نقل قول:
من یکی از دوستام از پیشگامان گرفته بود می گفت سرعت دانلود خیلی عالی هست
هنوز یوزر هاش بالا نرفته سرعت ها هم عالییییییییییییییییییی
شب ها که دیگه می ترکونه.:27::8:پیشگامانا.
Printable View
نقل قول:
من یکی از دوستام از پیشگامان گرفته بود می گفت سرعت دانلود خیلی عالی هست
هنوز یوزر هاش بالا نرفته سرعت ها هم عالییییییییییییییییییی
شب ها که دیگه می ترکونه.:27::8:پیشگامانا.
پیشگامان تا جایی که من دیدم و اطلاع دارم از شاتل و صبا نت هم خیلی بیشتر پیش شماره فعال داره...نقل قول:
روی خطوط فیبره نوری هم که داره راه اندازی می کنه مثل 230 من:31:
یعنی شاتل خوب نیست؟
پیشگامان دانلود رایگان هم داره؟
شاتل و صبا چون اسمی تو ایران در کردن همه رفتن طرفه این دوتا شرکت خیلی یوز داره شلوغ شده واسه همین الان هر کی صبا داره راضی نیست شاتل هم ایییی. اینم تا چند وقته دیگه از بین میره سرعتشنقل قول:
آره رایگان داره پیشگامان.
چه ساعتهایی؟نقل قول:
xo0ox
شاتل و صبا چون اسمی تو ایران در کردن همه رفتن طرفه این دوتا شرکت خیلی یوز داره شلوغ شده واسه همین الان هر کی صبا داره راضی نیست شاتل هم ایییی. اینم تا چند وقته دیگه از بین میره سرعتش
آره رایگان داره پیشگامان.
2 تا 6 صبح یعنی 2 ساعت کمتر از شاتل.نقل قول:
کسی از پیشگامان سرویس داره میخوام بدونم سرعت شبانه دانلود چگونه هست مثلا سرویس 512(دقیق سرعت میخوام)
من شاتل دارم شبها از 62 پایین نمیاد.
نقل قول:
سلام و ممنون
من اگه سرویس512 بخوام یک ساله با ترافیک 18 یا15 گیگابایت به من سرویس می دهند
فعلاً این تعرفه ها ثابت هستند. یعنی قابل Customize نیستند. هرچند اگه هم باشن زیاد واسه شما ارزونتر نمیشه.شما بهتره همون 512 یکساله 30گیگ بگیرین.نقل قول:
دوستان صبانت و شاتل شرکتهای بزرگی هستند. شکی توش نیست. :20:
ولی پیشگامان با توپ پر اومده. تبلیغاتش رو حتماً روی بیلبوردهای شهر و تو تلویزیون دیدید؟
میدوند چقدر هزینه این تبلیغات شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
علت اینکه اینقدر دیرداره کارش استارت میخوره هم اینه که میخواد همۀ مراکز (بدون استثنا) رو با هم راه اندازی کنه. سرعت سرویسهاش upto 1Mbps هست. یعنی تعرفۀ بالا حداقل سرعتهاست و تا 1مگ باز هست.:8:
از لحاظ حجم دانلود سرویسهاش یه تناسب ساده اگه ببندید متوجه قیمت مناسبش میشین.
دوستان من نمایندگی فروش پیشگامان هستم. (شرکت 311). برای شماره تلفن و آدرس به من پ خ بزنین.
(مدیران عزیز اگه میدونین تبلیغی خلاف مقررات انجام دادم حذف کنین:40:، ولی پلیز بن نکنین:41:. منو بن نکنین .من آبرو دارم.. :42: )
تا چه سرعتی به خونه میدند؟نقل قول:
هزینه فعال سازی چقدره؟
نقل قول:
- پرداخت هزینه سه ماهه ، 6 ماهه و 1 ساله هنگام عقد قرارداد به ترتیب شامل 5% ، 10% و 15% تخفیف می گردد.
- ترافیک مصرف شده بین ساعت 2-6 بامداد در تمامی روز های هفته رایگان است.
- هزینه نصب و فعالسازی اولیه 10.000 تومان می باشد.
:5:
ممنون
من اگه سرویس 512سه ماهه از نوع کاربران کم مصرف بخوام با همه ی هزینه هاش حساب کن چند برام در میاد در ضمن سرعت دانلود رو 512 هست یا 1 مگا بایت
ممنون
نه تا چه سرعتی به خونه میدند؟نقل قول:
مثلا 256 به خونه میدند؟
10,000(ره اندازی) + 47,000 (سرویس مورد نظر شما) +45,000 (قیمت متوسط یک مودم خوب) = 102,000نقل قول:
سرعتها همه upto 1M هستند.
طبق قوانین isp ها سرعتهای بالای 128 را باید با مجوز ارائه بدند. (جوازکسب ، اساسنامه شرکت ،گواهی اشتغال به تحصیل در دانشگاه و ...) ولی این سرعتها همش تا 1M باز هستند.نقل قول:
دوستان توجه کنین تو تعرفه ای که گذاشتم اون قسمتهایی که مربوط به محدودیت ترنسفر هست به خاطر اشتباه چاپی ممکنه اشتباه برداشت کنید مثلاً تو کم مصرفها یک ماهه 2.5 گیگ درسته. نه 5.2 گیگ. و بهمین ترتیب بقیش...
مراکز آماده به سرویس شرکت پیشگامان در حال حاضر:
-ردانی پور (264الی 268)
-آقابابایی (260الی 262)
-خرازی (335 الی 339)
-ولیعصر (225،226،228،229)
-منتظری(771 الی773)
-سپاهان شهر (650 الی 653)
بقیۀ مراکز به زودیه زود ok میشه.
خاتم الانبيا كي ok ميشه؟
512 سرعت دانلودش رو چنده؟
خاتم الانبیا مشخص نیست. زمان دقیق نمیگم که بدقولی نشه. ولی مراکز یکی به یکی داره راه اندازی میشه.
سرعت دانلود با سرویس 512 حدود 70 هست.
يعني تا 30/4/88 راه اندازي ميشه؟ :دي
256 سرعت دانلودش چنده؟
اللهٌ اعلم!!!!نقل قول:
دونقطه دی.:46:
یعنی من اگه بخوام سرعت 256 بگیرم یه گواهی اشتغال به تحصیل لازمه از دانشگاه؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
والا قانونن که همینطوره.نقل قول:
آقا لطفا یکی این سایت پیشگامان رو بده؟
راستی من تو خرازی هستم و می خوام adsl بگیرم. برای سفارش پیشگامان به کجاها می تونم مراجعه کنم؟
سلام دوست عزیز اگه چند صفحه قبل را میخوندی سایت را پیدا میکردینقل قول:
به هر حال بفرما:46:
کد:http://www.pnj.ir/persian/
كسي اينجا هست كه بتونه به من كارت تخفيف شاتل بده؟ ممنون مي شم. من نمي تونم پيام خصوصي بدم. اگه كسي داره به ايميل من خبر بده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي اينجا هست كه بتونه به من كارت تخفيف شاتل بده؟ ممنون مي شم. من نمي تونم پيام خصوصي بدم. اگه كسي داره به ايميل من خبر بده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آ قاي sagh_moha گفته بود مي تونه جور كنه ولي من نمي تونم پيغام خصوصي بدم...
دوستان من اگه بخوام از شاتل 512 بگیرم لیسانس رو قبول میکنن؟! من دانشجو بودم ولی فارغ التحصیل شدم.ممنون.
سلام دوستان
منم اگه خدا بخواد و بشه می خوام adsl بگیرم. ولی فکر کنم فقط چند تا شرکت منطقمونو ساپورت کنن آخه ما 771 هستیم پایین شهر دو نقطه دی.
حالا می خوام بدونم میشه از پیشگامان که جدید اومده 512 گرفت؟ من می خوام ارزون بشه ولی سرعتش پایین نیاد اما حاضرم محدودیت دانلود داشته باشه.
حالا اگه 512 ندادند، یا گرون بود میشه بگید دوستانی که 128 یا 256 دارن، سرعت دانلودشون چقدره؟ در ضمن برای مودم و نصب حدودن چقدر باید خرج کنیم؟
ممنون از همتون
مرکز شما منتظریه و خوشبختانه مرکز منتظری از مراکز راه اندازی شدۀ پیشگامانه.نقل قول:
مراکز راه اندازی شدۀ پیشگامان (تا این لحظه):
ردانی، آقابابایی،خرازی، ولیعصر، منتظری، بهشتی، فیض و سپاهانشهر
مرکز بعدی:
رجایی
هدف : تمام مراکز اصفهان:10:
دوستان عزیز سرعت هایی که ارائه می شه همگی در دانلود تقسیم به 8 باید باشه یعنی یک اکانت با سرعت 64 kb با سرعت 8 کیلوبایت دانملود میکنه و یک سروریس یک مگ با سرعت 128 kb دانلود می کنه . وقتی می گن روی 1 مگ آپ می شه یعنی شیر هست و وقتی خلوت باشه از سرعت بالاتری می شه استفاده کرد ولی پیشنهاد من به همه ی شما دوستان اسفاده از سرویس ها ی adsl 2+ هست که کیفیتی ما ورای adsl معمولی داره
این سرعت دانلود رو چه جوری می گید باید تقسیم به 8 بشهنقل قول:
می شه یه توضیح بدید که چرا اینطوریه؟
سلام
بچه ها من نداگستر دارم
امشب با مسئول فنی ش تماس گرفتم جناب مهندس خاکپور
گفت که یدونه از گت وی های ایران قطع شده برای همین سرعت اینقدر بد شده
راستی سرعت شبانه شما رو چنده؟؟
من یه مدت با سرعت 100kb/s دانلود می کردم
ولی الان 2-3 هفته است که سرعت شبانه بیشتر از 8 نمیشه
سلام دوستان
شبانه نداگستر از ساعت چند تا چنده؟
من adsl ام تازه وصل شده نداگستر گرفتم سرعت دانلودم 15-30 متغیره
شبانه ندا از ساعت 3 صبح تا 7
سلام
يه سوال ساده:
ما اگه مثلا يك ساعت با adsl كانكت باشيم پولي به عنوان استفاده تلفن روي قبض مياد؟
يعني براي تلفن كاركردي با تعرفه هاي پشت قبض مياد؟
يعني هر دقيقه 1.3 و 1.6 و 1.9 تومان!!!!
سلام
يه سوال ساده:
ما اگه مثلا يك ساعت با adsl كانكت باشيم پولي به عنوان استفاده تلفن روي قبض مياد؟
يعني براي تلفن كاركردي با تعرفه هاي پشت قبض مياد؟
يعني هر دقيقه 1.3 و 1.6 و 1.9 تومان!!!!
نه دوست عزیز وقطی با adsl کانکت باشی تلفن اشغال نمیشه در نتیجه پولی هم نباید پرداخت کنید.نقل قول:
نه دوست عزیزنقل قول:
هیچ وقت این اتفاق نمی افته که مخابرات بخواد به خاطر اینکه با adsl کانکتی از شما پولی بگیرد
یکی از خوبی های ADSl همینه که دیگه قبض تلفن نداری بدی
:18:
سلام
ميخام از نداگستر adsl بگيرم
سرعت بالاي 128( 512و1m ) چي ميخاد؟
معرفي نامه دانشگاه را گفت قبول نيست! (اوپراتوري كه زنگ زدم!)