن چند کانال متفاوت باید از سوس جدا باشه ، یعنی شما وقتی در یک اتاق با چند ساز رکورد انجام بدید هیچ وقت صدا ها بدون ادغام ضبط نمیشن ، این کار نیاز به یک مکان آکوستیک گسترده داره.
دوم اینکه سیستم شما باید توانایی پروسس چند کانال متفاوت بصورت جداگانه رو داشته باشه و در حین ضبط کم نیاره یا باعث تاخیر نشه:20:
در مواردی مثل کار شما که نیاز به ورودی و خروجی بالا هست استفاده از یک میکسر مناسب خیلی منطقی تر از یک کارت صوت با ورودی بالاست:46:
موفق باشید
یا علی:11:
دوست عزیزنقل قول:
میشه لطف کنید بیشتر توضیح بدید که چه مراحلی رو طی کردید؟
سلام من چند روز پیش یه تاپیک باز کردم اما کسی جواب نداد تازه تاپیکم هم حذف کردن. حالا همونارو اینجا می نویسم شاید یه نفر یه لطفی بکنه جواب به من بده.
اول توضیح بدم که من و یکی از دوستام می خوایم یه استدیو بزنیم نه اونقد حرفه ایی نه خیلی آماتور یه چیزی که کارش قابله قبول باشه. یه جا داریم تو پارکینگ که دیوار کشیاش انجام شده و مونده آکوستیک کردنش و شیشه دوجدار و ... یک و هشتصدم پول داریم. استدیو رو واسه رکورد کار راک و متال می خواییم وکال و ساز (درامز و گیتار)
1- از چه مصالحی واسه آکوستیک کردن استفاده کنیم که بیشترین درصد ضد صدا رو داشته باشه چون ضد صدا بودن خیلی واسمون مهمه. اگه قیمت هم اطلاع دارین لطفا بگین ممنون میشم.
2-من تمام پستهای قبل رو خوندم ولی فقط گیج شدم که چیکار کنم برای میکروفن و کارت صدا. بهم گفتن که rode nt2a خوبه ولی خرابی میده. خودم سری B بهرینگر رو پسندیدم اما دیدم که دوستان نوشته بودن واسه کاره متال مناسب نیست وکال خوب نمی گیره. حالا نمی دونم...
کارت صدا هم خودم از m-audio خوشم اومد اما نوشته بودن که چون usb هست تاخیر داره ... و سر اینم گیج شدم.
3- یه میکسر می خوام که بتونم میکهای درامز و وکالو و 2 گیتار و بیس توش بگیرم اصلا امکانش هست یا باید ساز هارو جدا جدا بگیرم؟ میکسر هم بهم ممعرفی کنین ممنون میشم.
و سوال آخرم اینکه اصلا با این پول امکانش هست که اینارو تهیه کنم چون ست میکروفن درام هم میخوام.
خواهشن کمک
bebakhshid english taip kardam
font farsi cafinet nadasht
salam dostan
vioman aziz
man posthay ghabli ro khondam vali be natij naresedam
vioman jan faghat yek solaal daram
baray rap che mic va che suond card khobi arzon ham bashe chon tazeh karhastam
agharmishe yek mic bashe ke mostaghim be somd card bokhoreh va neyaz be fantom pawer nadashte bashe?
mamnon misham aghar javab man ro bedin
آقا کمککککککککککک........................ ................
سلام . آقا ما یه کارت صوت مدل m-audio fireware solo گرفتیم .....گیتار الکتریک میزنم..... هر کسی می تونه را جع به تنظیمات این دستگاه کمک بده ممنون میشم ......... .. ... . و سوال بعدی اینه که تو fL وقتی رکرد میکنم یه کم صدا دیر تر میاد ......اگه اینم بگید خیلی ممنون میشم....
دوست عزیز به قسمت master volume برو و بعد sw synth رو افزایش بده اگه هم نداشت از گزینه option > properties اضافه کننقل قول:
سلام دوست من ببین این کمکت می کنه؟نقل قول:
سلام . آقا ما یه کارت صوت مدل m-audio fireware solo گرفتیم .....گیتار الکتریک میزنم..... هر کسی می تونه را جع به تنظیمات این دستگاه کمک بده ممنون میشم ......... .. ... . و سوال بعدی اینه که تو fL وقتی رکرد میکنم یه کم صدا دیر تر میاد ......اگه اینم بگید خیلی ممنون میشم....
کد:www.m-audio.com/images/global/manuals/FWSolo_UG_EN01.pdf
دوست عزیزنقل قول:
تنظیمات این دستگاه برای هر کاری متفاوته ، شما چه کاری رو میخواهید انجام بدید؟
مشکل Delay یا همون تاخیر هم کاملا طبیعی هستش ، با نصب آخرین درایور و نصبASIO 2 تا حد خیلی زیادی این مشکل برطرف خواهد شد.:20:
نقل قول:دوست عزیز سلامنقل قول:
معذرت خواهی میکنم بابت تاخیر در پاسخگویی:11:
اگر شما قصد آکوستیک کردن حرفه ای یک محیط رو دارید بهتره با شرکت های مجری اینگونه طرح ها مشورت کنید.
صادقانه بگم، در این زمینه من نمیتونم تخصصی صحبت کنم:20: البته فکر نمیکنم با هزینه ی مد نظرتون بتونید از پس هزینه های سنگین آکوستیک کردن محل مورد نظرتون بر بیایید.:46:
پیشنهاد میکنم مجموعه مقالات زیر رو درباره ی اتاق آکوستیک مطالعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر باز هم به پاسخ نرسیدید من یک سری مقالات زبان اصلی در اختیارتون قرار میدم ، متاسفانه الان پیداشون نکردم :13:
بطور کلی چوب میتونه بهترین گزینه برای یک محیط آکوستیک باشه
در کنار اون میشه از فوم های مخصوص ضد صدا هم استفاده کرد:20:
درسته که اتاق های آکوستیک پیشرفته و حرفه ای که با استاندارد های روز ساخته شده باشند به کیفیت یک اثر خیلی کمک میکنند اما من زیاد دیدم دوستانی رو که با ابتدایی ترین وسایل مثل (موکت ، شانه ی تخم مرغ ، فوم های معمولی ، تخته های عریض ، گچ ، پارچه هی طولی ، پارچه های پرزدار ، پشم شیشه و ...!!!!) آثاری در خور تحسین رو آماده کردند!:8:
لزومی هم نداره که شما همه ی چهارچوب اتاق رو تجهیز کنید.
تصویر زیر میتونه مثال خوبی باشه:20:
اما کارت صدا و میکروفون...
در مورد خرابی Rode ها بی اطلاعم اما از کیفیتشون خیلی در دنیا صحبت میشه
میکروفون معمولا اگر ضربه نخوره و مشکلی بابت ورودی خورجی هاش پیش نیاد خراب نمیشه .:13:
سری B بهرینگر امتحان خودشون رو پس دادند ، عدم رضایت یکی از دوستان از سری بی فقط تجربه ی شخصی ایشون بوده و کلیت نداره ، هزارن نفر در ایران و میلیون ها نفر در دنیا دارند از این میکروفون ها استفاده میکنند و راضی هم هستند :46:
اگر مشکل بودجه نداشته باشید پیشنهاد اکید میکنم که به AKG فکر کنید:20:
کارت های صدای M-Audio همه USB نیستند
سری Firewire این براند محصولات خیلی خوبی هستش که میتونید تهیه کنید ، از براند های حرفه ای دیگه میشه به TC-Electronic اشاره کرد که دستگاه های اکسترنال بی نظیری داره ، فقط یک کمی گرونه:20:
مشکل تاخیر هم طبیعیه و برای هر کارت صوتی وجود داره اما کاری که میشه کرد اینه که این تاخیر رو به حداقل رسوند (با کمک نرم افزار ها) .
البته مشکل اصلی دستگاه های USB تاخیر اونها نیست ، پهنای باند اونهاست که در کارهای سنگین ما رو با مشکل مواجه میکنه.
شما یه لطفی بکن.
اول بهم بگو که کلا چه ورودی هایی داری و چه خروجی هایی نیاز داری.
دوم اینکه به چه تعداد میکروفون نیاز داری و برای چه ساز هایی.
من در مورد میکروفون های درامزست ها اطلاعاتی دقیقی ندارم ، چه براند هایی این میکروفون ها رو تولید میکنند؟
اگر تقسیم بندی هزینتون بین آکوستیکالی مکان مورد نظر و دیوایس های مورد نیاز بدرستی صورت بگیره و پاسخ سوال های بالا رو با دقت به من بگین خیلی به نتیجه ی نهایی نزدیک میشیم:10:
موفق باشید
نقل قول:(دوست عزیز از اینکه برای آخرین بار فارگیلیسی تایپ میکنید ، متشکرم!)نقل قول:
ببخشید انگلیش تایپ کردم!
فونت فارسی کافی نت نداشت
سلام دوستان
Vioman عزیز!
من پست های قبلی رو خوندم ولی به نتیجه نرسیدم
ویومن جان فقط یک سوال دارم ، برای رپ چه میکروفون و چه کارت صوت پیشنهاد میکنید؟
خوب و ارزون هم باشه چون تازه کار هستم.
اگر میشه یک میکروفونی باشه که مستقیم به کارت صوت بخوره و نیاز به فانتوم پاور نداشته باشه ، میشه؟
ممنون میشم اگر جواب من رو بدین.
شما تا چه میزان میتونید برای کارت صدا و میکروفون هزینه کنید؟
میکروفون هایی که نیاز به فانتوم پاور نداشته باشند معروف به داینامیک هستند ، این میکروفون ها نیمتونند کیفیتی میکروفون های کندنسر رو داشته باشند و حساسیت بالایی ندارند:20:
سلام vioman عزیز:10:
خیلی خیلی ممنون که منو راهنماییم کردی و وقتتو برام گذاشتی امیدوارم از خجالتت در بیام.:46:
در مورد ورودیها بگم که ما یه گروه راک داریم که 2 تا گیتار الکتریک یه دونه گیتار باس و دامز و یه خواننده است.
میزان ورودی هامون تعداد ورودی های میکسرمون و میکروفنامون تماما بر میگرده به یه مسئله. اونم اینه که ما می خواییم که موقع رکورد همه ی سازها باهم بزنن و رکورد کنیم یعنی چندتا لاین میشه. و من نمی دونم که آیا اصلا امکان چنین کاری هست اگه نیست که باید سازهارو تک تک رکورد کنیم و با نرم افزارا درستشون کنیم.
اگر که امکان رکورد همگی باشه مثل اجرای زنده. پس ما احتیاج به یه میکروفن واسه خواننده. یه میکروفن واسه گیتار الکتریک (میکروفن جلوی آمپلی فایر). ست میکروفن درامز. و گیتار بیس و گیتار الکتریک دومی هم مستقیم به میکسر وصل بشن حالا اگر ما هرکدوم از اینا رو یک لاین فرض کنیم پس به پنج لاین احتیاج داریم اما در صورتی که 7 8 تا میکروفن درام هرکودوم یک لاین نخوان و گرنه به حدود 13 یا 14 تا لاین احتیاج میشه روی میکسر.
اگر هم امکان زنده رکورد کردن نباشه که میکسرش مهم نیست چند لاین باشه با 7 تا (هفتا بخاطر میکهای درام) ورودی میشه تک تک رکورد کرد. و یک میکروفن دو یا سه دیافراگمی که هم صدای خواننده باهاش رکورد بهشه هم گیتارها. و ست میکروفن درامم واسه رکورد درام. برای درامز هم حداقل 8 تا میکروفن نیاز میشه.
والا در مورد برند های میکروفن درام هم اطلاعی ندارم.
و من منظور از خروجی هارو نمی دونم چیه یعنی خوروجی میکسر به کارت صدا یا کارت صدا به ...
نمیدونم چندتا خروجی می خواد شما بگین.:41:
در مورد میکسر دیروز رفته بودم یه قیمتی بگیرم. دیدم میکسرای بهرینگر قیمتاش خویه و فروشنده گفت که کیفیتشونم خوبه فقط تنها ایرادی که داره کار باهاش سخته و حتی همکارایه خودمونم خیلیا نمیتونن باهاش کار کنن. مدل هایی که دیدم. بهرینگر xenyx 1222fx . euro power 5000pmp . xenyx1832. گرون ترینش 560 تومن بود.
حالا با این شرایط چه میکسری بگیرم که هم بتونم کار کنم هم قیمتش مناسب باشه هم میکها رو ساپورت کنه از لحاظ برق.
راستی فضای اتاق رکورد سه در پنجه.
واقعا واقعا ممنونم بازمممممم.:20:
MIC 150
suond card 150
300 :27:
:10:
سلام دوستانمن یک سئوال حرفه ای و شاید هم غیر حرفه ای داشتم.من و برادرم مشغول ساخت لوله ی صوتی هستیم البته این یک پروژه حرفه ای است مسئله اینه که ما در این لوله 2 میکروفن داریم که باید هر یک جداگانه به کامپیوتروصل و توسط نرم افزار مخصوص شناسایی و تحلیل بشه ما به دو هدفن هم نیاز داریم که تک تک صدای میکرفن ها رو بررسی کنیم حالا سئوالی که من دارم اینه که با کدام یک از کارتهای گفته شده میشه به توجه به دقت و ظرافت زیاد این سیستم به نتیجه مطلوب رسید.پیشاپیش از دوست عزیزم آقای ویومن تشکر می کنم.
با سلام
می خواستم بدونم چه ابزاری و وسایلی برای ضبط صدای ساز (ویولن ) نیاز هست؟(االبته برای کامپیوتر)
نمی خوام حرفه ای باشه؟ در حد نرمال به طوریکه روی صدای ساز تاثیر منفی نذاره؟
دوست عزیزنقل قول:
شما میتوید از میکروفون های سری C بهرینگر برای قیمت های حدودی زیر 100 هزار تومان و مدل B1 برای قیمت مد نظرتون انتخاب کنید.
اگر هم با بهرینگر مشکل دارید بفرمایید تا از براند های دیگه براتون معرفی کنم ، اما فکر میکنم بهرینگر برای کار شما کافی باشه ، حتی مدل C1 .:20:
اگر C1 تهیه کنید میتونید حدود 250 هزار تومان برای کارت هزینه کنید
فکر میکنم M-Audio گزینه ی خوبی برای شما باشه
ّFast Track Pro
یا Firewire Solo
برای کار شما کافی و وافیه:46:
اطلاعات بیشتر در مورد کارت های صدا و میکروفون های بالا رو میتونید در صفحات قبل پیدا کنید:20:
موفق باشید:11:
دوست عزیزنقل قول:
اگر پروژه ی شما نیاز به نتیجه ی خیلی دقیق داره باید حتما اون در آزمایشگاه انجام بدین چون شرایط آزمایشگاه به هیچ وجه قابل بازسازی در محل های دیگه نیست ، حتی با هزینه های بالا
هدفون های شما باید مانیتورینگ باشه تا هیچ فرکانسی رو از دست ندین ، البته هدفون های نزدیک مانیتور هم میتونه پاسخگو باشه اما مانیتور نمیشه:20:
کارت هم باید ، تاکید میکنم باید 192 باشه
192 بودن کارت اینجا خودشو نشون میده ، سمپل 192 در اصل برای همچین کارهایی مناسبه :46:
من باید تحقیق کنم ببینم کدوم یکی از دستگاه های موجود بازار 192 واقعی رو پروسس میکنند ، چون کارتون حساسه نمیتونم ذهنی پشنهاد بدم :20:
شما از چه میکروفونی استفاده میکنید؟
چقدر محدودیت هزینه دارید؟
دوست عزیز من سلامنقل قول:
به نظر من شما برای رکورد 2 راه دارید
یک راه استاندارد و یک راه غیر استاندارد که خیلی ارزون تر در میاد.
چون شما قصد دارید بصورت Live و ارکسترال کارهاتون ضبط کنید بدون شک با مشکل کالیژن یا ادغام فرکانس های صوتی مواجه میشید .
حداقل باید ساز های کوبه ای رو از سازی های دیگه (حتی شده با چند پنل کم ارتفاع) جدا کنید.
اولین راه اینه که شما به وسیله ی 2 یا 3 میکروفون گان کل محیط رو پوشش بدین و کار رو با دقت رکورد کنید.
در این حالت حاصل رکورد ها انعطاف چندانی در نتظیم های مجدد ندارند و تقریبا خروجی نهایی شما هستند.
این کار هزینه ی کمتری رو به شما تحمیل میکنه اما نتیجه آنچنان حرفه ای و مطلوب از کار در نمیاد.
راه دوم استفاده از لاین های جداگانه هستش.
طبق گفته ی خودتون نیاز به حداقل 7 ورودی دارید
من 2 راه پیشنهاد میکنم...
اولین راه اینه که از یک میکسر در کنار یک کارت صوت استفاده کنید.
در این حالت هزینه ی میکسر و کارت صوت پرقدرت تقریبا موجودی شما رو صفر میکنه و چیزی برای میکروفون و سایر لوازم جانبی که ارزون هم نیستند باقی نمیگذاره.
از طرف دیگه شما باید هم بر میکسر مسلط بشین هم بر کارت صوت و تنظیمات اون ، این جمله نوشتن و خواندنش سادست اما عمل کردن کردن بهش و رسیدن به تجربه ی کافی در اون نیاز به ماه ها آزمون خطا داره:13:
راه دومی که به ذهن من میرسه استفاده از کارت های پرقدرت با I/O بالا هستش.
این دستگاه ها به نوعی کار میکسر رو هم برای شما انجام میدن (در بعضی مدل ها بصورت نرم افزاری و در بعضی مدل ها بصورت سخت افزاری)
2 سری دستگاه هست که میتونید تهیه کنید ، یک سری از اونها نیمه حرفه ای هستند و در بعضی موارد ضعف دارند.
سری دوم کاملا حرفه ای هستند و میتونند کلیه ی نیاز های شما رو برطرف کنند.
از سری اول کارت ها میشه به
M-Audio Profire 610
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TC-Electronic Konnekt Live
اشاره کرد.
این دستگاه ها خیلی مناسبند ، اما اگر کار شما حرفه ای باشه و ورودی و خروجی هاتون همه نیاز به فانتوم داشته باشه این دستگاه ها آنچان پاسخگو نیست.
از سری دوم دستگاه ها که میتونه جای میکسر رو هم برای شما پر کنه میشه به ...
Lexicon I-ONIX FW810S
M-Audio Profire 2626
(تصویر در ضمیمه)
اشاره کرد.
درسته که دستگاه های بالا اون تنظیمات گسترده ی یک میکسر رو در اختیار کاربر قرار نمیدن اما همه اون تنظیمات رو بصورت نرم افزاری پشتیبانی میکنند.
اگر شما بفرمایید که کدام راهکار ترجیح میدید تمرکز رو میگذاریم روی همون روش تا به نتیجه ی مطلوب برسیم:20:
دوسته من این دو روشی رو که گفتی خوبه اما بیخیال شدم سازارو تک تک رکورد میکنیم. اینجوری هم کیفیت بیشتر هم باهم قاطی نمیشه. و هزینشم کمتر. درامز جدا گیتار جدا وکالم جدا . الان دیگه یه میکسر 10 لاینی میخوام. یه کارت صدا که خوب باشه و قیمتشم مناسب. یه بهرینگر b2 همینا. راستی برای مانیتور میشه از باندهای ضبط استفاده کرد ؟؟؟ چون شنیدم میشه چنین کاری کرد.
:10:mamnon vioman:46:
دوست عزیزنقل قول:
حالا که شما تصمیم گرفتید که رکورد ها رو جداگانه انجام بدین دیگه چرا میخواهید میکسر تهیه کنید؟
یک کارت صوت به اندازه ی ورودی های خودش تنظیمات داره ، حالا این تنظیمات در بعضی موارد سخت افزاریه و در بعضی موارد نرم افزاری .
به نظر من وقتی شما تک لاین یا حداکثر 2 لاین رکورد میکنید نیازی به میکسر ندارید ، البته این نظر شخصی منه و صلاح کار با شماست.
کارت صدا ، همون 2 مدل اولی که در پست قبل معرفی کردم خیلی عالی هستند ، اگر فکر میکنید کارتی قوی تر یا ضعیفتر احتیاج دارید بفرمایید تا بهتون معرفی کنم
قیمت مدل M-Audio ProFire 610 حدود 600 تا 650 هزار تومانه
مدل TC Konnekt Live فکر میکنم حدود 800 تومان
میکروفون
میتونید B2 تهیه کنید یا میتونید مدل Nova از M-Audio رو تهیه کنید
اگر تصمیم داشته باشید برای هر کاراکتر یک میکروفون خاص تهیه کنید میتونید وکال رو با مدل Aries از M-Audio رکورد کنید.
اگر هم بتونید بیشتر هزینه کنید مدل هایی از M-Audio ، AKG و Rode هستند که نتایج فوق العاده ای بجا میگذارند.
اما برای زیر 200 تومان همون B2 یا Nova خیلی مناسبه ، مخصوصا B2 که بصورت کامل عرضه میشه:20:
باند های ضبط مانیتور نیست ، شاید کیفیت خیلی خوبی داشته باشند اما بعید میدونم که به مانیتور برسند.
قمیت مانیتور های خانگی از 200 هزار تومان شروع میشه ، میتونید با حدود 400 هزار تومان یک مانیتور مناسب و معتدل تهیه کنید:20:
استفاده از هدفون مانیتور هم یک راه کم هزینه تر هستش .:46:
باز هم اگه سوالی دارید بفرمایید :10:
آقا من یک دنیا ازت ممنونم خیلی خیلی لطف کردی امیدوارم بتونم جبران کنم مرسی..... خیلی زیاد.
با سلام
من می خوام قطعاتی را که با ویولن می نوازم را ضبط کنم ؟چه تجهیزاتی نیاز دارم برای کامپیوتر ؟(لطفا در سه محدوده ی آماتوری و معمولی و حرفه ای معرفی کنید)
لطفا توی همین سه سطحی که گفتم معرفی کنید با قیمت خیلی برام مهمه.
با تشکر
سلام .آقا vioma
دستت درد نکنه خدای این روزا مثل شما کم آدمای پیدا مشن که اینطوری کاربرا رو آموزش بدن و راهنمای کنن بازام منون.
آقا اگه امکان داره یک تلفن یا آدرس امیل بدین من سوالهام زیاده تلفنی بپرسم .اگر هم که نمشی همینطور تو انجمن مطرح کنم.
من منتظر هستم
vioman جان لطفا به سوال من هم جواب بده.نقل قول:
دوست من سلام:20:نقل قول:
شما نسبت من لطف دارید ، از کلام پر ز اغراق شما کلام تشکر رو دارم:11:
به نظر من سوالات شما سوال خیلی دیگه از دوستان هم میتونه باشه ، اگر لطف کنید و سوالاتتون رو در انجمن (همین تاپیک) مطرح کنید علاوه بر کمک به تاپیک ، کمک بزرگی به دیگر دوستان کردین:46:
موفق باشید:10:
التماس دعا:43:
نقل قول:دوست عزیز سلام:20:نقل قول:
عذر خواهی میکنم بابت تاخیر:46:
ای کاش میگفتین که قصد رکورد چه نوع آهنگ هایی رو دارید.
ممکنه شما تصمیم داشته باشید که اتود ها و مشق ها روزانه رو ضبط کنید و اونهارو آرشیو کنید یا اینکه برای مقایسه کنار هم بگذارید.
یا شاید تصمیم داشته باشید قطعاتی رو که اجرا میکنید رو برای هدف خاصی که نیاز به کیفیت بالا داره رکورد کنید.
شرایط ، تجهیزات هزینه ی هر کدام از این روش های بالا متفاوته
معمولا برای ویولن از میکرفون های اینچنینی استفاده میشه
این میکرفون ها یا به بدنه ی ساز متصل میشن یا به تیل پیس.
برای کار های معمولی این میکرفون ها با چیپ صوتی مادربورد خوب جواب میدن اما برای کارهای حرفه ای شما نیاز به یک کارت صوت ، یک مکان مناسب و در صورت نیاز علاوه بر میکرفون مخصوص به یک میکروفون کندنسر خوب (برای ضبط استریو) نیاز دارید.
من خودم وقتی میخوام اتود هارو برای مقایسه ضبط کنم از یک میکروفون خازنی خیلی کوچیک استفاده میکنم ، چون راستش حوصله ندارم هر لحظه کارت صورت روشن کنم و خیلی حساسیت به خرج بدم.
البته برای کارهای جدی تر این روش جواب نمیده
من این مدل میکروفون هارو با یک سیم از یک سوردین لاستیکی رد کردم
وقتی سوردین رو روی خرک قرار میگیره به بهترین نحو صدا رو انتقال میده ، البته صدا تا حدودی به خاطر ساختار سوردین مات میشه .
برای حل این مشکل میتونید میکروفون رو نزدیک سوراخ F قرار بدید و کلا سوردین رو فراموش کنید:46:
تنها ضعف این روش اینه که پیزیکاتو های دست چپ به خوبی به میکرفون نمیرسه .
این توضیح برای یک روش ساده بود که حداکثر 5 هزار تومان هزینه میبره:8:
اگر این روش رو مناسب ندیدید بفرمایید سطح کاریتون در چه حدیه تا با هم به نتیجه ی مناسب برسیم:10:
زندگیتون پر نغمه:20:
با سلام
من مي خام صدي خودمد با كيفيت روي كامپيوتر ضبط كنمولطفا راهنمايي كنيد از چه سخت افزار ونرم افزاري مي تونم استفاده كنم.با تشكر
سلام ...آقا vioman از قدیم گفتن حرف حساب جواب نداره چشم .هرچی شما بگین.....:20:
من {آهنگسازی و تنظیم ) کار کودک انجام میدم 3 ارگ دارم2 تاش پورت usb و یکیشون وکال خیلی قوی داره که یک میکسر حرفه ای و یک ورودی میکروفن هم داره و خدایی کار منو عالی انجام مده. من از نرم افزارهای fl studio & audition میکنم .
با این تفاصیر میخوام یک سیستم خوب با کارت صدای خوب تهیه کنم که بتونم 3 ارگ بهش وصل کنم و خروجی خوب داشته باشه .asio ساپورت کنه با نرم افزارهای که عرض کردم ست باش .پورت midi و ورودی میکروفن هم زیاد نیاز ندارم چون ارگ هامusb هستن و یک میکسر توپ هم دارام..
با توضیحهات شما بنظرم اینها خوب امدن و من اولی را نسبت به همه برای کار خودم مناسب تر دیدم ولی بازم نظر شما برام مهمه.
m-audio audio phlie;2496
m-audio audio lphie;192
m-audio delta1010lt
esi@julie ;192
fast track pro
اگه قیمتش بین 150 تا250 باشه خوبه حال شما نسبت به استفادهای من چی پیشنهاد می کنید اگه چیز بهتر هم سرغ دارین و قیمتش بالا تر حرفی ندارم هرچی شما بگین همونو میگیرم.
راستی اگه زحمتی نیست بگین چه سیستمی ببندم از لحاظ cpu. ram. mainboard .power. case .که بتونم باهاش کار قابل قبولی انجام بدم.
خوب فکنم 5% از سولامو پرسیدم ...........:31:
مرسی . امید وارم منو بخاطر پرحرفی ببخشید.
دوست من سلام:20:نقل قول:
طبق معمول باید شرمنده باشم بابت تاخیر
راستش من این تاپیک رو با پاسخ کوتاه دنبال نمیکنم ، همین موضوع باعث میشه که گاهی اوقات مدت زمان بیشتری از تاریخ سوال تا جواب طی بشه:20:
باز هم عذر خواهی میکنم
راستش به نظر من کارت های PCI به عللی خاص بیشتر کار شما میان اما یک سری مشکلات باعث میشه که من پیشنهاد کنم رو به اکسترنال بیارید.
اما این میتون چند تا تبصره هم وجود داره
اگر شما از میکسر استفاده میکنید و خروجی نهایی رو از میکسر میگیرید نیاز آنچنانی به کارتی با ورودی های بالا ندارید اما اگر تصمیم دارید که ورودی ها رو مستقیم به کارت صوت متصل کنید باید یک دستگاه اکسترنال مناسب تهیه کنید.
دستگاه های اکسترنالی که به کار شما بیاد و کارایی بالایی داشته باشه بیش از قیمت مد نظر شما هزینه بر میداره.
اگر شما لطف کنید نحوه ی معمول رکوردتون رو به من بگین بهتر میتونم بهتون کمک کنم:20:
در مورد خرید سیستم هم بهتره که در بخش "مشاوره ی برای خرید" از دوستان متخصص که اطلاعات بروز در زمینه سخت افزار های عمومی دارند کمک بگیرید ، البته اگر سقف قیمت مد نظرتون رو بفرمایید بهتر شما رو راهنمایی میکنند.
فقط به چند تا نکته توجه داشته باشید.
سیستمی که برای کارهای صوتی بسته میشه باید یک سری خصوصیات داشته باشه.
بالا بودن Level قطعات خیلی مهمه اما کیفیت قطعات هم در کار ما خیلی نقش داره...
باید پاوری تهیه کنید که کمترین نویز رو چه از لحاظ صدا و چه از لحاظ خروجی الکتریکی داشته باشه
اگر پاور شما نویز خروجی داشته باشه این نویز مستقیم از طریق پورت های اتصال به کارت صورت میرسه و روی پروژه تاثر منفی زیادی میگذاره.
کیسی تهیه کنید که بشدت سایلنت باشه:46:
هرچقدر تعداد فن ها در کیس بیشتر باشه صدای کیس و نویز نهایی بیشتره ، پس بهتره از کیس های آلومینیومی استفاده کنید که نیاز به فن زیادی نداشته باشه و خود کیس نقش هیتسینک رو بازی کنه:20:
رم و CPU و مین و قطعات اصلی هم که هرچقدر بالاتر باشه بهتره اما چون کارهای صوتی تک بعدی هستند نیاز به پروسس آنچنان بالا ندارند ، فقط رم رو بالا بگیرید و مادربورد رو با آینده نگری انتخاب کنید (تا راحت تر سیستم رو آپگرید کنید).
یکی از نیاز های دیگه که حتما خیلی کیفیت کار شما تاثیر گذاره پیدا کردن راهی برای اتصال کابل ارت هستش.
اگر منطقه ی زندگی شما داری اتصال ارت باشه که هیچ اما اگر به اتصال ارت عمومی دسترسی ندارید به نحوی ابتکاری این اتصال تامین کنید تا حداقل نویز موجود در سیستم رو دفع کنید.
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم
منتظر پاسخ شما در زمینه ی نحوه ی رکورد و اتصال ها هستم:10:
موفق باشید
دوست و استاد عزیز سلام .
این روزا مشکلات و گرفتاری آنقدر زیاد هست که کار درستی نیست از همدیگه انتظار غیر منطقی داشته باشیم .همین که جواب سوال منو دادین یک دنیا ارزش داره .خیلی خیلی ممنونم
من در حقیقت توسط ارگ آهنگو میسازم و بعد توسط نرم افزار audition ریتم و قطعاتی رو که تنظیم کردم و ساختم رو در کنار هم مگذارم و میکس میکنم . و بعد از export آهنگ ساخته شده دوبار توسط میکسر ارگ که خدای ازش راضی هستم وکال آهنگو ضبط میکنم و سپس با سانگ میکس و تنظیم میکنم و در نهایت دوباره
export میکنم البته بشتره وقتها هم وکال و قطعات تنظیمی رو با هم میکس و export. میکنم . و به همین دلیل عرض کردم که mic & midi نیازی ندارم .امید وارم تونسته باشم خوب توضیح بدم..:20:
vioman عزیز من نمی دونم که آیا مراحل ریکوردم و کارم درست هست یا نه :41: چون هنوز تازه کارم و بی تجروبه و لی چیزی که هست اینه که کارهامو با کیفیت تا حدی قابل قبول تا حالا انجام دادم ..... البته بنظر خودم :31:ولی میخوام این کیفیتو در حد بودجه ای که دارم به بهترن حد برسونم
راستش vioman عزیز با تحقیقات و شرکت تو بحثو مناظرها توی سایتهای دیگه و پیشنهاد های دوستان به این نتیجه رسیدم که بهترن گزینه برای من fast track pro هستش .
ولی بازم نظر شما برای من ارجعیت داره ....... هرچی شما بگین
بازم ممنون .من منتظر جوابتون هستم ...
vioman جان خیلی ممنون از راهنماییت.
اگر امکان داره یه روش دیگه هم که با 200 الی 300 بشه انجامش داد معرفی کن.
کیفیت برام مهم هست و لی متاسفانه بیشتر نمی تونم هزینه کنم.
سنتور & گیتار
با عرض سلام و خسته نباشید ؛
من در ماه گذشته تمامی پست های موجود در این تاپیک را دانه به دانه خواندم و از پاسخ گویی حرفه ای شما متعجب گشتم.
من قصد خواندن رپ روی بیت های موجود رو داشتم و با توجه به اینکه پولی در جیب نبود نتوانستم کارت صوتی بخرم.
تصمیم گرفتم یک میکروفون goldstar dynamic ارزان قیمت بخرم به همراه یک تبدیل بزرگ به کوچک تا به چیپ ست صوتی مادربودر وصل بشه.
اما صدا انتقال پیدا نکرد و باید جلوی میکروفون فریاد می زدم تا صدا به صورت ضعیف و نویز دار منتقل به سیستم بشه.
حال تصمیم گرفتم یک کارت صوت تهیه کنم ؛ آیا کارت های صوتی اینترنال مانند اکسترنال از میکروفون های با ورودی بزرگ ساپورت می کند یا باید از تبدیل استفاده کنم ؟
از چه کارت صوتی می تونم استفاده کنم تا بتونم روی بیت های آماده بخونم ؟ همچنین چه نرم افزار هایی رو برای این کار رپ شما پیشنهاد می فرمایید.
با تشکر فراوان ؛ قربون شما
یا علی :11:
salam dostan
bebakhshid english tipe kardam cafnet font farsi nadasht
vioman khili az to mamnonam ke soal hay man ro javab dadi
va eee soaal dighe dashtam soundcart firewire {creative audigy 2zs} che khososyati dare va aya fantom pawer ham dare? vache mic bekharam ba in sound cart mikhore
دوست من سلامنقل قول:
خیلی دلم میخواد که بتونم مدل مناسبی رو بهتون پیشنهاد کنم اما اگر واقعا نیاز به کیفیت مطلوب داشته باشید حداقل به میکروفون و کارت صورت مناسب نیاز دارید.
در مورد کارت که اصلا مدل های ارزون قیمت رو توصیه نمیکنم
اما میشه میکروفون رو ارزون تر انتخاب کرد.
البته این ارزون انتخاب کردن میکروفون دلیل بر بد بودن دستگاه نیست اما باید منطقی بود ، یک میکروفون 60 هزار تومانی کیفیتی در حد یک میکروفون 200 هزار تومانی نداره:worried:
اینکه شما فقط نیاز به رکورد ویولن داشته باشید یا در کنار اون ساز های دیگه هم وجود داشته باشه خیلی مهمه
2 راه برای رکورد صدای ویولن وجود داره
1-استفاده از پیک آپ مخصوص ویولن
2-استفاده از میکروفون های استاندارند
راه اول دنگ و فنگ کمتری داره ، اما یک پیک آپ خوب گرونه
شاید بشه با 50 یا 60 هزار تومان یک پیک آپ تهیه کرد ، یا حتی ساخت اما کیفیتی در حد پیک آپ های استاندارد رو رو نداره
راه دوم یک کمی سخت تره و گرون تر!
اما خوب استاندارد تره و دست شما برای گرفتن بهترین صدا بازه
وقتی پیک آپ روی ساز بگذارید مستقیم صدای ساز ضبط میشه ، این شرایط با یک ساز درجه 1 خوب جواب میده
امکان اینکه سازهای مشقی و نیمه حرفه ای با این روش خوب جواب ندهند زیاده:13:
پیشنهاد میکنم میکروفونی مثل C1 یا C3 بهرینگر یا مدل های مشابه اون از براند هایی مثل M-Audio یا یک داینامیک عالی (مثلا از براند Shur )(داینامیک رو کمتر توصیه میکنم) تهیه کنید بهمراه یک کارت اکسترنال مثل Fast Track Pro یا Firewire solo یا Lexicon Alppha و ...
میکروفون هایی که مثال زدم قیمت هایی زیر 80-70 هزار تومان دارند و کار شما رو تا حدود خیلی خیلی زیادی راه میندازند به شرطی که بصورت استاندارد رکورد انجام بدید.
کارت صوت های مثال زده شده هم کارت های خوبی هستند که قیمت هایی حدود 250 یا پایین تر دارند.
دستگاهیی مثل فست ترک میتونه یک یا 2 level بالاتر I/o رو هم پشتیبانی کنه و اگر کارتون از لحاظ تراک سنگین نباشه براحتی بهترین کیفیت رو با کمترین تاخیر (با یاری ASIO 2 ) به شما میده.
اما یک تجربه ی شخی یا یک نکته
سعی کنید یک محیط 4 دیواری رو پیدا کنید (کمد دیواری ، اتاق کوچیک ، انباری خالی و ...)(حدود 2*3 یا 4.5 یا اندازی های نسبتا استاندارد مربع یا مستطیل شکل)
تا حد امکان از لوازم ساده برای آکوستیک کردن محیط استفاده کنید (در صفحات قبل بحث شده):46:
یک پایه ی مناسب هم برای برای میکروفون تهیه کنید و از این قانون برای فاصله ی میکروفون تا ساز پیروی کنید
برای ویلن و ویولا
برای ویلن سل و کنترباس
البته این فاصله ممکنه برای ساز های مختلف متفاوت باشه اما قانون کلی رکورد صدای سازهای زهی به همین شکله ، مگر در موارد استفاده از میکروفون های گان یا داینامیک.
باز هم اگر سوالی هست حتما بهم بگو
در حدی که بتونم و بدونم کمکت میکنم :10:
موفق باشی:11:
دوست عزیز سلامنقل قول:
متاسفانه من در زمینه موسیقی رپ آشنایی چندانی ندارم اما شاید بتونم کمکتون کنم
اینکه میکروفون داینامیک شما نیاز به فریاد داشته باشه کاملا طبیعیه!:46:
میکروفون داینامیک به این شکل استفاده نمیشه ، شما حداقل باید یک آمپلی فایر برای این میکروفون تهیه کنید تا صدای اون رو تقویت کنه ، بعد صدای تقویت شده رو به ورودی صوتی مادربورد انتقال بدید تا صدای در خور شنیدن ضبط بشه:20:
البته اگر جمع قیمت یک آمپلی مناسب + میکروفونی که تهیه کردید نزدیک به یک میکروفن کندنسر میشه:13:
اگر هم تصمیم دارید از کارت های صوت معمولی و PCI استفاده کنید باید بگم باز هم تغییری در روند کار شما پدید نمیاد ، مگر اینکه از کارت های حرفه ای PCI استفاده کنید که اون رو هم برای کار شما توصیه نمیکنم.
شما بفرمایید تا چه میزان میتونید هزینه کنید تا من در حد اطلاعاتم راهنماییتون کنم:10:
نقل قول:دوست عزیزنقل قول:
دوست عزیز
ازتون خواهش میکنم دیگه این کافی نت نرید!:13:
درج پست به زبان فارگیلیسی خلاف قوانین انجمن هستش:exclamati
متشکرم:20:
کریتیو یک کارت خیلی خوبه اما بیشتر برای پخش صدا!:8:
اگر کسی کارت کریتیو حرفه ای داشته باشه (مثل کارت مورد مثال شما ZS2 ) و از من بپرسه که چه کارتی برای رکورد بگیرم چیزی بهش پیشنهاد نمیکنم و ترغیبش میکنم که با همون کریتیو رکود کنه
اما اگر قصد خرید کارت حرفه ای برای رکود صدا دارید کریتیو رو از ذهنتون خارج کنید
چون هم تخصص کریتیو رکورد حرفه ای نیست و هم اینکه محصولات حرفه ای اون زیادی گرونه!
تازه محصولاتی مثل سری Audigy های حرفه ای کریتیو دیگه تولید نمیشه و بیشتر دست دوم اونها گیر میاد.
این دستگاه از طریق یک پورت مخصوص به کارت متصل میشه (یا فایروایر) و از فانتوم پاور هم پشتیبانی نمیکنه
حداکثر سمپل این دستگاه هم 48 هستش.
اونهایی که از قدیم این دستگاه رو دارند خیلی باهاش حال میکنند (خودم از طرفدارانشم:10:) اما الان خریدش اصالا توصیه نمیشه چون صدها استاندارد و آپگرید جدید به کارت ها اضافه شده که این دستگاه از اونها بی بهرست:41:
دوست خوب من سلامنقل قول:
:10:
امیدوارم حالتون خوب باشه:46:
راستش من متوجه روند کامل کاری شما نشدم
از طرفی همه کارهارو به ارگ ها انجام میدید و ارگ ها هم که با USB به سیستم متصل هستند.
از طرف دیگه از نیاز خودتون به کارت صوت میگید
کارت صوت وقتی به کار شما میاد که تصمیم داشته باشید همه ی سگمنت ها و قطعات رو به سیستم متصل کنید و خروجی نهایی رو از کارت بگیرید.
به نظر من اگر قرار باشه یک کارت مثلا 200 هزار تومانی کیفیتی در حد خروجی ارگ شما بده اصلا صلاح نیست که هزینه کنید.
اما اگر تصمیم دارید کیفیتی بیش از کیفیت های قبلی داشته باشید باید بیشتر هزینه کنید.
کارت فست ترک کارت خیلی خوبیه اما تا وقتی که کار تک لاین یا حداکثر 4 لاین باشه
وقتی کار سنگین بشه ، تعدا تراک ها بالا بره یا حجم اونها زیاد بشه ، نه تنها فست ترک ، بلکه هیچ اینترفیس USB نمیتونه این سطح از کار رو پروسس کنه.
به نظر من برای کار شما کارت های Firewire مناسب تر هستند ، اگر هم فکر میکنید در آینده کارتون خیلی گستش پیدا میکنه یک کارت PCI حرفه ای تهیه کنید.
اما یک فایروایر مناسب به راحتی تا سالها برای شما کار میکنه و مشکلی هم پدید نمیاره:20:
با توجه به اطلاعاتی که تا اینجا از روند کاری شما دارم و با توجه به اینکه به MIDI نیازی ندارید فکر میکنم دستگاهی مثل TC-Electronic Konnket 6 براتون مناسب باشه
اگر تا الان فست ترک رو تهیه نکرید و هنوز در حال تحقیق هستید با یک کمی آینده نگری I/O های مورد نیاز خودتون رو بفرمایید (ورودی ها و خروجی های مورد نیاز با احتساب پیشرفت کار شما در چند سال آینده) تا من یه تحقیق موشکافانه انجام بدم و دستگاه های مناسب کارتون رو بهتون معرفی کنم
خیلی دلم میخواد بهترین انتخاب رو داشته باشید چون برای موسیقی کودک ارزش بسیار زیادی قائل هستم:10:
زندگیتون پر نغمه:11: