دوستان
برای گوگل تالک روم نیست ؟؟
یعنی نمیشه مثل یاهو رفت تو روم و چت کرد ؟
Printable View
دوستان
برای گوگل تالک روم نیست ؟؟
یعنی نمیشه مثل یاهو رفت تو روم و چت کرد ؟
چرا id تو خونه باز نمیشه ولی تو کافینت میرم باز میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
نه گوگل تالک روم نداره
نه نمیشه
درود...
من هنوز با ياهو مسنجر مشكل دارم... سرعتم هم پايين نيست چون از Adsl استفاده مي كنم... نمي دونم چرا باز نمي كنه.
يكي منو راهنمايي كنه لطفا... مشكل از چيه؟؟؟؟؟؟
این مشکل از یاهوست که منم درگیرش بودمنقل قول:
ضاهرا ترافیکه
خبر خبر
بچه ها یاهو اسم ایران رو به لیست کشورهاش بر گردونده
منم یک مدت همین مشکل رو داشتم بعد فهمیدم بخاطر ------ بوده که تو Ie فعال بوده !!نقل قول:
درود...
من هنوز با ياهو مسنجر مشكل دارم... سرعتم هم پايين نيست چون از Adsl استفاده مي كنم... نمي دونم چرا باز نمي كنه.
يكي منو راهنمايي كنه لطفا... مشكل از چيه؟؟؟؟؟
اینو یک چک بکن شاید مشکلت حل شد
با سلام
دوستان از طرف من يه ايميل حاوي پسورد و ايميل يكي از اد ليستام به ايميل ذيل ارسال شده كه من بي خبرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متن :
پسورد :**********
ايميل يكي از اد ليستام : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*#crack(0)$paSS$track^finduser
موضوع چيه پسوردم رو كش رفتند ؟!!!!!
یه رویشی قدیما بود ولی من امتحان کردم جواب نداد دیگه جدیدا رو نمی دونم
من اصلا درباره ي چت وچت روم نمي دونم از شما درخواست مي كنم ميشه به طور كامل بهم ياد بديد يا سايتي رو در اين زمينه بهم معرفي كنيد
ببخشید دوستان کسی شماره رومهایه:
مشهد وخوزستان و سسنندج و کرمان رو میدونه؟
نقل قول:ليست رووم هاتهران Asia Global Chat : ۱کرج Asia Global Chat : ۴۰شيراز Asia Global Chat : ۲۰مشهد Asia Global Chat : ۳۰اصفهان Asia Global Chat : ۱۰سنندج-کردستان Asia Global Chat : ۹تبريز Asia Global Chat : ۱۵اَردبيل Asia Global Chat : ۱۶رشت Asia Global Chat : ۲۵انزلی Asia Global Chat : ۲۶ساری Asia Global Chat : ۲۷بابل Asia Global Chat : ۴۵بابلسر Asia Global Chat : ۴۶رامسر Asia Global Chat : ۴۷اهواز Asia Global Chat : ۳۵زنجان Asia Global Chat : ۳۶خورستان Asia Global Chat : ۳۸کرمان Asia Global Chat : ۵۵کرمانشاه Asia Global Chat : ۵۶اراک Asia Global Chat : ۵۷يزد Asia Global Chat : ۵۰همدان Asia Global Chat : ۵۱زاهدان Asia Global Chat : ۶۵سمنان Asia Global Chat : ۶۶گرگان Asia Global Chat : ۶۷قم Asia Global Chat : ۵۸مهاباد Asia Global Chat : ۵۹بوشهر Asia Global Chat : ۶۰ماکو: 25
خوی: 99
ارومیه: 78شهركرد Asia Global Chat : 70__________________
سلام
آقا چطور بفهمیم چقدر از حجممون ( از یک گیگمون) پر شده؟
قدیم اون بالا گوشه راست تو یه مستطیل نشون میداد اما حالا نه تو کلاسیک نه تو بتا نیست؟
کسی می دونه چطوری حجممونو ببینیم؟
ممنون
سلام دوست عزیز فکر نمیکنید تاپیک اشتباهی پست زدید!؟ چون اگر دقت بفرمایید اینجا مربوط به سرویسهای چت و مشنجر هست و شما برای پاسخ سوالتون باید به تاپیک جامع سرویسها ی میل مراجعه کنید !نقل قول:
قربانت: مصطفی عشقی
در صورت لزوم و صلاحدید این پست پاک شود !
ولا
خودتون قضاوت کنیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2833923
سلامنقل قول:
بله شما درست میفرمایید ایشون شما را اشتباه راهنمایی کردند !
لینک تاپیک مربوطه :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244985
سلام
اصلا نمي تونم وارد چت روم ها بشم محتويات كتگوري و چت روم ها ظاهر نميشه يا فقط بر كتگوري ظاهر ميشه
ورژن هم 7 هستش
لطفا ارهنمائي كنيد
چه طوری میشه تو Mozilla Thunderbird یه اکانت یاهو ساخت با باهاش ایمیل ها رو چک کرد؟
این تاپیک جای مناسبی برای گرفتن پاسخ سوالتان نبود و باید در تاپیک سرویسهای میل سوال میکردید که باز جواب دادم ولی خواهشا ادامه ی بحث را در تاپیک میلها دنبال کنیدنقل قول:
شما اکانت یاهو را در سایت خود یاهو بسازید بعدا با تنظیم تاندبرد ایمیلها را با این برنامه دریافت کنید !
در انجمن سرچ کنید اطلاعات زیادی در مورد ست کردن برنامه های میل با اکانت میلتان پیدا میکنید !
با عرض سلام به دوستان خوبم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هر کار میکنم با وبکم نمیتونم چت کنم
تو نرم افزار مسنجر برای خودم وبکم باز میشه ولی وقتی برای دیگران میفرستم یا اونارو دعوت به دیدن میکنم پیغام میده : the persons webcam is not available
در صورتی که وبکم من فعاله و همچنین جلوی ID مینویسه View My Webcam
نمیدونم یاهو استفاده از وبکمو قطع کرده یا یه جای کار من ایراد داره
لطفا راهنمایی کن
ممنون :31:
سرعت سرویس اینترنتت چنده؟نقل قول:
بچه ها این مشکلاتی که در یاهو مسنجر بوجود اومده و باید با پ.روکسی لاگین شیم
ربطی به مسائل تحریم ایران نداره؟
نقل قول:
من با ADSL صبانت با سرعت 128K کار میکنم
لطفا یکی راهنمایی کنه
سلام
من تو محل كارم از proxy استفاده ميكنم و در لاگين شدن مسنجر مشكل دارم
تو تنظيمات مسنجر هم در قسمت :
massenger►connection perference►category►connection►use proxies►enable http proxy
در قسمت سرور نام و پورت همون آي پي و پورت سرور رو كه تو تنظيمات اينترنت بروزر استفاده شده وارد كردم ولي با اين حال بازم وارد نميشه
لطفا اگه ميشه راهنمايي كنيد
ضمنا از نسخه پرتابل هم استفاده ميكنم
با تشكر
منم 2 روزي ميشه با YAHOO مشكل پيدا كردم
هم ورژن 9 و هم 8 رو امتحان كردم با هيچ كدوم نميتونم ON بشم و مينويسه PLEASE TRY A BIT LATER
با موبايلم با YMTINY ميتونم ON بشم اما با MESSENGER نه
پ ر ك س ي هم ندارم
همه اون 4 تا حالت رو هم ميزنم نميره
فقط امروز يكي دوبار ON شد كه خودش dC كرد
WIN هم عوض كردم رو 2 تا ويندوز مختلف هم امتحان كردم همينه
باسلام من وقتی میخوام برم توی رومهای یاهو یه ارور میده پشت سرش هم یه ارور دیگه میده و وترد رومهای یاهو نمیشه من حدود 3ماهه هرکاری میکنم توی چت رومهای یاهو برم بااین ارور مسخره روبه رو میشم تقریبا دارم دیونه میشم از مدیریت سایت یا هر کس دیگه که دلیل این مشکلو میدونه عاجزانه درخواست میکنم در مورد این ارور یاهو مسنجر به ما کمک کنه باور کنید من برای این مشکل 15تا ایدی درست کردم ولی فایده ای نداره اینم ادرس ایمیلمه اگه کسی میدونه دلیلش چیه خواهشن به من بگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم مشکل دارم با لوگین
کسی هست راهنمائی کنه؟
این مشکلیه که فکر کنم واسه ایرانی ها داره بوجود میادنقل قول:
شما هنگام لاگین از پ.روکسی استفاده کنید و در تنضیمات یاهو هم پ.روکسی رو فعال کنید و پورتش رو هم بنویسید
من كه مدتهاست نمي تونم به ياهو مسنجر لاگين كنم.
ظاهرا ايران اونرو فــيلتر كرده.
چون كه با وي پي ان مي تونم لاگين شوم.
البته شايد هم ياهو ، ايران رو فــيلتر كرده. چه مي دونم...
ايول ميگم يه چند روزي لوگين داشتم با ف ي ل ت ر شكن رديف شد.
فکر نکنم مربوط به تحریمو این حرفا داشته باشه چون بره من گاهی میشه گاهی نمیشه
واقعا عجب موجود جالبیه این یاهو (یابو)... از یه طرف اسم ایران رو برگردونده به لیستش... از اون یکی طرف داره "شیلثرینگ معکوس" (همون شیلثر از اون طرف) اجرا میکنه...
بعد میگن چرا به یاهو بد و بیراه میگید... آخه شرکتی که عقل درست حسابی توی مغز پوکش باشه که اینجوری کار نمیکنه... یابو خودشم میدونه که اکثریت کاربران (علافش) ایرانین... پس واقعا عقلش باید در حد حمار دو پا باشه که این کارا رو بکنه...
گاهی وقتا یاهو سروراشو بروز میکنه و یا تغییراتی در سیستماش میده و اختلالاتی به وجود میا که بعد از مدتی رفع میشه برای نمونه چند ماه پیش من من سه روز نمیتونستم لاگین شم ولی بعدش درست شد الانم بعضی ساعتا درسته بعضی ساعتا بستس
من با ------ او مدم شد :دی
مثل اینکه قضیه ف ی ل ت ر و تحریم نیست چون من چند تا پروک سی فعالم امتحان کردم نشد
برا ما كه با freeg ate شد .
سلام دوستان من یه کارت اینترنت پارس آنلاین ماهیانه خریدم ولی وقتی باهاش کانکت میشم یاهو مسنجر ساین ان نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا چیکار کنم؟
-----ببخشید duplicate شد ----
چند پست قبل رو که بخونید جوابتون رو میگیریدنقل قول:
من امروز که مشکلی نداشتم بزنم تو تخته !