مشخصات سیستمتون رو هم بنویسین ببینیم مشکل از کجا آب میخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط khatamifar
Printable View
مشخصات سیستمتون رو هم بنویسین ببینیم مشکل از کجا آب میخوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط khatamifar
سي پي يو : پنتيوم 4 - 3 هزار
رم: 512
گرافيك : 256 وين فست
مادربورد : گيگا
هارد : 80 ساتا
يكي كمك كنه ببينم چه خبره ؟!! :biggrin:
راستي من دو تا ويندوز دام كه يكيش خراب شده :laughing:
ببخشید که پریدم وسط حرفهاتون .
اما فکر کنم مشکل از سی پی یو شما باشه . چون من هم با این بازی روی سی پی یوهای 3 هزار و 64 بیتی مشکل داشتم .
من هيت من بلاد ماني رو راحت بازي كردم ها !!! :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط EhsanHF
این مشکلی بود که من هم با Nfs توی سیستمهای 3 هزار داشتم . ولی با باقی بازیها راحت بودم . البته اگه با تجربه ها بیان میتونن نظر من رو تائید یا تکذیب کنن . چون من فقط حدس میزنم .
چون بقیه سخت افزارهای شما برای بازی عالین .
يعني دكتر هيچ اميدي نيست !!!! :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط EhsanHF
يعني بايد تو كف بازي بمونم . :sad:
چرا بقيه نميان كمك كنن .
امروز خيلي خلوته !!! :blink:
اميد جون كجايي ?!!!نقل قول:
نوشته شده توسط OMID
اي ايها الناس به من يك كمكي بكنيد.
با سلام
كسي سيو 4نفر مانده تا رازور را داره من سيوم پاك شده نميخوام از اول يا از اخر بازي كنم حدودا 90% بازي را رفتنم
خيلي ممنون
یه نفر به من بگه وقتی این ریزر رو بردیم و اونهمه پلیس میان دنبالمون باید چیکار کنیم . بگید از چه راهی باید حرکت کنم تا این دختره ج بهم زنگ بزنه. تازه وقتی به اون نقطه رسیدم باید چیکار کنم. ممنون میشم.
من اين بازي رو حدود چند ماه پيش تموم كردم . خيلي محشره . شما بايد در آخر موقعي كه پليسها دنبالت هستن از طريق نقشه به نقطه مورد نظر بري كه اين نقطه در اصل يه خيابون فرعي جنب اتوبان اصليه كه به صورت سر بالايي هست كه اگه بري تو اين خيابون و گازشو بگيري بايد يه پرش خوب به سمت ديگر پرتگاه بكني كه بازي اونجا تموم ميشه .نقل قول:
نوشته شده توسط nima_kiyaniyan
سلام من Save مراحل رو مي خواستم هر چندتا كه باشه و پول بينهايت
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط lord_theone
اين لينك را نگاه كن هرچي بخاي توي اين صفحه است :happy:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .3%20[MULTI]%20Win98%20Fix%20Patch
سلام
من در حال شکست دادن نفر سوم بلک لیستم، ولی نمیدونم منظور از Tag 32 Police توی Milestone چیه و برای بردنش چیکار باید بکنم؟
ممنونم
به من تازه وارد كمك كنيد وقت مسابقه با نفر فكر كنم چهارمي باشه دور دوم وقتي كه سرعت سنج بزرگ رو تصوير هستش ماشين همچين كه راه ميفته خراب مشه چيكار كنم
عزیزم دندرو عوض نمیکنی و دمای موتور بالا میره و Block Engine میشه چون اگر در بازی دندرو انومات هم کرده باشین در این نوع مسابقه (DRAG) دنده دستی میشهنقل قول:
نوشته شده توسط mahdia2006
مي خواستم بدونم به هيچ شكل نمي شه مست وانتد را به صورت آنلاين بازي كرد؟
با سلام
دوستان لطفا كمك كنيد من دي وي دي بازي Nfs Most Wanted را گرفتم و بعد از نصب براي بار اول كه وارد ميشم تا هر موقع كه بازي ميكنم مشكلي پيش نمياد ولي ديگه بعد از آن باز ران نميشه و وارد بازي نميتونم بشم
حتي ويندوز را عوض كردم ولي باز همانطور بود لازم به توضيح است كه من همه بازيها را دي وي دي ميگيرم مثل : هيتمن / فيفا 2006 / هالف لايف 2 و... و با هيچكدام مشكلي ندارم ولي اين يكي منو كلافه كرده
لطفا مديران و اساتيد كمك كنند .
با تشكر
با سلام
دوستان لطفا كمك كنيد من دي وي دي بازي Nfs Most Wanted را گرفتم و بعد از نصب براي بار اول كه وارد ميشم تا هر موقع كه بازي ميكنم مشكلي پيش نمياد ولي ديگه بعد از آن باز ران نميشه و وارد بازي نميتونم بشم
حتي ويندوز را عوض كردم ولي باز همانطور بود لازم به توضيح است كه من همه بازيها را دي وي دي ميگيرم مثل : هيتمن / فيفا 2006 / هالف لايف 2 و... و با هيچكدام مشكلي ندارم ولي اين يكي منو كلافه كرده
لطفا مديران و اساتيد كمك كنند .
با تشكر
سلام بر همه .
كسي مي دونه موستو چه طوري مي شه مالتي پليرش كرد ؟ با شبكه لن .
من هر كاري كردم نشد . حتي به توصيه كمپاني Ea پچ 1.3 را نصب كردم بازم درست نشد . لطفا راهنماييم كنيد !!
به بنده مي گويند خداي شبكه :نقل قول:
نوشته شده توسط ASUS POWER
شما براي راحتي كار بهتر است از هاماچي استفاده كنيد يا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
In Windowse click start menu -> Settings -> Network Connections
Click on Local Area Connection -> Disable -> Internet connection will disable
Start NFS Most Wanted and create LAN server
LAN Play -> Create Server -> Create Game -> Select mode and track
Minimize the game -> start menu -> Settings -> Network Connections
Click on Local Area Connection -> Enable -> Internet will re-enable
Wait for players -> The game will start
برا اينكه وارد شبكه ي ساخته شده توسط دوستان خود شويد :
Start game -> LAN Play -> Join -> Session Match -> Enter
Game Room list will appear where u can choose your mode and join there
شاد باش !
با سلام
لطفا مديران و اساتيد كمك كنند و يكي جواب بده .
با تشكر
بچه ها ممنون میشم اگه کمکم کنید من مشکل در نصب بازی دارم بعد از اینکه DAEMON Tools نصب میکنم ودر ادامه مرحل نصب روی ImageSetup.exe کلیک میکنم پیغام خطا میده
newroza2002 مشکل از سیدیه بهتره عوضش کنی!!
+_+_+_+_+
kevin شما بهتره بصورت دستی ایمیج ها رو مونت کنی
سلام
یکی لطف کنه فایل d3dx9_26.dll خودشو برای من اپلود کنه.اخه موقع اجرای بازی پیغام میده که این فایل رو نداری
توی پوشه ی سیستم 32 پیدا میشه
ممنون
موفق باشید
;) ;) ;)
میشه بیشتر توضیح بدید منظورتون نمیفهمم
ممنون p30gamer جاننقل قول:
نوشته شده توسط P30Gamer
منتها لینکی که دادی مال فایلd3dx9_27 هست من d3dx9_26 رو خواستم .البته خودم قبلا این فایل رو از همین سایت گرفتم ولی مشکل حل نشد.من با یکی از دوستام صحبت کردم گفت که حجم این فایل توی کامپیوترش 2مگا بایته ولی اینی که این سایت گذاشته 1مگا بایت برای همین گفتم که از کامپیوتر خودتون اپلود کنید.
ممنون
موفق باشی
;) ;) ;)
توي چندين سايت كه نگاه كردم اين فايل بيشتر از 1 مگابايت نبود.فايل رو از ادرس زير بگيريد.نقل قول:
نوشته شده توسط S@eid
X_man وP30Gamer عزیز خیلی ممنون.
هرکاری کردم نشد.فکر می کنم علاوه براین فایل چندتا دیگه هم کم داشت..
خلاصه مجبور شدم ویندوزم رو عوض کنم که خدا رو شکر جواب داد..
اخه من تازه داشتم با این بازی حال می کردم الان هم نفر هفتم بلک لیستم.
موفق باشید و موفق باشم.
;) ;) ;)
نقل قول:
نوشته شده توسط nimo
اخه پسر خوب! چه جوري 3.9 گيگابايت رو با اين اينترنت پيزوري دانلود كردي؟
به ما هم ياد بده!!!!!!!!!!!!!
جنا کوین بهتره ImageSetup.exe رو همون جا که نصب کردی بریزی بعد امتحان کنی
S@eidجان
اون فایلی که شما میخواین با Direct x 9cرو ویندوز نصب میشه
دقت کن اخرین ورژنDirect xباید نصب کنی.
كاملا درست ميگي علي جان...منم اين موضوع رو بعد نصب ويندوز موقعي كه داشت فايل هاي Direct رو نصب مي كرد فهميدم :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط Ali_p30
ممنون
موفق باشي
;) ;) ;)
درود بر همه دوستان
من بازی رو بدون هیچ مشکلی نسب کردم 4 سی دی است و فکر کنم ورژن 1.3 است
ولی پس از یکی دو مسابقه سیستم ریست می کند
ویندوز من XP سرویس پک 2 است
و یک رم 512 و یک رم 256 باهم روی دستگاه من است
لطفن کمک کنید
در صورت امکان به
arash_ufo @yahoo.com
میل بزنید
P30Gamer ممنون
از دوستان كسي تراينر براي ورژن 1.3 سراغ نداره بد جور به بي پولي خوردم !!!
بيشتر تراينر ها روي 1.2 جواب ميده
اینو امتحان کننقل قول:
نوشته شده توسط lindows
موفق باشی
;) ;) ;)
نقل قول:
نوشته شده توسط S@eid
آقا سعيد دستت درد نكنه - خيلي حال داد - يه 2-3 ماشين خريدم انداختم زير پام !! يه دستي هم به سر و گوش بقيه ماشين ها كشيدم - بازم ممنون فقط اگه چيزي بود ماشين ها را unlock ميكرد خوب بود
سلام..می خواستم بدونم چه جوری میشه این بازی را به صورت lan بازی کرد چون در گیم نت نمیشه از خود lan بازی استفاده کرد ...آیا نرم افزار اضافی واسه lan بازی کردن می خواد؟؟؟؟
ممنون.....
با سلام
من در نصب اين بازي يكي يكي مشكلات رو پشت سر گذاشتم تا الان همه چيز مرتبه فقط يه مشكل كوچيك هست كه وقتي بازي رو اجرا مي كنم يك ثانيه صفحه اول بازي مياد و بعدشم ميره . توي task ها هم speed.exe همينطور . يعني برنامه يه لحظه اجرا مي شه و بعد هم مي پره .
لطفا ككككككككككممممممممممككككك ككككك
كف كردم.
:puke: