شاید با سرعت بالا رایت کردید .اگر این طور نیست یکباربرنامه رو پاک کنید واز یک ورژن دیگه استفاده کنید.نقل قول:
شاید با سرعت بالا رایت کردید .اگر این طور نیست یکباربرنامه رو پاک کنید واز یک ورژن دیگه استفاده کنید.نقل قول:
زیرنویس srt که میزارم بعد از رایت به صورت حروف بهم ریخته نشون میده !
و فارسی نشون نمیده چیکارکنم ؟
کسی نمی تونه کمک کنه ؟نقل قول:
دوست عزیز شماباید کدک های زبان فارسی رو رویسیستم نصب کنید.برای اینکار سی دی ویندوزرو بگذارید و از کنترل پنل regional language رفته و گزینه های زبانرو باید بر روی فارسی و ایران بگذارید.نقل قول:
نه کدک رو نصب کردم و قتی تو قسمت زیرنوییس میرم و فونت فارسی رو انتخاب میکنم و فارسی تایپ می کنمنقل قول:
درست می نویسه اما تو فیلم درست نشون نمیده
فکر می کنم code توی قسمت زیرنویس بهم ریخته باشه روی utc8 یونیکد گذاشتم بازم فرقی نکرد
شما چند تا کاربکنید.اول موقع سیو کردن شما encoding رو بر روی ansi بگذار. دیگه شاید زیرنویس تون ایراد داشته باشه شما محتویات داخل زیرنویس رو انتخاب کنید و داخل یک زیرنویس که سالم هست کپی و جایگزین کنید.ولی باز هم فکر کنم شما زبان فارسی رو کامل روی سیستم نصب نکردید.نقل قول:
از لحاظ درست بودن زبان سیستم که مطمئن هستم چون تا قبل از این چند بار باهاش dvd درست کردمنقل قول:
اما این فیلم رو نمی تونم هر کاری میکنم درست نمیشه 3 تا dvd هم حروم کردم
از یه زیرنویس دیگه هم استفاده کردم اما همون طوری بود
نقل قول:
سرعت 8 رایت کردم،
برای اجرا روی دی وی دی پلیر باید با چه سرعتی رایت کرد؟؟
معمولا تو رایت dvd میگن سرعت پایین تر باشه بهتره چون تو همه جور پلیرینشون داده می شه.شما اگر می تونی با 4رایت کن.نقل قول:
سلام.
من با این نرم افزار ورژن 4 یک فیلم تبدیل کردم اما زییرنویس بهش نچسبید.
زیرنویس فیلم داخل پوشه فیلم هستش .
من فیلم رو ADD کردم و در قسمت SUBTITTLE ش زیرنویس رو شناخته(تصویر زیر)
از جایی دیگه باید زیرنویس رو اضافه کنم یا نه؟
با این کار بعد از تبدیل زیرنویس نمیاد و توی تصویر پیش نمایش هم زیر نویس نمیاد.چیکار باید کرد؟
سلام دوستان
میشه تو این برنامه منو های بیشتری قرار داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم میشه.نقل قول:
سلام دوستان
میشه تو این برنامه منو های بیشتری قرار داد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما توی پوشه نرم افزار برین توی پوشه مربوطه میتونید منو اضافه کنید.
نقل قول:
منوها رو از کجا باید دانلود کنم
<font color="Blue">سلام
من تو تنظیمات تیک 2PASS رو میزنم 2 بار تبدیل میزنه ؟؟؟
دانلود ورژن جدید VSO ConvertXtoDVD 4.1.9.347 Final
__________________________________________________ _______________________________________کد:http://hotfile.com/dl/89363261/851fac2/ConvertXtoDVD.4.1.9.347.rar.html
دانلود نسخه پرتابل
کد:http://www.megaupload.com/?d=Y3RQI86L
دوست عزیز باید بدونم با چه پلیری فیلمو پخش میکنی ولی تو خود پلیر تو option میری تو قسمت subtitle تو قسمت font style باید دنبال حالت arabic باشی وقتی انتخاب کردی یه بار پلیر رو میبندی و باز میکنینقل قول:
امیدوارم درست بشه
دوست عزیز اگر توی کامپیوتر درست نشون میده و در پلیر حروفبه هم ریخته هست باید بری تو کنترل پنلregional language و بعد در قسمت زبان فارسی و ایران رو انتخاب کنینقل قول:
دوست عزیز اول باید زبان فارسی نصب باشه دیگه و تو پلیر مطمئن باشید حتما تنظیماتی شبیه به کامپیوتر داره شما یکم تو منو سرچ کنیدنقل قول:
سلام.
تاحالا واستون پیش اومده با این نرم افزار یه فیلمو به دی وی دی تبدیل کنید و بعد از تبدیل فیلمتون کند پخش شه؟!
از آخرین ورژن ConvertXtoDVD 4 استفاده میکنم ولی به یه فیلم فرمت mkv این مشکلو دارم که بعد از تبدیل فیلم به صورت تیکه تیکه پخش میشه با مکس های کوتاه ... !
دوست عزیز یک بار کدک های صوتی و تصویری رو پاک کن آخرین ورژن اون رو نصب کن.نقل قول:
سلام/آیا میشه با این برنامه به جای 120دقیقه مثلا 240دقیقه تو یه dvd رایت کرد؟
دوست عزیزشما می تونید با این برنامه تا4 فیلم رو بر روی یک Dvd رایت کنید.نقل قول:
چطوری؟:10:نقل قول:
دوست عزیزشما می تونید با این برنامه تا4 فیلم رو بر روی یک Dvd رایت کنید.
دوست عزیز این آموزش رو ببین .با تشکر ازدوست عزیزم jim در عصر جوان.نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/D0kTTgpK/tabdile-204-20film.html
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:41 PM ----------
با تشکر ازدوست عزیزم یوسف در عصر جوان لینک آموزش قرار دادن 4 فیلم در یک dvd هم به پست اول اضافه شد.دوستان استفاده کنند
کد:http://www.4shared.com/file/D0kTTgpK/tabdile-204-20film.html
نقل قول:سلام. اینکارو انجام دادم، ولی درست نشد. فایل اصلی (mkv) رو به mp4 تبدیل کردمو بعدش دادم به ConvertXtoDvd که مشکل حل شد... :10:نقل قول:
من می خوام وقتی که تبدیل کردم اول منو بیاد بعد قسمت تنظیمات و بعد فیلم تمام شد بره فیلم بعدی یعنی دیگه منو نیاد
باید کدوم یکی از اینا را انتخاب کنم !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز طبق تصویر و آموزش پست 1 شما تیک گزینه PLAY VIDEO ON AFTER THE OTHER رو بزنید.نقل قول:
اینجوری که بعد از تموم شدن فیلم اول دوباره منو میاد !!نقل قول:
من می خوام بعد از اینکه فیلم اول تموم شد بره فیلم دوم
دوست عزیز شما تیک گزینه های دیگه رو بردار.برایاینکه زیاد معطل نشی ابتدا بر روی فیلم های 3/4 دقیقه ای تست کن.نقل قول:
سلام
این برنامه ی خوبیه؟
کیفیت رو پایین نمیاره برای تبدیل فیلم های mkv یا avi به dvd?
زیر نویس فارسی رو هم میچسبونه به صورت هارد؟
بچه ها الان بهترین ورژن این برنامه بدون ایرادش چیه که نصب کنم
سلام
یکی از دوستانم با این نرم افزار قصد داره فیلمی با فرمت mkv رو تبدیل به dvd کنه
زیرنویس هم فرمتش sub و idx است
بعد تبدیل زیرنویس موجود نیست
مشکل از کجا میتونه باشه ؟
اگر آموزش پست اول رو هم در یک سرور بهتر آپلود کنید ممنون میشم
من نسخه4.0.9.322 این برنامه رو دارم ولی رجیستر نیست از کجا میتونم یه سریال نامبر برای این برنامه پیدا کنم؟
اگه برای نسخه4.1.19.365 هم سریال نامبر داشتید خوبه
ممنون
دوست عزیز اگر زیرنویس شما ایرادی نداشته باشه می تونه دو تا علت داشته باشه،یا می تونه از نصب نبودن کدک باشه یا اینکه ورژن برنامه .آخرین کدک های صوتی و تصویری رو اگر نصب کردید و مشکلپابرجاست ورژن برنامه رو عوض کنید .چون بعضی ازورژن های برنامه با sub/idx مشکل داره.نقل قول:
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------
دوست عزیز اینها رو امتحان کنید.نقل قول:
XXXT9-LJGSG-SV3ZW-9JSF5-LZFCL-4
JUNGE-WSBBB-ZHR9J-WVTU3-RRQ57-4
9QQFB-C57Z4-76JTG-LF5EY-Q9WNM-3
C8VAX-L6GB7-5GFDS-QUNNX-VUWEE-4
66JER-A392X-TU5K7-GQVXL-L3JLP-4
EV2DA-VCV54-JAJVJ-H3B7K-8SZH6-4
DUNNN-7H9SK-M4FC5-YB4R7-B2YEK-3
سلام من همین الان خواستم که آموزش و بخونم ولی چرا عکس هاش برداشته شده؟
دوست عزیز عکس ها احتمالا به خاطر فیتیله شدن سایت آپلود عکس ها دیده نمیشن.اما آموزش کامل برنامه به همراه عکس های اون در هپست اول در فایل pdf گذاشته شده اون رو دانلود کنید.نقل قول:
سلام
یه فلش رو آوردن که دو فصل سریال نیکیتاست و میخوان که جوری تبدیلش کنم که وقتی فلش رو به DVD Player وصل میکنم خونده بشه
این نرم افزار قابلیت انجام این کار رو داره یا باید فایلهای تبدیل شده ریخته بشن روی DVD؟
والا دوست عزیز چون پلیر فلش خور ندارم نمی دونم میشه یا نه .شما برای اینکه زیاد وقتت گرفته نشه .به صورت تست این کار رو بر روی یکتکه فیلم 3 یا 4 دقیقه ای انجام بده .ببین نتیجه میگیری یا نه.نقل قول:
سریال نامبر نسخه 3.3.1.98 کار نمیکنه...اگه میشه یک سریال نامبر دیگه معرفی کنین
این نرم افزاری که توی آموزش قرار داده شده کدام نسخه است؟!
یک سری گزینه ها توی نرم افزار وجود داره که در آموزش گفته نشده یا گزینه ها با نکات آموزشی متفاوته