منظورت exposure compensation هستش؟ .. توی منوها چیزی در این باره ندیدی؟ .. دنبال EV compensation بگرد... که مثلاً حالت اتوماتیک داره یا نه.نقل قول:
Printable View
منظورت exposure compensation هستش؟ .. توی منوها چیزی در این باره ندیدی؟ .. دنبال EV compensation بگرد... که مثلاً حالت اتوماتیک داره یا نه.نقل قول:
نه اصلا چنین چیزی نداره.نقل قول:
کاملا اتومات هست.
متشکرم- رفتم تو دفترچش نگاه کردم اونجا هم گفته بود که Ev در حالت m قابل دسترسی نیست!!!!
اگه نظر من رو بخوای،بهتر از اون کتابه برای فردی که میخواد شروع کنه به یادگیری... مثل کتاب "چگونه عکس بگیریم" (نیل جانسون - انتشارات کانون پرورشی فکری) برای شروع بسیار گزینه خوبیه.نقل قول:
سلام
نمی دونم جاش اینجاست یا نه ؟؟
اما میخواستم بدونم نحوه صحیح نگهداری باطری Lithium-ion چجوریه ؟
لازمه در صورتی که از دوربین استفاده نمی کنیم باطری رو در بیارم یا نه ؟
خیلی ممنون
اگه مدت زمان عدم استفاده ات طولانیه (مثلاً در حد ماه)، بله - توصیه میشه که درش بیاری ... روش حرفه ای اینه که اون باتری رو به شارژ حدود 30-40 درصد برسونی و بعدش درش بیاری و در یک جای سرد نگه داری کنی (حتی توی یخچال!! -- جدی میگم. -- فریزر نه ها!!! -- یخچال!)نقل قول:
*این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اخیر من که در همین مورد بیشتر توضیح داده ام رو اگه دوست داشتی بخون.
دوستان ببخشید , پدر من یک دوربین کنن خیلی قدیمی داره ( خیلی قدیمی هست و باید توش فیلم بذاری و کلی قر و فر داره ولی دفترچه فارسی داره! و لنزش هم عوض میشه! ) بگذریم , یک فلاش اکسترنال داره که البته مارک اون کنن نیست ( Nissin ) و چهار تا باتری میخوره و قشنگ پرتش میره تو محل فلاش خارجی دوربین من ( SX20 ) حالا سوالم اینه که اگه باتری بذارم و روشنش کنم مشکلی نداره برا دوربین؟ یا باید مشخصات خاصی داشته باشه که به دوربین بخوره؟ چون رو درگاه فلاش خارجی دوربین 5 تا محل اتصال فلزی داره ( یک بزرگ و 4تا کوچیک) ولی مال فلاش فقط بزرگه هست.
مرسی.
اگه فلاشه به کفشک (همون محل اتصال دوربینت) میخوره و کار می کنه باهاش نباید مشکل خاصی باشه ... نهایتش اینه که تست اش می کنی دیگه ...نقل قول:
سلام
سوالی داشتم در مورد باتری های لیتیوم:
در یکی از پست ها خونده بودم که برای اینکه باتری را برای مدت طولانی نمی خواهید استفاده کنید تقریبا تا 40 درصد شارژ و در جای خنک نگه داری کنید و اینکه نگذارید باتری بدون شارژ بماند ولی امروز در دفترچه دوربینم (sony H20) خوندم که باتری را به طور کامل تخلیه و بعد در جای خنک نگه داری کنید.
حالا من چکار کنم که باتریم ماندگاری بیشتری داشته باشه؟
در ضمن 2-3 تا از دوستانم تجربه اینو داشتن که باتری رو خالی گذاشتن و شدیدا توان باتری کاهش یافت.
حالا نمی دونم منظورت دقیقاً چه پستی بوده، اما من در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این مساله پرداخته ام(و شاید هم اشاره ات به همین بوده)نقل قول:
بهرحال فلسفه این قضیه که باتری ای که قرار نیست استفاده بشه رو با تکنیک (شارژ تا 30-40 درصد و بعد نگهداری تو جای خنک) نگهداری می کنیم اینه که باتری های li-ion به تدریج شارژشون رو خالی می کنن حتی اگه استفاده نشن .. نتیجه اینکه اگه با شارژ خالی ولشون کنی، میتونه از یه حد بحرانی ای رد بشه که این واسه باتری خطرناکه؛ یعنی باعث میشه که بعدا اون دوربینی که قرار از باتری استفاده کنه در محاسبه میزان شارژ باتری دچار مشکل بشه و نتیجه اش همون میشه که دوستات گفتن : شارژ باتری بسیار کم میشه و در حالات ناجور ممکنه اصلاً باتری از کار بیفته.
بله دقیقا همین پست بود.
سوال من اینکه چرا تو دفترچه راهنما چنین چیزی رو نوشته بود/؟
اون رفیقم که باتری های دوربینش خراب شد یکی W50 و یکی هندیکم DVD810 بود.
باتری این h20 هم ارزون نیست- تقریبا 45000 تومن!
سلام من یک دوربین کانن sx 200 دارم قبلا در جایی دیدم عکسهای این دوربین dpi حدود 720 بودذ اما الان هر چی عکس می گیرم و هر چقدر تنظیمات رو تغییر می دهم دی پی آی 180 می شود و وقتی روی عکسها زوم می کنی فورا کیفیت خراب می شود چیکار کنم عکس با دی پی آی بالاتر بگیرد
اولین باری که 720dpi میشنوم!!!!نقل قول:
Sx200 با 180dpi عکس میگیره نه 720dpi
من دفترچه راهنمای این مدل رو از سایت سونی گرفتم، اما در این مورد چیزی ندیدم (یه دفترچه راهنمای 60 صفحه ای به انگلیسی بود) ... میشه متن انگلیسی اون قسمت رو مثلاً عکس اش رو بذاری اینجا تا من ببینم؟ ..نقل قول:
شاید منظورت 72 dpi هستش که عدد مرسومیه...نقل قول:
این عدد قابل تغییر نیست و فکر میکنم همین 180 درست باشه.البته اگر مشکل در کیفیت عکس دارید باید جوره دیگه ای بررسی و سپس رفع کنید.نقل قول:
این مطالب دردفترچه داخل سیدی(pdf) هست و در دفترچه اصلی و اونایی که داخل سایت گذاشتن نیست.نقل قول:
اینم عین اون مطلب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مخاین بگید فایل رو براتون ارسال کنم.
سلام
یکسری از دوربین ها میزان شارژ باطری رو نشون نمیدن (مثلا sx20) فقط وقتی باطری داره تموم میشه به اندازه 3 شات قبلش هشدار میده و بعدش باطری فِرت! اگر کسی راهی (به جز خرید یه سری باطری اضافه) برای این مشکل داره لطفا بگه.
(خیلی ضد حاله یهو دوربین خاموش شه!)
باید از CHDK استفاده کنی .. این CHDK یه نرم افزار کوچیکه که می ریزی روی دوربینت بعد یه سری قابلیت های جانبی، که یکی اش هم نمایش وضعیت باتری هستش به دوربینت اضافه می کنه..نقل قول:
کل قضیه رو البته باید با مسوولیت خودت انجام بدی، چون این برنامه یه برنامه رسمی نیست.. اما بهرحال خیلی دستکاری خطرناکی نیست و قابل برگشته..
مثلاً صفحه CHDK واسه SX20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
ممنون --- خودم هم نسخه انگلیسی اش رو پیدا کردم (149 صفحه بود - انگلیسی - 3.5 مگ) ...نقل قول:
بهرحال حق با توئه و اینجا نوشته که شارژ باقی مونده رو مصرف کنید... حالا یا مثلاً باتری اش یه مدل خاصیه و خودش یه مقدار شارژ کنار میذاره واسه اون مداراتی که داخل باتری هستند و باید وضعیتش رو کنترل کنن، یا مثلاً باز بعد از حداقل شارژش یه مقدار شارژ رو خارج از دسترس کاربر میذاره..
نهایتاً اینکه اونچه خود کمپانی توصیه می کنه اولویت داره به توصیه های عمومی.. و به نظر من شما همونطور که در دفترچه راهنما گفته عمل کن..
سلامنقل قول:
با کمال تشکر
لطفا میشه بگین دقیقا باید چی کار کنم؟
نقل قول:اشتباه از من بود همون 180 درست بودنقل قول:
فیلمبرداری 720×1280 بود
این فیلمبرداری کیفیت Hd چقدر حجم می گیره!! من نمی دونستم اینجوریه 4 دقیقه فیلم 400 مگ می شه! اینجور که به درد نمی خوره
این دوربین تنظیمات دستی زیادی داره و من هم زیاد با روش های دستی آشنایی ندارم
جایی دفترچه راهنمای فارسی این دوربین گیر نمی یاد دانلود کنم؟
یا در این انجمن توضیحاتی در رابطه با تنظیمات دستی بیان نشده؟
من متاسفانه زمان اندکی ندارم و توضیح کل قضیه طولانیه؛ ایشالا دوست دیگه ای این کار رو بکنه.. اگه تسلط به انگلیسی داری سایت های زبان اصلی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کن.. یا مثلاً این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فارسی.نقل قول:
فیلمبرداری HD : دوست خوبم، دوتا ضرب المثل طلایی داریم که یکی اش مربوط به این قضیه اس؛ میگه: "هر که بامش بیش برفش بیشتر" .. خب اگه قرار باشه با کیفیت تر فیلم بگیره، این کیفیت بالاتر رو بخاطر ثواب راه خدا که اضافه نکرده، در نتیجه اش سایز فیلم هم بزرگتر میشه و روی یه مقدار محدود حافظه فیلم کمتری جا میشه...نقل قول:
بنابراین نمیشه در یه لحظه با لفظ "بدرد نمیخوره" کل زحمات کسانی که فن آوری مذکور رو ایجاد کردن از بین برد.. بهتره بگیم بستگی به کاربر داره و طبق شرایط مختلف، میتونه مناسب یا نامناسب باشه..
وگرنه قطعاً حق با شماست و من خودم هم به خیلی از دوستان که دنبال HD هستند میگم ، آخه شما مگه میخوای اینو توی TV چند اینچ نمایش بدی که هی میگی فولHD ... بنابراین مهمترین نکته اینه که فرد نیازهاش رو بشناسه..
//
بحث تنظیمات دستی، در یه خط و دو خط نمی گنجه .. بهرحال در مورد خیلی از واژه های کلیدی مثل شاتر ، دیافراگم و... کافیه با واژه های کلیدی مثل آموزش+عکاسی+شاتر مثلاً سرچ بزنی...
عکس گرفتن با دوربین از خورشید و لامپ های بسیار پرنور باعث صدمه به سنسور دوربین میشود؟؟
سلام
بین دوربین SLR و DSLR چه تفاوتی وجود داره؟
اصلا تفاوت دارن!؟!
......................
به اخرین نتیجه ای که رسیدم تفاوتی ندارند!
آقا هر کار می کنم دوربینم تبدیل بشه به وبکم نمی تونم دوربین رو کامپیوتر می شناسه و به راحتی می تونم وارد عکسها و فیلمها بشم ولی هر کار می کنم لنزش بیرون نمی یاد تبدیل بشه به وبکم سی دی دوربین هم نصب کردم sx 200
احسان جان اگه هنوز دنبال این قضیه هستی.. من واسه ات دنبال کردم بحث ورژن های مختلف رو.. ظاهراً برای ورژن 1.00 دوربین این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اومده.. اما اونایی که ورژن جدیدتر رو دارن v1.02 (GM1.02B) باید صبر کنن..نقل قول:
(روش تعیین ورژن هم که توی اون پستی که لینک دادم هست)
اگه برای مدت طولانی نوردهی صورت بگیره، شاید... آخه مساله اینه که سوال شاید خیلی مهم نباشه.. فرض کن من بگم فیفا گفته اگه بیش از 15 ثانیه بگیری رو به خورشید خراب میشه، چه شرایطی کاربری ای وجود داره که بخوایم در حد ثانیه به خورشید نوردهی کنیم!...نقل قول:
یا شاید دوربین به دوربین فرق کنه.. یعنی من خونده ام که طرف دوربین رو گرفته رو به دوربین و حدس میزنه که در نتیجه اون خراب شده باشه..
من فکر می کنم ساده ترین جواب این باشه که دفترچه راهنمای دوربین رو بخونیم و ضمناً پیش خودم هم اینطور فرض می کنم که هرچیزی که چشمم رو اذیت کنه میتونه دوربین ام رو هم اذیت کنه! .. وگرنه میشه بحث فنی کرد که "آقا! دوربین یه حداکثر نوری رو می پذیره و در نتیجه هرچقدر هم خورشید نور شدید بتابونه.. " ..
خیلی وقتا قابلیت وبکم نیاز به نصب درایور و نرم افزار مخصوصی داره که همراهشه.. این کار رو کردی؟ (چون گفتی CD دوربین رو نصب کردی .. متوجه نشدم که دقیقاً چیا رو نصب کردی)نقل قول:
اصل فرقشون اینه که DSLR سنسور دیجیتال داره (cmos و ccd) و SLR فیلم عکاسی... هر فرق دیگه ای از همین فرق اساسی ناشی میشه... مثلاً بحث هزینه هر عکس که در SLR حسابه، اما در DSLR شما میتونی یه کارت حافظه رو 100 بار استفاده کنی! .. ضمناً بخش زیادی از هزینه پردازش هم در DSLR ها حذف میشه..نقل قول:
در ادامه بحث پردازش، شما میتونی با DSLR پردازش سریع داشته باشی و صحنه رو از دست ندی به قول معروف.
یا مثلاً در SLR حساسیت به نور براساس فیلمی که استفاده می کنی معنی داره.. فیلم ایزو800 اگه بذاری، یعنی تا آخر با همین حساسیت پیش میری، اما توی DSLR شما میتونی حساسیت رو دستی تنظیم کنی و کنترلت بیشتره.
منم از دفترچه دوربینم اینو خوندم که نورهای بسیار پر نور مثل خورشید باعث صدمه دیدن CCD دوربین میشود.نقل قول:
یعنی دیگه از غروب عکس نگیرم؟؟
درضمن از شما متشکرو که برای سواله وقت میزارید و اونا جواب میدید.
با سلام به دوستان عزیزنقل قول:
از دوستی که این سوال رو مطرح کرد تشکر میکنم چون سوال خودم هم بود . پس عکسهایی از طلوع و غروبی که می بینیم رو چطور گرفتن؟ ایا باید از فیلتر استفاده کرد؟ اگه جواب مثبته چه نوع فیلتری؟
با سپاس فراوان
کامیاب و پاینده باشید
V
عکس گرفتن از غروب و طلوع به سنسور صدمه نمی زنه. ولی برای اشعه ی خورشید از فیلتر UV استفاده میشه که علاوه بر این که محافظ خوبی در برابر نور خورشید هست تاثیری که روی کیفیت عکس میذاره رو هم کم میکنه. از اونجا که تغییری در عکس ایجاد نمیکنه میتونه مواقعی که مورد نیاز نیست هم روی لنز باقی بمونه.نقل قول:
پویان جان ممنونم از راهنمایی شما . این فیلترها روی انواع دوربین قابل نصب هست یا واسه لنزهای خاصی میشه فیلتر قرار داد؟نقل قول:
با سپاس فراوان
پاینده باشید
V
روی خیلی از دوربین ها قابل نصب هست. البته مسلما باید اندازه ی فیلتر متناسب با اندازه ی لنز دوربین باشه تا بهش بخوره.نقل قول:
نقل قول:
سلام
دوست عزيز فلاش Nissin مدل Di28 به دوربين هاي SX1 و SX10 و SX20 مي خورد! قيمتش هم حدود 80 هزار تومان مي باشد (البته ظاهرا گارانتي ندارد) .. من نمي دانم مدل Nissin شما چيست ولي بهرحال اين سري فلاش ها جز متفرقه ها محسوب مي شوند ...
با سلام به دوستان عزیز
از خدمت دوستان دو سوال در مورد لنز دوربین داشتم.
1- اینکه در ساختار لنز گفته میشه :ساختار لنز متشکل از15عنصر در 13گروه چه مفمومی داره؟
2- فاصله کانونی که عنوان میشه مثلا :20 - 18 میلی متر چه کاربردی داره . البته تا حدودی مربوط به فرمول فیزیک نور میشه1/p+1/q=1/f
ولی کوچک یا بزرگ بودن این عدد چه حسن و یا عیبی میتونه داشته باشه؟
با سپاس فراوان
پاینده و کامیاب باشید
1. اینا بحث های فنی مربوط به ساختار لنزهاست.. خلاصه اش اینه که یه عدسی از یه سری عدسی های (شیشه های) کوچکتر تشکیل شده (به هدف اینکه انحرافات و عدم انطباق های ریز رو اصلاح کنن) که بهشون میگم عنصر، و مجموع چندتا از این عدسی های کوچیک (عناصر) رو هم میگن گروه ..نقل قول:
از روی اینکه فلان عدسی انقدر عنصر در انقدر گروه داره، نمیشه نتیجه دقیقی راجع به کیفیت اش گرفت یا اینکه مثلاً نسبت به یه عدسی دیگه که یه مقدار عنصر و گروه دیگه داره بهتره یا نه .. خیلی فاکتورهای دیگه مثل کیفیت سنسور ، قطر لنز و غیره در این زمینه دخالت دارن.
//
2. بحث فاصله کانونی هم که در یه خط و دو خط نمی گنجه و ضمناً بارها تکرار شده و کافیه یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی وب کنی تا کلی منابع مطالعه خوب به فارسی پیدا کنی..
مجدداً اینجا هم بحث خوبی و بدی، دقیقاً به این شکل مطرح نیست.. بلکه کاربرد و موقعیته که بهشون معنی می بخشه.
سلام
نمی دونم محل سئوال درست هست یا نه اما می خواستم بدونم برای تمیز کردن عدسی بیرونی دوربین دیجیتال از چه روشی باید استفاده کرد؟
دستمال کاغذی با الکل؟
یاروشهای دیگری هست دوربین من sx 200 کانن هست
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو ببین.نقل قول:
نقل قول:
سلام
بله دوست عزیز بعضا ممکن است سنسور شما بسوزد!
برای این کار باید از فیلتر های مخصوص استفاده کنید که در نتیجه امکانش روی دوربین های SLR LIKE و SLR وجود دارد
سلام به همه
دوستان تو dpreview گفته D5000 و 500D و D90 قابلیت Live-View رو دارن ولی FZ35 نداره (که فکر کنم درست نباشه.!!!!!)
12 ردیف مونده به آخر جدول:
حالا خواستم بدونم این اطلاعاتش هم درسته یا نه؟کد:http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_eos500d%2Cnikon_d90%2Cnikon_d3000%2Cnikon_d5000%2Cpanasonic_dmcfz35%2Ccanon_sx1is%2Ccanon_sx20is%2Ccanon_g11&show=all
1- گفته اینا فیلم برداری ندارن: کانن: D50 و 450D و 1000D و نیکون D3000
2- گفته اینا Live-View ندارن: کانن: SX1 و SX20 و G11 و FZ35 و نیکون D3000
3- گفته همه HDMI دارن بجز D3000
ممنون میشم حتی اگه از نادرستی هریک اطلاع دارید ، بفرمایئن.