اولا مجید اقا بدونه که من فقط طرفدار پرتغال بودم و بس.
دوما بزودی المان هم راهی سوانح سوختگی میشه. خیلی امیدوار نباشین.
Printable View
اولا مجید اقا بدونه که من فقط طرفدار پرتغال بودم و بس.
دوما بزودی المان هم راهی سوانح سوختگی میشه. خیلی امیدوار نباشین.
اصلاً کلاً تو دنيا هيچکی مثل آلمان نميشه.
جالبه خرس مهربون(اسکولاری)امسال چه بلايی ميخواد سر چلسی در بياره،خدا داند.
مجید جان شما تو کدوم شهر آلمان سکونت دارید؟
از همون اول گفتم المان قهرمانه هیشکی باور نکرد
ترکیه رو از وسط پاره می کنه
اسپانیا رو هم جر میده
نقل قول:ای خــدا
یادت رفته بود بعد از حذف نارنگی از تیمای دیگه میرفتین بالا
باشــه
تا همینجاشم که اومدیم که یه سر و کله از بقیه بالاتریم :5:
سخنی بسی نیک بودنقل قول:
چطور مــگه ؟؟نقل قول:
نقل قول:
100%
:40:
نقل قول:
این امضای تلخک وارت رو عوض کن دیگه بابا . هنوز نتونستی سوراخ شدنتونو هضم کنی؟
با وجود اینکه ترکیه 13 تا بازیکن بیشتر نداره احتمال برد آلمان 99 % هستش اگه بازی رو نبرین دیگه هیچی؟!
همینجوری. اگه دلت نخواست، جواب نده.نقل قول:
چطور مــگه ؟؟
گفتم شاید همشهری باشیم. آخه یه مدت اونجا بودم. شاید یه مدت دیگه بازم اومدم اونجا.
من که بالا نمیرفتم.نقل قول:
تا معلوم شدن سرنوشت پیرمرد های المانی این امضا هست.نقل قول:
نقل قول:خب تو بگو کجــا بودی تا من بگم میخوره یا نه :31:
ناراحت نشیا ولی اولا که پیرمرد خودتی آلمان یکی از جوونترین تیماست ثانیا زرافه هم خودتی آلمان بلندقدترین تیمه و اون پرتغاله که میانگین قدشون یک مترو نیمه دقیقا مثل نارنگی گردو قلمبن :31: ثالثا آلمان قهرمان میشه و پرتغالیها می بیننو حسرت می خورند :27:نقل قول:
:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:: angry::angry:نقل قول:
زنده باد آلمان آریائی :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بخند اقا مجید.نقل قول:
موقع گریه ات هم میرسه.
چرا عصبانی شدی با تو نبودم که با پرتغال بودم ضمنا بهتره دیگه عکس اون زرافرو برداری به جاش خرس مهربون بذاری. :20:نقل قول:
نقل قول:
پیشنهادش خدایی توپ بودنقل قول:
انجام بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عمرا ورش دارم.
تا حذف المان باقیه.
آلمان حذف نمیشه چون یه پایه فیناله و در نهایت قهرمان :40: اون عمو سیبیلو ست که همیشه حذف میشه البته در برابر آلماننقل قول:
روسیه یا اسپانیا تو فینال المانو لوله میکنن.
میگم این نارنگی که له کردیم میدونین کیلویی چنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدای من غرور سرتا پا تون رو گرفته.
جای زرافه ها تو باغ وحشه نه زمین فوتبال
گردن شون نمیرسه چمن زمینو بخورن که باید برگ درخت بخورن.:)
یه نگاهی به امضات بنداز و برو بعد کنکورت بیا.نقل قول:
آلمان اول نوار شگفتیهای ترکیه رو پاره میکنه (البته شگفتی که چه عرض کنم با شانس و بازی وحشیانه و ضد فوتبال اومدن بالا) روسیه هم تو فینال زیر پاهای آلمان له میشه.نقل قول:
استاد،نقل قول:
تو این دوره شانسی اومدن بالا، تو جام جهانی چطور سوم شدند؟
درسدن. ...نقل قول:
واه واه واه. بازم چرت و پرت گفتی؟نقل قول:
این که این حقیقت از نظر شما چرت و پرت مشکل خودتونه بهتره یکم مطالعتونو بیشتر کنید.نقل قول:
حقیقت؟ از نظر شما؟نقل قول:
ثابت کنید.
به به، به به.
تو جام جهانی که انصافا با شانس اومدن بالا.نقل قول:
بردن چین و کاستاریکا و ژاپن و سنگال و کره جنوبی که هیچکدوم تیم واقعا قوی نبودن کار چندان سختی نبوده.ترکیه تو جام جهانی هیچ حریف قدری روبروش نبود
ترکیه شگفتی ساز نبود بلکه تونست حریفایی رو که در سطح خودش بودن شکست بده.دیدید که 2بار با برزیل بازی کرد و هر 2بار باختش هر چند با اختلاف گل کم.
ولی تو یورو قبول دارم خوب بالا اومدن هرچند بیشتر احساساتی بازی کردن تا منطقی و نتیجشونم گرفتن ولی جلوی آلمان احساساتی بازی کردن راه به جایی نمیبره.
درسته این تاپیک جاش نیست ولی اقوام آریای در هنگام مهاجرت از مکان اولیه خودشون3دسته شدن.نقل قول:
گروهی به فلات ایران اومدن.گروهی به هند رفتن و گروهی هم به اروپا و نواحی جنوبی آلمان که الان تقریبا شامل ایالت باواریا و اطرافش میشه.و هر 3باهم هم نژادن.ولی بعد از حمله اعراب و فتح ایران به دلیل آمیزش قوم فاتح با مردم مغلوب خصوصیات ژنتیکی ایرانیا عوض شد و قیافشون تغییر کرد وگرنه اگر اون آمیزش نژادی انجام نمیگرفت مردم فعلی ایران هم اکثرا چشم آبی و مو بور میشدن.الانم هنوز عده ای هستن که نژاد اصلیشون دست نخورده هستش.
فکر میکنم(اگر اشتباه نکنم)کاربر pinkpanther یکی ازون افراد باشه.
سلام :40:
المان قهرمانه!!!!!!!!!!
بردیا جان بی خیال .............
بابا اطلاعات عمومی.بابا کار درس.بابا تاریخ.جغرافیا.:27:چه اطلاعات جالبی!نقل قول:
13بار میگم که ایشالا المان قهرمانه.:40::40:
امیدوارم از این شانس و احساسات نصیب شما هم بشه.:31:نقل قول:
این حرف ها را قبلا هم شنیدم. مدرک علمی معرفی کنید که ادعایتان را ثابت کند.نقل قول:
من با معرفی مدرکی عکس ادعای شما را ثابت کردم. چند صفحه پیش.
آلمان با 2 تا اختلاف ترکیه رو حذف میکنه:5:
ديشب خواب ميديدم كه بازي رفته پنتالتي ها و آخرين پنالتي رو هم من ميزنم اوت ميشه آلمان هم حذف ميشه!!!!
پس کارمون تمومه
وقتی مسعود پنالتیو بزنه بیرون تیم به ***میره.:d
تركيه رو لوله ميكنيم.
روسيه يا اسپانيا هم كارشون تمومه تو فينال.:5: