-
شريفينيا در نقش «ميرزا رضا» به «كلاه پهلوي» پيوست
«محمد رضا شريفينيا» به بازيگران مجموعه تلويزيوني «كلاه پهلوي» به كارگرداني «سيد ضياء الدين دري» پيوست.
مجتبي وحيدي برنامهريز مجموعه تلويزيوني «كلاه پهلوي» با بيان اين مطلب گفت: «محمدرضا شريفينيا» جديدترين بازيگري است كه در نقش «ميرزا رضا» يكي از بازيگران اصلي سريال از روز پنجشنبه 18 مهرماه جلوي دوربين رفته است و علاوه بر آن «عباس اميري» نيز در نقش «آقا ذبيح الله» آخرين بازيگري است كه به پروژه اضافه شده است.
وي افزود: تصويربرداري در حال حاضر در بازار و خيابانهاي شهر جديد سامان واقع در شهرك غزالي انجام ميشود. پيش از اين و در شروع مجدد كار نيز با حضور بازيگران فرعي پلانهاي فرعي سريال تصويربرداري شد.
بنابر اين گزارش، سريال «كلاه پهلوي» به تهيه كنندگي «محمدرضا تختكشيان» در30 قسمت 50 دقيقهاي براي گروه فيلم و سريال شبكه اول سيما تهيه ميشود و در صورت فراهم شدن شرايط، در سال 88 به روي آنتن خواهد رفت.
«كلاه پهلوي» داستان جواني به نام«فرخ» است كه پس از ادامه تحصيل در فرانسه به ايران ميآيد و در شهري كوچك فرماندار ميشود. در همين زمان فرمان كشف حجاب از سوي رضاخان صادر شده و او موظف به اجراي اين فرمان است اما...
سريال كلاه پهلوي از پروژههاي عظيم و تاريخي شبكه اول سيماست و بازيگراني چون «داريوش كاردان»، «داريوش فرهنگ»، «كاظم افرندنيا»،«شقايق فراهاني»، «امين حيايي»، «اميرعلي دانايي»، «صالح ميرزا آقايي»، «رضا فياضي»، «جمشيد شاه محمدي»، «ماه چهره خليلي»، «بهاره افشار»، «گوهر خيرانديش»، «نگين محسني»و «آناهيتا همتي» در آن بازي كردهاند.
ضياءالدين دري آخرين بار با سريال كيف انگليسي به شبكه اول سيما آمده است.
-
مازيار ميري تلهفيلم «گمشده در تاريكي» را كارگرداني ميكند
فيلم تلويزيوني «گمشده در تاريكي» با موضوع شركتهاي هرمي به كارگرداني «مازيار ميري» ساخته ميشود.
به نقل از روابط عمومي سيما فيلم، تله فيلم «گمشده در تاريكي» به تهيه كنندگي «عليرضا رئيسيان» در مركز سيما فيلم تهيه و توليد خواهد شد.
فيلمنامه اين تله فيلم توسط «آيدا پناهنده» در گونه اجتماعي نوشته شده كه پس از طي مراحل تصويب و تاييد نهايي به انتخاب كارگردان و ساير عوامل رسيده است.
با انتخاب «مازيار ميري» به عنوان كارگردان، مراحل ابتدايي توليد آغاز شده و بنا بر اعلام مسؤول هماهنگي پروژه «گمشده در تاريكي»، طي چند روز آينده نيز انتخاب بازيگران و عوامل پشت صحنه شروع خواهد شد تا اين تله فيلم يك گام ديگر به سمت توليد نزديك شود.
در خلاصه داستان «گمشده در تاريكي» آمده است: عيسي هاشمي مهندس نفت و همسرش زرين در تلاش براي يافتن پسرشان، با برخي از اشخاص و جوانهاي امروزي برخورد ميكنند. آنها در طي اين جستوجو متوجه ميشوند كه فرزندشان درگير تشكيلات غيرقانوني گلدكوئيست شده و در ادامه...
فيلم تلويزيوني «گمشده در تاريكي» در مركز سيما فيلم توليد خواهد شد.
-
مدرس، رضاشاه، اردشيرريپورتر، فروغي و احمدشاه در صحن مجلس قديم
«احمد نجفي»، «محمد مطيع»، «سعيد نيكپور» و «ميرطاهر مظلومي» در پشت صحنه سريال جديد «محمدرضا ورزي»، از ايفاي نقش رضاشاه، اردشيرريپورتر، فروغي و احمدشاه در سريال «ديكتاتور» سخن گفتند.
اين روزها محوطه مجلس شوراي ملي دوباره زنده شده و رفت و آمدهاي زيادي به اين ساختمان قديمي در جريان است. ماجرا از اين قرار است كه عوامل سريال «ديكتاتور» پس از سه ماه رايزني توانستهاند اجازه كار در اين بناي قديمي را بگيرند و حالا مشغول انجام تصويربرداري اين پروژه به صورت فشرده در ساختمان مجلس هستند.
پس از بازرسيهاي اوليه، گروهي من را به همراه عكاس خبرگزاري فارس از در ورودي مجلس تا ساختمان مجلس شوراي ملي سابق همراهي ميكنند و پس از ورود به صحن مجلس، اولين چيزي كه به چشم ميخورد، گروه زيادي از سياهيلشكرها هستند كه لباس رسمي نمايندگان مجلس در مقطع تاريخي اواخر حكومت قاجار را پوشيدهاند و در جايگاهها نشستهاند.
از گوشهاي صداي آوازي به گوش ميرسد، «محمد مطيع» را ميبينم كه به رخت اردشير ريپورتر درآمده و خود را براي ايفاي نقش آماده ميكند.
مطيع: عشق به مردم، من را به كار برگرداند
-----------------------------------------------------
«محمد مطيع» كه به تازگي از سوئد بازگشته در مورد دليل حضور خود در اين سريال پس از غيبتي بيست ساله، ميگويد: بايد بگويم در وهله اول عشق من به مردم موجب اين بازگشت بود. مردمي كه هميشه در سوئد يا ايران هنوز بعد از بيست سال از من ميپرسند چرا كار نميكني، چرا رفتي و از اين چراها زياد است. دليل ديگر من براي اين كار كوشش و پايمردي «محمدرضا ورزي» است كه حدود 7 سال در تكاپو بود تا من را به كار دعوت كند و به واقع، اين پشتكار را تحسين ميكنم و برايم قابل احترام است.
اين بازيگر در مورد نقش خود در «ديكتاتور» گفت: اردشير ريپورتر اصليتي ايراني داشت، در هند به دنيا آمد و خانوادهاش هم در خدمت سرويس جاسوسي انگلستان بودند و اين لقب ريپورتر را هم انگليسيها به او دادند، چون در آن زمان خبرنگار هم بود. او به دربار انگليس وابستگي داشت كه پسرش شاپور ريپورتر هم به واسطه اين وابستگي جاسوس انگليس بود. اين كه من اين نقش را پذيرفتم به خاطر اين است كه فكر ميكنم اين نقش جاي كار دارد. به خصوص كه او انساني چند بعدي و پيچيده است و هميشه در پس پرده تأثيرات زيادي بر سياست ايران داشته است، اما اين كه تا چه حد موفق باشم بستگي به نظر بينندگان دارد.
او در پايان در مورد تداوم حضور خود در ايران گفت: اميدوارم حضورم در هنر ايران تداوم داشته باشد.
«حسين محجوب» مدرس شد
------------------------------------
سرانجام همه لباس پوشيدند و پس از تمرين، «حسين محجوب» در نقش مدرس، پشت تريبون رفت و ديالوگش را گفت:«اين مجلس توفير ميكند با مجالس قبلي،برخي نمايندهها فرمايشي تشريف آوردهاند. طرف قزاق بوده،خوش خدمتي كرده، گفتند برو نماينده مجلش شو؛ هر قانوني هم ما ميگوييم تصويب كن.»
با دو برداشت اين نما مورد تاييد كارگردان قرار ميگيرد و بعد از برداشت دو نماي عمومي از نمايندگان مجلس،ورزي به گروه استراحت ميدهد چون فاطمه رهبر يكي از اعضاي كميسيون فرهنگي مجلس سرصحنه آمده تا ضمن بازديد از توليد «ديكتاتور» با عوامل فيلم به گفتوگو بپردازد. در اين زمان، «محمدرضا ورزي» در مورد اين سريال و مراحل تحقيق و توليد آن توضيحاتي ميدهد و بازيگران نيز در مورد برخي مشكلات سينما و تلويزيون با او صحبت ميكنند و «فاطمه رهبر» قول ميدهد تا در اين زمينه بررسيهاي لازم را صورت دهد.
بعد از رفتن اين نماينده، صحنه نطق احمد شاه در مجلس را ميگيرند و ميرطاهر مظلومي با لباس احمد شاه ديالوگهايش را ادا ميكند كه دومين برداشت اين سكانس با رضايت ورزي همراه است.
مظلومي: احمدشاه قاجار مثل هملت است!
«ميرطاهر مظلومي» در مورد تجربه بازي در نقشهاي تاريخي ميگويد: من نقشهاي تاريخي زيادي كار كردهام. در چهل سرباز مجدالدوله ديلمي و شعبان جعفري بودم. در «ابراهيم خليلالله»، وزير نمرود بودم و در «روزگار قريب» هم دوست دكتر قريب بودم. در مورد سلسله قاجاريه بايد بگويم تقريباً نقش تمام خانواده قاجار به جز زنهاي قاجاري را بازي كردهام! در فيلم «شاه خاموش» در نقش عموي احمدشاه بودم. در تلهفيلم «دهخدا» نقش «محمدعلي شاه» را داشتم و اين دومين نقش «احمدشاه» است كه من در سريال «ديكتاتور» ايفا ميكنم چرا كه اولين بار اين نقش را در تلهفيلم «كودتاي سياه» بازي كردم، ولي چون فاصله چهارسالهاي بين اين دو كار افتاده و «ديكتاتور» به واسطه سريال بودن گستردهتر از آن فيلم است، نكاتي كه در كاراكتر احمد شاه بود كه در اين سريال بهتر اجرا كردم، ضمن اين كه قصه «ديكتاتور» بسيار دراماتيكتر از «كودتاي سياه» است و من به ظرافتها و رنگي كه اين شخصيت دارد، بيشتر اشراف پيدا كردم و سعي كردم بانگاهي عميقتر، اين نقش را بازي كنم.
اين بازيگر و گوينده سينما و تلويزيون در مورد ويژگيهاي احمد شاه، گفت: فكر ميكنم احمدشاه به نوعي مانند هملت داستان است. او در توهم توطئه اطرافيان مستبد خود است و قدرت احمدشاه در مقابله با اين اقدام كم است، ولي او خيانت را حس ميكند و با روش خاص خودش آنها را بررسي ميكند كه بايد چه كند و حتي در بخشهايي از داستان به نزديكترين افراد خودش هم اطمينان ندارد. به نوعي قزاق مستبدي به نام رضاخان كه در ماجرا است، مكمل اين شخصيت محسوب ميشود. شخصي كه حتي گاهي شاه ايران را هم تهديد ميكند.
وي افزود: در صحنهاي از فيلم، وقتي كه صداي توپ و درگيري مردم ميآيد، «احمدشاه» ميگويد اين صداي توپخانه انگليس است نه قزاق و اين نشانه اشراف او به وضعيت سياسي كشور است.
«مظلومي» گفت: «احمدشاه» فرانسه را خوب ميدانست و در «ديكتاتور» ديالوگي به زبان فرانسه است كه او ميگويد: من سياستمدار هستم نه خر. ديالوگ ديگري هم دارد كه وقتي به او ميگويند از كشور نرو، ميگويد: «اگر من، خانوادهام و قاجار از دست برود بهتر است تا ايران از دست برود». مهمترين اصلي كه مشوق من براي بازي در نقش «احمدشاه» بود، اين بود كه او قرارداد 1919 را كه ايران را تحتالحمايه انگليس ميكرد، امضا نكرد و اين يكي از افتخارات او است چون با آن قرارداد ايران وضع بدي پيدا ميكرد و در شرايطي كه به «احمد شاه» گفته بودند اگر قرارداد را امضا كني شاه ميماني، ولي او حاضر نبود اين قرارداد را امضا كند و اين نشانه شخصيت جالب او است.
وي افزود: او در شرايطي كه محمدحسن ميرزا وليعهد هم توسط اجانب خريده شده بود، احمدشاه تسليم اميال اين افراد نشد و نخواست تا يك عروسك خيمه شب بازي باشد و از ايران رفت. نكته جالب ديگر، اين است كه «احمد شاه» مانند ديگر شاهان قاجار حرمسرا نداشت و رابطه رمانتيكي با همسر خود بدرالملوك داشت.
مظلومي در پايان تأكيد كرد: بازي در كنار بازيگر قدرتمند و استثنايي چون «محمد مطيع» از افتخارات دوران بازيگري من است كه در اين سريال به آن رسيدم و اميدوارم ايشان در ايران بماند تا همه از گنج وجود او استفاده كنيم.
نجفي: مقداري از تصوراتم را با سياستهاي ديكتاتوري مخلوط كردم
---------------------------------------------------------------------------------
ورود «احمد نجفي» جو سالن را كاملا عوض كرد و روحيه همه با ديدن او تازه شد.او هم بلافاصله به اتاق گريم رفت تا با هيبت رضاشاه سرصحنه حاضر شود. وقتي صداي «احمدنجفي» در صحن مجلس شوراي ملي طنينافكن شد، همه تازه توانستند حضور يك ديكتاتور را حس كنند.
«احمد نجفي» در مورد دشواريهاي بازي در نقش رضاخان گفت: ما راجع به شخصيت آدمهاي تاريخي، يك تاريخ آشكار و يك تاريخ نانوشته يا پنهان داريم. متأسفانه قبل از انقلاب و حتي چند سال بعد از انقلاب، ما نوشتار دقيقي از نحوه زندگي خصوصي و نحوه شخصيت حقيقي شخصي مانند رضاشاه نداريم و هر كس در مورد او چيزي ميگويد. كارهاي ظاهري او البته همه براي ما روشن است اما شخصيت باطني او به دليل اين كه شايد خانواده يا دوستانش نميخواستند در اين مورد چيزي بگويند نامكشوف مانده است، همان طور كه همه ميدانند دستيابي به اين شخصيتهاي تاريخي مشكل است، مخصوصاً اين كه ما منابع خوبي در زمينه زندگي خصوصي او برعكس شخصيتهاي سياسي خارجي نداريم. اكثر شخصيتهاي سياسي ما هم از زمان قاجار تا زمان رضاشاه، اشخاص پيچيده و ناپيدايي هستند و بايد از روي ظواهر و مستنداتي كه هست، حدس بزنيم كه شخصيت رضاشاه در خلوت چگونه بوده است كه اين مشكل بزرگي است، چون يك بازيگر هر قدر هم كه تحقيق كند، به علت كمبود منابع تاريخي مجبور است چيزهايي را از خودش ابداع كند يا طبق سليقه كارگردان، شخصيت را ارائه دهد و بايد مقداري از تاريخ را چاشني حدسيات خود كند.
وي افزود: همه ميدانند رضاخان مستبد و زمينخوار بوده و سالها باعث عقبافتادگي كشور ما شده و با آلمان هيتلري هم پيمان بسته، اشتباهي كه اكثر نظامهاي سياسي در آن زمان انجام دادند.
نجفي افزود: سياستمداران آن پختگي لازم را در برخورد با مسائل بينالمللي نداشتند و مردم بودند كه در مقابل خارجيها قد علم ميكردند.تازه هر وقت پاي دولت به وسط ميآمد، كارها خراب ميشد. تصور كنيد كه تمام اين مسائل بايد در يك سناريو ديده شود ضمن اين كه اطلاعات عمومي هم هست كه بايد در آن چهارچوب عمل كنيم.
«نجفي» كه تازه بازي در سريال تاريخي «كارآگاهان» تمام كرده، تصريح كرد: خود من دوست داشتم زندگي خصوصي رضاخان كه تا به حال ديده نشده بود نمايش دهم، كنكاش كنم كه چرا او به استبداد ميرسد و مسائل دروني چنين شخصيت پيچيدهاي را عرضه كنم. متأسفانه عدم شناخت و اندكي خودسانسوري در مورد اين مقطع مهم تاريخ ايران، تاكنون باعث شده تا به اين قضايا پرداخته نشود و تحليل شخصيتي از اين كاراكتر نداشته باشيم. من مقداري چاشنيهاي ذهني از رفتار و روش او را با سياستهاي ديكتاتوري او مخلوط كردم و اميدوارم در بازيام جلوه كند.
سعيد نيكپور:بازي در نقش شخصيتي پيچيده مثل فروغي جذاب است
------------------------------------------------------------------------------------
رضاخان نطق خود را در مجلس ايراد ميكند و همه به جز مدرس او را تشويق ميكنند. «سعيد نيكپور» در نقش فروغي هم، سردارسپه را كه در حال رسيدن به قدرت است، تشويق ميكند.
«سعيد نيكپور» كه سابقه درخشاني در ساخت و بازي در آثار تاريخي دارد، در مورد تاريخچه و روند توليد آثار تاريخي به فارس ميگويد: كارهاي تاريخي به خصوص در شكل سريال تلويزيوني، از زماني كه به ياد دارم مورد توجه تماشاگران از تلويزيون بوده و اين موضوع به دهه 40 با سريال «دليران تنگستان» ساخته همايون شهنواز باز ميگردد كه مقدمهاي برساخت اين آثار بود. «نادر ابراهيمي» بعد از آن «آتش بدون دود» را ساخت و «علي حاتمي» هم «سلطان صاحبقران» را كار كرد و اين مجموعهها، همه جزو كارهايي بودند كه بسيار ماندگار شدند.
وي افزود: پس از پيروزي انقلاب اسلامي، من در تلويزيون طرحي به نام «قرن سرنوشت» را دادم كه در واقع 120 سال تاريخ معاصر ايران بود كه بخشهايي از مقاطع مختلف تاريخي ايران را دربرميگرفت كه از جنگهاي ايران و روس تا سال 57 را به تصوير ميكشيد. از اين مجموعه سه قسمت را باعنوان شاه شكار (62)، اميركبير (63) و وزير مختار (69) را ساختم. در دهه 60 اين كار بسيار جدي بود و اصولاً ساخت سريالهاي تاريخي بسيار مورد توجه بود و آثاري چون سربداران، كوچك جنگلي و هزاردستان كه در آن دوره ساخته شد، براي تلويزيون بسيار ماندگار شدند بهطوري كه براي نسلهاي جديد هم خاطرهانگيز است و در كل، در ساخت مجموعههاي تلويزيوني در اين دهه موفق بوديم. البته بايد بگويم اين رويكرد در سينماي ايران وجود ندارد و در سالهاي گذشته، يك كار درخشان تاريخي را كه در سينما ساخته شده باشد نميبينيم چون سينما به سمت اين كار نرفت. شايد به اين دليل كه اين كار سرمايه زيادي ميخواست و بازدهي سرمايه نداشت، در حالي كه تلويزيون به دليل دولتي بودن ميتواند اين سرمايهگذاري را انجام دهد.
وي در مورد وضع فعلي توليد آثار تاريخي گفت: در دو دهه 70 تا 80 كثرت شبكههاي تلويزيوني و لزوم ساخت برنامههاي انبوه تلويزيوني در اشكال مختلف، باعث شد توليد مجموعههاي تلويزيوني تاريخي نيز به ساير توليدات معمولي ملحق شود و مديريت تلويزيون تفاوتي بين موضوعات و مضامين معاصر و ارزان و كارهاي فاخر تاريخي قائل نشود. براي همين، بعد از دهه 60 كار ماندگار تاريخي را نميبينيم و تنها استثنا در اين زمينه سريال «امام علي(ع)» بود كه فكر اوليه توليد آن در دهه 60 بود و در 70 كار شد.
«نيكپور» گفت: امروز يك كار تاريخي با سرعت زيادي ساخته ميشود، در حالي كه اين سرعت براي اين كارها لازم نيست و بايد با دقت ساخته شود. كار تاريخي بايد زمانبدي خودش را داشته باشد و ادوات و ابزار و مكانهاي خاصي دارد كه بايد هر كدام در زمانبندي خود آماده شوند. اگر اين آثار بافشار و سرعت ساخته شوند، نتيجه خوبي نخواهد داد و كيفيت كارهاي تاريخي در حال حاضر پائينتر از كارهايي است كه در دهه 60 ساخته شدند.
وي خطاب به مدبران تلويزيون گفت: به مديران و متوليان تلويزيون توصيه ميكنم كه كارهاي تاريخي را در اختيار تهيهكنندگان و گروههايي بگذارند كه به اين كارها علاقهمندند و فقط قصد توليد برنامه را ندارند، بلكه كساني كه دغدغه خاطر تاريخ دارند، به ظرايف آن واقف هستند و ميخواهند يك واقعه تاريخي را به تصوير بكشد نه هر كار عادي تلويزيوني را.
«نيكپور» در مورد نقشي كه در اين سريال ايفا ميكند، گفت: «محمدعلي فروغي» ملقب به «ذكاءالملك» يكي از پيچيدهترين شخصيتهاي سياسي تاريخ معاصر ايران است كه از اوايل سلطنت احمدشاه تا سلطنت محمدرضا پهلوي فعاليت سياسي كرد. فروغي تنها يك رجل سياسي نيست. تأليف سير حكمت در اروپا (كه يك كتاب دانشگاهي بوده)، مقدمهاي بر شاهنامه فردوسي و تصحيح گلستان سعدي از كارهاي او بوده است و خدمات زيادي به فرهنگ انجام داده است. او از اعضاي لژفرماسونري بيداري ايرانيان بوده و در اين لژ به سمت استاد اعظم رسيده و سالها رهبر اين لژ بوده است. بازي در اين نقش به دليل ابعاد مختلف شخصيت فروغي براي من بسيار جذاب است، چون شخصيت او ابعاد مختلفي دارد. يك مرد خانواده، مرد سياست و مرد فرهنگ كه هنوز شخصيت او در تاريخ مبهم باقي مانده و مخصوصاً بخشهايي از ارتباط او با فراماسونري هنوز پنهان است. چيزي كه اين مجموعه قصد آشكار ساختن آن را دارد كه اميدوارم در اين كار موفق باشد.
بازديد «حدادعادل» از پشتصحنه «ديكتاتور»
اكثر صحنههاي مورد نظر فيلمبرداري شد و «غلامعلي حداد عادل» رئيس كميسيون فرهنگي مجلس هم خود را سر صحنه رساند و دقايقي با عوامل صحبت كرد. «محمدرضا ورزي» هم در مورد روند توليد سريال براي او توضيحاتي داد.
ورزي:اميدوارم نسل جوان سريال «ديكتاتور» را بپسندد
------------------------------------------------------------------
«محمدرضا ورزي» كارگردان سريال تلويزيوني «ديكتاتور» در مورد اين سريال گفت: اين كار به دوران سلطنت رضاشاه پهلوي از زمان رياست ديويزيون قزاق از 1297 تا شهريور 1320 ميپردازد و سعي كرديم از لحاظ داستاني روندي دراماتيك در كنار كار باشد و نگاهي مستند به تاريخ معاصر ايران داشته باشيم.
وي اظهار داشت: البته نميتوان روي تاريخ معاصر ايران خيلي فضاهاي دراماتيك ايجاد كرد و اين مشكلي است كه در كشورهاي ديگر هم به چشم ميخورد، اما وقتي مسائل دراماتيك وارد يك كار ميشود، آن را زيبا ميكند. مثل سريال «ملك فاروق» ساخت مصر كه نگاهي مستند با ديدي دراماتيك داشت. در سينماي غرب هم آثار زيادي با اين مضمون ساخته شد كه آخرين نمونه آن فيلم «سقوط» راجع به زندگي هيتلر است. كاري كه در عين مستند بودن، فضاي دراماتيك دارد و جذاب است. سريال «ديكتاتور» هم نگاهي مستند به تاريخ با پرداختهاي تاحدامكان دراماتيك دارد. از هنرپيشهها و عوامل فني بسيار خوب و حرفهاي در اين كار استفاده شده است. بازيگراني كه بايد بتوانند شخصيتهاي حقيقي را نمايش دهند. دكور و لباس خوبي هم در اين كار است كه بر اساس مستندات، پژوهش، تحقيق و مطالعه آماده شده است. از دو تيم پشت و جلوي دوربين راضي هستم و اميدوارم نتيجه اين كار هم مقبول مخاطب باشد و نسل جوان ارتباط خوبي با اين قسمت از تاريخ معاصر ايران برقرار كنند.
هنوز گروه فيلمبرداري در حال كار در مجلس شوراي ملي هستند و هوا تاريك شده كه اين ساختمان را ترك ميكنيم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چنگيز وثوقي در سريال ديكتاتور
آخرين فهرست عوامل سازنده سريال 15 قسمتي «ديكتاتور» عبارت است از:
تهيه كننده: علي لدني،
نويسنده و كارگردان: محمدرضا ورزي،
مدير برنامهريزي:محسن صادقي نسب،
دستيار اول كارگردان:مسعود عجمي،
منشي صحنه: حسن زماني،
دستيار برنامه ريز: اميرحسين غفاري،
دستياران كارگردان: حميد عجمي، مجتبي پورولي، فائزه كاكاوند،
مدير تصويربرداري: مجتبي رحيمي،
تصويربردار: فرشاد خالقي،
دستيار اول تصويربردار: رضا ميركياني،
گروه تصويربرداري: حميد كاملي، محسن موسوي، محمد اللهياري، محمدرضا ملكمحمدي، علي خميس آبادي،
صدابردار:مهران ملكوتي،
دستياران صدا: كيوان نصيري خرم، پژمان مشهدي، اشكان فتاحي،
طراح صحنه: سهيل ميرسپاسي،
دستيار اول طراح صحنه: سامان دلشاد،
دستياران صحنه: امير بهرام كاويانپور، يوسف بهشتي،
طراح لباس: رويا ابراهيمي،
دستيار اول طراح لباس: حسين طهماسبي،
خياط:حسيني،تدوين: جبلي،
طراح چهرهپردازي: شهرام خلج،
مجريان چهرهپردازي: هادي قاليخاني، مرضيه حق پرست، سعيد معظمي،
جلوههاي ويژه ميداني: داوود رسوليان، حميد رسوليان،
جلوه هاي ويژه كامپيوتري: بهنام خاكسار،
مدير توليد: سيد مهدي افتخاري،
مدير تداركات: حميد عباسي،
دستياران تداركات: محسن مهرباني، سجاد رحماني، حبيب عربخاني،
مسئول اتوموبيلهاي قديمي: صابر ذاكري،
مسئول هنروران: دهقاني، ترابري، نادر لطفي، محمد سلطاني،ب هروز فرزانه، محمد مصور، مهدي قلي پور، محمد باقر سلي نبي، عليرضا دهدار.
بازيگران: سعيد نيكپور (فروغي)، احمد نجفي (رضاشاه)، محمد مطيع (اردشيرريپورتر)، حسين محجوب(مدرس)، ميرطاهر مظلومي (احمدشاه) سپيده گلچين، چنگيز وثوقي، ليلا موسوي و خسرو فرخزادي.
گزارش: علي ظهوري راد
-
تلهفيلم «تازه وارد پر دردسر» در سيمافيلم توليد ميشود
فيلم تلويزيوني «تازه وارد پر دردسر» به كارگرداني «افسانه منادي» در مركز سيما فيلم توليد ميشود.
به نقل از روابط عمومي سيما فيلم، «افسانه منادي» كه چندي قبل نگارش فيلمنامه تله فيلم «تازه وارد پردردسر» را به پايان برده بود، قصد دارد بهزودي اين تلهفيلم را در مركز سيما فيلم كارگرداني كند.
وي كه در حال حاضر پشت دوربين تله فيلم «سايه» ايستاده است، در خصوص وضعيت توليد تله فيلم «تازه وارد پردردسر» گفت:منتظر پايان توليد «سايه» هستم، تا بعد از آن «تازه وارد پردردسر» را مقابل دوربين ببرم.
تله فيلم «سايه» كه از اوايل مرداد مقابل دوربين رفته است، اين روزها به ايام پاياني توليد نزديك ميشود. منادي همچنين طي اين مدت در خصوص انتخاب لوكيشنهاي تله فيلم «تازه وارد پردردسر» مقدماتي را تدارك ديده است؛ چرا كه اين تله فيلم ميبايست در يك فضاي روستايي تصويربرداري شود.
داستان فيلمنامه تله فيلم «تازه وارد پردردسر» درباره تعدادي از بچه هاي يك روستا است كه به اميد برنده شدن يك دستگاه دوچرخه، در قرعه كشي كارخانه شكلات سازي شركت ميكنند، اما آنها در پايان اين قرعه كشي، برنده يك اتومبيل ميشوند. آمدن اين خودرو به روستا سرآغاز ماجراهاي بسياري است كه...
«افسانه منادي» فيلمنامه «تازه وارد پردردسر» را براي مركز سيما فيلم كارگرداني خواهد كرد.
-
توليد تلهفيلم «تلألو» به پايان رسيد
توليد فيلم تلويزيوني «تلألو» به كارگرداني «عطا سلمانيان» به پايان رسيد و نسخه نهايي آن بهزودي به سيما فيلم تحويل داده ميشود.
به نقل از روابط عمومي سيما فيلم، اين تله فيلم به تهيه كنندگي «محسن علي اكبري»، چندي قبل مراحل توليد را در محل شهرك سينمايي دفاع مقدس به پايان برد و پس از آن نيز توسط عليرضا اسلامي به تدوين رسيد.
بنا بر اين گزارش، عطا سلمانيان، كارگردان و نويسنده فيلمنامه «تلألو» با اشاره به اتمام توليد اين تله فيلم گفت: تاكنون ساخت موسيقي اين فيلم تلويزيوني توسط «سعيد شباني» به پايان رسيده و «سيد محمود موسوي نژاد نيز صداگذاري و ميكس نهايي را انجام داده است.
وي در ادامه افزود: طي دو سه روز آينده، نسخه تكميل شده «تلألو» را جهت بازبيني و اعلام نظر نهايي، به سيما فيلم خواهيم برد.
فيلمنامه «تلألو» با محوريت دفاع مقدس به رشته تحرير در آمده است و داستان بسيجي ساده دلي به نام مظفر را روايت ميكند. وي در دل قلعهاي كه در تصرف دشمن است، كوزهاي پر از طلا مييابد. مظفر بعد از جنگ به سراغ سكهها ميرود و...
علي بيغم، علي يعقوبزاده، حميد تاج دوستي، عليرضا اسحاقي، اسماعيل سلطانيان، ناصر فروغ، بهرام كميجاني، عباس غزالي، سارا تقوي، عصمت رضاپور، وجيه لقماني و جمعي ديگر از بازيگران و هنروران در اين تله فيلم ايفاي نقش كردهاند.
عوامل پشت دوربين نيز عبارتند از:
تصويربردار: محمدعلي قليزاده،
مشاور كارگردان: جمال شورجه،
دستيار اول: ماشاءالله شاهمرادي زاده،
مدير برنامهريزي: سحر مصيبي،
مدير توليد:طهورا ابوالقاسمي،
طراح گريم: فريدون كشن فلاح،
طراح صحنه و لباس: حميد شهيري،
منشي صحنه: لادن كسرايي و
عكاس: پيام ايرايي.
-
«كارآگاه علوي2» در روزهاي پاياني توليد
مجموعه تلويزيوني «كارآگاه علوي2» به كارگرداني «حسن هدايت» روزهاي پاياني توليد خود را ميگذراند.
به نقل از روابط عمومي سيما فيلم، مجموعه تلويزيوني «كارآگاه علوي2» به كارگرداني حسن هدايت و تهيه كنندگي «حميدرضا يراقچيان» به روزهاي پاياني توليد نزديك شده و به زودي از آنتن شبكه اول سيما پخش خواهد شد.
حميدرضا يراقچيان تهيه كننده سريال «كارآگاه علوي2»، با اشاره به وضعيت پاياني توليد گفت: تدوين توسط «كاوه ايماني» به پايان رسيده و ساخت موسيقي نيز در حال اتمام است.
وي در ادامه افزود:جلوههاي ويژه تصويري نيز در مرحله تكميل بوده و ما در تلاش هستيم تا طبق برنامه ريزي و زمانبندي توليد، كارهاي فني را به پايان برسانيم.
تهيه كننده «كارآگاه علوي2» درخصوص وضعيت پخش اين مجموعه اعلام كرد:تلاش مي كنيم تا با پايان امور فني، براي آبان ماه سال جاري، سريال را به مرحله پخش برسانيم.
يراقچيان در ادامه با اشاره به تعداد قسمتهاي نهايي اين سريال نيز گفت:مجموعه «كارآگاه علوي2» در هجده قسمت و 12 اپيزود آماده پخش شده است. قسمت اول سريال در هفتاد دقيقه تهيه شده و مابقي قسمتها نيز در پنجاه دقيقه به تدوين رسيده است.
اين سريال در اپيزودهايي چون: شروع دوباره، پي جويي يك جنايت، جواهرات گمشده، جنايت در خيابان پاستور، نامه اي به شاه، ماجراي ليستر، قتل در چاپخانه، پنج گلوله براي شاه، جنايت در تماشاخانه، قتل نخست وزير و فرار، توليد شده كه بنا بر اعلام تهيه كننده، برخي از اپيزودها در دو قسمت به پخش خواهد رسيد.
سريال «كارآگاه علوي2» وقايعي را بين سال هاي 1320 تا 1330 روايت مي كند.
سري اول اين مجموعه، تحت همين عنوان يعني «كارآگاه علوي» حدود سيزده سال قبل پخش شده است. اين در حالي است كه احمد نجفي در سري اول و دوم اين سريال نيز در نقش كارآگاه علوي ايفاي نقش كرده. در كنار اين هنرمند، بازيگران ديگري چون مرحوم فرهاد خانمحمدي، يوسف مراديان، خسرو دستگير، محمدرضا عباسي نژاد، ولي اويسي، مصطفي راد، تورج نصر، حسن كاخي، محمد ساربان، ناصر لقايي و... مقابل دوربين رفته اند.
عوامل پشت صحنه آن نيز عبارتند از:
علي اصغر اخوان مقدم: مدير توليد/
يدالله زبردست مقدم: مدير تداركات/
ولي اويسي: دستيار اول كارگردان/
اميرحسين هدايت: دستيار دوم/
آويشن بيكايي: منشي صحنه/
عليرضا سلمان نصر: برنامه ريز/
صالح پناهي: طراح دكور/
بهمن كريمي: طراح صحنه/
سحر نوري: طراح لباس/
مرتضي دهنوي: صدابردار/
محمد كاظمي و مهدي شكيبا: تصويربرداران/
شراره ايرايي: عكاس/
منوچهر شمسايي: طراح نورپردازي/
جمال اميد: مشاور پروژه/
عباس سليمي نمين: مشاور تاريخي/
كاوه ايماني: تدوينگر/
عباس شوقي: مسؤول جلوه هاي ويژه/
مهرداد پازوكي و حميدرضا يراقچيان: سازندگان موسيقي/
رويا جمشيدي: مدير روابط عمومي و... با اين گروه، همراهي مي كنند.
سريال«كارآگاه علوي 2» در مركز سيما فيلم تهيه و توليد مي شود.
-
تله فيلم «در ميان سايهها» با حضور «مهدي پاكدل» ساخته ميشود
فيلم تلويزيوني «در ميان سايهها» به كارگرداني «بيژن ميرباقري» و با حضور «مهدي پاكدل» ساخته ميشود.
به نقل از روابط عمومي شبكه يك، اين فيلم تلويزيوني را سعيد شاهسواري نوشته و براي گروه فيلم و سريال شبكه يك سيما تهيه ميكند.
داستان «در ميان سايهها» درباره دختر جواني است كه به يك دانشجوي تئاتر پيشنهاد ميدهد در نقش واقعي در زندگي او بازي كند. دانشجوي جوان به دليل مشكلات مالي پيشنهاد او را ميپذيرد اما اتفاقات جديدي در انتظار اوست.
اين تله فيلم به زودي جلوي دوربين «امين جعفري» ميرود و قرار است «سعيد شاهسواري» علاوه بر نويسندگي و تهيهكنندگي اين فيلم، كار تدوين آن را نيز انجام دهد.
ديگر عوامل فيلم تلويزيوني «در ميان سايهها» عبارتند از:
مدير توليد: محمدحسين شهباززاده،
گريم: الهام صالحي،
موسيقي: كيوان جهان شاهي.
-
فيلمنامه 25 قسمت سريال «راه شيري» آماده شد
مجموعه تلويزيوني «راه شيري» به كارگرداني «سامان مقدم» با آماده شدن فيلمنامه 25 قسمت از اين پروژه 78 قسمتي، در مرحله پيش توليد به سر ميبرد.
«احمد رفيعزاده» كه سرپرستي گروه نويسندگان مجموعه تلويزيوني «راه شيري» را بر عهده دارد، گفت: اين مجموعه تلويزيوني در 78 قسمت ساخته خواهد شد و در حال حاضر «اميد سهرابي»، «حسن محمودي» و «بهزاد مرتضوي» مشغول نگارش داستانهاي اين سريال هستند.
وي افزود: تا به حال حدود 25 قسمت از فيلمنامه آماده شده كه شامل 4 قصه از اين سريال كه هركدام 6 قسمت دارند، ميشود.
وي در ادامه گفت: داستانهاي «راه شيري» در مورد معضلات و مشكلات اجتماعي است و در هر قصه خود مسائلي چون بيكاري، مهاجرت، اعتياد، زنان بيسرپرست، طلاق و ... را به تصوير ميكشد.
بنابر اين گزارش، مجموعه تلويزيوني «راه شيري» در 78 قسمت به تهيه كنندگي «رامين عباسيزاده» ساخته ميشود و از شبكه دو سيما به روي آنتن خواهد رفت.
-
فيلم تلويزيوني «مرگ عوضي» در شمال كشور كليد خورد
تله فيلم «مرگ عوضي» به كارگرداني «غلامرضا رمضاني» و تهيه كنندگي «رضا جودي» در منطقه شمال تهران كليد خورد.
به نقل از روابط عمومي سيما فيلم، فيلمنامه اين تله فيلم را «سيد سعيد رحماني» با محوريت اجتماعي نوشته است و برزو ارجمند، اميرحسين مدرس، فلامك جنيدي، مريم صباغيان، بهاره مشيري و اعظم كبوديان بازيگراني هستند كه در آن ايفاي نقش ميكنند.
«مرگ عوضي» داستان دو دوست به نامهاي كريم و جمشيد را روايت ميكند كه هر دو كلاهبردار هستند. كريم از هويت واقعي خويش چيزي نميداند ولي به خاطر علاقهاي كه به يك دختر فروشنده دارد، ميخواهد به هويت خود پي ببرد. بدين ترتيب، كريم دوست خود جمشيد را تحت فشار ميگذارد تا اين كه...
رمضاني كارگردان اين تله فيلم به همراه گروه توليد و بازيگرانش اكنون در حوالي خيابان شهيد باهنر و داخل يك ساختمان مشغول تصويربرداري هستند.
عوامل پشت صحنه اين تله فيلم نيز عبارتند از:
تصويربردار: مجيد فرزانه،
صدابردار: شهرام متولي باشي،
طراح صحنه و لباس: فرامرز بادرامپور،
طراح گريم: محسن دارسنج،
مدير توليد: بهرام جلالي و
دستيار اول كارگردان و برنامه ريز: صالح جوان.
تله فيلم «مرگ عوضي» به تهيه كنندگي رضا جودي در مركز سيما فيلم تهيه و توليد ميشود.
-
«ناصر چشمآذر» موسيقي «حرفهايها» را ميسازد
موسيقي تلهفيلم «حرفهايها» به كارگرداني «پوران درخشنده» توسط «ناصر چشم آذر» ساخته ميشود.
تدوين تلهفيلم «حرفهايها» آخرين فيلم «پوران درخشنده» توسط «بهرام دهقاني» به پايان رسيد.
بنابر اين گزارش، «ناصر چشمآذر» نيز بهزودي ساخت موسيقي فيلم تلويزيوني را آغاز ميكند.
«پوران درخشنده» پيشبيني كرد فيلم در اواخر آبان ماه آماده پخش ميشود.
عوامل تلهفيلم «حرفهايها» به اين شرح است:
كارگردان: پوران درخشنده،
نويسنده: محسن قادري،
مدير تصوير برداري: رضا جلالي،
طراح صحنه و لباس: ژيلا مهرجويي،
موسيقي متن: ناصرچشمآذر،
تدوين: بهرام دهقاني،
دستيار اول كارگردان و برنامهريز: شهرام باباپور،
مدير توليد: ناصر پزشكي،
صدابردار: جواد افشار، دادگري،
منشي صحنه: سيمين آزادي و
عكاس: علي پزشكي.
در تلهفيلم «حرفهايها» بازيگراني چون داريوش فرهنگ، مجيد جوزاني، حنانه شعشاني، عزتالله مهرآوران، محسن اصلاني، گيتي ساعتچي و مسعود چوبين ايفاي نقش كردهاند.
در خلاصه فيلم «حرفهايها» آمده است: اين فيلم داستان زندگي آدمهايي است كه در يك شركت هرمي در حال فعاليت هستند و حوادثي در اين ارتباط براي اين افراد رخ ميدهد.
-
همكاري بيتا فرهي با كمال تبريزي در «كاسههاي سفالين»
«بيتا فرهي» از امضاي قرارداد بازي در سريال «كاسههاي سفالين» بهكارگرداني «كمال تبريزي» خبر داد.
«بيتا فرهي» اظهار داشت: براي بازي در كار جديد آقاي «كمال تبريزي» با عنوان «كاسههاي سفالين» قرارداد بستم.
وي افزود: براي بازي در اين سريال تا دو ماه ديگر جلوي دوربين خواهم رفت.
سريال 40 قسمتي «كاسههاي سفالين» جزو مجموعههاي الف ويژه شبكه سوم سيما به شمار ميرود و داستان آن درباره تاريخ معاصر است كه از شهريور سال 1320 آغاز ميشود و تا قبل از پيروزي انقلاب اسلامي به پايان ميرسد.
«بيتا فرهي» درباره موفقيت اخير خود در جشنواره فيلم پيونگيانگ براي فيلم «خون بازي» به فارس گفت: من از كسب اين جايزه اطلاع داشتم و درجريان آن بودم. البته در پيونگيانگ حضور نداشتم اما از بابت كسب آن خيلي خوشحالم چون هر اتفاق خوبي كه از اين نوع در ارتباط با كارم و زحمتي كه ميكشم رخ بدهد، مرا خوشحال ميكند.
به گزارش فارس، «بيتا فرهي» هفته گذشته، جايزه بهترين بازيگري زن در يازدهمين دوره جشنواره بينالمللي پيونگ يانگ كره شمالي براي فيلم «خون بازي» به دست آورد.
-
اميرمحمد صمصامي سينمايي «مرگ آقاي لازارسكو» را دوبله كرد
اميرمحمد صمصامي فيلم سينمايي «مرگ آقاي لازارسكو» (The Death Of Mrlazarescu) را براي پخش از برنامهي «سينما يك» دوبله كرد.
اين مدير دوبلاژ با اعلام اين خبر اظهار كرد: در اين فيلم گويندگاني چون علي همت موميوند، ناصر خاوري، مريم شيرزاد، منوچهر زندهدل، مينا شجاع، حميدرضا آشتياني، بهرام زاهدي و فرانك رفيعي تاري گويندگي كردهاند.
او دربارهي «مرگ آقاي لازارسكو» گفت: اين فيلم پيامهاي قابلتوجهي دارد، اما براي مخاطب عام جذاب نيست.
صمصامي طي يك روز ديالوگهاي اين فيلم را «سينك» زده است.
فيلمنامهي «مرگ آقاي لازارسكو» را كريستي پويو و لادوسكو نوشتهاند و كريستي پويو آن را در سال 2005 كارگرداني كردهاند. در اين فيلم رومانيايي دورا آنا در نقش ساندو، مونيكالين (ماريانا) و آلينا برزونتينو (دكتر زمفير) بازي ميكنند. زمان نسخهي اصلي «مرگ آقاي لازارسكو» حدود 150 دقيقه است. اين فيلم موفق به دريافت 23 جايزه و نامزد كسب 6 جايزه از جشنوارههاي مختلف شده است و در آن ميبينيم آقاي لازارسكو در سن 63 سالگي احساس مريضي ميكند و به اورژنس زنگ ميزند زماني كه اورژانس ميرسد، دكتر دستور انتقال لازارسكو را به بيمارستان ميدهد. اما پس از مدتي تصميم ميگيرند كه او را به بيمارستانهاي ديگري بفرستد.
-
اعلامي» داستان فالگيرها را در «آدمهاي كوكي» به تصوير ميكشد
فيلم تلويزيوني «آدمهاي كوكي» به كارگرداني «محمد رضا اعلامي» براي پخش از شبكه يك سيما ساخته ميشود.
فيلم تلويزيوني «آدمهاي كوكي»، تازهترين محصول گروه فيلم و سريال شبكه يك سيماست كه «محمدرضا اعلامي» آن را كارگرداني ميكند.
بنابر اين گزارش، اين تلهفيلم كه به همت «محمدرضا ايزدي يكتا» تهيه ميشود، سعي دارد به موضوع فال، فالگيري و جرايمي كه در اين زمينه در جامعه رخ ميدهد، بپردازد.
طرح اوليه اين فيلم را «شيرين صدر» داده است و «شاهرخ دستور تبار» فيلمنامه آن را نوشته است.
در حال حاضر گروه توليد اين فيلم مراحل پيش توليد آن را سپري ميكنند تا ماه آينده در تهران كليد بخورد.
-
سريال «شيخ بهايي» در دو راهي انتخاب شبكهاي براي پخش
كارگردان مجموعه تلويزيوني «شيخ بهايي» گفت: اين مجموعه تلويزيوني به طور كامل آماده و براي پخش به تلويزيون تحويل داده شده است، اما تلويزيون براي انتخاب شبكه بر سر دوراهي قرار دارد.
«شهرام اسدي» گفت:اين سريال قرار است بهزودي پخش شود و احتمال دارد ظرف چند هفته آينده اين اتفاق رخ دهد. حدود ده روز است كه سريال به طور كامل آماده شده و آن را تحويل سيما فيلم دادهايم اما هنوز زمان پخش آن مشخص نيست.
وي ادامه داد: برخي از مديران سيما معتقدند اين كار بايد از شبكه يك پخش شود چون پخش كارهاي تاريخي را معمولا شبكه يك عهدهدار است و از آن طرف، گروه ديگري از مديران ميگويند كه چون سريال تاريخي «يوسف پيامبر» از اين شبكه در حال پخش است، بهتر است «شيخ بهايي» به روي آنتن شبكه دو برود.البته تصميم نهايي به زودي گرفته شده و سرانجام «شيخ بهايي» مشخص خواهد شد.
اسدي درباره ديگر كارهاي خود گفت: قرار بود كه سريال 18 قسمتي «جلالالدين» را كه به زندگي مولانا ميپردازد، براي تلويزيون كار كنم كه توليد آن را به بعد از پايان پروژه سينمايي «شب واقعه» موكول كردهام چون يك كار تاريخي است و پيشتوليد و ساختوساز آن نسبت به اين كار فرآيند طولانيتري را ميطلبد.
بنابر اين گزارش، مجموعه تلويزيوني «شيخ بهايي» به تهيهكنندگي «حبيب الله كاسهساز» ساخته شده و متشكل از دو فصل سعي دارد زندگي «شيخ بهايي» عارف دانشمند و فيلسوف بزرگ ايراني را روايت كند كه در فصل اول اين سريال دوران كودكي و نوجواني شيخ بهايي مرور خواهد شد و فصل دوم به زندگي اين دانشمند ايراني در دوران پيري تا مرگ وي اختصاص دارد.
سريال «شيخ بهايي» را «شهرام اسدي» بر اساس فيلم نامهاي از«محسن دامادي» و «حجت قاسم زاده اصل»كارگرداني كرده است و «علي نصيريان» در نقش كهنسالي شيخ بهايي و «سپنتا سمندريان» در نقش كودكي وي و مرحوم خسرو شكيبايي و فاطمه گودرزي به عنوان پدر و مادر شيخ در كنار لادن مستوفي، دانيال حكيمي، كوروش تهامي، رويا تيموريان، علي دهكردي، ژاله علو، سيامك اطلسي و... در آن ايفاي نقش كردهاند.
موسيقي اين سريال را «مجيد انتظامي» ساخته است.
-
«افخمي» تصويربرداري «يازده دقيقه و سي ثانيه» را از سر ميگيرد
تصويربرداري تلهفيلم «يازده دقيقه و سي ثانيه» به كارگرداني «بهروز افخمي» با بهبود حال مديرتصويربرداري پروژه از سر گرفته ميشود.
تصويربرداري تلهفيلم «يازده دقيقه و سي ثانيه» به دليل عارضه قلبي «حسن علي اسدي» مدير تصويربرداري اين پروژه متوقف شده بود كه با بهبود حال وي، تصويربرداري اين پروژه از فردا دوباره آغاز ميشود.
بنابراين گزارش، حسن علي اسدي مدير تصويربرداري «يازده دقيقه و سي ثانيه»، طي چند روز گذشته به خاطر ناراحتي در ناحيه قلب از سر صحنه راهي بيمارستان جماران شد و تحت درمان قرار گرفت، پس از آن نيز به منزل خود بازگشت تا دوران نقاهت را بگذراند.
تلهفيلم «يازده دقيقه و سي ثانيه» كه به روزهاي آغازين جنگ تحميلي بر ميگردد، فيلمنامهاش براساس خاطرهاي از بهروز افخمي نوشته شده و روايت گروهي از خبرنگاران تلويزيوني است كه براي ضبط پيام حضرت امام (ره) در خصوص شروع جنگ تحميلي در شهريور سال 59 راهي جماران ميشوند.
در اين تلهفيلم «عبدالرضا اكبري» كه پيش از اين، همكاري با اين كارگردان را در فيلم سينمايي «فرزند صبح» نيز تجربه كرده است، در نقش حضرت امام خميني (ره) جلوي دوربين ميرود.
عوامل سازنده اين تلهفيلم عبارتند از:
تهيه كننده، كارگردان و نويسنده: بهروز افخمي،
مديرتصويربرداري: حسن علي اسدي،
مجري طرح: مرجان شيرمحمدي،
مدير توليد: وثاق همداني،
برنامه ريز: مهدي شريفيان،
صدابردار: احمد پولي بابايي،
طراح صحنه و لباس: علي شيرمحمدي،
طراح گريم: جلال الدين معيريان،
جلوه هاي ويژه: داوود كاظمي و
بازيگران: عبدالرضا اكبري، سيد ابراهيم بحرالعلومي، ياشار افخمي، رضا صديق، حامد يسادي، فريد لطف آور، محمد پيغمبرزاده، اميرحسين قاسمي و آيدين افخمي.
تلهفيلم «يازده دقيقه و سي ثانيه» در مركز سيما فيلم تهيه و توليد ميشود.
-
مرضيه صفيخاني سريال «الكس سانتانا» را دوبله ميكند
مرضيه صفيخاني سريال «الكس سانتانا» (Alex Santana ؛negociateur) را براي پخش از شبكهي تهران دوبله ميكند.
اين مدير دوبلاژ، با اعلام اين خبر اظهار كرد: منوچهر واليزاده، مينو غزنوي، مناني، فاطمه لبرزهيي، شايسته تاجبخش، سميه رهنمون و سحر اطلسي از گويندگان ثابت «الكس سانتانا» هستند. البته آبتين ممدوح و امير عطرچي را هم براي گويندگي در قسمت اول اين سريال دعوت كردهام.
او دربارهي دوبلهي «الكس سانتانا» گفت: اين سريال چون اثري فرانسوي و پليسي است، تنظيم ديالوگهاي سختتر است چون گاهي اوقات لبزدن بازيگر بيشتر و يا كمتر از ميزان ديالوگها به فارسي است.
اين سريال در سال 2002 كارگرداني شده و ژرژ كورافاس در نقش الكس سانتا و ليزي بروشه ره (اوا) و الكساندر زامبو (اوليوير) در آن بازي ميكنند.
اين سريال جنايي داستان تلاشهاي الكس سانتانا و همكارانش براي حل پروندههاي جنايي است.
-
شبكه دو نيز فيلمهاي قديمي ايراني پخش ميكند
شبكه دو سيما باكس فيلمهاي سينمايي چهارشنبه شبهاي خود را به پخش فيلمهاي قديمي ايراني اختصاص داد. بر اين اساس در شرايطي كه پيش از اين شبكه اول سيما نيز باكس عصرهاي جمعه خود را به پخش فيلمهاي قديمي ايراني اختصاص داده بود، از اين پس دو فيلم قديمي ايراني هر هفته از تلويزيون پخش ميشود.
پخش فيلمهاي قديمي ايراني كه بنا به درخواست بينندگان تلويزيوني در شبكه دو سيما از چهارشنبه (24 مهرماه) با پخش فيلم «تعطيلات تابستاني» (به كارگرداني فريدون حسن پور)آغاز شده است، از اين پس چهارشنبه شبها ساعت 23 و 45 دقيقه ادامه مييابد.
شبكه دو سيما چهارشنبه (اول آبان ماه) فيلم «لنگرگاه» را پخش خواهد كرد كه محصول سال 1374 است و توسط کيومرث پوراحمد کارگرداني شده است. موضوع اين فيلم درخصوص پسران يک خانواده است که بر اثر خشونتهاي پدر و اختلافهاي او با مادرشان، خانه را ترک ميکنند و به بندري در جنوب ميروند. پس از آنکه پدر آنها از غيبت فرزندانش مطلع ميشود، موضوع را به کلانتري اطلاع ميدهد و نيروهاي پليس نيز با جستجوي فراوان موفق ميشوند آنها را بيابند. در اين فيلم بازيگراني چون کورش سبزاندام، مسعود راد، اسماعيل داورفر، فرهاد حميدي، پرويز شکري، جهانگير الماسي، عليرضا خمسه، محمد برسوزيان و مهوش افشارپناه ايفاي نقش كردهاند.
شبکه دو سيما همچنين با كاهش باكس فيلم هاي سينمايي خود پس از ايام تابستان و با پايان مناسبتي چون هفته پليس، از اين پس علاوه بر چهارشنبهها، شبهاي دوشنبه ساعت 20 و 45 دقيقه، پنجشنبهها ساعت 23 و 45 دقيقه و جمعهها ساعت 17 و 30 دقيقه فيلم سينمايي و تلويزيوني پخش ميكند.
-
دوازده یار اوشن با خسرو خسرو شاهی به تلویزیون می آیند
دوبله فيلم سينمايي «دوازده يار اوشن» با حضور دوبلورهاي بسياري به پايان رسيد.
بنابر اين گزارش، در دوبله اين فيلم سينمايي «بهرام زند» به جاي «جرج كلوني»، «سعيد مظفر» به جاي «براد پيت»، «شكوفنده» به جاي «كاترين زتاجونز» و «مينو غزنوي» به جاي «جوليا رابرتز» سخن گفتهاند.
احمد رسولزاده، افشين زينوري، وحيد منوچهري، محمد علي جان پناه و نظامي از جمله گويندگان ديگري هستند كه در دوبله اين اثر حضور داشتهاند.
فيلم سينمايي «دوازده يار اوشن» محصول كمپاني هاليوودي برادران وارنر در سال 2004 است كه به كارگرداني «استيون سودربرگ، تهيهكنندگي«جري وينتراب» و نويسندگي«ديويد لوين» و «برايان كوپلمن» ساخته شده است.
بازيگراني چون جرج كلوني، براد پيت، مت دمون، اندي گارسيا، دان چيدل، برني مك، كيسي آف لاك، كاترين زتا جونز و جوليا رابرتز نيز در اين فيلم سينمايي 125 دقيقهاي ايفاي نقش كردهاند.
در خلاصه فيلم سينمايي «دوازده يار اوشن» آمده است: سه سالي است كه از سرقت موفق، متهورانه و پرسود دني اوشن و گروهش راستي ريان (پيت)، لينوس كالدول (ديمون)، باشر تار (چيدل) (متخصص مواد منفجره)، فرانك كاتن (مك) (متخصص باز كردن گاوصندوق) در لاس وگاس ميگذرد. پس از تقسيم سهمها، هريك از افراد گروه اوشن تصميم گرفتند كه زندگي قانوني و بدون دردسري براي خود داشته باشند. اما بنديكت آنها را پيدا كرده و 160 ميليون دلار خود را با سودش طلب ميكند. گروه اوشن متوجه ميشوند كه بنديكت...
-
با صداپيشگي منوچهر اسماعيلي و حسين عرفاني سينمايي «ادي» دوبله شد
شروين قطعهاي فيلم سينمايي «ادي» (Edy) را براي پخش از شبكهي تهران دوبله كرد.
اين مدير دوبلاژ با اعلام اين خبر اظهار كرد: منوچهر اسماعيلي و حسين عرفاني گويندگان اصلي اين فيلم هستند و مريم شيرزاد، فريبا رمضانپور، حسين نورعلي و مهرداد ارمغان از ديگر صداپيشگان «ادي» محسوب مي شوند.
او دربارهي اين فيلم گفت: اين فيلم اثري موج نويي و تقريباً ضد قصه است و مانند بسياري از فيلم سازان اروپايي با سينماييهاي هاليوودي تفاوت دارد.
به گزارش ايسنا استفان گرن تيه، «ادي» را در سال 2005 نوشته و كارگرداني كرده است، فرانسوا بلانر در نقش ادي، فيليپ نوآر (لوييس) و ايوورهوون (بازرس) از جمله بازيگران اين فيلم هستند.
101 دقيقه مدت زمان نسخهي اصلي اين فيلم فرانسوي است كه در پاريس تصويربرداري شده است.
اين فيلم درباره ي مرد افسردهاي به نام «ادي» است كه چندين بار تلاش كرده است كه خودكشي كند اما موفق نشده است. او پس از مدتي به دوستش «لوييس» تلفن ميزند تا كمكش كند.
-
«بازپرس» مجدداً به جريان افتاد / آغاز پيشتوليد سريال فخيمزاده از اواسط آبان
پروژه «بازپرس» كه مهدي فخيم زاده اوايل امسال از ساخت آن انصراف داده بود، بار ديگر به جريان ميافتد.
رضا انصاريان ـ تهيه كننده بازپرس ـ با اعلام اين خبر، زمان آغاز پيش توليد سريال «بازپرس» را نيمه دوم آبان ماه اعلام كرد.
تهيه كننده سريال «بازپرس» همچنين خاطرنشان كرد كه اين مجموعه تلويزيوني كه ابتدا قرار بود در قالب 20 قسمت ساخته شود، پس از برگزاري جلسات اخير برآورد به 26 قسمت تغيير يافت.
رضا انصاريان همچنين از گروه فيلم و سريال شبكه دو سيما به عنوان گروه برنامهسازي كه سريال بازپرس در آن ساخته ميشود، نام برد.
به گزارش ايسنا، سريال «بازپرس» كه پيش ازاين قراربود در سيما فيلم ساخته شود، پس از تغيير و تحولات ايجاد شده در معاونت سيما و لغو رويكرد ساخت سريال در اين مركز، به شبكه دو سيما منتقل شده است.
اين سريال كه پس از نگارش چند قسمت، از ارديبهشت ماه امسال با انصراف مهدي فخيم زاده مواجه شد، با برگزاري جلسات برآورد ، مجددا از سرگرفته ميشود.
فخيمزاده پيش ازاين دربارهي موضوع سريال «بازپرس» به ايسنا گفته است: پس از احياي دادسراها، دو نوع قاضي به فعاليت پرداختند كه يك دسته از آنان قاضيان ايستاده يا بازپرسها هستند. ديگر دسته، قاضيان نشستهاند كه حكم صادر ميكنند.
سريال «بازپرس» دربارهي يك قاضي ايستاده است كه نتيجه فعاليتهاي او در نهايت در اختيار قاضيان نشسته قرار ميگيرد.
به گزارش ايسنا، مهدي فخيم زاده تا به حال سريالهاي «خواب و بيدار»،«بيصدا فرياد كن» و«حس سوم» را با موضوع پليسي براي تلويزيون كارگرداني كرده است.
-
«عقرب» شبكهي جهاني سحر به دنبال جشنوارهي فيلم فجر
تصويربرداري فيلم «عقرب» جمعهي گذشته (26 مهرماه) در اصفهان به پايان رسيد و سازندگان آن اعلام كردهامد كه آمادهسازي فيلم به گونهاي انجام ميشود كه «عقرب» به جشنوارهي فجر برسد.
محسن جاهد - تهيهكننده «عقرب» - اعلام اين خبر اظهار كرد: سكانسهاي اصفهان مربوط به ايرانگردي دو شخصيت «ورونيكا» و «سهراب» بود.
او در ادامه با بيان اينكه «عقرب» را براي شركت در جشنوارهي فيلم فجر آماده ميكنيم گفت: هنوز تدوين آغاز نشده است.
اين تهيهكننده دربارهي درگير اكران شدن فيلمهاي ساخته شده به سفارش تلويزيون و در نتيجه به تأخيرافتادن پخش آنها اظهار كرد: از ابتداي تصويب فيلمنامهي «عقرب» قرار بود كه اين فيلم پس از ساخت،در ايران و حتي ارمنستان اكران شود. چون به نوعي توليد مشترك محسوب ميشود. از سوي ديگر روند آمادهسازي آن تا جشنوارهي فجر به طول ميانجامد. بنابراين «عقرب» براي شركت در جشنوارهي فيلم فجر نگه داشته نميشود.
جاهد كه مدير فيلمبرداري «عقرب» نيز بوده است،با اشاره به شيوهي تصويربرداري اين فيلم اظهاركرد: تصاوير اين فيلم با دوربين "HDWF 900 R" گرفته شده و اين دوربين نزديكترين گزينهي ديجيتال به فيلمهاي 35 است.
اين تهيهكننده دربارهي شرايط ساخت بخشهايي از اين فيلم در ارمنستان اظهار كرد: با توجه به آنكه پيش از اين تجربه ساخت بخشهايي از فيلم «مظفرنامه» را ارمنستان داشتم علاوه بر آن پيش از آغاز فيلمبرداري در ارمنستان بازبيني و هماهنگيهاي لازم انجام شده بود، بنابراين «عقرب»در اين كشور در شرايط مطلوبي به تصوير درآمد.
جاهد در پايان در زمينهي ساخت جلوههاي ويژه اين فيلم در ارمنستان گفت: چون از سويي بيشتر صحنههاي مربوط به جلوههاي ويژه مربوط به لوكيشنهاي خارجي ،خارج از كشور بود و از طرف ديگر امكان خارجكردن مواد لازم از كشور براي ساخت جلوههاي ويژه نبود، از گروههاي ارمنستاني كه تحتنظر روسها جلوههاي ويژه را آموزش ديدهاند، استفاده كرديم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران، فيلمنامه «عقرب» را فتانه يعقوبي براي شبكهي سحر نوشته است و برخي عوامل ساخت آن عبارتند از: كارگردان مجيد جوانمرد، مدير توليد و برنامهريزي: بهمن گودرزي، طراح صحنه و لباس: نويد فرحمرزي، طراح چهرهپردازي: مهين نويدي، مدير تصويربرداري: رضا اردلان، دستيار اول كارگردان: افشين رضايي، منشي صحنه: پانتهآ حسيني و بازيگران: دانيال حكيمي، فرهاد قائميان، سام درخشاني، آناهيت سركيسيان، سيمون باغداساريان، دادا پطروسيان و درو ميناسيان.
«عقرب» روايت نفوذ يك گروه ضد امنيت ملي به ايران است.
-
پیشتولید "کاسههای سفالین" تبریزی ادامه دارد
کمال تبریزی پیشتولید دومین مجموعه تاریخی خود را از مدتی قبل آغاز کرده که با نگاهی به وقایع 28 مرداد ساخته میشود.پیشتولید "کاسههای سفالین" به تهیهکنندگی محمد مسعود ادامه دارد و تبریزی و مسعود مشغول انتخاب عوامل هستند. گفته میشود تاکنون حضور بیتا فرهی به عنوان بازیگر در این مجموعه تاریخی قطعی شده است.
فیلمنامه "کاسههای سفالین" را علیرضا طالبزاده نوشته که تبریزی پیش از این مجموعه تلویزیونی "دوران سرکشی" را بر اساس فیلمنامهای از این نویسنده کارگردانی کرده بود.
مجید میرفخرایی طراح صحنه و لباس پروژه است و ساخت دکورها از مدتی پیش شروع شده است. داستان "کاسههای سفالین" در سالهای 1330 تا 1340 رخ میدهد و در آن اتفاقهای مربوط به 28 مرداد روایت میشود.
"کاسههای سفالین " در 40 قسمت 45 دقیقهای به سفارش گروه فیلم و سریال شبکه سوم سیما تولید و تصویربرداری آن با پایان مرحله پیشتولید آغاز میشود. طبق برنامه تولید این مجموعه دو سال طول میکشد.
تبریزی مجموعههای تلویزیونی "دوران سرکشی" و "شهریار" را کارگردانی کرده و مسعود تهیهکنندگی پروژه تاریخی "معصومیت از دست رفته" را در کارنامه دارد.
-
"مسافر کربلا" به پایان میرسد
دو سکانس از فیلم سینمایی "مسافر کربلا" به کارگردانی بیژن شکرریز هنوز فیلمبرداری نشده است.
روابط عمومی کانون اعلام کرد فیلمبرداری اولین ساخته سینمایی شکرریز پس از 55 روز سوم شهریورماه به پایان رسید و کاوه ایمانی تدوین، فردین خلعتبری آهنگسازی و محمود موسوینژاد صداگذاری فیلم را آغاز کردهاند.
اما با وجود نامهنگاری و پیگیریهای مسئولان کانون به عنوان تهیهکننده و دستاندرکاران اصلی با مراجع ذیربط هنوز امکان حضور گروه برای فیلمبرداری دو سکانس باقیمانده آن فراهم نشده است.
"مسافر کربلا" داستان نوجوانی است که قصد دارد قالیچه نذری مادربزرگ را به کربلا ببرد، قالیچهای که مادربزرگ آن را برای دایی امیر رزمندهای که سالهاست از او خبری نیست، بافته است. قرار است این فیلم به "مسیر عشق" تغییر نام دهد. مهرداد ضیایی، مریم کاظمی، احمد عباسقلی، ارسطو خوشرزم، سیما مطلبی، طاهره اعلایی و حسین پرستار بازیگران فیلم هستند
از دیگر عوامل میتوان به سیدمهدی شجاعی فیلمنامهنویس، ایرج عاشوری مدیر فیلمبرداری، حجت ذیجودی مدیر برنامهریزی، سمیرا برادری منشی صحنه، مریم کاظمی بازیگردان، سعید جلیلی دستیار اول کارگردان، شهرام متولیباشی صدابردار، بابک پناهی طراح صحنه و لباس، محمود مهدوی طراح چهرهپردازی، امیر عابدی عکاس، گروه سینمایی "دیدگاه" مجری طرح و محمدرضا کریمیصارمی مشاور پروژه اشاره کرد.
بیژن شکرریز عکاسی فیلمهای سینمایی "دارا و ندار"، "مسافران مهتاب"، "ویزا"، "معما"، "اتوبوس" و "کفشهای میرزا نوروز"، ساخت چند مستند از جمله مجموعه در حال پخش "آواز زندگان" (محصول شبکه یک) را در کارنامه دارد.
-
گزارش فیلمهای آخر هفته/13 فیلم در تعطیلات آخر هفته روی آنتن تلویزیون میرود
فیلمهای اتوبوس شب، سایه خیال، چشمان اسماعیل، زندگی بدون من، پرواز یک رویا، ساعت 25، مهمانخانهای در برف، پایان راه، خاک و خاکستر و... در تعطیلات آخر هفته از شبکههای تلویزیون روی آنتن میرود.
فیلم سینمایی "اتوبوس شب" هفدهمین اثر کیومرث پوراحمد در ژانر دفاع مقدس پنجشنبه دوم آبان در قالب برنامه سینما یک ساعت 22 از شبکه اول پخش میشود. داستان فیلم درباره عیسی رزمنده نوجوان 15 ساله ای است که مأموریت پیدا می کند عده ای اسیر عراقی را با یک اتوبوس قدیمی به قرارگاه برساند. "اتوبوس شب" در جوایز فیلم آسیا پاسیفیک جایزه ویژه هیئت داوران را برد.
این فیلم بر اساس فیلمنامه مشترک پوراحمد و حبیب احمدزاده ساخته شده و در جشنواره فجر و جشن خانه سینما در رشتههای کارگردانی، فیلم، فیلمنامه و بازیگری جایزه برده است. خسرو شکیبایی، محمدرضا فروتن، مهرداد صدیقیان، الناز شاکردوست، احمد کاوری و امیرمحمد زند بازیگران "اتوبوس شب" هستند.
ف
یلم سینمایی "سایه خیال" به نویسندگی مسعود جعفری جوزانیی و کارگردانی حسین دلیر جمعه سوم آبان ساعت 16 از شبکه یک روی آنتن میرود. این فیلم کمدی به مدت 102 سال 1369 با نقشآفرینی عزتالله انتظامی، حسین پناهی، حمید جبلی، جلال مقدم، فردوس کاویانی، حمیده خیرآبادی، گوهر خیراندیش و معصومه تقیپور ساخته شد.
در خلاصه داستان فیلم "سایه خیال" آمده است: حسین پناهی دژکوه، نویسنده یکلاقبای خیالباف به اصرار دوست ناشرش در محفلی شاعرانه شرکت میکند و در آنجا، چیزهایی درباره "غلومی" شخصیت خیالی یکی از قصههایش میگوید ...دیگر عوامل این پروژه عبارتند از دلیری، جوزانی و محمدمهدی دادگو تهیهکننده، همایون پایور مدیر فیلمبرداری، داود یوسفیان تدوین، محمد صدرزاده طراح صحنه، فریبرز لاچینی آهنگساز و ثریا خرمی چهرهپرداز.
فیلم تلویزیونی "چشمان اسماعیل" شنبه چهار آبان ساعت 16 از شبکه یک پخش میشود. این فیلم به کارگردانی کاظم راستگفتار و تهیهکنندگی علی آشتیانیپور به سفارش صدا و سیما کرمان بر اساس فیلمنامه حمیدرضا پورعلیمحمد تولید شده است. علی اوسیوند، لیندا کیانی، آرش مجیدی و بهادر زمانی و بازیگران بومی کرمان در فیلم "چشمان اسماعیل" بازی کردهاند.
داستان "چشمان اسماعیل" درباره یکی از مهندسانی است که در صنعت مس فعالیت دارد و با حوادثی مواجه میشود. از عوامل این فیلم میتوان به هادی پویان مدیر تصویربرداری، کورش علیزاده طراح گریم، روحالله جعفربیگلو صدابردار، مجید آشتیانیپور مدیر تولید، امیر آشتیانیپور تدوینگر، علی راستگفتار آهنگساز و رضا ابوفاضلی برنامهریز و دستیار کارگردان اشاره کرد.
فیلم سینمایی "ماجراهای باب و داگ" پنجشنبه دوم آبان ساعت 23:50 از شبکه دو روی آنتن میرود. این فیلم کمدی به کارگردانی ریک مورانیس و دیو تامس تولید سال 1983 کانادا و آمریکا و مدت زمان آن 90 دقیقه است. مورانیس و تامس خود در این فیلم نقشآفرینی کردهاند و ماکس فون سید و لین گریفین نیز بازی میکنند.
در خلاصه داستان "ماجراهای باب و داگ" آمده است: باب و داگ مکنزی دو برادر هستند که در صنعت سینما فعالیت دارند، اما کارشان با شکست بسیار بدی روبرو میشود. آنها به صورت پیش بینی نشدهای با یک قضیه تبهکاری مواجه میشوند. السینور بزرگ، فرد ثروتمندی است که کارخانه تولید بطریهای نوشیدنی بزرگ را در دست دارد، باب و داگ سعی میکنند دست او را برای همه رو کنند، اما ...
فیلم تلویزیونی "زندگی بدون من" به کارگردانی حسین حکمتجو و تهیهکنندگی علیاصغر آزادان جمعه سوم آبان ساعت 17:30 از شبکه دو پخش میشود. این فیلم بر مبنای فیلمنامه علیرضا کاظمیپور و با نقشآفرینی شیرین بینا، مجید مشیری، یوسف مرادیان، کتانه افشارنژاد، ایلیا شهیدیفر، شهرزاد کمالزاده، زهره صفوی و ... ساخته شده است.
مضمون "زندگی بدون من" دفاع مقدس و روایتگر پسربچهای 12 ساله بستری در بیمارستان است که آرزوی پرواز دارد و پدرش نیز شهید شده است. دیگر عوامل پروژه عبارتند از هوشنگ غفوری تصویربردار، سعید احمدی صدابردار، محمدرضا قمی طراح گریم، آناهیتا جواهرچی طراح صحنه و لباس و احمد معمارپور مدیر تولید.
فیلم تلویزیونی "پرواز یک رویا" شنبه چهار آبان ساعت 17:30 از شبکه دو روی آنتن میرود. این فیلم به کارگردانی فرهاد علیزاده آهی، تهیهکنندگی محمدرضا تختکشیان و با نقشآفرینی ستاره اسکندری، بهرام ابراهیمی، فرشته سرابندی، ساقی زینتی و منظر لشگری ساخته شده است.
در خلاصه داستان این فیلم آمده است: الهه ساداتی زن جوانی است که با پسر پنج ساله خود در منزل مادرش که بیمار است، زندگی میکنند. الهه دارای انرژی و نیروی اثربخش دعا درباره دیگران است و همیشه هم دعاهایش برای دیگران موثر واقع میشود. فرزند او رضا بیماری قلبی دارد و باید عمل شود. روزی به او خبر میدهند که برای پسرش، قلبی پیدا شده که میتوانند با عمل جراحی او را نجات دهند و ...
فیلم سینمایی "ساعت 25" پنجشنبه دوم آبان ساعت 20:15 از شبکه سه روی آنتن میرود. این فیلم به کارگردانی مسعود آبپرور، نویسندگی پیمان عباسی و تهیهکنندگی کمال طباطباییپور ساخته شده و امین تارخ، پریوش نظریه، افسانه چهرهآزاد، شاهرخ فروتنیان، مهدی سلوکی و ... بازی کردهاند.
"ساعت 25" روایتگر طه است که پس از سالها اسارت به کشور باز میگردد، اما همه چیز تغییر کرده و نمیداند در پس این واقعیتهای تلخ حقیقتی پنهان شده است و ...
فیلم تلویزیونی "مهمانخانهای در برف" به کارگردانی سعید سلطانی جمعه سوم آبان ساعت 20:15 از شبکه سه پخش میشود. این فیلم بر مبنای فیلمنامه حسین مرتضائیان آبکنار و به تهیهکنندگی مجید مولایی تهیه شده و حسین یاری، یکتا ناصر، لاله اسکندری، هادی قمیشی، قدرتالله صالحی و ... بازی کردهاند.
در خلاصه داستان آن آمده است: سامان و آهو زوجی جوان هستند که برای انجام مراسم عروسی راهی ترکیه میشوند. پدر آهو که از ابتدا با این وصلت مخالف بوده در صبح حرکت خبر جدیدی میشنود که ... و از عوامل آن میتوان به رضا درخشان مدیر تصویربرداری، یوحنا حکیمی طراح گریم، مجید نیامراد طراح صنه و لباس، رضا تهرانی صدابردار، عباس شوقی مسئول جلوههای ویژه و موسسه فرهنگی سپند هنر مجری طرح اشاره کرد.
فیلم "پایان راه" به کارگردانی افسانه منادی و تهیهکنندگی نادر مقدس شنبه چهار آبان ساعت 20:15 از شبکه سه روی آنتن میرود و فاطمه گودرزی، فرهاد اصلانی، بهزاد خداویسی، علیرضا کمالینژاد، مریم کاویانی و... در آن بازی کردهاند.
داستان "پایان راه" درباره پدری است که خبر احتضار او به فرزندانش میرسد. اما فرزندان با پدرشان مشکل دارند. تا اینکه آنها راهی سفری میشوند و در این سفر به شناختی دوباره نسبت به خود و به ویژه مفهوم خانواده میرسند.
فیلم "خاک و خاکستر" جمعه سوم آبان ساعت 20:30 در قالب برنامه سینما چهار از شبکه چهار پخش میشود. این فیلم به کارگردانی عتیق رحیمی سال 2004 بر مبنای رمانی از خود ساخته شد و فیلمنامه را کامبوزیا پرتوی فیلمساز و نویسنده ایرانی نوشت. داستان درباره پیرمردی است که پس از جنگ افغانستان همراه نوه پنج ساله و ناشنوای خود عازم مزار شریف میشود تا پسر خود را که در معدن کارکرد، پیدا کند.
"خاک و خاکستر" تولید مشترک افغانستان و فرانسه و مدت زمان آن 110 دقیقه است. عبدل قانی و جوان مرد همایون در این فیلم نقشآفرینی میکنند که سال 2004 نماینده افغانستان در بخش بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان اسکار هفتاده و هفتم بود. "خاک و خاکستر" در جشنوارههای براتیسلاوا، کن، فلاندرز و اسلو برنده جوایزی شد و در بیست و سومین جشنواره فیلم فجر نیز به نمایش درآمد..
فیلم "سرگذشت لویی پاستور" شنبه چهار آبان ساعت 20:30 از شبکه چهار روی آنتن میرود. این فیلم آمریکایی به کارگردانی ویلیام دیترله سال 1963 به مدت 85 دقیقه و با نقشآفرینی پل میونی، جوزفین هاچینسن، آنیتا لوییس، دانلد وودز و هنری اونیل ساخته شد. شریدان گیبنی و پییر کالینگز فیلمنامه این اثر را بر مبنای داستانی نوشته خودشان نوشتند.
در خلاصه داستان فیلم "سرگذشت لویی پاستور" آمده است: نیمه دوم قرن نوزدهم، فرانسه. لویی پاستور، دانشمند نامدار، مشغول تحقیق پیرامون بیماریها و یافتن داروهای جدید است. او سرانجام موفق میشود روش درمان و مایهکوبی علیه بیماری هاری را کشف کند و ...
این فیلم در سه رشته از جمله بخش بهترین فیلم نامزد اسکار بود و جوایز اسکار بهترین فیلمنامه و بهترین بازیگر مرد (میونی) را برد. هیونی برای این فیلم جایزه بهترین بازیگر مرد جشنواره ونیز را از آن خود کرد. "زندگی امیل زولا"، "گوژپشت نوتردام" و "تصویر جنی" از دیگر فیلمهای ویلیام دیتوله کارگردان "سرگذشت لویی پاستور" است.
فیلم سینمایی "مهاجمین گنجینه" جمعه سوم آبان ساعت 13:30 روی آنتن شبکه تهران میرود. این فیلم حادثهای به کارگردانی برنت هاف سال 2007 با بازی الکساندر نوسکی، استیون برند، دیوید کارادین و شریلین فن ساخته شد.
داستان درباره یک استاد دانشگاه آمریکایی است که با همکاری مردی روسی میکوشد گنجینههای تاریخی مدفون در مسکو و اطراف آن را پیدا کند. این فیلم تولید مشترک روسیه و آمریکا و مدت زمان آن 95 دقیقه است.
فیلم تلویزیونی "مه" شنبه چهار آبان ساعت 13:30 از شبکه تهران پخش میشود. داستان این فیلم درباره مردی است که به قصد زیارت عمره مفرده از خانوادهاش خداحاقظی میکند، ولی به جای رفتن به مکه برای دیدن دوستش به شهری دیگر میرود.
در این فیلم سیدجواد هاشمی، علی دهکردی، پردیس افکاری و غزاله نظر بازی کردهاند. از عوامل پروژه "مه" میتوان به شکیل مظفری مدیر تولید، مجتبی رحیمی تدوین و علیاصغر سعادتی نویسنده اشاره کرد.
-
نامزدهای نهایی دوبلور نقش حضرت امام (ره) مشخص شدهاند
بهرام زند درباره دوبله فیلم سینمایی "فرزند صبح" به تهیهکنندگی محمدرضا شرفالدین به خبرنگار مهر گفت: تصمیم افخمی بر آن بوده که با توجه به شرایط و اهمیت شخصیتهای داستان این فیلم برای پخش دوبله شود.
وی در مورد انتخاب دوبلور شخصیت امام (ره) گفت: دو سه گزینه جدی را به عنوان دوبلور شخصیت امام (ره) در نظر گرفتهام که به دلیل اهمیت شخصیتی که به جای ایشان صحبت میکند، یکی از میان آنها انتخاب خواهد شد.
زند درباره زمان آغاز مراحل دوبله "فرزند صبح" گفت: هر چه زودتر باید انتخاب نهایی بین گزینههایی که در نظر داریم انجام شود. زیرا در نظر داریم از نیمه آبان دوبله فیلم را آغاز کنیم.
عبدالرضا اکبری، محمدرضا شریفینیا، هدیه تهرانی و هادی حیدری در "فرزند صبح" بازی کردهاند. افخمی فیلمهای سینمایی "عروس"، "شوکران"، "روز شیطان"، "روز فرشته" و "گاوخونی" را در کارنامه دارد.
-
زندگی امام موسی صدر به کارگردانی کمال تبریزی از تلویزیون
نمايندگان خانواده امام موسيصدر فيلمنامه «وقتي موسي گريست» به كارگرداني «كمال تبريزي» را تأييد كردند.
طي جلسهاي كه با حضور كمال تبريزي (كارگردان)، منوچهر محمدي(تهيهكننده) و محمدرضا گوهري(فيلمنامهنويس) با حورا صدر دختر و داماد امام موسيصدر انجام شد، مذاكراتي درباره فيلمنامه «وقتي موسي گريست» انجام شد.
بنا بر اين گزارش، در اين نشست خانواده امام موسي صدر نظرات خود را درباره فيلمنامه ابراز داشتند.
بنابراين گزارش، اين نشست دو هفته پيش، در راستاي جلسات متعدد سازندگان اين فيلم با خانواده امام موسي صدر صورت گرفت كه در پي آن، فيلمنامه فوق تأييد و به مرحله نگارش نهايي رسيد.
همسر و پسر امام موسيصدر در لبنان بسر ميبرند و دختر و داماد ايشان به عنوان نماينده در مؤسسه امام موسي صدر، نظرات خانواده صدر را به سازندگان اين فيلم منتقل ميكنند، ضمن اين كه كارشناسان موسسه امام موسي صدر نيز نظراتشان را نسبت به فيلمنامه ارائه كردند.
-
مظلومي سريال «هردمبيل هردم كلنگ» را ميسازد
مهدي مظلومي سريال طنز «هردمبيل هردم كلنگ» را ميسازد.
اين كارگردان با اعلام اين خبر اظهار كرد: اين سريال در مرحلهي نگارش است و قرار است آن را در 26 قسمت براي پخش از شبكهي تهران كارگرداني كنم.
او كه ساخت تلهفيلم «بماني هفتم» را به پايان رسانده است دربارهي اين آن گفت: «بماي هفتم» را مريم صفايي تدوين كرده و در حال حاضر محمود خرسند درحال صداگذاري آن است.
مظلومي در زمينهي ساخت «بمان هفتم» اظهار كرد: اين تله فيلم حدود يكماه و نيم پيش تصويربرداري شد و 20 جلسه اين مرحله بهطور انجاميد.
اين كارگردان مدت زمان 20 روز را براي تصويربرداري يك تله فيلم باتوجه به نوع كار «بماني هفتم» و تعداد لوكيشنهاي آن مناسب ذكر كرد.
مظلومي در پايان دربارهي علت ساخت اين تلهفيلم گفت: باتوجه به زمانبر بودن نگارش «هر دمبيل هردم كلنگ»، تصميم به ساخت اين تلهفيلم گرفتم.
برخي از عوامل توليد«بماني هفتم»عبارتند از نويسنده: مجيد فرازمند و فرزانه شعباني، تصويربردار: محمدرضا کاظمي، صدابردار: مسعود شاهوردي، طراح گريم: مريم دوستي،آهنگساز، بهرام دهقانيار و بازيگران: رضا فيض نوروزي، معصومه آقاخاني، هادي کاظمي، امير آتشاني، تبسم هاشمي و کريم قرباني.
تله فيلم«بماني هفتم»يک طنز اجتماعي -انتقادي است که مساله بوروکراسي اداري و تبعات منفي آن را بررسي ميکند.
-
سیاوش خیرابی سرباز به دنیا نمی آید
محمد کاسبی و سیاوش خیرابی در فیلم تلویزیونی جدید شاهد احمدلو نقشآفرینی میکنند که از امروز در ده ونک کلید میخورد.
فیلم تلویزیونی "پسرها سرباز به دنیا نمی آیند" داستان سه پسر است که باید به خدمت سربازی بروند، اما هر کدام سعی میکنند به شکلی از خدمت فرار کنند.
امروز سهشنبه در اولین روز تصویربرداری این فیلم سیاوش خیرابی و اشکان اشتیاق مقابل دوربین میروند. تصویربرداری "پسرها سرباز به دنیا نمیآیند" در حوالی ده ونک آغاز میشود. احمدلو پیش از این فیلم تلویزیونی "بهار، قبل و بعد" را کارگردانی کرده است.
عوامل فیلم تلویزیونی "پسرها سرباز به دنیا نمیآیند" عبارتند از:
نویسنده: رویا محقق،
بازنویسی فیلمنامه: حمید آذرنگ،
طرح اولیه: ش. احمدلو و محسن تنابنده،
تصویربردار: احمد احمدی،
طراح چهره پردازی: مهری شیرازی،
موسیقی: ناصر چشمآذر،
طراح صحنه و لباس: محسن غلامی.
بازیگران: اکرم محمدی، رز رضوی، کیانوش گرامی، با حضور: سعید پیردوست، افسانه ناصری،
دستیار کارگردان: سونیا قریشی،
منشی صحنه: فهیمه تقیپور،
مدیر تولید: محمد تجلی،
مدیر تدارکات: محمدولی احمدلو،
تهیهکننده: حسن توکلنیا،
محصول سیما فیلم.
-
تلهفيلم «ذهن زيبا» در تهران و كربلا ساخته ميشود
اكبر منصور فلاح از كارگرداني فيلم تلويزيوني «ذهن زيبا» در شهرهاي تهران و كربلا خبر داد.
اكبر منصور فلاح گفت: در حال حاضر مشغول نگارش فيلمنامه فيلم تلويزيوني «ذهن زيبا» هستم و پس از پايان نگارش كار ساخت آن آغاز خواهد شد.
وي افزود: اين فيلم براي گروه حماسه و دفعا مقدس شبكه يك سيما ساخته خواهد شد و به احتمال زياد در فصل زمستان تصويربرداري را آغاز مي كنيم.
وي در ادامه گفت: داستان «ذهن زيبا» درباره دختري به نام سحر است كه به همراه برادرش دو قلو به دنيا ميآيند اما سحر نابيناست. سالها ميگذرد و در طول اين سالها برادر همراه و ياور اوست تا اينكه به جبهه ميرود و مفقود الاثر ميشود و ...
منصور فلاح درباره بازيگران اين سريال گفت: هنوز هيچ كس براي بازي در ذهن زيبا انتخاب نشده و ترجيح مي دهم تا تكميل فيلمنامه به اين مساله توجه نكنم.
وي درباره لوكيشنهاي فيلم تلويزيوني «ذهن زيبا» نيز گفت: اين تله فيلم در تهران، جادهها، شهرهاي مرزي و كربلا تصويربرداري خواهد شد.
-
تصويربرداري تلهفيلم «قصيده شب باراني» از نيمه گذشت
تصويربرداري فيلم تلويزيوني «قصيده شب باراني» كه در شبكه تهران توليد ميشود از نيمه گذشت.
به نقل از روابط عمومي شبكه تهران، فيلم تلويزيوني «قصيده شب باراني» كه به كارگرداني «علي سبزواري» اواخر مهر كليد خورد، به پايان تصويربرداري نزديك ميشود.
بنابر اين گزارش، 60 درصد از سكانسهاي فيلم تصويربرداري شده و عليرضا فارسيجاني نيز 25 درصد از كار را تدوين كرده است.
«قصيده شب باراني» سومين تجربه «عليرضا سبزواري» در زمينه ساخت فيلم است.
اين فيلم 90 دقيقهاي داستان يك روز از زندگي پرستاري است كه در زمان جنگ در بيمارستان مشغول كار است و تمام وقت خود را صرف بيماران ميكند و...
«شيرين بينا» نقش اصلي اين فيلم تلويزيوني را بازي ميكند.نگين صدق گويا، مهدي فقيه، محمد عمراني، مهرداد ضيايي، حديث ميراميني و محمود پاكنيت ديگر بازيگران پروژه هستند.
اكبر تحويليان تهيه اين فيلم را براي گروه فيلم و سريال شبكه تهران به عهده دارد. رضا جولايي فيلمنامه «قصيده شب باراني» را نوشته است...
ساير عوامل آن عبارتند از
تصويربردار:عليرضا وداد تقوي،
طراح صحنه و لباس: بهزاد كزازي،
چهرهپرداز: خاطره خاشعي،
صدابردار: سعيد احمدي،
مدير توليد: بهرام محمديپور،
دستياران كارگردان: محمد بكايي و هانيه بساطي و
برنامهريز: بهنود محمديپور.
-
شجاع نوري: نگارش فيلمنامه مجموعه «كشتيشكستگان» ادامه دارد
عليرضا شجاع نوري گفت: نگارش فيلمنامه مجموعه «كشتيشكستگان» ادامه دارد و پس از اعمال نظر شبكه تلويزيوني NHK اين سريال را ميسازيم.
«عليرضا شجاع نوري» در گفتوگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس گفت: در حال حاضر «شادمهر راستين» مشغول نگارش فيلمنامه سريال «كشتي شكستگان» است و هنوز در مراحل ابتدايي قرار دارد.
وي افزود: قرار است پس از اتمام نگارش فيلمنامه را به شبكه تلويزيوني NHK ژاپن كه قرار است با همكاري آنها اين سريال ساخته شود، بدهيم و پس از اعمال نظرات آن ها در سريال و همفكري مشترك كار ساخت را آغاز كنيم.
وي در مورد ايده اصلي اين سريال نيز گفت: چند سال پيش خبري در مطبوعات خواندم كه يك دستنوشته 700 ساله به صورت يك شييء مقدس در يكي از معابد ژاپن نگهداري ميشده كه در واقع نسخه دستنويس دو شعر از فردوسي و فخرالدين اسعد گرگاني است. اين دستنوشته را دو بازرگان ايراني، سالها پيش به عنوان يادگاري به دو راهب ژاپني كه با آنها همسفر بودهاند، هديه كردهاند و نوادههاي اين دو راهب اين دستخط را نسل به نسل در اين معبد نگهداري كردهاند.
وي اظهار داشت: خواندن اين خبر جرقهاي در ذهنم ايجاد كرد و شادمهر راستين هم بر اساس اين ماجرا، فيلمنامهاي با نام «كشتي شكستگان» نوشت كه طرح زيبا و جالبي است كه اين طرح مورد توجه شبكه NHK قرار گرفته تا در صورت امكان يك سريال 6 قسمتي تاريخي درباره آن بسازيم.
-
«درس عاشقانه» بر روي ميز تدوين
فيلم بلند تلويزيوني «درس عاشقانه» به كارگرداني جواد عابدي هم اكنون توسط محسن صرافي در استوديو هماي تصوير تدوين ميشود.
تصويربرداري اين فيلم كه بازيگراني چون جواد عابدي، مينا نوروزي، تورج نصر، رامش صفايي، الناز بهمنزاده، علي عابدي، حسن فلاح، مليكا ناظري، مژده ناظري و پارسا مناني نقش آفريني ميكنند، با تصويربرداري آخرين سكانس آن (سكانس خواستگاري و با حضور همه بازيگران اصلي فيلم) روز چهارشنبه اول آبان ماه در تهران و در منطقه شهرك غرب به اتمام رسيد.
براساس اين گزارش،"درس عاشقانه" داستان پسري را به تصوير مي كشد كه بر اثر يك اتفاق ساده عاشق دختر همسايه ميشود اما خانواده دختر بنا به دلايلي موافق اين ازدواج نيستند. پسر خود را به آب و آتش ميزند تا به آرزويش برسد و ...
تصويربرداري اين فيلم از دوم مهر ماه شروع شده و تا آخر مهر ماه ادامه دارد.
ديگر عوامل اين فيلم عبارتند از
نويسنده و كارگردان: جواد عابدي،
مدير تصويربرداري: مجيد طرقي،
دستيار اول كارگردان و برنامهريز: ذبيح الله صمدي،
مدير توليد: محسن صرافي،
صدا بردار: جاويد خوشدل،
طراح گريم: شيرين بابايي،
عكاس: سميرا بختياري،
دستيار دوم كارگردان: نسرين مسلمي نيا،
منشي صحنه: مهناز صادقي خباز،
اجراي گريم: مرتضي كهزادي،
دستيار گريم: آتوسا منصور،
دستيار تصوير: علي كاسهساز/ محمدرضا نوري/ رضا كاكايي،
دستيار صحنه: ميثم سليماني،
دستيار توليد: پژمان طوسيپور/ محمد پارسي،
تداركات: عليرضا نيازي،
دستيار صدا: علي فرجالله زاده،
ترابري: علي صادقزاده/ هوشنگ حاجوي/ مجيد فشمي.
-
سیروس مقدم پس از روز حسرت، با روز خوشبختی می آید
فيلم تلويزيوني «روز بعد از خوشبختي» عنوان تازهترين ساخته سيروس مقدم است. كه به زودي جلودوربين مي رود. اين تلهفيلم كه به مناسبت هفته حج در گروه فيلم و سريال شبكه يك سيما تهيه ميشود، داستان فردي به نام يحيي را دنبال ميكند كه ميخواهد به حج برود اما در راه اتفاقاتي براي او رخ ميدهد كه مسير زندگياش را تغيير ميدهد.
در حال حاضر سيروس مقدم مشغول انتخاب بازيگران اين تله فيلم است و پيشبيني ميشود تا اواخر اين هفته جلو دوربين برود.
فيلمنامه اين فيلم را سعيد نعمت الله نوشته است و محمدرضا شفيعي آن را براي گروه فيلم و سريال شبكه يك سيما تهيه ميكند.
آخرين ساخته «سيروس مقدم» مجموعه تلويزيوني «روز حسرت» بود كه در ايام ماه مبارك رمضان از شبكه يك سيما پخش شد و بازيگراني چون فرامرز قريبيان، افسانه بايگان،مهراوه شريفينيا، پوريا پورسرخ و ... در آن بازي كردهاند.
-
«امين حيايي» و «بهاره افشار» جلوي دوربين «كلاه پهلوي»
تصويربرداري مجموعه تلويزيوني «كلاه پهلوي» در شهرك غزالي ادامه دارد و بازيگراني چون «امين حيايي» و «بهاره افشار» در حال حاضر جلوي دوربين اين مجموعه هستند.
مجتبي وحيدي برنامهريز مجموعه تلويزيوني «كلاه پهلوي» با بيان اين مطلب در گفت وگو با خبرنگار راديو و تلويزيون فارس گفت: تصويربرداري سريال در حال حاضر در بازار و خيابانهاي لوكيشن شهر جديد سامان واقع در شهرك غزالي ادامه دارد و با حضور بازيگران جديد و قديمي پيگيري ميشود.
وي افزود: در حال حاضر بازيگراني چون امين حيايي، بهاره افشار و جواد رئيسي جلوي دوربين هستند و از شروع دوباره كار، تا به حال بازيگراني مانند سپند اميرسليماني، شهروز ابراهيمي، ساناز كاشمري، حنانه شعشعاني، جواد زيتوني، مهيار پورحسابي، امير علي دانايي و بازيگران جديدي مانند محمد رضا شريفينيا و عباس اميري جلوي دوربين رفتهاند.
بنابر اين گزارش، سريال «كلاه پهلوي» به تهيهكنندگي «محمدرضا تختكشيان» در30 قسمت 50 دقيقهاي براي گروه فيلم و سريال شبكه اول سيما تهيه ميشود و در صورت فراهم شدن شرايط، در سال 88 به روي آنتن خواهد رفت.
«كلاه پهلوي» داستان جواني به نام«فرخ» است كه پس از ادامه تحصيل در فرانسه به ايران ميآيد و در شهري كوچك فرماندار ميشود. در همين زمان فرمان كشف حجاب از سوي رضاخان صادر شده و او موظف به اجراي اين فرمان است اما...
سريال كلاه پهلوي از پروژههاي عظيم و تاريخي شبكه اول سيماست و بازيگراني چون «داريوش كاردان»، «داريوش فرهنگ»، «كاظم افرندنيا»،«شقايق فراهاني»، «امين حيايي»، «اميرعلي دانايي»، «صالح ميرزا آقايي»، «رضا فياضي»، «جمشيد شاه محمدي»، «ماه چهره خليلي»، «بهاره افشار»، «گوهر خيرانديش»، «نگين محسني»و «آناهيتا همتي» در آن بازي كردهاند.
ضياءالدين دري آخرين بار با سريال كيف انگليسي به شبكه اول سيما آمده است.
-
«زماني براي درنگ» با رضا ناجي و حسين ياري در شبكه يك كليد خورد
فيلم تلويزيوني «زماني براي درنگ» به كارگرداني «روح الله حجازي» براي پخش از شبكه يك سيما ساخته ميشود.
«مسعود فيروزه» كه تهيه كنندگي فيلم تلويزيوني «زماني براي درنگ» را بر عهده دارد گفت: تصويربرداري تله فيلم «زماني براي درنگ» به كارگرداني «سيدروحالله حجازي»، روز جمعه دهم آبانماه در خيابان توانير تهران آغاز شد.
وي افزود:فيلمنامه «زماني براي درنگ»جهت نگارش فيلمنامه پروژه سينمايي روحالله حجازي در مردادماه هشتادو هفت توسط علي طالبآبادي نوشته شد.پس از تصميم مديران گروه فيلم و سريال شبكه اول سيما مبني بر پخش اين تله فيلم در ايام ذيالحجه سالجاري، روند ساخت «زماني براي درنگ» جديت يافت.
وي در ادامه گفت: با توجه به شرايط خاص اين فيلمنامه در ارتباط با تعداد شخصيتهاي داستان و تعدد لوكيشن، گروه توليد، كار را از اواسط مهرماه به طور جدي آغاز كرد و فيلمنامه توسط نويسنده اصلي بازنويسي شد.بازنويسي «زماني براي درنگ» هزينههاي توليد را در پارامترهاي مختلف افزايش داد، اما علاقه به ارتقاي سطح كيفي پروژههاي تله فيلم - با شرايط متعارف -، كه مدنظر مسئولان رسانه ملي است، ما را تشويق كرد تا در اين پروژه با دعوت از عوامل كيفي توليد، گامي روبه جلو برداريم.
وي با بيان اينكه فيلمنامه «زماني براي درنگ» از قواعد كلاسيك فيلمهاي سينمايي، در روايت كلي اثر پيروي نميكند و براي اين كار بخصوص، ما با دو داستان پرحجم به لحاظ توليدي مواجه هستيم، اظهار داشت:حساسيتهاي كارگردان فيلم نيز در مورد كيفيت اجرا باعث شد در مورد انتخاب بازيگران اصلي، نهايت تلاش براي به تفاهم رسيدن با بازيگران مطرح سينما و تلويزيون صورت گيرد.
فيروزه تصريح كرد: حسين ياري، آهو خردمند، مريم كاوياني، مهران احمدي، مرتضي ضرابي و حسين پرستار در اين اثر تلويزيوني به ايفاي نقش خواهند پرداخت و البته رضا ناجي، كه با چهرهاي كاملاً متفاوت از نقشهايي كه تاكنون به هنرنمايي در آنها ديده شده، در اثري تلويزيوني جلوه خواهد كرد.
ساير عوامل فيلم تلويزيوني «زماني براي درنگ» عبارتند از:
مدير تصويربرداري: محمدرضا سكوت،
صدابردار: فرشيد فرجي،
طراح گريم:عليرضا جوادپور،
طراح صحنه و لباس: نويد فرح مرزي،
جانشين توليد: خسرو محمودزاده
و عكاس: محمد فوقاني.
-
گزارش فیلمهای آخر هفته/
فیلمهای سینمایی خرس، سایه خیال، دو قسمت "سقوط پنهان"، جزیره اسرارآمیز، دل و دشنه، جری و در رکاب تزار آخر هفته از شبکههای مختلف تلویزیون پخش میشود.
فیلم سینمایی "خرس" به کارگردانی ژان ژاک آنو پنجشنبه 16 آبان ساعت 22 در برنامه سینما یک به نمایش درمیآید. این فیلم داستان یک تولهخرس یتیم است که در تلاش برای یافتن یک حامی تازه با خرسی بزرگ زخمی برخورد میکند. خرس بزرگ ابتدا او را نمیپذیرد. شکارچیها با سگ دنبال خرس میآیند و تولهخرس به دام میافتد...
"خرس" محصول سال 1989 فرانسه است. این فیلم در بخش بهترین تدوین نامزد اسکار شد و آنو در جوایز سزار جایزه بهترین کارگردانی را دریافت کرد. این فیلمساز 65 ساله فیلمهای "نام گل سرخ" 1986، "عاشق" 1991، "هفت سال در تبت" 1997، "دشمن پشت دروازه" 2001 و "دو برادر" 2004 را در کارنامه دارد.
"سایه خیال" ساخته حسین دلیر به تهیهکنندگی محمدمهدی دادگو جمعه 17 آبان ساعت 16 از شبکه یک پخش میشود. فیلمنامه را مسعود جعفری جوزانی نوشته و داستان با بازی مرحوم حسین پناهی درباره نویسندهای خیالپرداز است که در محفلی ادبی از شخصیتی خیالی صحبت میکند... عزتالله انتظامی، حمیده خیرآبادی، جلال مقدم و حمید جبلی بازیگران "سایه خیال" هستند.
مجموعه تلویزیونی و افسانهای علمی "سقوط پنهان" در قالب دو فیلم پنجشنبه و جمعه از شبکه دو پخش میشود. این فیلم 180 دقیقهای سال 2008 بر مبنای رمانی به همین نام از مایکل کرایتن ساخته شد و میکائیل سالومون آن را کارگردانی کرد. داستان "سقوط پنهان" درباره گروهی دانشمند است که درباره یک بیماری مرگبار که ریشه در موجودات فضایی دارد، تحقیق میکنند.
بنجامین برات، اریک مکورمک، کریستا میلر و دانیل دائه کیم در این مجموعه نقشآفرینی میکنند که ریدلی و تونی اسکات از تهیهکنندگان آن هستند. "سقوط پنهان 1" پنجشنبه 16 آبان ساعت 23:45 و قسمت دوم آن جمعه 17 آبان ماه ساعت 17:45 از شبکه دو پخش میشود.
فیلم تلویزیونی "جزیره اسرارآمیز" ساخته راسل مالکاهی محصول 2005 آمریکا پنجشنبه 16 آبان ماه ساعت 20:15 از شبکه سه پخش میشود. این فیلم بر اساس رمان ژول ورن ساخته شده و درباره چند آمریکایی است که در بحبوحه جنگ داخلی با یک بالن فرار میکنند و اتفاقی در جزیرهای مرموز فرود میآیند که محل زندگی کاپیتان نمو است...
کایل مکلاکان، دانیل کالورت، گابریل انوار و پاتریک استیوارت در فیلم 172 دقیقهای "جزیره اسرارآمیز" ایفای نقش کردهاند. مالکاهی 55 ساله در مقام کارگردانی سینما فیلمهایی مثل "کمانه"، "مکوی واقعی"، "سایه" و "شر موجود: انقراض" را در کارنامه خود ثبت کرده است.
فیلم سینمایی "دل و دشنه" به کارگردانی مسعود جعفری جوزانی جمعه 17 آبان ساعت 22:30 از شبکه سه پخش میشود. این فیلم داستان زنی به نام سحربانو است که یک پزشک ایلیاتی است. او تصمیم گرفته به خاطر شهادت برادرانش در جنگ هفت سال سیاهپوش باشد و ...
ساغر باصری، شهرام زرگر، محمد متوسلانی و فردوس کاویانی در "دل و دشنه" بازی کردهاند. جعفری جوزانی نویسنده و فاطمه تهرانی تهیهکننده این فیلم هستند. جعفری جوزانی فیلمهای سینمایی "جادههای سرد"، "شیر سنگی" و "بلوغ" را در کارنامه دارد و این روزها مشغول تولید "در چشم باد" است.
فیلم سینمایی "جری" جمعه 17 آبان ساعت 20:30 از شبکه چهار پخش میشود. گاس ون سنت این فیلم را سال 2002 بر مبنای فیلمنامه خودش مقابل دوربین برد و مت دیمن و کیسی افلک در آن بازی میکنند. داستان درباره دو دوست است که نام هر دو آنها جری است. دوستی این دو مرد جوان زمانی مورد آزمون قرار میگیرد که بدون آب و غذا در صحرا همراه میشوند.
این فیلم 103 دقیقهای اولین بار در جشنواره ساندنس به نمایش درآمد. ون سنت فیلمهای "آیداهو خصوصی من"، "ویل هانتینگ خوب" و "در جستجوی فورستر" را ساخته و سال 1998 برای "ویل هانتینگ خوب" نامزد اسکار بهترین کارگردانی شد. او سال 2003 با "فیل" نخل طلا و جایزه بهترین کارگردانی کن را برد. ون سنت "میلک" با بازی شان پن را آماده نمایش دارد.
فیلم سینمایی "در رکاب تزار" به کارگردانی اولگ ریاسکوف محصول سال 2007 جمعه 17 آبان ساعت 13:30 از شبکه تهران پخش میشود. داستان این فیلم درباره جنگ بزرگ شمالی و به خصوص وقایع مربوط به نبرد پولتاوا است. دیمیتری میلر، الکساندر بوخاروف و سینا نیازوا در "در رکاب تزار" نقشآفرینی کردهاند.
داستان فیلم سال 1709 در اروپا روی میدهد. روسیه و سوئد در حال جنگ هستند. در این بین لویی چهاردهم پادشاه فرانسه دو دوئلکننده را تبعید میکند که یکی از آنها طرفدار پتر کبیر سزار روسیه و دیگری هوادار چارلز دوازدهم پادشاه سوئد است. هر چند جنگ و وفاداری این دو را از هم جدا کرده، اما سرنوشت چیز دیگری برای آنها رقم زده است.
-
عمرانی در "به کجا چنین شتابان" بازی میکند
علی عمرانی و فریدن محرابی به جمع بازیگران مجموعه تلویزیونی "به کجا چنین شتابان" به کارگردانی ابوالقاسم طالبی پیوستند.
عمرانی که مجموعه "مسافرخانه سعادت" به کارگردانی محمد رحمانیان را در حال پخش از شبکه یک دارد، به زودی در مجموعه طالبی مقابل دوربین میرود. محرابی هم بازیگر جوان مجموعه "مرگ تدریجی یک رویا" است که یکی از نقشهای "به کجا چنین شتابان" را بازی میکند.
بهروز بقایی انتخاب بازیگران این مجموعه تلویزیونی را بر عهده دارد. رضا رویگری، حامد بهداد، حسن شکوهی، پرستو گلستانی، نیلوفر شهیدی، آهو خردمند و بابک حمیدیان در این مجموعه بازی میکنند.
"به کجا چنین شتابان" داستان جوانی است که میخواهد یکشبه ره صد ساله برود. این مجموعه محصول گروه فیلم و سریال شبکه پنج است. تصویربرداری دومین مجموعه طالبی در تهران ادامه دارد و به زودی تدوین آن شروع میشود.
طالبی پیش از این مجموعه تلویزیونی "بازگشت پرستوها" را کارگردانی کرده و فیلمهای سینمایی "نغمه"، "آقای رئیس جمهور" و "دستهای خالی" را درکارنامه دارد.
-
"عروس برفی" الوند در جشنواره فیلم پلیس
فیلم تلویزیونی "عروس برفی" به کارگردانی سیروس الوند در سومین جشنواره فیلم پلیس به نمایش درمیآید.
این فیلم محصول مرکز سیمافیلم و سومین تجربه کارگردانی الوند در تلویزیون است. فیلمنامه را نسرین صلاحی نوشته و الوند آن را بازنویسی کرده است. داستان "عروس برفی" به تهیهکنندگی علیرضا سبط احمدی درباره یک افسر پلیس است که در شب عروسی همسرش را گروگان میگیرند.
سام درخشانی، بابک حمیدیان، سعید پیردوست، فرشید زارعیفر و کیانوش گرامی بازیگران فیلم هستند
سایر عوامل عبارتند از
تصویربردار: مصطفی احمدیان،
طراح صحنه و لباس: نیلوفر سجادی،
طراح گریم: محمد قومی،
مدیر تولید: ناصر مقدس،
آهنگساز: ناصر چشمآذر،
تدوینگر: اوژن سیداشرفی،
صداگذار: جهانگیر میرشکاری
و عکاس: رضا عباسی.
الوند پیش از این فیلمهای تلویزیونی "ستارههای سوخته" و "مرد" را کارگردانی کرده و به زودی مجموعه تلویزیونی "خستهدلان" را میسازد. سومین دوره جشنواره فیلم پلیس از 19 تا 22 آذرماه برگزار میشود.
-
"116 روز در نوفل لوشاتو" در تهران ادامه دارد
تصویربرداری مجموعه تلویزیونی "116روز در نوفل لوشاتو" به کارگردانی فرشاد اکتسابی در تهران ادامه دارد.
این مجموعه محصول مرکز سیمافیلم و در قالب مستند داستانی روایتگر روزهایی است که حضرت امام خمینی (ره) در نوفل لوشاتو فرانسه حضور داشتند و انقلاب اسلامی مردم ایران را از اروپا رهبری میکردند.
در بخشهایی از "116 روز در نوفل لوشاتو" از تصاویر مستند آن مقطع تاریخی استفاده میشود. تهیهکننده این مجموعه عبدالحمید ارجمند است و گروه سازنده این مجموعه در تهران از مکانهایی که در زمان انقلاب مردم در آن حضور داشتند، تصویر میگیرند.
-
"سایاب" سجادی در جشنواره پلیس اکران میشود
فیلم سینمایی "سایاب" به کارگردانی محمدعلی سجادی و تهیهکنندگی حسن عباسی در سومین جشنواره سراسری فیلم پلیس به نمایش درمیآید.
این فیلم تلویزیونی اولین بار در جشنواره بیست و ششم فجر به نمایش درآمد و داستان زنی نویسنده است که کابوسهای کودکی او را رها نمیکند. او در کنار مشکلات خود در گذشته باید آزار اطرافیان را نیز تحمل کند. "سایاب" از محصولات سیمافیلم است و کارن همایونفر موسیقی متن آن را ساخته است.
فیلمنامه"سایاب " را بهرام توکلی نوشته و معصومه میرحسینی، هومن سیدی، امیررضا دلاوری، سیروس گرجستانی، مهدی میامی و لادن طباطبایی در آن به ایفای نقش پرداختهاند.
فیلمهای سینمایی "شوریده"، "مخمصه" و "تردست" به کارگردانی سجادی هنوز اکران عمومی نشده است. او این روزها در حال ساخت مجموعه "جستجوگران" است. سومین جشنواره سراسری فیلم پلیس از 19 تا 22 آذرماه در تهران برگزار میشود.