ببخشید. گفتی غول آخر من هم قاط زدم :دينقل قول:
خوب وقتی که تیغش رو برقی میکنه بعدش پرتش میکنه
تیغت رو بزن بهش تا برقی بشه و به طرفش پرت کن . بعد برو نزدیکش space رو بزن
چند بار این کار رو بکنی تمومه
Printable View
ببخشید. گفتی غول آخر من هم قاط زدم :دينقل قول:
خوب وقتی که تیغش رو برقی میکنه بعدش پرتش میکنه
تیغت رو بزن بهش تا برقی بشه و به طرفش پرت کن . بعد برو نزدیکش space رو بزن
چند بار این کار رو بکنی تمومه
بابا نامردا چرا جواب نمی دیدنقل قول:
چرا فحش میدی؟؟؟نقل قول:
مگه از عمد جواب نمیدیم؟؟؟
خوب اگه بلد باشیم جواب میدیم
اینجا مطرح کن ببین جوابی میگیری؟؟؟؟
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=114448&page=899
اون بي چاره كه فحش نداد!خوب با بازي مشكل داره ديگه!
البته نامرد فحش نیست و من هم 1 لحظه قاطی کردمنقل قول:
اون بي چاره كه فحش نداد!خوب با بازي مشكل داره ديگه!
ولی خوب اگه بلد بودیم که مرض نداریم که جواب این دوستمون رو ندیم
با DAEMON Tools ايميج رو اجرا كن بعد رو بازي رو انجام بده
بايد اول ايميج رو با DAEMON Tools اجرا كن بعد برو سراغ بازي:46:
سلام وقتي وارد بازي مي شم به جاي حروف همش ستاره است چگونه مي توانم اين مشكل را حل كنم:41:
چپتر 7 اونجا که دمو میشه بعد میوفتیم تو اب یه حیون میاد که غیب میشه رو باید چجوری بکشیم !؟
نقل قول:
با DAEMON Tools ايميج رو اجرا كن بعد رو بازي رو انجام بده
نقل قول:
بايد اول ايميج رو با DAEMON Tools اجرا كن بعد برو سراغ بازي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست جدید دادن پست پشت سر هم به مدت فاصله زمانی کوتاه خلاف قوانین هست شما چون جدیدی گفتم یادت باشه عزیز!نقل قول:
سلام وقتي وارد بازي مي شم به جاي حروف همش ستاره است چگونه مي توانم اين مشكل را حل كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر ، خشایار
اون رو باید چند بار بزنی. با روش قدرتی تیغ پرت کردن. بعدش از یکی از ستون ها میره بالا و بعد میاد پایین. دوباره همونجوری بزنش ات قرمز بشه و رو به موت بشه :دينقل قول:
بعدش برو جلوش و space بزن.
:10:دوستان مشکلم رفع شد از دوستهای دیگه هم ممنونم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وsaeed A144) :40::11::40:می خواستم بگم من قصدم فحش نبود چون من تا حالا دو بار این بازی رو خریدم هر بار هم مشکل داشته اگر با حرفم شما رو ناراحت کردم معذرت می خوام:41::41: فقط یک مشکل کوچولو دارم اونم اینه که به جای نوشته ها نقطه میادنقل قول:
با تشکر
سلام دوستان
من تو يه مرحله كه اوايل هست گير كردم اگه امكان داره كمك كنيد از محيط اين مرحله هم عكس گرفتم
کد:http://www.-----.com/images/zuvr22x8guuf8pt4g2j.jpg
دروود.
شما باید برید جلو داخل محوطه گوشه سمت راست یه در که جلوش فنس کشیدن و دکمه قرمز پیششه اونجا باید بری.
جناب Turok-71 :
من اون جا رفتم ولي جلوي اون يه دره حسار هست كه نميزاره برم داخل و حتي هيچ قفلي نداره كه بشكنم اينم عكسش :
اگه سري جواب بدي خيلي ممنون ميشم:11:کد:http://www.-----.com/images/m0jbnn6c3w03505k1x39.jpg
دوست من شما تیغت رو از بالای حصار پرت کن بعدش کنترلش کن(هدایتش کن) و بزنش به اون نور قرمزی که میبینی تا در برات باز بشه.نقل قول:
سلام دوستان
ببخشید دوستان من تقریبان فکر کنم اواسط بازی و شاید بیشتر رفته بودم که هارد خراب شود ( دیگه کار نمی ده)
خواستم بدونم کسی سیو از بازی تقریبان از اوسط بازی یا اویل بازی نداره بده ؟
با تشکر
این همه سیو های من. تا آخر بازی رفتم.
کد:http://www.2shared.com/file/6542240/2094e48f/Dark_Sector.html
سلام دوستان من در بازی dark sector در همون اوایل بازی بعد از سه بار سیو شدن بازی بازی یکدفعه بیرون مییاد نمی دونم چه کار کنم خواهش می کنم کمک کنید سیستم بالا ست 2 گیگ رم کارت گرافیک 512
اقا کسی دیگه تو این تاپیک جواب نمیده اگر کسی جواب نمیده بریم مشکلمون یه جا دیگه مطرح کنیم
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میاد بیرون ارور هم میده ؟!
ممکنه اشکال از کرکت باشه .
این بازی برای من نصب شد ولی زبونش روسیه !!!! :41:
شما برو پست 117 صفحه ی 12 ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام بچه ها من وقتی روی Setup.exe کلیک میکنم با این پیغام مواجعه میشم!!!
لطفا راهنمایی کنیید !!!؟؟؟
نه دوستان هیچ اروری نمیده فقط بازی قطع میشه ومی یاد بیرون ر استی محل سیو این بازی در ویندوز xp کجاست من هر چی تو my document گشتم نبود
آقا من روسی بدونشو درست کردم الان اینجا گیر کردم همه آدمها رو کشتم ولی دیگه راهی نیست که برمنقل قول:
اینجا تقریبا اول بازی که برای اولین بار یه یارو میاد که سپر جلوش گرفته و حمله میکنه ! قبلش هم از یه آسانسور اومده بودن بیرون که زیر زمین چندین زامبی هم کشته بودم ! اینم عکسش !
یه در هست که مشکوکه ولی باز نمیشه
باید تیغت رو از بالای حصار ها بندازی. بعد هدایتش کنی تا برسه به اون چراغ قرمزه و در باز بشهنقل قول:
خوب درست مشکوک شدی.:دی.
شما باید اول C رو بزنید تا بومرنگ پرتاب بشه وقتی پرتاب شد دوباره C رو بزنید تا
دوربین بازی پشت سر بومرنگ بره بعد بومرنگ رو طوری هدایت کنید تا به اون دکمه ی قرمز
بخوره و در باز بشه.
:5:
C:\Documents and setting\(user name)\Local setting\Application Date\نقل قول:
ممكنه اينا هايدن باشن.
با این آموزش تبدیل زبان از روسی به انگلیسی هرچی سیو داشتم پرید . من وقتی گفتم درست شد هنوز تست نکرده بودم بعد از یک روز وارد که شدم دیدم توی بازی هیچ منویی نیست فقط خطوطی که روی منو حرکت میکرد وجود داشت که توی عکس زیر معلومه
من وقتی با زبون روسی وارد بازی می شدم گزینه اول رو انتخاب میکردم بعد وارد یه قسمت دیگه میشد که 3 تا بخش داشت که من اولی رو میزدم و وارد بازی میشدم از اونجایی که سیو کرده بود ! ولی از وقتی که انگلیسی کردم اون 3 قسمت که گفتم تبدیل شده به 2 قسمت هرچند که معلوم نیست چی نوشته ولی به دکمه های کیبورد و اون خطی که روی منو ها حرکت میکنه معلومه !
الان توی این صفحه یه گزینه هست که حدس میکنم select level باشه و یه قسمت هم حدس میزنم که new game باشه ولی قست سومی که باید به و حدس میزنم resume game هستش حذف شد وقتی که انگلیسیش کردم !
من هم 1 نسخه از این بازی رو گرفتم همون اولا دقیقا همین مشکل رو داشتمنقل قول:
بدون این که بخوام انگلیسیش کنم یا چیز دیگه.
ولی بعدا رفتم 1 نسخه از این بازی رو از شرکت سرزمین خریدم که خودش راحت انگلیسی بود و هیچ مشکلی نداره.
من هر وقت میبینم 1 بازی مشکل دار هست میرم نسخه سرزمینش رو میخرم چون تا حالا بازی ازشون نگرفتم که مشکل دار باشه.
چه بد . چون دیگه دی وی دیش رو ندارم . بازی قشنگی بود . گرافیکش هم خیلی خوب بود .
سلام
من تو اون قسمتی که وارد قسمتی میشه که چند تا زامبی رو می کشه و تو یه جایی شبیه حیاطه و وسطش یه مجسمست که سرشو کنده گرفته دستش و یه اهرمی هست که می چرخونی و هیچی نمیشه!! گیر کردم لطفا کمک کنید!!!!!
اون اهرم رو که باز میکنی شیر گازه.نقل قول:
از بالای مجسمه گاز میزنه بالا.
برو تیغت رو آتیشی کن و پرت کن به طرف بالای مجسمه.
اگه درست فهمیده باشم کجایی.
آقا دستت درد نکنه.
حالا تو اون غوله گیر کردم که شبیه گوریله و تو کلیساست . من غوله رو با آتیش قرمز می کنم و میارمش پائین ولی بعدش نمیدونم چیکار کنمً لطفا کمک کنید.
وقتی که میپره روی ستون ها. با تیغ آتیشی بزنش تا بیفته پایین.نقل قول:
بعد برو جلوش دکمه E رو بزن.
3 بار این کار رو بکنی تمومه.
من همینکارو کردم ولی میاد زمین و دیگه راهی نداره تا بزنیش.بعد از اینکه میاد پائین چکار کنم؟؟؟؟؟؟
اینجا رو دقیق یادم نیست.نقل قول:
اینکار رو بکن ببین میشه؟؟
وقتی افتاد پایین.
تیغت رو برقی کن. پشت سر بالای سرت 1 جا هست که تیغت رو بزنی یهش برقی بشه.
بعد بزن بهش تا غوله رو برق بگیره. باید با آخرین قدرت پرتاب کنی تیغت رئ.
بعد برو جلوش E رو بزن.
فکر کنم اینجوری بود.
وقتی که اون غول رو از روی ستون ها انداختی پایین باید تیغه رو با استفاده از برق پشت رت که از سقف آویزونه برقی کنی و بهش ضزبه بزنی تا بهش شوک وارد بشه بعد یه چند ثانیه ای مکس می کنه که میتونی بری جلوش و گلوش رو پاره کنی .کلا تو این بازی نمیشه غول ها رو مستقیم کشت بلکه باید از کار بندازیشون .....نزدیکشون بری و ضربات نهایی رو بزنی .........یکی از ایراداتی که به بازی می گرفتند هم ، همین بود که توضیحی در رابطه با رد کردن اینجور مراحل نداشت و بازی کن مدت زیادی سر در گم بود که چه کار کنه .......... من خودم سر قدرتی گرفته تیغش که در های ثقفل شده رو باز می کرد یه دو روزی علاف بودم .بعدشم تاغلغش اومد دستم یه 1 روزی طول کشید..دیگه خود تون حساب کنید چند روز بازی طول کشید ...........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
در منو بازي بعضي كلمات بصورت xxxxx هست
چه بايد كرد؟؟؟