در محیط باز؟نقل قول:
صفحه کلید را باز بذار و ته گوشی را با زاویه 45 درجه به سمت بالا بگیر و چند دقیقه صبر کن.
اگه جواب نداد یه بار گوشیتو فرمت کن.
Printable View
در محیط باز؟نقل قول:
صفحه کلید را باز بذار و ته گوشی را با زاویه 45 درجه به سمت بالا بگیر و چند دقیقه صبر کن.
اگه جواب نداد یه بار گوشیتو فرمت کن.
نگفتید چطور نقشه شهر خودمونو درست کنیم!!!؟؟؟
من گوشی و رم فرمت کردم. برنامه SmartCom GPS هم دوباره نصب کردم. اینبار ماهوارهای بیشتری و پیدا میکنه( 9 - 12 تا) ولی بازم کار نمیکنه. رنگ آبی GPS، سبز نمیشه:41:نقل قول:
یه روشی رو یکی از دوستان گفته بود: اول با برنامه GPS Data کانکت بشو و بعد بدون اینکه برنامه رو ببندی دکمه ی منو رو بزن و برنامه SmartCom GPS رو اجرا کن. دوتا برنامه همزمان کار کنند!
برای اینکه ببینی GPS Data کانکت شد یا نه برو توی Navigation و بعد Option رو بزن و گزینه ی Satelite Status رو بزن. هر وقت سسیگنال ماهواره ها تو پر شد یعنی کانکتی.
اونجام سیگنال دارم . 5 تا هست ولی فایده نداره
سلام.
همین که اجراش می کنم حداکثر 8 ثانیه بعد برنامه کلا بسته میشه.:18:
چرا؟
نقشه ریختی توی گوشیت؟ اگه آره، نقشه رو توی کامپیوتر از حالت فشرده خارج کن و بعد بریز توی گوشیت.نقل قول:
نواری که جلوی سیگنال ها هست خالیه یا پر؟نقل قول:
یادت نره یه مدت طول میکشه تا کانکت بشه ها! در ضمن امواج GPS نسبت به ساختمون و موانع بلند حساسه! یعنی توی خونه سیگنال خیلی کمه.
توی نوارا خالیه ولی یه سریش طولش بیشتره.نقل قول:
نزدیک به 30 دقیقه تو فضای باز گزاشتمش.
توی نوارا خالیه ولی یه سریش طولش بیشتره.نقل قول:
نزدیک به 30 دقیقه تو فضای باز گزاشتمش. بازم نشد
شما یه بار اصلا گوشیتو مستر ریست کن.
شاید مشکل حل بشه.
هم رم و هم گوشیو فرمت کردم ولی نشد.نقل قول:
ممکنه چیپش مشکل پیداکرده باشه؟
ممکنه سنسور gps مشکل داشته باشه.
گارانتی داره؟
فکر نمیکنم، چون یه آشنای من هم که N95 داره همینجوریه! 2 ساعت طول میکشه تا پیدا کنه! ولی تا حالا صبر نکردم ببینم پیدا میکنه یا نه. شاید با آپدیت درست شه!نقل قول:
چطور می شود نقشه هارو داونلود کرد
با اینترنت!!
مختصات gps پاساژ علادین رو کسی میتونه بهم بده؟
سلام تشکر میکنم از این پست خوبتون
تعداد پاسخ ها اینقدر زیاد هست که فرصت نمیشه همه را خوند
مشکلی که من دارم اینه من نقشه ای ماهواره ای از شهر خودمون (نایین) دارم و میخواستم اون را وارد برنامه کنم . من برنامه ای برای ساخت فایل Ogf گرفتم اما نحوه کالیبره کردن را بلد نیستم ؟ ممکنه کسی بهم کنه و بگه چجوری می تونم این کار را انجام بدم ؟
یا نقشه را خودتون برام کالیبره کنید ؟
نقشه آبعلی و امامزاده هاشم در جاده هراز:
کد:http://rapidshare.com/files/141386995/abali.rar
از تهرانم نقشه هوایی هست؟
gps من درست نشد
اگه منظورت satelite هست که آره. همون عکس واقعی از زمین!!نقل قول:
کدوم؟ میشه نصب کرد رو این نرم افزارنقل قول:
شما اگه بتونین عکس ماهواره ای رو کالیبره کنید می تونید تو این نرم افزار ازش استفاده کنید.نقل قول:
باید نقشه هوایی رو گیر بیاری و کالیبره کنی. بعد نصب میشه. مثل نقشه های عادی. اینکه نقشه هوایی از کجا بیاری رو نمیدونم!نقل قول:
مجتبی جان این نقشه از قلم افتاد.نقل قول:
نقشه اهواز و آبادان هست یا اگه کسی داره بذاره .ممنون
نقشه آبعلی و امامزاده هاشم در جاده هراز
در پست اول ضمیمه شد.
با تشکر از amini_bio عزیز
این برنامه که از گارمین داغون تره! حداقل گارمین یه اسم و رسمی داره یه برنامه گرافیکی داره. تازه تو نقشه جدیدش میشه جاهای مهم هم سرچ کرد. این برنامه که یه عکس داره نشون می ده کجاشیم! نشون نده سنگین تریم!
من یه برنامه می خوام که Route بده یعنی بگه از کجا بریم به مقصد زود تر می رسیم و از کجا نزدیک تره.
میشه نقشه هاشو رو ان81 نصب کرد؟(میدونم در حالت عادی ان 81 gps نداره ولی یه قسمت به اسم maps داره میخوام ببینم اینا رو میشه اونجا نصب کرد یا نه؟)
دوست عزیز این تنها برنامه ایه که نقشه شهر های ایران رو به غیر از تهران داره و در حال حاظر برای ما ایرانیا بهترین برنامست.نقل قول:
می تونی این برنامه رو نصب کنی و از نقشه هاش استفاده کنی با این تفاوت که نمی گه الآن کجا هستی.نقل قول:
سلام دوستان
قبل از هر چيزي هز همه عزيزان بابت نقشه ها و نرم افزار تشكر مي كنم.
نرم افزاري كه تو پست اول هست روي( nokia E90 (symbain Os v9.2 مشكل داشت و چند ثانيه بعد از اجرا خارج مي شد.
به همين دليل من لينك نسخه كرك شده كه نياز به ساين داره و درست كار ميكنه رو اينجا پست مي كنم، اميدوارم مشكل گشا باشه
توضيح: وقتي رو لينك بالا كليك ميكنيد 35 ثانيه طول مي كشه تا لينك مخصوص شما ساخته بشه بعد خود سايت يه پيغام ميده و لينك نارنجي رنگ دانلود مي تونيد در وسط صفحه پيدا كنيد :20:کد:1»SmartComGPS.v1.55-s60v3(v9.2-E90-OK)-unsigned_Cracked.sis
File size: 393 Kb
File ID: 1557620
Download Link (Public):http://www.axifile.com?1557620
عزیزم مشکل از برنامه نبوده.
شما در حالت هک وارد برنامه میشدید که مشکل داشتید و خارج می شدید.
با سلام من برنامه gps را روی 82 نسب کردم و استفاده میکنم
ولی برای 95 دوستم نصب نمیشه
اصلا نصب نمیشه
مشکل از کجا میتونه باشه
همه کاری هم کردم ساین کردم از چند جای مختلف دانلود کردم
فقط 1 دونهجواب داد اونم کرک نشده بود
لطفا کمک کنید
میتونی بگی چه اروری میده؟نقل قول:
certifikate may not yet be valid is expiered or phones date setting may be incorrent
عزیز شما باید تاریخ گوشی و کامپیوترتون درست باشه.
این ارور مال اینه که مثلا تاریخ گوشی عقب تر از تاریخ کامپیوتر باشه.
حق با دوستمونه. یا تاریخ گوشیت تنظیم نیست یا فایل رو با سر و کی درست ساین نکردینقل قول:
مرسي امين جان از جوابت، 2 روز درگير بودم با اين قضيه!!!!
اقا من نقشه رو ریختم وقتی هم که برنامه اسمارت کام رو اجرا میکنم بعد از حدود چند ثانیه قطع میشه