سلام ، چندتا لپ تاپ که مختص گیم باشه رو معرفی میکنید ؟ ، هزینه مهم نیست ، 15" باشه ، وزن هم مهم نیست .
سلام ، چندتا لپ تاپ که مختص گیم باشه رو معرفی میکنید ؟ ، هزینه مهم نیست ، 15" باشه ، وزن هم مهم نیست .
ممنون، يعنی اين مدل هايی که پيشنهاد داديد بهتر نيستن ديگه؟نقل قول:
سلام خدمت همه دوستان .
میشه لپ تاپی با مشخصات زیر معرفی کنید .
Cpu celeron 2.0
Ram 1 Gb با قابلیت آپگرید
Hdd 80 gb
Vga مهم نیست
windows Vista
Lcd از 14 کوچیک تر نباشه .
و از همه مهمتر اینکه رنگش سفید و ترجیحا سفید براق باشه .
قیمتش زیر800 باشه .
عمده ی کار من اینترنته
با تشکر.
XPS M1530 برای بالای 1.650.000 تومان تا 1.750.000نقل قول:
DELL inspiron 1520 T7500 - DELL VOSTRO 1500 برای بین 1.200 تا 1.300
HP pavilion DV 6000 series برای بین 1.200 تا 1.500
Asus F3SC برای بین 1.400 تا 1.600
Asus VX1 برای بین 1800 تا 1.900
برای بازی مناسب اند البته 15.4 اینچی
از بین این ها بهترین XPS M1530 سرکت دل هست
شما گفتی توی این رنج من هم جواب دادم ... نگفتم کدوم بهتره .... کار شما اینترنت هست یعنی چی ؟ یعنی نمیخوای بازی کنی ؟ اگر برای بازی نیست اچ پی و سونی مناسب ترهنقل قول:
ممنون، يعنی اين مدل هايی که پيشنهاد داديد بهتر نيستن ديگه؟
نقل قول:
سلام خدمت همه دوستان .
میشه لپ تاپی با مشخصات زیر معرفی کنید .
Cpu celeron 2.0
Ram 1 Gb با قابلیت آپگرید
Hdd 80 gb
Vga مهم نیست
windows Vista
Lcd از 14 کوچیک تر نباشه .
و از همه مهمتر اینکه رنگش سفید و ترجیحا سفید براق باشه .
قیمتش زیر800 باشه .
عمده ی کار من اینترنته
با تشکر.
با این مشخصات من دل 1525 رو پیشنهاد میدم
یا سونی N350 سری چینی که رنگشون اغلب سفیده
درود بر جناب Redistered User . دیگران همکاران آیا لپتاپ های سونی این مدل ها امریکایی هستند و کیفیتشون چطوره از دل 1530 بهتره
Fz 280 E/b
Fz490 Neb
Fz 490nfb
Fz490 Ndb
Fz250e/b
Fz180e/b
در مورد گارانتی اروند چطور آیا مطمئن هست چون قیمت هاش مناسب هست
گارانتی اروند تبلیغات زیاد میکنه و ادعا هم داره ... اما خرید نکردم ازش و خدماتش رو نمیدونم ... شاید در حد یک فروشگاه سرویس میده نه یک شرکت وارد کننده که تعمیرگاه تخصصی داره
کیفیت مدلهای Usa و China رو میشه تقریبا توی یک رنج قرار داد ... توی آمریکا طراحی و توی چین مونتاژ میشه به خاطر کم کردن قیمت اون برند .... و کیفیت همشون هم استاندارده هرچند من خودم آمریکایی رو ترجیح میدم
میتونی بری سایت سونی و چک کنی که کدوم مدل رو در حال حاضر کدوم کارخانه سونی میرنه ؟ چین . آمریکا یا ژاپن ؟
دل 1530 رو هم نمیشه با این سری آمریکایی مقایسه کرد ... کیفیت ساخت سونی و استحکام تقریبا شبیه Xps میمونه ولی قیمت به خاطر چند تا فناوری خاص مثل سکوریتی چیپ و بلوری و ... بالاتره
سلام دوستان
من قصد خرید لپ تاپ xps 1530 دارم با گارنتی اریس
مشخصاتش اینه
برای کارهای گرافیکی میخوام نظر شما چیه
Processor: INTEL CORE 2 DOU T9300
Processor Speed : 2.5 GHz (6M)
* Operating System : VISTA HP
* Memory Size : 3072 MB
* Display Size : 15.4"
* Display Type : Widescreen XGA with TruBrite Technolog
* Display Resolution : 1280x800
* Graphics Chipset : GFORCE
* Graphics Memory : 1024
* Hard Drive Size : 250+ GB ( SATA )
* Optical Drive : DVD-SuperMulti drive (+/-R double layer)
* Wireless LAN : 802.11 a/b/g
* Bluetooth : Yes
* Modem : V.92 Modem/56K
* LAN : 10/100
* Battery Life : Up to 4.0 hour
* Port : 4xUSB2 PCMCIA iLINK
* Card Reader : 5 IN 1
* USB Slots : 2 - USB (2.0)
* iLINK : i.LINK IEEE-1394
* S – Video : TV OUT ( S Video )
* Weight : Starting at 2.5 Kg.
* Color : Black
* Warranty : 1 Year International & Local
* Option : New T9300CPU- Webcam- FingerPrint- GFORCE 8600- Bright LCD-Black
لپ تاپی هست که بهتر از این باشه با رنج قیمت 1800 برای کارهای گرافیکی
نظر شما در مورد VOSTRO 1500 با مشخصات زیر چیه
Processor: INTEL CORE 2 DOU T7700
Processor Speed : 2.4 GHz (4M)
* Operating System : VISTA HB
* Battery Life : 9 Cell 4.0 hours
* Card Reader : 8 In 1
* USB Slots : 4 - USB (2.0)
* Weight : Starting at 2.8 Kg.
* Color : jet Black
* Option : NEW T7700 CPU - WEB CAM - CARD R - GFORCE 8600 - BRIGHT LCD - 9CELL
کدومش بهتره برای کارای گرافیکی
با گارانتی اریس
من تعریف گارانتی اریس شنیدم به نظر شما چطور هست
ممنون از راهنمايي هات
فروم بيستيه!
سلام به همگی
من چند وقت پیش یک پست در مورد XPS M1330 (T9330) دادم حالا می خواستم یک سوال مقایسه ای بین این مدل و مدل Vostro 1500 (T9300) بکنید.
رم هر دو مدل : 3 گیگابایت
سی پی یو هر دو مدل : 2.5 GHZ با Bus 800 و کش 6 مگابایت
هرد هر دو مدل : +250
ال سی دی : xps m1130=13 inch و vostro 1500=15 inch
گرافیک: xps=8400 128FULL D و Vostro=8600 256 Full D
سیستم عامل: xps=Vista home premium و Vostro=Dos
هر دو مدل ساخت لهستان هستند.
قیمت : XPS: 1690000 و Vostro:1480000
-اگر مقدور هست HP Pavilion DV 2775 را هم به این مقایسه اضافه کنید.
(لیست قطعات و قیمت از زیگورات گرفته شده است) به نظر شما کدام یکی انتخاب بهتری است؟اگر ممکنه دلایل را تشریح کنید و بگویید چی باعث این اختلاف قیمت 200 هزار تومانی شده و .... (لطفا رجیستر عزیز هم جواب بدهند :40: )
-اگر خود شما می خواستید این ها را انتخاب کنید کدام یک را انتخاب می کردید؟
(شرمنده که زیاد شد آخه من تا حالا نوت بوک نداشتم و حالا توی خرید هم خیلی استرس دارم به علت ... )
با تشکر
regis خان! من هم مثل تو ظريف پسند هستم و مي خوام همه جا لپ تاپ پيشم باشه. پس من ديگه طرف 1530 dell نرم؟ به نظرت همين 2775 رو بخرم بره؟ يه مسئله هم دارم: همه مدل هاي dv hp ها عين هم هستن و يه كم بد به نظر ميان... جوات ديگه... بازم نظرت چيه در اين راجع؟
برای کارهای گرافیکی هر دوی آنها خوب اند ... اما اگر استثنا میخوای بازی کنی 1530 XPS بهتره اما قیمتش بالاتره به خاطر امکانات و قطعات و تکنولوژی های بالاترنقل قول:
سلام دوستان
من قصد خرید لپ تاپ xps 1530 دارم با گارنتی اریس
مشخصاتش اینه
برای کارهای گرافیکی میخوام نظر شما چیه
Processor: INTEL CORE 2 DOU T9300
Processor Speed : 2.5 GHz (6M)
* Operating System : VISTA HP
* Battery Life : Up to 4.0 hour
* Card Reader : 5 IN 1
* USB Slots : 2 - USB (2.0)
* Weight : Starting at 2.5 Kg.
* Color : Black
* Option : New T9300CPU- Webcam- FingerPrint- GFORCE 8600- Bright LCD-Black
لپ تاپی هست که بهتر از این باشه با رنج قیمت 1800 برای کارهای گرافیکی
نظر شما در مورد VOSTRO 1500 با مشخصات زیر چیه
Processor: INTEL CORE 2 DOU T7700
Processor Speed : 2.4 GHz (4M)
* Operating System : VISTA HB
* Battery Life : 9 Cell 4.0 hours
* Card Reader : 8 In 1
* USB Slots : 4 - USB (2.0)
* Weight : Starting at 2.8 Kg.
* Color : jet Black
* Option : NEW T7700 CPU - WEB CAM - CARD R - GFORCE 8600 - BRIGHT LCD - 9CELL
کدومش بهتره برای کارای گرافیکی
با گارانتی اریس
من تعریف گارانتی اریس شنیدم به نظر شما چطور هست
رجیستر یوزر جان این شرکت داره 1530 با گرافیک 1 میده اما توی سایت دل بیشتر از 256 نیست بقیه مشخصات توی سایت دل هم پشتیبانی میشه به نظرت دستکاری شده یا فقط مموری گرافیک بالا بردن مشکلی نیست
در مورد گارانتی هم حرفی نزدی چطوره
پروسسور ... گرانترین بخش لپ تاپ هست ... مثلا CPU 2.2 با 2.4 همون کش و همون مشخصات فقط سرعت بالاتر حدود 120 هزار تومان گرانتره ... این که دیگه سری T9300 هست و قیمت خیلی بالاتر بین 180 تا 220 هزار تومان هستنقل قول:
بگویید چی باعث این اختلاف قیمت 200 هزار تومانی شده
ولی چرا XPS M1330 گرانتره ؟
1- تکنولوژی فوق العاده بالایی میخواد تا ظرافت 13 اینچی ها در کنار قدرت پروسسور بالا و حجم بالاتر حفظ بشه
2- سیستم خنک کننده فرق داره و بسیار جدیدتره
3- این مدل کم تولید میشه و با این کانفیگ گرانتره
4- ویندوز ویستا بیزینس داره همین حدود 150 دلار اختلاف داره ( برای پک value ) و توی لپ تاپ حدود 80 دلار
5- کیفیت قطعات بالاتره
برای HP 2775 هم همینطوره ... XPS M1330 به خاطر ظرافتش گرونتره و Dell vostro 1500 به خاطر کیفیت ساختش ارزونتره ... تقریبا توی یک رنج هستند vostro 1500 T9300 با HP 2775
من اگر بودجه تا 1700 داشتم :
XPS M1530
HP 2775
و XPS M1330 رو انتخاب نمیکردم چون سبکی لپ تاپ برام مهم نیست و اگر مهم بود انتخاب اولم بود
پس
توی سایت دل گرافیک رو 256 MB dedicate نشون میده ولی ایران به خاطر جذب آماتورها ! کل گرافیک استاتیک و داینامیک و مقدار ماکزیمم آن را نشان میدهند یعنی 1024 MB... مشکلی نیستنقل قول:
رجیستر یوزر جان این شرکت داره 1530 با گرافیک 1 میده اما توی سایت دل بیشتر از 256 نیست بقیه مشخصات توی سایت دل هم پشتیبانی میشه به نظرت دستکاری شده یا فقط مموری گرافیک بالا بردن مشکلی نیست
در مورد گارانتی هم حرفی نزدی چطوره
گارانتی اریس هم خوبه ... شرکت فناوری اطلاعات اریس خدمات خوبی میده یکم هم گارانتی اش ممکنه گرون باشه البته برای مدل های خاص
اگر امرتات یا زیگورات موجودی داشت میخریدی بهتر بود
مال من که جوات نیست و سری art edition هست و دو تا کاور هنری خفن باهاشه ! اگر آمریکا بودی راحت میرفتی میخریدی این استایل هاش رو ...نقل قول:
regis خان! من هم مثل تو ظريف پسند هستم و مي خوام همه جا لپ تاپ پيشم باشه. پس من ديگه طرف 1530 dell نرم؟ به نظرت همين 2775 رو بخرم بره؟ يه مسئله هم دارم: همه مدل هاي dv hp ها عين هم هستن و يه كم بد به نظر ميان... جوات ديگه... بازم نظرت چيه در اين راجع؟
XPS M1530 هم بزرگه ولی ظرافت داره ... همون HP 2775 ظریفتر و جمع و جورتره
یک لپ تاپ تو رنج 1400000 میخوام.
چی پیشنهاد میکنید.
شکل و قیافه برام مهم نیست. کارایی، قدرت و سرعت برام مهمه.
لطفا با ریز مشخصات بگید.
با تشکر
من Hp ها سري dv و dell زو پيشنهاد ميكنم. تو اين رنج مدل هاي ريادي هست. يه كم بايد دايره انتخابتو كوچيكتر كني... يعني بيشتر بگي كه قوي باشه يعني گرافيكش زياد باشه يا ...نقل قول:
یک لپ تاپ تو رنج 1400000 میخوام.
چی پیشنهاد میکنید.
شکل و قیافه برام مهم نیست. کارایی، قدرت و سرعت برام مهمه.
لطفا با ریز مشخصات بگید.
با تشکر
با عرض معذرت از regis خان... من به طور كلي مدل هاي hp dv 6755 و dell vostro 1500 رو پيشنهاد ميكنم.
تایید میشه ... dell vostro 1500 T7700 با این کانفیگ مناسب شماست :
Santarosa core2Duo - 2.4 GHZ - 4MB cache
2048 DDR2 memory
160 GB Sata+
15.4" WXGA+Brite
1024 MB nvidia GF8600M GT
/ BT/ WIFI/ Modem/ Web Cam
حدود 1.350.000 هست ... میتونید رمش رو به 3 و یا هاردش رو به 250 ارتقا بدید و قدرتش هم عالیه و با این آپگرید بهتر هم میشه
اما اگر میتونستی تا 1.500.000 هزینه کنی من DV2775 شرکت HP رو پیشنهاد میدادم
من یه لپ تاب تو رینج 1400 تا 1700 میخوام
مدلی که پیشنهاد شده به من HP DV9700T - Front HPWall + Penryn
نظرتو چیشه؟و قیمت روز هم میخواستم لطفا
واقعا 19 اینچی میخواهید ؟ حمل و نقل این سری ها سخته و به دلیل بزرگی و سنگینی کاربر را هنگام حمل اذیت میکنه ....
این سری عالی هست و مولتی مدیا رو به خوبی ساپورت میکنه ... برای تماشای فیلم و کارهای خانگی و میکس و مونتاژ و کارهای گرافیکی پیشنهاد میشه ... لپ تاپ فوق العاده ای هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت تهران رو ندارم اما دوبی با کانفیگ T7500 و رم 3 گیگ حدود 6459 درهم یعنی1680.000 تومان هست .... قیمت تهران بین 200 تا 280 تومان گرانتره از دبی هست یعنی بالاترین کانفیگ حدود 2.000.000 هست
ممکنه با کانفیگ های پایین تر ارزانتر هم باشه
پس شما می گویید به عنوان مثال vostro که کیفیت ساخت پایین تری دارد زودتر خراب می شود و یا مشکلات احتمالی بیشتری ممکنه براش پیش بیاد و عمر کمتری داره؟و آیا ال سی دی 13 خیلی اذیت می کنه؟ من برام وزن هم یک ملاکه ، این مدل 1530 قیمتش چنده دقیق؟چون زیگورات و اریس هر دو مدل T9300 این را زدند Comingنقل قول:
به نظر شما همین گارانتی زیگورات خوبه یا اریس؟یا گرانتی های دیگر
نوت بوك دل بهتره يا اچ پي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رجیستر جان برای خرید از دوبی کجا رو پیشنهاد میدی؟جایی که مطمئن باشه و لپ تاپ هاش جدید باشه(چون xps m1530 با LED LCD می خوام)اگه می تونی آدرس web یا شماره تماس بده.ضمنا می تونم سفارش بدم اگه نداشتن برام از شرکت تهیه کنن؟تا حالا سابقه داشته برای خودت؟
بله ... کیفیت مونتاژ و قطعات پایین تره و مشاهده شده برندهای دل سری اینسپایرون و ووسترو بعد از 6 ماه LCD سوزوندند ... قیمت پایین تره مشخص هست دیگه کیفیت چطورهنقل قول:
ال سی دی 13 برای تماشای فیلم و گیم مناسب نیست اما بدلیل کم وزنی اش برای کارهای بیزینس و ترانزیت اون و همچنین برنامه نویسان مناسب هست
من قیمت XPS M1530 با این کانفیگ
core2 - 2.4
3 GB ram
250 GB sata+ HDD
15.4" WXGA
1024 MB nvidia GF8600M GT
حدود 1.740.000 که میشه گفت بالاترین کانفیگ هست و با گارانتی متفرقه ... هنوز T9300 رو ندیدم
گارانتی هایی که گفتی هم خوبند ... امرتات خوبه ... این روزا همه میگن خوبند اما باید ببینی مشتری چی میگه
:18:نقل قول:
نوت بوك دل بهتره يا اچ پي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این چه طرز سوال کردنه ! :2:
هیچ کدوم خوب نیستند اگر اینطوره بهترین alienware هست !!! :31:
ببینید جای خاصی رو پیشنهاد نمیدم ... فروشگاه computer care dubai خوبه من خودم اغلب خرید هام از اونجاست و دیگه آشنا در اومدم باهاشون!نقل قول:
رجیستر جان برای خرید از دوبی کجا رو پیشنهاد میدی؟جایی که مطمئن باشه و لپ تاپ هاش جدید باشه(چون xps m1530 با LED LCD می خوام)اگه می تونی آدرس web یا شماره تماس بده.ضمنا می تونم سفارش بدم اگه نداشتن برام از شرکت تهیه کنن؟تا حالا سابقه داشته برای خودت؟
اما مرکز خرید و فروش کامپیوتر Alplaza هست و فروشگاه های فعالی داره ... میتونی بری اونجا برای خرید ... به یک جا و یک قیمت محدود نشو
نمایندگی های خاورمیانه هم آنقدر فعال نیستند که بتونی سفارش بدی ... اغلب مدل ها بسته به مشتری تحویل داده می شوند
اما میتونی نمایندگی خود دل در امارات را از سایت دل بگیری
ممنون از راهنماییت.اگه این تاپیک تو رو نداشت من چی کار میکردم :11: یه سوال دیگه: آیا لپ تاپ با config مورد نظرمو می تونم از سایت اصلی یا خاور میانه انتخاب کنم بعد دوبی تحویل بگیرم؟اگه این کارو بکنم مالیات باید بدم یا چون میره دبی مالیات نداره؟(قیمت تو سایت آمریکا با shiping میشه 2100$ ولی من بالای 1800 نمی خوام بدم.) و یه سوال دیگه: چطوری می تونم مشخصات رو واسه این فروشگاه ها که نام بردی بفرستم تا بفهمم موجود دارن یا نه؟(می خوام اگه بشه خودم به فروشنده سفارش بدم تا آشنایی که میره بگیره سر در گم نشه،چون وارد نیست)
آقای Registered User پیشنهادی که خودتون میدی چیه تو این رینج پولی؟
من کی گفتم 19"؟
فکر نمیکنم تحویل توی دبی داشته باشه ... من خودم تست نکردم ... برای نمونه میتونی کانفیگ کنی و ببینی shipping میتونه بکنه به امارات یا نه و چقدر طول میکشهنقل قول:
یه سوال دیگه: آیا لپ تاپ با config مورد نظرمو می تونم از سایت اصلی یا خاور میانه انتخاب کنم بعد دوبی تحویل بگیرم؟
همراه با نام اصلی باید کانفیگوریشن رو توضیح بدی ... مثلا اینطورنقل قول:
و یه سوال دیگه: چطوری می تونم مشخصات رو واسه این فروشگاه ها که نام بردی بفرستم تا بفهمم موجود دارن یا نه؟(می خوام اگه بشه خودم به فروشنده سفارش بدم تا آشنایی که میره بگیره سر در گم نشه،چون وارد نیست)
dell XPS M1530
intel core2 dou - T7500 - 2.2 GHZ - 4MB cache
2 GB ram
160 GB HDD
nvidia Geforce 8600M GT - upto 1024 MB
و همچنین اینکه ویندوز داره یا نه و مشخصات جانبی دیگر
بهتره اول موجودی رو با فاکس بگیری ... کافیه تماس بگیری و بگی : please fax your notebooks sale list و شماره رو بدی تا برات به ایران فاکس کنند یا ایمیل بدی برات می فرستند
من تقریبا خودم هر هفته یا هر دو هفته لیست میگیرم تا دقیقا بفهمم چی دارند و برای خرید شماره لیست رو دقیقا میدم همراه ریز مشخصاتش
این مجموعه فروشگاه هست میتونی با خیال راحت ازش خرید کنی ... کارشون درسته ... اگر بتونی با خود مدیر فروش آقای jai صحبت کنی چه بهتر
کد:http://www.computercaredubai.ae/contact_us.php
نقل قول:نقل قول:
من یه لپ تاب تو رینج 1400 تا 1700 میخوام
مدلی که پیشنهاد شده به من HP DV9700T - Front HPWall + Penryn
نظرتو چیشه؟و قیمت روز هم میخواستم لطفا
شما در خواست قیمت این لپ تاپ رو کرده بودی و پیشنهادت هم همین بود ... نه ؟ :31:
بگذریم :10:
اگر حدود 1.500 میخوای HP pavilion dv2775 عالی هست و بسیار هم قوی هست این نوت بوک ... سی پی یو و گرافیک خیلی عالی داره و کیفیت و طراحی اش هم خوبه
اگر تا 1.600 میخوای Asus F3SC/C عالیه ... سی پی یو و گرافیک خوب و در حد XPS M1530 داره
و اگر بتونی بین 1.650 تا 1.750.000 هزینه کنی میتونی XPS M1530 dell رو بخری که تقریبا قوی ترین نوت بوک 15 اینچی توی ایرانه از همه لحاظ ... کیفیت هم فوق العاده هست
مرسی از لطفت رجیستر جان:43: راستی برای آوردن به ایران بدون مالیات باید بدون جعبه بیاریمش تو هواپیما؟شنیدم بعضی وقت ها پرواز دوبی گیر نمیدن!صحت داره؟تو خودت چطوری میآری ؟!:14:
الان که یه دوربین هم بیاری بهت گیر میدن ... اگر هنگام خروج لپ تاپ باهات نباشه و هنگام ورود باشه باز هم مالیات میگریند !
من که اینطوری نمیارم ... میدم لنج آشنا تعداد برام میاره گناوه میرم تحویل میگیرم... برای همین اهوازم و نزدیکمه
اما شما و شانست ... میتونی با خودت بیاری و توی بارنامه چیز یادی باهات حساب نمی کنند ... فوقش 60 تومن ! شانس خودته
آقا جون یه چیز دیگه:notebook رو با دلار بگیرم یا یورو ؟آخه یه سری که ترانزیت از دوبی بودم یه هندی کم از فروشگاه تو فرودگاه خریدم.قیمت به درهم بود ،وقتی فروشنده قیمت رو به یورو و دلار گفت دیدم یورو می شینه 930 هزار تومن و دلار 980 !منم از شانسم یورو داشتم.بعدا یکی بهم گفت نرخ برابری ارز اونجا فرق می کنه و یورو واسه ایرونی ها بهتره.اما از سایت های ارزی چیزی ندیدم چون ظاهرا بر مبنای مثلا دلار قیمت دارن وقتی یورو می خوای معادل دلاری شده رو تبدیل می کنه به یورو و رابطه ی این دو تا هم که همه جا یکیه،
وای!جدا اگه فقت وقت برگشت لپتاپ تو کیفت باشه هم گیر میدن؟هیچ راهی به ذهنت نمی رسه که عوارض نباشه؟؟؟:42: میزان عوارض چه معیاری داره؟بار همراه هرچقدر که باشه باز رو لپتاپ عوارض می کشن؟:24:
:27:جدا ببخشید !ایقدر شوکه شدم که نوشتم فقت!!از بی سوادی نبودها،منظورم فقط بود
من سعی میکنم مدل آخری رو که پیشنهاد کردید بگیرمنقل قول:
شما در خواست قیمت این لپ تاپ رو کرده بودی و پیشنهادت هم همین بود ... نه ؟
بگذریم
اگر حدود 1.500 میخوای HP pavilion dv2775 عالی هست و بسیار هم قوی هست این نوت بوک ... سی پی یو و گرافیک خیلی عالی داره و کیفیت و طراحی اش هم خوبه
اگر تا 1.600 میخوای Asus F3SC/C عالیه ... سی پی یو و گرافیک خوب و در حد XPS M1530 داره
و اگر بتونی بین 1.650 تا 1.750.000 هزینه کنی میتونی XPS M1530 dell رو بخری که تقریبا قوی ترین نوت بوک 15 اینچی توی ایرانه از همه لحاظ ... کیفیت هم فوق العاده هست
ولی کاش یه 17 اینچی معرفی میکردید
با این کیفیت 17 اینچی هم وجود داره؟
این یکی رو نمی دونم ... من که با درهم خرید میکنمنقل قول:
آقا جون یه چیز دیگه:notebook رو با دلار بگیرم یا یورو ؟آخه یه سری که ترانزیت از دوبی بودم یه هندی کم از فروشگاه تو فرودگاه خریدم.قیمت به درهم بود ،وقتی فروشنده قیمت رو به یورو و دلار گفت دیدم یورو می شینه 930 هزار تومن و دلار 980 !منم از شانسم یورو داشتم.بعدا یکی بهم گفت نرخ برابری ارز اونجا فرق می کنه و یورو واسه ایرونی ها بهتره.اما از سایت های ارزی چیزی ندیدم چون ظاهرا بر مبنای مثلا دلار قیمت دارن وقتی یورو می خوای معادل دلاری شده رو تبدیل می کنه به یورو و رابطه ی این دو تا هم که همه جا یکیه،
برای 17 اینچی من اچ پی ارزان قیمت دیدم اما AMD هست ...نقل قول:
من سعی میکنم مدل آخری رو که پیشنهاد کردید بگیرم
ولی کاش یه 17 اینچی معرفی میکردید
با این کیفیت 17 اینچی هم وجود داره؟
تشک
17 اینچی من AR 770NA sony یا dell vostro 1700 رو پیشنهاد میدم
HP حدود 2.000.000 دیدم 17 اینچی