با سلامنقل قول:
اره خدا بگم چی کارشون کنه که اینج.ری بلا می خوان به سرمون بیارن؟
هادی جان در ضمن نگفتی این کد ها را باید در script بنویسم؟
موفق باشی:10::40:
Printable View
با سلامنقل قول:
موفق باشی:10::40:
قسمتي كه دوتا فلش قرمز به سمت ديوارت هست،در آبجكت دشمن آبي.نقل قول:
با سلام
موفق باشی
با سلام هادی جان.......من اصلا در ابجکت دشمن ابی این علامت فلش ها را درست نمی کنیم که بخوام توش چیزی بنویسم.
منظورت این است که collision دیوار درست کنم و بعدش یک execute script در ان به وجود اورم؟
درسته؟
سلام خدمت هادی جون و دیگر دوستان من خودم بالاخره تونستم که منو و تیراندازی و حتی بیشتر از اینا رو یاد بگیرم و فقط یه مشکل یا یرنامه گیم میکر 7 دارم اونم اینه که من میخوام که برنامه پرو رو داشته باشم چون بیشتر امکانات این برنامه با برنامه pro قفل شده خواستم ببینم راهی هست یانه؟
با سلام
مي خواستم بگم من مي خوام وقتي برنامه گيم ميكر را انجام بدم يك چيزي به نام buy مي ايد؟يعني چي؟ راستي بگم كه ويندوزمم ويروسي هست براي اين ميشه؟
ممنون
نه محمد جون این نشونه اینه که داری از برنامه دمو استفاده میکنی یعنی اکثر ما از دمو استفاده میکنیم....پس مربوط به ویروسی بودن کامپیوترت نیسست راستی محمد جون کامپیوترت رو ویروس کشی بکن خدا رو خوش نمیاد بازیهات رو دانلود کنیم ویرسی بشیم(خنده)
نرم افزارت کرک نشده..
مشکلم حل شد.اره برهان جان نرم افزارم کرک نشده بید ولی به خاطر ویندوز بود
ممنون
من هر کاری می کنم این بازی Need For Speed(Under Ground 2) حک نمیشه بنظر شما چکار کنم
جای این پست اینجا نیست...نقل قول:
کجاهست ادرسش لطفانقل قول:
جای این پست اینجا نیست
شما چرا اینجا همچین سوالی رو میکنین؟نقل قول:
مانعی نداره واسه هک این بازی تاپیک بزنید.
شما تاپیکشو بزنید من یا دوستان اگه اطلاعاتی رو داشتیم میایم راهنمایی میکنیم.
از شما كه 700 پسته هستين بعيده!! (از اين تعجبا)نقل قول:
کجاهست ادرسش لطفا
چرا تاپيك مدتهاست خوابيده؟؟؟اشكال نداره من بيدارش ميكنم با اين سوالي كه دارم:
من ميخوام با كاراكترم هر وقت مشت زدم با برخورد مشت به دشمن دشمن بميره ولي هر وقتي كه بدون زدن مشت به دشمن برخورد كردم كاراكتر بميره البته روش دوم رو بلدم ولي روش اول رو نه ممنون ميشم بهم بگين!
با سلام دوستان چند تا سوال داشتم:
1.میدونم احمقانه است ولی من چطوری عکس از بازی که خودم ساختم بگیرم؟
2.من چطوری میتوانم به دشمنم تیر اندازی کنم و اون بمیره؟
ممنون میشم راهنماییم کنین
موفق باشید
سلام محمد جان خوب كاري نداره ميتوني از 2 روش استفاده كني...نقل قول:
1-از برنامه خود كامپيوتر paint براي اين كار اول برنامه PAINT رو اجرا كن بعد برو بازيتو بيار بعد از اونجايي كه ميخواي عكس بگيري دكمه كيبورت يعني"Print Screen SysRq" رو بزن بعد بروي توي محيط برنامه paint بعد دكه كيبورد يعني"Ctrl+v" رو فشار بده حالا ميتوني عكستو سيو كني بعد آپلو بعد بزاري توي فروم و يا هرجاي ديگه.
2-خيلي آسونه ولي يكم پيچيدست اگه دوستان لطف كنن بنويسن اگه نه تا خودم آموزش رو بنويسم البته يكم طول ميكشه محمد جون خودت كه بهتر ميدوني هم دارم بدجور درس ميخونم هم خودم دارم روي يك بازي جديد كار ميكنم! :20:
سلام داداشینقل قول:
من این قسمت قرمز رنگ را متوجه نشدم اگه میشه یکبار دیگه برام توضیح بدی
ممنون
موفق باشی داداشی:40::11:
1- پرینت اسکرین روی کیبورد رو بزنید و توی Paint پیست کنید و سیو کنید.نقل قول:
2- یک آبجکت بسازید که در صورت برخورد با دشمنها، اونها رو از بین میبره، بعد با استفاده از Create Moving کاری کنید که کاراکتر اصلی بسازش. جهت هم اگر اسکرالتون از چپ به راسته، 0 درجه و اگر راست به چپه، 180 درجه.
سلام دوست عزیز.من گفتم که چجوری میشه به دشمنم تیر زد؟.مرسی.اینی هم شما گفتین متوجه نشدمنقل قول:
ممنون میشم راهنماییم کنین:11::40:
با سلام خدمت دوستان
من یک سوال داشتم و اینه که من وقتی می خواهم یک اهنگ برای بکگراند استفاده کنم از گزینه بکگراند در میاد و میاد رویuse mide player
می خواستم ببینم نمیشه کاری کرد که بیاد روی همون بکگراند
ممنون
محمد جان صدا اگه mp3 باشه نمیشه Back Grond استفاده اش کرد...
(خوب تو فروم خودمون میپرسیدی)
در مورد تیر هم یه سورس واست میذارم...
:7:
مرسی داداش برهان
سلام .
:33:من یه بازی بر اساس کارتون کراش ساختم(بدون هیچ برنامه نویسی) که حجمش 17 مگابایته-- می خام برای مطلع شدن از نظرتون در باره ی این بازی این رو به شما نشون بدم-- به بگید چجوری:23:؟؟!!!(لطفا دقیق و مو به مو)
خوب چگونگی مراحل کارتون رو بگید.نقل قول:
سلام میشه ورژن جدید و کامل این برنامه رو بزارین واسه دانلود ممنون میشم!
سلام به داش محمد خودمون هار هار !!
خوب برای عکس گرفتن از بازیت میتونی از Code زیر استفاده کنی !!!!
کد:screen_save(fname)
به جای fname اسم فایل مورد نظر رو بزار مثلا lol.jpg
خوب این کد رو در زدن دکمه ی مثلا G بزار .
بعد از بازی exe بگیر (بازی رو حتما باید بیرون از گیم میکر اجرا کنی یعنی به exe تبدیلش کن) و وقتی شما دکمه ی G رو میزنید یک فابل با اسم lol.jpg ساخته میشه که اون عکس بازیتون هست.
=-=-=-=-=-=-
برنامه هم اگه Game Maker 7 Pro رو بخواهید باید با کرک دانلود کنید یه سرچ تو گوگل بزنید تمومه ولی تقریبا همه ی کرک ها یه تروجان جزئی دارند که زیاد مشکل به وجود نمیاره دی:
موفق باشید
دستت درد نكنه پرنس جون در ضمن من(لاور-بويم)راستي محمد جون ما ميخواد اسكرين شات واسه سايت بزاره تا ببينيم بهترين نرم افزار هم همينطور كه گفتم فقط snagit 9 يا 8 مرسي!
با عرض سلام من یه سوال دارم آیا میشه یکی از ENVENT های یک آبجکت رو برای یک مدت حذف کرد و بعد دوباره فعال کرد
یک سوالی داشتم منم ...
من می خوام یه بازی ماشین بسازم که تصویر از بالاــه
چطوری میشه به ماشین شتاب داد ؟؟
یعنی یارو هرچی کلید بالا رو بیشتر نگه داشت سرعت بیشتر شه و تا یه حدی ثابت بمونه و وقتی کلید رو ول کرد کم کم سرعتش بیاد پایین و وایسه ...
من خودم یه چیزی درست کردم ولی وقتی کلید رو ول می کردی ماشین دنده عقب میرفت :31: یا وقتی زیاد نگه میداشتی ماشین میرفت تو باقالیا !:31:
بهترین کار اینه که بگی سرهت جمع بشه با سرعت فعلی به صورت تصاعدی میره بالا و یک ایف بزاری تا سرعت تا بی نهایت بالا نره
کد:if speed<35 {
speed=speed+speed
}
نمشه اما برای این کار میتونی یک متغیر تعریف کنی یعنی تو اونت کریت اینو وارد کنینقل قول:
با عرض سلام من یه سوال دارم آیا میشه یکی از ENVENT های یک آبجکت رو برای یک مدت حذف کرد و بعد دوباره فعال کرد
بجای علامت سوال هر چیزی میشه گذاشت فرقی نداره فقط دستورای خود گیم میکر را نذارکد:????=false
بعد تو اونت مورد نظرت اولین اکشن را یک var شیش گوشه که تو منوی control است را میزاری بعد تو اولی اسمی که جای ???? است را وارد کن زیرشم تایپ کن false و ok کن حالا با گذاشتن start of block و end of block در سر تا ته تمامی اکشن ها میتونی یک ایونت را فعال و غیر فعال کنی .
بعدش تو دستورات هر جا که لازم شد اون ایونت غیر فعال بشه فقط کافیه که تو دستورات بنویسی که
کد:???=true
دوست عزیز از تلاشهات ممنونم
من نسخه ای کامل از اموزش game maker میخوام لطفا بزار ممنون میشم
چطور میتونیم تو game maker شلیک کنیم
دوست من به این ادرس برو
از اول تا آخرشو بخون استاد گیم میکر میشی همه سوالاتت اونجا قبلا پرسیده شده :دی و جواب داده شدهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=204887
سلام ممنون از راهنمایی ای که کردین من تازه واردم کو تا .....
در آخر بازم ممنونم
کرک نسخه 7 این بازی را میخواستم
باسلام خدمت همه دوستان
دوتا سوال داشتم
1- براي بزرگتر شدن محيط بازي بايد چي كار كنم مثلا مي خوام اندازه اون 3000 در 800 باشه.وقتي توي قسمت تنظيمات اين كار رو مي كنم صفحه به صورت فشرده مي ياد من مي خوام روم بزرگتر بشه ودوربين به دنبال اسپرايت حركت كنه
2- براي قرار دادن يك فايل فلش در ابتداي روم وبعد از تمام شدن يك روم چكار بايد كرد مثلا مي خوام در ابتداي بازي يك صفحه فلش عنوان بازي بياد وبعد از روم هم مثلا بنويسم مرحله به پايان رسيد چه كار بايد بكنم
لطفا منو راهنمايي كنين
باسلام خدمت همه دوستان
دوتا سوال داشتم
1- براي بزرگتر شدن محيط بازي بايد چي كار كنم مثلا مي خوام اندازه اون 3000 در 800 باشه.وقتي توي قسمت تنظيمات اين كار رو مي كنم صفحه به صورت فشرده مي ياد من مي خوام روم بزرگتر بشه ودوربين به دنبال اسپرايت حركت كنه
2- براي قرار دادن يك فايل فلش در ابتداي روم وبعد از تمام شدن يك روم چكار بايد كرد مثلا مي خوام در ابتداي بازي يك صفحه فلش عنوان بازي بياد وبعد از روم هم مثلا بنويسم مرحله به پايان رسيد چه كار بايد بكنم
لطفا منو راهنمايي كنين
1- از Views استفاده کنید. روی گزینه ها موس رو نگه دارید توضیحاتش رو مینویسه.نقل قول:
2- یک متغیر بسازید که در آخر اتاق یک ارزش میگیره (مثلا 1) اونوقت میتونید در یک ایونت دراو این کد رو بنویسید:
if room_won==1
{نوشتن متن یا نشون دادن اسپرایت مخصوص
}
در ضمن من یک کتاب آموزش گیم میکر نویشتم که احتمالا چاپش نمیکنن چون ناشرا اینروزا فقط کتاب درسی چاپ میکنن. کسی ناشر خوب نمیشناسه؟