طبق عکس طراحی رونالدو تو Fifa بهتر هست.
Printable View
طبق عکس طراحی رونالدو تو Fifa بهتر هست.
اقا چرا دعوا مي كنيد اين دوست عزيزمون ي نمايي از ساكر رو از نزديك نشون داده و معلوم مي كنه گرافش در چه سطحي هستش حالا يكي يه چند تا عكس از نزديك از 09 بزاره خودتون قضا وت كنيد
Thanks
با این حرفت عجیب موافقم(البته در نسخه نکست)نقل قول:
دقیقا همینه
دوست خوبم سم فیشر یه بار گفت وقتی بازیهای لیگ انگلیس رو میبنیم سریع یاد فیفا08 میفتم.
باید بگم که واقعآ حرفش درسته و من هم همین حس رو داشتم و وقتی که بازیها لیگ انگلیس رو میدیم اصلا باورتون نمیشه فکر میکردم که فیفا هستش و یاد فیفا08 میفتادم.
کلا فیفا08 یک گام بسیار بزرگ در جهت هر چه طبیعی تر شدن بودش .
وقتی که من با داییم فیفا08 بازی میکردم واقعا ضربان قلبمون بالا میرفت مخصوصا که کر کری هم داشتیم و هیجان واقعی رو بطور کامل احساس میکردیم .
تنها چیزی که من میتونم از سری نکست فیفا بدم اینه که .
یک فوتبال به تمام معنا واقعی و هیجان انگیز.
در ضمن اینو اضافه بکنم که یورو به مراتب قشنگتر از فیفا08 (نسخه نکست)بود.
وقتی که بازی به تساوی کشیده میشد و میرفت به ضربات مرگبار پنالتی اوه اوه هم بازی بهت هیجان و استرس وارد میکرد وهم (اون شوک که مثل ضربان در دسته ایجا میشد یعنی دسته مثل قلب و نبض میزنه و میتپه که اوج هیجان رو بهت وارد میکنه )
واقعآ شرکت EA بعد از مدتها یک بازی بینظیر واس طرفدارانش بیرون داد و من بعد 9 ماه که دارم فیفا08 بازی میکنم هنوز چیزهای جدیدی میبینم و کارهای میبینم که قبلا ندیدم.
اره مال نسخه نکست هستش.نقل قول:
اینطور که نمیشه خییلی جمله کمه و مثل اسپم میمونه این پست !!
اینم واس اینکه اسپم نشه.
میگم همیشه تو ایران فیفا یک هفته زودتر ریلیز میشه و با سرعت نور هم تو بازار میادش .
اصلا باور کردنی نیست همین فیفا08 (کامپیوتر).
تو گیم اسپات نوشته بود که بازی فلان تاریخ ریلیز میشه دقیقا من یک هفته قبلش بازی رو داشتم.
زنده باد ایران:31:
يعني تو فيفا هم حس طبيعي بودن داره و هم حس بازي؟!نقل قول:
فیفا نکست جن سعی کرده با حفظ کلیت بازی رایانه ای بودن !!! حس طبیعی فوتبال رو هم بشما بده !!! که کارش رو عالی انجام داده ....نقل قول:
من یادمه همون زمان فیفا 05 و 06 هم که بود وقتی بازیهای لیگ انگلیس رو نگا می کردم از تی وی اون موقع سریع می رفتم یه دست هم فیفا بازی می کردم خیلی حال می داد !!!! ولی PES با تمام چیزهایی که داره شما اصلا همچین احساسی رو نمی کنی !!! مخصوصا وقتی مربیگری می کنی تو فیفا اصلا فضاها موزیکاش و اون ایده جالبه رادیو که اخبار تیمت رو می گفت کاملا می بردت تو حس مربیگری چیزی که PES با تمام امکانات خوبش نداره ! :10:
من خیلی وقته فیفا بازی نکردم
بعد از 06 دست به فیفا نزدم چون که حالم بهم خورد
ولی بعد از این عکسها و تریلرهایی که دیدم فهمیدم ea بخودش یه تکونی داده
امیدوارم این ورژن ناامیدم نکنه چون قصد دارم 100% بگیرمش
این هم یک عکس از فیفا
من که یخورده حالم گرفته شد
یک عکس میذارم به دست بازیکنان دقت کنید میفهمید چی میگم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس قابل رویت نیست.نقل قول:
ماكه عكسي نديديم.نقل قول:
به دستای بازیکنا از دور نگاه کنید .
کمک داور هم مثل 08 میدوه.
سر بازیکنا هم از بدمشون بزرگتره.
درسته مثلا تو ضربه های آزاد بازیکن ها حالت طبیعی ندارن دستاشون هم خیلی باز هست و بدون حرکت.نقل قول:
به دستای بازیکنا از دور نگاه کنید .
کمک داور هم مثل 08 میدوه.
سر بازیکنا هم از بدمشون بزرگتره
یه ویدئوی جالب از فیفا09 که ساخت بازی رو نشون میده:
کد:http://sportsmovies.ign.com/sports/video/article/896/896621/FIFA09_EDU_MOCAP_080508_qtlowwide.mov
اقا کسی میدونه حجم بازی چقدره
مثلا اگه بیاد دو تا dvd میشه یا یدونه؟؟؟؟؟؟؟
چون بافتهای گرافیکی تکراری داره زیاد سنگین نمیشه. حجم بازی همون 1 دی وی دی هست.نقل قول:
اقا کسی میدونه حجم بازی چقدره
مثلا اگه بیاد دو تا dvd میشه یا یدونه؟؟؟؟؟؟؟
سلام...
دیگه تقریبا چیزی به اومدن بازی نمونده!
ببینم تغییری تو منیجیر مود صورت میگیره؟
هنوز معلوم نیست.ولی به احتمال زیاد تغییراتی رو شاهد باشیم.نقل قول:
سلام...
دیگه تقریبا چیزی به اومدن بازی نمونده!
ببینم تغییری تو منیجیر مود صورت میگیره؟
ولی من فکر نکنم که دیگه گرافیک فیفا 08 رو در 09 ببینیم!!!نقل قول:
چون بافتهای گرافیکی تکراری داره زیاد سنگین نمیشه. حجم بازی همون 1 دی وی دی هست.
چمنش خیلی بهتر و واقعی تر شده و چهره ها هم همینطور اونوقت شما میگی تکراری هستش!!!
و با آمدن تریلری از بازی بیشتر چیزها معلوم میشه....
managr mode به احتمال 99 درصد تغییری نمی کنه.
من که زیاد با فیزیک بازیکنا حال نکردم
شما بازیکن رو که از جلو می بینی طراحیش خوبه ولی از دور غیر طبیعیه
مثلا به عکسهای دور و نزدیک از بازیکنا دقت کنید می فهمید
دستای بازیکنا هم یجوری بود
دقیقا من هم با شما موافقم هم نسخه ی نسل بعد و هم نسخه نسل قبل از این مشکل رنج میبرند و خوب در نسخه PC هم این مشکل زیادتر هستش!!نقل قول:
بازیکنا از نزدیک هم یه جورایی صورتشون شیه به خمیر بازی هستند و اینکه مثلا یک تیکه نیستند ادم فکر میکنه دست و پا و بدن را به هم چسباندند!!
عیب فیزیک بازی در مقابل هوش داورا در حد خداست.
یعنی چی؟؟؟؟؟نقل قول:
ما که نفهمیدیم منظور شما از این حرف چیه........
به هر حال به نظر من فیزیک بازیکنا طبیعی نیست و این چیزیه که فیفا همیشه توش مشکل داشته
این هم یک عکس از بازی
منم براي عكس روي جلد اين بدستم رسيده
دوست عزيز عكست معلوم نيستنقل قول:
یعنی این که هوش مصنوعی داورای بازی به قدری ضعیفه که عیب فیزیک بازی در مقابلش هیچه.
اگه نفهمیدی بگو واضح تر توضیح بدم.
عزيز درستش كن اصلا عكسي ديده نميشه.نقل قول:
اینا دیگه هستند؟نقل قول:
منم براي عكس روي جلد اين بدستم رسيده
شرمنده همگی....بخشید این هم لینک اصلاح شده:
سایز یزرگشو نداری؟نقل قول:
موهای بازیکنا طبیعیه ولی انگشتا و دستاشون نه.
خوشبختانه اثری از رونالدینیو روی جلد هم نیست .
ولي كلا گرافيكش نسبت به قبل خيلي بهتر شده.البته اينو قبول دارم كه هنوز روي چهره بازيكنان مشكل داره.
سلام دوستان...:31:
من دیدم اینجا بحث جالبی هستش عضو شدم امیدوارم منو در جمع خودتون بپذیرید...:biggrin:
فیفا هر شماره داره بهتر میشه و همیشه پیشرفت داره امیدوارم نسخه ی psp ش مثل 08 پیشرفت داشته باشه
Exclusive FIFA 09 Ronaldo Free Kick
کد:http://de.youtube.com/watch?v=U2kWTlPpKF4
دستتون درد نکنه فقط یک چیز که به خاطر دیال اپ نتونستم ضربه را ببینم فعلا ولی ابتداهاش که از گیم پلی بود استیل و کنترل توپ توسط بازیکنان چیزی فراتر از حد تصور من بود
با اینکه من فن Pes هستم ولی با دیدن این ویدئو از گیم پلی فیفا باید بگم عالی بود!!
البته من گیم پلی از نسخه ی Pc ندیدم ولی این خیلی عالی بود
نمی شه فیلم رو دانلود کرد؟
اینم برای دانلود :نقل قول:
کد:http://v16.cache.googlevideo.com/get_video?video_id=U2kWTlPpKF4&origin=mia-v300.mia.youtube.com&signature=102A666245A75F3642A5544C70C1131A116FA2E2.0ABEBA80E467A0D4B303B6C82799FFDBBBE1BB76&ip=89.165.18.159&ipbits=16&expire=1218487456&key=yt1&sver=2