سلام
هوش مصنوعی بازی رو چطوری باید طراحی کرد ؟
پلاگینی چیزی برای این کار وجود نداره ؟
Printable View
سلام
هوش مصنوعی بازی رو چطوری باید طراحی کرد ؟
پلاگینی چیزی برای این کار وجود نداره ؟
میشه بگید چه هوش مصنوعی می خواید درست کنید؟
ببخشید یکم جملتون نامفهومه !نقل قول:
میشه بگید گه هوش مصنوعی می خواید درست کنید؟
کلی گفتم !
کلا هوش مصنوعی رو با چی طراحی میکنند توی کوییست ؟
فکر کنم باید زبان اسکریپت نویسی بشه اینکارو کرد
توی اموزش هاش اسکریپت نویسی بگرد یه چیزایی پیدا می کنی
شرمنده!
منظورم چه بود که معنی جمله = واسه چه کاری میخوای؟
خوب خیلی کارها میشه کرد.
با if , else , exp,....... میشه این کارا رو کرد.
شما یه نمونه رو مثال بزن تا اگه بلد بودم واست توضیح بدم(فقط برای Race نباشه که بلد نیستم!!!!)
سلامنقل قول:
هوش مصنوعی که کلا چیزی جز If و Else نیست ولی خوب مثلا اگه هوش مصنوعی یکم پیچیده تر می خوایند کوئست یه امکان Path Finding تهویه کرده : دی
به طور معمول می تونید یه انسان را به صورت انیمیشن از یک نقطه به یک نقطه دیگه هدایت کنید ولی خوب خیلی ضایع هست و باید جاهایی وای سه یا در طول بازی باید به صورت Real time مسیر حرکتش رو عوض کنید که در حالت عادی با انیمیشن نمی شه اون کارو کرد .
Path Finding رو زیاد باهاش کاری نکردم ولی تا اونجا که می دونم یه نقطه های تصمیم گیری می تونی توی مسیر درست کنی که تو اونجا If بزاری که هر وقت به اون نقطه رسید ادامه مسیر رو تصمیم بگیره ( البته تا اونجا که می دونم دقیق مطمئن نیستم )
اگه آموزش می خوایند اینجا هست :
یک قابلیت دیگه ای که تقریبا میشه گفت به درد A.I می خوره کانالFiniteStateMachineهستش که توی هر کدوم این کانال ها می تونید مقدار زیادی کانال های عملیاتی و اینا انجام بزارید که مثلا یک تصمیم رو بگیره و تنها با یک switch بین دو تا کانالهای مختلف FiniteStateMachine که هرکدوم توش تصمیم گیری های مختلفی هست ، تصمیم گیری مثلا ماشین یا شخص را عوض کنید .کد:http://support.quest3d.com/index.php?title=Chapter_3.7:_Pathfinding
اگه آموزش می خوایند اینجا هست :
کد:http://support.quest3d.com/index.php?title=Chapter_3.8:_Finite_State_Machine
سلام
می دونید یه قابلیت دیگه ای هم که کوئست داره قابلیت اجرای برنامه ها تحت مرورگر ( web browser ) هستش .
تا حالا کسی اینا تست کرده ببینه درست جواب میده یا نه ؟
یه هاست مجانی میخواد که Php ساپورت کنه . کسی سراغ داره یه تستیش بکنیم ؟
ویرایش : تست کردم جواب نداد ، میشه شما هم تست کنید ببینید کار می کنه یا نه ؟؟
سلام دوستان
ببخشید کسی میدونه چجوری میشه شعاع نور رو ایجاد کرد که مثلا از لای یک شیشه رنگی شعاعهای نور عبور کنه ؟
منظورت همون باریکه ی نور هستش دیگه،آره؟(god rays)
اونارو باید با استفاده از تکسچرینگ(تکسچر Gradiant(اگه املاش درست باشه)) درست کنی!
یه مدل میذاری که ترجیحا box باشه بعد این تکسچر رو بهش بده
]نقل قول:
منظورت همون باریکه ی نور هستش دیگه،آره؟(god rays)
اونارو باید با استفاده از تکسچرینگ(تکسچر Gradiant(اگه املاش درست باشه)) درست کنی!
یه مدل میذاری که ترجیحا box باشه بعد این تکسچر رو بهش بده
میشه بیتر توضیح بدید ؟
اخه من گیراییم پایینه !
اگه می تونی یکم صبر کن تا واسط آموزشش رو درست کنم،فعلا سرم خیـــــــــــــــــلی شلوغه!!!
آقا رضایی دیگه! سعی می کنم تا آخر امشب درسنش کنم.
--------------------------------
موفق باشید!
واقعا دمت گرمنقل قول:
اگه می تونی یکم صبر کن تا واسط آموزشش رو درست کنم،فعلا سرم خیـــــــــــــــــلی شلوغه!!!
آقا رضایی دیگه! سعی می کنم تا آخر امشب درسنش کنم.
نمیدونم چجوری تشکر کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با مخلفات !
[
خوب دوستان بنا به یکسری مشکلات نتونستم براتون توی ورد درستش کنم ولی همین جوری میگمش:
اول شما باید مدلتون رو درست کنید که بهترین کار (مدل) یدونه دالنه!
وسطش رو سوراخ کنید و یدونه سیلندر بذارید اون تیکه ای که سوراخیدید(!) وباید جوری باشه که نقاط بالایی استوانه دقیقا جای سوراخ باشه و نقاط پایین اون رو تا زمین بیارید ویکمی scale کنیدش تا شکل نهاییتون شبیه به مخروط بشه و در انتها faceهای بالا و پایین رو delete کنید (faceهای کناری باقی بمونن ها(!))
----------------------------
تا اینجا این نحوهء مدل کردن بود.
حالا توی کوئست شما باید به ابجکتتون تکسچری نسبت بدید که مثل عکس زیر باشه(بالا سفید و پایین مشکی)
حالا برید به قسمت Object و بعد Surface و transparency رو به Add Smooth یا Add تبدیل کنید تا به یه چیزایی برسید.کد:http://www.freeimagehosting.net/image.php?002e1a4d32.jpg
حالا توی قسمت properties رفته Diffuse رو روی 0.6 یا 0.7 تنظیم کنید و Emissive رو روی 0.3 یا 0.2 چون نباید اون حالت خشک بودن مدل(تیز بودن لبه ها) از بین بره.
می تونید با استفاده از particle system و Steam اون رو در وسط مدل بذارید و جوری تنظیمش کنید که پراکنه حرکت کنن و آروم باشن(همون گرد و غبار میشه).
این فعلا یه راهنمایی از طرف ما بودنه آموزش!!!!
اگه بدردتون نخورد دیگه شرمنده چون منم خیلی وقت پیش دنبالش بودم این روش رو پیدا کردم.
یکه دیگه هم هست که خیلی واقعی تره ولی هنوز ناقصه اگه درست شد اون رو هم بهتون یاد میدم.
موفق باشید
دستتو بوسیدم اقا امیر . ویندوزتم که حرفه ایه !
ببخشید امیر اقا
خیلی عالی بود دمت گرم
ولی اینجاشو نفمیدم :
؟!نقل قول:
می تونید با استفاده از particle system و Steam اون رو در وسط مدل بذارید و جوری تنظیمش کنید که پراکنه حرکت کنن و آروم باشن(همون گرد و غبار میشه).
میشه سورسشو بزارید ؟
واسط ینمونه رو درست می کنم(عکسی چون نمیتونم حجم بالا آپ کنم)
خب اینم از پکاچرز(جمع مکسر picture(!))
کد:http://www.freeimagehosting.net/image.php?fcbb10dad1.png
کد:http://www.freeimagehosting.net/image.php?2b35d328c3.png
کسی تا حالا کانالهای جدید نصب کرده ؟
چجوریاس ؟
من Dll ش رو کپی میکنم بعد توی کوییست کانال اضافه میشه ولی وقتی واردش میکنم کوییست میقفله !
فک کنم CustomGeometry رو نصبیدی!
منم این مشکل رو داشتم ولی ورژن کوئست رو که عوض کردم درست شد!
روی ورژن 4.2 همه چیز کار میکنه.
نه !نقل قول:
فک کنم CustomGeometry رو نصبیدی!
منم این مشکل رو داشتم ولی ورژن کوئست رو که عوض کردم درست شد!
روی ورژن 4.2 همه چیز کار میکنه.
این CustomGeometry چیه ؟
ورژن 4.2 چه امکانات دیگه ای داره ؟
ارزش دانلود با دیال اپ رو داره ؟
جواب سوال 2 :خب یسری امکانات جدید داره :
سایه ی حرفه ای Real Time
Paint Effectجدید ( اصلا ربطی به اون قبلیه نداره ها!!)
افزایش سرعت برنامه
و..............
در کل بهتر شده.با دایال آپ که فک نکنم بتونی بگیریش(20دقیقه برو کافینت دانش کن)
جواب سوال 1 :
کد:http://forum.quest3d.com/index.php?topic=62009.0
امیر جان و رضا جان بی نهایت شرمندم برای اون ماشینی که قرار بود ا÷لود کنم و نکردم من ساختمش اما درستم کار میکرد اما بعد از اینکه سیو کردم دیگه باز نشد تا باز میشه میبندتش برای اینه که هنوزم مشتری ODE هستم :دی
راستی رضا با وبلاگت حال کردم یکی از همکارام که مشتاق یاد گرفتن کوئست بود بهم گفت که رضا عظیمی رو میشناسی منم گفتم اره اومدم دیدم چه وبلاگی زدی ایول ..
کد:http://rapidshare.com/files/266171581/car.rar.html
راستی یادم رفت بگم فایل بالا از هیچ لحاظ مشکلی نداره اشکال از کوئسته اگه اونو الگو قرار بدید یک بازی ماشینی با کمک فنر و دستی دنده عقب فیزیک بسیار طبیعی audi TT و ... دارید
دستت درد نکنه!
واقعا لطف کردی.
انشا الله جبران کنم!
دمت گرم احسان جان !
شما لطف داری !
در مورد وبلاگ وظیفم دونستم هر چی بلدم به دیگران هم یاد بدم ! کار زیاد شاخی انجام ندادم !
البته از شانس بد ما اون سایتی که روش فایلهامو اپولاد میکرم به Fake رفته !
ببخشید دوستان کسی میدونه چجوری یه جسمی که فیزیک نیوتون داره ( مثلا یک دایره ) کاری کنیم که با Space بپره ؟ من یه کارایی کردم یعنی کاری کردم که مثلا وقتی Space رو زدیم یک لحظه یک مقدار مثلا 100 به Y دایره داده بشه بعد میپرید بالا و خوب هم کار میکنه ولی زیاد جالب نمیشه ! روش دیگه ای نیست ؟
یک سوال دیگه هم بود :
توی سایت کوییست کانال مربوط به ساخت مو رو گذاشته بودند با قیمت 1000 دلار ! میخواستم بدونم برای دانلود گیر نمیاد ؟
برای قسمت اول : شما یدونه Envelope Value درست کن و نمودار کسینوس رو توی اون درست کن.
بعد اون مقدارتم کمترش کن،مثلا 20،حالا شم باید کاری کنی که وقتی که دکمه فشار داده شد برای 1لحظه کار کنه و مقدار 20 رو به ما خروجی بده!مگرنه همینجوری میره بالا ، بعد برای اون مقدار20ه باید یک Timer درست کنی که کمش کنه و به 0 برسونتش.
حالا این کانال رو(که 20 رو خروجی میده)به Valueای که اول درست کردی وصل کن و تست کن ببین چجوری میشه!(البته این رو روی FastCollisionResponse تست کن نه روی Newton ، اگه جواب داد اون رو به Force توی Newton نسبت بده!)
دانلودش که فک نکنم Free بشه پیداش کرد ولی می تونید از Shader مو استفاده کنید!هم سبکه و هم راحت!
دمت گرمنقل قول:
دانلودش که فک نکنم Free بشه پیداش کرد ولی می تونید از Shader مو استفاده کنید!هم سبکه و هم راحت!
چجوری ؟
اگه Shader Fx رو داری توی اون می تونی راحت درست کنی یا توی خود کوئست ، توی این آدرس :
Objects -> Surface -> Old Shaders -> Shaders(Vertex) -> Fur Shader
این هست ولی خیلـــــی تعریفی نیست!(اگه خودت با shader fx بسازی خیلی قشنگ تر میشه)
من الان تو کافی نتم
2.30 دقیقه صبر کردم کوییست دانلود شه روی 99.99 درصد ÷یام داد نمیشه . دارم میرم خودکشی کنم !
خیلی ممنو اقا امیر واقعا لطف کردی . این Shader FX چیه ؟ پلاگین واسه مکسه ؟؟نقل قول:
این هست ولی خیلـــــی تعریفی نیست!(اگه خودت با shader fx بسازی خیلی قشنگ تر میشه)
اره ، یه پلاگین واسه ساخت Shaderهای دلخواه!
راستی الان از اون دنیا اومدی اینترنت؟(:دی)
نه ! از اون دنیا نیومدم ! هنوز در خدمتیم !نقل قول:
اره ، یه پلاگین واسه ساخت Shaderهای دلخواه!
راستی الان از اون دنیا اومدی اینترنت؟( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
یک سوال :
چطور براي دوربين محدوده اي تعريف كنيم كه از اون جلوتر نره بدون انكه كلوژن تعريف كنيم مثلا از لبه پرتگاه جلوتر نره ؟
فک کنم راحتترین راه این باشه که مدل دور پرتگته رو Low Poly درستش کنی!
میتونی با Logic ها هم این کار رو بکنی که خیلی سخت میشه! اصلا ولش کن این راه رو همون اولی از همه بهتره.
یک سوال سخت ! :
_ چجوری میشه کاری کرد که مثلا مثل یک بازی شمشیری وقتی شمشیر میزنی توی هوا موج بنددازه دنباله خودش ! مثل ستره دنباله دار ! یعنی مثلا وقتی چیزی با سرعت حرکت میکنه دنبالش ادامه پیدا کنه . یعنی مثل بازی های شمشیری که دیدید وقتی شمشیر با سرعت حرکت میکنه چجوری میشه ؟ همونجوری ؟!
_ Slow Motion چطوری میتونیم بکنیم بازی رو ؟
ببخشید هواسم نبود از یکی بشتر شد سوالام !
برای سوال اولت باید از Motion Blur استفاده کنی.
اما سوا دوم:
سوالت سخته ولی یه خلاصه بهت میگم :
باید از Set time Base استفاده کنی و از این عدد دلخواهت به عنوان ضریب برای Motion استفاده کنی.
که وقتی کمش کردی تمام آبجکتات آهسته حرکت کنن.
می تونی توی قسمت System یپداش کنی.
خیلی ممنون ولی در مورد سوال اول Motion Blur کل سحنه اینجوری میشه . میخوام فقط یک ابجکت اینطوری بشه . یعنی فقط شمشیر . ؟نقل قول:
رای سوال اولت باید از Motion Blur استفاده کنی.
اما سوا دوم:
سوالت سخته ولی یه خلاصه بهت میگم :
باید از Set time Base استفاده کنی و از این عدد دلخواهت به عنوان ضریب برای Motion استفاده کنی.
که وقتی کمش کردی تمام آبجکتات آهسته حرکت کنن.
می تونی توی قسمت System یپداش کنی.
یک سوال دیگه هم پیش اومد :
چجوري ميشه کاري کرد که مثلا وقتي با اب برخورد ميکنه يه جسمي اب موج برداره ؟
یک زحمت دیگه :
این Shader FX رو هرچی گشتم برای 2010 نبود . یعنی برای هیچ کدوم از ورژنهای مکس پیدا نکردم . لینک دانلودی ازش ندارید ؟
سوال اول : میتونی شمشیر رو توی یک صحنه دیگه بذاریش یا یکار راحت تر : براش Laser_Trail درست کن(توی سایت Quest3D.com) پیداش کن.
سوال دوم : هم میتونی با شیدر درستش کرد و هم میتونی با Logic ها درستش کنی که اگه Object 1 با Object 2 برخورد کرد Object 3 انیمیشن فلان رو اجرا کنه( Object 1 = Sphere , Object 2 = Water , Object 3 = Square ) این هم یه راهه راحتی بود که یکم قدیمیه!
سوال سوم : توی Google یه سرچکی بکنی پیدا میشه ولی ورژن 2ش رو دانلود کن که درست و کامل باشه (واسه Max 2009)
همون روش اول برای سوال اول بهتر بود ! ( البته هنوز تست نکردم ) ولی Laser_Trail رو میسرچم به این نتیجه میرسم :
که نتیجه جالبی نیست !نقل قول:
کد:http://forum.quest3d.com/index.php?topic=27365.msg27383#msg27383
راستی استاد میبینم با دکمه تشکر بیشتر خوشهال میشی پست تشکر نمیدما !
ببخشید من از طراحی سه بعدی هیچی حالیم نیست. میتونم ازین انجین استفاده کنم؟ (اگه میشه لینک دانلود آخرین ورژنش رو هم لطف کنید بد نیست.)
جواب آقا رضا :
آره خب اون اولی بهتره ولی اینم که گفتم برای خیلی چیزها میشه استفاده کرداز جمله خط ترمز ماشین!!! ولی افکت 2D هستش.
اون قسمت آخر متوجه نشدم با کی بودی(ما که استاد نیستیم ، اساتید به خودشون بگیرن :دی)
---------
جواب *PiNk PaNTHeR* جان (اسمت رو نمی دونستم) :
Base اصلی کار با این برنامه دانشکی از 3D هستش ، چون شما باید بتونید یسرس از الگوریتم ها و منطق ها رو توی ذهنتون بررسی کنید و بعدش بیاید توی کوئست پیادش کنید.
درضمن احتیاج هم به مدل دارید که باید کار با حداقل یکی از برنامه های انیمیشن سازی از جمله ( Maya , 3Ds Max ,.....) رو بلد باشی تا بتونی فقط مدلت رو درست کنی(حالا بقیه ی کارهاش بماند!).
از این برنامه هم می تونید استفاده کنید ولی یکم طول میکشه تا راه بیفتید چون باید کار با برنامه های انیمیشن سازی رو یاد بگیری در کنارش.
لینک دانلودش هم توی صفحات قبل هست باید یکم بگردی ( از آخر برو به اول(زودتر پیداش می کنی :دی))
آخرین ورژنش هست ( 4.2 ) (جدیدا 4.3 هم امده ولی Beta هستش)
---------
اگه بازم سوالی بود در خدمتم.
موفق باشید!