نه جانم دو هویت دیگه ان اینا! فقط ظاهرشون یکم شبی همه. ونجلیس کلا خوشگلتره!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس بعدی با شما:46:
Printable View
نه جانم دو هویت دیگه ان اینا! فقط ظاهرشون یکم شبی همه. ونجلیس کلا خوشگلتره!نقل قول:
با اجازه دوست خوبم paranoid_android اینم عکس جدید
اینم یکی دیگه
فقط اگه راهنمایی خواستین تارف نکنید چون یواش لباش می خوام برم لالا کنم!
خب راهنمایی کنید کسی نمیشناسه ظاهرا
خوب مثه اینکه دارین تارف می کنین خواب از سر من یکی که پریده!
راهنمایی : اینم سبکش نوو متال هست
علي جان سوال قبليت بهتر بود قشنگم ميرسوندي من ديشب رفتم گفتم ديگه كسي نميمونه ولي مثل اينكه كسي شب نخوابيده
الحق اون سوالت خوراك من بود البته با راهنمايي دومت D:
همينطوري ميگم چون نميشناسم تو اين گروه يكي شبيه اين مو زرده رو ديدم
Crossfade ؟
نه متاسفانهنقل قول:
یه راهنماییه دیگه این گروه تا الان 2 تا آلبوم داده بیرون یکی 2001 و دومی 2004 که به جرات می تونم بگم همه ی آهنگاشون قشنگه تو هر آلبومشون من فقط با یکی ، 2تا از ترکاشون حال نکردم
اگه بازم راهنمابی خواستین تارف نکنید:21:
اممم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....لطفا بیشتر راهنمایی کنید....نقل قول:
یه راهنمایی عمیق و دقیق:31:
وکال این گروه همونیه که موهاش زرده و اسمش کریس هستش 2 تا کلیپ دارن از آلبوم 2001 که این کریسه تو هر کدومش با قیافه ی متفاوت ظاهر شدش!!!:21:
یه چند تا دیگه عکس می زارم شاید راهنمایتون کنه:46:
این خواننده نیست! بازیگره.
عزیزم عکس آل پاچینو مد نظرشون نیست این عکس رو تو امضاشون گذاشتن. شما به عکس های بالای اون دقت کنین.نقل قول:
اسم گره اینه....
Flaw
گروه خیلی معروفی تو ایران نیست ولی اکثر متال بازا می شناسنش البته من ادعا نمی کنم متال بازم بیشترم رپ گوش می دم ولی این گروه رو رفیقم بهم معرفی کرد از این بابتم ازش ممنونم:31:آهنگای Whole و Payback و ... آهنگ شاخ زیاد داره:8:نقل قول:
ایول:10:نقل قول:
درسته بعدی با شما:46:
آره خدایش خیلی حال کردم:27:نقل قول:
Zooey جان كجا موندي امشب بابا بيا عكسو بذار
قابل توجه Gita جان پيغام خصوصي فعال نيست مجبوريم اينجا بگيم :11:
100 سال بعد...نقل قول:
پ ن:
اوا شرمنده پس منم اینجا میگم:31::جناب Mist من جواب مسیج شما رو دادم ظاهرا نمیرسه بهتون نمیدونم مشکل کجاست!
خوب عزيزم مشكل همون قضيه محدوديته من اشتباهي بودم من تازه عضو شده بودم محدوديت داريم برا همون نميادنقل قول:
:10:
نقل قول:دوستان همگی شرمنده من اصلا حواسم نبود جواب درست رو گفتم باید بیام عکس بذارم sorry....نقل قول:
این هم عکس جدید.....برای این که خستگی در کنیم زیاد سخت نمی ذارم...
kelly clarkson :20:
مرسی ..درسته...نوبت شماست...نقل قول:
بفرمائین:
خواننده و بازیگر مشهور آمریکایی، متولد 1952 نیویورک و وفاتش در 2004 در اثر یک بیماری مغزی ناشناخته بعد از اینکه مدت ها از سردردهای مزمن رنج میبره. بارها برنده و نامزد جوایز گرمی شده و آهنگهای خیلی مشهوری داره که حتی اگه اسم یکیشون رو ببرم مطمئنم جواب رو خواهید گفت!
مثلا ترانه The Power of Love که توسط خوانندگانی چون سلن دیون و بوچلی بازخوانی شده و Self Control... به هر حال آهنگهاش همیشه جزو برترین های دهه 80 قرار می گرفت.
همه چیزو گفتم دیگه:46:
؟Laura Branigan
البته من عکسی نمیبینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صد در صد!نقل قول:
eee ! عکس ندارین؟
این tinypic بعضی اوقات قاطی میکنه!
ویتنی هوستون :20:نقل قول:
ماشالا چیزی از صدا کم نداره
کاملا درسته دوست عزیز 1 امتیاز به شما تعلق میگیره!:31:نقل قول:
عکس بعدی با شماست
مرسینقل قول:
همینو بگم که اونقدر بزرگه که نشریه "رولینگ استونز" اون رو جزو صد آرتیست بزرگ همه اعصار قرار داده!
متولد 1943 تگزاس آمریکا و وفاتش در 1970 حالی که همش 27 سال داشته در اثر مصرف بیش از حد دارو
خواننده، سراینده، آهنگ ساز سبک های بلوز، راک و نوازنده گیتار...
جنیس جاپلین بزرگترین خواننده بلوز زن
بله، آفریننقل قول:
سلام به عزیزان فعال این تاپیک :)
احتمالا متوجه شدین که یک مقدار صفحات تاپیک کم شده!
دراین 24 ساعت که تاپیک بسته شده بود، maxeemo عزیز پست های متفرقه تاپیک رو پاک کردن.
برای اینکه مجددا لزومی به این کار نباشه، ممنون میشم که به قوانین تاپیک توجه داشته باشید و پست هایی که در تاپیک قرار میگیره، در محدوده سوال و جواب یا احیانا راهنمایی باشن نه مطلب دیگه ای.
مثلا پست هایی با محتوای زیر در محدوده پست نامربوط قرار میگیرند و پاک خواهند شد:
منم میدونستم ولی دیر رسیدم!
چرا عکس نمیذارید؟
500 سال بعد....
تاپیک رو ترکوندیم!...
و....
ممنون از توجهتون:11:
با سلام Gita جان بعضي از مطالب ضرورت داره كه نوشته بشه علت اينكه اينجا مينويسيم رو هم يكي دوبار فكرنقل قول:
كنم خطاب به شخص شما تو همين تايپيك عرض كردم شما ميگين پيام خصوصي بفرستين كه متاسفانه فعلا
فعال نشده من براي اينكه پست اضافه ندم يك پست رو دو سه بار ويرايش ميكنم
كه اگر فعال بود مطمئنا اين كار رو ميكرديم كه شما متحمل زحمت نشين
با آرزوي موفقيت براي شما و ديگر مديران
پست بالاشدیدا تائید میشه.
اینم عکس بعدی:
دوستان عزیز شرکت کننده در تاپیک، سلام... :20:
در تایید صحبت های گیتا جان باید عرض کنم؛ تاپیک تاپیک بسیار خوبیه و سرگرم کننده، فقط تنها مشکلی که هست اینه که قوانینش رعایت نمیشه. که مطمئنم بعد از این دیگه این مشکل رو هم نداریم... :10:
چند مورد رو هم من اضافه کنم...
- راهنمایی فقط به درخواست کاربرا انجام بشه و حداکثر 2 بار.
- تایید درستی جواب فقط توسط مطرح کننده ی سوال معتبره.
- پست های مطرح کننده ی سوال فقط باید در جهت تایید پاسخ صحیح باشن، به جواب های نادرست پاسخ داده نشه.
- همزمان یک سوال بیشتر نداشته باشیم در تاپیک.
- و...
حتما از موارد استثنا چشم پوشی میشه. بنابراین خواهشم اینه که تا حد ممکن قوانین رو رعایت کنید. ممنون و مرسی... :11::10:
ویرایش:
در پاسخ به صحبت های جناب Mist؛ فکر نمی کنم خیلی به پیغام خصوصی نیاز باشه. مگه قراره روزی چند تا مسابقه داشته باشیم؟! :18: در صورت تایید نشدن جواب تا 24 ساعت هر کدوم از دوستان می تونه سوال بعدی رو مطرح کنه. به همین سادگی...
:40::40::40::40::40:
eric clapton
بله درسته Zooey جان:31:نقل قول:
درمورد چند مورد مسابقه بايد بگم كه يك نگاه به صفحات قبل بكنين ما روزي بوده كه 6 يا 7 تا مسابقه داشتيم و درنقل قول:
مورد اينكه نيازي نيست به پيام خصوصي دقت كرده باشين اين پيشنهاد از جانب Gita جان بود به هر حال ممنون كه
توجه دارين
ياحق
Zooey جان تو هم كه رفتي بابا سراغ قديميا يكم راهنمايي كن لطفا (:نقل قول:
led zeppelin
...گروه انگلیسی معروفی هستند...سبکشون راکه ...و اولین آلبومشون رو در سال 1966 دادند....و روی چهارتا از آلبوماشون اسم گروه خودشون بوده مثلا اسم آلبومشون این بوده فلانی 1..آلبوم بعدی فلانی 2 ...آلبوم بعدی فلانی 3....نقل قول:
آخ ببخشید نگار جون پست تورو ندیدم ..البته ..بله درسته.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اسیو وایی نیستش؟!