دوستان من avira antivir اورجینال دارم.یکی راهنمایی کنه کدوم فایروال برای کار من خوبه؟ به شرطی که فایروال قوی باشه و رعت سیستمو پایین نیاره و هم چنین با avira تداخل ایجاد نکنه.
Printable View
دوستان من avira antivir اورجینال دارم.یکی راهنمایی کنه کدوم فایروال برای کار من خوبه؟ به شرطی که فایروال قوی باشه و رعت سیستمو پایین نیاره و هم چنین با avira تداخل ایجاد نکنه.
دوست عزيز شما سوال خود را در تاپيك اختصاصي Avira پرسديد و پاسخ را دريافت كرديد.نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز جوابی در مورد comodo نگرفتم.
براي دريافت پاسخ بايد صبر كنيد.اگر كسي از دوستان اطلاعي در خصوص پرسش شما داشته باشه راهنمايي ميكنه و در غير اينصورت ممكنه پاسخي براي پرسش مطرح شده داده نشه.نقل قول:
تست سایت matousec در آغاز سال 1387
قبلا در مورد مقایسه فایروالها و تست های سایت matousec در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیحاتی داده بودم
با انتشار نسخه های جدید محصولات امنیتی و فایروال ها ، سایت matousec هم تست های خود را بر روی آنها انجام داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین عملکرد را ورژن جدید محصول رایگان Comodo Internet Security داشت
که توانست ضمن گذارندن تمامی مراحل بیشترین امتیاز را کسب کند و بالاتر از Online Armor Personal Firewall قرار گیرد
اتپوست هم در تست های جدید از نسخه Outpost Security Suite Pro بجای Outpost Firewall Pro استفاده کرد
و توانست رتبه سوم را از آن خود کند ... در کل سه فایروال فوق در یک سطح بودند و درجه عالی را گرفتند
در بین فایروالهایی که درجه خیلی خوب دریافت کردند صرفا یک تغییر نسبت به تست گذشته دیده میشود
آن هم ورود برنامه Malware Defender 2.0.5 بود که در اولین حضور خود نتیجه بسیار خوب را کسب کرد
منهای توضیحات گفته شده تغییر خاصی در جدول برنده ها دیده نشد
اما نکته جالب جدول بازنده هاست جایی که نام های بزرگی را انجا می بینیم
با ورود ورژن 4 محصول ESET Smart Security تصور کردم فایروال آن پیشرفت کرده اما به مرور زمان متوجه باگ های عجیب آن شدم
این باگ ها حتی در نسخه ESET Smart Security 4.0.417 رفع نشد که شما شاهد عملکرد آن هستید
نسخه رایگان فایروال ZoneAlarm Free Firewall 8.0.298 هم عملکرد بسیار ضعیغی دارد که تفاوت آن را با نسخه پولی آن نشان میدهد
( برخلاف فایروال Online Armor که هر دو نسخه پولی و رایگان آن در سطح بالایی هستند )
بیت دیفندر هم با عرضه BitDefender Internet Security 12.0.12 نتوانست کاری بکند و در جدول بازنده ها باقی ماند
بهرحال امیدوارم روزی این نام های بزرگ از فایروالهای خوبی بهره ببرند
چون متاسفانه کاربران زیادی از نسخه اینترنت سکیوریتی آنها استفاده میکنند و در معرض خطر قرار میگیرند
موفق باشید
الان با توجه به نتیایج بدست آمده مقام Kaspersky Internet Security رو چطور ارزیابی میکنید.( با توجه به اینکه یک رده نزول کرده و در تست قبلی 8 بود) و علت اینکه نتونسته از 9 بالاتر بره و 10 و 10+ رو رد کنه ؟
و سوال بعدی اینکه درصد ها در این تست مهم هستند و یا مراحل ؟
دوست عزیز کسپرسکی هیچگونه تنزل کیفی نداشتهنقل قول:
فقط چون یک محصول جدید اضافه شده که درصد شناسایی بالاتری داشته ، بالاتر از کسپرسکی قرار گرفته
رتبه که در این تست ها اصلا مهم نیست ... مهم درجه و میزان شناسایی تهدیدات است
در این تستها بیش از هز چیز میزان درصد شناسایی تهدیدات مهم هستش و مرحله تست در رتبه بعدی قرار دارد
در ضمن مرحله نهم و دهم تست های بسیار تخصصی هستند( بالخص مرحله 10 )
و بیشتر هم به نوع خاصی از حملات داخلی به خود فایروال اشاره داره
در اینترنت سکیوریتی ها معمولا بخش آنتی ویروس وظیفه دفاعی از فایروال رو تکمیل میکنه ( که در این تست لحاظ نمیشود )
اگر مشاهده کنید حتی اینترنت سکیوریتی اتپوست هم تا مرحله نهم آمده
سلام
من با یکی از سیستمهام اصلا به اینترنت وصل نمیشم اما میخوام یک فایروال خوب روی سیستمم نصب کنم
انتی ویروس من هم nod32 ورژن 4 است
پیشنهاد شما چیست؟
البته قابل توجهتون که نیازی برای اپدیت و ریجستری به اینترنت نداشته باشه چون با اون سیستم به هیچ وجه نمیتونم به اینترنت وصل بشم
اگه به اینترنت وصل نمیشه پس فایروال واسه چی میخوای ؟نقل قول:
البته متوجه نشدم که moslem.b جوابتون را دادند . در تایید ایشون یک فایروال وظیفه کنترل ورود و خروج اطلاعاتی را دارد که از طریق اینترنت و سیستم مبادله میشوند. بنابراین نصب فایروال رو سیستمی که اینترنت نداره کاربیهوده ای فقط موجب سنگینی محصول میشه.نقل قول:
با سلام به دوستان عزیز
داشتن فایروال تا چه حد سرعت اینترنت (dial up) رو کاهش میده ؟
با سپاس
موفق باشید
یک فایروال خوب در حالت عادی تاثیر چندانی بر سرعت اینترنت شما نمی گذاردنقل قول:
مگر آنکه فایروال شما با آنتی ویروس نصب شده سازگار نباشه و تداخل این دو سبب کاهش سرعت سیستم و وب شود
آقا مجید و دوستان لطفا یک فایر وال قوی و سازگار با Eset Smart Security 4.0.417
که مثل است ساده باشه و هی گیر نده مثل کاسپر و مجانی هم باشه و حجمش هم کم باشه لطفا معرفی کنید به همراه لینک دانلود
دوست عزیز Smart Securty خودش فایروال داره و شما نمی توانید از فایروال یا اینترنت سکیوریتی دیگر استفاده کنیدنقل قول:
در ضمن این تاپیک برای مقایسه فایروال هاست و اگر در تاپیک ناد32 مطرح بشه بهتر هستش
System Firewall 1.0.0.0
System Firewall فایروال قدرتمندی است که از امنیت کامپیوتر شما در برابر حملات و تهدیدات اینترنتی و شبکه ای و هرگونه نفوذ غیر مجاز محافظت می کند. این دیواره ی آتش با بررسی تمامی اطلاعات ارسال شده و دریافت شده در کامپیوتر از نفوذ هکرها ، برنامه های جاسوسی ، تروجان ها ، ویروس ها ، کرم ها و… جلوگیری می کند. شاید فکر کنید که نرم افزارهای فایروال سرعت ارسال/دریافت اطلاعات را در کامپیوتر تا حدودی پایین می آورند. اما این نکته را یادآور می شویم که اینگونه نرم افزارها در سرعت ارسال/دریافت اطلاعات هیچگونه تاثیری ندارند و سرعت همانند زمانی است که فایروال را هنوز نصب نکرده اید. امروزه با گسترش ارتباطات و افزایش بسیار زیاد سرعت ها ، حملات اینترنتی نسبت به چند سال پیش بسیار افزایش یافته است. پس نداشتن فایروال و آنتی ویروس فعال بر روی کامپیوتر یک خطر یا ریسک بزرگ محسوب می شود. پس هیچگاه امنیت کامپیوتر خود و حملات هکرها ، برنامه های جاسوسی ، تروجان ها ، ویروس ها ، کرم ها و…دست کم نگیرید.ویژگی های کلیدی نرم افزار:
- استفاده کاملا رایگان از نرم افزار
- کنترل و بررسی بسته های ارسالی و دریافتی
- کنترل و بررسی آی پی های فعال
- کنترل و بررسی سایت ها و صفحات بازدید شده اینترنتی
- کنترل و بررسی نام های الکترونیکی و…
- کنترل و بررسی کوکی ها ، کدها ، pop-up ها و …
- محافظت از اطلاعات شخصی “رمز های عبور” و ایمیل ها
- محافظت دائمی و Active
- محافظت از سیستم در برابر هکرها و حملات اینترنتی
- محافظت از سیستم در برابر اطلاعات ارسالی و دریافتی
- کار به صورت مخفی و بدون مزاحمت
- بروز رسانی خودکار نرم افزار و نصب آپدیت ها
اینها رو سایت کمیاب انلاین گفته نظر شما چیه ؟
من بیشتر از آنتی ویروس به اینا نیاز دارم اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
دوست عزیز System Firewall یک فایروال جدید هستش که البته خودم تستش نکردم
تمام اون کارهایی که گفته شده رو هم سایر فایروال ها انجام میدن ( در واقع وظیفه فایروال هستش )
دوستان وين روت چطوريه
باي
لطفا کاملتر توضیح بدیدنقل قول:
دوستان عزیز سایت matousec با اعمال برخی تغییرات بر روی تست ها
و تغییر نام آن به Proactive Security Challenge ، آخرین نتایج خود را منتشر کرد
جدیدترین ورژن فایروال قدرتمند Online Armor با شناسایی 99% تهدیدات ، عملکردی بینظیر و تقریبا بی نقصی داشت
در رتبه دو هم Comodo Internet Security قرار دارد که با توجه به رایگان بودنش عالی نتیجه گرفته
اما نکته بسیار جالب عملکرد عالی نسخه رایگان فایروال Outpost Firewall Free 2009 بود
که ضمن گذراندن تمامی مراحل و شناسایی 94 درصدی ، توانست حتی از نسخه پولی Outpost هم بهتر نتیجه بگیرد
البته توجه داشته باشید Outpost Security Suite Pro ورژن قدیمی آن بود و با ورود ورژن جدید ، مسلما نتیجه بهتری خواهد گرفت
در پایان هم اگر به جدول بازنده ها نگاهی بیندازیم نام های بزرگ آشنایی رو می بینیم ( تصویر ضمیه شده )
که در این بین محصول رایگان ThreatFire Free که جدیدا وارد تست شده نیز به آنها اضافه شده است
موفق باشید
winrout firewall رو ميگم ديگه
باي
دوستان من روی سیستم kaspersky internet security نصبه
به نظر شما لازمه که فایروال نصب کنم در کنارش ؟
برای کنترل ورودی و خروجی اطلاعات !! که دقیقا چه چیزی در همین الا داره ورود و خروج میشه ! این خیلی برای من مهمه.
در صورت مثبت بودن پاسخ چه فایروالی ؟
Zone ALARM خوبه ؟ یا outPost?
kis خودش فایروال داره و از اونجا که روی سیستم باید فقط یک فایروال نصب بشه و فایروال کاسپر هم بسیار خوب و عالی هست نیاز به فایروال دیگه ای ندارید.نقل قول:
اگر منظور شما Kerio WinRoute Firewall هستش خب این فایروال مخصوص شبکه هستش نه سیستم های خانگینقل قول:
شرکت Keiro برای سیستم های خانگی محصول Kerio Personal Firewall منتشر میکرد که پس از مدتی دیگر آن را ساپورت نکرد
و امتیاز آن به شرکت Sunbelt واگذار شد و در حال حاضر با نام Sunbelt Personal Firewall منتشر میشود
سلام آقا مجید
یه سوال داشتم
من از اینترنت adsl استفاذه میکنم حدوداً 5gig تو 3 ماه میتونم استفاده کنم که خیلی کمه
بیشتر این حجم هم به خاطر update شدن نرم افزارا میپره
الان از bitdefender استفاده میکنم که تا نشون میده الکی از اینترنتم استفاده میشه کابل شبکه رو میکشم
ولی نشون نمیده که کدوم نرم افزار به اینترنت وصل شده
eset smart 4 هم نشون میده که شبکه الان فعاله یا نه؟
اگه اره، نشون میده که کدوم نرم افزار به اینترنت وصل شده؟
ممنون
اگه لطف کنی و یه نرم افزار دیگه هم برای مشکل من معرفی کنی ممنون میشم
نقل قول:
خوب بالاخره به خودم جرات دادم:5: و امتحانش کردم
جواب منفی:2: هرگز شما این کار رو نکنید البته یا این نسخه خراب بوده یا ... که البته من این احتمال رو نمیدم که خراب باشه
پس از نصب میگه ریست کن بعدش:41: دیگه بالا نمیاد:18: تا قبل از بالا اومدن ولکام
نقل قول:
همه این کارها را Outpost pro هم انجام میده و نیازی به امتحان کردن فایروال های دیگه نیست. Outpost pro هنوز هم قابلیت هایی رو داره که هیچ کدام از فایروالها ندارند. البته فایروال هایی هستند که در یکی دو سال اخیر سعی کردند امکاناتی نظیر امکانات اوتپوست را داشته باشند اما باز هم نتونستند همه امکانات را در خود جای بدند. مثلا 1 نمونه اش اضافه شدن پلاگین هایی مانند IP Blocker و یا Who is است.
با سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم در این رابطه من رو راهنمایی بفرمایید :
من از آنتی ویروس node32 ورژن 4 استفاده میکنم و میخوام یک fire wall خوب در کنارش داشته باشم . ممنون میشم در این رابطه راهنمایی بفرمایید .
از چه فایروالی استفاده کنم ؟ فایروالی که در هنگام کارکردن اذیت نکنه و با این آنتی ویروس سازگار باشه .
با تشکر
دوستان ممنون میشم در این رابطه من رو کمی با عجله تر :20: راهنمایی کنید . حقیقتش همچنان منتظرم !نقل قول:
آیا استفاده از یک فایروال مجزا با آنتی ویروس nod32 خوبه یا دوستان پیشنهاد میدند از نسخه سکیوریتی سوئیت آن استفاده بشه ؟
و در رابطه با فایروالهای مناسب که در عمل کارایی خودشون رو نشون دادند ممنون میشم راهنمایی کنید .
با تشکر
منتظر پاسخ شما هستم
جدیدترین تست های سایت matousec بر روی محصولات جدید در ماه گذشته میلادی انجام شد
مهمترین نکته افزایش چشمگیر قدرت و کیفیت فایروال کسپرسکی است که با ارئه نسخه 2010 ضمن گذراندن 10 مرحله تست توانست درجه عالی را کسب کند. بدین ترتیب از این پس باید فایروال کسپرسکی را جزو قدرتمندترین و حرفه ای ترین فایروالهای دنیا به حساب آورد. فایروالی که محصولاتی نظیر online Armor ، Outpost و Comodo را به چالش خواهد کشاند
در جدول بازنده ها هم طبق معمول شرکت های بزرگ آنتی ویروس جا دارند که هیچگونه پیشرفتی در زمینه کیفیت فایروال آنها دیده نشد
موفق باشید
سلام....
کدوم سایت برم تا سیستم رو از لحاظ امنیت تست کنه؟؟؟/
با آموزش اگه بدین خوبه
جدیدا کرک کاسپر اسکی خیلی زود به زود از کار میفته خیلی اذیت میکنه.دنبال یک محصول مشابه میگردم که هم فایروال باشه هم به نوعی آنتی ویروس.
هم نقل و انتقالات در اینترنت رو کنترل کنه برام هم احیانا فایلهای مخرب در سیستم رو شناسایی کنه.حالا اگر ترکیبی هم بود مثلا یک فایروال در کنار یک آنتی ویروس مشکلی نداره.از لحاظ استفاده از منابع هم مهم نیست.بدلیل کارم باید امنیت سیستممم بالا باشه.
فقط مثل کاسپر هر دقیقه دنگ و فنگ کرک هم نداشته باشه!
مرسی
سلام به همگی ،،، ميخواستم يه مشورت ازتون بگيرم ،، سيستم امنيتی لپتاپ من متشکل از 4 تا برنامه هستش:
AVIRA Antivir 9 -Personal free edition
Agnitum outpost firewall pro 6.5
Malware bytes anti malware
USB disk security
از lan و wifi و ... خيلی استفاده ميکنم، روزی 10 جور flash memory هم بهش ميزنم و تا حالا هيچ مشکلی نداشتم ، فقط يه مشکلی که دارم اينه که بعضی وقتها که windows بالا مياد، آرم آويرا باقی ميمونه و نميره و مجبورم که reset کنم، البته hang نميکنه و فقط بايد خيلی معمولی reset کنم، مشخصه که avira و outpost با هم conflict دارن چون در همين لحظه آرم outpost در قسمت quick lauch هم freeze ميشه،،،، البته به ندرت اينجوری ميشه، مثلا هر 10-12 باری که تازه laptop رو روشن ميکنم يه بار اين اتفاق ميوفته و بايد reset کنم،،
در اين تست matousec فايروال online armor personal رو ديدم ، نظرتون در موردش چيه ؟ ارزش داره جايگزين outpost بکنمش؟ با avira مشکلی نداره؟
دوست عزيز سوال شما ارتباطي با محتواي اين تاپيك نداره.يا سوال خود را در تاپيك Avira و يا در تاپيك Outpost مطرح كنيد.لطفا از فونت معمولي هم براي نگارش مطالب خود استفاده كنيد.نقل قول:
من بيشتر در مورد online armor پرسيدم، چون تاپيک نداره، ميشه با outpost مقايسه اش کنيد....
كار مقايسه فايروالها يك كار تخصصي است و اينطور نيست كه كسي بگه فلان فايروال قدرتمند تره.معيار و ملاك بررسي قدرت فايروالها در زمينه هاي مختلف تستهايي است كه توسط موسسات معتبر و تخصصي صورت ميگيره كه نتايج آن اعلام شده است.توصيه من هم مراجعه به همان تستهاي انجام شده ميباشد.نقل قول:
اگه میشد فقط با فایروال کسپر کار کرد عالی میشد چون من اصلا با آنتی ویروسش حال نمیکنم!
سلام سایت matousec طی تستی که در june 2009 انجام داد نتایج رترین فایروالها رو اعلام کرد در تست قبلی کهhamilton عزیز ارائه داده بود کسپر تونسته بود بعد از online armor مقام دوم رو کسب کنه ولی در آخین تست
به مقام چهارم رسید که جای سوال داره و pc tools که در تست قبلی مقام دهم!!!! رو داشت در این تست با یک نسخه ارتقا به مقام دوم دست پیدا کرد
نتایج هر دو تست رو براتون میزارم
نتیجه تست قبلی:
نتیجه جدیدترین تست:
بهرحال online armor در هر دو تست مقام اول رو داره ولی جالبه که توی این تست حتی یه تاپیک مستقل نداره
جالبتر اینکه فایروالهای معروف مثلnod symantec رو رده های پایین هستند
لیست فایروالهای ضعیف در تست جدید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایروالهایی مثل پاندا و نود در رده های پایین هستند
موفق باشید
نتیجه تست قبلی:
نتیجه جدیدترین تست:
خوب اینکه الان جفتش یکی هست که!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام تصحیح شد