یک رویا::11::11::46::8:
کاش می گذاشتند شرکتهای خارجی بیان تو ایران اینترنت راه اندازی کنند. تا این شرکتهای ایرانی جمع کنند و برن
تازه میفهمیدیم اینترنت ارزون و پرسرعت یعنی چی.
Printable View
یک رویا::11::11::46::8:
کاش می گذاشتند شرکتهای خارجی بیان تو ایران اینترنت راه اندازی کنند. تا این شرکتهای ایرانی جمع کنند و برن
تازه میفهمیدیم اینترنت ارزون و پرسرعت یعنی چی.
آقا درویش ماهواره گرون میده من 24 مگ 18 یورو قیمت دارم ! تازه نا محدود ! هزینه نصب اولیه هم 24 یورو.
اگه میخای عکسش رو واست میزارم !
یعنی میشه ما هم ...
خب مثل اینکه یکی از آرزوهای من داره تحقق می یابه :21:نقل قول:
forum.p30world.com/showpost.php?p=2823180&postcount=188
رييس كميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي از ارايهي طرح استيضاح وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات به هيات رييسه در اولين روز كاري مجلس پس از تعطيلات خبر داد.
سليمان جعفرزاده در گفتوگو با ايسنا، در باره اين طرح اظهار كرد: درخواست استيضاح سليماني با امضاي بيش از 30 نماينده و در 13 محور در حالي مطرح است كه نمايندگان بحث تحقيق و تفحص از اين وزارتخانه و طرح سوال از وزير و مديران اين وزارتخانه را نيز به شكل جداگانه مورد پيگيري قرار دادهاند.
نماينده مردم ماكو و چالدران در خاني ملت، با اشاره به مشكلات موجود در امور وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، گفت: ضعف مديريت، عدم كنترل وزارتخانه از نظر مالي، نبود پوششهاي آنتن ماهوارهاي، جوابگو نبودن شبكهي اينترنتي و پايين بودن سرعت اينترنت، تحقق نيافتن برنامههاي وزارت ارتباطات و برنامههاي اعلامي وزير، نارضايتي كلي مردم از خدمات وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، دريافتيهاي غيرمجاز و افزايش تعرفههاي غيرمنطقي، بيمه نكردن كاركنان وزارت ارتباطات كه قراردادي كار ميكردند و بحثهاي بررسي ترازهاي مالي از جمله موضوعات اصلي است كه در طرح استيضاح وزير مطرح است.
دوستان آسیاتکی .... اگر بار گران بودیم رفتیم ! اگر ....
درخواست جمع آوری رو ساعت 14:50 دقیقه روز شنبه 2 شهریور 87 دادم! حالا ببینیم رکورد خروج از رانژه رو می زنم یا نه ؟
در ضمن خدا کنه شبانه من هم مثل سایر دوستان همین 1 مگ بر ثانیه باشه ... حالا به همون 512 هم راضیم
شروع : 24/04/86
پایان : 07/06/87
والسلام
بله به صورت تئوریک هست مثل سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان!!! یا سازمان تنظیم مقررات رادیوئی که یکی از دوستانم اتفاقا برای اینا و چند جای دیگه شکایت نوشته.نقل قول:
ولی فایده ای نداره چون قبلا هم گفتم که کلا از این حرکت ها از بالا استقبال میشه چون میخوان که اینترنت یک کالای نایاب و گرون باشه تا عملا دست افراد کمی برسه:41:
ببین وقتی گلد کوئست اومده بود گفتن حرومه چون خرید و فروش چیزیه که دیده نمیشه و وجود خارجی نداره.
اینترنت هم مثل همونه!
وجود خارجی نداره که ! قابل لمس کردن هم نیست !
پس حرامه !
-------------------------------
این آسیاتک جدیدا ازش راضیم کمتر دیسکانکت میشه.
ببین دوست من. همه چیز رو که نمیشه با هم قاطی کردنقل قول:
در مورد گلدکوئیست هم همه نگفتن حرامه ...مثل : rohani.ir/estefta/ans.php?stfid=1957&subid=&merg=1
آنهایی هم که گفتن حرام است حرفی از لمسی و غیر لمسی نزدن: shabestan.ir/newsdetail.asp?newsid=84081613553182
--------------------
به نظر من گرانفروشی هیچ ربطی به کیفیت و سرعت ندارد.
بر فرض بالای 128 برای خانه حرام . خب؟ پس همین 128 را باید با قیمت حداکثر 5-6 هزارتومن در ماه بدن
مثل همه جای جهان
اول که من شوخی کردم. ولی در مورد گلد کوئست واقعا گفتن حرام !
اینترنت هم کلا موجب فسادست. پس گرانش کنید که نتونن بخرن.
اولین بار که بحث adsl اومدن بود وزیر قبلی یا قبلتری ! میگفتن اگه بیاد چون مردم فیلم غیر مجاز دانلود میکنن موجب فساد میشه !
اینو دقیقا یادمه.
به هر حال اینترنت اینجا گرونه و هیچ شکی درش نیست. بچه ها عکس قیمت adsl در خارج رو گذاشته بودن و حتما دیدی .
این نیز بگذرد. این همه گفتن طومار امضا کنید و ... تنها اتفاقی که افتاده از اون موقع گرونی آسیاتکه !
حالم از این وزیر مخابرات به همیخوره. نمیدونم کجای این بابا به فناوری اطلاعات میخوره. تصمیماتش جز بدبختی و محدودیت هیچ نتیجه ای برای ما نداشت.
یه زمانی با پشتیبانی کار داشتیم 1 ساعت وقتمون تلف می شد.حالا با فروش کار داریم و بازم همون آشو همون کاسه.
آخر هم نتونستم پیگیری کنم ببینم شروع کردن به خروج من یا نه
اون هزینه اولیه که باید توی شرکت جدید بدی چقدره؟
میارزه که عوض کنی؟
صبانت-10 هزارتومننقل قول:
انواع حساب و کتابهای مختلف رو کردم و حتی به وقتم و پول برق که از آبان چند برابر میشه هم فکر کردم
از هر نظر به نظرم میارزه ( حداقل در مورد من که اینطوره )
من فقط امیدوارم امیدوارم که با خروج دوستان عزیز از آسیاتک تعداد مشترکین آسیاتک کمتر شده و کیفیت سرویس های آن بهتر شود. البته الان هم خیلی عالی است ولی مسلما هر چه که تعداد یوزرها کمتر شود کیفیت خدمات بهتر می شود!!!!!!!!!!!
من هم امیدوارم آنقدر تعداد یوزرهای آسیاتک کم بشه که فقط شما دوست عزیز بمونید و کلی با شرکت اینترنتی پدرتون تنهایی حال کنید ما که بخیل نیستیم!!!!:27:نقل قول:
من هم امیدوارم که وضع برای شما هر چه بهتر شودنقل قول:
ولی به نظر من نباید بحثهای مدیریتی را از دید مهندسی دید.
کاربر کمتر = سود کمتر
و موضوعاتی که اینجای جای بحثش نیست
همونطوری که میدونید با کم شدن مشتریا سودی که شرکت کسب میکنه کم میشه و وقتی که پایین اومدن سود زیاد بشه (مثل از دست دادن تعداد زیادی از مشتریا) تمام محاسبات آینده شرکت به هم میریزه و چه بسیار شرکتایی که به دلیل پایین اومدن بیش از حد سطح سود دهی از بین رفتن... وقتی دخل جوابگوی خرج نباشه، اولین گزینه اخراج کارمندان اضافی هستش... دومین گزینه از کار انداختن تجهیزات اضافی هستش که باعث پایین اومدن کیفیت میشه... سومین گزینه گرون تر کردن سرویس هستش... و...نقل قول:
به نظر من آسیاتک از سومین گزینه شروع میکنه... و بعد دومی و بعدش اولی...
خود من حداقل 20 نفر رو میشناسم که قراردادشون رو با آسیاتک فسخ کردن که 3 تاشون 512 داشتن... و همچنین درحال حاضر و تا الان 6 نفر رو میشناسم که قصد فسخ قراردادشون با آسیاتک رو دارن...
امیدوار نباشید که با کمتر شدن مشتریا کیفیت بره بالاتر... بلکه 360 درجه باید نگاهتون رو تغییر بدید و امیدوار باشید که این کاهش مشتری باعث ضرر رسیدن به شما نشه... آخرشم یه " عامین " بگید تا استجابت بشه... :20:
:13:
من شخصا قبول دارم که آسیاتک به نسبت سایر شرکتهای ایرانی طی 2 ساله گذشته ارزونترین Adsl رو داد. شاید کمی داتک یا پارس آنلاین خدمات و برخورد با مشتریشون بهتر بوده ولی در هر صورت تا همین 1 ماه پیش کسی از من می پرسید چه شرکتی ! من بلافاصله میگفتم آسیاتک
برای این ارزانی هم نظرات زیادی بوده و هست:
1- این شرکت نیمه دولتی بوده و از طرف یکی از ارگانهای دولتی بودجه ای بهش داده میشه(که بعیده)
2-چون تجهیزات این شرکت همه از کره(وچین) وارد شده ، هزینه تمام شده کمتری نسبت به سایر شرکتها داشتن
3-این یک ترفند مدیریتی بوده که کاربرای زیادی رو جذب کنن و با مودم امانی سعی کنن کارران را به این شرکت وابسته کنن!
و وقتی بسیاری از پورتهای این شرکت اشغال شد ، نوبت جذب سود متعارف سایر شرکتها و همچنین قسمتی از سودی که 2 سال پیش از دست دادن
4- بعضی هم ترکیبی از اینهارو قبول دان
به هر حال چیزی که معلومه ، کاربری که از وضعیت تمام شرکتها آگاهی داشته باشه و بخواد کمترین هزینه ممکن رو انجام بده ، فکر نکنم آسیاتک رو انتخاب کنه
من که در اولین فرصت ممکن سوییچ میکنم رو داتک که امیدوارم داتک هم همین بلا رو چند وقت بعد سر ما نیاره چون کلا دید خوبی روئ آینده اینترنت تو ایران نیستش.
متاسفانه کلا این یک دید بسیار بد تو ایرانهستش که تا یکجایی معروف شد و مشتریانش بسیار کیفیت به شدت افت میکنه و این فقط بدلیل انحصار در تمامی قسمتها هست که اگر رقابت واقعی وجود داشته باشه همه چیز خود به خود اصلاح میشه
ببین برای من که میخام نا محدود داشته باشم چه شرکتی سراغ داری خب؟نقل قول:
به جز داتک که همه ناراضین.
از نظر قیمت و سرعت الان تقریبا همشون یکی شدن تو نامحدودا .
من این ماه سوم هست که adsl دارم و زیاد تجربه ندارم. ولی واقعا هیچ شرکتی به نظرم نیست.
من نمیتونم شبا ساعت 3 بلند شم دانلود کنم ! (صبانت)
سپنتا میگن خوبه که اونم 2 تومن از این گرونتره.
من طرفداری از هیچ کدوم نمیکنم. ولی قدرت انتخاب هم ندارم چون خیلی شرکتا محدودن.
هر شرکت دیگه ای هم بخام برم یه مدت باید علافیه رانژه رو بکشم و یه پول زور باید بابت هزینه نصب اولش بدم.
منم حساب کردم و تمدید کردم. اکثر کسانی هم که از آسیاتک رفتن به صبا نقل مکان کردن.
خب اونجا هم شلوغ میشه! شاید اونا هم سرعت 380 شون رو کم کنند!
نمیدونم.
:18: :19: :31:نقل قول:
کدوم آدم احمقی رو میشناسی هر شب ساعت 3 از خواب بلند شه کامپیوتر رو ست کنه برای دانلود
اینها همش با نرم افزاره ....
دوما که بستگی داره شما نامحدود رو برای چه کاری بخواین! ولی مطمئنا با پولی که می دید نمی تونید روزی بالای 1 گیگ دانلود کنید! می تونید؟ اون هم فقط با 4 ساعت روشن بودن کامپیوتر
البته این یه نمونه ی خیلی خوبشه: forum.p30world.com/showpost.php?p=2852286&postcount=2183
حداقل سرعت شبانه صبا نت 512 هست و مثل اینکه تا االان از 1 مگ هم گذشته
در هر صورت من دیروز درخواست خروج دادم و می تونی صبر کنی تا بهت بگم چند روز بدون ADSL می مونم.شما هم عجله نکن
بیشتر فکر کن
من صبانت دارم.نقل قول:
من نمیتونم شبا ساعت 3 بلند شم دانلود کنم ! (صبانت)
شبها هم دانلود مي كنم.
ولي تا حالا حتي يك شب هم بيدار نشدم!
شهرهاي ديگه رو نمي دونم...نقل قول:
حداقل سرعت شبانه صبا نت 512 هست و مثل اینکه تا االان از 1 مگ هم گذشته
ولي تو مشهد، پهناي باند رو تا 1 مگابيت براي همه باز گذاشتند.
نقل قول:بحث خوبی یا بدی صبانت نیست. بحث خارج شدن از آسیاتک به خاطر گرونیه زیادشه.نقل قول:
یعنی شما با سرعت 120 کیلو دانلود میکنید؟
یعنی یه فیلم 700 مگی در یکی دو ساعت دانلود میشه؟ اونم با ماهی 13 تومن ؟
خب این خیلی خوبه.
ولی فکر میکنم بهتره صبر کنم دوستانی مثل آقا مهدی و کلیو جان برن صبا و ما رو مطمئن کنن از همه چیش.
نمیدونم ! شاید منم یه روز برم !
گمونم خودشون شرم کردن . الآن یه 100 مگابایتی باید از اونچه بهم گفتم برای ترافیک ماهانه گذشته باشه ولی هنوز چشم به هوم پیجم روشن میشه !!!
نمی دونم چه مرگشونه اینجوری می کنن !!!
دوستانی که از گرونی آسیاتک شاکین می خواستم بپرسم همگی دی اس ال برا دانلود می خواین دیگه نه؟
اگه عمدتا فیلم می خواین دانلود کنین که چه کاریه وقتی این همه جابرای خرید فیلمای روز اومده الکی چرا سیستمتونو مستهلک می کنین؟ هر چند ماه یهبار یه سری کامل فیلم بگیرین بشینین ببرین حالشو ببرین! دی اس ال هم (حالا مال هر شرکتی) ارزون بگیرین ولی با سرعت خوب که یه صفحه می خواد باز بشه جون آدم بالا نیاد باهاش!
این نصیحتو از من بشنوین من پارسال خودم یه سیستممو سر همین دانلود (با 128 نامحدود آسیاتک +اکانت رپیدشیر) از دست دادم!
به خاطر همین به راه راست هدایت شدم از اون به بعد و فیلم رو سعی می کنم بخرم. برای همینم الان از آسیاتک خیلی ناراضی نیستم چون حجم مورد نیاز هر ماهمو می گیرم سرعت این سرویسای حجمی هم که باید بدونین زیاد شده (در حد 256 یا 512) می تونین با خیال راحت و صفا تو اینترنت بگردین.
البته نظر و تجربه شخصی بودا. هر سی یه جوریه .
نظر شما کاملا تایید میشه من هم چند صفحه پیش همین نکته رو به دوستان گفتم ولی با پاسخ دوستان مواجه شدم
آخه من تجربه حجمی نداشتم. نمیدونم تو یه ماه به چقدر احتیاج دارم. همیشه میخام آنلاین باشم.
اگه یهو یه چیزی مثلا یه برنامه خواستم دانلود کنم هم بتونم.
حالا کدومش رو باید بگیرم؟
سلام .نقل قول:
خب وحید جان ، کاری نداره که ، یه 2 * 2 تا بکن ، ببین چقدر دان داری تو ماه ، یه جساب سر انگشتی بکن ، ببین اگه می می ارزه تو هم حجمی بگیر ، من همه چی می تونم دان کنم الا فیلم ، ولی هر چی بخوام زیر 100 تا بی دغدغه دان می کنم ، با توجه به یک گیگی که دزدکی دارم استفاده می کنم :31:
خدایی خیلی زور داره که 28 تومان ماهی بدی :13:
راستی دوستان ، من امروز صبح سرعت دان ام خیلی به هم ریخته بود ، میرفت تا 120 تا ، یوهو می اومد تا 15 ، دوباره می رفت بالا تا 70 ، خلاصه خیلی نوسان داره ، شما چطورید ، البته منظورم حجمی ها نیست فقط ، همه نوسان دارند یا خیر ... ؟
مرسی
یا حق :46:
امروز برای من اتفاق عجیبی افتاده ...
شب تا صبح گذاشته بودم برای دانلود... دقیقا از ساعت 5 صبح هنگ کرده ! اصلا دلیل نداره که هنگ کنه
همه برنامه ها بسته بوده
------------------------------
برای دوستان آسیاتکی که ممکنه بخوان از این شرکت برن بیرون !
من شنبه درخواست خروج دادم ولی چون هنوز قراردادم تموم نشده دارم از اینترنت استفاده می کنم
من همش فیلم دانلود میکنم. اگه دانلود رو بزارم کنار فقط وبگردی دارم. روزی 4 5 ساعت.
چند گیگ بگیرم؟ که قدرت مثلا 1 گیگ هم علاوه بر وبگردی داشته باشم؟
512 یه ماهه 2 گیگ 13 تومن. یا 128 یه ماهه 1 گیگ 10 تومن؟ اینا چطورن؟
البته به نظرمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی شه دان رو بی خیال شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط میشه چند وقتی سرکوب اش کرد ( یاد درس دینی دبیرستان به خیر ، راجع به غریزه جنسی هم همین حرف رو می زد ، پس می شه نتیجه گرفت که دان کردن با غریزه رابطه مستقیم داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
این دو تا سرویس که یکی اند ، یعنی 128 ، با 512 یکی یه ، فقط اون 3 تومان هم پول یک گیگه ( پول زوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
به نظر من شما با روزی 4 _ 5 ساعت ویگردی ، اگه ساعتی 30 مگ هم بگیری ( فکر کنم دست بالا گرفتم ) میشه روزی حدودا 150 مگ ، می کنه به عبارتی ( مثل این بازاری ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ماهی 4.5 گیگ ، اصلا 4 گیگ ، یکی گیگ هم اضافه ، می شه ماهی 5 گیگ ، یعنی شما فقط باید ماهیی 12 تومان علاوه بر اون 10 تومان اولیه بدی :18: ....
فکر کنم من بد حساب کردم ، بهت پیشنهاد می کنم سعی کن یه روز بدون جنگولک بازی و دان ، فقط وبگردی کنی ( فکر کن یه روز حجمی داری ) ببین چقدر سند و رسیوت می شه
اگه همینی شده باشه که من گفتم ، به نظرم همون نامحدود بگیری که بهتره :13:کد:http://www.netlimiter.com/download.php
من اگه جای تو بودم ، به محض اطمنیان از وضهیت مهدی ( اگه اوکی داد ) سریع هجرت می کرد صبانت ، اگه همین الآن صبا باهنر رو ساپورت می کرد ، یک روز هم معطل نمی کردم :41:
سلام.
آفا من دارم شاخ در میارم.از21 مرداد ماه از این 512 ها گرفتم.
الان زنگ زدم میگه 67 مگابایت.گفتم انقدر مونده.گفت نه. انقدر مصرف شده.
میگه تا 17 روز دیگه تموم میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی برعکسشه.
خب درست گفته دیگه کجای حرفش ایراد داره ، تا پایان سرویست 17 روز مونده ، یعنی تا 21 شهریور ( دقیقا مثل من ) حالا تازه مگه بده که دارن بهت حال می دن ، تو هم دیگه صداشو در نیار دیگه ، حاشو ببر :21: :27: :8:نقل قول:
حالا سر و صداشو درمیاری ، هنوز 500 تا استفاده نکرده ، می گن تموم شد ، تو این قراردادهایی که همه چی به ضرر ما هست ، این یه مورد کوچولو به نفع ما شده که تو هم داری خرابش می کنی ؟ :13:
برو حال کن :10: :11: :21: :27:
مرسی
میگه 2 گیگ و 33 مصرف کردی 67 مگ مونده.
یا حق :11:
نه بابا اونا گیجن
دوباره زنگ زدم .
میگم بگو چقدر مصرف شده. هویج میگه 2 گیگ و 33 مصرف شده. 67 مگابایت مونده. دارن ازم کم هم میکنن.
منتها گیجن منم گیج کردن.
تو سایت که سیستم برای این کار ندارن همین میشه دیگه.
670 مگ میشه 67 مگ.
راست می گی ، اگه منظورش 2.33 گیگ بوده ، که می شه 670 مگ مونده ، اگه منظورش 2 گیگ و 33 مگ مصرف کردی ، که 900 تا باید می موندش :18:نقل قول:
جات بودم ، یه بار دیگه زنگ می زدم و حتما دوباره سوال می کردم که مطمئن بشم ...
باز هم می گم ، این نرم افزار خوبیهخدایی بهتر نیست قبل از این که به حسبامون رسیدگی کنن ، خودمون به حسابمون رسیدگی کنیم ؟ :31:کد:www.netlimiter.com/download.php
مرسی :11:
سلام.نقل قول:
حق با شماست.یه نرم افزار بهتره.
ولی اهمیتی نداره. این که تموم بشه تمدید نمیکنم. تماس بعدی من با آسیاتک برای فسخ قرارداد خواهد بود.
با اون نامحدودهای قبلی درماه بالای 5 گیگ مصرف داشتم.این یه ماه را هم برای اینکه ببینم وضعیت چطوریه گرفتم.گفتم شاید بشه باهاش کنار اومد.اما انگار راه نداره.:27:
قبلا هم گفتم!
به خاطر خرابی دیتابیس نمیشه یک شرکت رو انتخاب کرد... چقدر خراب می مونه؟ 1 هفته؟ 1 ماه؟
مطمئن باشید حاضرن کلی هزینه کنن که 100 ها میلیون تومن سود از دستشون نره
در مورد من هم تا حالا همه چیز اونطوری که خواستم بوده.با بررسی و حساب و کتاب در مورد همه موارد هم تصمیم به کوچ به صبانت گرفتم
مواردی از قبیل: وبگردی-بازی آنلاین-دانلود موزیک و برنامه و فیلم- پول برقی که از اول آبان 5 برابر میشه - کنتورهای دیجیتالی 3 نرخه - جیب بابام :31:
الحق که آخوندی :31: :5:نقل قول:
حاسبوا انفسکم قبل ان تحاسبوا :27:
به به بروبچ
من که 128 نامحدود مجبور شدم بگیرم
تقریبا روزی 700 مگ هم دانلود دارم.
منظورت رو نمی فهمم مهدی ، منظورت همون گپ صبانت بود ؟ آره ؟ بابا اون رو بی خیال ... عین یک گیگی دزدی من می مونه ، اصلا انگار نه انگار که هست ، روش نباید حساب کرد ، اما اگه بشه که خوبه ....:21:نقل قول:
من فکر می کنم می دونن این گپ وجود داره ، ولی کاری نمی تونن بکنن ... احتمالا آسیا هم برای همین تا حالا ران نکرده این سرویس رو .
اما باز برگ برنده این شرکت ، دان شبانه هست ، به نظر من که ارزش داره .... :46:
شما لطف داری :10: حرف من نیست که ، حرف خداست ، درست هم هست خدایی ... :20:نقل قول:
تازه ، اونهایی که این اسم رو روم گذاشتن ، لا بد یه چیزی می دونستن دیگه ... :31:
بردیا جان ، سرعت دان شما ثابت هم یا نوسان داره ؟ چند هست ؟نقل قول:
مرسی
یاحق