شما یکی از مراحل نصب رو نادیده گرفتیدنقل قول:
باید برید و یک فایلی که x86 داره رو نصب کنید
Printable View
شما یکی از مراحل نصب رو نادیده گرفتیدنقل قول:
باید برید و یک فایلی که x86 داره رو نصب کنید
يكمي نصبش عجيب غريب هست اين يكي تاحالا همچين نصبي نديده بودم 2 برابر زمان ويندوز نصب كردن طول ميكشه Installation مال من شبيه نصب ويندوز ويستا بود مال شما هم؟
مال من ورژن چيني هست 2 زبانه هست چيني و اينگليش
والا من نسخه قبلي كرايسيس رابا 8400 gs تموم كردمنقل قول:
البته در مينيموم
خيلي حال كردم
الانم گرافيكم 8600 gt 1gig هست
و رمم 2 گيگ
عده اي بچه ها ميگند كه اين نسخه رونتر شده اميدوارم كه اينجوري باشه
در مورد نكته آخري هم بايد بگم كه اره اين لياقت رو داشت
ولي Assasins Creed هم گرافيك خفني داشت
خداييش اين دو گيم آبروي كامپيوتر را نگه داشتند
اي بابا اينجوري باشه كه بايد يه روز از كار بمونيم ...نقل قول:
يه چيزي هم بگم اين ايرانيها خيلي چيزها را عوض ميكنند
از قبيل همين نصب و ...
كاش دي وي دي 8 گيگ ارزونتر ميشد
اونوقت گيمهايي كه 2 دي وي دي بودند در 1 دي وي دي خيلي راحت نصب ميشند
البته اكثر گيمها 1 دي وي دي 8 گيگ هستند
وقتي وارد ايران ميشند 2 دي وي دي ميشند
كه بعداز مراحلي دستكاري باعث ميشه كه گيم خوب از آب در نياد و يا دير نصب بشه و ...
اولا بايد بدوني بازي يه اشكال بد داره اونم اينه سخت رندر ميشه و اينكه رونتر از قبلي هست حرف مفته هيچم رون نيست من قبلي رو با مديوم راحت بازي ميكرد الان كلا ميذارم رو مينيمم بازم بازي لگ داره
در مورد 2 dvd بودن هم بايد بگم بلاي جون همه شده
نمونه اش همين كبير سافت هست كه مياد Setup رو كلش رو با وينرار به 500 - 600 قطعه تيكه ميكنه يه 200 - 300 تاش رو ميزنه رو يهكي بقيه اش رو هم رو dvd 2 اول همه اش رو بايد اكستراچ كني رو pc بد تازه شروع كني به نصب كه كلا يه 1.5 ساعتي قشنگ وقتت گرفته ميشه البته اگه شانس بياري وسط اكستراچ Eror ضد حال نده بهت.
نه انصافا اين 2 dvd ها رو ايران نميتونه دست كاري كنه setup شون رو خيلي سخته من فقط بازي NFS Pro Street رو ديدم كه هم 2 dvd هست هم نصبش اورجينال EA هست. اول dvd1 رو نصب ميكنه وسطش پيغام اورجينال EA مياد مبني بر اينكه DVD2 رو قرار بديد.
اگه به خود كفايي برسيم اين 8 گيگ ها رم خودمون توليد كنيم از اين به بعد اين بازي ها رو رو 8 گيگ ميتونيم تهيه كنيم اينجوري setup هم طولاني نميشه
قشنگ بود :d
اخره نصبش که میخواید برید تو بازی اول وصل شین به نت یه کارایی کنه بعد میره تو بازی :d
راستي اين بازيهايي كه اول بايد كپيشون كني به هارد و بعد بري از هارد نصبشون كني
فكر كنم مظخرفترين حالت ممكن برا نصب هست كه حسابي ادمو خسته ميكنند
من pro steet را گرفته بودم كه 7يا8 گيگ را بايد كپي ميكردم به هازد و بعد دوباره يه 10 گيگ فضا ميخواست كه نصبش كنم ...
راستي نسخه دوم كرايسيس چند مرحله داره ؟
منظورت كدوم كاراست؟نقل قول:
آره واقعا براي كساني مثل من كه هاردم 40 هست كابوسهنقل قول:
اتفاقا من پرو استريت رو دارم تنها بازي 2 دي وي دي هست كه اينجوري نيست. و نصبش استاندارد هست
والا اين براي منم سوال بود كه چند تا مرحله هست من الان تو اين مرحله هستم: Heart of Hell مطمئن نيستم درست نوشتم اسمش رو ولي يه همچين چيزيه تموم كرده ها بگن مرحله چندمه و چه قدر مونده به آخرين مرحله؟
بکس اینجا باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟ چطور وارد کشتی بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نباید اینکارو بکنی....x86 نصب کن بعد کرک رو کپی کن...نقل قول:
به سمت چپ بپيچ مستقيم برو رسيدي به انتهاي كشتي دوباره بپيچ داخلش از انتهاش بايد وارد بشي يه پل كوچيك هم داره اونورش از اونجام مي توني وارد بشينقل قول:
من که اونجوری کردم رفت تو بازی :-??
سلام دوباره برگشتم روي EASY تموم كردم مدت بازي رو 1 ساعت و 10 دقيقه داد يعني تا اين حد كمه و اگه بتوني 1 ساعت و ده دقيقه بكوب بري جلو و Movie هارو اسكيپ بزني تموم ميشه البته روي ايزي هم خيلي راحت ميشه تموم كرد ولي يه چيزي شايان ذكر هست و قابل توجه ما تو قبليه اصلا نميتونستيم با نوماد انس بگيريم چون احساس نميكرديم كسي هست واسه خودش چون اصلا به حالت سوم شخص نميرفت و تا پايان بازي خودمونيم. ولي سايكو كه تو اين جديده هستيم بعضي اوقات تو Movie ها به حالت سوم شخص مي ريم و از نزديك مي بينيم مثلا وقتي با كسي در گير ميد مي تونستيم ببينيم و حركاتش و عصباني شدن هاش خيلي تاثير گذار هست و آدم خود به خود وقتي ميبينه كه در قالب چه شخصيتي هست يه حس عجيبي به آدم ميده. وقتي هم ميبينه سايكو يك شخصيت باحال و جذاب هست و مردونگي خاصي تو چهرش هست آدم حس و روحيه عجيبي ميكيره من كه از اين ابتكار عمل خوشم اومد در داخل بازي اول شخص هستيم و در جاهايي كه Movie نشون ميده به حالت سوم شص سايكو رو ميتونيم ببينيم. راستي يه ايروني هم تو بازي دست داشت ( آتيلا بانكي )
كسي شركت پرك Parak Softwar رو ميشناسه؟؟؟؟؟؟؟ بازي رو آورده؟؟؟؟؟
جاي تو باشم مال كبير سافت رو ميخرم چون هم نسخه اش 2 زبانه و كم حجمه و هم نصبش رو دستكاري نكرده و كرك هاش هم بدون ايرادهنقل قول:
آخه توي كرمانشاه كبير سافت نميدونم كجاست...........اصلا نمايندگي داره؟؟؟؟؟؟ بعد من نميخوام به اينترنت وصل شم فكر كنم مال پرك رو بخرم اينو نخواد.نقل قول:
دوستان من ميخوام گرافيكمو عوض كنم 4850 بخرم.......ميخواستم ببينم اين كارت ميتونه crysis و farcry 2 رو بهتر اجرا كنه يا 9800 ؟؟؟؟؟؟؟فقط جان مادرتون نگين برو فلان تايپيك...........
9800 Geforce خیلی بهتره با یه رم 2گیگ دیگه کارت حل حل میشهنقل قول:
همشهری برو از میرداماد بگیر .نقل قول:
اسم مغازش هم آیرین هست .
یکی از دوستام از اونجا گرفته و سالمه .
باز بحثش شروع شد ...نقل قول:
شما یه سر به انجمن سخت افزار بزن و نتایج رو ببین که مثلا بین 9800 و 4850 مقایسه شده بعد خودت تصمیم بگیر...
من 4850 نسخه هایی که اورکلاک شدن رو پیشنهاد میدم
دوست من اینجا قسمت مخصوص این بازی هست شما به این انجمن مراجعه کنین و سوالتون رو اونجا مطرح کنین مطمعن باشین زودتر به جواب میرسید و دقیق تر:نقل قول:
دوستان من ميخوام گرافيكمو عوض كنم 4850 بخرم.......ميخواستم ببينم اين كارت ميتونه crysis و farcry 2 رو بهتر اجرا كنه يا 9800 ؟؟؟؟؟؟؟فقط جان مادرتون نگين برو فلان تايپيك...........
و سر انجام بالاخره من هم بازی رو گرفتم.کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=249
اولا که گرافیک خفن رفته بالا.توی حالت enthusiast بدون aa و رزولوشن 600*800 33 تا 35 فریم میگیرم البته بعضی جا با توجه به محیط بالاتر هم میره.بعضی جا ها هم مثل کریسیس قبلی یه تیک کوچیک داره که فقط یک ثانیه بعد درست میشه.کلا به نظر من یک زره رونتر اجرا میشه.هنوز اولاش هستم.
گرافيكت چنده؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
رمم 2 گيگه.........نقل قول:
به به به..........ايول همشهري جون.........نميدوني واسه نصبش به نت هم نياز داره يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مال كدوم شركته؟؟؟؟؟؟
عزیز من بازی فقط به کارت گرافیک نیست بلکه توی بازی اول سی پی یو و بعد رم و بعد کارت گرافیک به ترتیب نقش مهمی دارن.نقل قول:
گرافيكت چنده؟؟؟؟؟؟؟
اگر سی پی یو پایین باشه و کارت گرافیک بالا کارت نمی تونه از تمام قدرت خودش استفاده کنه و با مشکل پرفورمانس پایین مواجه میشین.
سیستمم اینه:
vga:ati hd 4870
ram:4 gb/2*2 bus 800
cpu:e8400
برای اطلاعات کامل به نظر من به بخش سخت افزار مراجعه کنین بهتره.چون که اونجا افراد متخصصی وجود دارن که در این زمنیه خیلی وارد هستن و بهتر می تونن کمکتون کنن.
800*600 فقط 33 فریم !!!نقل قول:
WTF !!!
:18:
اگه قبلي رو كسي بازي كرده باشه مي فهمه اين رو كه قبليه رونتر بود نه اين جديده البته هيچ مشكلي هم نداره چون كريسيس وارهد گرافيكي ترين بازي تاريخ رو داره يدك مي كشه. پس به حق سيستم بالايي مي خواد و ضعف محسوب نميشه
باور کن من الآن هم Crysis رو دارم و هم Crysis Warhead .نقل قول:
تنظیمات رو مثل هم میزارم .
Warhead روون تره :18:
نمیدونم چرا اینطوریه .
خیلی جالبه .
تازه من با تنظیمات Gamer و 2 تا AA هم روون بازی میکنم ( Warhead )
براي من برعكسه و بازيم لگ داشت. نميدونم چرا رندر شدنا مشكل داشت.نقل قول:
aa چيه؟؟ميشه توضيح بديد؟؟؟؟
سلام
اقا بالاخره کرک جدید نیاز به اینترنت داره یا نه؟
من تو سیستمی که میخوام نصب کنم امکان ارتباط با اینترنت رو نداره
خوب امروز بازی را گرفتم اینم دیدگاه من به بازی والبته قسمتیش را از سایت های دیگه ترجمه کردم!
در ابتدالازم است به این نکته اشاره کنم کهاین بازی بی شک یک شاهکار بی همتا می باشد.گرافیک بازی به قدی بالا می باشد که نمونه مشابه آن نیز تابه امروز درهیچ بازی دیگری دیده نشده است. علاوه بر گرافیک بی نظیر بازی صداگذاری وداستان و نوع گیم پلی بازی نیز بی رقیب می باشد.(فعلا تا وقتی که Far Cry 2 بیاد به نظر من!) داستان این نسخه در امتداد داستان نسخه قبلی بازی رخ می دهد. شما بازی را از جایی شروع خواهی کرد که شخصیت بازی در نسخه قبل فرود آمده است. ودر انتها... بازی در مکان هایی از جزیره رخ می دهد که درنسخه قبلی از آنجا عبور نکرده ایم و به همین دلیل باید منتظر حوادث جدید و غیرمترقبه ای باشیم. که در نسخه قبل با آن ها مواجه نشده ایم نوع گیم پلی بازی نیز تغییرات بسیار کرده است در این نسخه بر خلاف نسخه قبل خط داستانی و روند بازی به صورتی خطی نبوده و شما می توانید آزادانه و به دلخواه مسیر بازی خود را انتخاب نمایید ماموریت های جدید وجذاب نیز یکی دیگر از ویژگی های این نسخه از بازی می باشد. که این ماموریت ها با بهره مندی از سلاح ها و محیط های جدید بازی بازی بازهارا در جلوی مانیتورها محو خود خواهد کرد هوش
مصنوعی یاران شما و دشمنان نیز پیشرفت بسیاری کرده است. آرایش نظامی جدید و سریع تر از گذشته هدف گیری های دقیق و کم اشتباه و همچنین مخفی شدن های به موقع و هوشمندانه گوشه ای از ویژگی های هوش مصنوعی ارتقائ یافته این نسخه می باشد.در تکمیل حرف Oracle عزیز با ید بگم: این نسخه از بازی با سخت افزار های رایج بهتر کار کرده وبسیار سریعتر وروانتر از نسخه قبل اجرا می شود. همچنین برای اجرای تمامی ویژگی های گرافیکی بازی در بهترین حالت دیگر به Directx 10 نیاز نمی باشدکلاهک یا Warhead سلاحی است با قابلیت انفجاری و قدرت سوزاندن بالا در کل می توان گفت کلاهک با سه چیز سرو کار دارد خرابی پاک سازی و سادگی تعریفی که گفته شد نکته کلیدی است در درک مفهوم این نسخه از بازی به خاطر داشته باشید این نسخه ادامه داستان CRYSYS نیز نیست این بازی یکی از سه گانه ای نیست که تیم سازنده بازی یعنی Crytek قولش را داده بودند بلکه فقط یک داستان فرعی می باشد که بر روی افراد تیم Crysys تمرکز دارد. واین نسخه ادامه ای ندارد ! و به همین خاطر بر روی ساخت وطراحی پایان داستان بسیار دقت و تمرکز شده است در مجموع این بازی یک از جاودانه های دنیای بازی های رایانه ای خواهد بود.
پس چی؟!نقل قول:
800*600 فقط 33 فریم !!!
WTF !!!
انتظار داری 100 فریم بده؟!
حتی اگر دو تا gtx 280 رو sli کنی بازم امکان نداره از این بازی حتی 60 فریم بگیری!
نقل قول:
نه اصلا توی این بازی کارتهای ati خیلی ضعیفتر از nvidiaعمل کردند...
(مثلا اگر دقت کرده باشید در حالت4850gamer به زور در حد 8800gt عمل کرده) که فکر کنم نوعی سیاسته که توسط crytek برای تبلیغ nvidia به کار برده شده که من شخصا اعتقاد دارم اعتبار این شرکت رو برای گیمرها زیر سوال می بره!!
فكر نميكني ترتيب اينا را اشتباه گفتي؟نقل قول:
عزیز من بازی فقط به کارت گرافیک نیست بلکه توی بازی اول سی پی یو و بعد رم و بعد کارت گرافیک به ترتیب نقش مهمی دارن.
من تو مرحله All The Fury که تو فرودگاه هست گیر کردم !
اون موجود بزرگه که باید بزنی هر کار میکنم از بین نمیره ! قلقه خاسی میخاد یا نه ؟
کاملا درسته موتور cry engine 2 بر اساس gpu های کارت های انویدیا ظراحی شده و در کارت های ati حدود 6 درصد ضعیفتر عمل می کنه.ولی باز هم ati قدرت خودش رو نشون میده.نقل قول:
نه اصلا توی این بازی کارتهای ati خیلی ضعیفتر از nvidiaعمل کردند...
(مثلا اگر دقت کرده باشید در حالت4850gamer به زور در حد 8800gt عمل کرده) که فکر کنم نوعی سیاسته که توسط crytek برای تبلیغ nvidia به کار برده شده که من شخصا اعتقاد دارم اعتبار این شرکت رو برای گیمرها زیر سوال می بره!!
اینهایی که گفتم از تجربه ای که خودم داشتم بوده و مطمعنم که کاملا هم درست هست.نقل قول:
فكر نميكني ترتيب اينا را اشتباه گفتي؟
شما یه سی پی یوی یک هسته ای 3 فول رو بیار با یه کارت 8800gtx بزار مطمعن باش توی کریسیس نمی تونی روی مدیوم هم به راحتی بازی کنی!دوستان خواهش می کنم دیگه این بحث رو توی اینجا ادامه ندین چون که بحث داره منحرف میشه به نظر من اگر توی بخش سخت افزار سوالتون رو مطرح کنین خیلی زودتر به جواب میرسین.
aa مخفف Anti Aliasing هست .نقل قول:
یعنی صاف کردن سطوح .
که اگه سیستم شما ضعیف باشه نمیتونید فعالش کنید .
یعنی اگه فعالش کنید بازی کند میشه .
من تازه بازی رو گرفتم
برم بازی کنم
اینجا مبحث سخت افزار شده
خواهشن جواب سوالات کسانی که کمک خواستن رو بدین
البته شرمنده بابت بزرگترها
این بستگی به شرکتی داره که بازی رو ازش گرفتینقل قول:
اگه مشکل اکتیو انلاین داری از ایجا این فایل رو دان کن مشکلت درست میشهنقل قول:
کد:http://www.demonoid.com/files/download/HTTP/1628679/6976998