تو پست اول كامل توضيح داده شده دوست عزيز.
يكي براي توي كامپيوتر هست و يكي براي خود گوشي
Printable View
تو پست اول كامل توضيح داده شده دوست عزيز.
يكي براي توي كامپيوتر هست و يكي براي خود گوشي
+کد:http://rapidshare.com/files/149807421/Drakkarious_3.01_FP1_FP2___PreFP1.rar
Drakkarious 3.01+
xplore +
Mobile Signer+
را نمی تونم نصب کنم !
گوشیم همون error ساین کردن را می ده !
چی کنم !
nokia e65
پیغام عدم ساین نمیده احتمالا.
بلکه پیغام اکسپایر میده.
تاریخ گوشیتون را به عقب ببرید و نصب کنید.
آقای امینی سلام
میشه لطفاً برنامه signer رو توی یه سایت دیگه آپلود کنی آخه آدرسی که توی پست اول دادی ----- شده ( یا حداقل برای من که اینطوریه)
ممنون
درخواست دادم که تو خود سایت آپلود بشه.
فایل موجود در پست اول ، در سرور سایت ضمیمه شد.
از hellocarbide استفاده کردم ! فعلا کردم !
برم تست کنم ببینم نرم افزاری نصب می شه یا نه !
باز هم از همه ممنونم 1
من ازراه اول که میخام هک کنم در مرحله 4 که میخام extractکنم اخطار میده که no viewer found.گوشیم 6120cهست.باید چکار کنم
Request
1- آیا ساین N95 از طریق ساین با Cer فرق داره چون من 6220 رو با cer ساین کردم ولی N95 به همون روش نشد
اگر کسی می تونه منو راهمایی کنه بی زحمت دریغ نکنه! ممنون
2-در ضمن روشی هست که یه برنامه ساین شده رو Unsign کنیم؟
(چون میخام برنامه ای که برای یه گوشیه دیگه ساین کردم رو یه گوشی دیگه ساین کنم و فایل قبلی رو نمیشه ساین کرد و فایل ساین نشده رو پاک کردم)
ممنون از همه به خصوص آقا امین و آقا مجتبی
سلام دوست عزیز.
نه روش ساین برای همه گوشی ها مشاابهه.
چرا نتونستی با همون روش ساین کنی؟
2- وجود داره همچین برنامه ای ولی من نمی دونم چی هست.
پیدا کردم بهت خبر میدم.
من وقتی برنامه ها رو ساین میکنم و بعدش میخوام نصبشون کنم Update Error میده ممنون میشم راهنماییم کنید
باتشکر لطفا فایل های مخصوص برای هک ان 78 برام بزارید باراهنمایی گام به گام جهت استفاده متشکرم
باتشکر لطفا فایل های مخصوص برای هک ان 78 برام بزارید باراهنمایی گام به گام جهت استفاده متشکرم عزیز
از همون روش hellocarbide پست 1 استفاده کنید.
دوستان یه سوال واسم پیش اومده می خواستم نظر شمارو هم در این مورد بدونم ؟!!!
انصافا مثلا اون مغازه هایی که واسه گوشی ها برنامه و تم و gps نصب می کنند از چه روشی استفاده می کنند ؟
چون اگه قرار باشه که به طرف بگن برو مثلا بعداز 3روز بیا تا من فایل certificate مربوط به گوشیتو از اینترنت بگیرم که نمیشه !
و اونا خیلی سریع در عرض چند دقیقه همه ی این کارارو انجام می دن !!!
می خواستم بدونم اونا از چه روشی واسه نصب برنامه ها و gps و بازی های n-gage استفاده می کنند ؟
اونا هم از روش هک استفاده می کنند.
یه سری گوشیا که با روش هک قدیمی helocarbide در 3 سوت هک میشند.
یه سری هم که جدید اومدند با روش جدید هک میشند.
که این روش جدید فقط ظاهرا فایل cer می خواد که اونم 3 روز نیست و 12 ساعته حله.
سلام.من فایل های کی و سر رو توی تاپیک درخواست دادم.برنامه مپ درایورو ساین کردم اما این پیام رو میده:certification may not be valid or phon date seting may be incorecct در ضمن تاریخ گوشیم 2009/01/30 هست
تاريخ گوشي و كامپيوترتون را بروز كنيد.
:19:سلام به دوست خوبی که این مطالبو برا همه میزاره که استفاده کنن.یه مشکلی پیش اومده که برنامه دراککیوس از سایت رپید شیر دانلود نمیشه...!ایراد از سایته یا چیزه دیگه است.؟
ايراد از سايت نيست.
لينك سالمه.
شما كجاي دانلود براتون مشكل به وجود اومده؟
سلام .آقا دست مریزاد داره کارتون.من از روش بینپدا گوشیمو هکیدم!رو 5700 میجوابه.خیلی مرسی.اگه هم راجع به فایل های رار بیشتر توضیح بدین ممنون میشم
كدوم فايل ها منظورتونه؟
سلام
من یه مشکلی دارم.با فایلهای cer & key که توی تاپیکش سفارش دادم نمیتونم برنامه mapdrive برای هک گوشی نوکیا 5800 رو ساین کنم.با برنامه SignSiS.exe ساین میکنم اما ارور cer میده ونصب نمیشه.دیگه کلافه شدم.یه سوال داشتم اینکه فایلهای cer & key که توی تاپیکش درخواست دادم برای گوشی من و چندتا گوشی دیگه از هرکدوم یک فایل بصورت مشترک گذاشته بود.می خواستم بدونم که همچین چیزی امکان داره که چندتا گوشی از یک فایل cer &key استفاده کنند؟
بله ممکنه.نقل قول:
ولی اگه فکر می کنی مشکل از فایل cer هست به سایت زیر برو و سفارش بده.
در عرض کمتر از 10 ساعت فایلت آماده میشه:
کد:http://andy.ehandysoft.com/devcert.php
مرسی همشهری.الان دارم میرم اونجا درخواست بدم
دوست عزیز میشه با ما بگید کدوم یکی از این روشهای هک روی 5800 جواب میده؟
با این روش:
ورژن 1.03 HeloOX که تو صفحات آخر اون تاپیک هست، بهترین گزینه برای هک این گوشیه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
ببخشید این دو فایل capson و capsoff رو وقتی اجرا میکنی باید صفحه ای باز شه یا نه؟
اخه من n78 دارم و وقتی این دو تا فایل رو میخوام اجرا کنم هیچ پنجره ای باز نمیشه!!!
نه پنجره باز نمیشه.
فقط حالت هک فعال و غیر فعال میشه.
این را می تونید از تو x-plore بفهمید.
مثلا دسترسی به پوشه sys
نمیدونم چرا هرچی capson / capsoff رو میزنم باز هم دسترسی ام به sys آزاد نمیشه. هنوز نتونستم گوشی n79 ام رو هک کنم!
عزیزم باید پچم فعال کنینقل قول:
با سلام
من یک گوشی n82 ورژن 30.0.019 بتازگی خریداری کردم و اطلاعات هک کردن را اصلا بلد نیستم برای هک و ساین کردن برنامه ها از قبیل gps ساده ترین و ابتدایی ترین کدام است
نقل قول:شما هر 2 بايد با روش HelloOX گوشيتون را هك كنيد.نقل قول:
روش بسيار ساده اي است.
گوشی من 5800 هست کدوم روش بهتر هست هک گوشی یا هک برنامه ؟
حال و حوصله بهم ریختن گوشی رو ندارم و اینکه اشکالات عجیب غریب توش پیدا بشه فقط برا نصب برنامه جی پی اس میخوام
شما فایل cer را درخواست بددید و بعد برنامه را با فایل cer ساین و نصب کنید.
اگه می خواید هک هم کنید برای گوشی شما فقط روش 1 یعنی HelloOX جواب میده.
هیچ کار فوق العاده ای هم نداره. گوشی را هم به هم نمیریزه.
دسترسی به فایل های سیستمی در 5ثانیه حتی درگوشیهای هک ناپذیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استثنایی ..... بسیار کاربردی
این فایلی که براتون میذارم یک x-plore است که توناییهای فوق العاده داره شامل
1- دیده بانی وضعیت باطری
2- دیدهبانی وضعیت مموری
3- ریستارت گوشی
4- توانایی کنترل نورگوشی
5- و.............
6- وازهمه مهمتر هک گوشی ودسترسی به فایلهای سیستمی ونمایش تمام برنامه های در حال اجرا که می توان انرا یک task manager بسیارقوی هم دانست این برنامه درتمام گوشی های هک ناپذیرواپدیت شده مثل رژن 31ان 95و بقیه گوشیهایی که با هک مشکل دارند کارمی کند ودرعرض 5ثانیه شما می تونیدانرانصب وبه فایل های سیستمی گوشی دسترسی پیداکنید وازدیگرمزایای بی شماراین برنامه استفاده کنید .حجم فایلها هم بسیار کم می باشد
ضمنا ازمدیران محترم درخواست دارم درصورت صلاحدید وبه منظور استفاده همگان ازاین برنامه ان رادرصفحه اول قراردهند .کاربران از2فایل .فایل مربوط به گوشی خودرا دانلودکنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق وپیروز باشید
ضمنا فایل اول مربوط به گوشی های s60 3rd 9.1وفابل دوم مربوط به گوشی های s60 3rd 9.2می باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه ای که ساین میشه رو همه گوشی ها نصب میشه ؟ یا فقط برا اون گوشی که imei اونو به سایت opda دادم نصب میشه ؟
فقط برا همون imei که براش فایل cer را گرفتید.
گوشي من e71 نتونستم روش هك اونو پيداكنم يكي به من كمك كنه.
روش HelloOX روي همه گوشي ها جواب ميده.