آقا من از نسخه ی پ/لیش استفاده می کنم ولی چون کرک نشده فقط درایو C رو اسکن می کنه!!!!نقل قول:
اگه یه لاینس داری بذار حتی برای 3-4 ماه باشه!!!:13:
آقا من از نسخه ی پ/لیش استفاده می کنم ولی چون کرک نشده فقط درایو C رو اسکن می کنه!!!!نقل قول:
اگه یه لاینس داری بذار حتی برای 3-4 ماه باشه!!!:13:
نسخه Avira Premium Security Suite 7.03.00.21 اين برنامه موجوده كه تا تاريخ December / 2011 اعتبار هم داره اگر دوستاني تمايل به دانلود اين برنامه دارند ميتونند از لينك زير استفاده كنند ولي براي فقط آنتي ويروس اين برنامه چيزي پيدا نشد.نقل قول:
دانلود Avira Premium Security Suite 7.03.00.21
در ضمن يك نكته را هم خدمت دوستان بگم و اينكه در تعدادي از سايتهاي خارجي ديدم كه ميگفتند Key موجود براي اين Package هم در ليست سياه قرار گرفته.ظاهرا شركت سازنده اين آنتي ويروس چند روز بعد از قرار گرفتن اين Key در اينترنت آنرا شناسايي و در ليست سياه قرار داده.کد:http://fileho.com/download/f6fdf9401025/PremiumSS7030021.rar.html
سلام.
این لینکو که یکی از دوستان گذاشته بود دیدم.
Norton Antivirus2007 بهتر از Bitdefender10 pro عمل کرده بود .
Error 404 - File not foundنقل قول:
The requested file could not be found.
عیبی نداره.
تو همون صفحه که Error داد برو روی گزینه Comparatives و از لیست تاریخ ها گزینه مربوط به February 2007 را انتخاب کن.
سلام دوستان عزیز
اخیرا سایت av-comparatives.org بنا به درخواست بازدید کنندگانش سه آنتی ویروس دیگر را جهت تکمیل نتایج مربوط به
تست ماه فوریه خودش به طور مجزا تست کرده است که نتایج آن جهت اطلاع دوستان عزیز در زیر آورده می شود :
نتایج مربوط به CA Antivirus 2007 ( همان آنتی ویروسی که قبلا اینترنت سکوریتی زون آلارم از آن استفاده می کرد ) :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتایج مربوط به آنتی ویروس سوفوس نسخه 2:
نتایج مربوط به اینترنت سکوریتی پی سی سیلین 2007 :
پست تکراری حذف شد.:blush:
پست تکراری حذف شد.:blush:
خوب الان دوست عزيز به نظرت دانلود كنيم؟اگر تو ليست سياه باشه كه ارزشي نداره.من تعجب ميكنم كه چرا تا حالا اين اويرا را كرك نكردند.از مك افي و نورتون كه سخت تر نيستنقل قول:
من نظري براي دانلود اين آنتي ويروس ندارم.من خودم تا زمانيكه آنتي ويروسهاي خوب و قدرتمندي نظير كاسپر يا NOD32 وجود دارند و در تستهاي مختلف و معتبر نيز عملكرد عالي آنها به اثبات رسيده سراغ آنتي ويروسهاي ديگه ولو اينكه قدرت بالايي هم داشته باشند ولي سريال يا كرك معتبري براي آپديت نداشته باشند نميروم.چون آنتي ويروس هرچقدر هم قدرتمند باشه ولي اگر نتوان آنرا آپديت كرد عملا به هيچ دردي نميخوره.نقل قول:
اينكه چرا اين آنتي ويروس و برخي آنتي ويروسهاي ديگر نظير پاندا كرك نشده اند را بايد افراد صاحبنظر پاسخ بدهند كه دليل اين كار چي ميتونه باشه.
آقا من یه سوال برام پیش امد!!!
چرا وقتی یه سری آنتی ویروس های دیگه نظیر AVIRA AntiVir و یا TrustPort هستند که از کسپر نمره های بهتری گرفتن باز هم خیلی ها می گن که کسپر خیلی بهتره؟
((((البته در این که کسپر آنتی ویروس باحالی هست هیچ شکی نیست!!!))))
نورتون 2007 که هیچ سریال نامبریش کار نمی کنه؟!
آنتی ویروس nod32 بهتره یا kaspersky چون من می خوام nod32 رو پاک کنم و kaspersky رو بریزم
خوب .من هنوز بعد اين چند سال يه انتي ويروس سبك و قوي و داراي اپديت و ساپورت مناسب كه مشكل كرك هم نداشته باشه پيدا نكردم.هر روز هم دارم يه انتي ويروس دانلود ميكنم كه هر كدام يه جاش ميلنگه.البته خودم اويرا كلاسيك دارم و فوق العاده ازش راضي هستم(انگار اصلا به سيستم فشار نمياره)ولي چون بايد براي سيستمهاي ديگه هم نصب كنم چون چند وقتي هست كه سايت اويرا لايسنس رايگان را به روز نميكنه به مشكل خوردم
هردوي اين آنتي ويروسها در رديف بهترينها هستند.با نصب هر كدام از اين دو آنتي ويروس انتخاب درستي را كرده ايد.نقل قول:
مگر شما از آخرين كركي كه براي محصولات كمپاني Symantec آمده استفاده نميكنيد؟اين كرك ميتونه تا 11 سال (طبق نوشته موجد در كرك) آنتي ويروس شما را رجيستر و قابل آپديت كنه.نقل قول:
دیگه چرا خبری از تست های جدید نیست؟
نه تست آنتی ویروس ها
نه تست فایــــــــروال ها
نه تست آنتی تروجان ها
دیگه چرا هیچکی تست نمیذار؟
به نظر من Nod32 بهتره و رجیسترش خیلی راحت تره و همینطور آپدیت کردنش
اما واقعا نورتون به درد سیستمهای خونگی نمیخوره -- خیلی سنگینه
به نظر من:
NOD 32==>Kaspersky==>Norton
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
اخیرا نشریه معروف PC World که از موسسات باسابقه در زمینه رایانه می باشد هشت آنتی ویروس معروف را مورد
بررسی و آزمایش قرار داده و با هم مقایسه کرده است اگرچه این تست فقط هشت آنتی ویروس را در برمی گیرد ( به
ویژه جای آنتی ویر خالی است ) ولی چون قسمت مربوط به تست آنتی ویروسها بر علیه کدهای بدخیم مختلف توسط
موسسه بسیار معتبر AV-Test.org انجام گرفته است اهمیت ویژه ای دارد . در این تست تعداد موارد مثبت کاذب
( یعنی مواردی که آنتی ویروس به اشتباه یک فایل سالم را به عنوان ویروس شناسایی می کند ) و
قدرت مقابله با ویروسهای پلی مورفیک ( که سخت جانترین ویروسها هستند ) و قدرت
پاک سازی فایلهای آلوده را نیز بررسی کرده است.علاوه بر اینها میزان کند شدن سیستم یا نرم افزارهای دیگر
توسط آنتی ویروس نیز بررسی شده است .یعنی بعد از مدتها با یک تست همه جانبه طرف هستیم که توسط افراد
متخصص انجام شده است .همانطور که می بینید کاسپرسکی رتبه اول را کسب کرده است و در رتبه های بعدی
نورتون و بیت دفندر قرار دارند .البته این نشریه به چیزهایی مانند قیمت , سهولت کار با آنتی ویروس و سازگاری با
ویستا نیز نمره داده است که همگی در امتیاز نهایی دخیل هستند و اما تعداد نمونه های به کار رفته در این تست :
File viruses: 191029
Macro viruses: 73117
Script viruses: 1184
Polymorphic viruses: 1895
ActiveX controls: 9
Backdoors: 107106
Bots / Zombies: 97215
Trojan Horses: 341993
Adware samples: 14517
Dialer: 56099
Total: 884164
لینک :
باز اگر سوالی بود من در خدمت هستم.:11:
قربونت دمت گرم مثل همیشه کامل
یه سوال هنوز بر روی سوئیت ها آزمایشی انجام نشده می خوام ببینم اینترنت سکوریتی نورتون تو کدوم رده هستش
دوست عزیزنقل قول:
نیازی به تست مجزای سوییتها نیست .آنتی ویروس موجود در این سوییتها تفاوتی با آنتی ویروسهای مجزایی که در این
تستها مورد استفاده قرار می گیرند ندارد و برای تست فایروالها هم می توانید به تاپیک مقایسه فایروالها سری بزنید .
خوب این دیگه سوال کردن داره؟نقل قول:
200% کسپر بهتره!!!
من با هر دو کار کردم!!!
هیچی کسپرسکی نمیشه!!!
به نظرم که بعد از اون :
Avira AntiVir
BitDefender
Eset Nod32
Norton
TrustPort
سلام دوست عزیزنقل قول:
چرا در این تست از Avira Anti Vir,TrustPort که همیشه در مکان های بسیار بالاتری بودند تست به عمل نیومده؟
اگر مقاله مربوطه و نحوه انجام تست را بخوانید می بینید که این تست فقط بر روی برنامه های آنتی ویروس ( نه اینترنتنقل قول:
سکوریتی ها ) بر روی پلتفورم ویندوز ویستا صورت گرفته است بنابراین آنتی ویروسهایی که در زمان انجام تست نسخه
منطبق بر ویستا را نداشته اند ( مانند آنتی ویر یا F-Secure ) و یا نسخه آنتی ویروس خالی ندارند ( مانند مک آفی ) تست
نشده اند.
تنها نرم افزاری که هم خیلی قوی و قابل نفوذ از طرف هکر ها زون آلارم هست من در بعضی از سایت ها یا در چت که میروم یک پیغام می دهد که مثلا یک حمله هکری را بلوک کرده این فایروال با نود 32 سازگاری کامل دارد و من با داشتن این دو هیچ مشکل ویروسی و اسپی واری برایم پیش نیامده است
Avira Premium Security Suiteنقل قول:
100% تست شده
دارم خودم ازش استفاده میکنم
:8: :8:
حالا نظر اساتید محترم !
anti vir ! خوبه ؟
یا بده !؟
حالا من كه جزو اساتيد نيستم ولي به نظر من خوبه تستها هم كه معلومه هميشه تو رده بالا هستش
یکی از مهمترین قسمت های بالا بردن امنیت در کامپیوتر نصب یک آنتی ویروس خوب هست . انتخاب یک آنتی ویروس خوب از واجباته . سایت virus.gr به تازگی ۵۲ آنتی ویروس مختلف رو تست کرده بدین صورت که این آنتی ویروس ها رو بر روی یک کامپیوتری که روی آن ۱۷۴۷۷۰ ویروس بود نصب کرده و عملکرد این آنتی ویروس ها رو از نظر شناسایی و نابودی این ویروس ها مورد بررسی قرار داده و به نتیجه زیر رسیده :
۱. Kaspersky version ۷.۰.۰.۴۳ beta - ۹۹.۲۳%
۲. Kaspersky version ۶.۰.۲.۶۱۴ - ۹۹.۱۳%
۳. Active Virus Shield by AOL version ۶.۰.۰.۳۰۸ - ۹۹.۱۳%
۴. ZoneAlarm with KAV Antivirus version ۷.۰.۳۳۷.۰۰۰ - ۹۹.۱۳%
۵. F-Secure ۲۰۰۷ version ۷.۰۱.۱۲۸ - ۹۸.۵۶%
۶. BitDefender Professional version ۱۰ - ۹۷.۷۰%
۷. BullGuard version ۷.۰.۰.۲۳ - ۹۶.۵۹%
۸. Ashampoo version ۱.۳۰ - ۹۵.۸۰%
۹. eScan version ۸.۰.۶۷۱.۱ - ۹۴.۴۳%
۱۰. Nod۳۲ version ۲.۷۰.۳۲ - ۹۴.۰۰%
۱۱. CyberScrub version ۱.۰ - ۹۳.۲۷%
۱۲. Avast Professional version ۴.۷.۹۸۶ - ۹۲.۸۲%
۱۳. AVG Anti-Malware version ۷.۵.۴۶۵ - ۹۲.۱۴%
۱۴. F-Prot version ۶.۰.۶.۴ - ۹۱.۳۵%
۱۵. McAfee Enterprise version ۸.۵.۰i+AntiSpyware module - ۹۰.۶۵%
۱۶. Panda ۲۰۰۷ version ۲.۰۱.۰۰ - ۹۰.۰۶%
۱۷. Norman version ۵.۹۰.۳۷ - ۸۸.۴۷%
۱۸. ArcaVir ۲۰۰۷ - ۸۸.۲۴%
۱۹. McAfee version ۱۱.۰.۲۱۳ - ۸۶.۱۳%
۲۰. Norton Professional ۲۰۰۷ - ۸۶.۰۸%
در بالا شما ۲۰ آنتی ویروس برتر رو مشاهده می کنید . نکته جالب توجه این لیست اینه که ۴ گزینه اول مربوط به کمپانی کاسپراسکای هست . شخصا این آنتی ویروس رو بهترین آنتی ویروس حال حاضر می دونم . اگر کامپیوتری نسبتا قوی دارید پیشنهاد می کنیم حتما از این آنتی ویروس استفاده کنید . گزینه هایی دیگری که ما پیشنهاد می دیم BitDefender ، Nod۳۲ و F-Secure هست . از ما می شنوید نورتون رو فراموش کنید …
عصرونه
نام 10 آنتی ویروسی که شرکت مایکروسافت آنها را تضمین کرده را به همراه توضیحاتی از مزایا آنها می توانید مشاهده کنید
Windows XP Security Software Providers
We recommend that you install security software to help protect your computer from viruses and other security threats, and that you keep your security software up to date.
The companies listed below provide security software that is compatible with Windows. Just click the company name to see the Windows-compatible product they offer.
Important: Before you install antivirus software, check to make sure you don't already have an antivirus product on your computer. If you do, be sure to remove the product you don't want before you install the new one. It can cause problems on your computer to have two different antivirus products installed at the same time.
F-secure هم از دیتابیس کاسپراستفاده می کنه
1=BitDefender
2=Kaspersky
3=F-Secure Anti-Virus
4= PC-cillin
5=ESET Nod32
6=McAfee VirusScan
7=Norton AntiVirus
8=AVG AntiVirus
9=CA Antivirus
10= Norman Virus Control
11= AntiVirusKit
12=AVAST!
13= Panda Titanium
14=F-Prot
156= PCTools AntiVirus
16= ViRobot Expert
17=WinAntiVirus
18=CyberScrub AntiVirus
19=The Shield AntiVirus
20=Windows OneCare
این لیست 20 ویروس یاب برتر سال هست که بیت دفندر توانسته عنوان بهترین ویروس یاب رو به خودش اختصاص بده و بعد از ان کاسپر اسکای البته من خودم از nod32 استفاده میکنم که تنها دلیلش که نتونست مقام بالای رو به دست اوره سخت بودن تنظیماتشه
Nod32 is a first-rate antivirus program that offers several levels of superior protection. However, the product is somewhat hard to understand because of the technical jargon and wouldn't be our first choice for the average home user.
پلی سیلین امسال با ارایه نرم افزار سیکورتی سنتر ساده و قدرتمند خویش توانست خودش رو به مراحل بالاتر برسونه و مقام 4 رو بدست اوره
اینم دلیلی که برای اول بودن بیت دفندر 10 نوشته شده
Bit Defender is easy to use, simple to install, has a great feature set and at $24.95, it won’t break your bank account. Anyone who spends time on the Internet knows the importance of anti–virus software; BitDefender will keep your computer virus–free and running smoothly.
دوست عزیز میشه منبعش رو بگید؟
می خوام بدونم معتبر هستش یا نه؟
دوست عزیز
لطفا منابع اطلاعاتی را که ارایه می دهید بنویسید اکثر سایتهایی که این گونه مقایسه ها را انجام می دهند اعتبار درست
و حسابی ندارند .
در مورد اینکه 100% معتبر هست من نمیدونمنقل قول:
اما تا انجا که من برسی کردم اکثر سایتهایی که مقایسه رو انجام میدند شبیه اینه و در 99 در صد انها بیت دفندر و کاسپر اسکای در صدر جدول هستند
من خودم کاسپر اسکای و nod32 رو ترجیح میدم نود رو به خاطر اینکه حجم کمی از رم اشغال میکنه و در سال 2005 هم بهترین ویروس یاب شده
و کاسپر اسکای رو هم به خاطر سادگی و قدرتمندیش
لطفا لینک منبعتان را هم بگذارید .نقل قول:
سلام دوستان عزیز
نتیجه یک تست دیگر در مورد آنتی ویروسها .اینبار هم از Av.org که یکی از چند سازمان معتبر و مستقل تست کننده آنتی ویروسها است .این تست که اخیرا انجام شده است بر روی 606901 فایل آلوده صورت گرفته است که شامل :
backdoors 68,864
407,487 Trojan Horses
47,891 bots (zombies)
82,659 worms
همانطور که می بینید این مجموعه حاوی ویروسها نیست و بدافزارهای غیرویروسی را شامل می شود.
این تست را که اخیرا انجام شده است را می توانید با تست صورت گرفته در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مقایسه کنید :
منبع تست :
میشه لینک Avk 2007 رو بزارید؟
دوست من طرف این آنتی ویروس نرو از دو انجین کاسپرسکی و آواست استفاده می کند و سیستمت را به زانو درنقل قول:
می آورد .میزان شناسایی ویروسها همه چیز نیست.