درود !
من یه فلش 8 گیگ اچ پی دارم که توی هر سیستم عاملی میزنم ، اجرا نمیشه . فکر نمیکنم سوخته باشه . اگه راه حلی معرفی کنین ، بی نهایت ممنون میشم .
Printable View
درود !
من یه فلش 8 گیگ اچ پی دارم که توی هر سیستم عاملی میزنم ، اجرا نمیشه . فکر نمیکنم سوخته باشه . اگه راه حلی معرفی کنین ، بی نهایت ممنون میشم .
یعنی اصلا تو my computer و disk managment فلش نمیاد ؟نقل قول:
رو سیستم های دیگه با یک pc دیگه هم تست زدین ؟
بله جناب ! اما توی هر مورد مشکل همینه ! نکته جالب اینه که وقتی به پلیر ماشین وصل میشه ، موزیک ها اجرا میشن !!!نقل قول:
برد فلشتون مجتمع است ؟نقل قول:
شرمنده ! متوجه منطورتون نشدم !!!نقل قول:
فلشتون گارانتی داره ؟نقل قول:
از زمان گارانتیش گذشته . یک سری فایل هم هست که نیازشون دارم . میخوام اونا رو بازیابی کنم .نقل قول:
فلش رو باز کنید و از بردش یک عکس بزارید اینجانقل قول:
قربونت.نقل قول:
فلش رو با نرم افزارهای تحت داس بالا بیارین و در صورت بالا اومدن میتونید به راحتی از اطلاعات پشتیبان بگیرین.
اگر فلش در این محیط بالا نیاد، تقریبا باید از بازیابی نرم افزای اطلاعات و بصورت روتین ناامید شد.
می تونید برای شروع از این نرم افزار استفاده کنید:
spinrite v6.0
لینک دانلود:
بی نهایت ممنون دوست عزیز ...نقل قول:
ولی متاسفانه با این نرم افزارم بالا نیومد . راه حل دیگه وجود داره ؟!
خواهش میکنم.نقل قول:
به صورت نرم افزاری تا اونجایی که من میدونم، فکر نکنم بالا بیاد. برای من هم چندین بار این مشکل پیش اومد و
بعد از مدتی دیگه فلش قابل استفاده نبود. در هر حال باز از نظر سایر دوستان استفاده کن. اما به نظر من چیپ اصلی
بشدت آسیب دیده!
سلام دوستان من یک کارت حافظه 8 گیگ میکرو اس دی دارم که حدود 6 گیگ آهنگ توش دارم که جمع آوریش 5 سال طول کشیده.یه ویروس به جونه حافظه من افتاد و با اینکه این ویروس رو پاک کردم ولی این 6 گیگ اصلا تو این حافظه دیده نمیشه یعنی با اینکه حافظه 6 گیگ اشغال شده ولی هیچ چیزی نشون داده نمیشه.لطفا اگه کمکی میتونید کنید ازم دریغ نکنید با تشکر
سلام
خواهش میکنم جواب بدید
یه مشکل جدید برای من پیش اومد. و اونم این که فلش مموری 8 گیگ سیلیکون پاور یه دفعه غیر فعال شد و وقتی به پی سی وصل میکنم سایز رو صفر بایت و فایل سیستم رو ناشناس نشون میده بهیچ وجه فورمت نمیشه. و شدیدا هم بهش نیاز دارم. یکسالی بود که خیلی عالی کار میکرد.
حالا میخوام ببینم اصلا درست شدنی هست که پاش بشینم یا از خیرش بگذرم.
ممنون میشم
یا حق
سلام.نقل قول:
با نرم افزارهای ریکاوری اطلاعات، فلش رو اسکن کنید ببینید نتیجه چی میشه.
برای این کار دو نرم افزار زیر رو تست کنید:
/کد:http://tehrandownload.ir/1389/02/11/%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%87-icare-d
کد:http://sadafdownload.com/smart-flash-recovery-4-3/
سلام.نقل قول:
بعد از نصب فلش مموری سیستم عکس العملی نشون میده؟؟؟
سیستم پیامی مبنی بر شناخت یا عدم شناخت اعلام میکنه؟؟؟
درایو رو نشون میده ولی صفر بایت و سیستم فایل رو هم که ناشناس نشون میده، کلی برنامه هم روش تست کردم . اکثرا خطای وسیله پیدا نشد رو میدند.نقل قول:
توی نرم افزارهای ریکاوری اطلاعات هم نشون داده نمیشه؟؟؟نقل قول:
با نرم افزار آکرونیک تست کردین؟؟؟
نقل قول:
اصلا اطلاعاتش مهم نیست. خود فلش مهمه. در ضمن تو هیچ نرم افزاری نشون داده نمیشه.
فقط ویندوز میشناسدش.
فلش رو تحت داس با نرم آکرونیک فرمت کنید.نقل قول:
دوستان من یک فلش 8 گیگ تاچ سیلیکون پاور خریدم یک مشکل عجیب دارم.همه جاه اعم از کامپیوترهای مختلف فلش رو میشناسه الا کامپیوتر خودم.به عارت بهتر وقتی که وصل میکنم اصلا نشون نمیده.فلش دیگه میزنم راحت میشناسه این یکی رو اصلا نمیشناسه .یک راهنمایی نید ممنون میشم
نقل قول:
یعنی فلش رو سیستم های دیگه بدون مشکل کار میکنه ولی رو سیستم شما اینطوریه ؟
فلش های دیگه هم رو سیستمتون جواب میده ؟
وقتی فلش رو به سیستم میزنید یک عکس از disk managment و دیوایس مینیجر بزارین
با سلام و احترام
دوستان من یه مموری میکرو sd دارم که از طریق گوشی فرمتش کردم یه فولدر هایی باز داخلش هست وصلش کردم به کامپیوتر که به کل فرمتش کنم یعنی هیچ فولدری داخلش نباشه ولی هیچ جوری نمیشه هم ویندوز و چند تا نرم افزار دیگه امتهان کردم ولی همشون write protected میدند دکمه ی خشاب را هم روی هر 2 حالت گذاشتم .راستی پسوردش را هم از توی گوشی remove کردم
بذارید جور دیگر بپرسم:اصولا کسی تونسته مموری micro sd را از کامپیوتر فرمت کنه؟
سلام دوستان من یه فلش دارم هرچی توش کپی می کنم میشه ولی وقتی از کامپیوتر درش میارم دوباره وصلش می کنم دیگه چیزی توش نیست راهی بلدین خواهش میکنم راهنمای کنید
این مشکل شما چند علت دارهنقل قول:
1 - ویروس باید فلش رو روی یه سیستم دیگه بزنید و اسکن ویروس بکنید و ممکنه به خاطر همین ویروس اطلاعات هیدن شده باشه که تاگه فولدر بود از فولدر میکشین بیرون یا اگه فایل باشه فلش رو ریکاوری میکنین
علت بعدی از خود فلش میتونه باشه باید با نرم افزار مخصوص فلش فلش رو فرمت یا low level format بکنید
درست نشد فریم ویر فلش رو با نرم افزار online recovert آپدیت کنید
درست نشد این مشکل میتونه از چیپ رام فلش باشه
سلام دوستان
مموری آسانسور که آهنگ ها و کلام ها روش ذخیره میشه رو دآوردم و به کامپیوتر وصل کردم.
اما هیچ اثری از درایورش نیست. یعنی بوق میزنه که یه مموری وصل شده اما چیزی نمیاد.
به نظرتون مشکل از کجاست؟
فلش رو که وصل کردین یک عکس از disk managmnet بزاریننقل قول:
سلام
همونطور كه هاردروميشه اطلاعاتش رو برگردوند اين كار براي فلش هم امكان داره
چون من كردم نشد
كمك كنين ممنون ميشم
سلام بچه ها درایو h کامپیوتر دیگه باز نمی شه و می گه فرمت کن و هر فرمتی می کنیم باز نمی کنه چه کار کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
یک عکس ار disk managment سیستم بزارین و تو این سایت عکس رو آپلود کنید
عکس از DISK MANAGMENT بزاریننقل قول:
رو MU COMPUTER راست کلیک کنید گزینه ی MANAGE بعد DISK MANAGMENT
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با تشکر
درایور h به حالت raw رفته با نرم افزار test disk ببینید میتونید اون درایو رو فیکس کنید یا نه درست نشد با نرم افزار easeus data recovery اطلاعات اون درایو رو ریکاوری کنید و سپس پارتیشش رو پاک کنید دوباره ایجاد کنید و فرمت سریع کنیدش بهتره اینکارو با نرم افزار paragon partion انجام بدیننقل قول:
اگر می شه توضیح کامل تر بدهیدنقل قول:
با تشکر
نقل قول:
کجاشو نفهمیدید؟
کلا توضیح بدهید کدام نرم افزار استفاده کنم و اطلاعات مهمی تو اون درایو نداشتم و طرز استفاده از نرم افزار چه جوری؟نقل قول:
از اینجا نرم افزار test disk رو دانلود کنید و کار با نرم افزار هم اینجا استنقل قول:
نرم افزار easuse data recovery هم که کاری نداره
بقیه موارد رو هم گفتم
این عکس میآید کدام بزنمنقل قول:
پارتیشنی که مشکل داره انتخاب کنید