سلام
اکروبات ریدر9 دارم
میشه طوری تنظیمش کرد که وقتی کتابی را تا هر صفحه ای خواندیم و بستیم ، موقعی که فایل همان کتاب را مجدد باز می کنیم ادامه اش بیاید؟
سپاس
سلام
اکروبات ریدر9 دارم
میشه طوری تنظیمش کرد که وقتی کتابی را تا هر صفحه ای خواندیم و بستیم ، موقعی که فایل همان کتاب را مجدد باز می کنیم ادامه اش بیاید؟
سپاس
منوی Edit رو ملاحظه کنیدنقل قول:
سلامنقل قول:
بله میشه,برای اینکار نیاز به یه پلاگین هست
از ضمیمه می تونید دانلودش کنید,بعد از اینکه دانلود کردید این فایل رو
تو ویندوز xp تو این مسیر
C:\Documents and Settings\User Name\Application Data\Adobe\Acrobat\9.0\JavaScripts
و برای سون و ویستا تو این مسیر
C:\Users\User Name\AppData\Roaming\Adobe\Acrobat\9.0\JavaScripts
قرار بدید,بعد اکروبات ریدر رو باز کنید,می بینید که تو منوی Tools گزینه Bookmark اضافه شده
تو هر صفحه ای که می خواید بمونه bookmark This page رو بزنید,دفعه بعد که باز می کنید از این قسمت
Go To Bookmark رو بزنید.
سلام به همگی
من یه فایل پی دی اف دارم که میخوام به ورد تبدیلش کنم ولی عجق وجق نشون میده
هرکاری کردم نشد.از نرم افزارهای زیر هم استفاده کردم ولی نشد
Soda PDF Professional v1.2.89.533
nitro_pdf_professional6_ocr
FppPro251
Adobe Acrobat 7.0 Professional TryOut
PdfGrabber 6.0
دوستان من فایل رو آپلو کردم اگه کسی تونست کمکی کنه ممنون میشم
کد:http://up.--------.com/images/hz0yrrohpk5z4d6opf8b.rar
سلامنقل قول:
فایل شما فارسیه و تبدیل Pdf فارسی به ورد با نرم افزارهای کانورت میشه گفت غیر ممکنه
(چون این نرم افزارها فارسی رو ساپورت نمی کنن)
می تونید از نرم افزار Readiris (تبدیل عکس به متن)استفاده کنید که این نرم افزار دارای هوش مصنوعی هستش و از تکنولوژی OCR پشتیانی میکنه.
البته این هم به طور کامل تبدیل نمی کنه و گهگاه خطاهایی داره!!!
نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط nelahe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
آکروبات 8 رو باز کردم اما منوی view گزینه performance رو نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منوی Edit رو ملاحظه کنید
سلام این را به من می گید
سلام
چند سوال یعنی چند نرم افزار می خواستم
1- روی پی دی اف قفل بگذارد
2- برعکس بالایی عمل کند (قفل را بردارد)
3- پرینت را در پی دی اف قفل کند
4- برعکس بالایی
5- یک پی دی اف به دستم رسید ابتدای ورود به آن رمز می خواست رمز را می زدم پرینتش باز بود ولی وقتی به قسمت پراپرتیز می رفتم در قسمت security بعضی از گزینه ها را جلوش allow و بعضی را not allow نوشته چطور می توان این کار را انجام داد
6- مورد بالا را کنسل کرد
سلام--
من نرم افزار win2 pdf را نصب کردم وقتی من از یک صفحه به صورت مجازی پرینتر می گیرم با این نرم افزار فایلهای فلش را تبدیل نمی کنم --نوشته بزرگ هستند-- دقیقا مثل صفحه اصلی سایت تبدیل به pdf نمی کند چکار کنم
سلام
چقدر سوت و کوره
یه برنامه می خوام که بشه پی دی اف landscape رو به portrait تبدیل کرد؟
نرم افزار Foxit PhantomPDFنقل قول:
با nitro pdf نمیشه؟کجاش باید برم؟نقل قول:
من در حال حاضر اون نرم افزار رو نصب ندارم روی سیستم دقیق اطلاع ندارم این قابلیت رو داره یا نه ولی Nitro PDF نرم افزار خیلی خوب و کاملی هست باید داشته باشه تو منوی View دنبال این مورد بگردیدنقل قول:
اما تو نرم افزار Foxit PhantomPDF
منو view و بعد گزینه Rotate View ر باید بزنید
یکی از دوستام گفت یه نرم افزار پیدا کرده که pdf فارسی رو تبدیل به word میکنه ،
میگه 100 صفحه رو تو چند ثانیه کرد
سلام چطور عکس های موجود در یک پی دی اف را خارج کنیم
سلامنقل قول:
از نرم افزاری که توی این آدرس گذاشتن استفاده کنین
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6750081#post6750081
سلام.
من چند فایل pdf دارم که نوشته هاش قابل select کردن نیستند. یعنی از صفحات کتاب اسکن شده و pdf شدند. حالا من میخوام توی این فایل pdf سرچ کنم، که خب مسلما نمیشه. باید چیکار کنم؟
( readiris دارم، pdf رو باز نمیکنه. یک نرم افزار pdf to word دارم که اونم عین همون اسکن ها رو تبدیل به picture میکنه و میاره توی word (که به درد من نمی خوره، چون باز هم قابل سرچ نیست). )
من مشکلم اینه که میخوام درون محتوای pdf سرچ کنم.
سلام متن پی دی اف را که کپی می کنم و داخل ورد پست می کنم متن رابرعکس نشون میده چرا؟ البته قبلش نرم افزار تبدیل پی دی اف به ورد رانصب کرده بودم ولی بعد انیستال کردم. ممنون میشم کمکم کنید
نقل قول:
این موضوع بیشتر برمیگرده به مباحث مرتبط با ماکروسافت ورد
شما متنتون رو اگر انگلیسی هست باید Left-To-Right text direction کنید و اگر فارسی هست Right-To-Left text direction
گزینه مورد نظر رو با چپ چین و راست چین اشتباه نگیرید
شکل زیر رو دقت کنید
چون منبع شما تصویر بوده هیچ کاریش نمیشه کرد معمولا مخصوصا اگر فارسی باشه متنتون که سخت تر میشهنقل قول:
اگر انگلیسی باشه با نرم افزار های OCR احتمالا بتونید متن رو بصورت txt استخراج کنید
نرم افزار Readiris Corporate ادعا داره که میتونه این کار رو انجام بده ولی من خودم به شخصه تست نکردم
سلام من یک فایل ورد 2007 را که 150 صفحه است میخواهم تبدیل به pdfکنم. با چند نرم افزار امتحان کردم ولی ترتیب پاراگرافها و جداول به هم میخوره.نرم افزاری که فارسی را کامل ساپورت کنه و درست عین ورد خروجی بده پیشنهاد بدهید
لطفا
ممنون
نقل قول:
سلام
نرم افزاری که فارسی رو کامل ساپورت کنه وجود نداره
:31: مرسی از سرعت عملنقل قول:
پس نرم افزاری که مستقیم ورد را به عکس تبدیل کنه.تا بعد این عکس را پی دی اف کنیم.
یا قابل تحمل ترین پی دی اف ساز:21:
به نظر من این کار درستی نیست چون کیفیت کار میاد پایین چون عکسی که PDF بشه افت کیفیت دارهنقل قول:
شما از نرم افزار Foxit PhantomPDF استفاده کن برای این منظور
دوستان من با کمک Foxit فایل pdf میسازم (از اسکنر). میخوام بدونم چطور میشه فایل رو به صورت Landscape اسکن کرد. یا اگه نمیشه، بعد از اینکه اسکن شد و سیو شد، چطور میشه rotate کرده و در همون حالت save اش کرد؟
سلام--
من تعدادزیادی فایل pdf فارسی دارم می خواهم بضی از انها را پرینت بگیرم فونتهای انها درشت است وفاصله بین خط ها زیاد است می خواهم فونتها را کوچک وفاصله بین خطوط کم کنم از چه ویرایشکر وچطوری این کار انجام دهم-----متشکر
سلام
چند روز پیش نرم افزار آکروبات ریدر 10.1 رو نصب کردم و فایل های پی دی اف موجود در کامپیوتر به شکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شده نشون داده شد .
حالا فایل های پی دی اف به شکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییر شکل دادن .
چطوری می شه به حالت اول یعنی شکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده برشون گردوتد
آکروبات رو پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی شکل فایل های پی دی اف درست نشد
ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام بر شما
(به نظرم) دو تا دلیل میتونه داشته باشه:
- نسخه قدیمی تره این نرم افزار روی سیستمتون نصبه
- این نماد "ایکون" مربوط به نرم افزار دیگست (اونایی که شکلشون عوض شده، وقتی روشون کلیک میکنید، با چه نرم افزاری باز میشن؟)
دوست عزیز اولین نسخه بود که نصب کرده بودم و زمانی که روش کلیک می کردم با همون آکروبات ریدر باز می شد .
اما مشکل حل شد
برای آشنایی با آن به آدرس زیر مراجعه کنید
ممون که این ادرس دادینقل قول:
البته از داخل سیستم عامل ویندوز (و بدون نیاز به نرم افزار) میشه نماد "ایکون" ها رو تغییر داد.
به هر حال خوشحالم که مشکل حل شد.
سلام
حدود 53 تا فایل PDF یه صفحه ای دارم که می خوام با هم یه فایل PDF پنجاه و سه صفحه ای بشن.
با چه برنامه ای و چگونه این کار رو انجام بدم؟
ممنون:11:
A-PDF Merger
در جای ------ بنویسید p30 download بدون فاصله.
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
Simpo PDF Merge & Split
در جای ----- asan download بنویسید بدون فاصله.
سلام شبخیر
من یه فایل پی دی اف دارم فارسی میخام تبدیلش کنم به ورد چندتا نرم افزار امتحان کردم جواب نمیده فارسی رو ساپورت نکرد
حالا دوستان اگه اگه نرم افزاری که این کارو بکنه معرفی کنن ممنون میشم
یا یه راهی که این بشه این کار کرد
ممنون
درود
فایل pdf دارم که وقتی بازش میکنی ارور نبود فونت مورد نظر رو میده فایل مربوطه در مورد مبحث ++c هست و متنها خراب نشان داده میشود
از یکی از سایتها فونت مربوطه lotusnormal رو دانلود کردم و داخل فولدر فونت در ویندوز کپی کردم ولی باز هم نشد عکسها رو ببینید
ارور مربوطه
اینم متن نبود فونت مربوطه
با این روش متن تو نت پد یا ورد نشون داده میشه.
به راستی کسی نیست:41:نقل قول:
کاری که گفتم رو انجام دادید؟نقل قول:
اگه جواب نگرفتید فایلتون رو اینجا بزارید.
سلام یه میخوام فایل PDF به word تبدیل کنم زمانی نوشتش فارسی فونتا بهم میریزه چرا؟راهی هست که بشه درستش کرد؟؟؟؟
انجام دادم اما نشد فایل را آپلود کردم 2 مگ میباشد :11:نقل قول:
نقل قول:
PDF فارسی رو نمیشه تبدیل کرد به WORD چون هنوز نرم افزاری که فونت های فارسی رو کامل ساپورت کنه موجود نیست